3 beste reseller-hostingbedrijven voor Canadezen in 2020

Heeft u een website ontwikkel- of ontwerpbureau?


Bent u op zoek om een ​​extra $ 1.000 + / maand te verdienen door (bijna) helemaal geen werk te doen?

Zo ja, dan wil je luisteren.

Nee, ik heb het niet over een soort slordig MLM-schema dat een investering van $ 2.000 vooraf vereist en resulteert in de onvermijdelijke vervreemding van iedereen die je dierbaar is (tenminste … iedereen die je onzin niet wil kopen).

Ik heb het over reseller hosting.

En het is misschien wel het coolste sinds gesneden brood (hoewel ik nog steeds in de war ben waarom dat zo cool zou moeten zijn … het is gewoon brood?)

Wat is Reseller Hosting en waarom zou ik erom geven??

Reseller-hosting is een relatief eenvoudig concept dat met nominale inspanning een aanzienlijk bedrag aan inkomsten voor uw digitale bureau kan genereren.

Dit is hoe het werkt:

Stel dat u momenteel een selectie heeft van 100 kleine websiteklanten die allemaal snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke webhostingservices willen. Omdat ze je al kennen, leuk vinden en vertrouwen omdat je hen (hopelijk) hebt geholpen bij het ontwerpen van een verbluffende en intuïtieve website, zullen ze natuurlijk eerder geneigd zijn om hun hosting aan te schaffen in plaats van een reguliere host te gebruiken.

Dus ga je naar een van de resellers die we gaan aanbevelen en koop je een reseller hostingpakket dat je toegang geeft tot 600 GB aan bandbreedte en een onbeperkt aantal domeinen voor slechts $ 20 / maand.

Vervolgens kunt u uw hostingservices aanbieden tegen een redelijke prijs van bijvoorbeeld $ 10 / maand (ervan uitgaande dat de betreffende website slechts 6 GB bandbreedte gebruikt), waardoor u in totaal nettowinst van $ 980 / maand voor het doen … bijna niets.

Best cool, toch?

Wij denken van wel.

En om u te helpen uw uitstapje te maken naar de wereld van het genereren van passief inkomen door middel van resellerhosting, hebben we deze korte handleiding samengesteld om u te helpen precies te bepalen waarnaar u moet zoeken bij een resellerprovider, evenals onze top 4 aanbevelingen voor de beste reseller gastheren.

Laten we erin duiken.

TL; DR. Als je aan de slag wilt met het meest betaalbare pakket dat nog steeds betrouwbare uptimes en laadsnelheden (en veel extra’s) biedt, dan wil je het gebruiken A2-hosting.

Als het gaat om reseller-hosting, biedt A2 een onverslaanbare 80 GB schijfruimte, 800 GB bandbreedte en een speciaal IP-adres voor slechts $ 13,99 / maand (voor de duur van het introductieaanbod).

Als je alle sappige details achter deze aanbeveling wilt of liever een andere hostingservice gebruikt … Blijf dan gewoon lezen (wat ga je nog meer doen? Kijk naar katten-gifs)

Hoe dan ook … Weer aan het werk.

Waarom zou u ons vertrouwen??

Goed…

We verkopen al meer dan een decennium hostingdiensten aan onze eigen klanten (meer dan 900 van hen) en hebben een heel gevestigd belang bij het vinden van de meest betaalbare en betrouwbare wederverkopers op de markt.

Maar dat is niet alles.

Tijdens ons decennium lang als website-ontwikkelaars van het hoogste niveau hebben we unieke toegang gehad tot een overvloed aan gegevens die gewoon niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Je kunt de live tracking hier zien. Lees hier meer over ons 4-stappen onderzoeksproces.

We hebben het grootste deel van 9 jaar uptimes, laadsnelheden, interacties met de klantenservice en meer geregistreerd en we hebben onze eigen #genieën laten compileren en die gegevens hier delen, zodat we u de meest onbevooroordeelde en nauwkeurige kunnen bieden informatie mogelijk.

Bovendien zijn we Canadezen. ��

Waar u op moet letten bij een reseller-webhost

Alle reseller hostingproviders zijn niet gelijk gemaakt, en de snelste weg naar onherroepelijk maak uw bestaande klantenbestand kwaad en verlies hun vertrouwen voor altijd is om te kiezen voor de goedkoopste reseller die u kunt vinden om uw winst te maximaliseren.

In de wereld van reseller en shared webhosting zijn de woorden ‘goedkoop’ en ‘onzin’ vrijwel synoniem … daarom moet u koste wat kost de zelfbeschreven ‘gratis’ hostingsites vermijden. Hoewel u ervoor wilt zorgen dat uw geselecteerde provider betaalbaar is, wilt u er ook voor zorgen dat ze aan de volgende criteria voldoen.

Betrouwbare uptimes

Het heeft geen zin om een ​​website te beheren als de betreffende website niet lang genoeg online is zodat potentiële klanten daadwerkelijk toegang hebben tot uw inhoud.

U wilt er zeker van zijn dat elke resellerhost die u selecteert een gegarandeerde uptime van ten minste 99% biedt, zodat u om twee uur ‘s nachts geen 127 telefoontjes ontvangt van ontevreden klanten wiens websites niet langer operationeel zijn.

Snelle laadtijden

Aangezien de gemiddelde gebruiker slechts 3 seconden wacht totdat een website is geladen voordat hij zijn zoekopdracht verlaat en een andere bron gebruikt, is de snelheid van uw website (en die van uw klant) van belang. En het maakt veel uit.

Een goede vuistregel is dat u elke reseller-hostingservice wilt bieden laadtijden onder 1.000 Ms (hoewel de diensten die we aanbevelen veel sneller zijn dan dit).

Geweldige klantenondersteuning

Als u één website beheert, is de kans dat u een probleem of een hapering tegenkomt die de hulp van een medewerker van de klantenservice nodig heeft, rond de 100% (dichter bij 114,2% als we precies zijn ��). Als u tientallen of zelfs honderden hostingpakketten doorverkoopt, nemen die kansen exponentieel toe.

Voordat u in een reseller-hostingpakket investeert, moet u ervoor zorgen dat deze effectief zijn 24/7 live klantenondersteuning om je te helpen in het onvermijdelijke geval dat er iets misgaat.

Aanpasbaarheid

Elke klant en klant die u momenteel bedient, heeft unieke webhostingbehoeften. Sommigen van hen hebben meer bandbreedte nodig dan anderen en sommige vereisen speciale functies en beveiligingsprotocollen dat is niet standaard voor de meeste hostingservices.

Als zodanig is het essentieel dat de reseller-hostingprovider die u kiest een hoge mate van aanpasbaarheid heeft zodat u elk van de hostingpakketten van uw klant kunt aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Nu u weet waar u op moet letten bij een hostingprovider van hoge kwaliteit, laten we eens kijken naar onze persoonlijke aanbeveling. (Maar maak je geen zorgen, elk van deze webhosts voldoet aan of overtreft alle bovenstaande criteria.)

De top 3 hosting-resellers in Canada

# 1. A2-hosting

Een feature-rijke web / e-mailhost (met een iets hoger prijskaartje)

A2-hostingLaadtijd: 601s
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 13,19 / maand
Opslag: 30 GB
Ondersteuning: 24/7 365 Live Chat
Geldteruggarantie: Ja

In de beroemde woorden van Charles Darwin: “Het is niet de snelste of meest betrouwbare reseller-hostingserviceprovider die overleeft, maar degene die de meeste waarde biedt voor de prijs.” (Parafraseren hier …)

In onze ervaring biedt A2 Hosting niet de snelste laadtijden of meest betrouwbare uptimes van onze aanbevolen hosts, ze zijn zonder twijfel de beste waarde voor de prijs die u betaalt. Als je bedenkt dat A2 Hosting je ongeveer $ 5 / maand bespaart ten opzichte van de pakketten van SiteGround of Hostgator, wordt het kleine verschil in hun prestaties nominaal.

Opladen slechts $ 13,19 / maand voor nieuwe klanten, Het reseller-hostingpakket van A2 is een absoluut koopje dat uw klanten tevreden zal houden en uw portemonnee vol zal houden.

Ze bieden een hoge mate van aanpasbaarheid en toegang tot 24/7/365 klantenondersteuning die (ondanks onze inspanningen) door de jaren heen volledig onverstoorbaar is gebleken. Als u niet helemaal enthousiast bent over de reseller-hosting van A2, wordt u beschermd door hun ‘Altijd geld terug garantie’.

# 2. SiteGround

De tweede plaats en persoonlijke favoriet

siteground-logoLaadtijd: 475s
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 45 / krediet (volumekortingen beschikbaar)
Opslag: 10 GB / account
Ondersteuning: 24/7 365 Live Chat
Geldteruggarantie: Ja

In tegenstelling tot A2 en HostGator (meer hierover in een seconde), SiteGround lijkt een pervers plezier te hebben in het te ingewikkeld maken een anders simpele transactie …

In plaats van vooraf te betalen voor een bepaalde hoeveelheid opslag en bandbreedte met een onbeperkt aantal accounts, werkt SiteGround op een kredietsysteem waarbij elk krediet dat u koopt u in staat stelt een nieuw hostingaccount met 10 GB webruimte in te stellen.

Credits beginnen bij $ 45 / jaar (of $ 3,75 / maand), maar afhankelijk van het volume van de credits die je koopt, gaan ze zo laag als $ 42 / jaar. Ondanks deze weliswaar ingewikkelde prijsstructuur, levert SiteGround een service van uitzonderlijk hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Elk nieuw hostingaccount / krediet dat u koopt, is uitgerust met onbeperkte gegevensoverdracht, onbeperkte FTP-accounts, gratis dagelijkse back-ups (een echte redder in nood), gratis e-mailaccounts, en een gratis Cloudflare CDN.

Naast alle bonusproducten die ze aanbieden, is SiteGround de snelste en meest betrouwbare reseller op deze lijst met een razendsnelle gemiddelde laadtijd van 475 ms en een gegarandeerde uptime van 99,99% (wat ons in staat stelt hun verwarrende prijzen te vergeven) ).

We zijn al geruime tijd grote fanboys-fans van SiteGround en hun reseller-hostingservices behouden de uitstekende reputatie die ze het afgelopen decennium hebben opgebouwd.

# 3: HostGator

Uitzonderlijke kenmerken, ongelukkig prijskaartje

hostgator

Laadtijd: 657s
Uptime: 99,99%
Kosten: $ 19,95 / maand
Opslag: 60 GB
Ondersteuning: 24/7 365 Live Chat
Geldteruggarantie: Ja

Hoewel ze de duurste reseller op deze lijst zijn, zouden we stellen dat HostGator de grootste waar voor je geld biedt en diensten van hoge kwaliteit biedt die jou en je klanten jarenlang gelukkig zullen houden als ham (ik heb die analogie nooit begrepen) ). ����

Hoewel ze een uptime-garantie van 99,99% bieden (zoals alle andere hosts op deze lijst) en een laadtijd van 657 ms, waar HostGator echt schittert in de overvloed aan extra functies en bonus goodies die ze aanbieden aan nieuwe klanten.

Onbeperkte e-mailaccounts? Controleren. ✅

Onbeperkte domeinen, subdomeinen en FTP-accounts? Controleren. ✅

Verbluffend goede klantenondersteuning, een probleemloze geld-terug-garantie, en een hele reeks beveiligingsfuncties? Check, check en check-a-roony! ✅ ✅ ✅

Na vele jaren HostGator te hebben gebruikt en beoordeeld, zijn ze gemakkelijk een van onze favoriete reseller-hostingproviders aller tijden en het zal moeilijk zijn om een ​​meer betaalbare en betrouwbare service te vinden (geloof ons, we hebben gekeken).

Laatste gedachten

Hoewel het aanbieden van reseller-hostingpakketten aan bestaande klanten een grotere uitdaging kan zijn dan u in eerste instantie zou verwachten, is het een uitstekende manier om te genereren consistent en voorspelbaar passief inkomen… zonder een gekke nieuwe codeervaardigheid te leren, te investeren in onroerend goed of in de complexe wereld van cryptocurrencies te duiken.

En als u besluit om in de wereld van wederverkoper-hosting te springen, dan durf ik u drievoudig te proberen een betere provider te vinden dan degene die we hier hebben aanbevolen.

Zoals altijd, zorg ervoor dat u uw eigen onderzoek doet en uw eigen due diligence uitvoert voordat u uw definitieve beslissing neemt en, als u vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ze hieronder te vermelden en we nemen contact met u op als spoedig mogelijk.

Ik hoop dat dit heeft geholpen, ga nu op pad en begin met het doorverkopen van enkele hostingpakketten!

Dit vind je misschien ook leuk:

  • Beste webhosting
  • Beste Website Builder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector