Arvixe recensie


Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
USD $ 7 / maand

Arvixe: een snelle samenvatting voor mensen zonder tijd (vrijwel allemaal)

Helaas, in een notendop, raden we Arvixe om een ​​paar redenen niet aan. De belangrijkste redenen zijn snelheid en ondersteuning (enorme valkuil!). Laten we een paar problemen doornemen die we hebben gevonden …

Snelheid: Arvixe heeft alleen een Amerikaans datacenter, wat betekent dat bijna elke andere site die dichterbij wordt gehost dan de VS, sneller zal zijn (als ze een fatsoenlijke host gebruiken). Google houdt ook niet van langzame sites, dus het kan uw potentiële ranglijst en online zichtbaarheid schaden.

Ondersteuning: Geen telefonische ondersteuning en een paar slechte recensies en forumthreads die klagen over de ondersteuning van Arvixe …

Prijzen: Je kunt alleen de laagste prijs krijgen als je een paar jaar vastzit, wat niet ideaal is (en $ 7 / maand is eigenlijk niet zo goedkoop).

Dus wat we echt zeggen is … er zijn veel goedkopere webhosts die veel beter zijn en servers IN Canada hebben. Onze favoriet op dit moment is bijvoorbeeld HostPapa. Ze zijn groen, hebben een snel datacenter in Canada, hun hoofdkantoor bevindt zich in Canada, ze rekenen in CAD ($ 3,36 / maand) en een extra pluspunt is dat ze meer functies bieden dan Arvixe tegen bijna de helft van de kosten. Hun steun is ongeëvenaard! Kijk eens naar onze HostPapa-recensie.

Nog steeds geïnteresseerd in Arvixe, blijf hieronder lezen.

Arvixe onderzoek

Arvixe Web Hosting Review

Bureaus zoals wij hebben een goede webhostingprovider nodig die onze klanten niet in de steek laat. In onze lange zoektocht naar de beste dienstverlener die er is, hebben we VEEL bedrijven uitgeprobeerd en weten welke te gebruiken en welke te vermijden.

Als u op zoek bent naar een webhostingbedrijf voor Canada en Arvixe tegenkomt, dan is dit wat we dachten …

Inleiding tot Arvixe

Arvixe is een webhostingbedrijf dat is begonnen in Californië, met name in San Luis Obispo. Arvand Sabetian heeft het bedrijf in 2003 opgericht.

Het werd vervolgens in 2014 overgenomen door Endurance International Group (EIG). EIG is eigenlijk eigenaar van andere hostingbedrijven zoals HostGator en BlueHost. Datacenters van Arvixe zijn te vinden op verschillende locaties zoals Amsterdam, Hong Kong en Dallas, Texas.

Hoewel ze zijn overgenomen door EIG die eigenaar is van BlueHost en andere reuzen van hostingbedrijven, raden we u niet aan om u bij hen aan te melden. Het is beter om uw geld te besteden aan andere webhostingproviders die u bieden wat u nodig heeft. En we hebben verschillende redenen waarom we niet voorstellen om Arvixe je geld te geven in ruil voor hun service.

Maar voordat u ons van het woord afhaalt, laten we u de verschillende pakketten, voor- en nadelen van Arvixe zien.

Prijzen

De pakketten en functies van Avixe voor Linux Web Hosting omvatten de pakketten “Personal Class” en “Personal Class Pro”. Deze zijn hieronder te zien:

Arvixe-prijzen 2

Het goedkoopste Linux Web Hosting Plan van het bedrijf heet ‘Personal Class’. Het kost $ 7,00 per maand en wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij je het abonnement opzegt.

In dit pakket krijgt u automatisch onbeperkte schijfruimte en maandelijkse gegevensoverdracht, dit betekent dat u niet hoeft te betalen voor de hoeveelheid ruimte of bandbreedte die u daadwerkelijk gebruikt. Volgens Arvixe betekent ‘onbeperkt niet oneindig’. Klanten zoals u moeten hun Servicevoorwaarden naleven.

U kunt maximaal 6 domeinen hosten in het goedkoopste pakket. Dit betekent dat u maximaal 6 websites op één hostingaccount kunt hebben. Voor elk domein heeft u een onbeperkt aantal subdomeinen. Bovendien krijg je één gratis domeinnaam met de volgende extensies: .com, .net, .tech, .space, .online, .website, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. mij, .co en .org.

Zoals bij de meeste hostingpakketten, biedt Arvixe u een cPanel-toegang om uw webhostingomgeving volledig te beheren. Voor minder technisch onderlegde personen biedt het Personal Class-pakket u een websitebouwer met één klik. Dit gebruiksvriendelijke platform voor het bouwen van websites geeft u de mogelijkheid om binnen enkele minuten een website te maken door te kiezen uit verschillende sjablonen.

E-mail is een noodzaak voor de meeste website-eigenaren en Arvixe geeft je een onbeperkt aantal mailboxen. Dit betekent dat u meerdere e-mailaccounts kunt maken voor meerdere personen die verantwoordelijk zijn voor uw domein of website.

Voor de ontwikkelingskant biedt dit pakket onbeperkte MySQL-databases. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van MySQL, waaronder verbeterde gegevensbeveiliging, uptime, prestaties en flexibiliteit. Met het Personal Class-pakket kunt u ook profiteren van onder meer PHP, Python, Perl en Ruby on Rails. Handig als u van plan bent veel websites te starten.

Als u een SSL-certificaat nodig heeft om gevoelige informatie te beschermen, kunt u dit kopen voor een extra prijs van $ 25,00 per jaar. Dit is belangrijk voor bepaalde sites zoals e-commerce winkels waar gevoelige informatie nodig is om transacties te voltooien.

Ondersteuning

Arvixe biedt u verschillende opties om contact met hen op te nemen voor ondersteuning:

  • Krijg ondersteuning door een ticket in te dienen hier.
  • Krijg ondersteuning door een bezoek aan de Ondersteuningscentrum / kennisbank.
  • En krijg ondersteuning via het online live chat-klantenondersteuningssysteem.

Hoewel Arvixe u meerdere opties biedt om contact met hen op te nemen, missen ze nog steeds een robuust ondersteuningssysteem, zoals te zien is in verschillende klantrecensies. Het duurt ongeveer een uur voordat ze terug zijn bij vragen en klachten van klanten. Nadat u ze uw eerste vraag hebt laten beantwoorden, duurt het meer dan 5 minuten voordat ze tussen de vragen door reageren.

Dit is erg duur, vooral wanneer u een e-commercesite beheert. Als uw site niet beschikbaar is terwijl u verbinding probeert te maken met een traag ondersteuningssysteem, zoeken kopers mogelijk naar een andere manier om het product te kopen dat ze leuk vinden. Ze kunnen gefrustreerd zijn en de volgende keer dat ze iets proberen te kopen, uw e-commercesite niet gebruiken.

Opmerking: om prioriteitsondersteuning van Arvixe te krijgen, moet u $ 20,00 extra per maand betalen.

Voordelen

De basisplannen van Arvixe bieden u onbeperkte schijfruimte en maandelijkse gegevensoverdracht. Bovendien geven ze u maximaal 6 domeinen voor het goedkoopste Linux-webhostingplan. Ze geven u ook vouchers voor advertenties van Google, Yahoo! en Bing. Bovendien bieden ze een onbeperkt aantal e-mailaccounts waarmee u mailboxen kunt geven aan meerdere personen die uw website behandelen.

Als het gaat om uw webbeveiliging, biedt Arvixe een spamblokkering genaamd SpamAssassin voor e-mails. Voor het goedkoopste Linux-abonnement krijg je ook nachtelijke beveiligingsupdates, brute force-detectie en firewall. Met Arvixe kunt u uw huidige site kosteloos overzetten of migreren naar hun eigen servers.

Nadelen

Zoals eerder vermeld, raden we u af om af te melden bij Arvixe. Dit is waarom:

Slechte klantenondersteuning

Allereerst biedt Arvixe geen klantenondersteuning via de telefoon. Ze bieden u drie opties om contact met hen op te nemen voor ondersteuning: het indienen van tickets, live chat-ondersteuning en zelfhulpkennis.

Ongebreidelde klantrecensies met betrekking tot Arvixe stellen dat hun klantenondersteuning onder het gemiddelde ligt. Het duurt een uur om ze te bereiken via livechat en het kost veel tijd om tussendoor vragen te beantwoorden. Andere beoordelingen stellen dat ze geen eenvoudige vragen konden beantwoorden en standaardsjabloonachtige antwoorden gaven in plaats van de specifieke vraag te beantwoorden.

Bovendien hebben ze een erg duur ondersteuningssysteem met prioriteit. Om de beste ondersteuning te krijgen die ze bieden, moet je $ 20 per maand betalen.

Misleidende kosten

Het goedkoopste abonnement dat $ 7 per maand kost, kan misleidend of slechts gedeeltelijk waar zijn. Zoals te zien is op de onderstaande afbeelding, kost het goedkoopste abonnement slechts $ 7 als u vooraf 24 maanden betaalt. Dit betekent dat u onmiddellijk $ 168 moet betalen. Het kost eigenlijk $ 10 per maand op maandbasis.

Arvixe kost 2

Niet echt onbeperkt

Net als bij andere webhostingbedrijven betekent ‘onbeperkt’ of ‘onbeperkt’ niet echt oneindig. De functies zijn er nog steeds tot het moment dat je de CPU van Arvixe te veel gebruikt. Daarom moet je hun lezen Servicevoorwaarden. Volgens hun voorwaarden kunnen ze een account opschorten als het buitensporig veel CPU- en geheugenbronnen gebruikt en als het de maandelijkse bandbreedtetoeslag overschrijdt. Dit bewijst ons punt dat “Unmetered” of “Unlimited” niet echt overeenkomt met de echte betekenis ervan.

Onbetrouwbaarheid

Wanneer uw site downtime ervaart, verliest u veel verkeer, klanten en aankopen. Stilstandstijden zijn te duur voor ondernemers. Het is dus belangrijk dat u webhostingbedrijven kiest met een uptime van 99,99%.

Gebruikers van Arvixe melden vaak dat het onbetrouwbaar is en leidt naar sites die vaak crashen. Veel beoordelingen gaven ook aan dat Arvixe grote uitvaltijden heeft, zelfs nadat ze hebben verklaard dat ze een server-uptime van 99,99% hadden.

Langzame laadtijden

Afgezien van een slechte uptime, hebben Avixe-websites helaas ook trage laadtijden. U denkt misschien dat dit in orde is, omdat de pagina toch op een bepaald moment wordt geladen. Maar hoe belangrijk is de laadsnelheid van de pagina voor klanten en voor SEO?

In januari 2018, Google heeft aangekondigd dat het de paginasnelheid zal gebruiken als een factor in de rangschikking van mobiele zoekopdrachten. Als de laadsnelheid van uw site erg langzaam is, verliest u zeker uw meest waardevolle plek in de resultaten van de zoekmachine-gigant. Dit leidt tot minder traffic en minder klanten.

Volgens Tenzing, snelheid heeft ook invloed op de tevredenheid van klanten. Langzame laadtijden leiden tot ontevreden klanten. En als klanten niet tevreden zijn, is de kans kleiner dat ze bij u kopen. Ze hebben ook meer kans op de terug-knop als ze een site tegenkomen met een lage laadsnelheid.

Conclusie

Zoals bij alle merken zijn er altijd voor- en nadelen. Arvixe is er een van. De voordelen zijn onder meer onbeperkte schijfruimte en maandelijkse gegevensoverdracht, beveiligingsfuncties en onbeperkte e-mailaccounts. Voor de prijs van het goedkoopste hostingplan is het echter absoluut niet de moeite waard.

Dus zoals vermeld in onze samenvatting, raden we je ten zeerste aan om naar HostPapa te kijken, ze bieden een stuk beter … nou, alles is echt beter, bekijk onze HostPapa-recensie.

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2019-11-21Beoordeeld item ArvixeAuthor Rating 21star1stargrijsgrijsgrijsProductnaam ArvixePrice
USD 7

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector