Revizuirea spațiului – Contra și avantajele pentru cumpărătorul potențial (2020)

În ultimele șapte luni, am monitorizat performanța generală a Squarespace ca gazdă web. Am testat timpul de funcționare, timpul de încărcare, asistența pentru clienți, funcțiile serviciului și multe altele. Mai jos este recenzia noastră aprofundată în spațiu, care se bazează foarte mult pe date.


Ce este Squarespace?

Recenzie spațiuPagina de start a spațiului spațial

Squarespace a fost fondată în camera de dormitor a CEO-ului Anthony Casalena în aprilie 2003.

În aceste zile, este mult mai mult decât o funcționare în cameră.

Cu sediul în Maryland, compania are 827 de angajați în cele trei locații ale sale. Milioane de site-uri web sunt găzduite pe platforma Squarespace.

În 2017, Squarespace a fost numit „Marca angajatorului # 1 din New York” pentru HIRED.

În același an, compania a fost poreclită de Fortune drept unul dintre cele mai bune 50 de locuri de muncă pentru părinți, clasându-se pe numărul 26 de pe listă.

Pe pagina lor de pornire, marca susține că este „de încredere în ceea ce este cel mai bun din lume”, afișând mai mulți clienți notabili precum Lyft și Airwalk.

Dar Squarespace este într-adevăr tot ce este crăpat? Pentru a afla noi înșine, am creat propriul site de testare cu Squarespace în mai 2018. Pentru cei interesați de datele brute, consultați pagina noastră publică Pingdom.

Gata? Să începem…

Beneficiile utilizării spațiului

Squarespace are o mulțime de avantaje, cum ar fi timpul de funcționare solid, suport și caracteristici. Iată toate detaliile.

1. Puternic, 99,98% Optime

Analiza noastră privind timpul de funcționare al Squarespace în ultimele douăsprezece luni a ieșit cu o rată medie de 99,98%. Foarte respectabil în comparație cu multe alte gazde web.

De-a lungul lunii ianuarie, decembrie, octombrie, septembrie, iulie, iunie și aprilie, nu am avut deloc timp de dezactivare pe site-ul nostru Squarespace. Uită-te doar la rezultatele noastre.

Ultima durată de funcționare medie de 12 luni (2019-2020):

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,87%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,94%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,96%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,97%

Squarespace statisticile din ultimele 12 luniSpațiu de funcționare mediu în spațiu | Vezi statistici

2. Asistență completă pentru clienți

Squarespace oferă asistență vastă pentru clienți, completat de o bază de cunoștințe căutabilă, un forum comunitar și webinarii.

De asemenea, oferă chat live. Înainte de a conecta utilizatorii la un agent de servicii, Squarespace sugerează automat articole din bazele de cunoștințe care ar putea ajuta la rezolvarea problemei dvs..

Serviciul de asistență pentru clienți

În cazul în care aceste sugestii nu îți anunță fantezia, aveți opțiunea să trimiteți prin e-mail companiei sau chat-ul live cu un agent (dacă chat-ul live este deschis).

opțiunea de e-mail și chat live

Orele de chat în direct sunt de luni până vineri, între 16:00 și 20:00 EST.

Am testat funcția de chat live pentru a vedea cât de eficienți sunt agenții Squarespace care oferă asistență. Iată întrebarea pe care am trimis-o:

Chat de asistență pentru clienți

Două minute mai târziu, am fost întâmpinați cu un răspuns care a declarat că toți ceilalți consilieri ajută în prezent alți clienți, iar mesajul nostru a fost plasat în poziția coadă numărul trei.

chat continuu de asistență pentru clienți

Încă trei minute mai târziu, am primit acest mesaj:

întârziere chat de asistență pentru clienți

La paisprezece minute după ce am ajuns, am fost în cele din urmă conectate cu un agent. Odată conectat, agentul a fost foarte informat și a răspuns rapid.

Agent de chat de asistență pentru clienți

De asemenea, a fost foarte amănunțită și a pus întrebări tehnice care ar putea-o ajuta mai bine să înțeleagă situația noastră.

Chat de asistență pentru clienți Squarespace

La sfârșitul chatului, a plecat cu mai multe resurse și instrucțiuni care ne-au rezolvat problema.

informații despre asistența chat-ului supprt pentru clienți

Și chiar a aruncat un sfat în plus sau două, ceea ce am considerat că este destul de remarcabil. Acesta a făcut ca timpul de așteptare de aproape cincisprezece minute să merite problema.

sugestii de chat de asistență pentru clienți

Nu repede cu nicio întindere. Aproape că am pus-o sub contra de mai jos doar din acest motiv. Cu toate acestea, Amanda a fost atât de utilă când a conectat, încât deocamdată am plecat ca Pro.

3. Nume de domeniu gratuit (nou) cu achiziție anuală

Squarespace oferă un nume de domeniu personalizat gratuit cu achiziționarea unui plan anual. Atâta timp cât plătiți serviciile lor anual, un nume de domeniu înregistrat recent nu vă va costa nimic.

Dar dacă site-ul dvs. web este deja găzduit în altă parte, Squarespace vă va percepe o taxă pentru a-l transfera. Sau cel puțin pentru a plăti domeniul de nivel superior (TLD).

Iată ce spune site-ul Squarespace despre transferurile de domenii:

„Prețul se bazează pe TLD, de la 20 USD la 70 USD. Pentru a finaliza transferul, veți plăti un an de înregistrare a domeniului. Nu există nicio taxă suplimentară pentru transferul în sine. Vei păstra timpul rămas la înregistrare pe parcursul anului suplimentar pe care îl vei înregistra prin intermediul nostru. “

4. Confidențialitate gratuită WHOIS și SSL

Oricând este înregistrat un nume de domeniu, trebuie să furnizați informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Toate aceste informații sunt complet publice cu o simplă căutare WHOIS. Acesta este doar unul dintre modurile în care marketerii sau spammerii găsesc informațiile dvs. personale.

Confidențialitatea WHOIS protejează informațiile proprietarului numelui de domeniu prin înlocuirea acestui personal cu informații de la un serviciu de expediere care maschează identitatea adevăratului proprietar de domeniu.

Această caracteristică este complet gratuită atunci când înregistrați un domeniu în Squarespace.

La fel este și un certificat SSL, care înseamnă Secure Sockets Layer. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va începe cu un „https: //” securizat, mai degrabă decât cu un „http: //” nesecurizat, ceea ce va permite tuturor vizitatorilor dvs. să creadă că site-ul dvs. web poate fi de încredere..

5. Șabloane moderne, versiune mobilă încorporată și Opțiuni de magazin online

Spațiul nu este doar o companie de găzduire.

Este un constructor complet de site-uri web.

Cu Squarespace, există o mulțime de șabloane de site-uri proiectate frumos. Nu este nevoie de codificare sau HTML.

Șabloane spațiu

Puteți instala chiar și mai multe șabloane pe un singur site și puteți rula mai multe modele simultan.

Fiecare șablon este complet personalizabil. Puteți selecta fonturile, culorile și configurațiile de pagină care se potrivesc cel mai bine stilului dvs..

Cea mai bună parte? Fiecare design include automat o versiune mobilă care se potrivește cu designul general al site-ului dvs., astfel încât conținutul dvs. va arăta grozav indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează vizitatorii..

Puteți crea chiar și un magazin online cu Squarespace, unde puteți adăuga cataloage de produse, mărfuri și gestiona produsele dvs. și să le amintești clienților despre articolele pe care le-au lăsat în coș.

Exemplu de magazin online Squarespace

Totuși, funcțiile magazinului online vin la un preț suplimentar, despre care am să vorbesc mai mult mai târziu.

1. Viteze peste performanțe medii (733ms)

De asemenea, am testat timpii de încărcare a paginii Squarespace în timpul procesului nostru de examinare de 12 luni.

Am constatat că vitezele lor au fost puțin mai rapide decât media totală a industriei de 890ms, în ritmul de viteză cu o viteză medie de 733ms.

Viteza medie în spațiu:

Statisticile spațiului spațiului 2019-2020Viteza medie spațiu 2019-2020 | Vezi statistici

Contra folosirii spațiului

Fiecare trandafir are ghimpul său. Și fiecare gazdă web are deficiențele sale.

În ciuda tuturor lucrurilor uimitoare despre Squarespace, există câteva steaguri roșii la care să te gândești înainte de a sări arma cu această gazdă web.

1. Fără restituiri pentru planurile lunare

Majoritatea gazdelor web oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Și majoritatea sunt „fără întrebări”.

Squarespace oferă rambursări, dar trebuie să vă anulați abonamentul în termen de 14 zile de la cumpărare.

Și asta se aplică numai planurilor anuale!

Compania nu oferă rambursări deloc pentru planurile lunare. De asemenea, nu oferă rambursări pentru plățile de reînnoire.

Când vine vorba de restituiri pe domenii, devine și mai lipicios. Squarespace oferă rambursări doar celor care anulează domeniile în termen de cinci zile sau înregistrare.

După această perioadă, te-ai înșurubat practic. Dacă vă înregistrați sau transferați un domeniu .co.uk, nu există nicio perioadă de grație sau rambursare disponibilă.

2. Manipularea costurilor, standard pentru industrie

Prețul spațiului spațial este un pic înșelător, la fel ca majoritatea celorlalte gazde web de pe piață.

Acestea utilizează utilizatorii cu un preț lunar redus de doar 12 dolari pe lună pentru planul site-ului personal. Dar această rată este pentru planul anual, care vă va stabili 144 dolari pe an.

Dacă doriți cu adevărat un plan de la o lună la alta, va trebui să vă despăgubiți 16 USD în fiecare lună, care se ridică la 192 USD pe an.

Prețul site-ului pentru site-ul Squarespace

Același lucru este valabil și pentru planul de afaceri. Este listat la 18 dolari lunar (216 USD anual), dar este pentru un plan anual. Opțiunea de la lună la lună este de fapt 26 USD pe lună, sau 312 dolari în fiecare an.

Prețurile pentru funcțiile magazinului online sunt setate în aceeași manieră.

Planul de bază al magazinului online este de 26 USD pe lună facturat anual, sau 312 USD. Adevărata lună în lună este de 30 USD pe lună sau 360 USD pe an.

Planul avansat al magazinului online este de 40 de dolari pe lună facturat anual sau 480 $. Adevărata rată lunară? 46 USD pe lună sau 552 USD pe an.

Prețul magazinului online Squarespace

Linia de jos? Dacă doriți o rată actualizată, va trebui să vă angajați în Squarespace timp de un an întreg la minimum.

Prețuri spațiale, planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire oferite de Squarespace.

Prețuri spațialePlanuri anuale de stabilire a prețurilor pentru spații

Planul personal de găzduire a site-urilor personale include următoarele caracteristici cu 12 dolari pe lună cu planul anual:

 • Pagini, galerii și bloguri nelimitate
 • Lățime de bandă și stocare nelimitată
 • 2 colaboratori
 • Site web optimizat pentru mobil
 • Valorile site-ului web
 • Domeniu personalizat gratuit (cu planul anual)
 • Securitate SSL și confidențialitate WHOIS
 • Serviciu de asistență 24/7

Pentru 18 USD pe lună, planul de afaceri include:

 • E-mail profesional de la Google
 • Credit de reclame Google 100 USD
 • Pop-Ups promoționale
 • Comerț electronic complet integrat
 • Vindeți produse nelimitate, acceptați donații nelimitate
 • 3% Taxa de tranzacție
 • Bara de informații mobile
 • Personalizare CSS și JavaScript
 • Blocuri / integrare premium
 • Bară de anunțuri

Dacă intenționați să găzduiți un site de comerț electronic pe Squarespace, dar doriți să deblocați funcții de lux, cum ar fi comisioane de tranzacție zero, efectuarea plății pe domeniul dvs. și recuperarea automată a căruciorului abandonat, va trebui să vă înscrieți la unul dintre cele mai scumpe conturi din magazinul online.

 • Domeniu gratuit? Cu un plan anual.
 • Ușor de înregistrare: Proces ușor de înscriere.
 • Metode de plata: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club
 • Taxe și clauze ascunse: Rambursările nu sunt disponibile pentru planurile lunare sau pentru plățile de reînnoire. Există o taxă între 20 și 70 USD pentru a transfera un domeniu existent.
 • upsells: Fără urări.
 • activare cont: Activare rapidă a contului.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: Panou de bord.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare cu un singur clic pentru majoritatea aplicațiilor CMS și aplicațiile populare. Squarespace are articole bazate pe cunoștințe care explică cum se instalează cele mai acceptate integrări.

Recomandăm spațiul?

Spațiul este plin de funcții și sunt un uriaș în lumea de găzduire web.

Acestea oferă tone de funcții sofisticate, inclusiv un constructor de site-uri intuitiv care vine cu șabloane moderne și opțiuni de comerț electronic. Fiecare design este optimizat și pentru mobil.

Timpul de utilizare este puternic la 99,98%, iar asistența clienților este foarte informată. (Deși, cam încet.)

Viteza de încărcare a paginii a fost chiar peste media acceptabilă (890ms) cu 733ms.

Cei care se înscriu la planul anual vor primi un domeniu gratuit, iar confidențialitatea WHOIS și SSL sunt incluse cu toate planurile.

Însă, politica lor de rambursare este puțin câștigătoare și dezamăgitoare, iar prețurile sunt înșelătoare.

Va trebui să vă angajați pentru un an dacă doriți să obțineți cea mai mică rată, indiferent de planul pe care îl alegeți.

Dacă sunteți interesat să vedeți furnizorii de găzduire clasați peste Squarespace, aruncați o privire la nostru gazde cu cele mai performante aici.

Sau, dacă doriți să aruncați o privire rapidă despre cum fac alți constructori de site-uri atunci am acoperit și asta.

Aveți vreo experiență pozitivă sau negativă cu Squarespace? Mai jos, lăsați o recenzie transparentă și autentică!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector