WestHost Review – a 8-a din cele 30 de gazde (statistici după peste 40 de luni de …

Pagina de pornire Westhost


WestHost a fost fondată în 1998 de către Chis Russell, au fuzionat cu UK2 Group în 2008. WestHost este unul dintre cele mai vechi gazde web. De menționat, de asemenea, faptul că UK2 Group deține de asemenea MidPhase, care este o gazdă foarte puternică în top 5 pe hostingfacts.com.

Aceștia pretind că oferă o găzduire web fiabilă, care este accesibilă Le-am investigat cu atenție folosind serviciul lor și efectuând o verificare de fond pentru a afla ce părere au alți utilizatori. Recenzia noastră imparțială vă permite să știți dacă WestHost merită sau nu.

Pentru a vă face recenzia corectă, am cumpărat „Planul personal” WestHost în iunie 2015 și am creat un site web WordPress de bază. Site-ul nostru de teste poate fi văzut aici și statistici de performanță în profunzime (uptime & viteza) aici. Faceți clic pe „Istoric” pentru a săpa mai adânc.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Cele mai multe gazduire nelimitată
VITEZĂ: 881ms (media din februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME: 99,98% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7
APPS: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
CARACTERISTICI: Conturi de email nelimitate, spațiu pe disc de 50 GB & Lățime de bandă de 1000 GB
PLANE DE ACASARE: Servere partajate, WordPress, VPS și servere dedicate
TRANSFER SITE: Migrarea site-ului gratuit
Pricing: Începând de la 1,99 USD / lună (se reînnoiește la 4,99 USD / lună)

Beneficii pentru utilizarea WestHost Hosting

WestHost oferă un nume de domeniu gratuit pentru viață, împreună cu alte câteva „accesorii” utile.

1. Un nume de domeniu gratuit pentru viață

Ai auzit-o corect. Dacă rămâneți cu WestHost, nu vă vor percepe taxa pentru reînnoirea numelui de domeniu (care este de obicei între 10 și 15 $ / an). Se vor asigura că vă bucurați de un nume de domeniu gratuit atât timp cât sunteți alături de ei. (Domeniul gratuit vine doar cu planuri preferate și la nivel de afaceri)

2. Uptime chiar peste media industriei

În ultimele 24 de luni, au avut o durată medie de utilizare de 99,98 la sută. Au fost destul de bune în ultimele 24 de luni și în ultimele 12 luni au arătat rezultate excepționale – lovind 100% din timpul de funcționare în câteva luni..

Ultima durată de funcționare medie de 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

westhost-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-wh.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Migrație gratuită și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile

WestHost vă va ajuta să transferați fișierele și site-ul dvs. web de pe gazda web curentă pe serverul lor. De asemenea, oferă o rambursare completă susținută de politica de returnare a banilor de 30 de zile. Dacă, din orice motiv, decideți că serviciul lor nu este pentru dvs. în termen de 30 de zile de la înregistrare, acestea vă vor rambursa integral. Acest lucru se aplică numai planurilor lor de găzduire partajate.

3. Activare instantanee

Spre deosebire de majoritatea gazdelor web (în special de găzduire inMotion) & Web Hosting Hub), nu trebuie să așteptați ore sau zile pentru ca contul dvs. să fie activat. Cu WestHost, contul dvs. va fi activat instantaneu.

4. Securitate îmbunătățită cu copii de rezervă nocturne

Cu copii de rezervă obișnuite pe timp de noapte pentru majoritatea planurilor de găzduire web, suport pentru Cloudflare CDN și Eliminarea automată a programelor de malware pentru planurile lor, WestHost pare să fie o gazdă foarte sigură.

5. Aplicații cu un singur clic și Generator de site-uri

WestHost oferă o instalare cu un singur clic pentru multe dintre aplicațiile de top de pe Internet prin Softaculous. Aceasta include totul, de la WordPress până la Joomla, Drupal și Magento.

Cu toate acestea, în timp ce aceste aplicații sunt adaptate pentru webmasteri experimentați, bloggerii începători ar putea avea nevoie de ceva mai mult ajutor.

Din fericire, WestHost oferă și un constructor de site-uri de bricolaj și opțiuni de magazine online.

Creatorul de site-uri web include peste 165 de teme drag-and-drop, plus un plan all-in-one care include un nume de domeniu, găzduire și adrese de e-mail. Practic, tot ce ai nevoie pentru a începe primul site sub un singur acoperiș.

Și la doar 3,71 USD / lună începând cu punctul introductiv al prețului, este totuși o opțiune convenabilă și accesibilă, așa că nu trebuie să configurați sau să conectați toate aceste lucruri manual.

6. Lista prețurilor relativ transparente

Gazdele web sunt notorii pentru costurile de îngropare în locurile pe care le aștepți cel puțin.

De obicei, trebuie să vă plasați peste termenii lor de serviciu pentru a-i găsi pe cei mai mari. Și chiar și atunci, de multe ori te așteaptă o mulțime de urgențe ca o mină de teren în timpul procesului de checkout.

Multe dintre aceste costuri „ascunse” gravitează în jurul ratelor crescute de reînnoire. Acesta este motivul pentru care ne-am bucurat (și sincer să fim surprinși) să vedem că WestHost are o listă mare de prețuri pentru aceste detalii pentru toate produsele lor. Totul este literalmente totul în aer liber, pentru a putea trece în revistă – niciun avocat dificil de descifrat.

Singurul lucru obositor este că va trebui să sortați zeci, dacă nu sute, din variațiile lor de produse pentru a găsi răspunsuri specifice (cum ar fi diferențele de rată de reînnoire între numele de domeniu cu .com vs..

Dar, în orice caz, ne mulțumim cu efortul de a fi cel puțin deschiși cu privire la toate modalitățile în care produsele lor ar putea să vă coste mai mult în viitorul apropiat..

Contra de a utiliza WestHost Hosting

Din păcate, WestHost afișează media (sau puțin sub medie) acolo unde contează.

1. Timp de încărcare mai lent decât ideal

Testul nostru a arătat că timpul lor de încărcare medie a paginii a fost de 881ms în ultimele 24 de luni, ceea ce nu este cel mai rău pe care l-am văzut, dar este totuși mai lent decât gazdele de top.

Durata medie de încărcare WestHost:

WestHost-2019-2020-statisticiViteza medie WestHost 2019-2020 | Vezi statistici

2. 40+ minute pentru a lua legătura cu sprijinul lor

Nu sunt sigur dacă este vorba de un con, dar au fost necesare 40 de minute pentru a lua legătura cu serviciul de asistență pentru clienți. Acestea fiind spuse, asistentul de asistență a fost prietenos și de ajutor. De asemenea, ne-a impresionat faptul că oferă un număr gratuit pentru persoanele care doresc să le contacteze din S.U.A..

De asemenea, am făcut o verificare de fond pentru a afla ce părere au alți clienți despre WestHost și am constatat că clienții lor au avut recenzii mixte despre asistența lor.

Suport WestHost

Scott a fost de ajutor, dar a fost nevoie de mult timp pentru a intra în contact

3. Nu „într-adevăr” nelimitat

În timp ce unele planuri de găzduire partajate WestHost promit fișiere nelimitate, lățime de bandă și baze de date, este important să rețineți că tipărirea lor fină spune altfel. Iată un citat direct din pagina lor de Termeni și Condiții:

„Găzduirea noastră nelimitată partajată este proiectată pentru a răspunde nevoilor majorității întreprinderilor mici și site-urilor personale; nu este conceput pentru a răspunde nevoilor întreprinderilor mari sau serviciilor pentru clienți care nu se încadrează în modelul mediu de utilizare pentru găzduire partajată și poate fi mai potrivit pentru planurile de găzduire care oferă funcții extinse. Conturile cu un număr mare de fișiere (număr de inode care depășește 200.000), baze de date care depășesc 5 GB sau o dimensiune cumulativă a tuturor bazelor de date care depășesc 10 GB pot avea un impact semnificativ asupra performanței serverului. Ne rezervăm dreptul de a solicita ca numărul de inode (fișiere și directoare) și / sau dimensiunile bazelor de date să fie reduse pentru a vă asigura performanța serverului. Nerespectarea acestor solicitări poate duce la rezilierea contului. “

În esență, chiar dacă au promis găzduire nelimitată, contul dvs. nu ar trebui să aibă în general baze de date care depășesc un cumul de 10 GB. Dacă consideră că fișierele dvs. sunt prea multe și bazele de date prea mari, pot solicita reducerea fișierelor sau actualizarea la un plan mai bun. Nerespectarea acestui lucru poate duce la rezilierea contului.

Nu suntem bucuroși că au ascuns ceea ce le permite cu adevărat gazdele „nelimitate” pe pagina lor de Termeni și Condiții.

Acestea fiind spuse, credem că nu există nimic numit „hosting nelimitat” și că WestHost este suficient de generos pentru prețurile pe care le oferă.

4. Planurile mai ieftine vin cu un angajament de 3 ani

Cu majoritatea planurilor lor, în special a planurilor de găzduire partajate, prețurile sunt prea scumpe și nu sunt comunicate în mod corespunzător: de exemplu, Planul personal este anunțat ca 1,99 USD lunar, dar puteți obține acel preț doar dacă plătiți un an până la trei ani la o singura data. Prețul real este de 8 USD pe lună, iar termenul minim pe care îl puteți plăti este de 3 luni la 9,00 USD / lună.

5. Unele restricții …

Unele dintre planurile lor sunt prea restrictive. De exemplu, planurile lor de găzduire WordPress permit doar 1 nume de domeniu pe server. Credem că se pot descurca mai bine decât asta.

6. Perioada de introducere a prețurilor prea scurtă

Toate gazdele web vă vor bobina cu un preț de pornire incredibil de mic. De multe ori pare prea bine pentru a fi adevărat, deoarece este: după primul termen, prețul sare înapoi la nivel normal (adesea de două sau trei ori mai mare decât rata inițială).

Căptușeala de argint este că majoritatea gazdelor vă vor permite să blocați această rată scăzută până la trei ani. Așadar, veți economisi o tonă de bani în perioada respectivă.

Problema cu WestHost este că, deși inițial au o rată cu adevărat accesibilă inițial (1,99 USD / lună), o puteți achiziționa doar pentru un singur an. După aceea, prețul sare apoi la 8 dolari / lună.

Perioada de introducere a prețurilor la 12 luni WestHost

Comparați acest „pierdut” ~ 6 $ / lună pe parcursul a doi ani, în comparație și în general, veți plăti în jur de 144 USD în primii trei ani.

Aceasta nu este singura problemă.

Cea mai ieftină opțiune de găzduire partajată WestHost (planul personal) nu oferă un nume de domeniu gratuit, o adresă IP dedicată sau un certificat SSL. Numai planurile lor mai scumpe includ acele lucruri. Așadar, dintr-o dată, ceea ce părea destul de accesibil la 1,99 USD / lună acum pare a fi foarte scump atunci când factori toate aceste costuri „ascunse”..

Preturi WestHost, Planuri de gazduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a diferitelor planuri de găzduire oferite de WestHost:

Gazduire comună: Găzduirea partajată a acestora – se referă la aceasta ca „Gazduire web pentru întreprinderi mici” – vine cu trei planuri principale:

 • Planul personal: Acest plan costă 1,99 USD pe lună. Este livrat cu spațiu pe disc de 50 GB, lățime de bandă de 1.000 GB, 1 bază de date, 1 site web, conturi de e-mail nelimitate și 10 sub-domenii.
 • Planul preferat: Acest plan costă 5,20 USD pe lună. Este livrat cu spațiu pe disc de 200 GB, lățime de bandă de 2.500 GB, baze de date nelimitate, site-uri web nelimitate, subdomenii nelimitate și conturi de e-mail nelimitate. De asemenea, vine cu un nume de domeniu gratuit.
 • Plan de afaceri: Acest plan costă 6,40 USD pe lună. Este livrat cu spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată, baze de date nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, site-uri web nelimitate și subdomenii nelimitate. De asemenea, vine cu un nume de domeniu gratuit și IP dedicat.

Tarife și planuri WestHost

  • Domeniu gratuit: Numai pentru Business + Planuri preferate
 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare rapidă.
 • Metode de plata: Card de credit, Paypal.
 • Taxe și clauze ascunse: Conturile de găzduire partajate nu trebuie să depășească 200.000 de inodi sau dimensiunea totală a bazei de date de 10 GB.
 • upsells: Fără urări.
 • activare cont: Activare instantanee.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalarea rapidă a aplicațiilor și CMS-urilor populare prin Softaculous.

Recomandăm WestHost?

Nu, nu.

WestHost este o gazdă medie. Acestea au o durată de funcționare medie, viteze medii de încărcare a paginilor și suport mediu cu adevărat. Singurul motiv pentru care este încă clasat în top 10 este prețul scăzut al acestora.

Ar fi mai bine să găsiți o gazdă diferită pe site-ul nostru.

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat deasupra WestHost, consultați cele mai bune gazde web aici.

Dacă ați obișnuit WestHost, vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos. Bun sau rău – nu contează cu adevărat, întrucât încercăm să menținem recenziile transparente și oneste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector