Revizuire InMotion Hosting

In miscare este o companie de servicii cloud care a fost lansată pentru prima dată în 2001 și a avut întotdeauna un accent pe clienții de afaceri.


Ceea ce le separă de restul marilor companii de găzduire este faptul că nu sunt deținute de Endurance International. Acest gigant de afaceri este deja proprietarul multor platforme majore de găzduire web, inclusiv Bluehost și HostGator.

Deci, de ce este important acest lucru, s-ar putea să întrebi?

InMotion Hosting încearcă să își stabilească brandul pe baza faptului că sunt un underdog care nu se joacă după aceleași reguli pe care le fac cei mari. Ei fac acest lucru destul de bine, iar în lumea de găzduire web, sunt cunoscuți ca „alegerea geek”.

Acestea oferă o serie de pachete și planuri care includ beneficii și funcții diferite pentru a îmbunătăți site-ul dvs. web. Dar InMotion poate concura cu cele mai bune companii canadiene de găzduire web de pe piață astăzi?

Să aflăm.

TLDR;

InMotion este o companie mare care oferă ceea ce promite. Dacă sunteți în căutarea unei perioade de testare extrem de lungi atunci InMotion este o alegere minunată cu garanția lor de returnare de 90 de zile.

Oamenii care caută backup-uri și transferuri gratuite de date au găsit, de asemenea, o alegere bună, deoarece oferă atât timp cât și uptime excelente și viteză solidă.

Unul dintre motivele majore pentru a nu merge cu InMotion este prețul introductiv mai mare decât media.

Stiinta grea

Testele noastre de găzduire în cloud pot fi simplificate în două valori cheie: uptime și timpul de încărcare mediu. Cele mai bune companii sunt puternice în ambele categorii, indiferent de locul în care vă aflați.

Statisticile InMotion Optime în Canada

Pentru a ajuta cititorii noștri canadieni, am efectuat teste din toată țara. Iată ce am adunat pe InMotion:

 • Montreal

  Optime – 99,1%
  Durata sarcinii – 2,312Ms

 • Toronto

  Optime – 99,0%
  Durata sarcinii – 2,232Ms

 • Vancouver

  Optime – 98,9%
  Durata sarcinii – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Optime – 98,9%
  Durata sarcinii – 2,358Ms

Ce înseamnă uptime?
 • Optime – un procent pentru a indica timpul general în care furnizorul de găzduire este online și funcționează normal.
 • 99,1% din Montreal – serviciile InMotion nu erau disponibile decât 0,9% la sută din timp pentru utilizatorii din Montreal. Matematica echivalează cu în jur 78 de ore de oprire pe parcursul unui an.
 • Ce înseamnă asta pentru disponibilitate – O fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs.

Optimes bune – Considerăm uptime valori de peste 98% pentru a fi puternice.

Timp de încărcare InMotion în Canada

Ce înseamnă timpul de încărcare?
 • Timp de încărcare – Măsurători reale ale vitezei.
 • Unitate de măsură – Timpurile furnizate mai sus sunt măsurate în milisecunde și acoperă lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web cloud.
 • Cum este testat acest lucru – Numerele compilate reprezintă o medie de peste câteva luni de testare cu platforma iPage cu diverse browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Microsoft Internet Explorer.
 • Alte variabile – Utilizatorii finali ai site-ului dvs. web pot părea unele variații în timpii de răspuns din cauza unei varietăți de factori, inclusiv viteza rețelei locale, comportamentul browserului și traficul serverului.
 • Timpuri de încărcare bune – Timpii de încărcare, în medie, de 2.000 milisecunde sau mai puțin sunt considerați a fi cu performanțe ridicate.

semnificația timpului de încărcare

Furnizorii de găzduire cu timpi de răspuns mai mici sunt riscanți de utilizat, deoarece cititorii și clientul tău s-ar putea enerva cu întârzierile și pot alege să răsfoiască pe alte site-uri. Vizionarea profundă a cercetării noastre vă va arăta că furnizorii de hosting sunt peste tot pe hartă.

Rezultatele testelor InMotion pentru timpul de încărcare au fost în jur de medie, iar scorurile lor uptime sunt peste medie. Deci, întrebarea devine, sunt ratele și caracteristicile lor suficient de bune pentru a le face o alegere intrigantă pentru găzduire?

Prețuri InMotion

După cum puteți vedea de mai sus, InMotion oferă performanțe relativ solide când vine vorba de valori de uptime și de timp mediu de pageload. Cu acestea spuse, compania are și un reputația de a fi unul dintre cei mai scumpi furnizori de pe piață.

Iată o privire despre modul în care InMotion își prezintă pachetele și planurile:

Găzduire de afaceri partajată cu SSD-uri gratuite Gazduire InMotion

InMotion își împarte serviciile în trei categorii clare. Primul este planul Lansare, care este conceput pentru designeri de site-uri noi și bloguri simple. Pentru un site de recenzie la schi sau un site de recenzie a luptei cu hochei – acesta ar fi mai mult decât suficient – deoarece include un nume de domeniu gratuit și o lățime de bandă nelimitată.

Planul de mijloc al lui InMotion se numește Putere și este cea mai populară opțiune pentru micile companii care doresc să migreze datele web către o nouă platformă. Permite găzduirea a șase site-uri web separate și performanțe care presupune de două ori puterea planului Lansare.

În cele din urmă, InMotion are o opțiune de ultimă generație numită planul Pro, de care ar fi interesată doar o afacere mare, maturizată. Acesta include gazde web nelimitate, performanță dublă față de planul Power și un pachet special de asistență tehnică..

Prețurile pe termen lung cu InMotion sunt relativ comparabile cu toate celelalte platforme populare de găzduire disponibile astăzi. Kicker este că prețurile lor introductive sunt relativ slabe.

Pentru o mulțime de cele mai populare platforme de găzduire, puteți primi un abonament de trei ani pentru 2 până la 4 dolari pe lună pentru a începe. Aceasta este, evident, o valoare adăugată uriașă și ne place să le spunem oamenilor să profite de acele modele de prețuri.

Dacă luați în calcul prețurile introductive – InMotion este corect acolo, cu tendințele actuale ale prețurilor.

Caracteristici

La prima vedere, cele trei opțiuni ale planului InMotion pot arăta destul de asemănătoare. Dar pe măsură ce săpați în detalii, puteți vedea ce au de oferit.

Pentru început – InMotion oferă o serie de caracteristici pentru toate planurile lor:

 • Drivere SSD gratuite
 • Domeniu gratuit
 • 90 de zile de garanție
 • Copii de rezervă gratuite
 • 1-Click gratuit instalator
 • Opțiuni multiple de codare
 • E-mail securizat IMAP
 • Zona de viteză maximă
 • Acces SSH
 • Integrare Google Apps
 • Spațiu de disc nelimitat
 • Certificat SSL gratuit
 • Suport clienți 24/7

Unul dintre aspectele care intră într-adevăr este o garanție de 90 de zile. Majoritatea platformelor de găzduire oferă doar garanții de returnare de 30 de zile. Testarea unei platforme de găzduire timp de trei luni, mai degrabă decât una poate face o diferență imensă.

Când vine vorba de diferențe între planuri, există câteva aspecte care pot muta acul în funcție de nevoile dvs. de găzduire.

Pozitive

Positivele pentru InMotion sunt fantastice și s-ar putea să te gândești că te vei înscrie imediat la serviciul de găzduire. Detaliile sunt importante atunci când vine vorba de reclamații îndrăznețe pe care le oferă un serviciu de hosting.

Relații Clienți

Asistență clienți la InMotion compensează cu adevărat lipsa unei baze de cunoștințe intuitive. Cu asistența 24/7/365 oferită pe site-ul lor, a trebuit, evident, să testăm sistemul.

Am deschis un bilet și mi s-a oferit un răspuns în termen de cinci minute. Se pune întrebarea – de ce oferă chiar sprijin prioritar? Mă face să cred că doar fac reclamă pentru această opțiune pentru a face upgrade.

Suport InMotion

90 de zile Garantie de returnare a banilor

Toată lumea ar trebui să iubească atunci când companiile oferă garanții care sunt sensibile la timp. Cred că spun extrem de mult.

Având în vedere că media industriei este garantată de 30 de zile, arată că InMotion nu este speriat să ofere o durată lungă de testare. Ei cred cu adevărat că veți fi fericiți cu ceea ce le oferă.

Transferuri gratuite de site-uri și copii de rezervă

Acestea nu sunt în fiecare zi funcții gratuite pe care serviciile de găzduire le aruncă. Este adevărat că o gazdă bună oferă întotdeauna un transfer gratuit de site-uri.

Dar – un serviciu excelent de găzduire oferă copii de rezervă gratuite de date. O mulțime de servicii de găzduire încearcă să vă facă să plătiți pentru copii de rezervă, care sunt cam prostești în opinia mea. Copii de rezervă gratuite trebuie incluse.

negativele

Prețuri de introducere ridicate

Compararea ratelor introductive cu alți lideri ai industriei lasă prețul pentru InMotion la periferia a fi o opțiune de găzduire „mai ieftină”.

A profita de ratele introductive este o modalitate excelentă de a economisi bani la început.

Prețurile oferite de InMotion nu sunt exorbitante și de fapt sunt corecte la media industriei pentru prețurile pe termen lung. Cu toate acestea, cu siguranță arunca mingea când vine vorba de prețuri introductive.

Timpul mediu de încărcare

Acesta nu este unul negativ, ci mai mult un non-diferențiator. Personal, prefer timpul de încărcare rapidă. Majoritatea oamenilor vor dori asta pentru serviciul lor de găzduire web. Dacă acest lucru nu este important pentru dvs. sau timpul de încărcare mediu este în regulă, InMotion nu are o categorie negativă pentru dvs..

Setarea bazei de cunoștințe

Este sincer un fel de ciudat cât de proastă este baza de cunoștințe a InMotion cu echipa lor de asistență pentru clienți.

centru de asistență webhosting

Nu știu despre tine, dar prefer baza mea de cunoștințe ceva mai organizată și mai modernă.

Acest lucru se întâmplă uneori așa cum compania are prioritate pentru sprijinul solicitat mai degrabă decât să aibă date de întârziere utile pentru clienții lor. Asta nu înseamnă că nu au informații disponibile – configurarea este doar un pic stângace și nu au la fel de mulți concurenți.

În realitate nu este nimic în neregulă, dar o mulțime de oameni preferă să citească un articol decât să vorbească cu asistența pentru clienți.

Rezumându-l

Oferta de planuri de găzduire a InMotion performanță decentă și fiabilitate solidă si este la pachet plin de caracteristici.

InMotion este o alegere fantastică dacă acordați prioritate copiilor de rezervă și transferurilor de date, precum și dacă căutați garanții mai lungi înapoi. Problema principală cu InMotion este prețul introductiv mai mic decât ideal.

FAQ

Care este cea mai bună găzduire pentru WordPress?

Pentru cea mai bună valoare și performanță, am ales SiteGround drept alegerea noastră de top.

Care gazduire este mai bine Linux sau Windows?

Toate acestea înseamnă că sistemul de operare rulează pe serverele pe care le folosește compania. Linux este cel mai popular pe servere, de aceea are mai multe funcții, iar majoritatea designerilor web preferă găzduirea web bazată pe Linux. Singura dată când Windows ar avea sens este dacă există aplicații specifice pentru Windows care trebuie utilizate.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector