Revizuirea TSOHost: contra și pro după 12 luni de monitorizare.

Recenzie TsoHostPagina de start TsoHost


Tsohost a fost fondată în 2003 de Paragon Internet Group.

Astăzi găzduiesc peste 500.000 de site-uri web de la baza lor din Marea Britanie.

Spre deosebire de unele companii care au ajuns la aceeași scară și au fost vândute, Tsohost este condus în mare parte de aceeași echipă fondatoare care a operat-o de la înființarea sa de aproape 14 ani.

Este posibil ca Tsohost să nu fie unul dintre cei mai mari sau cunoscuți furnizori de hosting. Dar acea creștere constantă și conducere stabilă indică o companie care știe ce face.

Această recenzie pe care o citiți a împlinit aproape un an.

În noiembrie 2018, ne-am înscris pentru planul lor de găzduire în cloud și monitorizăm îndeaproape statisticile de performanță precum viteza de încărcare și de încărcare a paginii..

Scopul nostru este să compilăm o recenzie corectă și nepărtinitoare și să lăsăm datele Tsohost să vorbească singure pe baza performanței site-ului nostru de testare live.

Să vedem cum a făcut Tsohost în ultimele luni.

Beneficiile utilizării TsoHost Hosting

Tsohost (compania) a crescut constant și și-a menținut echipa de fondator intactă. Acest lucru indică o organizație bine condusă care (ar trebui) să furnizeze cele mai importante aspecte precum timpul de funcționare și viteza.

1. Caracteristici frumoase ale planului „bonus”

Compararea planului de prețuri TsoHostCompararea planului de prețuri TsoHost

La fel ca multe dintre cele mai bune gazde web, Tsohost oferă o simplă instalare cu un singur clic a aplicațiilor preferate, cum ar fi WordPress, Drupal și ZenCart. Asta înseamnă că poți avea un site nou în câteva minute și, eventual, să te vinzi până la sfârșitul zilei.

Fiecare plan de găzduire partajat are, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile. (Și spre deosebire de multe alte gazde, această garanție de returnare a banilor este într-adevăr o afacere bună, fără taxe ascunse sau alte trucuri de care să vă faceți griji.)

Planurile lor – chiar și cele mai ieftine și de bază – vin cu o mulțime de caracteristici suplimentare care nu sunt foarte comune cu alte gazde. De exemplu, toate planurile lor oferă un nume de domeniu gratuit și migrații de site-uri web.

2. Prețuri transparente

Mulți furnizori de găzduire au o mulțime de urgențe la check-out în ultimul moment. Atunci când îți alegi planurile alese, deseori vine cu angajament de 2 sau 3 ani cu prețuri mai mari de reînnoire.

Ne-au plăcut planurile de prețuri ale Tsohost, deoarece veți găsi TOATE CARACTERISTICILE afișate în planurile lor de preț și vă arată, de asemenea, diferitele prețuri de angajament.

Prețurile spectacolului sunt de 12 luni (aproximativ 4 USD / lună pentru planul de pornire) și pentru o plată lunară, te uiți la o creștere a prețului de 1 $ – aproximativ 5 $ / lună.

3. Suport rapid și receptiv

Tsohost oferă servicii pentru clienți pe toate canalele majore. La fel ca multe companii de astăzi, le plac recenziile mixte.

Ceea ce apreciem, însă, este timpul lor de răspuns rapid și comunicările transparente pe rețelele sociale majore precum Twitter.

Suport TsoHost de social mediaSuport TsoHost Twitter

De asemenea, am fost impresionați de opțiunile de chat live. S-au conectat imediat, au fost responsabili și profesioniști, precum și au arătat un interes sincer pentru nevoile noastre. Ne-am conectat și noi într-o sâmbătă, ceea ce a fost un avantaj plăcut cu Tsohost.

De asemenea, Tsohost și-a extins recent orele de asistență telefonică cu câteva luni înapoi, de la 7 dimineața la miezul nopții. Acest lucru este atât bun, cât și rău, așa cum vom vedea într-o secundă …

Contra de a utiliza TsoHost Hosting

În total, Tsohost are multe lucruri de placut.

Timpul de funcționare și viteza lor sunt ambele solide. Planurile lor, chiar și cele mai ieftine, vin cu câteva caracteristici frumoase, cum ar fi backup-urile zilnice și instalările cu un singur clic.

Și asistența lor pentru clienți, deși nu este perfectă, răspunde cel puțin rapid pentru a încerca să abordeze orice probleme restante.

Cu toate acestea, există câteva dezavantaje ale serviciului lor de care ar trebui să fiți conștienți.

1. 99.45% Optime – Mai rău decât media industriei

Uptime este probabil cel mai important criteriu pentru care este responsabilă o companie de găzduire.

Motivul este că, chiar și cel mai mic pic de timp – cum ar fi 99% – poate adăuga ca site-ul dvs. să fie offline aproape o zi întreagă în fiecare lună.

Tsohost a postat numere slabe de uptime în perioada în care le-am monitorizat.

Ultimele 12 luni de monitorizare: uptime

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,85%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99.83%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,63%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,69%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 98,33%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,61%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,45%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,94%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,91%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99.60%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 98,28%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,28%

TsoHost statisticile din ultimele 12 luniTsoHost timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

Durata medie de utilizare este sub media industriei.

Există prea multe întreruperi și foarte multe perioade de oprire înseamnă trafic pierdut și potențial mult venit pierdut.

Veți fi mult mai bine cu alți furnizori (inclusiv alegerea noastră cu numărul 1, planul WordPress gestionat de HostGator).

2. Timpuri de încărcare a paginii mai lent decât concurența

Cel de-al doilea criteriu major de luare a deciziilor pe care trebuie să-l utilizați la evaluarea unei noi companii de găzduire este viteza.

Motivul? Trei sferturi din traficul site-ului dvs. web vor pleca dacă paginile durează mai mult de cinci secunde pentru a se încărca.

Ultimele 12 luni de monitorizare: LOAD TIME

TsoHost statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie TsoHost | Vezi statistici

Suntem foarte îngrijorați de primele luni când am început să le monitorizăm. Cu o durată de încărcare de 2 secunde, înseamnă că aproape jumătate din traficul dvs. va părăsi site-ul și va vizita pe altcineva, care are un timp de încărcare mult mai bun, cel puțin sub 1 sec..

Cu toate acestea, în ultimele luni, au arătat timpi îmbunătățiți de încărcare, așa că există speranța că vor continua să-și îmbunătățească viteza.

Deocamdată, nu sunt suficient de buni cu media lor de 813ms pentru a scoate degetele mari de la noi.

3. Servere din Marea Britanie

Nu este neapărat un lucru rău. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. se adresează în principal pieței și bazei de clienți din SUA, veți fi mai bine cu serverele dvs. situate în SUA nu în străinătate.

Serverele de peste mări adesea încetinesc site-ul dvs. deoarece transferurile de date durează mai mult.

4. Condiții de plată stricte

Termenii lungi și îngrozitor de plictisitori sunt de obicei acolo unde sunt îngropate toate corpurile.

Și termenii lui Tsohost nu făceau excepție.

În primul rând, sunt condițiile lor stricte despre cum și când sunt plătite reînnoirile.

Iată problema: cât de des obțineți un nou card de credit sau debit pe tot parcursul anului, doar pentru ca cel vechi să fie în continuare legat de multe conturi online (cum ar fi furnizorii de hosting)?

În cazul în care facturile neplătite nu sunt îngrijite în câteva zile, Tsohost vă va suspenda automat contul (ceea ce înseamnă că site-ul dvs. se reduce). Așa că urmăriți cu atenție aceste e-mailuri de memento!

Când alte produse achiziționate prin intermediul acestora, cum ar fi un nume de domeniu, expiră (din nou, din păcate, obișnuit atunci când încearcă să ruleze un card cu un număr vechi, iar plata nu trece – chiar dacă presupuneți că o face), acel produs va expira imediat a doua zi.

După ce efectuați plata corectă, va trebui să le anunțați prin e-mail pentru a-ți reveni online domeniul sau site-ul în următoarele 24 de ore. Așadar, ați putea privi neplăcut la o perioadă lungă de dezactivare, dacă ceva obișnuit, cum ar fi schimbarea detaliilor cardului dvs., se întâmplă și plata nu va trece.

Un alt dezavantaj potențial este că toate plățile primite trebuie să fie în lire sterline din Marea Britanie. Asta înseamnă că sunteți la dispoziție pentru eventualele taxe de schimb valutar.

Nu în ultimul rând, își rezervă dreptul de a modifica sau de a ajusta prețurile în orice moment. Asta înseamnă că, chiar dacă următoarea perioadă de reînnoire nu te va costa mai mult chiar acum … nu înseamnă că așa va fi cazul în viitorul apropiat.

5. Asistență telefonică limitată

O mică critică finală.

Da, este minunat faptul că asistența telefonică Tsohost a fost extinsă până la 7 dimineața până la miezul nopții.

Cu toate acestea, dacă vă aflați în Statele Unite (sau în altă parte decât în ​​Marea Britanie și Europa de Vest), s-ar putea să apară câteva probleme.

De exemplu, ce se întâmplă dacă stai în California la 17:30 și site-ul tău are probleme? Păcat, întrucât GMT la miezul nopții este ora 17:00 PST, ceea ce înseamnă că nu vei putea ajunge la nimeni la telefon încă șase sau șapte ore.

Acest lucru, în combinație cu faptul că sunteți în câmpul de schimb al cursului de schimb, ar putea face un lucru dificil de a face cu afară, dacă locuiești în afara Regatului Unit.

Prețuri TsoHost, Planuri de găzduire & Idei sumare

TsoHost oferă patru planuri diferite de găzduire partajate. Toate prețurile afișate sunt cu angajament de 12 milioane. Există o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată ce este inclus în fiecare:

 • Economie: Acest plan rulează 3,99 GBP pe lună și vă oferă 100 GB spațiu de stocare, cu lățime de bandă nelimitată și căsuțe poștale de 100 x 200 MB, Criptați suport SSL + nume de domeniu gratuit.
 • Deluxe: Acest plan costă 5,99 lire sterline în fiecare lună, spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, 500 x 1 GB Căsuțe poștale, Cripțăm suport SSL, SSL standard gratuit + nume de domeniu gratuit
 • Final: Acest plan costă 8,99 GBP lunar, livrând spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, căsuțe poștale nelimitate x 10 GB, Cripțăm suport SSL, SSL standard gratuit, 2 migrații de comerț electronic + nume de domeniu gratuit.
 • Maxim: Acest plan costă 14,99 GBP lunar, livrând spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, Să criptăm suportul SSL + Numele de domeniu gratuit, 3 migrații de comerț electronic.

Planul de prețuri TsoHostPrețuri și planuri TsoHost

 • Ușor de înregistrare: Procesul de înregistrare este relativ rapid și nedureros
 • Metode de plata: Puteți plăti cu cardul de credit sau PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Nu există nume de domeniu în unele planuri. Fii atent la reînnoirile.
 • upsells: Există câteva urări pe parcurs.
 • activare cont: De obicei instantaneu, însă, poate dura până la o zi în unele cazuri.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Proces de instalare extrem de ușor, cu un singur clic, dintre cele mai populare aplicații disponibile.

Recomandăm Tsohost?

Din pacate, nu.

Ne plac planurile lor relativ ieftine care oferă caracteristici excelente. De asemenea, apreciem că prețul lor, deși vine cu termeni stricți, este transparent și onest pe site-ul lor web. Cu toate acestea, prețurile sunt afișate fără TVA, care este stabilit de țara dvs. pentru detaliile de facturare.

Nu ne impresionează viteza de utilizare și viteza prea medie.

Suntem mulțumiți de sprijinul lor. Cu toate acestea, atunci când alte caracteristici importante sunt atât de rele, ar trebui să te înscrii cu altcineva.

Vei fi mai bine cu unii dintre furnizorii noștri de găzduire.

Aveți vreo experiență cu TsoHost? Dacă da, ne-ar plăcea să ascultăm mai jos o recenzie transparentă și onestă – pozitivă sau negativă!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map