GoDaddy gjennomgang – Les dette FØR du taper pengene dine

Nesten hver GoDaddy-anmeldelse du finner på nettet, er skrevet av en tilknyttet markedsfører. Med andre ord IKKE objektivt. Alle kjenner GoDaddy.


De er som McDonald’s fra den elektroniske vertsverdenen. Fra deres altfor seksualiserte Superbowl-reklamer, til deres uopphørlige YouTube-annonser, til spredning av GoDaddy-tilknyttede selskaper på webhotellområdet, må du overlate det til dem ….

Jeg antar at McDonald’s ikke virkelig gjør noe av det. Men – de er lett det mest kjente webhotellfirmaet i verden.

Er deres berømmelse et resultat av et produkt av høy kvalitet, eller er disse reklamefilmene ansvarlige for deres suksess?

Vi har testet tjenestene deres for å svare på det nøyaktige spørsmålet.

La oss dykke inn, slå panseret og se på hva GoDaddy egentlig tilbud.

Hvem er GoDaddy Hosting?

Med mindre du har bodd under en stein … på en annen planet … i et annet solsystem, du vet hvem GoDaddy er. ��

Pokker, selv besteforeldrene dine er nok kjent med GoDaddy. ��������

Og det er lett å se hvorfor …

GoDaddy ble grunnlagt for mer enn to tiår siden i 1997 i Baltimore, under navnet Jomax Technologies. GoDaddy har opplevd en meteorisk økning gjennom rangeringen til webhotellverdenen og raket i et kjeft som faller $ 2231900000 i inntekter i fjor.

godaddy 2017 q2 analyserapport

Tatt i betraktning at Bob Parsons, grunnlegger og president for GoDaddy, solgte et av sine tidligere selskaper til Intuit for en “liten” sum av, oh $ 65 millioner, dette kommer ikke virkelig som en overraskelse.

I dag sysselsetter GoDaddy mer enn 6000 mennesker, betjener 17 millioner selskaper over hele verden, og er ansett som than er verdens største leverandør av webhotellleverandører.

Så jeg tror det er trygt å si at de har det bra.

Men her er det med store selskaper. De har en tendens til å falle under en av to paraplyer.

 1. “Jeg fortjener min suksess fordi jeg tilbyr det beste forbannede produktet på markedet.”
 2. Eller: “Jeg er den største katten i byen fordi jeg vet hvordan jeg skal manipulere intetanende forbrukere til å betale for mye for et subpar produkt. ”

Så hvilken paraply faller GoDaddy under?

Merkelig nok, begge deler.

La meg forklare.

GoDaddy Hosting-fordeler – Bra ytelse

Med den store mengden ressurser som står til rådighet (jeg mener, det er den årlige inntekten de har høyere enn BNP for mange utviklingsland) det skal ikke overraske at GoDaddy gjør en god jobb med å levere ytelse av høy kvalitet til brukerne.

Her er bare noen få av aspektene ved GoDaddys ytelse som imponerte oss de siste 12 månedene. Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her.

1. They Have Great Uptimes (99,95%)

Selv om de ikke tilbyr kjevelappingstider som noen av konkurrentene (nemlig SiteGround), poster GoDaddy en sunn oppetid på 99,95% som er nøyaktig hva du kan forvente med en billig vert.

Godaddy oppetidsresultat

Selv om de ikke kommer til å vinne noen priser for oppetiden sin, er jeg glad for å rapportere at vi ikke opplevde noen store krasj eller merkbare perioder med nedetid i løpet av vår tid som GoDaddy-kunder.

Her er en rask titt på de siste månedens forestillinger.

2018 avg. oppetid:

 • Januar oppetid: 99,98%
 • Oppetid i februar: 99,96%
 • Oppetid for mars: 99,91%
 • Oppetid i april: 99,99%
 • Oppetid for mai: 99,94%
 • Oppetid i juni: 99,98%
 • Oppetid for juli: 99,85%
 • August (20’te) oppetid: 99,99%

2. Raskehastigheter (448 ms)

Til tross for hva mammaen din og andre internettnyheter har fortalt deg, er hastighet på nettstedet viktig … Mye.

godaddy page loading speed test

Faktisk har nyere studier vist at mer enn 47% av forbrukerne forventer at et nettsted lastes i løpet av 2 sekunder eller mindre. Og hvis det ikke gjør det? Bye bye inntekter.

Dette gjør å velge riktig webhotell til en av de viktigste beslutningene du vil ta hvis du noen gang håper å tjene penger på nettstedet ditt.

Så hvordan sammenligner GoDaddy med konkurrentene?

Egentlig … Ganske bra.

Klokker inn på en gjennomsnittlig lastetid på bare 448 Ms, GoDaddy er lett en av de raskeste nettvertene vi noensinne har vurdert, og tilbyr flammende raske hastigheter som vil holde deg og dine besøkende glade.

Lastetid for 2018:

 • Januar gjennomsnitt hastighet: 363ms
 • Februar gjennomsnitt hastighet: 415ms
 • Mars gjennomsnitt hastighet: 386ms
 • April gjennomsnitt hastighet: 395ms
 • Kan gj.sn. hastighet: 415ms
 • Juni gjennomsnitt hastighet: 492ms
 • Juli gjennomsnitt hastighet: 541ms
 • August (20’te) gjennomsnitt hastighet: 587ms

3. Mange gode bonuser og tilleggsfunksjoner

Selv om ingen av disse bonusene eller funksjonene er gratis, gjør GoDaddy sitt beste for å sørge for at hver nye kunde har muligheten til å tilby et vakkert og høytytende nettsted med så lite arbeid som menneskelig mulig.

godaddy funksjoner

De tilbyr alt fra deres tilpassede nettstedbygger, GoCentral til profesjonelle webdesignpersoner til ett-klikk applikasjonsinstallasjoner for å sikre at nettstedet ditt kommer i gang med alle klokkene og fløytene du trenger (eller ikke)..

Nettstedsbygger: GoCentral er GoDaddys nettstedbygger. Å bruke byggherren er gratis og lar deg redigere fra datamaskinen, nettbrettet eller telefonen. De kaster også inn et SSL-sertifikat hvis du bruker byggherren deres.

Nettdesign fagfolk: GoDaddy tilbyr webdesigntjenester fra profesjonelle. Alt du trenger å gjøre er å ringe konsultasjonslinjen deres og forklare hva du trenger. De lover et nettsted på nettet i løpet av 4-6 uker og tilbyr en støttelinje 24/7/365.

Selv om de ikke tilbyr den typen verdi du kan forvente fra SiteGround eller A2 Hosting, er det fortsatt mange tilleggsfunksjoner og bonuser for å beholde selv den mest entusiastiske webmaster.

GoDaddy Cons

OK, så GoDaddy har bestått både oppetid og hastighetstester med flygende farger. De er velkjente, (tilsynelatende) anerkjente, og de gir deg tilgang til en båtbelastning med koselige ekstra funksjoner.

Hvor registrerer vi oss, ikke sant?

Ikke så fort.

Selv om GoDaddy gjør mange ting rett ut fra ytelsesmessig synspunkt, er kundeservicen og betalingsaspektet for deres virksomhet mindre enn velsmakende.

Her er grunnen …

1. Begrenset økonomiplan og latterlig høye fornyelsesgebyrer

I et forsøk på å konkurrere med det stadig økende antall billige webhoteller, tilbyr GoDaddy en sinnssykt lav prispakke (passende navngitt, “Economy”) for sine mer sparsomme kunder..

I og for seg er dette ikke en dårlig ting.

Jeg mener, la oss være ekte … Vi vil alle strekke pengene våre så langt de vil gå, ikke sant?

Problemet du imidlertid støter på er at de ikke bare har redusert price av deres webhotell, men også verdi.

Økonomiens plan er helt nakne bein og tilbyr ikke standardfunksjonene kan du forvente av en anerkjent webvert som CDN, daglige sikkerhetskopier eller et SSL-sertifikat.

GoDaddy-priser

Selv om den prislappen på 2,49 dollar kan se tiltalende ut, stoler på oss … Det er ikke engang så mye verdt.

Og selv om vi er inne på prisene til GoDaddy, er det viktig å merke seg det de tar betalt exorbitantly høye fornyelsesgebyrer.

Ikke bare er GoDaddy en av minst verdifulle verter for prisen du betaler (du får se hvorfor om et sekund), men etter avslutningen av introduksjonsperioden, de vil snu og øke satsen med mer enn 200%.

At $ 2,49 økonomiplan? Ja, det vil gi deg 7,99 dollar i måneden nå.

Tatt i betraktning at du kan glede deg over latterlig høye oppetider, lynraske lastehastigheter, og alle de gratis ekstrafunksjonene og bonusene du fortjener for en brøkdel av den kostnaden, vi er hardt presset på å anbefale å bruke GoDaddy til alle som er fan av å spare penger.

2. Unødvendige Upsells og overladinger i massevis

Hvis du har lest noen av webhotellomtalene på dette nettstedet, vet du sannsynligvis at du burde gjøre det aldri kjøp hosting fra et selskap som ikke tilbyr et ‘gratis’ SSL-sertifikat.

Google vil bokstavelig talt hindre brukere i å få tilgang til nettstedet ditt til de erkjenner at nettstedet ditt ikke er sikkert og at det utgjør en betydelig risiko for sikkerheten til deres informasjon.

Så det er fornuftig at de fleste vertsbedrifter har tatt antydningen og begynt å tilby et gratis SSL-sertifikat til alle sine nye kunder.

Men hva med GoDaddy?

På overflaten ser alt fint ut. Alle nye brukere får et SSL-sertifikat når de registrerer seg for noen av GoDaddys hostingplaner (annet enn ‘Økonomi’).

Men når du leser det fine antallet, vil du snart innse at alt ikke er slik det først vises.

Faktisk belaster GoDaddy en skandaløs $ 75 per år for “privilegiet” å ha et sikkert nettsted.

godaddy ssl-priser

Og det er ikke engang den verste delen.

Hvis du nettopp har kjøpt et nytt domenenavn og webhotellpakke, ville du forvente at du kunne sende e-post fra det nettstedet, ikke sant? Jeg mener, tross alt … Det er det din nettsted nå.

Det er det du tror. Men GoDaddy tenker annerledes.

… 60 dollar per år per e-postkonto på en annen måte.

Mens andre toppleverandører vil gi deg tilgang til et ubegrenset antall e-postkontoer (eller minst 25) GoDaddy er ikke engang villig til å gi deg en.

Påminn meg om hvordan disse gutta er det største webhotellet i verden igjen? Å rett… det har nok noe med dette å gjøre…

godaddy kommersielle dansende jenter

Men jeg klarer …

3. Ikke-garantert pengene-tilbake-garanti

Med mer enn 17 millioner kunder over hele verden, antar du at GoDaddy har tjent et rykte som en gjennomsiktig og anerkjent webvert som er villig til å tilbakebetale ulykkelige kunder for kjøpet, ikke sant?

Feil.

Ved første øyekast hevder deres ToS at enhver kunde har krav på refusjon hvis de avbryter hostingplanen innen 30 dager etter det første kjøpet.

Virker rettferdig nok.

Men så sier de dette..,

Hvis en vertstjeneste allerede er utført, kan den ikke refunderes (hvis den ennå ikke er utført, er kvalifisert for refusjon innen 30 dager etter transaksjonsdatoen).

Nå, jeg er ingen juridisk ekspert, men det høres mistenkelig ut som en godt utformet og sjargong fylt klausul designet for å sikre at GoDaddy lovlig kan slippe unna med å stjele fra misfornøyde kunder.

Hva er en ‘hosting service’, kan du faktisk få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten? Jeg vet ikke. Og sjansen er stor, det er akkurat slik GoDaddy liker det.

4. Blandede kundeservicevurderinger

Kundeservice er ganske rammet eller savnet med GoDaddy.

godaddy kundekommentar

Selv om deres amerikanske telefonstøtte er stor, faktisk noe av det beste i virksomheten, vil du sannsynligvis ikke bruke 20-45 minutter på telefonen for å løse mindre hikke og raske spørsmål.

godaddy supportNoe som gjør det desto mer skuffende at GoDaddys live chat-støtte er så upålitelig.

Jeg ble ofte møtt med en “tilkobling utilgjengelig” feil hver gang jeg prøvde å få tilgang til live chat-funksjonen. Og med sjansen for at jeg faktisk kom til en servicerepresentant, ville livechatten enten krasje og forsvinne, eller så ville jeg bli så frustrert over “representantens” (a.k. robotens) manglende evne til å svare på spørsmålene jeg hadde på en tilfredsstillende måte.

På dette tidspunktet begynner jeg å lure på hvorfor de akkurat trenger 6000 ansatte for å holde skipet i gang? (De må trenge noen til å telle alle de ikke-refunderbare kontantene de tar med de slakne oppsalgene og fornyelsesgebyrene).

Priser

Som du kan se – GoDaddy-priser er en slags agn og bytte. Dette er vanlig i denne bransjen, men GoDaddys prisendring er høyere enn gjennomsnittet. Hvis du er ute etter en billig hostingtjeneste tilgjengelig i Canada, er GoDaddy sannsynligvis ikke ditt valg.

Anbefaler vi GoDaddy?

Nei…

Selv om jeg personlig ikke har noe imot deres altfor seksualiserte markedsføring i ansiktet, kan ingen antall snau kledde kvinner som sportslige GoDaddy-tanktops, gjøre opp for selskapets åpenlyst uærlige politikk og skamløse penger som griper tak.

Resultatene deres kan være på nivå med andre ledende hostingtjenester, men med mindre du liker å betale 2-3 ganger det du bør for webhotellet, vil pengene dine bli bedre brukt med SiteGround, A2 Hosting eller til og med HostGator.

GoDaddy kutter det ikke …

FAQ

Er GoDaddy pålitelig?

Ja, GoDaddy er pålitelig. De er blant de ti beste blant leverandører av webhotellleverandører. Opptidstiden til serverne deres er positiv, og hastighetstestene deres er relativt raske.

Er GoDaddy-nettstedets byggherre noe bra?

GoDaddy-nettstedbyggeren er ok. Det fungerer definitivt og kan få et nettsted bygget for deg. Når det er sagt er det bedre alternativer å sjekke ut, for eksempel Wix og Squarespace.

Hvor mye er GoDaddy per måned?

Prisene for GoDaddy er over hele kartet. De tilbyr salgsfremmende priser til $ 2,99 per måned for det første året, men hever deretter prisen til $ 7,99 per måned.

Er GoDaddy bra for små bedrifter?

GoDaddy er ikke dårlig for små bedrifter, men den ærlige sannheten er at det er mye bedre alternativer til hosting på markedet. GoDaddy er dyrere med et ikke så godt produkt.

Hva bruker folk GoDaddy til?

GoDaddy brukes som webhotell og domeneregistrator. Hva det betyr er at når folk vil kjøpe et domenenavn, kan de gå til GoDaddy og kjøpe det. Etter at de har kjøpt domenenavnet, kan de være vert for nettstedet sitt med tjenesten.

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector