Gazduire web ieftina pentru Australia

Ca agenție digitală, găzduirea web este ceva ce nu putem face fără și, în timp ce folosim găzduirea premium mai scumpă pentru clienții noștri, avem și o mulțime de proiecte secundare care au nevoie și de găzduire, iar pentru aceștia le folosim. opțiunile mai ieftine. În acest moment, avem conturi de găzduire cu peste 30 de companii!


Așadar, când vine vorba de o informație decentă asupra celor mai bune companii ieftine de găzduire web pentru Australia, ați ajuns la locul potrivit!

Mai jos veți găsi topul nostru personal 3 al celor mai bune servicii ieftine de găzduire web pentru Australia. Fiecare dintre care am analizat, revizuit și comparat cu cea mai apropiată concurență pentru a le oferi un loc pe listă. Utilizăm următoarele criterii pentru a oferi locurilor noastre favorite: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere.

Notă marginală: Credem cu tărie că puteți obține opțiuni mai bune și mai accesibile dacă vă uitați la gazdele web deținute de SUA btw. Atâta timp cât au servere în sau în apropierea Australiei (de exemplu, Singapore <- depășesc o mulțime de gazde cu sediul în Australia), de obicei, sunt alegerea mai bună (cum ar fi minunatul nostru număr 1, Hostinger)!

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWit Website
Logo-ul Hostinger0,99 USD (în scădere de la 9,99 USD)10 GB
 • Foarte accesibil
 • Configurare super ușoară
 • Performanță excelentă și viteză
 • Rețea globală de servere
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Recenzie Hostinger
siteground24,95 USD (reducere temporară de 67%, în scădere de la 14,95 USD)10 GB
 • Ușor de folosit
 • Servere rapide
 • Suport excelent 24/7!
 • Securitate personalizată rezistentă la gloanțe
 • Garanție de returnare de 30 de zile
SiteGround Review
Hostpapa3,36 USD (mai puțin de 8,99 USD)100 GB
 • Foarte ieftin
 • 100 GB Spațiu pe disc
 • Totuși, serverele din SUA au un timp mai scăzut de încărcare.
Recenzie HostPapa

„Cu atât de multe companii de găzduire din care să aleagă, găsirea unuia decentă care se potrivește nevoilor tale poate necesita foarte mult timp, mai ales că toate par să ofere aceleași caracteristici la puncte de preț ușor diferite, lăsând majoritatea oamenilor să se întrebe unde se află diferența …

Deci, în afară de tabloul de mai sus, am creat, de asemenea, un top 10 mai detaliat al celor mai ieftine companii de găzduire web pentru Australia. Pentru a sorta cele mai bune gazde web am utilizat următoarele criterii: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere. Bucurați-vă!“

Matthew RogersMatthew Rogers – Editor

Cel mai ieftin Web Hosting Australia 2020 – Recenzii

1. Hostinger

Logo Hostinger
Site-ul: hostinger.com
Pret: USD 0,99 USD
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: Live Chat
Abordare globală: Da

Hostinger este cel pe care îl căutați. Nu numai că este cel mai ieftin de pe lista noastră, dar calitatea serviciilor lor de găzduire este egal sau uneori mai bună decât concurenții la prețuri mai mari, dar este foarte impresionant!

Cu doar 0,99 USD USD, obțineți un server cu adevărat rapid în apropierea AU (Singapore – aceeași locație pe care o folosim pentru centrul nostru de date principal al site-ului nostru), 10 GB spațiu pe disc SSD, 24/7/365 asistență pentru clienți și SSL gratuit.

Aceștia oferă chiar o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit!

Dar ceea ce le diferențiază cu adevărat de cea mai mare parte a concurenței lor, este modul în care urcă noile înscrieri. Nu am trecut niciodată printr-un proces de configurare care să fie atât de bun (și de-a lungul timpului am creat o mulțime de conturi de găzduire). Este foarte bine proiectat și te face să funcționezi foarte repede.

În plus, spre deosebire de multe alte gazde web, acestea nu folosesc cPanel ca panou de control. Ei au personalizat propriul design, arată mult mai curat și este foarte ușor de utilizat.

Atunci când vine vorba de acoperirea globală a serviciilor lor, în afară de serverul lor din Singapore, au și servere în Statele Unite, Regatul Unit, Olanda, Lituania, Singapore, Brazilia sau Indonezia. Acest lucru este excelent dacă piața țintă nu este în Australia.

Au 3 planuri de găzduire partajate, cu cea mai ieftină doar USD 0,99 USD / lună (în scădere de la 7,99 USD), ceea ce este într-adevăr o valoare nebună luând în considerare configurarea lor de calitate. Și dacă mergeți cu următorul lor plan (încă sub $ 3 / lună), primiți backupuri zilnice, domenii nelimitate, 20 GB spațiu pe disc și o memorie RAM crescută.

În cartea noastră sunt un dezbrăcător!

Pro-uri

 • Foarte ușor de configurat
 • Mare performanță
 • Super accesibil
 • Server rapid în rețeaua globală Singapore +

Contra

 • N / A

2. SiteGround

Logo-ul SiteGround
Site-ul: www.siteground.com
Preț: 4,95 USD
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

SiteGround este o altă gazdă excelentă. Suportul lor este de top (prin telefon, chat și bilete), prețul este accesibil și serverele rapid (din nou, alegeți serverul Singapore pentru site-urile Aussie). SG vine, de asemenea, recomandat oficial de WordPress, care este destul de darnic impresionant.

La fel ca în cazul lui Hostinger, ne place foarte mult acoperirea lor globală, au centre de date în SUA, Marea Britanie, NL și SG, doar în cazul în care veți începe vreodată să vizați o piață globală.

Adăugați la acesta un sistem de securitate foarte eficient (pe care îl au personalizat încorporat), backup-uri automate și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Alte beneficii suplimentare includ SSL gratuit pentru securizarea site-urilor dvs., backup-uri zilnice pentru liniște sufletească și multe altele.

Cel mai ieftin plan al SG începe doar de la 4,95 USD / lună (67% reducere la prețul normal)! 

Pro-uri

 • Ușor de configurat
 • Securitate solidă
 • Abordare globală cu mai multe centre de date
 • Sistem de cache în interior pentru timp de încărcare rapidă

Contra

 • Taxe mari de reînnoire

Citiți site-ul nostru de revizuire de găzduire aici

3. HostPapa

Logo-ul HostPapa
Site-ul: hostpapa.com.au
Pret: AUD 3,36 USD
Spațiu pe disc: 100 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

HostPapa este un alt furnizor de hosting extrem de accesibil. Deși le lipsește unele dintre caracteristicile cele mai interesante ale concurenților precum SiteGround, acestea compensează oferind o mulțime de spații pe disc și un suport foarte bun.

Oferă câteva freebies bune, cum ar fi un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și un transfer gratuit de site, dacă aveți nevoie. În afară de găzduirea comună comună (opțiunea generală generală pentru majoritatea oamenilor), aceștia oferă, de asemenea, găzduire revânzători, găzduire VPS și găzduire WordPress, precum și servicii de web design, G Suite și asistență de integrare Office 365.

Un dezavantaj este că serverele lor nu sunt în Australia, ci în Canada și SUA, astfel încât timpii de încărcare vor suferi puțin … dar apoi din nou, puteți activa un CDN precum Cloudflare (care este gratuit) să vă împingă conținutul în întreaga lume și să aibă funcționează fără probleme de oriunde (și nu este atât de dificil de configurat).

Foarte accesibil doar 3,36 USD AUD / lună!

Pro-uri

 • 100 GB spațiu pe disc
 • Suport 24/7
 • Numele de domeniu gratuit
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • Servere SUA

4. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire
Site-ul: www.a2hosting.com
Pret: USD 3,92 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

În timp ce A2 Gazduire este – în mintea noastră – fantastic pentru găzduirea revânzătorilor, planurile lor de găzduire partajate ieftine sunt, de asemenea, impresionante. Ele oferă toate caracteristicile obișnuite pe care le așteptați de la o gazdă decentă, la un cost destul de accesibil de 3,92 USD / lună.

Oferă găzduire SSD pentru viteză, spațiu pe disc nelimitat, un centru de date rapid bazat pe Singapore pentru site-uri australiene (cum ar fi SiteGround) și suport 24/7.

Lucrul care îi diferențiază de concurență este garanția lor de returnare a banilor în orice moment … deși nu am testat-o ​​încă.

Oferă 3 pachete de găzduire partajate, planul lor cel mai ieftin începe doar USD 3,92 USD / lună (în jur de 5,22 USD / lună).

Pro-uri

 • 4 servere globale
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Oricând garanție de returnare a banilor

Contra

 • Costurile USD

5. GreenGeeks

Logo GreenGeeks
Site web: www.greengeeks.com
Pret: USD 2.95 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

GreenGeeks este cunoscut în principal pentru modul lor ecologic de a-și conduce compania, acestea readucând 300% din energia pe care o folosesc în rețea, ceea ce este foarte frumos.

În ceea ce privește serviciile lor reale de găzduire, acesta este foarte asemănător cu A2 Gazduire, dar minus centrul de date din Singapore, ceea ce înseamnă că veți găzdui în SUA, ceea ce va duce la timpuri de încărcare ceva mai lungi. Ceea ce ne place cu adevărat, este modul în care gestionează securitatea. Și-au construit propriul sistem de securitate pentru a menține toate centrele de date curățate. Și în ceea ce privește viteza, acestea rulează pe SSD-uri și acceptă PHP7, combină cele 2 și s-ar putea să nu observați niciodată întârzierea de pe serverele americane atât de mult.

GreenGeeks oferă găzduire web partajată (excelent pentru companii mici și bloguri), găzduire revânzători, servere dedicate, găzduire WordPress și găzduire VPS. De asemenea, beneficiază de o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 2,95 USD USD / lună.

Pro-uri

 • Super verde
 • Suport deosebit
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Nu există servere în sau în apropierea Australiei

6. HostingCloud

Logo-ul HostingCloud
Site-ul: hostingcloud.com.au
Pret: AUD 2,50 USD
Spațiu pe disc: 5 GB
Suport: Bilete
Abordare globală: Nu

HostingCloud este o gazdă nouă, o gazdă bugetară 100% australiană. Ceea ce ne place este prețul (2,50 USD AUD este foarte ieftin), găzduirea SSD (excelent pentru viteză) și certificatele SSL gratuite.

În cazul în care credem că probabil ar putea face mai bine este opțiunile de asistență, deoarece, în acest moment, vedem doar bilete de asistență … și spațiu pe disc, care este de doar 5 GB. Dar, din nou, la 2,50 USD, raportul valoare / cost este încă foarte impresionant.

De asemenea, oferă migrații gratuite de cPanel, au păstrare de rezervă de 7 zile și protecție DDOS. În total, nu este rău!

Pro-uri

 • Foarte accesibil
 • SSL gratuit

Contra

 • Poate avea nevoie de mai multe opțiuni de asistență
 • Nu există servere de peste mări

7. MediaFortress

Logo-ul MediaFortress
Site-ul: mediafortress.com.au
Pret: AUD 7,70 USD
Spațiu pe disc: 1 GB
Suport: telefon, bilete
Abordare globală: Nu

MediaFortress ar putea părea unul ciudat din această listă, deoarece sunt mai scumpe decât gazda dvs. obișnuită și oferă foarte puțin spațiu pe disc (doar 1 GB). Motivul pentru care se află pe listă se datorează serviciilor suplimentare. De asemenea, sunt o agenție de marketing, ceea ce înseamnă că, dacă doriți un site web cu găzduirea dvs., acestea pot face acest lucru. Aveți nevoie de SEO sau PPC, dar despre campaniile de socializare? Da, fac și asta.

Sunt un pic de ghișeu unic pentru partea digitală a afacerii dvs. și sunt 100% australieni. În consecință, acesta este motivul pentru care i-am pus pe listă … în caz că cineva caută un magazin de marketing digital unic.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 7,70 USD / lună.

Pro-uri

 • Magazin unic de marketing digital
 • 100% australian

Contra

 • Scump

8. Bluehost

Logo-ul Bluehost
Site-ul: www.bluehost.com
Pret: USD 3,95 USD
Spațiu pe disc: 50 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Bluehost este foarte cunoscut și, deși au avut o patch-ul dur în ultimii ani după ce EIG le-a cumpărat, au îmbunătățit treptat atât suportul, cât și serviciile de găzduire.

Oferă mult spațiu pe disc și performanțe decente la un cost accesibil. De asemenea, ne place varietatea de opțiuni de asistență oferite, totul de la o bază de cunoștințe, bilete de asistență, chat în direct, telefon și chiar tutoriale video.

În ceea ce privește planurile de găzduire, acestea oferă găzduirea comună comună, hostingul WordPress, VPS, hostingul dedicat și hostingul cloud. Cu toate acestea, nu au niciun server în Australia sau în apropiere, astfel încât un CDN este necesar pentru o perioadă de încărcare optimă.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 3,95 USD / lună.

Pro-uri

 • SSL gratuit
 • 50 GB spațiu pe disc

Contra

 • Servere SUA
 • Reputația actuală nu este chiar atât de mare

9. Geek gazdă

Logo-ul Host Geek
Site-ul: www.hostgeek.com.au
Preț: 4,58 USD
Spațiu pe disc: 400 MB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

HostGeek este o altă gazdă din Australia, cu prețuri destul de decente, însă spațiul pe care îl oferă pe planul lor de bază este foarte mic, doar 400 MB.

Acestea fiind spuse, există 2 motive pentru care au făcut în continuare lista. 1 este că au centre de date atât în ​​Australia, cât și în Singapore, celălalt motiv este că – la fel ca MediaFortress – oferă o gamă variată de servicii de marketing digital, pe lângă pachetele principale de găzduire.

Oferă găzduire partajată, revânzare hosting, VPS, servere dedicate și mai multe planuri de găzduire specializate pentru WordPress, Joomla și Magento. Planurile de specialitate sunt mai scumpe, dar optimizate pentru fiecare SMC.

Cel mai ieftin plan pornește de la 4,58 USD / lună.

Pro-uri

 • O mulțime de opțiuni de găzduire
 • 100% australian

Contra

 • Doar 400 MB spațiu pe disc

10. Înregistrare netă

Logo-ul de înregistrare netă
Site-ul: www.netregistry.com.au
Pret: AUD 9,95 USD
Spațiu pe disc: 20 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

Netregistry este un veteran în industria de hosting australiană. Deși nu suntem un fan imens, merită menționate, deoarece sunt foarte vechi, oferă o mulțime de spațiu pe disc cu planurile lor de găzduire și oferă, de asemenea, servicii de web design și marketing digital.

Acestea fiind spuse, certificatele SSL sunt destul de scumpe (cele de bază sunt gratuite la majoritatea celorlalte gazde), iar cele mai recente recenzii ale utilizatorilor online și pe forumuri nu sunt foarte pozitive..

Pro-uri

 • Gazdă locală
 • Cantitate decentă de spațiu pe disc

Contra

 • Scump
 • Analizele utilizatorului
 • Cost SSL

Tastatură ieftină de găzduire

Gazduire web ieftina: Ce / de ce / cum

Sunteți în căutarea unei opțiuni ieftine de găzduire în Australia (poate chiar gazduire gratuită pentru site-uri web)? Găzduirea în comun este o modalitate excelentă pentru întreprinderile mici de a-și menține site-urile în funcțiune fără a rupe banca. Cei care caută primul lor pachet pentru găzduire web tind să rămână la un plan de găzduire ieftin, cum ar fi găzduirea partajată. Este de obicei un serviciu destinat utilizatorilor de nivel de intrare, care oferă orice resurse de care vor avea nevoie pentru ca pornirea, micul site de comerț electronic sau site-ul personal să reușească. Este modalitatea ideală pentru cei care doresc să găzduiască un site mai mic pentru a obține toate funcțiile unui site web profesionist la o fracțiune din preț. În mod obișnuit, toate site-urile web și conținutul de pe mai multe site-uri asociate acestora sunt stocate pe o singură mașină, ceea ce reduce costurile substanțial în timp ce rezultă în continuare un serviciu de calitate.

Selectarea unui furnizor australian de găzduire (sau a unei companii ieftine de găzduire web din Noua Zeelandă sau oricare dintre celelalte țări pe care le acoperim aici la MangoMatter, cum ar fi Marea Britanie, Canada, Singapore, & Irlanda) care oferă ceea ce ai nevoie de la ei în bugetul tău poate fi adesea o sarcină herculeană, dacă abia începi cu site-ul tău. Deși ar fi frumos să aveți un server privat virtual, sau VPS, acestea tind să vină cu un preț ridicat. Când vine vorba de a obține toate funcțiile de care aveți nevoie pentru un site web profesional cu cele mai actualizate aplicații web, reducând în același timp costurile, găzduirea ieftină este calea de urmat.

Cum funcționează gazduirea ieftină?

Gazduirea în comun poate oferi o opțiune de găzduire ieftină utilizatorilor australieni, folosind resursele puternice ale unui server modern și folosind-o pentru a servi mai mulți clienți. Acest lucru seamănă foarte mult cu cum, într-o clădire de apartamente cu 10 unități, fiecare unitate este alimentată cu energie electrică, apă și cablu prin afluenți care se ramifică dintr-o singură linie principală. În plus, dacă o linie de apă se rupe, proprietarul are grijă de problema dvs. Premisa găzduirii partajate este exact aceeași; partajați un server cu alte site-uri web și aveți încredere în administratorul serverului pentru a avea grijă de toate defecțiunile majore. Fiecărui site web al serverului i se alocă o anumită cantitate de putere de procesare, spațiu de stocare și lățime de bandă pe internet pentru funcționarea și bunăstarea site-ului dvs. Administratorul serverului vă păstrează actualizat sistemul de operare și software-ul aferent, astfel încât nu trebuie să vă preocupați.

Când vine vorba de a căuta o opțiune accesibilă pentru găzduirea site-ului dvs., găzduirea ieftină poate fi găsită întotdeauna printr-un furnizor de hosting comun (chiar dacă unele gazde australiene precum Digital Pacific sunt ceva mai scumpe). Cu excepția cazului în care intenționați să aveți o dezvoltare extensivă, personalizată a aplicației sau dacă vă așteptați la un flux extrem de ridicat de trafic, spațiul limitat și lățimea de bandă pe care vi se permite prin găzduire partajată nu vor deveni probabil o problemă.

De ce gazduire web ieftina?

Cu excepția cazului în care intenționați să operați un site care va vedea mult trafic în același timp sau unul care utilizează tehnologii extrem de avansate, probabil că nu veți întâmpina o problemă cu găzduirea partajată. Asta înseamnă că o corporație mare ar trebui să transmită găzduirea partajată ca opțiune, dar demararea sau mica afacere ar trebui să fie bine deocamdată (cu siguranță atunci când executați un CMS decent, precum WordPress) – și puteți muta site-ul dvs. web întotdeauna. în altă parte dacă și când limitările gazduirii ieftine devin o problemă. Persoanele care doresc să înceapă un blog sau să construiască un site web mic pentru afacerea lor ar trebui să găsească găzduire ieftină care să se potrivească perfect nevoilor lor.

Oricare ar fi scopul site-ului dvs. web, probabil că doriți să găsiți o modalitate de a-l pune în funcțiune cât mai repede posibil, fără a compromite calitatea în niciun fel. Dacă nu credeți că site-ul dvs. web va fi un punct fierbinte pe internet, găzduirea partajată este modalitatea de a obține tot ceea ce doriți într-un singur loc, fără să cheltuiți bucurii mari. Majoritatea oamenilor aleg să folosească găzduire australiană ieftină pentru primul lor site web, întrucât este mult mai ușor, oferă totuși toate funcțiile pe care poate doriți să le utilizați, vine cu mult spațiu pentru majoritatea oamenilor, etc. La sfârșitul zilei, nu veți observa diferența, cu excepția cazului în care faceți cu adevărat mare timp – la un moment dat, eticheta de preț a unui server actualizat nu ar trebui să fie o problemă în cel puțin.

Notă laterală: dacă sunteți un designer web care dorește să găzduiască clienți, vă rugăm să nu utilizați un cont comun, mergeți cu un cont de revânzător și salvați-vă problemele viitoare.

Pro-uri

 • Alternativă mai puțin costisitoare: După cum sugerează și numele, găzduirea site-urilor ieftine nu este la fel de scumpă ca alte alternative precum găzduirea dedicată. Este o modalitate de a îmbunătăți funcționarea site-ului dvs. fără a vă goli portofelul.
 • Administrator de server: Cu găzduirea partajată, aveți un administrator de server care să monitorizeze și să aibă grijă de problemele dvs. Îți mențin sistemul de operare și software-ul aferent actualizate la cea mai recentă versiune, astfel încât nu trebuie să-i păstrezi deloc un gând.
 • Ofera toate functiile de care ai nevoie: Gazduirea ieftină oferă toate funcțiile de care ar putea avea nevoie o companie de pornire, un blog, un site web personal sau alte site-uri web la scară mică, deci vei avea tot ce ai nevoie la îndemână..

Contra

 • Spațiu limitat: Deși multe servicii fac reclamă pentru spații nelimitate pe server, acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Dacă începeți să abordați capacitatea pe care v-au acordat-o, vi se va solicita să actualizați pachetul dvs. de găzduire, probabil la un VPS.
 • Nu pot gestiona traficul ridicat: Dacă credeți că este posibil să aveți o mulțime de persoane care merg pe site-ul dvs. web, este posibil să doriți să evitați un plan de găzduire ieftin. Mult trafic va duce adesea la ca serverul dvs. să se împiedice și să funcționeze mult mai lent decât v-ați dori.

cod de stocare webFAQ

Ce este hostingul comun?

Gazduirea partajată este un plan de găzduire de site-uri web în care mai mulți utilizatori împărtășesc un singur server pentru a-și găzdui site-ul.

Cum functioneazã? Cum sunt împiedicate fișierele să se amestece?

Fișierele și aplicațiile de pe fiecare cont sunt păstrate separat în server (de obicei folosind cPanel) și nu există nicio modalitate de interacțiune a acestora. Fiecare utilizator primește propria partiție a serverului, în care sunt stocate fișierele și aplicațiile și cu propriul arbore de director de fișiere. Utilizatorii nu vor avea acces la partițiile celuilalt sau la fișierele din ele. Totuși, toate conturile de pe server sunt distribuite de serverul web și de resurse de calcul.

Gazduirea partajată înseamnă că voi împărtăși o adresă IP cu alte site-uri web?

În majoritatea cazurilor, da, da. În mod implicit, planurile de găzduire partajate tind să fie „gazde virtuale bazate pe nume”. Din acest motiv, toate conturile tind să partajeze o adresă IP identică, iar rutina va avea loc pe baza numelui domeniului. Totuși, acest lucru nu ar trebui să aibă consecințe directe asupra securității site-ului dvs. web. Un dezavantaj al acestui fapt este însă că nu veți putea opera cu un certificat de securitate SSL prin intermediul gazdei virtuale bazate pe nume, care se referă la majoritatea planurilor de găzduire partajate disponibile. Motivul din spatele acestui lucru se datorează faptului că, atunci când un browser se conectează la un server folosind protocolul HTTPS, criptarea și verificarea certificatului de securitate sunt finalizate înainte ca clientul să trimită întregul antet de solicitare către server. La un astfel de moment, este imposibil de știut ce nume de domeniu este destinat certificatului de securitate.

Câte site-uri web pot exista pe un singur server?

Multe. Fiecare companie de găzduire web trebuie să decidă asupra densității conturilor partajate în funcție de câte mașini au la dispoziție și ce statistici de utilizare pornesc. Nu este neobișnuit ca un singur server să găzduiască peste 1.000 de site-uri web, ceea ce înseamnă că toate acele domenii funcționează dintr-o singură adresă IP. Cu toate acestea, acesta nu este probabil tipul de pachet de hosting comun pe care doriți să îl utilizați și ar trebui să căutați unul care nu va împacheta atât de multe site-uri web pe un singur server.

Pot avea o adresă IP unică prin găzduire partajată?

Da, poti. Mulți furnizori de găzduire partajată oferă un plan care vine cu o „adresă IP dedicată”, ceea ce înseamnă că rutina se va face prin „gazde virtuale bazate pe IP”. Acest lucru înseamnă că un singur server web este capabil să gestioneze mai multe adrese IP, în acest caz, sunteți în continuare în comun cu toate resursele computerului, dar funcționând din propria dvs. adresă IP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map