IONOS Hosting Review – Bine, dar nu pentru toată lumea …

Recenzie IonosPrima pagină de găzduire web IONOS


IONOS (cunoscut anterior ca 1&1) este un serviciu de găzduire web care include mai multe instrumente de site.

Ele acoperă cea mai mare parte a opțiunilor de găzduire disponibile, cum ar fi găzduire partajată, hosting VPS, găzduire WordPress, hosting cloud și multe altele.

Acest lucru, împreună cu câteva opțiuni excelente de asistență pentru clienți și prețuri decente, au făcut din IONOS un favorit în lumea serviciilor de găzduire.

Cât de bun este IONOS Hosting? În scopul acestei recenzii, acoperim în mare parte serviciile de găzduire partajate IONOS.

Am testat o serie de factori, incluzând serviciul pentru clienți, capacitatea de utilizare generală, timpul de funcționare și mai mulți pentru a vă prezenta cea mai completă recenzie posibilă.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU:Recomandat
VITEZĂ:649ms (Martie 2020 – aprilie 2020)
UPTIME:100% (Martie 2020 – aprilie 2020)
A SUSTINE:Chat live 24/7, bază de cunoștințe
APPS:WordPress, Duda, Drupal, phpBB, Joomla
CARACTERISTICI:Certificat SSL dedicat, Panou de bord, Web Builder
PLANE DE ACASARE:Server partajat, VPS, WordPress, Cloud, server dedicat
TRANSFER SITE:Nu este gratis
Pricing:Începând de la 1,00 USD / lună (se reînnoiește la 8,00 USD / lună)

Beneficiile utilizării IONOS Gazduire

1. Asistență pentru clienți responsivi

Primul lucru pe care l-am observat despre IONOS a fost opțiunile sale de asistență pentru clienți.

Asistența pentru clienți reprezintă o afacere uriașă în aproape orice industrie.

Dacă îți faci viața în totalitate în afara site-ului tău (ceea ce este cazul multor antreprenori moderni), atunci trebuie să ai încredere că site-ul tău va fi mereu în funcțiune. Dar când apare o problemă, trebuie să aveți încredere că compania care se ocupă de găzduirea dvs. poate fi contactată imediat pentru a rezolva problema.

IONOS oferă chat în direct 24 de ore din 24 și un centru de ajutor online care oferă o mulțime de articole pe toate serviciile lor cheie.

Cu chat-ul live, ei îți cer să-ți expui întrebarea înainte să te conectezi. Apoi, sunteți imediat asociat cu un agent.

În mai puțin de un minut, purtam o conversație cu Jean F.

Ionos suport pentru chat live

Răspunsurile lui Jean au fost instantanee și complete. Nu s-a simțit niciodată de parcă am avea de-a face cu cineva care nu vorbea engleza fluent sau cu un fel de bot automat. Aceasta a fost o persoană reală care a oferit răspunsuri în timp real.

În total, nivelul serviciilor a fost fantastic. Dacă ar fi să nitpick, am putea spune că răspunsurile ei ar fi putut fi mai cordiale, dar, în general, am fost foarte mulțumiți de comunicare.

2. Optime puternică – 100%

Una dintre cele mai importante valori pe care le măsurăm atunci când vine vorba de furnizorii de găzduire este uptime.

Vă plătiți să aveți site-ul dvs. online. Dacă timpul de funcționare lipsește și site-ul dvs. se reduce în mod curent, atunci serviciul dvs. de găzduire v-a eșuat în zona sa cea mai crucială.

IONOS susține că are o durată de funcționare de 99,9%. Potrivit departamentului de servicii pentru clienți, singurul motiv pentru care nu pretind o utilizare a timpului de 100% este acela că nu sunt în măsură să dea socoteală pentru dezastre naturale..

Ionos statistici privind funcționarea și vitezaIONOS timpul de funcționare mediu | Vezi statistici

Și până departe de datele pe care le-am adunat timpul de funcționare a fost un perfect 100%. Rețineți că acestea sunt doar date de două luni, deci nu putem face nicio concluzie încă, dar începutul a fost promițător. Vom continua să actualizăm statisticile lor pe măsură ce trece timpul.

3. Viteză bună de încărcare a paginii

Un site lent nu este doar enervant: atunci când o pagină durează peste 5 secunde pentru a încărca, peste 25% dintre vizitatorii dvs. potențiali vor căuta deja în altă parte

De ce este asta?

Performanța site-ului este foarte mare atunci când Google examinează site-ul dvs. Scorul dvs. SEO important, care determină plasarea dvs. în cel mai popular motor de căutare din lume, se bazează foarte mult pe acesta.

Viteza site-ului este al patrulea cel mai important factor de clasificare SEO, în spatele numai securitatea site-ului, crawlabilitatea și prietenia mobilă.

Așadar, un site lent este o dezactivare imediată pentru Google și vizitatorii site-ului.

Trăim într-o epocă de comunicare instantanee și informații instantanee. Dacă întârzieți, șansele sunt ca utilizatorul să găsească un alt site cu informații similare care să le pese mai mult de experiența lor.

Pe măsură ce viteza paginii dvs. scade, rata de respingere se absoarbe.

Rata de respingere la încărcare a paginii

Acesta este motivul pentru care este minunat să vezi IONOS producând o viteză medie de încărcare a paginilor 649ms (0,65 sec). Este încă devreme pentru a face concluzii sau afirmații definitive, dar este un început bun. Vom continua să actualizăm această recenzie pe măsură ce adunăm mai multe date.

Ionos detalii uptime și vitezăViteza medie IONOS martie 2020 – aprilie 2020 | Vezi statistici

4. Securitate SSL gratuită

Securitatea este un alt aspect important al unui serviciu de găzduire. Din fericire, este o zonă în care IONOS excelează.

Serviciul utilizează un certificat SSL Dedicat GeoTrust și un certificat SSL Wildcard. Aceasta criptează site-ul dvs. pentru securitate avansată, ceea ce ar trebui să vă ajute să respirați un suspin de ușurare atunci când desfășurați afaceri online.

Este necesar un certificat SSL pentru a avea un site web HTTPS. Dacă adresa URL începe cu HTTP, Google va marca de fapt site-ul dvs. ca nesigur. În plus, certificatele SSL protejează datele care sunt schimbate între utilizatori și site. Acest lucru ajută clienții să aibă încredere în tine mai mult, care este coloana vertebrală a oricărei relații de afaceri

Certificatul SSL Dedicat GeoTrust este inclus în server, în programul de găzduire partajată pentru dezvoltatori și în pachetele de eShop pentru dezvoltatori. Certificatul SSL Wildcard vine standard cu toate planurile de găzduire partajate Linux și Windows.

5. Domeniu gratuit și e-mail cu unele pachete

Extrasele sunt întotdeauna drăguțe. Ne place să vedem că pachetele de găzduire aruncă unele funcții bonus fără niciun cost atunci când vă abonați la una dintre opțiunile lor plătite.

IONOS oferă de fapt două dintre cele mai comune funcții gratuite, înregistrare de domenii și adrese de e-mail.

Un nume de domeniu este gratuit timp de un an cu pachete esențiale, de afaceri și de partajare a expertilor partajate de experți.

Când vine vorba de un cont de e-mail de marcă (o altă necesitate, dacă doriți să fiți luați în serios de oamenii cu care lucrați), ambele pachete Linux și Windows vin cu conturi de e-mail pe toate nivelurile. Abonații Windows pot primi între 25 și 500 de conturi de e-mail, în timp ce clienții Linux vor primi între 10 și 100 de conturi. Totul depinde de pachetul ales.

6. Interfață utilizator îmbunătățită

IONOS nu folosește cPanel-ul clasic, în schimb, au dezvoltat propriul backend personalizat. Pentru cei obișnuiți cu cPanel, poate fi confuz și să dureze ceva timp la început, dar, în general, este destul de ușor de utilizat.

Interfața de utilizare a lui Iono

În tabloul de bord, puteți gestiona domenii, certificate SSL, adrese de e-mail, verificați statisticile site-ului dvs. etc..

IONOS a adăugat, de asemenea, o bară de căutare îmbunătățită, unde puteți găsi setări și comuta între produse mai rapid.

Au fost multe sentimente amestecate de la alți utilizatori cu privire la interfața IONOS, mai ales că nu este foarte intuitiv în comparație cu cPanel. Dar se pare că IONOS a depus un efort pentru îmbunătățirea capacității de utilizare a tabloului de bord și a făcut mai logic utilizarea.

Contra utilizării IONOS Gazduire

1. Înregistrarea contului este posibilă numai în cantități limitate de țări

Unul dintre lucrurile pe care este posibil să le observați în primul rând despre IONOS este că puteți să vă înregistrați contul la ele doar într-o cantitate limitată de țări. Majoritatea țărilor sunt reprezentate, dar, de exemplu, dacă sunteți localizat în China și doriți să vă înscrieți la IONOS, nu este posibil, deoarece nu se află pe lista lor.

Același lucru este valabil și pentru majoritatea țărilor europene. Chiar dacă IONOS a fost înființat în Germania, iar sediul central este încă acolo, doar unele dintre țările europene sunt reprezentate pe listă.

Puține exemple în care nu vă puteți înscrie cu IONOS:

 • China
 • Iran
 • Egipt
 • Maroc
 • Myanmar
 • Europa (Polonia, România, Olanda, Portugalia, Suedia, Finlanda, Belgia, Republica Cehă etc.)

Așadar, este posibil să verificați mai bine înainte de înscriere, dacă puteți continua să vă înregistrați în țara dvs..

2. Fără transferuri de site-uri gratuite

Dacă migrați site-ul dvs. către o nouă gazdă web, o modalitate excelentă de a îndulci vasul este de a oferi un transfer gratuit.

Acesta permite unui nou client să înlăture o parte din stres și povara financiară în afara procesului.

Nu este ceva oferit de IONOS.

Ne-am asigurat să consultăm departamentul de servicii pentru clienți prin chat live. Potrivit lui Jean de la asistența clienților, aceștia nu oferă transferuri gratuite și nu a putut da un răspuns solid atunci când a fost întrebat despre prețuri.

Potrivit lui Jean, procesul de transfer trebuie să fie cotat individual la clienți, deoarece este taxat pe oră.

Costuri, planuri și metode de plată IONOS

IONOS are două varietăți diferite de servicii de găzduire partajate, fiecare având trei pachete de găzduire web pentru a alege.

În primul rând, acestea oferă gazduire Linux – care se numește Web Hosting pe site-ul oficial.

De asemenea, oferă gazduire Windows. Evident, aceste variante diferite de găzduire partajată au loc pe diferite sisteme de operare.

Ambele au un preț bun, dar obțineți mult mai multe funcții cu opțiunea Windows. Fiecare browser are trei niveluri diferite de a alege.

Să începem cu Linux:

 • Planul Linux Essential este un pachet fără riscuri lunar pentru lună. Costă 4 dolari pe lună. Acest nivel funcționează cel mai bine pentru un site web și oferă 10 GB spațiu de stocare. Oricine cumpără acest nivel primește, de asemenea, 10 conturi de e-mail și un domeniu gratuit timp de un an. Are un nivel de performanță care permite până la 50 de vizitatori pe minut pe site-ul dvs..
 • Nivelul de afaceri începe de la $ 1 pentru prima lună și apoi se ridică la 8 dolari pe lună fără niciun angajament. Utilizatorii din acest nivel pot avea site-uri web nelimitate cu stocare nelimitată. De asemenea, primesc până la 50 de conturi de e-mail și un domeniu gratuit pentru o perioadă de un an. Site-urile de la acest nivel sunt optimizate pentru până la 200 de vizitatori pe minut.
 • Nivelul de expert costă 14 dolari pe lună și poate fi anulat în orice moment. De asemenea, include site-uri web nelimitate, stocare și baze de date cu un domeniu gratuit de un an și până la 100 de conturi de e-mail. Site-urile din planul Expert sunt optimizate pentru până la 500 de vizitatori pe minut. Protecția împotriva site-urilor SiteScan și o rețea de livrare a conținutului sunt de asemenea incluse.

Ionos a distribuit prețuri de găzduire linux

În ceea ce privește aspectele Windows, aveți o serie de planuri mai mari care vin cu o perioadă de angajament.

 • Planul de afaceri funcționează pentru un site sau proiect. Este de 1 dolar pe lună timp de 12 luni și apoi se reînnoiește la 8 dolari pe lună. Obțineți 100 GB stocare, 25 de conturi de e-mail și un domeniu gratuit.
 • Planul Pro are, de asemenea, un preț de 1 dolar pe lună pentru o perioadă de șase luni și apoi se reînnoiește la 10 dolari pe lună. Este bun sau până la cinci site-uri web și are 250 GB stocare. Abonații primesc 100 de conturi de e-mail și un domeniu gratuit.
 • Planul Expert este cel mai înalt dintre cele trei niveluri Windows. Ca și celelalte, începe de la 1 USD pe lună și continuă ca atare o perioadă de șase luni. După aceea, este de 14 dolari pe lună. IONOS spune că este cel mai bun pentru până la 50 de site-uri web și are 500 GB stocare. Un domeniu gratuit și 500 de conturi de e-mail vin cu acest plan, împreună cu o rețea de livrare a conținutului.

Ionos a partajat Windows care găzduiește prețuri

IONOS acceptă plăți PayPal și card de credit.

Recomandăm IONOS?

Da facem.

Planurile lor flexibile atât pentru Linux cât și pentru Windows sunt accesibile și includ o mulțime de funcții utile. Asistența rapidă a clienților pe care am experimentat-o ​​a fost, de asemenea, o pene uriașă.

Dar există și dezavantaje, nu vă puteți înscrie cu ele în majoritatea țărilor europene, iar prețurile promovate de 1,00 USD / lună se reînnoiesc cu o valoare mult mai mare de 8,00 USD / lună.

Securitatea SSL face din acesta un serviciu foarte sigur și ne-a plăcut cu adevărat că vine cu un domeniu gratuit. Deși nu bifează atâtea câștiguri, de exemplu, ceva de genul Bluehost, este totuși un furnizor de hosting de încredere care va duce la bun sfârșit treaba, chiar acolo, cu GoDaddy.

P.S. Ai mai folosit IONOS înainte? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map