Revizuire Hosting24 – Timp de funcționare excelent și viteză medie |

Pagina principală Hosting24


Hosting24 a fost declanșat în 2008 și face parte din rețeaua Hostinger. Acestea oferă servicii pentru 29 de milioane de utilizatori din 178 de țări.

La fel ca multe alte gazde web, site-ul lor este plin de limbaj hiperbolic, incluzând 99,9% garanții uptime și „backup-uri automate” (pe care le vom debuta într-un minut).

Să vedem cum se măsoară.

Am creat un site web WordPress cu cel mai ieftin plan de găzduire partajat în iunie 2015. De atunci, am monitorizat îndeaproape timpul de funcționare și viteza, pe lângă testarea asistenței lor pentru clienți și efectuarea de verificări de fond pentru a compila rezultatele noastre într-un mod imparțial, recenzie cinstita.

Continuați să citiți pentru a afla ce am găsit.

Beneficiile utilizării Hosting24

Hosting24 are o asistență destul de bună pentru clienți. De asemenea, aruncă câteva alte lucruri frumoase (dar nu esențiale). Este vorba despre asta.

Uită-te:

1. Asistență clienți decent

Hosting24 oferă în primul rând asistență prin chat live, care ne-a conectat imediat la unul dintre agenții lor de asistență.

Răspunsurile lor au fost suficient de gânditoare, detaliate și clare. Cu toate că a existat o întârziere vizibilă între a răspunde la întrebări dacă nu vom alege. O verificare rapidă de fond dezvăluie alte recenzii similare.

În general, recenziile nu sunt prea proaste.

Asistență Hosting24

2. Securitate îmbunătățită cu copii de rezervă automate

Hosting24 urmărește abordarea aparent centrată asupra clienților, acordând o atenție specială securității site-ului dvs..

Multe dintre planurile lor de găzduire sunt standardizate cu Cloudflare DDOS Protection și scanerul antivirus ClamAV pentru a vă proteja proactiv site-ul.

De asemenea, vor efectua copii de rezervă săptămânale. Într-o lume ideală, ai avea copii de zi cu zi. Deoarece îl trimit gratuit, în timp ce multe alte site-uri vă obligă să plătiți în plus, nu este o afacere rea. Vom examina aceste backup-uri în detaliu în curând.

În plus, ei oferă și Protecție SpamAssassin pentru e-mailuri.

3. Locații de server din SUA și Europene

Când vă înscrieți pentru un nou cont de găzduire partajat sau VPS, vi se oferă opțiunea de a alege între găzduirea site-ului dvs. pe locațiile lor din America de Nord (Asheville, Carolina de Nord) sau europene (Regatul Unit) (în funcție de grupul țintă).

4. Vânzări promoționale numeroase

Dacă o faceți corect, s-ar putea să obțineți o afacere incredibilă.

În momentul redactării acestei recenzii (18/05/16 – Actualizare 11/01/18, se pare că le realizează în continuare!), Ei rulau un 50% reducere pe viață vânzare flash.

O privire rapidă la pagina lor de Facebook dezvăluie numeroase vânzări diferite, de obicei asociate cu unele vacanțe.

5. Transfer gratuit de site-uri

Hosting24 vă va ajuta să transferați sau să migrați gratuit un site web existent – dacă este găzduit în altă parte. (Merită să remarcăm că aproape toate celelalte gazde pe care le-am analizat oferă și acest avantaj.)

6. Peste o perioadă de timp liberă peste 24 de luni anterioare

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa când vizitați site-ul web Hosting24 este de 99,9% + se poate lăuda cu uptime.

După ce le-am pus la încercare, am obținut rezultatul pe care îl oferă.

În ultimele 24 de luni, Hosting24 a fost în măsură să ofere 99,97% uptime în testul nostru.

Verificările noastre de fond au relevat faptul că mulți clienți se plâng că nu pot accesa site-ul lor web (inclusiv temutul mesaj „Indisponibil temporar”).

 1. Timpul de funcționare a fost oribil. Site-ul meu este offline aproape zilnic. Potrivit Pingdom, site-ul meu a fost deconectat de peste 50 de ori. ”
 2. Momentul nepotrivit a fost cel mai rău punct: site-urile mele au fost reduse de mai multe ori din cauza așa-numitelor „actualizări de server”, iar Hosting24 nu l-a observat niciodată. ”
 3. „Cea mai obișnuită eroare pe care o primesc este: Serviciu temporar indisponibil
 4. „Am lucrat cu Hosting24, dar nu le-a plăcut stabilitatea și sprijinul lor
 5. „Acum oferă doar un serviciu bun timpul de funcționare nu este de 100%

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,98%

Hosting24 Timp de funcționare și viteză medie de 24 de luniGazduire24 timp de funcționare mediu | Vezi statistici

7. Viteza peste medie

Hosting24 s-a comportat destul de bine cu timpul de încărcare. În ultimele 24 de luni, aceștia au pornit la 668ms.

Nu cel mai bun pe care l-am văzut, dar și cel mai rău.

Gandeste-te la asta:

74% dintre oameni vor părăsi site-ul dvs. pentru totdeauna dacă nu reușește să se încarce în doar 5 secunde. SĂMÂNTUL oamenilor nu va aștepta nici măcar 3 secunde.

Aceasta înseamnă că viteza nu este doar o problemă a experienței. De fapt, are un impact direct asupra ratelor de conversie, de asemenea, determinând vizitatorii site-ului să plece în droguri.

Unul dintre cei mai importanți factori pentru viteza site-ului se reduce la viteza de găzduire. Puteți face doar atât de multe lucruri dacă fundația este defectuoasă.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

Hosting24 statistici detaliate de 12 luniGazduire24 viteza medie 2019-2020 | Vezi statistici

Contra folosind Hosting24

Există câteva dezavantaje de luat în considerare înainte de a vă angaja la Hosting24.

Uită-te:

1. Backupuri limitate, marginal benefice (în ciuda revendicărilor contrare)

Hosting24 își face reclamă funcția de rezervă ca un ecuson de onoare pe site-ul lor web. Din păcate, în experiența noastră, acesta nu este la curent.

Iata de ce:

Motivul nr. 1: fac copii de rezervă numai săptămânal.

În mod ideal, acestea ar trebui făcute zilnic pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o copie pregătită pentru restaurare, în cazul în care se întâmplă ceva.

Motivul nr. 2 În timpul copiilor de rezervă săptămânale, acestea le vor șterge pe cele anterioare.

Nu este ideal, pentru că pentru a fi în siguranță, este întotdeauna mai bine să aveți mai multe versiuni. Bazarea pe o singură copie de rezervă ar putea fi o problemă dacă există probleme aleatorii sau probleme care se întâmplă.

Motivul nr. 3 Pentru a încheia totul, nu vor avea conturi de rezervă mai mari de 2 GB.

2BG nu este atât de mare. Mai ales dacă site-ul dvs. este extrem de vizual (comerțul electronic vine în minte). Dacă nu extindeți, decupați și comprimați în mod corespunzător imagini de înaltă rezoluție înainte de a le încărca, puteți avea o singură fotografie cu o ușurință de peste 20 de minute. Înmulțiți-l cu 10 (sau 100) și veți efectua rapid scorul.

Totul în toate, nu credeți că ești!

Probabil că ești mai bine să faci o copie de rezervă a site-ului.

Hosting24 Prețuri, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor lor de găzduire. Ele oferă două planuri comune:

 • Gazduire Web unică: Acest plan începe de la 0,80 USD pe lună. Este livrat cu 1 site web, 10 GB spațiu pe disc, lățime de bandă de 100 GB și opțiunea de a alege locația serverului.
 • Gazduire Web Premium: Acest plan începe de la 2,15 USD pe lună. Este livrat cu 50 de site-uri web, spațiu pe disc de 20 GB, lățime de bandă nelimitată, plus servere de nume personalizate și domenii suplimentare.
 • Gazduire web de afaceri: Acest plan începe de la 3,45 USD pe lună. Vine cu site-uri web nelimitate și lățime de bandă. La fel și spațiu pe disc de 30 GB, copii de zi cu zi, servere de nume personalizate și domenii de completare.

Prezentare și planuri de găzduire24

 • Domeniu gratuit? Nu.
 • Ușor de înregistrare: Proces ușor de înscriere.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Conturile cu un singur fișier de peste 1 GB sau mai mult de 250.000 de fișiere pot fi încheiate fără notificare către proprietarul contului.
 • upsells: Certificat SSL.
 • activare cont: Activare instantanee.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalarea cu un singur clic a aplicațiilor și CMS-urilor populare prin Softaculous.

Vă recomandăm gazduirea24?

Nu, nu putem.

Când vă înscrieți la găzduire web, plătiți pentru performanță.

Anume, (1) uptime și (2) timpi de încărcare.

Timpul de funcționare al lui Hosting24 a fost bine, chiar peste medie. Cel mai bun site web din lume, care cade în mod constant offline, nu vă va aduce beneficii.

Timpurile lor de încărcare a paginilor sunt aproximativ aceleași – doar puțin mai bune decât standardul industriei. Aceasta ar putea deveni o problemă când vine vorba de generarea de venituri de pe site-ul dvs. (după cum am discutat anterior).

O privire rapidă la lista noastră completă de găzduire web vă va ajuta să găsiți gazde web, cu un timp de funcționare mai stabil, timp de încărcare rapid și aprins și asistență fantastică pentru clienți – totul la un preț decent. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva cu adevărat de bază, am enumerat și cele mai bune servicii de găzduire web gratuite (nerecomandate).

Aveți experiență cu Hosting24? Vă rugăm să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – atât timp cât este onest și transparent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map