Revizuire web lichidă


Rating general

Planul de gazduire WordPress gestionat
$ 99 / mo

Liquid Web: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Pe scurt, recomandăm cu siguranță Liquid Web pentru Gazduire WordPress Gazduită. Să parcurgem principalele avantaje care ne-au plăcut cu adevărat.

Securitate: A avea un certificat SSL (https, un site securizat) este obligatoriu în aceste zile, cu siguranță Google favorizează site-urile https, iar Chrome etichetează site-urile non-sigure ca „nu sunt sigure”… Liquid Web include certificate SSL cu planurile lor, doar setate și a uita.

Copiile de rezervă: Nu există copii de rezervă săptămânale sau lunare, ci copii de zi cu zi! A greșit ceva? Fără griji, întoarce-te doar ieri.

Actualizari automate: Nu vă temeți de actualizări, o vor face pentru dvs., asigurându-vă că nimic nu va sparge.

Sincronizare iThemes: Bine dacă folosiți mai multe site-uri WP. iThemes Sync este inclus cu fiecare plan, acesta este un sistem de gestionare a mai multor site-uri, astfel încât să puteți face modificări masive pe mai multe site-uri.

A sustine: 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat … și este un adevărat sprijin al experților!

Sincer, ne plac foarte mult! Sunt solide, super fiabile și în evoluție cu industria. Dacă aveți bugetul (încep de la 99 USD / lună), mergeți la el!

Cercetare web lichida

Recenzie de gazduire WordPress administrata de Web Liquid

O introducere în lichidul web

Liquid Web a fost fondată de Matthew Hill în 1997. Directorul general al companiei, James F. Geiger, a început în 2015. Se mândresc că sunt numărul 1, cel mai bun din industrie când vine vorba de loialitatea clienților.

În prezent, Liquid Web are peste 30.000 de clienți care se întind pe 30 de țări. Au peste 500.000 de site-uri sub gestionare și cinci centre de date globale.

Această companie de peste 100 milioane USD oferă o varietate de produse și servicii. Acestea includ Servere Dedicate, Gazduire Cloud VPS, Gazduire Cloud Dedicată, Gazduire WordPress Gestionată, Gestionare WooCommerce Hosting și o varietate de soluții personalizate de gazduire web, printre altele.

Liquid Web a realizat lista anuală a 5000 de companii ale Revistei Inc. timp de 10 ani la rând. Cloud-ul Talkin i-a clasat pe locul # 7 din toți furnizorii de servicii cloud. Și potrivit Cloud Spectator, compania are cel mai rapid VPS gestionat.

Compania ia în serios conformitatea și securitatea. Au o varietate de certificate publicate pe site-ul lor web pentru a demonstra acest lucru. Ele respectă Cadrul de protecție a confidențialității UE-SUA și Cadrul de protecție a confidențialității elvețian-american. De asemenea, compania respectă HIPAA. În sfârșit, acestea respectă și Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Prețuri

Liquid Web oferă trei tipuri de planuri pentru administrarea WordPress Gazduire. Aceste planuri sunt denumite Profesionist, Afaceri și Agenție. Planurile menționate sunt incluse mai jos:

Cel mai ieftin plan se numește Professional și costă 99,00 USD pe lună. Destul de mult! Deși, lucrul bun în acest sens este că puteți plăti de la o lună la alta. Nu sunteți obligat să încheiați niciun contract și puteți anula oricând. Acest pachet vă permite să găzduiți 10 site-uri.

De asemenea, vi se oferă 50 GB în stoc. Aceasta este limitată în comparație cu alți furnizori de hosting care au acordat o cantitate nelimitată de spațiu pe disc. Dacă aveți 10 site-uri într-un singur cont și o valoare de stocare de doar 50 GB, s-ar putea să nu fie suficient. În cazurile în care trebuie să plasați imagini, videoclipuri și descărcări de înaltă calitate pe site-ul dvs., este posibil ca un spațiu de stocare limitat să nu fie pentru dvs..

Copiile de rezervă automate se fac zilnic și se păstrează în afara locului timp de 30 de zile. Dacă doriți să restaurați această copie de rezervă (în cazurile în care nu puteți remedia o problemă complicată pe site-ul dvs.), puteți face acest lucru cu un singur clic.

Vi se oferă un SSL automat pentru fiecare site pe care îl comandați de la Liquid Web. Acest lucru este oferit fără costuri suplimentare din partea dvs. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă asigurați propriul site web și să protejați informațiile sensibile pe care le conține. De asemenea, înseamnă o îmbunătățire a clasamentelor motoarelor de căutare, deoarece Google favorizează site-urile web sigure față de cele care nu sunt sigure.

Dacă tocmai începeți cu site-ul dvs. web, vi se oferă o platformă de înscenare. Acest lucru înseamnă că puteți testa site-ul dvs. înainte de a fi live. Prin testarea site-ului dvs., puteți verifica aspectul și senzația acestuia și puteți detecta probleme înainte de a ieși în public.

Liquid Web ia în serios serviciile de gazduire WordPress administrate. Vă actualizează instalarea WordPress și se asigură că pluginurile dvs. nu sunt lăsate singure. Liquid Web se asigură că pluginurile nu intră în conflict în platforma dvs. prin actualizarea automată a acestora într-un mediu separat. Dacă totul este în regulă, atunci plugin-urile sunt actualizate pe site-ul de producție.

iThemes Sync Pro este de asemenea inclus. Vă oferă posibilitatea de a monitoriza timpul de funcționare sau oprirea site-ului dvs. De asemenea, vă permite să vizualizați și să urmăriți datele Google Analytics. iThemes Sync Pro vă oferă posibilitatea de a verifica starea SEO postărilor și de a controla ceea ce clienții dvs. pot vedea efectiv în tabloul de bord WordPress. Acestea pot fi realizate într-o singură locație.

Viteza este acordată importanță utilizând unități de stare solidă (SSD) în loc de unități mecanice tradiționale. Acest lucru înseamnă viteze mai rapide de încărcare a site-ului web datorită utilizării primului, spre deosebire de cel din urmă. Imaginile sunt de asemenea comprimate automat și pluginul de optimizare a imaginilor. Din nou, aceasta înseamnă că viteze de încărcare mai rapide datorită dimensiunilor mai mici ale fișierelor de imagine.

Nu aveți nicio vizualizare de pagină sau limite de trafic cu toate planurile de gazduire WordPress gestionate. Astfel, nu vi se percepe nicio taxă pentru afișarea paginilor și nu vi se percepe nicio taxă. Acesta este un lucru bun dacă aveți o mulțime de spectatori și dacă se apropie sezonul de vârf.

Când vine vorba de promisiuni, acestea au o garanție de funcționare a rețelei 100%. O promisiune mare de făcut! De asemenea, au o garanție de putere de funcționare de 100%. În plus, vă oferă o garanție de înlocuire hardware de 30 de minute.

Opțiuni de asistență

Liquid Web vă oferă o varietate de opțiuni pentru asistență. Acestea includ următoarele:

  • Asistență telefonică
  • Chat online live
  • Trimitere bilet
  • Bază de cunoștințe
  • Instrumente de asistență

Baza de cunoștințe conține tutoriale care vă vor ajuta să mențineți site-urile și conturile în funcțiune. Instrumentele de asistență includ un IP Checker, SSL Tool și un arbore DNS. Primul, IP Checker, vă permite să vizualizați IP-ul dispozitivului dvs. rapid. Instrumentul SSL vă permite să verificați validitatea SSL și a altor informații. Instrumentul Tree DNS vă oferă posibilitatea de a vizualiza înregistrările DNS într-o diagramă de arbore.

Liquid Web promite mult când vine vorba de serviciul lor de asistență pentru clienți. Telefon & Asistența pentru chat este disponibilă 24/7 și în funcție de acestea, puteți primi ajutor în câteva minute. Garanția inițială de timp de răspuns pentru biroul de asistență este de 30 de minute. Dacă le lipsește această notă de 30 de minute, vă vor acorda 10x suma pe care au ratat-o.

Există, de asemenea, o garanție de înlocuire hardware de 30 de minute. După găsirea unui hardware dedicat serverului defect, acesta va fi înlocuit în termen de 30 de minute sau mai puțin. Dacă este nevoie de mai mult decât garanția menționată, aceștia îți vor credita 10x cantitatea de timp suplimentar.

Au promis multe, nu? Dar au fost la curent cu asta? Conform celor mai multe recenzii, chiar au făcut-o. Wow! Reprezentanții lor de asistență pentru clienți și asistență tehnică erau foarte informați atât despre probleme ușoare, cât și pentru cele complicate. Și au fost foarte fericiți să ajute clienții. Acesta este un mare avantaj pentru Liquid Web.

Pro-uri

Există o mulțime de avantaje atunci când vine vorba de înregistrarea cu Liquid Web. Mai jos sunt câteva:

Fără limite de trafic

Acestea nu percep taxe pentru afișarea paginilor sau comisioane. Puteți avea o cantitate nelimitată de trafic pe site-ul dvs. web și nu va trebui să vă faceți griji pentru a scoate bani în plus.

Garantie 100% Optime

Se asigură că site-ul dvs. web a crescut cu 100% din timp. În caz contrar, vă vor acorda 10x timpul de oprire.

Suport excelent pentru clienți

Acestea oferă un serviciu excelent de asistență pentru clienți, pe care cei mai mulți clienți îl iubeau. În plus, vă vor credita 10x suma pierdută dacă nu au răspuns la biletele HelpDesk în 30 de minute.

Copii de rezervă gratuite

Obțineți copii de rezervă automate zilnic care sunt stocate pe site timp de aproximativ 30 de zile. Acest lucru este util atunci când site-ul dvs. web are probleme. Puteți restaura imediat backup-ul cu un singur clic. Este ușor la 1-2-3.

Certificat SSL gratuit

Obțineți un certificat SSL automat pentru fiecare site pe care îl comandați cu Liquid Web. Acest lucru înseamnă că veți obține securizarea site-ului dvs. web și îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare. Acesta este un dublu ticălos!

WordPress complet gestionat

Pe lângă actualizarea site-ului dvs. WordPress, pluginurile sunt gestionate și pentru dvs. Pluginurile sunt testate dacă intră în conflict. Aceasta se face într-un mediu separat. Dacă nu apare niciun conflict între pluginuri în timpul testului, atunci acesta este dislocat în locul de producție.

Site gratuit de înscenare

Înainte de a implementa site-ul dvs. web, trebuie să vă asigurați că se află în starea sa optimă. Astfel, site-ul gratuit de înscenare vă permite să vă testați site-ul înainte de a merge live. Acest lucru asigură o mai bună experiență de utilizare pentru spectatorii de site-uri web.

Contra

Nu este ieftin

Cel mai scump plan de gazduire WordPress gestionat este de 99,00 USD pe lună. Acesta nu este un preț ieftin. Dacă tocmai începeți, este posibil să nu vă puteți permite costurile (dar este cu siguranță justificat).

Concluzie

Sunt nemaipomenite, nu sunt multe altele de spus. Dacă puteți economisi costurile, nu veți mai privi înapoi!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-28Produs revizuit Web Liquid WebAuthor Rating 41star1star1star1stargriNumele produsului WebPrice lichid
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector