10 beste PayPal-alternatieven (bijgewerkt voor 2020)

PayPal bestaat al sinds 1998. Sindsdien is het echt niet zoveel veranderd …


Door veel maatregelen is het zelfs een stuk erger geworden – duurder, meer regelgeving en dezelfde moeilijk bereikbare klantenondersteuning. Het is misschien tijd om naar PayPal-alternatieven te kijken. ��

Ik zeg niet dat je PayPal niet mag gebruiken. Er zijn echter veel gedocumenteerde problemen met het gebruik van PayPal en ik verwijt niemand dat hij op zoek is naar een alternatief.

Toen PayPal voor het eerst werd gelanceerd, was het revolutionair. Het is geen verrassing dat de helft van de oprichters van PayPal nu miljardair is.

PayPal kreeg echt grip toen eBay het voor het grootste deel van zijn transacties gebruikte. Door de jaren heen leek het alsof iedereen PayPal gebruikte voor veilige online transacties.

Snel vooruit naar 2020 – er zijn nu zoveel andere opties. Het zijn allemaal succesvolle bedrijven, maar ze werken op dezelfde manier als PayPal. Waarom gebruiken mensen ze??

PayPal doet niet alles perfect en veel van de alternatieven bezetten nichegebieden. Deze andere bedrijven hadden ook de mogelijkheid om een ​​probleem met PayPal te vinden en dit in hun eigen software te verhelpen.

Laten we eens kijken naar de PayPal-alternatieven die beschikbaar zijn in Canada. ����

The Low Down

Als er problemen met PayPal ontstaan ​​of als u om verschillende redenen op zoek bent naar een andere betalingsoptie, zijn er veel alternatieven om uit te kiezen.

De beste algehele betalingssoftware is Square.

De beste eCommerce-oplossing is Stripe.

De beste persoonlijke betalingsoptie is Venmo.

1. Square – Beste algehele betalingssoftware

Tijdens het winkelen of bij het kopen van een kopje koffie in een plaatselijke coffeeshop heb je waarschijnlijk betaald met iets dat er als volgt uitziet:

Dat is het kassasysteem van Square. Het bedrijf, in 2009 opgericht door Jack Dorsey, bekend van Twitter, begon met het aanbieden van een dongle-bijlage aan de telefoons van mensen. Hierdoor kon iedereen creditcardbetalingen accepteren.

Tegenwoordig drijft Square veel fysieke en online winkels aan.

Bij het starten van een fysieke winkel is een van de eerste vragen die moet worden beantwoord, hoe u creditcardbetalingen accepteert. In het verleden was alles instellen om dat te doen een nachtmerrie. Nu heb je alleen nog een iPad en de POS-technologie van Square nodig.

De kosten van Square zijn vergelijkbaar met PayPal. Elke veeg kost u 2,65% van de transactie. Alle betaalde Square-facturen kosten 2,9%, evenals een vergoeding van $ 0,30. Voor alle online winkelverkopen kost de service 3,4% en $ 0,15 per transactie. Alle kosten zijn ook gemakkelijk te bekijken in hun systeem.

2. Stripe – Beste eCommerce-oplossing

Stripe is het beste bedrijf op deze lijst. Normaal gesproken zou ik zoiets niet zeggen omdat het extreem subjectief is. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar de oprichters die over hun verhaal praten en te zien wat ze vandaag doen om te begrijpen dat ze proberen de wereld beter te maken voor mensen.

Het bedrijf is begonnen om eCommerce-betalingen voor alle ondernemers eenvoudig en duidelijk te maken. Stripe wordt gebruikt in alle populaire eCommerce-oplossingen zoals Shopify, WooCommerce, Wix en Squarespace.

Oorspronkelijk hoefde u alleen maar een paar regels code in uw website te gooien om aan de slag te gaan. Je kunt dat nu nog steeds doen, maar op alle grote platforms kun je gewoon een app of plug-in installeren.

Stripe-kosten bedragen 2,9% en $ 0,30 per transactie. Als u een e-commerce winkel bouwt, is Stripe een solide keuze.

3. Venmo – Beste persoonlijke betalingsoptie

Venmo is mijn persoonlijke favoriete optie in deze lijst. Toen ik klein was, dacht ik dat geldovermakingen gemakkelijk en futuristisch zouden zijn. Ik ging er altijd van uit dat ik tegen de tijd dat ik volwassen werd, gewoon iemands pols kon vastpakken en nadenken over hoeveel geld ik ze wilde geven.

We zijn daar nog niet helemaal gekomen. We kunnen Venmo echter gewoon openen op onze telefoons en onze vrienden $ 10 sturen voor de pizza die ze zojuist voor ons hebben besteld.

We zijn bijna in een futuristische tijd waarin dit iemand wat geld zal opleveren:

Tot die tijd gebruiken we Venmo.

Venmo is gratis te gebruiken met uw bankrekening of bankpas. U kunt zelfs mensen betalen met uw creditcard, maar u betaalt een toeslag van 3%. De betalingsdienst biedt ook een eigen kaart aan, de Venmo-kaart, die tal van voordelen biedt.

Het is ook gratis om uw geld op uw bankrekening te storten en uw geld zal er binnen een dag zijn. Als u een directe overdracht wilt, wordt er een vergoeding van 1% in rekening gebracht, minimaal $ 0,25 en maximaal $ 10.

De app kan soms traag worden geladen, maar het is gewoon omdat hun servers elke seconde worden geraakt met duizenden transacties.

4. Skrill – Internationale geldovermakingen

Deze industrie is gevuld met coole namen, maar Skrill wint de naamcompetitie. Het klinkt als iets dat Captain Marvel in elkaar zou moeten slaan.

Skrill fungeert als een digitale portemonnee waarmee u geld kunt verzenden en ontvangen. Internationaal geld overmaken is altijd al een probleem geweest, maar op Skrill kun je het voor 1,9% doen. Skrill maakt dit gemakkelijk door alleen een e-mailadres nodig te hebben.

Skrill doet ook andere dingen, zoals het aanbieden van prepaid. Wat Skrill het beste doet, is internationale geldoverdrachten.

5. Zelle – Gemakkelijke bankoverschrijvingen

Zelle lijkt veel op Venmo. Ze gingen heel anders op de markt. Venmo ging achter de eindconsument aan en Zelle ging achter banken aan. Beiden waren goede strategieën en hebben hun vruchten afgeworpen.

Afhankelijk van de bank die u gebruikt (de meeste banken bieden dit aan), hoeft u alleen maar in de app te springen die u gebruikt voor mobiel bankieren. U kiest dan gewoon een persoon om te betalen op basis van zijn telefoonnummer of e-mailadres. Vervolgens stuur je het bedrag dat je wilt verzenden.

Het geld komt rechtstreeks van uw bankrekening op hun bankrekening. Net als Venmo zijn er geen kosten voor het gebruik van Zelle, tenzij u een creditcard gebruikt, in welk geval er een vergoeding van 3% zal zijn.

6. Google Pay – Veilige mobiele betalingsoptie

Google Pay is de veiligste manier om mobiel te betalen.

Het enige dat u hoeft te doen, is door uw telefoonvergrendelingsscherm te vegen op een betaalterminal die deze accepteert.

De manier waarop Google Pay alles beveiligt, is door een tokenisatieproces te gebruiken. Het neemt uw creditcard of bankpas en creëert een token om het te vertegenwoordigen. Dit maakt het voor iedereen onmogelijk om uw kaartgegevens te stelen.

Uw kaart wordt nog steeds belast zoals normaal, maar het wordt op een veilige manier gedaan.

7. WePay – Geïntegreerde betalingen voor platforms

WePay is gemaakt om een ​​betere PayPal te zijn. Kortom, het wil mensen online betalingen laten accepteren zonder iets anders te maken dan een WePay-account om het te doen.

Het werkt vrijwel hetzelfde als PayPal, maar heeft de aanpak gericht op probleemloos werken.

Met WePay zijn de transactiekosten eenvoudig. Het berekent ofwel 3,5% van de totale prijs of een minimum van $ 0,50 per transactie.

De service is een populaire keuze geworden voor veel non-profitorganisaties, vooral voor beginnende non-profitorganisaties. Het heeft ook een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van klantenservice.

8. Amazon Pay – Gebruik bestaande methoden

Amazon Pay is de meest eenvoudige betalingsoptie. Het enige dat het echt doet, is u de tijd besparen die nodig is om een ​​creditcard in te voeren. Hiermee kun je gewoon een optie gebruiken die je al op Amazon hebt gebruikt. Aangezien u waarschijnlijk al Amazon gebruikt, is het logisch om Amazon Pay te gebruiken.

Aan de andere kant, als u al een Amazon-handelaar bent en u uw eigen e-commerce winkel opent, accepteert het accepteren van betalingen via Amazon Pay het gemakkelijk om alle transacties op één plaats te houden.

Amazon Pay biedt ook extra beveiliging omdat het uw volledige informatie niet deelt met iemand van wie u goederen koopt.

9. Shopify Payments – Beste Shopify-optie

Als u een Shopify-winkel bezit, maken Shopify-betalingen het heel gemakkelijk om betalingen van uw klanten te innen. Als uw klanten op een andere Shopify-website hebben gewinkeld, hebben ze hun informatie waarschijnlijk al opgeslagen en zijn ze klaar voor gebruik.

Shopify heeft Shopify Payments gemaakt als alternatief voor het gebruik van externe betalingsverwerkers als je een winkel op het eCommerce-platform hebt gemaakt.

De kosten voor Shopify Payments zijn precies hetzelfde als Stripe, tenzij je upgradet naar een Advanced Shopify-account.

10. Bitcoin of andere Crypto – privéoptie

Halverwege december 2017 dacht iedereen dat Bitcoin de valutawereld zou overnemen. Iedereen zou betalen zonder gevoelige financiële informatie of een bankrekening uit te delen.

Dat gebeurde niet precies, maar mensen betalen al een tijdje met Bitcoin.

Het proces kan voor sommige mensen verwarrend zijn en het is niet de meest stabiele manier om betalingen te ontvangen, aangezien de prijs van Bitcoin of andere cryptocurrencies elke dag fluctueert.

Je moet wat cryptocurrency kopen bij een beurs zoals Coinbase.

De volgende stap is om een ​​bestedende portemonnee te gebruiken, zodat je iets kunt kopen met BitPay.

Vervolgens verzendt u de betaling die u wilt doen. Het deelt geen persoonlijke informatie uit en is relatief direct.

De enige kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn die op beurzen waar u uw cryptocurrency koopt en een miner fee. De kosten van een mijnwerker fungeren als transactiekosten en dekken alle netwerkkosten voor het verzenden van uw Bitcoin. De kosten zijn meestal minder dan een dollar.

Problemen met PayPal

Aangezien deze hele lijst alternatieven voor PayPal laat zien, laten we eens kijken waarom mensen PayPal niet meer willen gebruiken. Heck, er zijn zelfs websites die zich volledig inzetten om PayPal te vernietigen.

Handelt als een bank maar is er niet één

PayPal is precies waar het wil zijn. Het heeft de vrijheid om te handelen als een bank, maar het heeft geen regels zoals een echte bank.

Het biedt alle diensten van een bank, inclusief creditcards en betaalpassen, maar biedt niet dezelfde bescherming die een bank biedt. Ze verdienen miljoenen aan alle transacties van hun klanten en houden enorme bedragen aan.

Het is niet nodig om u op dezelfde manier te helpen als een bank. Banken moeten de beveiliging handhaven en beschikken over solide klantenservice en afwikkelingsdiensten.

Plotselinge account loopt vast

Deze problemen zijn overal op internet goed gedocumenteerd. PayPal blokkeert rekeningen uit het niets.

Oké, je denkt misschien bij jezelf: ‘Er moet iets tussen zitten.’

Mis. Het gebeurt volledig willekeurig.

“Wel, ik laat het gewoon los.”

Succes!

Het proces om uw account te deblokkeren is een volledig identiteitsverificatieproces dat eeuwig duurt. Dit kan waanzinnig frustrerend zijn wanneer u betalingen voor uw bedrijf moet verwerken of een leverancier moet betalen.

Slechte klantenservice

Als je het leuk vindt om te lezen over mensen die boos zijn, dan gewoon Google, “PayPal-klantenservice verhalen”.

Ze zijn allemaal erg slecht.

Klantenservice bij PayPal staat bekend als minder dan technisch onderlegd en wachttijden zijn een veel voorkomende klacht. Een account uit de eerste hand op LinkedIn toont een situatie die vele malen is herhaald.

Hoge kosten

De kosten zijn hoog op PayPal. Elke transactie kost $ 0,30 en vervolgens 2,9% van het totaal. Dat bedrag kan behoorlijk oplopen. Veel alternatieve kosten zijn veel lager.

Oplichters

Als je de afgelopen jaren geprobeerd hebt iets op Craigslist te verkopen, zul je overspoeld worden met berichten van mensen met een slechte grammatica die je proberen op te lichten van alles wat je verkoopt.

Ze gebruiken allemaal PayPal om dit te doen. De service heeft zelfs een pagina die is bedoeld om mensen te waarschuwen tegen oplichting.

Het inpakken

PayPal werkt nog steeds voor een groot deel van de bevolking. Ze zijn nog steeds de leider in online transacties.

Er zijn altijd redenen om alternatieven te zoeken in een branche en deze is niet anders. In de loop der jaren zijn er veel alternatieven ontstaan ​​om oplossingen te bieden voor betalingsverwerking. Een paar testen is nooit een slecht idee.

Alternatieven voor PayPal – FAQ

Zijn er PayPal-alternatieven?

Ja, er zijn talloze PayPal-alternatieven. Enkele van de meest populaire zijn Stripe, Venmo en Square.

Wat kan ik gebruiken in plaats van PayPal?

Het hangt ervan af waarvoor u PayPal momenteel gebruikt. Voor persoonlijke betalingen is Venmo een uitstekende keuze. Voor zakelijke transacties kan Square worden gebruikt. Voor strikt eCommerce-betalingsverwerking is Stripe de beste keuze.

Wie is de grootste concurrent van PayPal?

Momenteel is Square de grootste concurrent van PayPal.

Kan ik PayPal gebruiken in Canada?

Ja, dat kan.

Wat zijn PayPal-kosten voor het ontvangen van geld?

De vergoeding voor elke transactie is $ 0,30 USD en 2,9% van de transactie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector