Revizuire dinamică de găzduire


Rating general

Planul de gazduire WP gestionat
$ Putînd 16.95 / mo

Cel mai ieftin Plan de gazduire partajat
$ 3,95 / mo

Gazduire dinamică: un rezumat rapid pentru persoanele fără timp (cam toate noi)

Pe scurt, dacă căutați găzduire WordPress gestionată, înscrieți-vă! Sunt ecologice, au o mare securitate, actualizări automate WP, suport bun, spațiu pe disc nelimitat … cam tot ceea ce ai nevoie la prețuri cu adevărat accesibile în comparație cu alte gazde web WP gestionate.

Acestea fiind spuse, dacă îți cauți găzduirea web de zi cu zi ieftină (bloguri, afaceri, etc.), recomandarea noastră ar fi să verifici GreenGeeks, sunt și super-verzi (punând 300% din ceea ce folosesc înapoi în grila) și să ofere spațiu nelimitat pe disc chiar și pe cele mai de bază planuri ale acestora (pe care Dynamic Hosting nu le oferă, acestea oferă 5 GB). Uitați-vă la recenzia noastră de GreenGeeks.

Pentru a obține mai multe detalii despre Dynamic Hosting, citiți mai jos!

Cercetare care găzduiește Cirrus

Revizuire dinamică de găzduire

Dacă doriți să dețineți un site web, în ​​special în scopuri de afaceri, trebuie să vă asigurați că acesta funcționează 100% din timp. Totul ar trebui să funcționeze perfect. Dacă site-ul dvs. web are perioade de oprire din cauza unui serviciu de găzduire slab, acesta poate fi costisitor. Clienții potențiali ar putea fi frustrați și puteți pierde vânzări sau pot fi clienți.

Agențiile ca noi gestionează mai multe site-uri web pentru o varietate de clienți. Evident, trebuie să ne asigurăm că site-urile lor nu se prăbușesc. Acesta este motivul pentru care suntem întotdeauna în căutarea celei mai bune companii de găzduire web pentru Canada.

O introducere a găzduirii dinamice

Compania a fost fondată în 1999 de către antreprenori cu domiciliul în Maritimes, Canada. Se mândresc cu faptul că au centre de date și backupuri de date cloud bazate în Canada. În plus, ei s-au angajat să ofere servicii de asistență clienți de top.

Dynamic Hosting a lucrat cu mai mulți clienți și a devenit compania din Canada pentru tot ceea ce se referă la „Dev Ops”. Au o cultură puternică în care își pun nevoile clienților în primul rând în special în ceea ce privește infrastructura și serviciile IT.

Compania a lucrat cu mai mulți clienți, cum ar fi Consiliul de certificare a diverselor din Canada, Camera de comerț Halifax, Heart & Fundația Stroke, și PharmaChoice. Au câștigat mai multe premii, cum ar fi cel mai bun gazdă verde din Canada WebHostRanking.com. Gazduirea dinamică este, de asemenea, recunoscută drept unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de gazduire web din Canada de 100Best-Web-Hosting.

Prețuri

Compania oferă o varietate de produse, cum ar fi Gazduire în comun, Gazduire VPS, Gazduire Mașină Virtuală (VM) și Infrastructura Cloud ca serviciu (IaaS), printre altele. Planurile de gazduire partajate sunt denumite după cum urmează; „Keep It Simple Plan”, „Ultimate 3 Year Plan” și „Managed WordPress”. Planurile menționate pot fi văzute mai jos:

Planuri de găzduire partajate dinamice

Pachetul lor cel mai ieftin numit „Keep It Simple Plan” costă 3,95 CAD pe lună dacă plătiți în total 36 de luni în avans. Pentru o perioadă de 12 luni, planul menționat va costa CAD 5,00 pe lună. Cu toate acestea, dacă doriți să îl plătiți lunar pe lună, acesta vă va costa 6,95 CAD. Ciclul de facturare al Planului Keep It Simple poate fi văzut mai jos:

Păstrați-l ciclu de facturare simplu

Planul Keep It Simple vă permite să aveți un singur domeniu într-un singur cont de găzduire. Aceasta înseamnă că puteți avea doar un site web găzduit pe serverul dvs. De asemenea, vă oferă o stocare în valoare de 5 GB.

Pe partea strălucitoare, acestea vă oferă un certificat SSL gratuit pe care îl puteți utiliza pentru o perioadă infinită de timp. De asemenea, puteți opta pentru a rula un site web bazat pe WordPress pe contul de găzduire. Când vizitați site-ul lor, vă oferă un cod promoțional „Free Move” care vă oferă o caracteristică gratuită de migrare a site-ului web.

Când vine vorba de copii de rezervă, acestea vă oferă copii de rezervă automate de date efectuate în fiecare seară. Copiile de rezervă sunt pentru o perioadă de 90+ zile. Copiile de rezervă pentru datele de recuperare în caz de catastrofe se fac săptămânal în afara site-ului. Copiile de rezervă sunt un lucru bun în cazul în care ceva nu merge bine cu site-ul dvs. web. Puteți să-l restaurați la o anumită perioadă de timp înainte ca defecțiunea să aibă loc folosind copiile de rezervă menționate.

Dacă vă preocupă securitatea, acestea vă oferă un firewall care blochează proactiv amenințările rău intenționate. Planul lor cel mai ieftin include, de asemenea, funcții precum interzicerea IP și detectarea amenințărilor avansate.

Planul Keep It Simple include și funcții pentru site-urile web bazate pe WordPress. Acestea automatizează construirea unui site WordPress printr-un expert de instalare cu 2 clicuri. Sunt incluse, de asemenea, actualizări automate ale principalelor versiuni WordPress, teme și plugin-uri. Actualizările site-ului dvs. WordPress sunt bune, deoarece ajută la evitarea defecțiunilor și la blocarea posibilelor amenințări. Fiind realizată automat, vă economisește timpul pe care trebuie să îl petreceți în realizarea sarcinii menționate. În cele din urmă, păstrează serios securitatea site-ului WordPress prin intermediul utilizatorilor de admin, parole, chei de securitate și altele asemenea.

Opțiuni de asistență

Gazduirea dinamică vă oferă diverse opțiuni pentru a le contacta în cazul în care aveți nevoie de ajutor:

 • Asistență chat online live,
 • Baza de cunoștințe de auto-ajutor,
 • Bilete de asistență pentru clienți și
 • 24 × 7 Centru de apel gratuit

Baza de cunoștințe de auto-ajutor este actualizată regulat și, în funcție de Dynamic Gazduire, poate rezolva 80% din majoritatea problemelor întâmpinate de clienți. Prin trimiterea unui bilet de asistență, puteți obține o monitorizare în termen de o oră sau mai puțin.

În plus, centrul de apeluri 24 × 7 nu are perioade de așteptare care să țină apelul dvs. minute sau chiar ore. Suportul de chat live 24 × 7 vă oferă acces la serviciul de asistență pentru clienți dacă nu aveți libertatea de a face celelalte trei opțiuni pe care le oferă..

Compania se mândrește să ofere clienților săi servicii excepționale de asistență. Iar recenziile au dovedit sistemul lor excelent de asistență. Majoritatea recenziilor afirmă că au cea mai bună valoare pentru bani și oferă ajutorul de care aveți nevoie în cazul în care ceva nu merge bine. Asistența a fost întotdeauna livrată rapid și oferă ajutor detaliat în funcție de majoritatea experiențelor utilizatorilor.

Pro-uri

A opta pentru serviciile dinamice de găzduire are avantajele și dezavantajele sale. Să începem cu profesioniștii. Acestea pot fi văzute mai jos:

Certificat SSL de viață gratuit

Un certificat SSL este important dacă site-ul dvs. web tratează informații sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit și date personale. Cel mai bun lucru despre Dynamic Gazduire este că vă oferă un certificat SSL de viață gratuit pentru site-ul dvs. web.

În plus, un certificat SSL vă va ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare. Puternic Criptare HTTPS este considerat unul dintre factorii de clasament de către Google, cu criptarea site-ului puternică fiind un semn al unei bune afaceri / site-uri web. Cu certificatul SSL gratuit de Dynamic Hosting, puteți proteja informațiile sensibile ale utilizatorului dvs. și vă puteți îmbunătăți clasamentul în același timp.

Funcții WordPress

Dacă preferați să folosiți WordPress ca platformă a site-ului dvs. web, atunci pachetul de gazduire dinamică este pentru dvs. Cu diferite funcții WordPress, cum ar fi instalări cu un singur clic și actualizări automate, partea de management a lucrurilor este îngrijită pentru tine. Securitatea WordPress este dificilă prin parole, chei de securitate, utilizatori de admin și verificări de asistență, printre altele.

30 de zile 100% garanție de returnare a banilor

Da! Aceștia oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de produsele și / sau serviciile lor. Acesta este un lucru bun pentru cei care încep să înceapă. Dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce oferă, puteți să vă primiți banii înapoi fără întrebări.

Funcții de rezervă și securitate

Este un dezastru grav atunci când site-ul dvs. web nu răspunde brusc sau când funcționează defectuos brusc. Când pur și simplu nu puteți remedia problema, aveți nevoie de copii de rezervă pentru a restabili site-ul dvs. web la un moment în care încă funcționa.

Dynamic Gazduire oferă copii de rezervă pentru 90+ zile efectuate în fiecare seară. În plus, aceștia oferă, de asemenea, backup-uri de recuperare a datelor în caz de dezastru în fiecare săptămână. Acest lucru vă oferă o liniște sufletească știind că nu trebuie să începeți de la zero în caz că se întâmplă lucruri rele.

Migrarea site-ului gratuit

Dacă utilizați codul lor promoțional „FreeMove”, puteți migra sau transfera site-ul dvs. gratuit. Nu trebuie să scoateți mai mulți bani doar pentru a migra site-ul dvs. web de la un furnizor de hosting neplăcut la unul bun.

Sistem excelent de asistență pentru clienți

Compania are sisteme de bilete de asistență dinamice rapide, care oferă ajutor detaliat asupra problemei dvs. În afară de asta, oferă alte trei opțiuni de asistență; apelarea prin numere gratuite, chat-ul live și baza de cunoștințe de auto-ajutor.

De la Kudos la Dynamic Hosting, deoarece majoritatea recenziilor afirmă că oferă de fapt un sistem de asistență rapid, care detaliază ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva problema. Cei mai mulți clienți au fost mulțumiți de performanța lor și trăiesc cu adevărat la promisiunea lor de asistență extraordinară pentru clienți.

Contra

Am terminat cu profesioniștii. Acum, să trecem la contra. Gazduirea dinamică nu este lipsită de dezavantaje. Mai jos sunt câteva:

Număr limitat de domenii

Cu planul lor cel mai ieftin, puteți avea un singur domeniu pe fiecare cont de găzduire. Acest lucru este departe de ofertele altor furnizori de hosting, cu unii dintre aceștia oferind un număr nelimitat de domenii pe cont.

Dacă aveți nevoie de mai multe site-uri web, atunci Planul Keep It Simple nu este potrivit pentru dvs. Ați putea opta pentru următorul plan numit Ultimate 3 Year Plan. Planul menționat costă CAD 12,95 pe lună dacă optați pentru condițiile de plată lunare. Rata sa cea mai ieftină este de 7.49 CAD pe lună dacă doriți să plătiți 36 de luni în avans.

Concluzie

Așa cum am menționat în rezumatul nostru, ca gazdă WordPress gestionată, sunt nemaipomenite … ca gazdă web partajată, există opțiuni mai bune. Vă recomandăm ferm să consultați GreenGeeks, consultați recenzia noastră GreenGeeks.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-11-22Articol revizuit Gazduire dinamică Evaluare autor 41star1star1star1stargriNumele produsului Hosting DynamicPrice
CAD 3,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map