4 beste toegewijde hosts in 2020 (meest betrouwbare uptime en snelheid)

Voor de gemiddelde blogger of eigenaar van een klein bedrijf is upgraden naar een dure dedicated server de ultieme oefening in nutteloosheid.


Het is alsof je een nieuwjaarsresolutie maakt om in een geweldige vorm te komen, dan je lidmaatschap van de sportschool in februari opzegt en $ 2.000 op de nieuwste supplementen voor spiergroei of vetverlies blaast. ��

Je gaat geen vooruitgang boeken en je gaat gewoon een hoop geld verliezen tijdens het proces.

Als u echter een website beheert die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer genereert (zeg meer dan 50.000 unieke weergaven / maand), kan een speciale hostingservice het verschil maken tussen het runnen van een razendsnelle, gebruiksvriendelijke en enorm winstgevende site… of zoveel problemen heeft met de laadtijd en beveiliging van uw website dat uw gebruikers sneller een filmster stuiteren met een uitnodiging voor een van de partijen van Harvey Weinstein (te snel?)

Als u een zakelijke website met veel verkeer heeft, is dedicated hosting niet alleen een goed idee, het is allesbehalve verplicht.

De juiste dedicated hostingservice zorgt ervoor dat uw website veilig blijft voor hackers en garandeert dat uw kijkers keer op keer toegang krijgen tot de inhoud die ze nodig hebben.

(Voor degenen onder u die net beginnen en op zoek zijn naar hosting op instapniveau voor uw blog of freelancer-website, kunt u onze aanbevelingen voor de beste goedkope webhostingservices bekijken.)

Ik neem een ​​paar minuten de tijd om uit te leggen hoe we deze hosts hebben beoordeeld en wat moet zoeken in een speciale hostingservice, maar voordat ik het doe, is hier een snelle PSA voor degenen onder u die haast hebben …

Ik begrijp het.

De gemiddelde volwassene heeft nu een aandachtsspanne van ongeveer 8 seconden (minder dan die van een goudvis) en je hebt waarschijnlijk plekken om te zijn en tweets om te twit (of hoe de kinderen het tegenwoordig ook zeggen), dus ik zal gewoon doorgaan met de achtervolging.

Als u op zoek bent naar de het beste speciale webhostingservice, dan wil je bij Kinsta. De service is ingesteld op het Google Cloud Platform, dat zorgt voor razendsnelle snelheden en absurde optimalisatie. Dit is voor ondernemers die het beste voor hun bedrijf willen.

Als u een paar dollar wilt besparen, is SiteGround de beste optie. De reden is simpel, ze hebben de snelste datacenters, een metrische bootload aan gratis upgrades die u meer dan $ 300 / jaar kunnen besparen in vergelijking met andere hosts, onberispelijke 24/7 ondersteuning, en GRATIS overdrachten, back-ups, SSL-certificaten en bescherming tegen hacking.

HOE WE ONZE HOSTS HERZIENEN

We testen elk hostingbedrijf grondig, waarbij we alles bekijken, van uptime tot snelheid en van beveiliging tot ondersteuning. Bekijk de rest van ons om een ​​idee te krijgen van ons testproces van boven naar beneden Canadese webhostingrecensies.

Om u de Cliff Note-versie te geven, hebben we een ontwikkelingsteam dat websites van klanten bouwt en onderhoudt, en in de afgelopen tien jaar of zo, we hebben meer dan 900 websites gebouwd waarvoor we nog steeds de hosting beheren.

Met de lange levensduur van onze projecten hebben we unieke toegang tot gegevens en uptime-records voor een grote verscheidenheid aan hosts die de meeste reviewbedrijven eenvoudigweg niet hebben. Je kunt de live tracking hier zien. Lees hier meer over ons 4-stappen onderzoeksproces.

De wiskundige wizards hier zijn zo vriendelijk geweest om een ​​aantal grafieken en statistische analyses voor ons samen te stellen, zodat we al die informatie met u kunnen delen om u te helpen definitief te beslissen over de juiste hostingservice voor uw behoeften.

WAT TE ZOEKEN IN EEN GOEDE SPECIFIEKE HOSTING SERVICE

Of u nu een fulltime blog, een grote eCommerce-winkel of een drukke website heeft, de kenmerken van een goede dedicated hostingservice zijn allemaal hetzelfde (geen zorgen, al onze aanbevelingen voldoen met vlag en wimpel aan deze criteria)

U wilt namelijk een host zoeken met:

 • �� Gratis SSL (beveiligde socketlaag)
 • �� Gratis back-ups
 • �� Sterke uptime en lage downtime
 • �� 24/7 klantenondersteuning
 • �� Beveiligingsfuncties en bonussen

Ik ga kort in op elk van deze en leg het in detail uit onderaan de recensie.

Beste toegewijde webhosts in Canada

1. KINSTA

BESTE PREMIUM HOSTING-OPTIE VOOR BESTE IN KLASSE SNELHEID ($ 30-60 / maand)

siteground-logoLaadtijd: 520Ms
Uptime: 99,9%
Kosten: $ 600,00 / maand
Ondersteuning: Live chat

 • SNELHEID

  Kinsta is geobsedeerd door het creëren van de snelste hostingarchitectuur voor hun klanten. Ze gebruiken technologie van het hoogste niveau om ervoor te zorgen dat uw webpagina belachelijk snel wordt geladen.
  Ze gebruiken een infrastructuur van de volgende generatie – van serverhardware tot de software die ze gebruiken.

  Google Cloud Platform ondersteunt de hele operatie en ze hebben 19 datacenters over de hele wereld. Alles bevindt zich op hun premium netwerk dat speciaal is ontworpen om afstand en hop te minimaliseren.

 • GEEN ZORGENDE HOSTING

  Het beste van Kinsta naast hun snelheid zijn hun belachelijke beveiligingsprocessen. Ze controleren elke twee minuten de status van al hun websites. Uw website wordt elke dag 720 keer gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze actief is.

  Kinsta maakt elke dag een back-up van uw website en heeft de mogelijkheid om elke zes uur een back-up van uw website te maken. Ze hebben ook een hackgarantie met constante monitoring. Als er een aanval plaatsvindt, garanderen ze een oplossing met onmiddellijke prioriteit.

KLANTENSERVICE

Als u voor een premium service betaalt, kunt u beter premium support krijgen. Kinsta levert tot het uiterste met 24/7 ondersteuning, waar u ook bent, WordPress-experts, een 100% oplossingspercentage en snelle reactietijden.

Kinsta gebruikt Intercom, het beste ondersteuningsplatform om ervoor te zorgen dat je hulp krijgt waar je hulp bij nodig hebt. Als uw website om welke reden dan ook niet beschikbaar is, is deze mogelijk zelfs weer actief tegen de tijd dat u een bericht indient.

2. SITEGROUND

BESTE ALGEMENE HOSTING VOOR PRIJS / SNELHEID / UPTIME & Onverslaanbare ondersteuning ($ 269,00 / maand)

siteground-logoLaadtijd: 475Ms
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 269,00 / maand
Ondersteuning: Live chat

Als je enkele van de andere recensies op onze site hebt gelezen, weet je waarschijnlijk dat we GROTE fans zijn van SiteGround.

We gebruiken ze al meer dan 7 jaar en gedurende die tijd zijn we getuige geweest van de evolutie van het bedrijf van uw gemiddelde “ho-hum” hostingbedrijf naar een van de hoogste services op de markt.

In tegenstelling tot sommige van de bekendere namen (hoest Bluehost-hoest) rusten ze niet op hun lauweren en zijn ze een van de weinige bedrijven die hun datacenters en servers regelmatig upgraden om de hoogste niveaus van snelheid en beveiliging te garanderen.

 • GEWELDIGE UPTIME: 99,95%

  Met een uptime van 99,95%, zorgt SiteGround ervoor dat uw website (bijna) elke minuut van het jaar blijft draaien.

 • GRATIS SSL EN BACKUPS

  Een geweldige bonus die u $ 60 / jaar (minimum) bespaart en ervoor zorgt dat u gerust kunt zijn, wetende dat uw website volledig veilig is en regelmatig een back-up maakt in het onwaarschijnlijke geval van een inbreuk.

ONGELOOFLIJKE KLANTENONDERSTEUNING

In een branche die berucht is om zijn slechte klantenservice en halfslachtige ondersteuning, SiteGround staat met kop en schouders boven andere hostingbedrijven, het leveren van een aantal van de meest responsieve en efficiënte klantenservice ter wereld.

Serieus … We zijn niet erg onder de indruk, maar de klantenondersteuning van SiteGround blies onze sokken bijna uit.

3. A2-HOSTING

Verbazingwekkende waarde voor de prijs die u betaalt ($ 141 / maand)

A2-hostingLaadtijd: 601Ms
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 141,00 / mnd
Ondersteuning: Live chat

 • ONDERSTEUNING

  Na het verzenden van een hele reeks gecompliceerde supporttickets en vragen, waren we (op zijn zachtst gezegd) onder de indruk van hoe snel en efficiënt de klantenondersteuning van A2 onze “problemen” kon afhandelen.

  Hoewel ze niet zo responsief zijn als SiteGround, is het verschil nominaal (het kan je maximaal 20 minuten extra kosten) en hun ondersteuning is van topklasse.

 • GROTE VEILIGHEID & GRATIS SSL

  Net als SiteGround komt A2-hosting tot de tanden toe met een overvloed aan beveiligingsfuncties en (natuurlijk) een gratis SSL-certificaat.

  Met een gratis Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring Setup en ‘Perpetual Security’, zal het moeilijk voor u zijn om een ​​rijkere hostingservice te vinden voor de prijs die u betaalt.

GEWELDIGE UPTIME & Razendsnelle datacenters

Met 99,91% uptime en 601ms sitesnelheden, biedt A2 Hosting een deel van de snelste en meest betrouwbare dedicated hostingdiensten tegen de meest betaalbare prijzen. Dedicated hosting is duur, het valt niet te ontkennen.

Maar voor slechts $ 141 / maand (meer dan $ 1.200 / jaar minder dan SiteGround) biedt A2 een van de beste waar voor uw geld. Hun snelheden en uptimes zijn niet zo indrukwekkend als SiteGround; gezien de prijs die u betaalt, is het echter moeilijk om een ​​aanbieder te vinden die meer waarde biedt.

4. HOSTGATOR

Super betaalbare service met geweldige functies en uptimes

hostgatorLaadtijd: 601Ms
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 119,00 / maand
Ondersteuning: Live chat

 • GEWELDIGE UPTIME, SNEL WICKED

  Zoals bij elke host die we tot nu toe hebben aanbevolen, biedt HostGator klanten onberispelijke beschikbaarheid van 99,99% met slechte hoge laadsnelheden. Met slechts $ 119 per maand zijn ze verreweg de goedkoopste (hoogwaardige) dedicated hostingdienst op de markt en ze zullen ervoor zorgen dat u de meeste waarde voor uw investering krijgt.

 • GOEDE VEILIGHEID & GRATIS SSL

  Hoewel ze niet zoveel goodies en gratis functies hebben als SiteGround of A2, biedt HostGator nog steeds een overvloed aan geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder: een gratis SSL (duh), DDoS-bescherming, een volledig redundant netwerk en 3-5 speciale IPv4 IP’s.

ONDERSTEUNING

Net als SiteGround en A2-hosting biedt HostGator enkele van de beste klantenondersteuning in de branche. Zelfs toen we hun meer basale hostingservices beoordeelden (die je hier kunt bekijken) was de klantenondersteuning van topklasse.

Maar met een dedicated hostingpakket is hun klantenondersteuning het volgende niveau. In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen heeft met uw service, zal hun effectieve ondersteuningsteam u helpen om snel weer aan de slag te gaan.

SSL – VEILIGE SOCKETLAAGBESCHERMING

Ik weet dat dit futuristisch klinkt Star Trek maar een SSL is eigenlijk een vrij eenvoudig concept.

Een SSL of beveiligde socketlaag creëert en versleutelt een “tunnel” van de computer van uw bezoeker naar uw server. Binnen in deze tunnel zijn alle communicatie en gegevens veilig beschermd en vrij van nieuwsgierige blikken.

Het lijkt op het schrijven van een brief in een gecodeerde taal voordat je deze naar een vriend stuurt.

Als je de brief in gewoon Engels schreef, kon iedereen die de boodschap onderschepte, gemakkelijk zien en gebruiken wat je schreef. Door uw brief echter te “versleutelen”, garandeert u dat niemand van buitenaf uw bericht kan ontsleutelen en begrijpen.

Met de recente updates van Google, deze certificaten zijn alles behalve verplicht als u een kans wilt maken om uw website te rangschikken op concurrerende zoekwoorden. En als u betalingen op uw website verwerkt, is dit een absolute MUST (de meeste gerenommeerde verwerkers accepteren zelfs geen betalingen zonder een actief SSL-certificaat).

Gelukkig is bij een hoogwaardige webhost (dedicated of anderszins) een SSL-certificaat gratis. Als een bedrijf probeert je te laten betalen voor je certificaat (zoals de beruchte GoDaddy), dan moet je naar de heuvels rennen.

U hoeft absoluut niet te betalen voor een SSL-certificaat en elk bedrijf dat doet alsof het anders is, scheurt u af als een pleister. Alle goede webhostingbedrijven bieden aan om uw SSL gratis in te stellen met behulp van een service genaamd Let’s Encrypt.

GRATIS BACK-UPS

Cyberaanvallen nemen toe en ze lijken niet snel te vertragen.

Door echter een webhost te gebruiken die dagelijkse back-ups biedt, kunt u ervoor zorgen dat, zelfs als uw website het doelwit is van een ransomeware-aanval, u uw inhoud snel weer online kunt krijgen zonder een slag te missen. (Geloof ons, u wilt NIET elke dag handmatig een back-up van uw website maken.)

UPTIME EN DOWNTIME

Uptime, zoals de naam al aangeeft, is gewoon een maat voor de hoeveelheid tijd dat uw website online is. Alles boven 99% is redelijk, en idealiter wilt u een hostingservice die dat kan bieden 99,95% uptime of beter.

Downtime (nogmaals, zoals de naam al aangeeft) is een maat voor de hoeveelheid tijd dat uw website niet beschikbaar is of niet toegankelijk is.

Als u een professionele uitstraling wilt behouden bij uw gebruikers, dit is een van de grootste dingen die je wilt vermijden. Gelukkig, als u kiest voor een van de services die we binnenkort gaan aanbevelen, is dit verleden tijd en kunt u genieten van hoge snelheden, hoge beveiliging, en nominale uitvaltijd.

DATACENTERS

Datacenters zijn de fysieke locatie van de server die u gaat gebruiken. Hoe dichter de datacenters bij uw eindgebruikers zijn, hoe minder afstand de informatie zal moeten afleggen en hoe sneller uw website zal zijn.

Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat de datacenters die u gaat gebruiken zich dicht bij uw eindgebruikers bevinden (bijv. In Toronto of Montreal).

‘S Werelds grootste datacenters

ONDERSTEUNING

Tenzij je een coderingswizard of technisch genie bent, je bent gaan geweldige ondersteuning nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw website actief blijft en mogelijke hikken wordt voorkomen.

Voor degenen onder u die geen 22 jaar de tijd hebben om door veelgestelde vragen te kammen of lange YouTube-video’s te bekijken, betekent dit dat u een hostingservice wilt die 24/7 hoogwaardige klantenondersteuning biedt. U wilt bedrijven vermijden die hun ondersteuning uitbesteden aan India of die hun gebruikers alleen online tickets of e-mailondersteuning aanbieden.

Een toegewijde server kost u een aardige cent, dus u wilt zeker weten dat u toegang heeft tot chat of telefonische ondersteuning, zodat u waar voor uw geld kunt krijgen.

VEILIGHEID

Als u het type persoon bent dat denkt dat het gebruik van een grote verscheidenheid aan sterke wachtwoorden voor uw online activiteiten “onnodig” is, dan is dit onderdeel voor u.

Hoge kwaliteit beveiliging op serverniveau vermindert het risico dat uw website wordt geschonden door een DDoS of brute force-aanval aanzienlijk en helpt ervoor te zorgen dat uw eigen gebrekkige beveiligingsnormen niet resulteren in de abjecte vernietiging van uw volledige online infrastructuur.

Zorg ervoor dat u kiest voor een webhost die u DNS-bescherming, actieve website-monitoring en andere geavanceerde beveiligingsfuncties biedt.

Nu dit allemaal uit de weg is, duiken we in de drie beste dedicated hosting-services van 2020 …

Laatste gedachten

Hoewel dedicated hosting zeker niet voor iedereen is weggelegd, zullen de bovenstaande services u helpen uw budget te vergroten en uw investering te maximaliseren, zodat u gerust kunt zijn wetende dat uw website op topcapaciteit werkt.

Hoewel er tal van andere toegewijde hosts zijn die ‘goed’ zijn, raden we bij Hosting Canada liever alleen de groten aan.

We hopen dat deze gids nuttig is geweest en, zoals altijd, als u vragen, opmerkingen of sneaky opmerkingen heeft (laten we dat eigenlijk overlaten aan de Amerikaanse beoordelingssites voor hosting) ��) … voel je vrij om ze te laten vallen in de comments hieronder!

FAQ

Wat is het beste dedicated server hostingbedrijf?

Het beste dedicated serverhostingbedrijf is Kinsta vanwege hun allerbeste snelheden, hun eersteklas beveiliging en klantenondersteuning.

Wat is dedicated webhosting?

Dedicated hosting is wanneer een server is gewijd aan een enkele website of bedrijf. Hierdoor zijn alle bronnen van de server beschikbaar voor dat ene bedrijf.

Wat is het verschil tussen dedicated en niet-dedicated servers?

Een niet-dedicated hostingserver betekent dat de bronnen op de server of servers die uw bedrijf gebruikt, worden gedeeld. Een dedicated server zorgt ervoor dat alle resources op een server beschikbaar zijn voor één bedrijf of website.

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste Website Builder

Referenties en afbeeldingscredits:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map