Recenzie HostMonster


Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 4,95 / mo

HostMonster: Un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Din păcate, nu ne recomandăm HostMonster, din câteva motive, principalele fiind securitatea și asistența. Să trecem prin câteva probleme pe care le-am găsit.

Securitate: A avea un certificat SSL (https, un site securizat) este obligatoriu în aceste zile, în mod sigur, Google favorizează site-urile https, iar Chrome etichetează site-urile non-sigure ca „nu sunt sigure” … Certificatele SSL de bază sunt de fapt gratuite în aceste zile, deoarece „ sunt atât de important. Majoritatea gazdelor oferă acest lucru și gratuit, deoarece este ușor de integrat. HostMonster, pe de altă parte, nu o elimină nici pe planul lor de bază, nici pe cel de-al doilea plan, nici pe cel de-al treilea plan … ar trebui să mergi la al patrulea plan „PRO” pentru a obține un certificat SSL. Este doar o nebunie!

A sustine: Există destul de multe plângeri cu privire la susținerea lor plutind, mult prea multe de ignorat. Totul, de la întârzieri mari la răspunsurile de asistență, la o simplă asistență proastă.

Prețuri: Fără certificate SSL, fără spațiu nelimitat pe disc, suport necorespunzător, etc … cel puțin te aștepți la o rată ieftină decentă, din păcate nu, încep de la 4,95 USD / lună, ceea ce reprezintă cel puțin 1 $ peste ceea ce vedem ca medie, care de obicei vine cu SSL și suport decent.

Deci, ceea ce spunem cu adevărat este… există o mulțime de gazde web acolo, care sunt mult mai bune la aproape toate! Evitați HostMonster! În schimb, consultați cea mai bună comparație a noastră de găzduire web.

Dacă sunteți încă interesat de HostMonster, citiți mai jos.

Cercetare HostMonster

Recenzie HostMonster

HostMonster a început în 1996, făcând compania unul dintre cei mai vechi furnizori de hosting de acolo. A fost fondată de Matt Heaton, aceeași persoană care a lansat BlueHost. S-a fuzionat cu Endurance International Group (EIG) în 2015. EIG este un gigant care deține multe companii de găzduire web precum HostGator, BlueHost și Arvixe.

Sediul central este situat în Provo, Utah, Statele Unite. Această companie privată oferă o varietate de produse și servicii. Acestea includ Gazduire Partajată, Gazduire Web VPS și Servere Dedicate, printre altele.

Prețuri

HostMonster oferă patru pachete diferite pentru soluțiile lor de găzduire web. Aceste planuri sunt denumite Basic, Plus, Prime și Go Pro. Pachetele menționate pot fi văzute mai jos:

Tarifarea HostMonster

Cel mai ieftin plan se numește Basic și costă 4,95 USD pe lună dacă optezi pentru un contract de 36 de luni. Astfel, trebuie să scoateți în avans un total de 178,20 USD. Dacă optați pentru un contract de 12 luni și 24 de luni, trebuie să plătiți 6,95 USD, respectiv 5,95 USD pe lună. Sumele menționate sunt doar prețuri introductive speciale. Acest preț promoțional este valabil doar în primul termen. Tarife regulate se vor aplica la reînnoirea planului pe care îl utilizați.

Planul de bază vă permite să aveți un singur site web doar pentru fiecare cont de găzduire. Dacă doriți mai multe site-uri web, puteți opta pentru pachetul Plus care vă permite să aveți cel mult 10 site-uri web pentru fiecare cont de găzduire. Dacă aveți mai mult de 10 site-uri web, atunci trebuie să primiți pachetul Prime care vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web.

Spațiul site-ului este limitat la 50 GB. Acest lucru înseamnă că puteți avea maximum 50 GB date în contul dvs. de găzduire, care este de obicei mai mult decât suficient pentru construirea unui site web de afaceri … de fapt puteți construi câteva dintre ele cu acea cantitate de spațiu pe disc..

Conform site-ului, Performanța Planului de bază (împreună cu planurile Plus și Prime) este Standard. Deci, ce înseamnă asta exact? Am cerut echipei lor de asistență să afle mai multe despre ea. Potrivit acestora „Întrucât este un server partajat, nu avem resurse exacte. Dacă începeți să afectați alte site-uri web pe același server, vă anunțăm astfel încât să îl puteți repara sau actualiza de multe ori. Cu toate acestea, acest lucru duce la închiderea site-ului dvs. până la rezolvarea problemelor. ” Discuția menționată poate fi văzută mai jos:

conversație

Aceasta înseamnă că partajați resurse cu alți proprietari de conturi pe același server. După ce începi să afectezi performanța serverului, contul tău este suspendat. Trebuie să remediați acest lucru prin actualizarea contului la un pachet de nivel superior pentru a răspunde nevoilor site-ului dvs. web. După ce au aflat că contul tău compromite performanța altor conturi, al tău va fi suspendat până la remedierea problemei.

Bine. Să mergem mai departe cu performanțe și să mergem la căsuțele poștale. Puteți avea 5 conturi de e-mail pe fiecare cont de găzduire. Numărul este destul de mic în comparație cu alți furnizori de hosting care oferă conturi de e-mail nelimitate. Cu toate acestea, dacă găzduiești, de la sine, un site web inițial, acest număr este suficient. Stocarea e-mailului este de 100 MB pentru fiecare cont. Din nou, pentru un început, acest lucru poate satisface cerințele fiecărei căsuțe poștale.

HostMonster vă oferă o înregistrare gratuită a domeniului după ce v-ați înscris cu ele. Acest lucru este bine dacă încercați să economisiți câțiva dolari pentru alte suplimente. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire web, configurarea inițială a contului dvs. este gratuită.

Acestea oferă o garanție uptime de 99,99%. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va avea rareori perioade de oprire. În plus, aceștia oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Astfel, dacă nu sunteți mulțumit de produsele și serviciile lor, puteți obține o rambursare.

Opțiuni de asistență

HostMonster vă oferă o varietate de opțiuni pentru asistență. Acestea includ următoarele:

 • Chat online live
 • Asistență telefonică
 • Centrul de ajutor / Baza de cunoștințe
 • Trimitere bilet

Asistență tehnică telefonică și asistență tehnică pentru chat live sunt disponibile 24 de ore din 24. Asistența telefonică pentru vânzări este disponibilă 7 zile pe săptămână între 6:00 și 21:00, MST. De asemenea, au diferite linii de chat online și linii de asistență telefonică pentru facturare, Departamentul de conformitate cu serviciile și verificare.

Baza de cunoștințe sau Centrul de ajutor este completat cu tutoriale cu privire la modul de configurare și gestionare a produselor și serviciilor pentru care plătiți. Evident, acest lucru este disponibil pe site-ul lor web 24/7/365. Conține, de asemenea, tutoriale video care v-ar putea ajuta să faceți cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune contul.

Recenziile serviciului de asistență pentru clienți au fost în mare parte negative. Majoritatea clienților au fost nemulțumiți de reprezentanții lor. Când site-urile web au probleme, reprezentanții lor tehnici au răspuns numai cu scuze. Nu a existat nicio inițiativă de a face ceva cu privire la problemele cu care se confruntă. Deși au cunoștințe cu întrebări simple, nu pot rezolva o mulțime de probleme pe care le întâmpină proprietarii de conturi.

Pro-uri

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Dacă le-ați încercat și ați decis că nu sunt cele potrivite pentru nevoile dvs., puteți obține o rambursare. Deși această rambursare nu se extinde la înregistrarea numelor de domeniu, este totuși o afacere bună pentru a economisi câțiva bani.

Înregistrare pe domenii gratuite

Da. De fapt, puteți salva câțiva dolari cu înregistrarea lor gratuită de domeniu primar. Dacă nu aveți încă un nume de domeniu, atunci este timpul să profitați de această ofertă.

Contra

Există multiple dezavantaje pentru a vă înscrie cu HostMonster.

Spațiu limitat pe disc

Acestea vă oferă doar aproximativ 50 GB spațiu pe disc. Nu este de mare folos dacă aveți videoclipuri și imagini de dimensiuni mari pe care trebuie să le plasați pe site-ul dvs. web. De asemenea, dacă aveți descărcări suplimentare, atunci acest plan nu este cel potrivit pentru dvs..

Dacă doriți spațiu nelimitat pe disc, trebuie să optați pentru al treilea plan, pachetul Prime. Prețul special de introducere este de 6,95 USD pe lună dacă optați pentru 36 de luni. Aceasta înseamnă că trebuie să scoateți 250,20 USD în avans. Dacă doriți să mergeți pentru contractul de 12 luni și 24 de luni, trebuie să desfaceți 9,45 USD și respectiv 8,45 USD pe lună..

Conturi de e-mail limitate

Vi se permit 5 conturi de e-mail doar în Planul de bază. Dar dacă aveți șase persoane responsabile de site-ul dvs. (sau de afaceri)? Atunci, evident, aceasta nu este potrivită.

Puteți opta pentru următorul plan, pachetul Plus, care costă 6,95 USD pe lună dacă optați pentru 36 de luni în avans. Acesta este încă prețul introductiv special. La reînnoire, trebuie să plătiți rate regulate. Oh, BTW, planul mai scump menționat permite până la 100 de conturi de e-mail.

Asistență slabă pentru clienți

Nu. Acestea nu oferă serviciile excelente pentru clienți pe care le-au promis. Majoritatea recenziilor au fost nemulțumite de reprezentanții lor și de echipa lor de asistență tehnică. Majoritatea reprezentanților tehnici au trebuit să-și ceară scuze pentru un serviciu slab (de exemplu, serverele care se sting, site-urile care se prăbușesc etc.). Și pentru a înrăutăți lucrurile, au trebuit doar să-și ceară scuze și să spună că nu pot face nimic în acest sens.

Un lucru pe care trebuie să îl cauți într-un furnizor de hosting, asistență excelentă pentru clienți. Dacă o companie nu o are, atunci eliminați-le. Ce se întâmplă dacă site-ul dvs. web s-a prăbușit și cel mai important client al dvs. navighează în prezent? Ce??!! Apoi, pierzi un client valoros. Ce este mai rău este că atunci când se întâmplă acest lucru, echipa de asistență nu este acolo pentru a vă ajuta. Ce bătaie.

Ați putea observa, de asemenea, conversația mea (imaginea) oferită mai devreme în această recenzie. Reprezentantul clientului a declarat: “Ce te aduce la Bluehost?” Acest lucru înseamnă că atât BlueHost cât și HostMonster au aceleași repetiții pentru serviciul clienți. Acest lucru poate fi evident pentru că sunt întemeiați de aceeași persoană. Dar faptul că reprezentantul serviciului pentru clienți nu poate face distincția între un client BlueHost și un client HostMonster arată că nu pot face distincție și între produsele și serviciile celor două companii. Vă vom arăta o recapitulare a conversației:

conversație

Nu știm dacă acesta este de fapt un șablon predefinit pe care l-au creat pentru ambele BlueHost și HostMonster. Sau, probabil, reprezentantul a făcut o greșeală. Doamne …

Concluzie

HostMonster nu este o companie pe care am recomanda-o. Nu. Nu se va intampla. Contrasul depășește foarte mult avantajele colaborării cu compania. Asistența mare a clienților lipsește și în mod clar, este doar o altă companie EIG. De asemenea, caracteristicile sunt foarte limitate. Ești mai bine să fii cu alți furnizori de hosting acolo.

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-27Articol revizuit GazdăMonsterAutor Rating 21star1stargrigrigriNumele produsului HostMonsterPrice
4,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map