JustHost Review (2020) – Merită să le cântăm?

Recenzia JustHost


Chris Phillips a început JustHost.com în 2002 în Glendale, California. Transmite rapid până în 2012 și a fost achiziționat de EIG.

Acest lucru ne oferă o idee despre ce rezultate trebuie să ne așteptăm pe baza examinării multor alte mărci EIG de până acum (iPage și HostGator).

Pentru a le oferi o șansă echitabilă, am creat un site web WordPress pe planul „Partajat” al JustHost în iunie 2015. De atunci, le monitorizăm uptime și viteză îndeaproape în așteptarea furnizării acestei recenzii corecte și nepărtinitoare..

Iată rezultatele de până acum:

Beneficiile utilizării Justhost Gazduire

Dacă ați citit oricare dintre celelalte recenzii noastre de găzduire, puteți observa că lipsește ceva aici (cum ar fi „Big 3”, inclusiv ora de funcționare, viteza și serviciul).

Există un motiv pentru asta …

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la asta, să ne concentrăm asupra pozitivilor.

1. Furnizare de server instantanee

Unele gazde necesită un proces de înscriere îndelungat pentru majoritatea conturilor noi, ceea ce înseamnă că (da, chiar și cele internaționale) ar trebui să sari la telefon pentru a verifica cine sunteți.

Asta înseamnă că vă puteți aștepta la un proces încetinit (ca să nu mai vorbim de frustrant și ușor iritant). Sau cerința ocazională de apel telefonic impar.

Vestea bună este că JustHost oferă furnizări instantanee de server dacă doriți să mergeți cu serviciile lor premium, VPS sau dedicate.

2. Garanție de rambursare de 30 de zile și suplimente

JustHost oferă o garanție standard de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de experiența inițială. Aceasta este doar aproximativ (vezi ce am făcut acolo?) Media industriei pentru aceia dintre voi care urmează acasă.

Este important să rețineți că restituirea se aplică numai serviciului de găzduire.

Nu se aplică altor produse, cum ar fi domenii. Deoarece sunt incluse domenii gratuite, JustHost deduce o taxă de domeniu nerambursabilă de 15,99 USD din rambursarea dvs. pentru a acoperi costurile acestora.

Puteți apoi transfera numele de domeniu pe care l-ați ales către o altă gazdă web. Rețineți că nu puteți transfera domenii înregistrate recent către o altă gazdă în termen de 60 de zile de la activare.
caracteristicile justhost
JustHost se integrează ușor cu platformele populare precum Google Apps, pe lângă alte 100 de aplicații open source.

De asemenea, vor arunca credite de publicitate gratuite Google și Bing, ceea ce este un mic bonus util dacă sunteți gata să începeți să generați vânzări online.

3. Nume de domeniu gratuit

Înregistrările de cont noi vor primi și un nume de domeniu gratuit (indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți).

ura!

4. Biblioteca de script gratuit

Cu fiecare cont JustHost, veți beneficia gratuit de o bibliotecă completă de scripturi.

SimpleScripts pot instala automat oricare dintre scripturile pe care le alegeți dreptul la site-ul dvs. Scripturile disponibile includ WordPress, osCommerce, phpBB și Joomla.

În acest fel, puteți instala scripturile de care aveți nevoie fără a fi necesar să fie un geniu de codificare.

5. Bună securitate

Atunci când alegeți o gazdă web, securitatea ar trebui să fie una dintre prioritățile dvs..

Din fericire, JustHost oferă tone de diferite forme de securitate a site-ului. Folosesc Secure Sockets Layer (SSL), shell securizat (SSH), SSD (SSD) și multe altele.

De asemenea, furnizează SiteLock, care include:

 • Scanare zilnică a vulnerabilității la 360 de grade
 • Rapoarte de bord
 • Alerte & notificări prin email
 • Un ecuson de securitate dinamic verificabil
 • Întreținerea securității
 • Scanare în 360 de grade (defacement, descărcări drive-by, vulnerabilități ale bazei de date și vulnerabilități ale aplicației)

De asemenea, veți primi alerte și rapoarte instantanee la adresa dvs. de e-mail și la tabloul de bord dacă este detectată o amenințare. În acest fel, puteți lua măsuri împotriva conținutului dăunător înainte ca site-ul dvs. să fie listat pe lista neagră.

JustHost susține că puteți contacta echipa lor pentru a curăța fișierele dăunătoare dacă nu știți cum să le eliminați singur.

6. Timpuri de încărcare a paginii îmbunătățite

O revizuire anterioară de 24 de luni a timpilor de încărcare a paginilor lor a arătat în cele din urmă performanță peste medie.

JustHost a ajuns în jur de 731ms, ceea ce este destul de bine, având în vedere standardele industriei.

Dacă mențin performanțele bune, atunci aceasta este o veste bună, deoarece viteza (sau lipsa acestuia) este unul dintre motivele principale pentru care oamenii părăsesc site-ul dvs. (fără a deveni client sau client). Vizitatorii sărind, afișările paginilor scad, conversiile au un succes și satisfacția clienților de pe tablă scade.

Durata medie de încărcare a ultimelor 12 luni:

JustHost statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie medie 2019-2020 | Vezi statistici

Contra de a utiliza Justhost Gazduire

Cele mai importante funcții pe care le furnizează un furnizor de hosting sunt:

 1. Uptime: Cantitatea medie de timp pe care site-ul dvs. web este online și disponibil (nu „în jos”, unde vizitatorii nu îl pot accesa din cauza unor erori sau probleme ale serverului)
 2. Viteză: Cât de repede (sau încet) paginile dvs. încarcă tot conținutul, imaginile și multe altele. De regulă generală, cu cât site-ul este mai lent, cu atât conversiile sunt mai reduse.
 3. Relații Clienți: Un serviciu bun ar trebui să meargă mai sus și nu numai pentru a vă ajuta să aflați cum să faceți site-ul dvs. cel mai bun lucru în timp ce rezolvați problemele comune atunci când apar. Acest lucru este adevărat în special dacă nu sunteți cea mai tehnică persoană din lume.

Și dacă citiți secțiunea PROS (gotcha – skimmers!), Veți observa că două din trei funcții nu au apărut încă.

Nu este un semn bun. Uită-te:

1. Asistență slabă pentru clienți

În general, experiența noastră cu asistența clienților a fost destul de bună. Asistența JustHost a fost conectată în 3 minute și răspunsul la întrebarea noastră a fost oferit relativ rapid.

Cu toate acestea, o verificare de fond a dezvăluit recenzii mixte de la alți clienți..

Suport JustHost

Se pare că calitatea serviciului clienților JustHost ar fi putut să se întoarcă în 2015 în 2015.

Uită-te la schimbul pe care utilizatorul Twitter @_MichaelTanner a avut-o cu JustHost în martie 2015:

JustHost twitter 1

Se pare că JustHost a folosit aceeași abordare pe Twitter ca și în serviciul de chat live. Compania i-a trimis lui Michael un link în răspunsul lor, care nu părea să fie util.

Și nu este singurul client care a luat pe Twitter să se plângă.

În ianuarie 2016, utilizatorul Twitter @natecyph a spus că, deși a fost cu JustHost de mult timp, serviciul lor pentru clienți este inacceptabil..

JustHost Twitter2

Compania i-a răspuns, dar se pare că ar fi putut fi prea târziu.

O altă companie de găzduire web numită „Cut All The Shit” a răspuns și l-a încurajat să-și migreze site-ul către serverele lor.

Twitter JustHost 3

Schimbul se arată pentru cât de mult prețuiesc utilizatorii de gazdă web un serviciu de calitate pentru clienți.

Dacă accesul la o asistență eficientă 24/7 pentru clienți este important pentru dvs., este posibil să doriți să vă gândiți de două ori despre angajarea la JustHost.

2. Timpul de utilizare sub medie de 99,88%

În ultimele 24 de luni, timpul de funcționare al JustHost a înregistrat în medie 99,88%, sub nivelul standard al industriei de 99,93%.

Pacat pentru ca, in ultimele 12 luni, JustHost a dat rezultate decente si chiar si-a mentinut timpul de functionare 100% in 4 luni consecutive (decembrie 2018-martie 2019). Cu toate acestea, nu a fost suficient să creștem timpul de funcționare mediu în perioada noastră de testare.

Ultima durată de funcționare medie de 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,46%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,87%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 99,99%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 98.20%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,97%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

JustHost ultimele statistici de 24 de luniJustHost timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

3. Cel mai ieftin preț DOAR cu 3 ani, plată în avans

JustHost pare ieftin, cu o rată lunară de 3,95 USD.

Rețineți că trebuie să plătiți timp de trei ani, totul deodată înainte, dacă doriți să blocați acel tarif mare. În caz contrar, un termen mai scurt (cum ar fi 12 luni) vă va returna cu 5,95 USD pe lună (din nou – plătit în avans).

Pentru a înrăutăți, odată ce această rată „promoțională” expiră la finalizarea planului dvs., opțiunile de preț vor crește din nou.

Atunci când este ajustat pentru prețul efectiv, acesta pune JustHost în direcția concurenței cu unele dintre cele mai bune gazde pe care le-am analizat. (Știi, și cei cu o viteză și un suport mult mai bune.)

4. Copiile de rezervă săptămânale nu sunt garantate

JustHost oferă backup săptămânal.

Deși această ofertă nu este excelentă (unele alte gazde le oferă zilnic sau noaptea în comparație), este bună (în fața acesteia). Să ai cel puțin o copie săptămânală în caz de urgență este util și plăcut de știut.

Dar…

JustHost nu garantează copiile de rezervă oferite săptămânal. Tehnic oferă una, dar nu o sprijină sau nu o ascunde.

Ce?

Evident, nu puteți banca cu adevărat securitatea și viitorul site-ului dvs. web cu acea cerere mai puțin inspirată.

S-ar putea să doriți să găsiți un plan B, dacă este cazul.

5. Cantitatea de Upsell (s) a fost prea mare

Orice companie ar trebui să fie liberă să încerce să conducă venituri, oricum ar considera de cuviință.

Din nefericire, volumul de reacții cu care ați fost bombardat când v-ați înscris la JustHost este destul de frustrant.

Mulți alții s-au plâns deja de această practică, dar, din păcate, nu a oprit graba constantă a urgențelor.

Preturi JustHost, Planuri de gazduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire pe care le oferă:

 • Planul de bază: Acest plan costă 3,95 USD pe lună și acceptă un site web. Este livrat cu spațiu pe disc de 50 GB și acceptă 5 conturi de e-mail (cu stocare de 100 MB pentru fiecare cont) și 25 de subdomenii.
 • Plus plan: Acest plan costă 6,95 USD pe lună și acceptă 10 site-uri web. Este livrat cu un spațiu pe disc de 150 GB, acceptă 50 de nume de subdomeniu, 100 de conturi de e-mail (500 MB pentru fiecare cont) și este livrat cu un CDN.
 • Planul prim: Acest plan costă 6,95 USD pe lună și acceptă site-uri web nelimitate. Permite subdomenii nelimitate, conturi de e-mail nelimitate și stocare nelimitată. Este livrat cu 1 certificat SSL, 1 IP dedicat și protecție de rezervă premium.

Prețuri și planuri JustHost

 • Domeniu gratuit? da.
 • Ușor de înregistrare: Proces rapid de înregistrare în doi pași.
 • Metode de plata: Card de credit, PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Conturile de găzduire partajate au o limită de 200.000 de inode, 1.000 de tabele de baze de date și 3 GB de baze de date MySQL / PostgreSQL în total. Depășirea acestei limite poate duce la rezilierea contului dvs. cu sau fără notificare prealabilă.
 • upsells: Multe urări.
 • activare cont: Activare rapidă.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: Propriul lor cPanel puternic personalizat.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Opțiunea „Instalează un singur clic” pentru instalarea aplicațiilor populare și CMS-urilor.

Recomandăm JustHost?

Greu de spus.

Chiar dacă viteza lor este decentă, JustHost eșuează în două din cele trei servicii majore ca gazdă web.

Calitatea asistenței lor pentru clienți a fost în cel mai bun caz, iar timpul de funcționare al JustHost este, de asemenea, sub media pe care am dori să o vedem.

În plus, prețul lor adevărat i-a pus în concurență directă cu unele MULTE gazde mai bune la un interval de preț similar.

Ar putea merita să le verificați pe cele mai întâi pentru a vă economisi ceva timp, bani, nervi și, pe termen lung, probleme.

Ați folosit JustHost? Vă rugăm să lăsați mai jos o recenzie onestă și transparentă – bună sau rea, apreciem ambele!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector