Revizuire WebHostingHub: Performanță de 24 de luni (viteză și fiabilitate)

pagina de pornire webhostinghub


Web Hosting Hub își propune să ofere găzduire partajată la prețuri accesibile întreprinderilor mici.

Fondată în 2010, sunt deținute de conglomeratul InMotion Hosting. Web Hosting Hub are sediul în Virginia Beach, VA, și au două centre de date din SUA – în coasta de vest și est.

Cele mai multe echipe de peste 200.000 de clienți din Statele Unite ale Americii oferă peste 40.000 de clienți, oferind o platformă simplă pentru a vă ajuta să începeți, să rulați și să creșteți un nou site web.

Web Hosting Hub folosește, de asemenea, unități de stare solidă pe toate planurile, care (după cum se revendică) pot furniza până la 20 de ori mai repede decât hard disk-urile mecanice tradiționale utilizate de concurență.

20x este o promisiune îndrăzneață. O dau înapoi?

Pentru a afla, am creat un nou site web WordPress de bază pe Hub-ul Web Hosting „Personal Web Hosting Plan” în iunie 2015. Statistici în profunzime, inclusiv uptime și viteză, pot fi văzute aici (faceți clic pe „Istoric” pentru a săpa mai adânc).

Pentru a furniza o recenzie imparțială, am făcut referire încrucișată la alte câteva surse pentru a face o „verificare de fond” completă a ceea ce cred ceilalți utilizatori.

Beneficiile utilizării Web Hosting Hub Hosting

Web Hosting Hub are viteze incredibil de rapide datorită tehnologiei sale de ultimă generație, la un cost accesibil.

Datele sunt la zi?

Haideți să aruncăm o privire asupra locației în care se comportă admirabil.

1. ~ 7/10 Suport

Încărcările rapide de pagină și timpul de funcționare sunt la fel de importante, deoarece vizitatorii site-ului vor pleca în droguri dacă site-ul dvs. durează mai mult de câteva secunde pentru a se încărca sau nu va răspunde deloc.

Însă asistența pentru clienți poate fi un criminal în acord, dacă problemele nu sunt rezolvate sau rezolvate rapid.

Web Hosting Hub a oferit asistență pentru clienți destul de bună, conectându-ne în mai puțin de trei minute (plus alte cinci pentru a ne verifica contul).

A existat un pic de timp de întrerupere și decalaj între răspunsuri, deci nu a fost la fel de rapid sau concis ca multe altele pe care le-am experimentat.

În general – o experiență pozitivă. Controalele noastre de fond au confirmat la fel de mult, relevând că majoritatea celorlalți clienți sunt, de asemenea, mulțumiți de asistența clienților Web Hosting Hub.

Suport pentru hub de gazduire webO discuție rapidă cu asistență pentru clienți Web Hosting Hub

2. EXTREM ușor de setat site-ul web / blog

Web Hosting Hub prezintă un proces de înregistrare rapid simplificat, care ar putea fi cel mai bun pe care l-am văzut după examinarea a aproape 30 de alte gazde web.

Este atât de ușor încât chiar și cea mai mică persoană tehnică pe care o cunoști ar putea să-și dea seama.

Pe pagina lor de înregistrare, puteți selecta să instalați WordPress ca sistem de gestionare a conținutului site-ului / blogului dvs. sau Prestashop pentru comerț electronic. După un simplu clic, ei au grijă de toată ridicarea grea și vor configura totul pentru tine.

Setare ușoară pentru hub-ul web hosting

3. Nume de domeniu gratuit & Migrarea site-ului

Aveți un site găzduit în altă parte?

Nici o problema! Web Hosting Hub va transfera până la trei site-uri web și baze de date (presupunând că acestea nu depășesc 5 aspecte). Un alt bonus adăugat include promisiunea lor de „zero dezactivare” în timpul acestui proces.

Pornirea unui site nou? Vor arunca un nume de domeniu gratuit pentru a îndulci afacerea.

4. Hard disk-uri cu stare solidă

Avertisment: Geek-urile tehnice sunt pe cale să aibă un nerdgasm!

Web Hosting Hub îi place să se laude cu faptul că fiecare site pe care îl găzduiește profită de noile hard disk-uri cu stare solidă. Aceste „unități SSD”, potrivit experților PCMag, pot oferi rezultate de 20 de ori mai rapide decât hard disk-urile (mecanice) normale utilizate de o parte din concurență.

Da, acolo este.

(Personal, nu am înregistrat o creștere a performanței uriașă în timpul procesului nostru de revizuire. Cu toate acestea, acestea au fost mai rapide decât media gazdelor web pe care le-am revizuit în această perioadă de șase luni.)

5. Garanție de returnare a banilor în 90 de zile

Puteți spune întotdeauna ce companii se află în spatele serviciului lor, analizând politicile lor de rambursare.

Web Hosting Hub este un mare credincios, oferind o garanție completă de returnare a sumelor de 90 de zile (una dintre puținele oferte cu termen prelungit).

Asta înseamnă că, dacă aveți în vedere să le oferiți o șansă, aveți o șansă aproape fără riscuri de a „testa testul” serviciilor lor timp de trei luni complete.

Sau, cam cât durează pentru a uita complet locul unde v-ați găzduit site-ul în primul rând. ��

Aceasta este o veste grozavă dacă sunteți îngrijorat să vă angajați într-o gazdă web doar pentru a afla mai târziu că vă place serviciile și funcțiile.

În conformitate cu Condițiile de furnizare a serviciului Web Hosting Hub, există totuși câteva taxe nerefundabile care se pot aplica.

Taxele plătite de un abonat, cum ar fi achiziționarea de certificate SSL, confidențialitatea domeniului sau nume de domeniu sunt nerecuperabile.

Dacă un abonat înregistrează un nume de domeniu prin intermediul Web Hosting Hub ca parte a promoției „Free Domain Name”, va trebui să plătească 11,99 dolari pe an pentru domeniu, plus o taxă administrativă de 5,00 USD..

Aceasta înseamnă că vor deduce un total de 16,99 USD din suma totală a restituirii dvs., ceea ce este destul de standard în comparație cu majoritatea concurenților.

Cu toate acestea, veți păstra proprietatea completă a numelor dvs. de domeniu și le puteți transfera către o gazdă alternativă după anularea abonamentului dvs. cu Web Hosting Hub.

6. Sunt ecologice

Deși nu am reușit să găsim certificări pentru Web Hosting Hub de la EPA care dovedesc că este o gazdă web verde, acestea au mai multe politici ecologice.

Începând cu 2010, compania a revendicat să depună eforturi pentru a reduce deșeurile, recicla cât mai des și folosind mai puține produse din hârtie.

Web Hosting Hub are un centru de date eficient din punct de vedere energetic și consideră că reducerea consumului de energie este mai bună decât simpla compensare a acesteia.

Compania a deschis primul (vreodată!) Centru de date verzi din Los Angeles, CA, folosind tehnologia avansată de răcire a aerului.

Și-au redus costurile de răcire cu 70% prin trecerea la această metodă de răcire și, de asemenea, susțin că și-au redus producția de carbon cu peste 2.000 de tone pe an.

Potrivit Building Energy Resilience, doar o tonă de CO2 ar umple o casa de rang de 1.250 de metri pătrați, cu o înălțime medie (cu o înălțime medie de 13 metri) plină de dioxid de carbon, deci o reducere uriașă!

Răcirea cu aer exterior evacuează aerul cald din clădire pentru a aduce aer mai răcoros, gătindu-l doar prin unitățile CRAC atunci când este necesar din cauza temperaturilor ridicate sau a umidității.

Centrele de date tradiționale rulează aparate de aer condiționat pentru calculatoare, cunoscute și sub denumirea de CRAC, 24/7. Această metodă permite aerul fierbinte să fie răcit și apoi recirculat, dar arde mai multă energie decât este necesar.

Dacă vă preocupă să vă reduceți amprenta de carbon sau căutați să lucrați cu mărci care le pasă de mediu, luați în considerare Web Hosting Hub.

Este posibil să nu fie la fel de verzi ca alte site-uri, cum ar fi Green Geeks, dar tot fac valuri inovatoare când vine vorba de eficiență energetică.

7. Timp de funcționare standard

Procesul nostru de testare de 24 de luni a relevat faptul că Web Hosting Hub are un durata medie de utilizare de aproximativ 99,94% care este un rezultat standard al industriei.

Este în regulă!

Deși s-au luptat încă de la început pentru a oferi un timp de funcționare bun în mod constant. Unele luni sunt grozave, în timp ce altele se luptă pentru stabilitate. Kinda o geantă mixtă pentru a fi sincer.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,88%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,99%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99.83%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,92%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,89%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,72%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,99%

WebHostingHub ultimele statistici de 24 de luniWeb Hosting Hub medie de funcționare | Vezi statistici

Contra de a utiliza Web Hosting Hub Hosting

Web Hosting Hub oferă o listă decentă de pozitive. Suportul a fost adecvat și bun de funcționare.

Acestea sunt câteva dintre modalitățile principale de a evalua o gazdă, iar Web Hosting Hub a livrat mărfurile.

Din păcate, există și câteva dezavantaje potențiale.

1. Oferind doar gazduire „partajată”

Web Hosting Hub îi place să mențină lucrurile simple, oferind DOAR opțiuni de găzduire partajate. Aceasta oferă câteva avantaje, cum ar fi procesul lor de înregistrare rapidă.

Dacă totul merge bine și site-ul tău decolează, asta poate pune câteva probleme.

Site-uri web mai mari (și utilizatori mai experimentați) doresc să utilizeze opțiuni dedicate de găzduire pentru site-uri mai mari care necesită mai multe resurse pentru a rula. Și dacă atingeți acest punct de basculare, s-ar putea să fiți forțat să reîncepeți procesul de gazduire-revizuire, căutând mai multe opțiuni premium în altă parte.

Un fel de dificultate dacă știți că aceasta ar putea fi o opțiune în viitorul nu prea îndepărtat.

2. Timpurile prea mari de încărcare a paginii

Web Hosting Hub se mândrește cu viteza, referindu-se (de multe ori) la faptul că hard disk-urile lor în stare solidă pot fi cu până la 20 de ori mai rapide.

(Am menționat că au hard disk-uri în stare solidă?)

Cu toate acestea, experiența noastră nu a arătat 20 de ori mai repede, dar viteza lor a ajuns la 767ms, ceea ce din păcate este un rezultat prea puțin mediu pentru noi.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

WebHostingHub statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie Hub Web Hosting 2019-2020 | Vezi statistici

Deși acesta nu este cel mai rău rezultat din Web Hosting Hub, există încă gazde mult mai rapide.

3. Trucuri la prețuri de gazduire vechi de vârstă

Desigur, prețurile lunare scăzute de 5,99 USD par o sumă foarte bună. DAR trebuie să vă înscrieți pentru o perioadă completă de trei ani.

Vrei să începi doar de la lună la lună? Nu puteți. Cele douăsprezece luni sunt cele mai mici pe care le vor duce și acest preț sare până la 7,99 USD lunar (plătit în avans).

La urma urmei nu este așa de mare.

Din păcate, acest truc de prețuri este destul de omniprezent în industria de hosting, deoarece mulți încearcă să atragă aceeași cascadă. Cumpărați atenție, credem.

Prețuri pentru hub de gazduire web

4. Taxe suplimentare pentru copii de rezervă & Securitate – Nu este bine …

Backup-urile zilnice sunt incredibil de utile din mai multe motive.

De exemplu, uneori, pluginurile nu joacă bine împreună. Încărcați una nouă și atingeți Activare imediat, fără să verificați pentru a vedea ce versiuni ale WordPress (sau tema dvs.) pentru care a fost testat. Dintr-odată … nimic. Site-ul trece de la început.

Cel puțin vă puteți recupera cu ușurință de la această greșeală. Dumnezeu le interzice hackerilor să exploateze încălcările de securitate și să injecteze cod rău intenționat. Noroc cu curățarea asta!

Backup-urile vă pot ajuta în fiecare caz, permițându-vă să apăsați practic butonul de derulare pentru a trece pur și simplu înapoi la o versiune anterioară.

DAR sunt numai buni dacă (1) vă amintiți să le faceți, (2) le faceți în mod constant și (3) le păstrați „în afara locului”, astfel încât să nu fie corupte.

Web Hosting Hub se oferă pentru a oferi copii de rezervă zilnice și va automatiza chiar procesul, însă vă va costa un dolar în fiecare lună.

Majoritatea celorlalte gazde web vor oferi gratuit funcții de securitate, ca parte a ofertei lor principale. Dar din nou – Web Hosting Hub vă nichelează și vă reduce pentru protecție antivirus și anti-spam și multe altele.

Prețurile în sine nu sunt atât de groaznice. Principiul este frustrant.

5. Activare cu întârziere posibilă

Web Hosting Hub (similar cu InMotion Hosting al companiei-mamă) ar putea necesita detalii suplimentare (cum ar fi chiar un apel telefonic live) pentru a vă verifica complet contul.

În teorie, acest lucru este pozitiv, deoarece este pentru securitate. Cu toate acestea, poate fi frustrant dacă încercați să îmbunătățiți lucrurile și să vă aflați în străinătate.

Prețuri hub pentru gazduire web, planuri de găzduire & Idei sumare

Spre deosebire de alte gazde web, Web Hosting Hub oferă doar găzduire partajată. Iată o prezentare rapidă a planurilor lor de găzduire partajate:

 • Plan de scânteie: Acest plan costă 5,99 USD pe lună. Suporta 2 site-uri web, 10 baze de date MySQL și 25 de subdomenii.
 • Planul Nitro: Acest plan costă 7,99 USD pe lună. Acceptă site-uri web nelimitate, subdomenii nelimitate și baze de date MySQL nelimitate
 • Plan dinamic: Acest plan costă 9,99 USD pe lună. Acceptă site-uri web nelimitate, subdomenii nelimitate și baze de date MySQL nelimitate.

Toate planurile lor de găzduire vin cu un nume de domeniu gratuit, o pictogramă fantezie, sunt alimentate de SSD și vin cu acces SSH.

Prețuri și planuri Hub de gazduire web

  • Domeniu gratuit: Da.
  • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare de o pagină foarte ușor. Una dintre cele mai bune.
  • Metode de plata: Card de credit.
  • Taxe și clauze ascunse: Există o limită de 75.000 de fișiere și 10.000 de mesaje (sau dimensiuni de 2 GB) pentru utilizatorii lor. Conturile care depășesc 10 GB sau 75.000 de fișiere sunt excluse automat din sistemul de backup. Refacerea copiei de rezervă poate costa până la 50 USD.
  • upsells: Câteva urări.
 • activare cont: Activare rapidă. Feriți-vă de verificarea contului, mai ales dacă nu sunteți în afara SUA.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare rapidă și ușoară a aplicațiilor și CMS-urilor populare prin Softaculous.

Vă recomandăm hub de gazduire web?

Din păcate, nu vă putem recomanda Web Hosting Hub.

Timpul lor de funcționare și asistența clienților sunt destul de bune. Dar viteza lor este peste tot, iar prețurile nu sunt la fel de bune ca cele publicitate. Verificarea contului dvs. poate întârzia 24 de ore – dacă vă bazați în afara SUA. Și, în general, performanța lor este doar un pic prea medie.

Veți fi mai bine să vă înscrieți cu brandul lor soră: găzduire InMotion sau să alegeți ceva din recenziile noastre de web hosting.

Ați folosit Web Hosting Hub? Dacă da, vă rugăm să lăsați mai jos o recenzie onestă și transparentă a Web Hosting Hub. Salutăm toate experiențele pozitive și negative.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector