Arvixe – Biedt solide beveiliging

Het zoeken naar een hostingservice is een hele uitdaging. Als ik dat zou doen afhaalmaaltijd gegevens, betrouwbaarheid, functies, kosten en alle andere dingen waar mensen echt naar moeten kijken wanneer ze besluiten een service te kiezen om te gebruiken – ik zou mijn beslissing puur op naam baseren.


Arvixe_LogoIk ben er helemaal voor om services met interessante namen te gebruiken. Neem Arvixe bijvoorbeeld. Wat een coole naam. Is het frans? Is het Vietnamees? Wie kan het zeggen. Waarschijnlijk de Arvixe-website, maar blijf hier bij mij.

Ik neem aan dat Arvixe een Frans woord is en spreek “ar-veex” uit – MAAR – het is zoveel leuker om ar-vikes te zeggen.

Zeg het met mij – Arvixe.

Hoe leuk! Het klinkt als een mythische strijdbijl die je gebruikt om kwade gremlins te verslaan die je vredige vissersdorp aanvallen.

Laten we kijk of hun coole naam de hype waarmaakt als het gaat om webhosting.

TLDR;

Arvixe is niet de enige optie die beveiliging op hoog niveau biedt, maar als u dat waardeert in uw webhosting, dan deze dienst zou in het gesprek moeten zijn. De hoge prijs en de minder dan geweldige laadtijd zijn zorgen, maar de geavanceerde coderingsfuncties kunnen dat voor u niet relevant maken.

Onze analytische aanpak

Onze beoordelingen van hostingproviders zijn gebaseerd op harde cijfers, samengesteld gedurende vele maanden testen met onze eigen voorbeeldwebprojecten.

Met Arvixe hebben we een aantal tests uitgevoerd vanuit datacenters in Canada, de Verenigde Staten en Europa om hun gemiddelde prestatieniveau te bepalen. Met die informatie kunnen we ze vergelijken met andere cloudproviders en aanbevelingen doen.

De harde wetenschap

Bij het testen van de prestaties van een webhostingprovider is het belangrijk om geografisch uit te spreiden, aangezien verschillende locaties verschillende lokale netwerksnelheden hebben.

Bij het evalueren van Arvixe hebben we tests uitgevoerd vanuit verschillende grote Canadese steden om u een goed algemeen beeld te geven van wat u van hun datacenter kunt verwachten. Hier zijn de duidelijke cijfers:

 • Montreal

  Uptime – 98,9%
  Laadtijd – 2.612Ms

 • Toronto

  Uptime – 98,7%
  Laadtijd – 2.532Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98,8%
  Laadtijd – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 97,9%
  Laadtijd – 2,758Ms

Wat betekent uptime?
 • Uptime – Een percentage om de totale tijd aan te geven dat de hostingprovider online is en normaal functioneert.
 • De uptime van Montreal met 98,9% – iPage-services functioneerden 1,1% procent van de tijd abnormaal voor Montreal-gebruikers. De wiskunde komt overeen met rond 96 uur downtime in de loop van een jaar.
 • Wat dit betekent voor beschikbaarheid: een fractie van een procentpunt kan een aanzienlijk verschil maken voor de beschikbaarheid van uw website
 • Goede uptimes – We beschouwen uptime statistieken van meer dan 98% om sterk te zijn.
Wat betekent laadtijd?
 • Laadtijd – Werkelijke snelheidsmetingen.
 • Maateenheid – Bovenstaande tijden worden gemeten in milliseconden en beslaan de lengte van een volledige aanvraag en reactie op een cloudwebserver.
 • Hoe dit wordt getest – De verzamelde cijfers zijn gemiddeld over maanden testen met het iPage-platform met verschillende browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer.
 • Andere variabelen: de eindgebruikers van uw website kunnen enige variatie in responstijden vertonen vanwege verschillende factoren, waaronder lokale netwerksnelheid, browsergedrag en serververkeer.
 • Goede laadtijden – Laadtijden die gemiddeld op 2000 milliseconden of minder liggen, worden als hoge prestaties beschouwd.

betekenis van laadtijd

Hostingproviders met langzamere responstijden zijn riskant om te gebruiken, omdat uw lezers en klanten geïrriteerd raken door de vertragingen en ervoor kiezen om in plaats daarvan door andere sites te bladeren.

Als je dieper in ons onderzoek duikt, zul je zien dat hostingproviders overal op de kaart staan.

De testresultaten van Arvixe waren boven het gemiddelde in uptime en onder het gemiddelde in laadtijd. Bekijk onze onderzoekspagina om te vergelijken met andere hostingproviders.

Dus de vraag wordt, zijn hun tarieven en functies goed genoeg om ze nog steeds een intrigerende keuze te maken voor het hosten van uw blog?

Geldzaken – Arvixe-prijzen

Oké, we hebben besloten dat je strijdbijlen verkoopt. U hoeft geen van hen Arvixe te noemen, omdat u mogelijk een hostingservice met de naam Arvixe gebruikt. Het kan verwarrend worden.

Tegenwoordig is het haalbaar om een ​​webproject uit te voeren met een klein budget – strijdbijlen zijn niet goedkoop – maar je moet er nog steeds zeker van zijn dat je krijgt goede prestaties en ondersteuning van uw hostingprovider.

Het is belangrijk om een ​​hostingprovider te gebruiken die heel duidelijk is in zijn factureringspraktijken en geen verborgen kosten heeft. Dat gezegd hebbende, hier is een blik op de plannen en prijzen van Arvixe:

arvixe-tariefplannen

Op hun website verdeelt Arvixe hun aanbod in twee plannen, hoewel de opzet een beetje meer verwarrend is dan dat.

Allereerst dwingen ze klanten om te kiezen tussen Linux- en Windows-omgevingen. Dat is geweldig voor mensen met diepgaande technische kennis die weten welk platform ze willen, maar voor degenen die nieuwer zijn op het gebied van website-ontwikkeling, kan het verwarrend zijn.

De meeste Canadese klanten zullen beter af zijn met de Linux-optie, vooral omdat de prijzen voor die plannen goedkoper zijn. Van daaruit kunt u kiezen tussen de opties Personal Class of Personal Class Pro.

Kanttekening: Ze bieden wel andere versies aan, zoals Business Class, Reseller Class, VPS Class en Dedicated Class. Elke versie wordt geleverd met standaard- en pro-opties. Zouden gaan blijf bij Personal Class aangezien de meeste gebruikers voor die optie zullen kiezen.

De enige betekenis tussen de twee plannen is dat Personal Class u beperkt tot zes domeinlinks, terwijl u met de Personal Class Pro-optie kunt gebruiken onbeperkte domeinen binnen het datacenter van Arvixe.

Houd er rekening mee dat rekeningen met Arvixe snel zullen groeien naarmate u meer functies toevoegt. Het gebruik van WordPress met Arvixe kost bijvoorbeeld doorgaans $ 7 extra per maand.

Om de beste betalingstarieven van Arvixe te vergrendelen, moet u zich abonneren op een tweejarenplan dat niet kan worden opgezegd.

Er zijn geen speciale introductietarieven waarvan u kunt profiteren met Arvixe, in tegenstelling tot andere hostingservices die we hebben beoordeeld.

Kenmerken

Om meer klanten naar hun platform te lokken, beschikt Arvixe over een reeks extra functies die bij hun hostingplannen worden geleverd. De onderstaande schermafbeelding geeft een aantal hoogtepunten weer.

arvixe homepage

Op hun website maakt Arvixe veel uit over hun website-bouwtool die beschikbaar is voor al haar klanten, ongeacht of ze kiezen voor het Personal Class- of Personal Class Pro-abonnement.

De tool helpt nieuwe gebruikers bij het ontwerpen van hun website met behulp van een interface met slepen en neerzetten. Het klinkt als een geweldige oplossing, maar we vonden het laggy en buggy vergeleken met Wix en andere top website-bouwers.

Dat wil niet zeggen dat Arvixe geen haalbare optie is, maar voor websitebouwers is het misschien een beter idee om ergens anders te kijken.

Arvixe biedt ook een paar verschillende functies voor e-mailbeheer. Hun abonnementen omvatten mailboxruimte, zodat u uw domein kunt koppelen aan inkomende en uitgaande mail. Daarnaast kunt u instellen met verschillende e-mailmarketingtools. Dit kan handig zijn als u uw webonderneming uitbreidt en wilt beginnen met adverteren via e-mail.

Een belangrijk ding om op te letten bij Arvixe is de manier waarop ze omgaan met SSL, het protocol dat transmissies tussen webbrowsers en servers versleutelt. Veel hostingproviders voegen een SSL-certificaat toe aan hun pakketten of helpen u bij het opzetten van een gratis certificaat via Let’s Encrypt. Maar Arvixe doet geen van beide en brengt u daadwerkelijk $ 25,00 per jaar in rekening om uw website te beveiligen.

Ze brengen ook kosten in rekening voor “Priority Support” voor $ 20 per maand. Ik ben geen fan van deze praktijk, aangezien ondersteuning een prioriteit moet zijn bij de meeste hostingservices. De enige keer dat het logisch is om meer voor ondersteuning te betalen, is op bedrijfsniveau.

Andere functies die het vermelden waard zijn (meer zijn te zien op hun prijspagina) worden hieronder behandeld:

Als je door de functies van Arvixe kijkt, zie je dat deze webhosting op de markt wordt gebracht voor mensen die geen beginners zijn. Codering heeft hoge prioriteit op de functiepagina.

Positieven

Beginners zullen niet teveel positieve dingen vinden om aan vast te houden met Arvixe. Dat gezegd hebbende – geavanceerde gebruikers zullen een paar dingen leuk vinden aan de service.

Geavanceerde functies

Naast de gratis vouchers – biedt Arvixe, als u naar de bovenstaande grafiek verwijst, veel functies die gericht zijn op een meer geavanceerde markt.

Zelfs de manier waarop de prijzen zijn ingesteld, maakt duidelijk dat ze om meer geavanceerde gebruikers geven, vooral in de hogere abonnementen.

Met de nadruk op ontwikkelfuncties is het gebruik van verschillende code duidelijk een belangrijke factor bij de beslissing om Arvixe te gebruiken.

Veiligheid

Dit is veruit mijn favoriete aspect van Arvixe. De gratis beveiligingsmaatregelen die met Arvixe worden genomen, zijn boven en buiten andere hostingproviders.

Gespecialiseerde respons op DDoS-aanvallen is geweldig, aangezien dit de meest voorkomende aanvallen op alledaagse websites zijn.

Ze bieden ook beveiligde toegang / uitgang, netwerkbewaking, firewall, brute force-detectie en nachtelijke beveiligingsupdates.

Bovendien hebben ze dat zorgen voor dagelijkse back-ups wat een waanzinnige toegevoegde waarde is.

Minpunten

Als beveiliging uw eerste prioriteit is, zijn deze negatieven misschien helemaal niet belangrijk voor u.

Niet beginnersvriendelijk

Als ik net begon, zou ik Arvixe niet aanraken. Alles over het aanbod van Arvixe is overdreven ingewikkeld. Iemand met veel voorkennis zal niet in de war zijn, maar het is nog steeds niet gebruiksvriendelijk – ze moeten vereenvoudigen.

Langzamer dan gemiddelde laadtijd

Zoals eerder vermeld – laadtijd is super duper belangrijk. Ja. Super duper.

Het gebruik van een service die langzamer is dan andere services of onder het gemiddelde is niet zo logisch. Als een klant of websitebezoeker te lang wacht op het laden van een webpagina, verlaat hij of zij uw site. Hoe lang wacht u tot een webpagina is geladen?

Kennisbank en klantenondersteuning

Klantenservice - slechtHelaas laat Arvixe me in de steek als het gaat om hun kennisbank. Het is niet zo dat ze niet veel onderwerpen hebben, het zijn alleen dat de onderwerpen die ze behandelen niet zo relevant zijn.

De relevante onderwerpen die ze behandelen, worden meestal niet grondig of stap voor stap uitgelegd. Ze bieden je wel de mogelijkheid om hun kennisbankartikelen te herzien en de recensies zijn niet mooi.

Arvixe rekent ook aan meer geld voor prioritaire ondersteuning wat voor mij gewoon bananen zijn. Als Canadees verwacht ik een bepaald niveau van ondersteuning inbegrepen in de prijs die ik betaal. Hun basisondersteuning is vrij traag en wekt niet veel vertrouwen in hun beschikbare prioriteitsondersteuning.

Prijs

Arvixe heeft de memo gemist als het gaat om prijzen op deze markt. De meeste hostingservices bieden geweldige introductietarieven, zodat u het product relatief zonder risico kunt gebruiken.

Arvixe is net als – “Nee, bekijk dit voor de volledige prijs.”

Daar is niets mis mee, maar om te kunnen concurreren met andere opties moet de service het waard zijn.

Samenvattend

Arvixe is geen slechte optie als u voorrang geeft aan beveiliging en geavanceerde coderingsfuncties. Ik zou aanraden om onze lijst met de beste hostingproviders in Canada te bekijken, want als je een beginner bent of andere aspecten van hosting naast beveiliging waardeert, zijn er veel services beschikbaar.

FAQ

Wie is de eigenaar van Arvixe?

Endurance International Group (bekend als EIG) is eigenaar van Arvixe. Ze zijn ook eigenaar van andere webhostingbedrijven zoals BlueHost, HostGator en iPage.

Kan ik Linux-hosting op Windows gebruiken?

Ja, het betekent alleen dat de server die je gebruikt op Linux draait. De meeste situaties vragen om het gebruik van Linux-hosting.

Referenties en afbeeldingscredits:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map