WP Engine Review – Este găzduit WordPress găzduit rapid?

Recenzie WPEnginePagina principală WP Engine


Probabil ați considerat WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri și cu un motiv întemeiat.

Este unul dintre cele mai populare și prietenoase sisteme de gestionare a conținutului din lume. Acesta este motivul pentru care mai multe servicii de găzduire web au decis să se concentreze complet pe platforma WordPress. WP Engine a pus chiar și numele WordPress.

WP Engine este o companie de găzduire pe care mulți o asociază de înaltă calitate. Acesta oferă funcții specifice WordPress și optimizează automat elementele site-ului dvs. pentru platformă.

De asemenea, includ mai multe opțiuni de securitate, cum ar fi un firewall, actualizări zilnice, certificate SSL și detectarea amenințărilor în timp real.

Dar WP Engine este cel mai potrivit serviciu de găzduire pentru tine?

Asta intenționăm să vă ajutăm să aflați prin această recenzie. Am efectuat mai multe teste la service și am compilat binele și răul, împreună cu recomandările noastre generale.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU:Recomandat
VITEZĂ:425ms (Februarie 2020 – aprilie 2020)
UPTIME:100% (Februarie 2020 – aprilie 2020)
A SUSTINE:Chat live 24/7, asistență telefonică limitată
APPS:WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
CARACTERISTICI:Backupuri zilnice, securitate SSL, CDN global, gateway SSH
PLANE DE ACASARE:WordPress Gestionat, dedicat
TRANSFER SITE:Unlimite Free (plugin personalizat)
Pricing:Începând de la 25,00 USD / lună

Beneficiile utilizării gazduirii motorului WP

1. Optimizat pentru WordPress

Dacă doriți să găzduiți un site WordPress, ați ajuns la locul potrivit. WP Engine oferă doar găzduire WordPress și face acest lucru fie prin planuri de găzduire partajate sau dedicate.

Pentru această recenzie, ne vom concentra exclusiv pe servicii de găzduire partajate.

WP Engine găzduiește site-ul dvs. WordPress într-un mediu complet gestionat. Este o platformă de găzduire special concepută pentru instalații, teme și plugin-uri asociate cu un site WordPress.

De asemenea, nu este necesară instalarea WordPress, deoarece CMS vine preinstalat pe platformă.

Panou de bord WPEngine

Dacă sunteți în căutarea unui proces simplificat de găzduire gestionat, este posibil să fi găsit gazda potrivită. Este foarte mică configurația necesară în afara procesului de înscriere.

2. Backup-uri zilnice

WP Engine oferă site-ului dvs. WordPress cu backupuri automate zilnice și actualizări de pluginuri.

Copii de rezervă automate WPEngine

Asta înseamnă că nu îți vei pierde niciodată munca dacă site-ul se blochează. WP Engine poate întoarce întotdeauna site-ul la o versiune anterioară. Și cu copiile de rezervă făcute zilnic, nu va trebui să reveniți la o versiune învechită.

3. Sistem de detectare a amenințărilor și securitate SSL

Când vine vorba de platforme de găzduire, doriți să știți că aveți o conexiune sigură, atât pentru dvs., cât și pentru clienții care utilizează serviciile dvs..

De ce contează asta?

Dacă site-ul dvs. este un site HTTP standard, Google vă va marca ca nefiind securizat prin browserul Chrome.

Există un motiv pentru care mai mult de 90% din timpul de navigare pe Chrome este pe site-uri HTTPS. Când browserul dvs. vă avertizează că un site nu poate fi în siguranță, nu veți merge acolo.

Din fericire, WP Engine utilizează un certificat Secure Socket Layer care protejează toate datele transferate între utilizator și site-ul dvs..

Certificatele SSL vă oferă acea importanță HTTPS în fața adresei URL.

Mai mult, nu este un serviciu pentru care trebuie să plătiți în plus. Mai multe alte gazde necesită să cumpărați securitate SSL.

Pe lângă acest certificat de securitate îmbunătățit, WP Engine efectuează zilnic scanări de malware și folosește un firewall pentru a vă proteja site-ul. Firewall-ul este actualizat zilnic pentru a combate noile amenințări de securitate.

Detecția în timp real a amenințărilor este, de asemenea, oferită, oferindu-vă o serie de capete de fiecare dată când ceva peștere se întâmplă pe site-ul dvs..

WP Engine folosește experți instruiți în securitate instruiți pentru a oferi remediare gratuită la hacking pentru abonați.

Aceasta este o gazdă care merge cu adevărat peste și dincolo de numele unei navigări web sigure.

4. Uptime mare – 100%

WP Engine are o garanție impresionantă de funcționare de 99,9%.

Nu este faptul că nu le credem, dar atunci când evaluăm serviciile de găzduire, este important să vă faceți propriile documente.

Acesta este motivul pentru care suntem în prezent în procesul de testare a funcționării WP Engine. Facem acest lucru creând un site de testare pe platforma de găzduire și măsurând timpul de funcționare înregistrat pe o perioadă lungă de timp.

WPEngine uptime și vitezăWP Engine timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

În prezent, testarea este încă în curs, dar din ultimele două luni în care le-am testat, au avut o perioadă de utilizare perfectă 100%. Vom continua să le monitorizăm și vom continua să actualizăm această recenzie odată ce vom avea mai multe date.

5. Viteza rapidă de încărcare a paginii

Viteza este de maximă importanță atunci când alegeți o gazdă a unui site web.

Dacă site-ul dvs. este încărcat lent, rata de respingere va crește și scorul SEO va scădea.

Acesta este motivul pentru care, pe lângă uptime, măsurăm și viteza de încărcare a paginilor. Și până departe de ceea ce am reușit să adunăm, au o viteză impresionantă de încărcare a paginilor de 425ms.

WPEngine uptime și viteză detaliateViteza medie a motorului WP februarie 2020 – aprilie 2020 | Vezi statistici

După ce adunăm date suplimentare, vom actualiza această recenzie în consecință.

6. Serviciul Clienți Live Chat

Serviciul pentru clienți este important.

Cum ar fi, într-adevăr foarte important.

Astfel, atunci când clasificăm diferite servicii de găzduire web, ne concentrăm foarte mult pe opțiunile și calitatea serviciilor pentru clienți

Din fericire, WP Engine oferă forma noastră preferată de asistență pentru clienți – chat live 24/7.

Suport WPEngine live chat

Am pus două întrebări simple într-un singur mesaj. Am primit un răspuns aproape instantaneu și ambele întrebări au fost răspunse bine.

Ne-au oferit răspunsuri bune și complete. A trebuit să ne întoarcem cu asistența clienților câteva zile mai târziu pentru a confirma altceva despre serviciu și am avut o experiență pozitivă similară.

WP Engine are și un număr de telefon pentru clienți, dar acesta nu este disponibil pentru toată lumea. Vom discuta asta într-o secțiune ulterioară.

7. Transferuri de site-uri gratuite

Există o mulțime de costuri asociate cu mutarea site-ului dvs. web existent de la un serviciu de găzduire la altul.

Acesta este motivul pentru care este întotdeauna binevenită când vedem o gazdă dispusă să ofere transferuri fără costuri.

WP Engine va schimba site-urile dvs. web pe serverele lor gratuit cu pluginul personalizat de migrare WordPress. Este un transfer manual de site-uri, dar asistența este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu acest proces.

8. Garanție de înapoiere de 60 de zile

Întotdeauna este un lucru bun atunci când un serviciu de găzduire este dispus să vă ofere o garanție financiară.

Majoritatea gazdelor pe care le-am revizuit oferă o garanție de returnare de 30 de zile. WP Engine dublează de fapt perioada respectivă, ceea ce este minunat.

Îți oferă mult timp pentru a te bucura de serviciul de găzduire, deci nu există niciun risc să te înscrii.

Contra folosirii gazului motor WP

1. Doar pentru utilizatori WordPress

WordPress este popular. Nu există nicio îndoială în acest sens. Este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, dintr-un motiv.

WPEngine WordPress

Dar faptul că WP Engine s-a atașat în întregime cu vagonul WordPress poate simți uneori limitarea.

De asemenea, nu oferă un cunoscut panou c, în loc să aibă propriul sistem de backend, care este ușor de navigat.

Poate că vă place securitatea, prețurile și serviciul pentru clienți al WP Engine, dar nu doriți să vă construiți site-ul pe WordPress.

Din păcate, va trebui să o sugi și să folosești WordPress sau să alegi un alt serviciu de găzduire.

2. Nu pot achiziționa un nume de domeniu

O mulțime de servicii oferă nume de domeniu gratuite atunci când vă înscrieți. Este ceva pe care un număr de furnizori pe care l-am analizat, cum ar fi GreenGeeks, oferă cel puțin primul an în care sunteți alături de ei.

Cu WP Engine, nu puteți chiar să achiziționați un nume de domeniu prin intermediul platformei, dar mai puțin să primiți unul gratuit. Sunteți forțat să parcurgeți un serviciu terț, dintre care multe oferă, de asemenea, găzduire.

Unii oameni ar putea decide că este mai ușor să faci totul de la un serviciu central, cum ar fi GoDaddy, decât să achiziționezi un domeniu de la un furnizor și să construiești plus gazdă site-ul tău pe un alt.

3. Fără adrese de e-mail

Vă amintiți ce am spus despre numele de domeniu? Ditto pentru adrese de e-mail.

Acesta este un alt serviciu pe care îl vedeți un număr de furnizori de găzduire care oferă gratuit. Cu toate acestea, când vine vorba de WP Engine, nu sunt furnizate sau chiar vândute adrese de e-mail.

Este o altă perioadă în care va trebui să treceți printr-o companie terță parte. Aveți nevoie de adrese de e-mail de marcă pentru compania dvs. dacă veți inspira un sentiment de încredere și profesionalism în oamenii cu care faceți afaceri. A le include cu furnizorul dvs. de găzduire (sau cel puțin oferit) face lucrurile mai ușoare.

4. Startup are asistență telefonică limitată

Am spus înainte că opțiunile de asistență pentru chat-ul live pentru WP Engine sunt grozave și acest lucru este încă adevărat. Cu toate acestea, luăm unele excepții cu asistența lor telefonică.

Asistența telefonică este disponibilă numai din planul de creștere WP Engine și versiuni ulterioare. Aceasta înseamnă că dacă utilizați planul Startup, care este cea mai ieftină opțiune, nu veți putea apela niciuna dintre problemele dvs. în.

În timp ce chat-ul live este încă disponibil, unii nu doresc să utilizeze un sistem de chat și ar prefera să sune la telefon. Limitarea accesului la asistența telefonică restrânge cantitatea de asistență oferită oamenilor.

5. scump

Acesta este unul dintre cele mai scumpe servicii pe care le-am revizuit.

De obicei, te uiți la costuri lunare între 3 și 9 dolari.

Dar planul de pornire pentru WP Engine este o sumă extraordinară de 25 de dolari pe lună. Și acesta este prețul anual al abonamentului! Costurile lunare încep de la 30 USD pe lună.

Prețuri pentru motoarele WP, planuri de găzduire & Idei sumare

WP Engine oferă trei planuri de găzduire partajate. Sunt Startup, Growth și Scale. Există, de asemenea, planuri dedicate de găzduire dedicate la prețuri, dar nu ne concentrăm pe cele de aici.

Prețuri și planuri WPEngine

 • Planul de pornire: costă 25 de dolari pe lună cu un angajament anual. Include un site web care poate rezista până la 25.000 de vizite pe lună. Există 10 GB spațiu de stocare local și 50 GB lățime de bandă.
 • Planul de creștere: este de 95,83 USD pe lună timp de un an. Poate gestiona până la 100.000 de vizite într-o lună pentru până la 10 site-uri. Spațiul de stocare local este de 20 GB și are o lățime de bandă de 200 GB.
 • Planul de scară: este de 241 USD pe lună pentru o perioadă de un an. Vă permite să creați 30 de site-uri care pot gestiona 400.000 de vizitatori într-o lună. Spațiul de stocare local se ridică la 50 GB cu 500 GB lățime de bandă.

Dacă site-ul dvs. web ar trebui să obțină un volum de trafic și să obțină mai mulți vizitatori decât planul dvs. vă permite să vi se plătească o taxă suplimentară de 2,00 USD la 1000 de vizite.

WP Engine acceptă toate cardurile majore de credit și debit. Nu acceptă PayPal și nu are probă gratuită. Cu toate acestea, toate planurile de găzduire partajate vin cu o garanție de returnare de 60 de zile.

Recomandăm motorul WP?

Da facem.

Este un serviciu de găzduire extrem de sigur și ușor de utilizat. Ne-a plăcut foarte mult suportul live de chat și cu o garanție de returnare a sumelor de 60 de zile, ar putea merita verificată.

Timpul de funcționare și viteza lor au fost de asemenea grozave în ultimele luni.

Din păcate, prețul este un punct de aderență imens. Cu 25 de dolari pe lună pentru un an, este mult mai scump decât alte gazde WordPress administrate. Așadar, este greu să faci o concluzie finală. Oferă un serviciu excelent, dar prețul pentru acesta este de multe ori mai mare decât concurența. În cele din urmă, le recomandăm dacă costul lunar nu este principala ta preocupare.

P.S. Ai mai folosit WPEngine? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map