Best beheerde WP-hosting

Als webbureau met VEEL hostingaccounts (we hebben talloze nevenprojecten en experimenteren graag), kennen we hosting van binnen en van buiten. Een van onze meest gevraagde vergelijkingen is voor beheerde WordPress-hostingproviders, dus we hebben het afgerond & beoordeelde onze favorieten. Genieten!


Best beheerde WordPress-hosting: onze top 5 – mei 2020

WordPress Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand. (goedkoopste beschikbaar) SchijfruimteFunctiesBeoordelingenWebsite
Kinsta$ 303 GBGratis SSL en CDN via het Google Cloud PlatformLees verder
wpengineUSD $ 2910 GBEen marktleider in WordPress hosting! (als je het budget hebt)Lees verder
pressidiumUSD $ 215 GBGratis SSL, gratis migratie, zeer schaalbaar = deze stijgt snel.Lees verder
vliegwielUSD $ 155 GBGratis SSL + eenvoudig schaalbaar (extra functies voor webdesigners / bureaus)!Lees verder
siteground2USD $ 3,95 (67% korting)10 GBKrachtig, snel, officieel aanbevolen door WordPress! + Zeer betaalbaar = winnen!Lees verder

Het is niet eenvoudig om een ​​fatsoenlijke WordPress-host te vinden die eigenlijk semi-betaalbaar is, en tenzij je een Excel-wizard bent, kan het een beetje overweldigend worden als je alle verschillende hostingfuncties vergelijkt (zoals kosten versus bandbreedte, schijfruimte, bruikbaarheid, ondersteuning, beoordelingen, enzovoort.).

Over het algemeen zijn beheerde WordPress-hosts absoluut duurder dan uw gebruikelijke gedeelde hosts (met uitzondering van SiteGround), maar het niveau van ondersteuning en prestaties dat u ervoor terugkrijgt, is behoorlijk geweldig! 

De volgende 5 zijn onze persoonlijke favorieten. We hebben de volgende criteria gebruikt om de best beheerde WP-hosts te sorteren: gebruiksgemak, betaalbaarheid en prestaties / kracht. Genieten!

Matthew Rogers
Hosting-editor

Managed WP Hosting Comparison: onze top 5 gedetailleerd

1. SiteGround

Dit is ons favoriete hostingbedrijf aller tijden, ze zijn goedkoop, hebben zeer krachtige servers (over de hele wereld) en, belangrijker nog, de ondersteuning is van topklasse.

Wat betreft WordPress-functies, hun GrowBig-plan wordt geleverd met SuperCacher – het interne caching-systeem van SiteGround dat de prestaties van elke WordPress-site enorm versnelt. Ze hebben ook WP auto-updaters, gratis SSL, gratis WordPress-migraties, enz.

SiteGround wordt ook sterk aanbevolen door WordPress (zeer weinig hostingbedrijven kunnen dit claimen!), dit is een absoluut goed idee! Oh, + ze hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Ze hebben 3 hostingplannen, hun meest betaalbare plan begint pas bij $ 3,95 / maand (67% korting op de gebruikelijke prijs)! 

siteground2

  Winnaar – 9,6 / 10

Makkelijk te gebruiken

95%

Betaalbaarheid

92%

Prestaties / kracht

90%

2. Vliegwiel

Vliegwiel is naar onze mening de beste keuze voor webbureaus en resellers! Je moet echt hun functieset op hun site bekijken, maar hier zijn enkele van onze favoriete hoogtepunten.

Ze hebben een sterke focus op het verbeteren van uw workflow met uw hostingcliënten, dus ze omvatten zaken als Blueprints (pakket algemene thema’s en plug-ins als startersets voor toekomstige projecten.), Staging (Breng wijzigingen aan in sites & test voordat u de wijzigingen live pusht), Site Cloning, Facturering overdragen aan uw klanten, Samenwerking zonder wachtwoorden te delen en nog veel meer.

Ze bieden een verscheidenheid aan hostingpakketten voor individuen en bureaus, hun goedkoopste plan begint pas bij $ 14 / maand

Makkelijk te gebruiken

95%

Betaalbaarheid

85%

Prestaties / kracht

93%

3. Pressidium

Niet zo bekend, maar heel erg goed! Deze site draait nu eigenlijk op Pressidium. Hoewel ze duurder zijn dan sommige andere, maken ze het goed met hun waanzinnige serverconfiguraties.

Functies omvatten automatische schaling (bijv. Verkeerspieken zijn geen probleem, de architectuur wordt dienovereenkomstig geschaald), externe back-ups (hou van deze), staging-sites, automatische updates, dynamische load balancing, zeer agressieve caching, een geweldige CDN, de lijst gaat maar door & Aan. Serieus, als je het budget hebt, meld je dan aan!

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 21 / maand

Makkelijk te gebruiken

95%

Betaalbaarheid

80%

Prestaties / kracht

93%

4. WP-motor

WP Engine is nog steeds de huidige marktleider als het gaat om mainstream beheerde wp-hosts, en terecht. Ze hebben een in-house custom-built caching-systeem om pagina’s supersnel te bedienen (genaamd EverCache), en in combinatie met hun CDN zijn ze een van de snelste WP-hostingbedrijven die er zijn!

Ze hebben alle basisfuncties, zoals automatische updates, 24/7 gespecialiseerde WP-ondersteuning, staging, enz … maar ze hebben ook live real-time detectie van bedreigingen, blokkeren actief DDOS-aanvallen en ze zullen zelfs uw site gratis repareren als het wordt wel gehackt … best netjes.

Al het bovenstaande rechtvaardigt meer dan het prijskaartje! Geïnteresseerd in gemoedsrust en kan het budget sparen?

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 29 / maand

Makkelijk te gebruiken

95%

Betaalbaarheid

75%

Prestaties / kracht

93%

5. Kinsta

Kinsta heeft onlangs hun plannen vernieuwd, ze hebben alle functies die elke andere WP-host heeft en bieden gratis ssl en een gratis CDN via KeyCDN!

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 30 / maand

Makkelijk te gebruiken

92%

Betaalbaarheid

75%

Prestaties / kracht

95%

Beheerde WordPress-hosting: de details

De groeiende populariteit van WordPress heeft geleid tot meer specialisatie in WordPress. Veel verschillende hostproviders op internet hebben er onlangs voor gekozen om zich te concentreren op WordPress. Dit betekent dat deze providers de meest optimale platforms voor WordPress-sites hebben ontworpen. Deze platforms helpen u bij het beheren van meer technische aspecten en functies van WordPress, zodat u uw bord kunt ontlasten. Ze maken het opzetten van uw site een fluitje van een cent!

Dagelijkse back-ups, WordPress-updates, schaalbaarheid en beveiliging zijn allemaal functionaliteiten die worden beheerd door beheerde WordPress-hostingproviders. Hoewel ze fungeren als conciërge voor de technische kern, bent u vrijer om door te gaan waar u goed in bent; het delen en creëren van fantastische inhoud. Afhankelijk van het (meestal Amerikaanse) bedrijf kunnen ze ook opties bieden voor shared hosting, dedicated hosting, cloud hosting en mogelijk zelfs reseller hosting.

Managed hosts zijn ook ontworpen om de up-time en de snelheid van de site aan te kunnen. Veel van deze bedrijven profiteren van caching op serverniveau en beschikken voor het gemak over een CDN. Dit betekent dat u niet afhankelijk hoeft te zijn van cacheplug-ins. Met dergelijke platforms kunnen mensen met te weinig tijd of zonder technische achtergrond hun site toch zonder zorgen beheren zoals zij dat willen.

Waarom heb je Managed WordPress Hosting nodig??

Het runnen van een fulltime, actief betrokken WordPress-site of blog is geen gemakkelijke taak. Het is tijdrovend en vraagt ​​veel aandacht. Het is voldoende om sociale media, website-ontwerp, inhoud en marketing aan te pakken, en het proberen van de technische aspecten van het runnen van een site kan gewoon te veel zijn. U bent zich misschien al zorgen gaan maken omdat uw site meer verkeer begint op te halen.

Als eigenaar van een bedrijf heb je maar twee keuzes als het gaat om het bijhouden van een groeiende site. Zoek naar een zelfgestuurde oplossing of huur een ander teamlid in om de technische aspecten voor u te beheren. Tijdens het zoeken naar oplossingen heeft uw onderzoek u mogelijk naar managed hosting gebracht. Dit type webhosting wordt meestal aanbevolen omdat de extra zorg veel potentiële hoofdpijn wegneemt met betrekking tot back-ups, updates en beveiliging.

Tegenwoordig zijn de meeste van deze website-hostingbedrijven beschikbaar tegen redelijk betaalbare prijzen, hoewel ze kunnen variëren afhankelijk van de functies, zorg en onbewerkte serverbronnen die elke site krijgt. Dit geldt hetzelfde voor een ingehuurde hand, en deze experts zullen altijd meer kosten dan uw gemiddelde webhost. Als kosten een van uw topprioriteiten zijn, wilt u misschien een gedeeld hostingaccount overwegen in plaats van managed hosting.

Zoals vele anderen heb je waarschijnlijk al het bovenstaande overwogen en heb je jezelf veel van de volgende vragen gesteld; heb ik dit echt nodig? Waarom zijn sommige sites zo duur terwijl andere zo goedkoop zijn? Is het de moeite waard om je aan te melden? Deze platforms zijn goede oplossingen voor nieuwe eigenaren of individuen die al grote of middelgrote bedrijven beheren. Zodra uw site meer verkeer begint op te halen, kan het moeilijk zijn om bij te blijven.

Als u niet kunt beslissen of u deze service nodig heeft, bekijk en gebruik dan ons uitgebreide onderzoek naar de voor- en nadelen van WordPress-hosting en wat u kunt verwachten van een goede WordPress-host.

De voor- en nadelen van Managed WordPress Hosting

Hoewel managed hosting de perfecte deal lijkt, is het echt niet voor iedereen. Ze verschillen tussen bedrijven, maar op een zeer basaal niveau moet een host gebruiksgemak, kracht, betaalbaarheid en prestaties bieden. Het belangrijkste idee achter managed hosting is dat de eigenaar van de website zich kan concentreren op marketing en contentcreatie in plaats van op andere tijdrovende aspecten. Het is een goed idee om vertrouwd te raken met de verschillen in pakketten die elk van deze hosts aanbiedt.

Voordelen

Ongelofelijke snelheid

De snelheid van de website speelt een grote rol bij het succes en de rangschikking van de site. Als uw snelheid laag is, zijn er veel verschillende dingen die u kunt doen om te helpen bij het verbeteren van de snelheid, zoals het implementeren van een caching-plug-in of het gebruik van een bezorgnetwerk voor inhoud zoals MaxCDN. Zelfs het verkleinen van afbeeldingsbestandsgroottes is een haalbare optie. Maar voor degenen onder u die geen tijd hebben om deze wijzigingen aan te brengen, zorgen beheerde WP-hosts voor alle snelheidsoptimalisatie, wat superhandig is als u zware thema’s gebruikt, zoals een onroerend goed WordPress-thema of een WP-thema voor fotografen die veel foto’s opslaan.

Ze maken caching direct op serverniveau mogelijk, zodat u voor caching niet afhankelijk bent van plug-ins van derden. Hun servers zijn ook specifiek geconfigureerd voor WordPress. Hierdoor kan uw site de functionaliteit bijhouden, ongeacht hoe gek het verkeer wordt. Dus of uw verkeer nu afkomstig is uit New York, Houston of Chicago, de laadsnelheid is geen probleem.

Veiligheid

Mensen die nieuw zijn bij sitebeheer, vergeten vaak dat ze hun bezittingen moeten beschermen. In deze tijd is beveiliging alles. Als u uw site alleen behandelt en u geen beveiligingservaring hebt, kunnen uw site en uw informatie kwetsbaar zijn voor aanvallen. WordPress-sites zijn vaak het doelwit van hackers en bots (vanwege het aantal sites dat het platform gebruikt). Deze gevaren kunnen in elke vorm voorkomen, zoals malware, virussen en hackpogingen.

Dit gevaar heeft gevolgen voor u als eigenaar, maar ook voor uw sitebezoekers. Deze aanvallen kunnen leiden tot een volledig gecompromitteerd systeem of site. Een groot voordeel van werken met een WordPress-host betekent dat je beschermd bent tegen deze mogelijkheden. U bent zelfs beschermd tegen denial-of-service of DDoS-aanvallen. Deze sites zorgen ervoor dat u een ongelooflijk strak beveiligingsniveau heeft dat actief en betrokken blijft, en uw site dagelijks actief scant op gewijzigde bestanden.

Automatische updates

Het bijhouden van marketing en beheer kan een hele klus zijn. Wanneer u geen beheerde host gebruikt, bent u verantwoordelijk voor het bijwerken van uw site. Updates zijn van cruciaal belang om een ​​snelle site te onderhouden en alles veilig te houden. Beheerde webhosts staan ​​voor je klaar, ze updaten alle kernplug-ins en WordPress zelf wanneer er een nieuwe (stabiele) versie wordt uitgebracht.

Daarnaast werkt de WordPress-host ook automatisch uw kernbestanden bij naar de meest recente versie. Dit is ongelooflijk voordelig omdat de wachttijd wordt verwijderd. Bestanden worden bijgewerkt op het exacte moment van vrijgave. Dit helpt bij het elimineren van een update van derden en eventuele extra kosten.

Geen downtime

Beheerde hosts hebben doorgaans een betere infrastructuur voor het geval een Amerikaanse server uitvalt (back-upservices nemen het gewoon over), wat betekent dat de gepromote uptime van 99,9% er daadwerkelijk is.

Technische ondersteuning

Alleen gaan is een slopende ervaring als er iets misgaat. Als u uw site alleen beheert en de site uitvalt, te lang duurt om te bufferen of op andere manieren begint te storen, bent u de enige bron die u heeft. Uw site kan op zijn minst downtime ervaren, informatie verliezen of zelfs de ranking verliezen als gevolg van de problemen. Bezoekers van de site verwachten een bepaald kwaliteitsniveau bij het navigeren. Ze komen minder snel terug als ze technische problemen ondervinden.

Een voordeel van het werken met een beheerde WordPress-host is de ingebouwde technische ondersteuning die bij de meeste pakketten wordt geleverd (met de duurdere hosts die in de VS gevestigd ondersteunend personeel aanbieden). Ze werken vaak de klok rond, 24/7, zodat eventuele problemen snel en behendig kunnen worden opgelost. Alle vragen over ontwikkeling, tweaks, snelheid of updates kunnen net zo goed worden beantwoord als problemen.

Dagelijkse back-ups

Net als updates kunnen back-ups net zo tijdrovend zijn. Elk technisch aspect proberen bij te houden is een uitdagend spel en back-ups zijn cruciaal om te voorkomen dat een volledige site verloren gaat. Net als bij het maken van een back-up van een telefoon, zorgen back-ups ervoor dat als er iets gebeurt, er een goed startpunt is om weer op te halen.

Met een beheerde WordPress-host hoef je nooit meer een vinger uit te steken om je hier zorgen over te maken. Host dagelijks back-upsites zodat alle gegevens volledig en altijd veilig zijn. Met echt goede hosts is er vaak een instelling om uw WordPress-site gemakkelijk te herstellen naar de back-up van een vorige dag, waardoor deze ongelooflijk gebruiksvriendelijk is.

Ontwikkelings- of “dev” -tools

Zodra u een site heeft gemaakt, is het de bedoeling voor de meeste site-eigenaren om deze naar de hoogst mogelijke kwaliteit en functionaliteit te pushen. De meest doordachte en goed geplande sites voor gebruiksvriendelijke en gerichte inhoud scoren het hoogst. Het is gemakkelijk om uw site naar dit succesniveau te brengen met de juiste ontwikkeltools.

Ontwikkeltools zijn essentieel voor een goede bouw en verfijning van de site. Deze tools helpen u bij het ontwerpen en debuggen van uw website. Debuggen is een belangrijk aspect van het runnen van een site, want als uw bezoekers glitches ervaren, zullen ze uw site minder snel terugkeren of vertrouwen. Met een WordPress-host hebt u alle tools in handen voor gemakkelijke toegang.

Staging tools

Deze tool helpt u, net als ontwikkeltools, om uw site eerst te testen voordat u live inhoud uploadt. Staging-tools helpen u om een ​​slechte upload te voorkomen, omdat u kunt zien hoe nieuwe ontwikkelingen, ontwerpen of functionaliteiten in het echte leven verlopen. Elke keer dat je een gloednieuwe plug-in, thema of ontwerp wilt uitproberen, kun je het gemakkelijk proberen voordat je het in steen zet.

Staging-tools zijn ook handig voor het maken van snelle, gemakkelijke wijzigingen. Deze functionaliteiten zorgen ook voor een veilige verwijdering en helpen u om onbedoelde uploads te voorkomen. Dit alles is in het voordeel van een verbeterde ranking en traffic voor uw site.

Nadelen

Prijzen  

De kosten van managed webhostingproviders variëren zeker sterk, van de goedkope Amerikaanse SiteGround tot Kinsta voor $ 100 / maand

Sommige hostingbedrijven kunnen echt een klap uitdelen voor ongeveer $ 80- $ 120 / maand. Dit kan een belangrijk nadeel zijn bij het werken met een host. De keuze komt echter altijd specifiek neer op uw behoeften. Het kan de investering volledig waard zijn.

Limieten

Hoewel wordt gedacht dat WordPress-hosts onbeperkt zijn, zijn er enkele beperkingen voor het gebruik van plug-ins. De meeste hosts staan ​​geen plug-ins toe die veel bronnen verbruiken. Dit zijn plug-ins zoals W3 Total Cache of WP Super Cache. Dit wordt beschouwd als een probleem voor veel gebruikers die deze plug-ins liever gebruiken.

Interface verschillen

Een ander ding om op te letten, zijn de problemen die kunnen optreden bij het wisselen van hosttype.

Soms, bij het overstappen van managed hosting naar shared hosting, of vice versa, werken sommige gebruikersportals niet op dezelfde manier. Bezoekers en site-eigenaren kunnen dit zowel moeilijk als een ongewenste uitdaging vinden. 

Functies om te controleren bij het zoeken naar de best beheerde WordPress-host

Webhosting brengt veel belangrijke beslissingen met zich mee. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het opknappen van uw site of het voor de eerste keer maken van een site. Om het in de lucht te krijgen, moet je elke technische verantwoordelijkheid overwegen en geen middel onbeproefd laten. Zodra u volledig heeft uitgezocht wat u wilt dat uw site bevat, evenals uw methode voor webhosting, moet u de juiste provider verfijnen. Dit moeten bedrijven zijn die u volledig kunt vertrouwen met uw site en het welzijn ervan. Hier zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een definitieve beslissing neemt:

Locatie van de server

Fysieke serverlocaties kunnen de laadtijd van uw sites rechtstreeks beïnvloeden. Als de server zich in de VS bevindt en u ook bezoekers, is het waarschijnlijk dat ze sneller toegang tot de site kunnen krijgen. Wanneer de server aanzienlijk ver weg is, kunnen bezoekers problemen ondervinden bij het laden, wat kan leiden tot verminderde rangschikking en betrokkenheid. Zorg ervoor dat het bedrijf waarmee u zich aanmeldt over redelijk geplaatste servers beschikt (kies bijvoorbeeld degene die zich het dichtst bij uw doelmarkt bevindt), en idealiter een CDN, die dit probleem oplost door uw site te distribueren over een netwerk van wereldwijde knooppunten waarvan een kopie van de site kan worden bediend.

Opslagbeperkingen

Website-hosts proberen u soms op te lichten in minder opslagruimte dan beloofd. Ruimte is relevant voor het hosten van uw website, als er niet genoeg ruimte is, wordt de site niet correct gehost. Zorg ervoor dat u dubbel controleert of de toegewezen opslagruimte met uw website werkt in het door u gekozen plan voordat u zich aan een contract verbindt.

De mate van ondersteuning

Ook al kan de door u gekozen provider opscheppen over hun in de VS gevestigde technische klantenondersteuning, ze kunnen restrictieve uren of vereisten hebben. In sommige gevallen zijn er extra kosten nodig om toegang te krijgen tot ondersteuning. De best beheerde WordPress-hostingproviders hebben 24/7 ondersteuning, zodat u op elk moment toegang hebt tot assistentie. Zorg ervoor dat u uitkijkt naar providers die de klok rond helpen.

Investeer vandaag nog in Managed WordPress Hosting!

U kunt het onderzoek zelf doen aan de hand van de bovenstaande criteria of tijd besparen en een van onze kiezen !

De basis en evolutie van Managed WordPress Hosting

Aan het eind van de jaren 2000 en het begin van de jaren 2010 was de economie bezig met het failliet gaan, stond WordPress op het punt een internet-supermacht te worden en probeerden bedrijven erachter te komen hoe ze hun klanten konden behouden en de groei van de inkomsten konden voortzetten . Vervolgens, in 2009, kwam WordPress hosting op de markt en creëerde een deel van een miljard dollar uit een industrie van $ 10-15 miljard dollar. Om tegemoet te komen aan de crowd-sourced, soms overweldigende plug-ins die WordPress vereist, begonnen hostingbedrijven code te gebruiken om de updates te automatiseren, de beveiliging van de website te waarborgen en de back-endfuncties van website-onderhoud te stroomlijnen. Het duurde niet lang voordat veel hostingproviders hun eigen type WordPress-beheersysteem aanboden met hun eigen unieke functies en prijzen.

De nieuwe service van beheerde WordPress-hosting had een hogere prijs dan de oude standaard gedeelde hostingplannen. Vanaf het begin werd van alle hostingbedrijven verwacht dat ze een standaardset van functies zouden bieden: verhoogde snelheid naar websites, 24-uurs beveiliging, uitbreiding van de bandbreedte voor websites met meer bezoekers, klantenondersteuning en dagelijkse updates. Maar omdat deze diensten een dozijn waren, ontstonden er een aantal copy-cat-bedrijven en het was moeilijk voor klanten om te bepalen welk merk het beste was. Hostingbedrijven moesten beginnen met het opnemen van functies, services en niches die hen uniek van elkaar maakten.

Enkele van de grote Managed WP Hosting-providers:

Pagely is de echte maker van managed WordPress-hosting. Ze schreven geautomatiseerde code die automatisch WordPress-plug-ins zou updaten en zou werken binnen de WordPress-kern. Ze creëerden ook het raamwerk voor het beschermen van websites tegen cyberaanvallen en blauwdrukten de instellingen om de snelheid van de website te verhogen. Tegenwoordig streeft Pagely ernaar haar beveiliging te blijven verbeteren in de trant van de groei van WordPress. Ze streven ernaar hun diensten te consolideren, in lijn te blijven met de smaak van de reguliere markten en hoogwaardige bedrijven te bedienen. Tot op de dag van vandaag werkt Pagely samen met grote bedrijven als Disney en Facebook. Hun doel is om altijd klantgericht te blijven.

WP Engine staat hoog aangeschreven als een van de beste WordPress-beheerhosts vanwege hun geweldige klantenservice, hun hoge laadsnelheden, hun back-up- en cachefaciliteiten en hun gebruiksvriendelijkheid voor webontwikkelaars. De services van WP Engine kunnen grote hoeveelheden verkeer naar een website verwerken en hun focus varieert van het zorgen voor de behoeften van eigenaren van persoonlijke websites tot volledig voor bedrijven. Hun startprijs is aan de goedkopere kant van $ 29 per maand, maar ze bieden veel meer dan een gedeeld hostingplatform.

Hoewel het een populaire optie is en vaak wordt gegroepeerd met andere beheerde WordPress-hostingbedrijven, is SiteGround eigenlijk niet hetzelfde. Het staat technisch bekend als een high-end shared hostingbedrijf. Vanaf het begin bieden ze goede snelheid en prestaties, cacheback-ups, CDN-toegang, een volledig cPanel en e-mailbeheer. Het enige probleem dat ze niet bieden, is een sterke beveiliging als het gaat om uw website. Dus als u het risico loopt gehackt te worden, moet u voor een derde partij zorgen om uw website echt te beveiligen. De prijzen van SiteGround beginnen bij $ 3,95 per maand en blijven onder de $ 20 per maand voor een goede hoeveelheid opslagruimte en sterke ondersteuning voor high-traffic websites.

Flywheel heeft hun niche van de markt in het nauw gedreven door webdesigners en webontwikkelaars te targeten met reseller-hostingpakketten. Enkele van de functies die ze specifiek hiervoor bevatten, zijn: eenvoudige samenwerking zodat verschillende mensen hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunnen instellen voor specifieke projecten, blauwdruk waarmee hun klanten meer dan één WordPress-site kunnen maken met specifieke thema’s, plug-ins en instellingen, en client Met transfers kunnen ontwikkelaars en ontwerpers van Flywheel gratis websites bouwen om aan hun eigen klanten te geven. De prijzen van Flywheel variëren van $ 15 per maand tot $ 250 en kunnen tot 600.000 maandelijkse bezoekers dekken voor het grootste plan.

Kinsta is een nieuwer WordPress-beheerplatform, opgericht in 2013. Hun speciale services zijn gericht op bedrijven en ze vertrouwen op Google Cloud voor hun websitesnelheid en schaalbaarheid. Ze bieden de andere standaarden beheerde WordPress-functies; zoals uitstekende klantenservice, veiligheidsgarantie en CDN-netwerkondersteuning. Kinsta staat hoog aangeschreven omdat het wordt geleverd met een volledige WordPress-back-endinfrastructuur, waardoor je vrij bent om het ontwerp en het gevoel van je website te beheren. Hun prijzen beginnen bij $ 100 per maand en stijgen met elk plan met $ 100.

Beheerde WordPress-hosting heeft een lange weg afgelegd sinds het in de branche van 2009 is uitgebroken. Elk bedrijf heeft zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat zijn voetafdruk in de hostingwereld uniek is. De functies die elk bedrijf biedt, zijn ontworpen om te resoneren met verschillende industrieën en smaak van klanten. Weten waar deze bedrijven vandaan komen, hoe ze zijn geëvolueerd om te passen in de steeds groeiende en steeds veranderende invloed van WordPress, en de unieke aanbiedingen waarin ze gespecialiseerd zijn, zullen u helpen het beste hostingprogramma voor uw behoeften te bepalen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map