Revista de găzduire A2 – Una dintre cele mai bune gazde web canadiene

Peisajul de calcul cloud este un loc aglomerat. Oriunde te uiți, apare o nouă companie care oferă și găzduiește site-ul tău la un cost mai mic, dar cu viteze mai rapide și fiabilitate mai mare …… Întrebarea este că poți avea încredere în ele?


Acolo am venit – am petrecut ultimul an și o bună parte din 2017, analizând gazdele web din diferite locații din toată Canada. Am zguduit datele și am compilat rezultatele noastre pentru a le alege pe cele preferate. Una dintre alegerile noastre de top este o mică companie de găzduire numită A2 Hosting, care nu are o reputație uriașă, dar oferă încă o valoare excelentă pentru bani.

logo a2 hosting

A2 Gazduire a fost de fapt în jur de mult timp. Compania a început în 2001 de CEO-ul Bryan Muthig, fost Unix SysAdmin. Acest lucru a fost din nou în zilele anterioare ale internetului și a rămas o companie independentă din acel moment. A venit ca un proiect hobby de la un singur administrator de sisteme și a devenit acum o soluție de găzduire de mare putere pentru clienți de toate dimensiunile..

Platforma A2 Hosting rulează pe un set de trei centre de date mari, situate în Michigan, Amsterdam și Singapore. Având în vedere apropierea de Canada, am efectuat cea mai mare parte a testelor noastre prin centrul de date din Michigan.

Am lansat peste 50 de proiecte web pentru infrastructura de găzduire A2 pentru a rula și măsura testele pentru această revizuire a A2.

Cât de rapid este gazduirea A2?

ghepardul super rapidNu se neagă asta A2 Gazduire oferă astăzi unele dintre cele mai rapide viteze pe internet.

Conform site-ului lor web, performanța medie a platformei lor este de până De 17,6 ori mai rapid decât cel al celor mai buni concurenți. Verificarea faptului că solicitarea exactă este una dificilă, dar în testele efectuate de Hosting Canada, am evaluat că performanța A2 Hosting este incredibil de rapidă.

Și când vine vorba de obținerea vizibilității pe internet, fie pentru bloguri mici, fie pentru site-uri web pentru afaceri mici, viteza este probabil cel mai critic factor. Dacă paginile dvs. web nu se încarcă suficient de repede, vizitatorii vor fi înclinați să își închidă fila browserului și să se deplaseze pe o altă opțiune. Menținerea performanțelor înalte pe sistemul dvs. vă va asigura să vă mențineți utilizatorii fericiți.

După cum am menționat, testele noastre de viteză cu A2 Hosting s-au comportat destul de bine în comparație cu alte concurențe. Când se derulează proiecte web noi prin centrul lor de date Michigan, timpul mediu de răspuns a venit la un fulger de 222 ms.

Aceasta măsoară exact timpul necesar pentru ca serverul să primească o solicitare de la browserul unui utilizator și să-i redea conținutului HTML necesar înapoi. Astfel de viteze rapide pun A2 Gazduire în aceeași categorie de servicii de top de gazduire web, precum celelalte alegeri ale noastre.

Cel mai bun lucru, rezultatele timpului de răspuns al Gazduirii A2 au fost consistente pe toate locațiile noastre de testare, care au inclus marile orașe canadiene Montreal, Toronto, Vancouver și Winnipeg.

Poti vedea urmărire live aici. Citiți mai multe despre nostru Procesul de cercetare în patru etape aici

Cum este A2 Hosting atât de rapid?

S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă exact rezultatele testelor noastre de viteză și cum poate A2 Hosting să sară atât de mult înaintea atâtor concurenți, mai ales având în vedere că sunt încă o operație relativ mică.

Răspunsul se află în arhitectura platformei lor, care profită de eficiențe care beneficiază direct clienții lor.

În primul rând, există conceptul de Resurse de gazduire partajate. Toate companiile din cloud dețin sau închiriază spațiu cu centre de date masive, iar în aceste locații sunt componente fizice, cum ar fi procesorul, hard disk-urile și echipamentele de rețea. Împreună formează o platformă care poate fi împărțită în diferite entități cunoscute sub numele de mașini virtuale.

Când, în calitate de client cloud, alegi să găzduiești un proiect web cu un furnizor, închiriezi de fapt computerul de la una dintre aceste mașini virtuale. Aceasta înseamnă că datele dvs. pot trăi alături de alte informații deținute de persoane fizice sau companii.

Prin forțarea clienților să partajeze aceste resurse cloud, un furnizor poate economisi bani pentru sine, în timp ce riscă performanța scăzută și fiabilitatea pentru clienții lor. Dar în cazul găzduirii A2, acestea nu tăiau colțurile atunci când vine vorba de resurse de găzduire partajată.

În loc să îmbine datele cât mai mult posibil pe același hardware, acestea mențin un raport scăzut de servere față de clienți. Aceasta înseamnă că mașina dvs. virtuală este distribuită mai puțini oameni și păstrează mai multă putere de calcul și de rețea pentru sine. Prin urmare, afirmația companiei despre a fi de 20 de ori mai rapidă decât alte opțiuni de găzduire.

În plus, A2 Gazduire folosește cea mai recentă tehnologie CDN (Network Distribution Networks) și puterea de cache. Ceea ce înseamnă acest lucru este faptul că A2 Hosting poate folosi rețeaua dintre cele trei centre de date din Statele Unite, Europa și Asia pentru a-și servi clienții cât mai repede posibil..

Când ne efectuăm propriile teste din interiorul frontierei canadiene, ne conectăm logic la serverele A2 Hosting din Michigan, deoarece acestea sunt cele mai apropiate de noi în ceea ce privește proximitatea fizică..

Dar, de vreme ce doriți ca site-ul dvs. să fie rapid de la oriunde în lume, A2 Gazduire va urmări locația vizitatorilor dvs. și îi va conecta la cel mai apropiat centru de date, asigurând încărcarea paginii web cât mai repede posibil.

Caching-ul economisește timp și atunci când lucrați în medii cloud. Dacă datele de pe site-ul dvs. web nu se schimbă sau actualizează constant, atunci A2 Gazduire poate face uz de memorie în cache și trimite de obicei vizitatori la o copie stocată a conținutului dvs. In mod regulat, se vor verifica cu mașina virtuală pentru a vedea dacă trebuie afișate sau schimbate date noi.

Datele noastre istorice cu privire la performanța Gazduire A2 se întorc de câteva luni și puteți găsi timpii de pagină media din 2018 mai jos:

 • Viteza medie poate: 209ms
 • Viteza medie a lunii aprilie: 218ms
 • Viteza medie a lunii martie: 199ms
 • Viteza medie a lunii februarie: 211ms
 • Viteza medie a lunii ianuarie: 224ms
 • Viteza medie a lunii decembrie: 276ms

În general, o performanță cu adevărat puternică. Mai multe informații pot fi găsite și pe pagina noastră de cercetare.

Viteza este esențială pentru o companie de găzduire web, dar își pierde valoarea ca o caracteristică de vânzare dacă platforma nu este constant stabilă. Despre ce vorbim aici este ideea de funcționare.

Uptime este utilizat pentru a descrie procentul de timp pe care un site web este disponibil și funcționează pentru vizitatorii externi. La polul opus se numește timp de dezactivare, care măsoară perioada de timp în care site-ul este redus și indisponibil.

Dacă site-ul dvs. web este legat de afacerea dvs. sau de un alt efort profesional, timpul de funcționare ar trebui să conteze foarte mult pentru dvs. Chiar și minute de timpul de oprire poate fi extrem de costisitor și vă poate răni reputația printre utilizatori și vizitatori. Cu viteza internetului modern de astăzi, oamenii au puțină răbdare pentru site-urile lente sau care nu răspund.

Așadar, puteți conta pe A2 Hosting când vine vorba de stabilitate și fiabilitate? Gazduirea Canada spune da, pe baza lunilor noastre de testare din centrul lor de date din SUA. Timpul de funcționare este calculat ca procent de ore disponibile împărțit la ore totale. Niciun server nu poate obține realist 100% uptime, dar rate peste 99% indică performanțe puternice.

Testele noastre de gazduire A2 au înregistrat o durată de utilizare de 99,8%, ceea ce înseamnă că serverele lor au fost reduse sau indisponibile doar pentru .2% din timp. Aceasta se ridică la doar 17,5 ore pe parcursul unui an întreg. Acest lucru înseamnă în termeni de funcționare, A2 se compară favorabil cu alte opțiuni de top, cum ar fi Bluehost și HostGator.

Iată datele istorice cu privire la performanța de funcționare a gazdelor A2:

 • Poate fi disponibil: 99,9%
 • Uptime de aprilie: 99,9%
 • Optime de martie: 99,98%
 • Optime de februarie: 99,96%
 • Uptime de ianuarie: 99,99%
 • Optime de decembrie: 98.92%

După cum vedeți, serverele A2 Gazduire sunt fiabile pe tot parcursul anului, chiar și prin brutala iarnă canadiană. Pe măsură ce citiți acest lucru, urmărim toate selecțiile noastre de găzduire de top în ceea ce privește timpul de funcționare și datele sunt disponibile pentru dvs. dacă doriți să le verificați.

Revizuirea suportului de găzduire A2

Majoritatea companiilor de găzduire oferă un anumit nivel de suport tehnic clienților plătitori, dar care pot varia foarte mult și adesea pot fi destul de lipsite de caracter. Din ce în ce mai mulți furnizori se bazează pe baze de cunoștințe și mesaje de text pentru a răspunde la întrebări și nu pe oameni.

A2 Gazduirea este diferită, deoarece oferă ajutor live 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți lua legătura cu reprezentanții direct la telefon sau în chat-ul online. De asemenea, acceptă întrebări prin e-mail, care se introduc direct în sistemul lor de ticketing de asistență. Iată un ecran cu aspectul sistemului lor de chat:

a2hosting chat support2

A2 Gazduire oferă, de asemenea, clienților lor o serie de funcții suplimentare pentru a ajuta site-ul dvs. să fie și mai bun și mai sigur. Toate acestea sunt gratuite și vin cu oricare dintre opțiunile planului de gazduire A2. Considerați-le ca fiind un alt stimulent pentru a vă opri gazda web actuală și a comuta.

Pentru început, își oferă clienții securitate gratuită și prevenirea hack-urilor, și acest lucru este deosebit de important dacă folosiți o mulțime de plugin-uri web sau doriți să găzduiți un site WordPress. Ei folosesc un sistem numit „HackScan Protection” pentru a monitoriza în mod constant securitatea contului dvs. și pentru a păstra intrusii.

Alături de acesta vine și un certificat SSL gratuit, care va face ca toate conexiunile dintre serverele A2 Hosting și utilizatorii dvs. să fie complet criptate. Certificatele SSL pot costa foarte mult companiile anual, dar A2 Gazduire folosește sistemul Let’s Encrypt și îl face totul gratuit. A avea un certificat SSL este crucial pentru orice întreprindere mică care intenționează să facă vânzări pe internet sau să stocheze informațiile private ale utilizatorului.

Este posibil să aveți un site web găzduit deja în altă parte, dar sunteți interesat să îl mutați pe o platformă mai bună, cum ar fi ce poate oferi A2 Hosting. Nicio problemă, pentru că A2 Gazduire oferă ajutor gratuit pentru migrare pentru ca toate fișierele și configurația web să fie mutate pe serverele lor. În plus, vor activa copii de rezervă automate pentru a vă reduce riscul și pentru a vă ajuta să vă recuperați de la pierderea de date.

Pachetele de gazduire A2 – Care este cel potrivit pentru tine?

În medie, prețurile de A2 Hosting sunt puțin mai mari decât cele pe care le veți găsi de la alte companii.

Dar credem că merită – acestea oferă o valoare bună pentru bani, mai ales că puteți alege între pachete și puteți alege planul care funcționează cel mai bine pentru bugetul dvs..

Iată o imagine de ansamblu asupra prețurilor la pachetul lor:

A2 Gazduire oferă trei tipuri de plan: Lite, Swift și Turbo. Planul Lite este bun pentru proiecte mici sau site-uri web pentru hobby, deoarece funcționează cu un singur domeniu și include o bază de date limitată și utilizarea e-mailului.

Trecând la opțiunea Swift, obțineți baze de date nelimitate și puteți gestiona oricâte conturi de e-mail doriți cu domeniile dvs. Planul Turbo se adresează întreprinderilor mici, deoarece include un accelerator de site-uri care vă ajută să vă faceți domeniile de până la 20 de ori mai rapide.

A2 Gazduire are opțiuni pentru gazduire server privat privat (VPS). Cu un abonament VPS, veți obține acces complet la un întreg mediu de calcul pe o platformă virtualizată. Acest lucru poate fi esențial pentru întreprinderile mai mari care trebuie să ruleze propriul software și să facă modificări complexe de configurare pentru proiectele lor web.

Rețineți că A2 Gazduire oferă o politică de rambursare completă, fără probleme, de 30 de zile:

„Dacă o solicitare este trimisă online pentru anulare imediată în primele 30 de zile, se va emite o rambursare completă. “

Acest lucru, ca să fiu sincer, este necunoscut în spațiul de găzduire, care este cunoscut pentru re-facturile neplăcute și încearcă să mențină clienții „pe cârlig”.

Cum să vă înscrieți la găzduire A2

Clienții canadieni pot lansa un cont de gazduire A2 chiar de pe site-ul lor web. Procesul de înregistrare este destul de ușor, fără taxe ascunse sau alte trucuri. De asemenea, acceptă o serie de opțiuni de plată lunare, inclusiv cardul de credit, PayPal, ordinul de plată sau transferul bancar.

De asemenea, A2 Hosting execută de multe ori oferte speciale sau vânzări, pe care le puteți bloca la o rată lunară pentru un an întreg.

După deschiderea contului dvs. de găzduire A2, puteți lansa noul dvs. proiect cu un singur clic. Dacă doriți să aduceți date dintr-o altă platformă, vă vor ajuta în acest sens sau puteți începe de la zero și să folosiți instrumentele de design web.

A2 Gazduire garantează că site-ul dvs. va fi disponibil cu peste 99% uptime, iar dacă nu sunteți mulțumit sau nu atingeți acest număr uptime, veți primi banii înapoi.

Pentru a rezuma lucrurile, am considerat că A2 Hosting este o companie de calitate care oferă performanță și suport fiabile, puternice.

Când vine vorba de alegerea unei gazde web, am considerat că acestea sunt o alegere excelentă pentru utilizatorii canadieni, indiferent de locul în care vă aflați.

FAQ

Cine deține A2 Hosting?

Compania este deținută de Bryan Muthig. A fondat compania în 2001 ca Iniquinet.

Unde este amplasat A2 Gazduire?

Există servere situate în Michigan, Arizona, Amsterdam și Singapore.

Care este diferența dintre Linux și Windows hosting?

Tot ce înseamnă este ce sistem de operare rulează pe serverele pe care le folosește compania. Linux este cel mai popular pe servere, de aceea are mai multe funcții, iar majoritatea designerilor web preferă găzduirea web bazată pe Linux. Singura dată când Windows ar avea sens este dacă există aplicații specifice pentru Windows care trebuie utilizate.

Cum pot spune cine găzduiește un site web?

Există anumite instrumente pe internet care vă pot ajuta, precum Hosting Checker.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector