Cele mai bune 7 servicii ieftine de găzduire web (revizuire 2020) | Fapte de găzduire

găzduire web ieftină


Găsirea unui furnizor de găzduire web ieftin nu este o sarcină ușoară.

De ce?

Multe companii populare de găzduire web folosesc strategii de prețuri standard pentru industrie, care de obicei atrag clienți noi cu prețurile lor introductive scăzute.

Cu toate acestea, potrivit cercetărilor noastre, costurile de reînnoire sunt, de obicei, de 2x până la 3x mai mari. Înainte de a vă înscrie cu o gazdă ieftină, este esențial să verificați prețurile de reînnoire, precum și funcțiile.

Uneori, acestea sunt limitate la un spațiu de stocare minim, nu este suficientă lățime de bandă sau nici SSL.

Deși majoritatea gazdelor web introduc gratuit un nume de domeniu și SSL (cel puțin un an), unele nu.

Mai jos puteți găsi 7 furnizori de gazduire web mai ieftini (ultima dată verificată în decembrie 2019):

1. Bluehost 2,75 USD / lună (36 luni) | Reînnoiește 7,99 USD

Bluehost

 • Timp de utilizare: 99.99% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 380 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: conturi de e-mail gratuite, SSL inclus
 • Banii înapoi: 30 de zile garanție

Bluehost găzduiește în prezent peste 2 milioane de site-uri web. Sunt de departe unul dintre cel mai popular, Opțiuni de găzduire ieftine și partajate disponibile – dintr-un motiv. Sunt bine utilizate (și recomandate) de o varietate de webmasteri și bloggeri populari.

Din cele 31 de gazde pe care le-am revizuit, ultimele 24 de luni ale lui Bluehost au fost cele mai bune pe care le-am văzut – 99,99% (cu doar 2 ore de oprire). Pe lângă performanțele de încredere, viteza lor medie este și pe partea mai rapidă – 380 ms (care este rapid comparativ cu alte gazde web la prețuri similare, cum ar fi SiteGround (681 ms) sau DreamHost (654 ms).

Bluehost este, de asemenea, primul nostru gazdă web clasat în recenziile noastre generale de găzduire web. Mai ales datorită performanței lor excelente și fiabile și a chat-ului live 24/7/365 cu toți clienții.

Toate planurile includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, instalări cu un singur clic pentru diferiți constructori de site-uri și WordPress.

Cel mai mare dezavantaj al ofertei lor este că cel mai ieftin plan (2,75 USD / lună) vine cu un angajament de 36 de luni. Dacă decideți să utilizați serviciile lor pentru mai puțin de 12 luni, va trebui să plătiți 4,95 USD / lună. SSL este inclus gratuit. Cel mai ieftin plan „de bază” vine cu 50 GB spațiu de stocare, 5 conturi de e-mail și lățime de bandă neschimbată. Bluehost se reînnoiește cu 7,99 USD / lună după perioada inițială de înscriere.


Sau citiți recenzia noastră completă despre Bluehost

2. Hostinger 0,99 USD / lună (48 luni) | Reînnoiește 2,15 USD

Hostinger

 • Timp de utilizare: 99.95% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 363 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: SSL, domeniu gratuit timp de 1 an, stocare nelimitată
 • Banii înapoi: 30 de zile garanție

Hostinger este cea mai ieftină companie de găzduire web pe care am revizuit-o până în prezent.

De obicei, furnizorii de găzduire foarte accesibile sunt fie lente, fiabile sau practic fără asistență pentru clienți.

Din fericire, Hostinger este invers. În ultimele 23 de luni, timpul lor de funcționare a fost 99,95%.

Ba mai mult, sunt printre cele mai rapide gazde web cu un timp mediu de încărcare 363 ms (bătut doar prin A2 Hosting și MDDHosting, care sunt puțin mai scumpe).

De asemenea, oferă asistență promptă 24/7 clienților prin chat live, care este o caracteristică excelentă.

Prețurile mici, timpul de încărcare mare și timpul de funcționare fiabil – este ceea ce le face o opțiune excelentă de găzduire web.

Dacă vă înscrieți la planul lor cel mai ieftin, acesta vă va costa doar 0,99 USD / lună. Acest lucru face ca în total doar 47,52 USD pentru găzduire „aproape” pe viață – nu este rău. Cel mai ieftin plan al lui Hostinger se reînnoiește la 2,15 USD / lună după perioada inițială de înscriere.

Acest plan „Gazduire unică în comun” include 1 site web, 1 cont de e-mail, 100 GB lățime de bandă (care poate gestiona o mulțime de vizitatori) și spațiu de stocare nelimitat.


Sau citiți recenzia noastră completă despre Hostinger

3. DreamHost 2,59 USD / lună (36 luni) | Renovări: 2,59 USD | Plan lunar pentru lună: 4,95 USD / lună

Dreamhost

 • Timp de utilizare: 99.94% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 654 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: SSL inclus, trafic nelimitat
 • Banii înapoi: garanție de 97 de zile

DreamHost se remarcă instantaneu printre gazdele web datorită garanției impresionante de returnare a banilor: se simt atât de încrezători în ceea ce privește serviciul lor, încât vă permit până la 97 de zile să vă solicitați banii înapoi (standardul industriei este de 30 de zile).

Ultima perioadă de funcționare a DreamHost este de 24 de luni 99,94% – ceea ce nu este rău. Au o durată de încărcare de 654 ms. Cu toate că nu este prea lent, veți obține timp de încărcare mai bun cu primele noastre trei opțiuni.

DreamHost nu oferă însă conturi de e-mail gratuit. În timp ce Bluehost oferă 5 conturi de e-mail și A2 Hosting oferă 25, trebuie să plătiți 1,67 USD pe cont de e-mail pe lună cu DreamHost.

Pe lângă faptul că are o garanție impresionantă de returnare a banilor (97 de zile), DreamHost oferă funcții destul de remarcabile: un nume de domeniu gratuit timp de 1 an (se reînnoiește la 15,99 USD), lățime de bandă nemodificată, stocare SSD de 50 GB, constructor de site-uri WP, SSL gratuit și suport pentru 1 site web – totul pentru 2,59 USD / lună pe planul său cel mai ieftin, care se reînnoiește la același preț.


Sau citiți recenzia noastră completă despre DreamHost

4. HostGator 2,75 USD / lună (36 de luni) | Reînnoiește 6,95 USD

hostgator a partajat

 • Timp de utilizare: 99.99% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 1113 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: conturi de e-mail gratuite, SSL inclus
 • Banii înapoi: 45 de zile garanție

Hostgator este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari și mai populare branduri de gazduire web astăzi. Găzduiesc un număr impresionant de 10 milioane de nume de domeniu și sunt în industrie de acum 19 ani. Este greu de învins!

Cu toate acestea, am amestecat sentimente cu privire la performanța de hosting comună a Hostgator. 

Au performanțe destul de slabe când vine vorba de viteză: un timp de încărcare de 1.113 ms le face cel mai lent dintre gazdele web ieftine pe care le-am revizuit (Hostinger și Bluehost sunt cel puțin de două ori mai rapide și A2 Hosting este de trei ori mai rapid). Lipsa de stocare SSD nu ajută acest lucru. Timpul de funcționare de 24 de luni al Hostgator este destul de impresionant la 99,99%, deşi. Ei au cel de-al doilea cel mai bun timp de funcționare din această listă după Bluehost. Acest lucru oferă un nivel de asigurare cu privire la fiabilitatea serviciului lor.

Cel mai ieftin plan al Hostgator costă 2,75 USD / lună, dar necesită un angajament de 36 de luni. Pentru aceasta, obțineți lățime de bandă și stocare nelimitată, un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, backup-uri instantanee, SSL gratuit și credit publicitar de 100 USD pentru Google și Bing. Hostgator se reînnoiește cu 6,95 USD / lună după încheierea perioadei inițiale de 36 de luni.


Sau citiți recenzia noastră completă pe HostGator

5. A2 Gazduire 2,96 USD / lună (12 luni) | Reînnoiește 8,99 USD

pagina de home hosting a2

 • Timp de utilizare: 99.93% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 320 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: conturi de e-mail gratuite, SSL inclus
 • Banii înapoi: Oricând garanție de restituire a banilor

A2 Gazduire este cel mai rapid furnizor de hosting distribuit pe care l-am testat până în prezent.

Cu o durată medie de încărcare de 320 ms, Găzduirea A2 este cea mai rapidă dintre gazdele web pe care le-am revizuit – și a fost așa de ani buni. Sunt singura gazdă web care obține un scor perfect pentru viteză în rândul gazdelor web pe care le-am revizuit.

Într-o lume în care încetul cu încetul poate afecta atât traficul, cât și conversiile, gazdele web care se mândresc cu viteza percep o primă pentru asta – sau cel puțin mult mai mult decât cei 2,96 USD / lună pe care cei de la A2 Hosting o percep pentru planul lor cel mai ieftin.

Totuși, timpul de funcționare al A2 Gazduire nu este foarte impresionant. Au menținut o 99,93% uptime în ultimele 24 de luni, ceea ce este destul de slab.

De asemenea, sunteți restricționat la un site web în planul cel mai ieftin; acest lucru face dificil să te bucuri de unele dintre caracteristicile uimitoare pe care le oferă pe deplin. Dacă doriți mai multe site-uri, trebuie să faceți upgrade la „serverul lor Turbo”. În timp ce acest lucru promite o viteză de până la 20 de ori mai rapidă, costă mult mai mult la 7 $ / lună pentru un angajament de 24/36 de luni.

La 2,96 USD / lună, cel mai ieftin plan de gazduire A2 vine cu stocare SSD nelimitată, lățime de bandă nelimitată, SSL gratuit, 25 de conturi de e-mail, constructor de site-uri și instalare WordPress cu 1 clic. De asemenea, primiți un nume de domeniu gratuit timp de 1 an. A2 Hosting se reînnoiește la 8,99 USD / lună după perioada inițială de înscriere.

Pentru a obține cel mai ieftin preț, utilizați cuponul „HOSTINGFACTS” din pagina de plată.


Sau citiți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

6. GreenGeeks 2,95 USD / lună (36 luni) | Renovări: 9,95 USD

Pagina de start a GreenGeeks

 • Timp de utilizare: 99.96% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 453 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: conturi de e-mail gratuite, SSL inclus
 • Banii înapoi: 30 de zile garanție

GreenGeeks se concentrează pe faptul că sunt ecologici i-ar putea aduce pe unii utilizatori, dar cum se acumulează în comparație cu alte gazde web ieftine?

GreenGeeks nu este la fel de rapid ca Hostinger (363 ms), Bluehost (380 ms) sau A2 Hosting (320 ms), dar timpul lor de încărcare 453 ms este impresionant și a 99,96% timpul de lucru nu este rău. De asemenea, este demn de remarcat faptul că beneficiați de asistență 24/7 pentru clienți prin chat live (care am considerat că suntem destul de fiabili) în cazul în care site-ul dvs. va coborî vreodată.

Deși GreenGeeks este destul de generos atunci când vine vorba de unele caracteristici din planul lor cel mai ieftin (cum ar fi stocarea nelimitată și e-mailurile), dorim să rețineți că puteți utiliza acest plan doar cu un site web.

Planul lor cel mai ieftin costă 2,95 USD / lună, care vine cu un angajament de 36 de luni. Pentru aceasta, obțineți stocare SSD nelimitată, lățime de bandă nelimitată, e-mailuri nelimitate, un constructor de site-uri gratuit și un nume de domeniu gratuit timp de 1 an (reînnoiește la 13,95 USD). De asemenea, primiți SSL gratuit. Odată încheiată perioada inițială de înscriere de 36 de luni, GreenGeeks se reînnoiește la 9,95 USD / lună.


Sau citiți recenzia noastră completă pe GreenGeeks

7. iPage 1,99 USD / lună (36 luni) | Renovări: 7,99 USD

Ipage

 • Timp de utilizare: 99.97% (vezi detalii uptime)
 • Timp de încărcare: 759 ms (a se vedea timpul de încărcare detaliat)
 • Caracteristici: conturi de e-mail gratuite, SSL inclus
 • Banii înapoi: 30 de zile garanție

La 1,99 USD / lună, oferta iPage pare să fie una dintre cele mai bune în ceea ce privește găzduirea web ieftină – în special pentru că par a fi cele mai ieftine după alegerea noastră de top (Hostinger).

Nu vă lăsați înșelați. 

Obțineți prețuri super ieftine pentru iPage atunci când faceți un angajament de 36 de luni. Mai important, odată ce perioada de înscriere inițială de 36 de luni s-a încheiat, prețul de găzduire partajat ieftin de la iPage baloane instantaneu la 7,99 USD / lună.

Acestea fiind spuse, merită menționat faptul că iPage are un aspect impresionant 99,97% timp de funcționare pe parcursul a 24 de luni și oferă asistență fiabilă 24/7 clienților prin mai multe mijloace, inclusiv chat live.

Totuși, iPage nu oferă stocare SSD. Cu un timp de încărcare de 759 ms, sunt, de asemenea, al doilea cel mai lent dintre cele mai ieftine gazde web pe care le-am revizuit.

Un nume de domeniu gratuit timp de 1 an (reînnoiește 14,99 USD), SSL gratuit, stocare nelimitată și lățime de bandă practic nelimitată sunt câteva dintre funcțiile pe care le obțineți cu găzduirea ieftină a iPage. În timp ce majoritatea gazdelor ieftine au o limită de 1 site web, iPage vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate.


Sau citiți recenzia noastră completă pe iPage

Pentru a înfășura:

Doar pentru că nu aveți un buget mare, nu înseamnă că ar trebui să vă acordați pentru o gazdă web de calitate scăzută.

Există zeci de opțiuni pe piață care ating echilibrul perfect între accesibilitate și calitate. Cu un pic de cercetare, puteți găsi cu ușurință un furnizor care se potrivește nevoilor dvs. și bugetul tău.

 1. Bluehost: 2,75 USD / lună [ușor de utilizat, fiabil]
 2. Hostinger: 0,99 USD / lună [gazdă web de cea mai ieftină calitate]
 3. DreamHost: 2,59 USD / lună [capacitatea de a plăti lunar]
 4. Partajat HostGator: 2,75 USD / lună
 5. Gazduire A2: 2,96 USD / lună [cea mai rapidă gazdă web ieftină]
 6. GreenGeeks: 2,95 USD / lună
 7. iPage: 1,99 USD / lună

P.S. Asigurați-vă că sunteți bine cu prețurile mai mari de reînnoire. Nimeni din această listă nu are același preț de reînnoire ca și prețul de înscriere.

Ce furnizori de hosting ieftine v-au folosit? Ați recomanda vreuna dintre ele? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. De asemenea, putem testa și încerca gazde mai ieftine, așa că trageți sugestiile noastre către noi :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map