Recenzie FastComet: gazdă solidă cu un dezavantaj MAJOR …

Pagina de pornire FastComet


FastComet a fost înființată în 2013 și are sediul central în San Francisco. Au peste 50.000 de clienți activi în întreaga lume, peste 20.000 de noduri și o echipă de 70 de angajați.

Acea bază de clienți diversă este susținută de cele zece locații ale serverului lor în orașe importante precum Chicago, Londra, Amsterdam, Singapore, Mumbai și Tokyo.

(Cu cât serverul este mai aproape de oamenii care încearcă să-l ajungă, cu atât este mai bine așteptat performanța – deci teoria merge.)

FastComet este, de asemenea, una dintre puținele companii private din afacerea de găzduire. Fiind privat, există doar câteva zeci de persoane în organizație, ale căror nume și chipuri reale apar pe site-ul lor. (Vom afla de ce contează asta într-o secundă.)

Deci, cum au plecat? Poate un mic și înrădăcinat în sus să înceapă să sprijine o bază de clienți la nivel mondial să țină pasul cu mărci de gazdă de miliarde de dolari?

Ne-am înscris pentru a afla un cont. Am achiziționat cel mai ieftin plan în noiembrie 2017 și am creat un site WordPress de testare și am urmărit cifrele uptime și viteza site-ului în Pingdom.

Haideți să aflăm în primele noastre concluzii începând cu ceea ce FastComet face bine.

Beneficiile utilizării FastComet Gazduire

FastComet face câteva afirmații destul de îndrăznețe pentru o firmă relativ tânără și mică.

Vestea bună este că au reușit să susțină o mulțime de ei, postând un timp de funcționare puternic în cele câteva luni pe care le-am monitorizat..

De asemenea, acestea depășesc gazdele obișnuite, cu prețuri transparente și servicii suplimentare gratuite.

Iată un aspect complet:

1. Uptime puternică din Poartă

Când vizitați pagina principală a FastComet, unul dintre primele lucruri pe care le veți vedea este această imagine minunată:

Comparativ FastComet uptime

Își poziționează rapid serviciile împotriva multor cele mai cunoscute mărci din industrie. Și vă asigură că sunt cei mai buni în general.

Din fericire, performanța lor de funcționare a început puternic. Primele luni au fost 100% impecabile, lunile ulterioare au scăzut doar ușor.

Media este de 99,97% excelentă!

Iată care sunt cifrele lunare pentru a face acest lucru:

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,67%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

Pagina de pornire FastCometDurata medie de funcționare FastComet | Vezi statistici

2. Suport rapid, personal

FastComet poate fi mic în comparație cu alte companii de găzduire, dar asta poate funcționa și ca avantaj.

Pentru început – echipa a fost în jurul blocului un timp sau două.

Partea publică de găzduire a cloud-ului a afacerii este oficială abia din 2013. Înainte de aceasta, echipa fondatoare a fost în activitatea de hosting de peste nouă ani.

Au lucrat aproape exclusiv la System Admin pentru clienții de afaceri (citiți: mare, complex, scump). Prin urmare, dacă ar fi capabili să aibă grijă de acest tip de afaceri, reducerea ar trebui să nu fie o problemă.

Este adevărat că au format, au organizat peste 400.000 de sesiuni de chat live și 875.000 de bilete de asistență.

Al doilea mare beneficiu al unei echipe mici este faptul că sunt capabili să ofere un serviciu rapid, prietenos, pe care majoritatea altor companii nu se pot potrivi.

Iată cum se citește de obicei această secțiune de asistență pentru orice altă companie de găzduire.

Va apărea chat-ul live al companiei. În cele mai multe cazuri, nu ai idee cu cine ai de-a face. De obicei, există o mică șansă să existe o imagine a persoanei care te ajută, este, evident, o imagine falsă și stoc.

(Sau mai rău – nu oferă chat live și nu te obligă să trimiți un e-mail impersonal lent).

Dar nu FastComet.

La scurt timp după ce a vizitat site-ul pentru prima dată, Frank G. a adresat ajutor. Spre surprinderea noastră, a început să se angajeze la câteva secunde după ce am aruncat o întrebare în felul său.

Suport FastComet Live Chat

Frank a fost foarte prietenos, răspunzând întrebărilor noastre în câteva secunde. Arată că este o persoană adevărată care este prietenoasă și vrea să ajute.

Deci nu este vorba de un centru de apel neprofesional care abia plătește salariul minim. FastComet investește foarte mult în asistența clienților și arată.

3. Garanție de înapoiere mai lungă decât mai obișnuită a banilor

Să fim sinceri unul cu celălalt pentru o secundă:

Trecerea la o nouă companie de găzduire dă nastere. Serios – este super perturbator, forțându-vă să renunțați la un site aparent bun. De asemenea, este foarte dificil și tehnic.

Așadar, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să fiți forțat să vă mutați din nou gazda, deoarece nu sunteți nemulțumit de cel pe care l-ați ales (dar acum sunteți blocat într-o afacere preplătită pe termen lung).

Din fericire, FastComet vă va oferi un complet 45 de zile să-ți recuperezi banii. Asta înseamnă că puteți încerca serviciul lor sau puteți chiar să creați un site de testare ca noi, și să aveți peste o lună pentru a le face veterinar.

Această perioadă de 45 de zile este printre cele mai lungi pe care le-am văzut. Înseamnă că FastComet este încrezător în serviciul pe care îl oferă.

4. Backup-uri zilnice gratuitecopii de rezervă rapide

Îți place sau nu, ești obligat să te confrunți cu problemele site-ului care amenință să deraieze toată munca grea pe care o depui. Rămâi la joc suficient de mult și este obligat să se întâmple tuturor.

Totuși, nu este nicio problemă dacă sunteți pe FastComet.

 • Primul, oferă backup-uri gratuite zilnice. Acesta este aproape nemaiauzit de planurile ieftine, de „valoare”.
 • Al doilea, acestea vor stoca aceste copii de rezervă pentru dvs., în siguranță în afara site-ului, până la 30 de zile complete.
 • Și al treilea – vă vor ajuta să restaurați versiunile mai vechi ale site-ului dvs. cu un singur clic, dacă este nevoie.

Toate acestea sunt făcute standard, pe toate planurile lor. Aproape prea bine ca să fie adevărat.

5. CDN gratuit Cloudflare

FastComet va arunca, de asemenea, o rețea gratuită de livrare de conținut Cloudflare (CDN) și în planurile lor de bază.

Rețelele de livrare a conținutului vor găzdui datele dvs. pe serverele din întreaga lume, astfel încât acestea să se încarce aproape instantaneu pentru oricine, oriunde.

Majoritatea companiilor de bază care găzduiesc cloud nu oferă nici măcar acest serviciu în conformitate cu planurile lor. Și dacă se întâmplă, va trebui să depășești câțiva dolari în plus, ca o creștere scumpă.

Dar nu la FastComet. Vor arunca unul gratuit.

Acest lucru, pe lângă faptul că este prietenos cu sursele deschise cu peste 150 de aplicații, face din FastComet una dintre cele mai bune opțiuni pentru ca noile companii să poată fi folosite și să funcționeze ASAP.

6. Migrații gratuitemigrații fastcomet

Dar stai, sunt mai multe!

Dacă aveți deja un site pe interwebs, FastComet vă va ajuta să îl mutați gratuit la serviciul lor.

Iată cum funcționează de obicei:

 1. Compania de găzduire va spune că face migrații gratuite. Când aveți nevoie de el, vă vor trimite un document de asistență pe care va trebui să îl descoperiți singur.
 2. Sau vor folosi unele instrumente „vrăjitor” neplăcut pentru a muta automat informațiile, astfel încât să nu fie nevoite să ridice un deget.

FastComet, pe de altă parte, va avea propria echipă de experți care deplasează întregul site pentru tine. Deci nu va trebui să ridicați un deget. Totul va fi împachetat în mai puțin de o oră, cu zero taxe suplimentare sau planuri mai mari necesare.

7. Domeniu gratuit pentru viață!

Da, ai citit asta.

Înscrieți-vă la un nume de domeniu prin FastComet și îl veți obține pentru-ev-er.

Am trecut în revistă peste alte treizeci de gazde și aceasta este singura dată când ne amintim că am văzut acest beneficiu.

Sigur, majoritatea altor companii de găzduire vă vor vinde cu plăcere un nume de domeniu. Ar putea chiar să arunce gratuit primul an sau să scoată câțiva dolari pentru a îndulci afacerea.

Dar atunci ce se întâmplă?

După expirarea primului an, ei te primesc la rata de reînnoire. Evident, nu veți obține un nou nume de domeniu după, corect?

Așa că profită. Primul an s-ar putea să fi fost doar câțiva dolari, dar anii următori ar putea să vă coste 4-5x prețul inițial.

Acesta este doar un exemplu de stabilire a prețurilor oneste și transparente ale FastComet. Iată un alt …

Contra folosind găzduirea FastComet

Timpul de funcționare al FastComet a fost excelent, suportul a fost prietenos și oferă o mulțime de bunătăți gratuite.

Desigur, nicio companie nu este perfectă. Nici FastComet nu este.

Iată câteva dintre problemele pe care le-am întâlnit până acum.

1. În ceea ce privește viteza

Trebuie să recunoaștem, am avut mari speranțe pentru FastComet – timpul lor de obținere a arătat rezultate grozave și am sperat aceleași statistici pentru viteză.

Ne-am înscris, plătit și testat toate celelalte site-uri enumerate. Deci, avem datele dificile pentru a face comparațiile reale.

Tocmai recent am examinat opțiunea de găzduire a GoDaddy, de exemplu, și am fost sincer aruncați de rezultatele de viteză ale unui 554ms super-scăzut în ultimele 24 de luni..

În timp ce opțiunea noastră preferată, HostGator Cloud, este de 399ms la fel de rapidă.

Până acum, toate sunt viteze destul de bune. Vor fi greu să sufle.

Cu toate acestea, HostGator-ul comun partajat a avut loc la 1191ms lent. Așadar, da – acela nu ar trebui să fie prea dificil de depășit.

Dar ghicește ce?

Site-ul nostru FastComet a venit aproape la fel!

În ultimele 24 de luni, ne-am bucurat viteza medie de încărcare lentă de 807ms.

Îl poți vedea singur. Iată datele din ultimele 12 luni pentru a face o copie de rezervă:

Viteza medie din ultimele 12 luni:

FastComet statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie FastComet 2019-2020 | Vezi statistici

Tarife FastComet, Planuri de gazduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire oferite de FastComet:

Tarife și planuri FastComet

FastCloud: Obțineți un transfer de domeniu gratuit, spațiu pentru un singur site, 15 GB spațiu SSD cu trafic nemodificat, pentru doar 3,45 USD / lună.

FastCloud Plus: Nivelul intermediar oferă același transfer de domeniu gratuit. De asemenea, aruncă mai multe site-uri web și aproape dublează spațiul SSD. Toate pentru doar 5,20 USD / lună.

FastCloud Extra: Primul plan al FastComet pare destul de asemănător cu ultima opțiune, dar cu puțin mai mult spațiu și opțiunea „RocketBooster” pentru a accelera lucrurile. (Care, în conformitate cu testele noastre, ar putea merita actualizarea.) Rețineți că va costa puțin în plus la 6,90 USD / lună.

Mai multe informații despre FastComet:

 • Domeniu gratuit? da.
 • Ușor de înregistrare: Proces ușor de înscriere.
 • Metode de plata: Toate cardurile de credit standard și PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Conform condițiilor lor de furnizare a serviciilor, „Nu putem și nu garantăm exactitatea sau completitatea informațiilor, inclusiv prețurile, imaginile produselor, specificațiile, disponibilitatea și serviciile. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile și de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiile în orice moment, fără notificare prealabilă. “
 • upsells: Câteva urări, dar nu prea multe.
 • Activare cont: Activarea rapidă a contului.
 • Panou de control și experiență de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Acces la peste 150 de aplicații populare open-source.

Recomandăm FastComet?

FastComet ne-a aruncat cu mai mulți factori.

Timpul liber a fost printre cele mai puternice pe care le-am văzut. Serviciul pentru clienți a fost atât prietenos, cât și rapid.

Nu a fost decât o singură plângere. Din păcate, a fost unul mare …

Poate că avem un dud, dar viteza site-ului nostru a fost prea lent pentru a recomanda FastComet.

Sperăm că performanța se îmbunătățește dramatic în următoarele câteva luni și ne putem schimba tonul.

P.S. Dacă doriți să vedeți furnizori de găzduire care s-au clasat peste FastComet, consultați cele mai bune gazde web aici.

Ați avut experiență cu FastComet – pozitiv sau negativ? Dacă da, vă rugăm să lăsați mai jos o recenzie transparentă și onestă!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector