Recenzie HostPapa: De ce doar 20 din 30 de gazde web?

homepapa homepage


HostPapa găzduiește peste 500.000 de site-uri web pe centrele sale de date din SUA și Canada.

Este impresionant, având în vedere că sunt doar din 2006 (fondat de Jamie Opalchuck).

O explicație potențială a creșterii lor meteorice ar putea fi diversele opțiuni de servicii pentru clienți, oferind asistență telefonică în câteva limbi diferite, inclusiv engleză, franceză, spaniolă și germană, atât pentru clienții autohtoni cât și internaționali..

Ei trebuie să facă ceva corect pentru a fi crescut atât de repede în ultimii ani.

Pentru a afla, am cumpărat HostPapa „Starter Plan” în iunie 2015. Am creat un site web WordPress simplu. Puteți să vă scufundați în statisticile sale de performanță aprofundate, inclusiv timpul de funcționare și viteza (faceți clic pe „Istoric” pentru mai multe informații).

Să aruncăm o privire la modul în care acestea se măsoară în raport cu celelalte treizeci de recenzii pe care le-am făcut până acum:

Beneficiile utilizării HostPapa Hosting

La înscriere, am fost încântați să vedem ce îi face să bifeze. Ceea ce ar putea provoca o ascensiune atât de rapidă?

La început, am fost plăcuți surprinși de marea lor funcționare (după cum veți vedea). De asemenea, oferă o multitudine de opțiuni de asistență pentru clienți din care să alegeți.

Până acum, bine! Dar pot să trăiască la maxim? Hai să aruncăm o privire.

1. Optime bună

Suntem bucuroși să raportăm că timpul de funcționare al HostPapa a fost bun încă din prima zi.

Au înregistrat o medie de 24 de luni de 99,95%.

Deși sună trist și evident, vei fi surprins de cât de multe gazde web se luptă cu elementul cel mai tematic de a găzdui de fapt un site web – păstrând afurisitul!

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,88%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99.70%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,94%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,63%

HostPapa ultimele statistici de 24 de luniMedia de funcționare HostPapa medie | Vezi statistici

2. Peste industrie-Viteza medie

Timpul de funcționare al HostPapa a fost excelent, iar viteza de încărcare a paginilor lor este, de asemenea, decentă.

În ultimele 24 de luni, au avut un timp de încărcare a paginii de postare a unui 705ms, ceea ce este rezultatul standard al industriei noastre.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

HostPapa statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie HostPapa 2019-2020 | Vezi statistici

3. Opțiuni de asistență extinse

HostPapa oferă opțiuni de asistență extinse pentru a ajuta clienții într-o varietate de moduri.

Puteți răsfoi biblioteca lor uriașă de videoclipuri de ajutor. Oferă asistență 24/7 prin telefon, poștă, e-mail și chiar fax (!).

Aceștia oferă asistență telefonică în 18 țări (care ar putea fi cel mai mult pe care l-am văzut de la orice companie). Sunt una dintre singurele gazde care oferă asistență în diferite limbi, inclusiv engleză, franceză, spaniolă și germană.

De parcă nu este suficient, acestea oferă și o caracteristică de asistență interesantă, care vă permite să vă conectați într-o sesiune unu la unu cu „Papa Squad Experts”, care sunt în mod esențial ghiduri folosind conferințe video sau telefonice (de asemenea – este cel mai bun suport pentru clienți titlu vreodata !!).

În timpul propriei investigații personale, am primit un răspuns în mai puțin de un minut de la personalul lor de asistență. Răspunsurile la întrebări au fost furnizate în două minute modeste.

În general, experiența noastră cu Gezim V, reprezentantul nostru de servicii pentru clienți, a fost destul de bună.

Asistență HostPapa

4. Caracteristici de securitate proactive

Planurile de găzduire partajate de HostPapa sunt prevăzute cu protecția antispam Panda Cloud activată, precum și cu un firewall de server, monitorizare și detectare a intruziunilor. Peste 37.000 de site-uri web sunt hacked zilnic, astfel încât măsurile de securitate proactive ale HostPapa sunt liniștitoare.

Planul Business Pro include și funcții suplimentare, inclusiv protecția confidențialității domeniului, un certificat SSL gratuit, o adresă IP dedicată și copii de siguranță automate ale site-ului..

Ultimul lucru de care trebuie să vă faceți griji este detaliile de securitate precum protecția împotriva spamului. Este plăcut să-i privească pe altcineva.

5. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile & Migrarea site-ului

HostPapa oferă o garanție de restituire a banilor înapoi la 30 de zile pentru industria majorității planurilor de găzduire.

În plus, vă vor ajuta cu plăcere să transferați un site web existent de la o altă gazdă (aruncând și un nume de domeniu gratuit).

6. Valoare bună pentru preț

Prețurile de bază ale HostPapa încep de la 3,95 USD pentru primii trei ani. Dacă preferați să vă înscrieți doar un an sau doi, în ambele cazuri va fi vorba de o sumedenie de bani.

Prețuri HostPapa pentru un, doi și trei ani

Acest preț este, de asemenea, mai mic pentru clienții noi. Acest lucru înseamnă că prețul de reînnoire va crește la 7,99 USD / lună pe același plan Starter. Deci nu este cea mai bună veste în general, dar destul de comună.

Vestea bună este că ar aduce foarte multă valoare pentru acest preț inițial. Obțineți două site-uri web, comparativ cu unul oferit de majoritatea celorlalte gazde. De asemenea, obțineți înregistrare gratuită de domeniu, stocare SSD de 100 GB și lățime de bandă neschimbată.

Destul de bine, nu?

Dar asta nu este tot. Veți obține, de asemenea, „Funcțiile esențiale” care includ o migrație gratuită a site-ului web, Cloudflare CDN, certificat SSL și acces la cele mai mult de 400 de aplicații și constructor de site-uri web..

Deci, în general, este o valoare destul de bună. Alte gazde te-ar face să plătești pentru aceste lucruri, împingând ușor prețul lunar cu mult peste acest nivel inițial de 3,95 USD / lună.

Contra folosind HostPapa Hosting

Sigur, HostPapa a avut rezultate bune de uptime și viteză decentă.

Din păcate, alți clienți nu au împărtășit aceeași experiență pozitivă pe care am avut-o. Există, de asemenea, unele probleme cu taxele ascunse legate de cât de „gratuită” este cu adevărat garanția de returnare a banilor și configurarea site-ului.

Aruncă o privire.

1. Experiență slabă a clienților cu suport

Personal, experiența noastră de asistență a clienților a decurs fără probleme.

Când am efectuat o verificare de fond a modului în care ceilalți clienți și-au văzut opțiunile de asistență extinse, imaginea nu a fost atât de înflăcărată.

În ciuda numărului uriaș de opțiuni sau căi disponibile pentru a ajunge la HostPapa, experiența generală a clienților în medie este sub nivelul egal.

2. Taxe suplimentare

Majoritatea gazdelor web vă vor configura site-ul gratuit. Majoritatea gazdelor web vor oferi, de asemenea, o „garanție gratuită de returnare a banilor”.

Aparent, două drepturi fac greșit …

Dacă solicitați o rambursare în timpul ferestrei de 30 de zile, acestea vă vor percepe o taxă de configurare de 29,95 USD la anulare.

Acest lucru înseamnă, din punct de vedere tehnic, că nu este o garanție de returnare a banilor „gratuită” și nici nu este o configurare a site-ului „gratuită”..

Deci, mulțumesc, dar nu mulțumesc.

Prezentare generală asupra planurilor de găzduire HostPapa + fapte rapide

Mai jos este o prezentare rapidă a celor trei planuri de găzduire partajate de HostPapa.

Vă rugăm să rețineți: prețurile tind să fluctueze des, iar aceste prețuri scăzute publicitate au necesitat o înregistrare de trei ani.

Planuri și planuri HostPapa

Planul de pornire costă 3,95 USD pe lună. Acest plan vă permite să găzduiți două site-uri web, înregistrarea gratuită a domeniului, oferă 100 GB spațiu pe disc și lățime de bandă „nelimitată”. De asemenea, veți primi toate „Funcțiile esențiale”, inclusiv o migrație gratuită a site-ului, Cloudflare CDN, certificat SSL și acces la 400+ aplicații web.

Plan de afaceri costă de asemenea 3,95 USD pe lună. Acesta vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate, înregistrare gratuită de domeniu, spațiu pe disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, acesta oferă funcțiile esențiale, precum și funcții avansate, cum ar fi domenii de adăugare nelimitate, conturi de e-mail și baze de date MySQL.

Plan de afaceri Pro costă 12,95 USD pe lună. Obțineți site-uri web nelimitate, înregistrare gratuită de domeniu, stocare SSD nelimitată, lățime de bandă, plus funcții esențiale și avansate. De asemenea, veți obține anumite îmbunătățiri de performanță, cum ar fi serverele rachetă rapide și pagini nelimitate pentru constructorul de site-uri web. Veți obține, de asemenea, copii de siguranță automate ale site-ului, un SSL Premium Wildcard și confidențialitatea domeniului.

 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare foarte ușor.
 • Metode de plata: Card de credit, Paypal.
 • Taxe și clauze ascunse: Prețul publicizat este doar pentru primul termen de plată. Reînnoirile sunt mult mai scumpe. Dacă folosiți politica lor de rambursare, vi se va percepe o taxă de configurare de 29,99 USD.
 • upsells: Câteva urări.
 • activare cont: Activarea poate dura ceva.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalator cu un singur clic pentru a instala aplicații și CMS-uri populare.

Recomandăm HostPapa?

Din păcate, nu.

Timpul lor de funcționare a fost bun și viteza decentă. Au un ton de diferite opțiuni de asistență disponibile, iar noi personal am avut o experiență pozitivă.

Săpând mai adânc, am aflat că experiența de asistență este prea inconsistentă. Și există prea multe taxe ascunse care fac ca prețurile lor de promovare „scăzute” să fie greu de încurcat.

Există pur și simplu prea multe alte gazde web bune, care vă oferă un impact mai bun pentru buck.

Cum a fost experiența ta cu HostPapa? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta, indiferent dacă este pozitiv sau negativ (atât timp cât este transparent și onest).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector