7 cei mai buni furnizori de găzduire VPS

Un server privat virtual (VPS) este o opțiune excelentă de găzduire pentru întreprinderile mici și mijlocii frustrate de limitările de funcționare, stocare și viteză care vin cu majoritatea serviciilor de găzduire web partajate.


Alegerea celui mai bun gazduire VPS este o modalitate din ce în ce mai populară de a câștiga multe dintre avantajele dedicate ale serverului … fără a fi nevoie să închiriați sau să cumpărați un server fizic autonom.găzduire vps

Cu un VPS, aveți propriul spațiu dedicat pe serverul gazdei, care are, de asemenea, o instanță unică de sistem de operare, ceea ce înseamnă că vă puteți instala propriul software. Diferențiatorul important fiind acela nu partajați spațiu sau resurse de calcul.

Un server virtual este mai ușor de configurat decât un server dedicat și costă substanțial mai puțin. Singurul dezavantaj al alegerii unui VPS pe un server fizic este că performanța ar putea să nu fie la fel de rapidă sau eficientă.

Cu toate acestea, sunteți sigur, este o actualizare serioasă a găzduirii partajate.

În acest ghid, vom descompune cele mai bune cinci gazde VPS pentru întreprinderile canadiene, apoi vom descompune funcțiile exacte pe care să le căutăm cu un cont de gazduire VPS. Dacă urăști să te gândești la găzduire web, deoarece îți face creierul rău, acest lucru ar trebui să fie nedureros.

Gata? Să ne scufundăm.

Cel mai bun găzduire VPS pentru companii canadiene

1. HostPapa – Cea mai bună performanță a serverului + 66% reducere

Specificații cheie:

Cel mai bun gazdă canadiană
Include cPanel
Preț fantastic
Complet gestionat
Opțiuni extrem de întreprindere
1,5-24 GB RAM
4-12 procesoare de bază

Hostpapa

PROS

  Servere în toată Canada,
  Timpuri rapide de încărcare și performanțe ridicate

CONS

Nu cel mai bun suport pentru clienți
Tonuri de supărare a caracteristicilor de bază

HostPapa este alegerea noastră de top pentru cele mai bune hosting VPS. Acestea oferă o combinație excelentă de calitate pentru preț. De-a lungul anilor, Hostpapa ne-a impresionat prin performanțele lor de găzduire partajate obișnuite, dar a menținut, de asemenea, aceleași standarde pentru gazdele lor VPS.

HostPapa le-a oferit și cititorilor noștri o ofertă destul de bună cu 66% reducere la prețurile regulate de gazduire VPS.

Performanța serverului de primă clasă ��

Dacă aruncați o privire la specificațiile serverelor pe care le are HostPapa, puteți înțelege mai bine de ce performanța lor de server este pe primul loc în clasă.  La 19,99 dolari, veți vedea o serie de descrieri ale serverului de găzduire VPS, cu 1,5 GB RAM, un procesor cu 4 nuclee și un SSD de 50 GB.

Nu este prea agitat, mai ales la acest preț. Este un bun punct de plecare și prezintă o valoare solidă pentru cei care doresc să găzduiască VPS. Dacă începeți să priviți deasupra poziției la nivel de intrare, veți vedea că HostPapa are 4, da 4 mai multe opțiuni.

Ce vă oferă acele opțiuni mai mari?

Bine cu 5 niveluri totale de găzduire VPS, îl poți găsi cu ușurință pe cel care funcționează pentru tine. Dacă doriți să vă apropiați cât mai mult de un server dedicat pentru o parte din bani, trebuie să consultați planul de server VPS de cel mai înalt nivel al HostPapa.

Opțiunea Extreme, așa cum o numește HostPapa, este cel mai robust plan de găzduire VPS pe care îl oferă. Unii ar putea să clipească la prețul de 250 USD pe lună, dar pentru ceea ce oferă, prețul are sens. Serverul găzduiește un uimitor 24 GB RAM, un procesor cu 12 nuclee și un SSD de 1 TB. Practic, este un computer de jocuri fără placa grafică și tastatură lumină.

2. Hostinger – Cel mai ieftin VPS Gazduire 3,95 USD – 29,95 USD / lună

Specificații cheie:

Cel mai ieftin gazdă de încredere VPS disponibil
Include cPanel
Acces rădăcină
2-8 GB RAM
2-4 CPU core
Lățime de bandă de 1000-8000 GB

hostinger-logo

PROS

 Același motiv pentru care Hostinger este prezentat în conversația celor mai buni furnizori de găzduire partajată este același motiv pentru care apare în cea mai bună conversație a furnizorului de hosting VPS. Este de departe cea mai ieftină gazdă, care este cu adevărat de încredere.

CONS

Hostinger este oase relativ goale în comparație cu opțiunile mai scumpe.

Hostinger, cea mai bună opțiune pentru găzduire partajată dacă doriți să plătiți mai puțin de un dolar pe lună, a sculptat și o piață similară în lumea gazdelor VPS.

Furnizorul de găzduire și-a sculat o reputație minunată pentru sine fiind de încredere pentru un preț ridicol de mic. Cât de scăzut este acest lucru pentru un plan de găzduire VPS? Prețul scăzut de 3,95 USD pe lună.

Builder gratuit de site-uri web ��️

Noul Builder de site-uri Hostinger se numește Zyro. Are câteva caracteristici îngrijite care vă vor ajuta să vă configurați cu ușurință site-ul. Un bonus mare cu Zyro este că nu este nevoie de experiență dinainte în domeniul codării și designului.

Are câteva funcții obișnuite, cum ar fi un certificat SSL gratuit, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată.

Cu toate acestea, Zyro introduce și câteva instrumente noi și interesante. Cele mai distinctive dintre noile și unicele includeri sunt Zyro Logo Maker și autorul AI.

Gazduire VPS cu costuri reduse ��

Unii oameni ar putea spune că nu există nicio modalitate în care un plan de găzduire VPS poate fi de 3,95 USD pe lună cu orice tip de livrare a performanței. Acei oameni se înșală.

Puteți plăti cu adevărat același preț pe care l-ați face pentru cele mai bune planuri de găzduire partajate și pentru a primi cel mai bun plan de găzduire VPS. Acest plan vă va oferi un server CPU 1 core cu 1 GB de RAM, 20 GB de stocare și 1000 GB lățime de bandă.

Există alte 5 niveluri de găzduire VPS care cresc preț și specificații. Cel mai mare nivel pe care îl oferă are un preț ridicol la 29,95 USD pe lună. Planul „scump” al lui Hostinger include un server cu 8 GB RAM, un procesor cu 8 nuclee și 8000 GB lățime de bandă. Bang-ul pentru buck-ul tău în ceea ce privește specificațiile tehnice de pe Hostinger este, de asemenea, excelent.

3. Bluehost – Cea mai bună opțiune cu suport

logo-ul bluehost

Marfă cunoscută pentru găzduire partajată
Include cPanel
Acces rădăcină
Opțiuni complet gestionate
WordPress prietenos
2-8 GB RAM
2-4 CPU core

PROS

 În afaceri din 2006, asta face ca Bluehost să fie practic străvechi. Au fost testul timpului într-o industrie intens competitivă, oferind cele mai bune servicii de gazduire VPS de clasă.

CONS

Unii utilizatori raportează că asistența nu răspunde la probleme.

Bluehost este una dintre cele mai bune opțiuni pentru găzduirea VPS. Probabil că nu sunt cei mai buni la orice, ei sunt cel puțin primii 5 la toate și aruncă o plasă largă pentru a fi gazda alegerii pentru o mare varietate de site-uri web de afaceri, de la prima dată bloggeri până la mari site-uri de comerț electronic.

La 29,95 dolari, prețul lunar este la mijlocul drumului, deși utilizatorii care găzduiesc WordPress pot obține o afacere mai bună care nu este publicizată pe scară largă. Dacă sunteți în căutarea unui atribut de cea mai bună clasă, este posibil ca Bluehost să nu fie potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați cel mai bun în jurul gazdei VPS, Bluehost este alegerea potrivită.

4. HostGator

logo-ul hostgator

Performanță premium
Suport câștigător
Acces rădăcină
Opțiuni semi și complet gestionate
Timp de funcționare de încredere
Opțional cPanel adaugă 10 USD / lună
2-8 GB RAM
2-4 CPU core

PROS

 HostGator este un lider de necontestat pe tărâmul de găzduire partajat.

CONS

Costă un cost suplimentar de 10 USD / lună pentru cPanel, ceea ce oferă majoritatea celorlalte gazde VPS fără costuri.

Deși cel mai cunoscut pentru găzduirea lor partajată low-cost, HostGator oferă trei planuri de găzduire VPS, perfect pentru orice nivel de funcționalitate are nevoie de site-ul dvs. de afaceri.

Planurile VPS de la HostGator sunt un preț scump în comparație cu alte gazde VPS – și trebuie să spunem – puțin înșelătoare … Prețul larg citat (19,95 USD / lună) este pentru opțiunea semi-administrată. Dar dacă aveți nevoie de un cont complet gestionat (iar majoritatea firmelor îl fac), este mai scump. Serviciul, timpul de funcționare și fiabilitatea au fost întotdeauna excelente.

5. Gazduire InMotion

Logo InMotion

VPS rapid și fiabil
A + asistență pentru clienți
Include cPanel
VPS complet gestionat / acces rădăcină opțional
SSD / SSL GRATUIT; 4-8 GB RAM
Tehnologie hibridă cloud

PROS

 Logare unică pentru facturare / domenii și cPanel.

CONS

Politicile de prevenire a fraudei necesită o înregistrare telefonică.

Această soluție performantă alimentează mii de companii din întreaga lume. Alegeți dintre trei planuri VPS începând de la 24,99 USD / lună cu o garanție completă de returnare de 90 de zile.

Într-o lume în care găzduirea se îndreaptă către cloud, am descoperit că InMotion Hosting a fost o strategie hibridă excelentă care accentuează redundanța, fiabilitatea și tehnologia SSD pentru a vă asigura paginile dvs. se încarcă mai repede ca niciodată.

6. Web lichid

liquidweb-logo

VPS complet gestionat
Suport tehnologic excelent
Timp de funcționare 100% (pe SLA)
cPanel inclus
Acces rădăcină
2-8 GB RAM
1-4 procesoare de bază

PROS

 Alegeți din sistemul de operare Windows sau Linux pe toate planul de bază.

CONS

Puțin mai scump decât unele dintre celelalte opțiuni din această listă, iar garanția de rambursare de 30 de zile este puțin impresionantă.

Liquid Web vine cu planuri VPS cu caracteristici complete, care includ SSD, copii de rezervă, alegerea cPanel / Plesk, securitate puternică și o adresă IP dedicată.

Aceasta companie pretinde un timp de funcționare 100% (susținut de un SLA) și promite o compensație de 1000% a site-ului dvs. web se va reduce. Începi să ai impresia că ei cred că timpul de oprire este un lucru rău, o atitudine pe care clienții o apreciază.

7. Gazduire A2

A2 Gazduire

Conturi VPS gestionate / neadministrate
A + asistență pentru clienți
Planuri extrem de personalizabile
Planurile încep de la 5 USD / lună
SSD-uri gratuite
512 MB la 8 GB RAM
Acces rădăcină dacă este nevoie
1-8 procesoare de bază

PROS

 Cu adevărat o opțiune de raft de top pentru orice tip de găzduire – performanțe deosebite și o dedicație adevărată pentru serviciul clienților și asistența tehnică.

CONS

Taxe suplimentare pentru cPanel, Softaculous și copii de rezervă.

A2 Gazduire este singura gazdă VPS din lista noastră care oferă conturi neadministrate. Având în vedere gama largă de caracteristici care vin cu planurile de găzduire partajate de A2, nu este o surpriză.

Dacă știți ce faceți atunci când vine vorba de instalarea și configurarea unui sistem de operare, prețul de 5 USD / lună este un punct de preț atrăgător de scăzut pentru dezvoltatorii web – planurile gestionate complet încep de la 32,99 USD / lună.

Timpuri rapide de încărcare ��️

Toate planurile VPS ale A2 vin cu clopotele și fluierele așteptate mult spațiu RAM și SSD pentru a transforma site-ul dvs. web într-o încărcătură rapidă de natură.

În regulă atunci. Acum că v-am oferit o serie de cele mai bune opțiuni de găzduire VPS, să facem o copie de rezervă pentru camionul de învățământ și să explicăm mai detaliat exact cum ar trebui să parcurgeți evaluarea diferitelor planuri și gazde care vor concura pentru afacerea dvs..

Funcții de gazdă VPS pentru comparare

O soluție de găzduire VPS ocupă terenul intermediar între găzduirea partajată ieftină și un server dedicat. Deși costă mai mult decât primul, este semnificativ mai ieftin decât cel de-al doilea.

Un VPS este creat ca o partiție separată pe mașina gazdă. În toate scopurile practice, se simte ca un server dedicat, chiar dacă alți clienți vor utiliza același server. Spre deosebire de găzduirea partajată, resursele dvs. nu pot fi sifonate de un alt site web. După cum s-ar putea să crezi, toate gazdele VPS nu sunt create egale.

La compararea planurilor, aici sunt cele mai importante caracteristici și opțiuni de configurare a fi atent la.

 • Număr de nuclee dedicate alocate mașinii tale virtuale
 • Tipul și cantitatea de RAM garantată
 • Cantitatea de stocare HDD / SDD inclusă
 • Limită lunară de bandă
 • Alegerea sistemului de operare
 • Tip de software de virtualizare
 • Securitate web / copii de rezervă
 • Suport tehnic
 • Optimizarea norului
 • Performanța serverului web
 • Administrarea sistemelor

Să fim sinceri – procesul de alegere a celui mai bun plan de găzduire VPS nu este atât de simplu decât să comparăm câteva numere.

Există și alte concepte de luat în considerare cum ar fi dacă aveți tocul de tocilar pentru a-l gestiona și instala singur, îl doriți în cloud și ce alte funcții vin împreună cu software-ul de virtualizare oferit de plan?

Platforme VPS administrate vs.

Decizia de bază aici este dacă tu (sau guru-ul tău desemnat) vrei să lași gazda să gestioneze serverul sau să o facă singur.

Opțiunea gestionată include de obicei o anumită aromă a sistemului de operare Linux, cu extensii utile de dezvoltare web, cum ar fi Apache, MySQL, PHP, Python, etc. o platformă VPS gestionată îți îmbunătățește site-ul și merge rapid mulțumită unei abordări de selectare și alegere printre opțiunile limitate cu diversele setări.

Dacă parcurgeți ruta neadministrată, gazda este responsabilă doar de întreținerea hardware-ului serverului fizic pe care se bazează partiția. Clientul primește o ardezie goală și instalează și întreține propriul hardware.

Evident, o abordare gestionată ar fi cea mai bună alegere pentru toți cei mai experimentați webmasteri experimentați. Ai încredere în noi. Un client necalificat, cu un VPS, pentru a salva câțiva dolari poate crea mult haos.

Bine ați venit la Cloud VPS

Orice altceva este egal, perspectiva ca paginile dvs. web să se încarce până la 20 de ori mai repede este un lucru bun, nu?

Asta obțineți cu o platformă VPS cloud. Gazduirea Cloud VPS realizează acest număr de invidiat prin utilizarea driverelor în stare solidă (SSD), a serverelor multi-core și a generației următoare de tehnologie RAM super-rapidă, super-eficientă.

Sistem de operare

linuxandwindows-os-operare-sistemNu aveți întotdeauna de ales un sistem de operare, în special cu un plan gestionat. Majoritatea gazdelor web VPS merg cu un sistem Linux standard, care este un popular open-source, opțiune gratuită, și vine cu un contingent uriaș de fani plictisitori din întreaga lume.

Dacă sunteți un fan al produselor Bill Gates și Windows, puteți găsi probabil o gazdă care a licențiat software-ul pentru utilizare, astfel încât nu trebuie să jefuiți o bancă pentru a vă plăti planul..

Încă o dată, nu vă așteptați să existe o singură dimensiune care să se potrivească, cu excepția cazului în care aveți ruta neadministrată Dacă aveți un control complet asupra instalării și configurației, comandați un VPS autoinstalat si lasa distractia sa inceapa.

Performanță server web

Există câțiva factori importanți care trebuie luați în considerare la evaluarea performanței unui server. Să nu fim drăguți și să ne batem în jurul tufișului aici. Vorbim despre viteză …ssd upgrade

La minim, comparați numerele de procesor. O actualizare gratuită la SSD-uri va face site-ul dvs. web o experiență mai bună pentru vizitatori. Atenție la viteza de lățime de bandă inclusă. Poate exista o diferență drastică între gazde.

În plus, întrebați dacă contul VPS vă permite adăugați instantaneu mai mult spațiu pe disc, nuclee de procesor și memorie RAM fără a fi nevoie să reinstalați sistemul de operare. O regulă bună este că, cu excepția cazului în care ești un glutton pentru pedeapsă, mai puține instalări la sol sunt mai bune.

Alegerea software-ului de virtualizare

Notează tipul de software de virtualizare care alimentează platforma. Xen, OpenVZ, Virtuozza și KVM sunt câteva oferte populare în prezent.software de virtualizare

Marca particulară determină ce funcții, caracteristici și configurații vă puteți aștepta de la acel plan de găzduire VPS.

Serviciu clienți / Asistență tehnică

Abilitatea de a putea comunica cu o ființă vie care are capacitatea de a-ți rezolva problema este adesea diferența de bază între gazdele VPS.

În timp ce orice companie poate arunca evaluări și specificații, citiți cu atenție site-ul pentru un sentiment sincer la serviciul clienți și asistență tehnică.

În general, căutați răspunsul 24/7 și cel puțin un câteva moduri diferite de a lua legătura; e-mailul, numerele de telefon fără taxă și chat-ul instant sunt un bun început.

Optimizarea norului

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o piatră în deceniul trecut, ar trebui să fiți conștienți că tehnologia cloud a schimbat natura computerelor. Stocare in cloud Un cont VPS optimizat în norul va oferi, în general, încărcarea rapidă a fulgerului mulțumită echilibrării încărcării serverului, memoriei în cache a paginilor și RAM-urilor și SSD-urilor explozibile.

Un plan bun de stocare în cloud include extensii / scripturi populare de server precum WordPress, Drupal și Joomla și sunt gata să se adapteze instantaneu la explozii de trafic ridicat în cazul în care colecția dvs. de videoclipuri pentru pisici va fi virală..

Nu treceți cu vederea securitatea și copiile de rezervă

Nu presupuneți pur și simplu că toate gazdele web VPS au luat măsurile de precauție necesare pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva hackerilor, a programelor malware și a tuturor celorlalte modalități de defecțiune..securitate și backup

Know ce tip de firewall, rețea, securitate, protecție DDoS și servicii anti-spam oferă fiecare, și puneți măsurile de securitate necesare pentru a vă proteja serverul.

Ține minte că clienții neadministrați sunt responsabili pentru propriile setări la nivel de securitate VPS. De asemenea, ar trebui să confirmați cum sunt gestionate copiile de rezervă ale bazei de date și fișierelor.

Administrare sisteme

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Administrarea sistemelor se referă la interfața prin care instalați și lucrați cu VPS.

Cele două opțiuni de bază sunt utilizarea unei linii de comandă, ceea ce înseamnă că introduceți instrucțiuni efective într-un mediu DOS de returnare – nu pentru slaba inimii – sau interfață cu un panou de control aceasta este mai în concordanță cu abordarea standard de punct și clic.

Panourile de control populare sunt cPanel, Plesk, Webmin, și Virtualmin. Acestea sunt design-uri GUI (interfață grafică de utilizator) care simplifică procesul de configurare a extensiei serverului.

Rețineți că probabil nu veți putea scăpa complet de linia de comandă, mai ales atunci când administrați de la distanță contul.

Linie de jos: Alegerea celui mai bun VPS

În timp ce încurajăm pe oricine este interesat să se deplaseze la găzduirea web VPS pentru a afla cât de mult poate despre caracteristicile comparative ale diferitelor companii, realitatea este că cea mai mare parte a modificării platformei de virtualizare continuă să fie văzută..

Cel mai bun pariu este să vă concentrați pe metoda de administrare a sistemului, indiferent dacă aveți sau nu o nevoie puternică de personalizare și dacă aveți cunoștințele tehnice pentru a vă autoinstala. Nu se poate scăpa de faptul că un cont gestionat aplică anumite limitări pentru ceea ce puteți face, dar poate că este un lucru bun.

În ultimă analiză, căutați o soluție VPS atunci când găzduirea partajată își crește capul urât, care nu are resurse, dar nu aveți moolahul pentru a scoate un server dedicat pur. Un cont de gazduire web VPS gestionat, cloud, este o alegere excelentă pentru a face câștiguri importante ale performanței site-ului.

Pentru mai multe ghiduri complete de găzduire web partajată și o imagine de ansamblu asupra procesului nostru de revizuire, aruncați o privire la recenziile noastre canadiene de găzduire web.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web
 • Meilleur Hébergement Web

Referințe și credite de imagine:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector