Recenzie Hostinger

Logo-ul Hostinger


Rating general

Planul cel mai ieftin
USD 0,99 USD / lună, GBP 0,80 GBP / lună

În grabă? Iată un rezumat rapid al nostru!

Pe scurt, recomandăm cu siguranță Hostinger! Oferă găzduire de înaltă calitate la o fracțiune din preț comparativ cu concurenții lor. De asemenea, au o rețea globală de servere, suport excelent și cel mai bun proces de bord pe care l-am văzut până acum într-o gazdă!

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune caracteristici ale acestora:

�� Foarte accesibil: Planul lor de găzduire cel mai accesibil este într-adevăr ieftin și, de fapt, este dotat cu suficientă putere și funcții pentru a vă permite să găzduiți blogul sau site-ul dvs. de afaceri, fără probleme, este destul de impresionant!

�� Mare suport: Este acolo pentru tine 24/7/365, iar recenziile utilizatorilor cu privire la asistența lor sunt într-adevăr bune în comparație cu ceea ce vedem în mod normal … lucruri bune! Oh, și suportul lor este multilingv (20+ limbi !!)

Reach Abord global: Au centre de date din întreaga lume pentru performanțe maxime.

Guarantee Garanție de returnare de 30 de zile: Destul de autoexplicativ, în caz că ��

Sincer, ne place foarte mult, ei sunt lipsiți de idei!

Cercetare Hostinger

Recenzie Hostinger

Călătoria companiei a început în 2004 la Kaunas, Lituania. Au început cu numele Hosting Media. Până în 2011, Hosting Media a fost redenumit Hostinger. Acreditarea lor ICANN a fost dată în 2014.

Până în ianuarie 2017, Hostinger a deservit 29 de milioane de clienți în 178 de țări. Potrivit companiei, aceștia primesc aproximativ 15.000 de înscrieri pe zi, adică aproximativ 1 client la fiecare 5 secunde.

Acestea oferă diverse produse și servicii, inclusiv gazduire web, găzduire de afaceri, găzduire VPS și înregistrare domenii. Serverele lor sunt situate în SUA, Singapore, Regatul Unit, Olanda, Lituania, Brazilia și Indonezia.

Prețuri

În timp ce oferă o mulțime de tipuri de găzduire, ne vom concentra pe planurile lor de găzduire web partajate, deoarece acest lucru va avea nevoie de majoritatea oamenilor.

Hostinger a împărtășit planurile

Prețurile de mai sus sunt în USD, dar au structuri de prețuri localizate în funcție de țara în care vă aflați. După cum puteți vedea, planul lor cel mai ieftin este accesibil la prețuri accesibile și vine cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a pune în funcțiune un site. Apoi, dacă trebuie să crești, poți doar să faci o scară de acolo și să cumperi următorul nivel, care permite un număr nelimitat de site-uri, include un domeniu gratuit, mai multe resurse de server și backupuri săptămânale..

Cu cât mergeți mai sus în nivelurile lor, cu atât veți primi mai multe resurse, cu atât mai multă putere vă poate împinge către site-urile dvs. Soluția lor Cloud Hosting, la 7,45 dolari, ia tortul, totuși, cu resurse alocate 48x, un IP dedicat și alimentat de infrastructura Google Cloud! Este o găzduire cu putere ridicată, la un cost accesibil.

De asemenea, oferă server Minecraft de găzduire, doar în cazul în care căutați să găzduiți propria lume!

Toate planurile sunt livrate cu LiteSpeed ​​Cache, accelerare WordPress (LSCWP), Cloudflare Protected nameservers, Github Integration, 24/7/365 Support, Easy Website Builder și, desigur, o garanție de 99.9% Optime..

Și oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit din niciun motiv.

Opțiuni de asistență

Hostinger vă oferă diverse opțiuni de asistență pentru clienți. Acestea includ următoarele:

  • Bază de cunoștințe
  • Tutoriale
  • Chat live

Baza de cunoștințe și tutorialele lor conțin o varietate de informații pe care le puteți utiliza pentru a gestiona produsele și / sau serviciile lor. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a rezolva problemele simple pe care le puteți întâmpina.

Chatul live este disponibil 24/7 și este foarte bine integrat în întreaga lor platformă, este o experiență foarte bună pentru utilizatori, iar răspunsurile vin foarte repede. Lucrul care ne place foarte mult în ceea ce privește sprijinul lor este acela pe care îl oferă suport multilingv, cu peste 20 de limbi!

Recenziile sistemului de asistență pentru clienți au fost pozitive. Mulți clienți au fost foarte mulțumiți de serviciile lor. Au răspuns rapid la întrebări și pot rezolva chiar și probleme complexe. Kudos către Hostinger!

Gazduire WordPress

Am decis să adăugăm această secțiune individuală despre găzduirea WP la această recenzie, deoarece majoritatea oamenilor folosesc astăzi WordPress pentru a-și rula site-urile. Când vine vorba de găzduire WordPress, Hostinger a adăugat câteva funcții suplimentare pentru a vă asigura că fiecare instalare WP funcționează fără probleme. Aceasta include asistența clienților care este specializată în WordPress, o securitate sporită prin parteneriatul cu BitNinja, cea mai recentă versiune PHP, desigur, și chiar și un plugin de memorie cache WordPress construit personalizat pentru a maximiza performanța.

Pentru dezvoltatori, au inclus și integrarea WP – CLI și GIT.

Planuri Winger Hostinger

Pe lângă găzduirea WordPress, Hostinger mai are un constructor de site-uri lansat recent. Se numește Zyro și își propune să creeze site-ul extrem de ușor și simplu. Ce este cu adevărat impresionant în ceea ce privește Zyro este că este un constructor de site-uri web cu funcții AI.

Există AI Writer care poate genera instantaneu text pentru noul dvs. site web. Și apoi există Heatmap-ul AI, care prezice unde vor fi atrași privirile vizitatorilor dvs., permițându-vă astfel să vă optimizați site-ul pentru conversii chiar atunci când îl construiți.

Am spus că au reușit să creeze o platformă extrem de intuitivă și ușor de utilizat și există câteva șabloane frumoase din care să alegeți.

Procesul lor de bord

Un alt lucru pe care trebuie să-l menționăm într-adevăr este procesul lor de bord, este absolut transparent și super neted. Și este destul de mare. Fiecare pas se va transforma în următorul până când, înainte de a-l cunoaște, ai un site live cu WordPress instalat și gata pentru a fi încărcate conținut și imagini..

Este foarte impresionant! Am adăugat câteva imagini de mai jos.

Selectarea temeiSelectarea temei

Alegeți configurarea domeniuluiAlegerea numelui de domeniu

Setare Quiz - nivel de găzduireSuper grijuliu

Setare Quiz - obiectiveProcese de configurare personalizate

Configurare - terminatAaaaaand terminat!

Pro-uri

Pentru a recapitula principalele beneficii ale utilizării Hostinger:

  • Foarte accesibil
  • Garanție de returnare a banilor de 30 de zile
  • Serviciu excelent de asistență pentru clienți
  • Servere rapide
  • Uptime excelentă
  • Proces de configurare super ușor

Concluzie

Compania este un jucător excelent în industria de găzduire atunci când vine vorba de viteză, suport, fiabilitate și performanță … practic tot ceea ce îți dorești la un furnizor de hosting, au ștampila noastră de aprobare!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2018-08-22Articol revizuit Hostinger Evaluare autor 51star1star1star1star1starNumele produsului HostingerPrice
0,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector