Examenul Pressidium

Sigla Pressidium


Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 21 / mo

Pressidium: un rezumat rapid pentru persoanele care nu au timp (aproape toate noi)

Pe scurt, iubim Pressidium. De fapt, acest site este găzduit pe Pressidium! Oferă găzduire WordPress extrem de fiabilă și sigură, au centre de date rapide fulger în întreaga lume (+ un CDN integrat pe planurile mai mari pentru viteze maxime) și sunt mai ieftine decât WP Engine.

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune caracteristici ale acestora:

Plan de pornire accesibil: În comparație cu alte gazde WP gestionate cu funcții avansate similare, acestea sunt cele mai ieftine din jur.

Suport excelent: Sunt aici pentru dvs. 24/7/365, asistență WordPress expertă!

La nivel global: Au centre de date din întreaga lume și au un CDN integrat rapid, care face ca lumea să devină super ușoară.

Securitate: Actualizări automate gestionate, monitorizare și eliminare automată de malware, eliminare gratuită de malware, filtrare de eroare necorespunzătoare, certificate SSL gratuite și multe altele …!

Garanție de returnare de 60 de zile: Doar în caz că … cât de drăguț este ��

Sincer, sunt cartea noastră care nu se dezlănțuie. Planul lor cel mai ieftin (planul Micro) începe de la doar 21 USD / lună (WP Engine pornește de la 35 USD btw).

Cercetarea presidiumului

Pressidium Hosting Review

O introducere în Pressidium

Pressidium a fost fondată în 28 februarie 2013 de către Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik și Giannis Zachariadis. Au patru regiuni principale ale centrelor de date din America de Nord, Europa, Oceania și Asia Pacific. În plus, au 22 de locații strategice de vârf în întreaga lume.

Ei sunt specializați în serviciile de gazduire WordPress gestionate pe arhitectura Enterprise. Compania se mândrește cu găzduirea unei mari baze de clienți, inclusiv a companiilor Fortune 500. Unii dintre clienții lor includ Fujitsu, Transifex, Retail Retail, 6 metri și Universitatea Cornell.

Kevin Ohashi, fondatorul Review Signal a acordat Pressidium premiul de performanță de gazduire WordPress Top Tier. Aceasta a fost în 2015 și 2016.

Prețuri

Pressidium oferă 4 tipuri de planuri de gazduire WordPress gestionate. Acestea sunt denumite Personal, Profesional, Afaceri și Business Plus:

Cel de-al doilea plan cel mai ieftin se numește Personal și costă 42,00 USD pe lună, dacă este facturat anual (cel mai ieftin este planul Micro, dar ne vom concentra asupra planului Personal, deoarece include setarea CDN a acestora). Dacă doriți să plătiți lunar, vă va costa 49,90 USD pe lună.

Pachetul menționat vă permite maximum 3 instalări WordPress. Dacă doriți o instalare suplimentară WordPress, trebuie să plătiți 14,90 USD pe lună pentru asta. Asistența multisus nu este inclusă în pachet.

Lățimea de bandă este nelimitată. Aceasta înseamnă că nu veți primi taxă suplimentară pentru o cantitate mai mare decât de obicei. Cu toate acestea, potrivit Pressidium, pachetul Personal este proiectat pentru 30.000 de vizite unice pe lună. Astfel, resursele serverului sunt limitate la aproximativ 30.000 de vizite lunare unice.

O întrebare frecventă este încasată pentru vizite suplimentare. Pressidium răspunde: „Dacă site-ul dvs. înregistrează o creștere bruscă a sesiunilor reale de utilizator sau suferă atacuri, ne asigurăm că funcționează bine. Nu percepem automat lichidul, deoarece absorbim aceste costuri pentru dvs., dar dacă depășiți limitele planului dvs. vă vom sugera o actualizare.

Vi se oferă un certificat gratuit de criptare. Acest lucru înseamnă că puteți securiza informațiile sensibile gestionate de site-ul dvs. web. Acest lucru ajută la creșterea clasamentelor motoarelor de căutare. FYI, Google favorizează site-urile web securizate (HTTPS) față de cele care nu sunt sigure (HTTP).

Dacă site-ul dvs. web este găzduit într-o altă companie de găzduire web, vi se oferă o migrare gratuită a site-ului dvs. web. După ce v-ați înscris, puteți programa instantaneu o migrare. Pur și simplu trebuie să deschideți un bilet de asistență. Echipa Pressidium va face totul după aceea.

Securitatea contului dvs. de găzduire este luată în serios de Pressidium. Obțineți actualizări automate gestionate, monitorizare malware și eliminare de malware. Aveți un mediu complet închis și veți putea să vă bucurați de o filtrare necorespunzătoare.

Copiile de rezervă se fac zilnic și automat. Puteți crea și propriile copii de rezervă. Acest lucru vă ajută în cazurile în care site-ul dvs. web se confruntă cu probleme serios complicate. Dacă aceste probleme nu pot fi remediate, puteți pur și simplu să restaurați copia de rezervă (moment în care site-ul dvs. web era încă funcțional).

Când vine vorba de viteză, Pressidium are multe de oferit:

  • CDN – Vă permite să stocați datele site-ului web ca cache în mai multe locații geografice. Astfel, chiar și vizitatorii site-ului aflat departe de centrul de date vor înregistra viteze de încărcare a paginilor aprinse. Acestea sunt pur și simplu servite cu datele memorate în cache stocate într-o locație din apropierea lor.
  • PHP 7 – Acesta este un upgrade la PHP 5.6, ceea ce îl face mai rapid decât versiunea menționată. Aplicațiile rulează și mai rapid cu PHP 7, comparativ cu PHP 5.6.
  • Depozitare SSD HA – Aceasta înseamnă unități de stare solidă de înaltă disponibilitate. Aceste tipuri de unități de stocare sunt mai rapide în comparație cu unitățile mecanice tradiționale. Astfel, datele sunt livrate mai rapid, rezultând viteze de încărcare rapide.
  • Echilibrarea dinamică a încărcăturii – se referă la distribuirea sarcinilor de muncă pe diferite resurse de calcul pentru a evita supraîncărcarea unei singure resurse, a minimiza timpul de răspuns și a optimiza utilizarea resurselor. Cu o echilibrare optimă a încărcării dinamice, viteza de încărcare a paginii dvs. devine mai rapidă deoarece resursele nu sunt supraîncărcate. Acest lucru se datorează în principal volumului de muncă distribuit pe mai multe servere (sau resurse).
  • Optimizarea automată a imaginii – imaginea este optimizată automat prin reducerea dimensiunii sale. Astfel, încărcarea imaginilor dvs. va avea mai puține resurse, ceea ce, la rândul său, duce la viteze de încărcare mai rapide.

Tabloul de bord al utilizatorului are, de asemenea, o varietate de caracteristici. Puteți avea copii de rezervă manuale și automate și puteți verifica analiza de utilizare și trafic. Tabloul de bord afișează, de asemenea, istoricul facturilor și facturării. Vă permite să gestionați o varietate de pluginuri toate într-o singură platformă.

În cele din urmă, vi se oferă o garanție de restituire fără 60 de zile fără riscuri. Cu toate acestea, nu este oferit în planurile anuale. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor, puteți obține o rambursare completă indiferent de motiv.

Opțiuni de asistență

Pressidium vi se oferă o varietate de opțiuni de asistență. Mai jos sunt câteva:

  • Bilet & Asistență prin e-mail
  • Asistență telefonică
  • Bază de cunoștințe
  • Starea norului
  • Manager dedicat contului (Planuri Business / Business Plus)

Suportul pentru bilete și e-mail este disponibil 24/7/365 și veți primi ajutor de la ingineri experți DevOps. Baza de cunoștințe conține ghiduri despre cum să gestionați produsele și serviciile Pressidium. Conține, de asemenea, ghiduri despre rezolvarea problemelor simple. Un manager de cont dedicat este disponibil numai dacă optați pentru planurile Business sau Business Plus.

Pagina de stare în cloud conține actualizări pe platforma și serviciile Pressidium. Actualizările de stare includ cele de Firewalls, FireWalls WebApp, Balanțe de încărcare, Cache multistrat, Servere de aplicații WordPress, Clustere de baze de date, CDN, SFTP, Staging & Instantanee, Backups Cloud, Portal și API.

Pro-uri

Funcții de optimizare a vitezei multiple

Pressidium oferă mai multe caracteristici pentru a optimiza viteza site-ului dvs. web. Utilizează unități de înaltă disponibilitate (SSD HA), care sunt mai rapide decât unitățile mecanice tradiționale. De asemenea, implementează echilibrarea dinamică a încărcării pentru a evita supraîncărcarea resurselor și pentru a aloca sarcină mai multor resurse ceea ce duce la viteze optime de încărcare.

Alte caracteristici de optimizare a vitezei includ cache-ul adaptativ multistrat, rețelele de livrare a conținutului (CDN), suportul PHP 7, optimizarea automată a imaginii și alegerea locațiilor din centrul de date.

Uptime excelentă

Pressidium furnizează site-uri web care funcționează excelent – aceste site-uri web au rareori perioade de oprire. Site-urile alimentate de Pressidium au o rată de funcționare mai mare decât cea a mediei. Aceștia își îndeplinesc promisiunea de a oferi servicii super clienților, oferind site-uri web care funcționează bine.

Certificat SSL gratuit

Vi se oferă gratuit Să criptăm certificatele SSL. Acestea sunt utilizate pentru a face site-ul dvs. mai securizat, protejând astfel informațiile sensibile conținute pe site-ul dvs. Vă ajută la îmbunătățirea clasamentului și în motoarele de căutare. Google adoră site-urile securizate față de cele care nu sunt sigure.

Copii de rezervă disponibile

Backup-urile automate zilnice se fac pe site-ul dvs. Acest lucru vă ajută să vă asigurați site-ul în cazurile în care problemele nu pot fi rezolvate. Puteți restaura site-ul dvs. instantaneu folosind backup-ul până la un moment în care site-ul dvs. web încă funcționează.

Garanție de înapoiere de 60 de zile

Pressidium nu crede în blocajele furnizorilor. Puteți efectua o anulare a abonamentului dvs. oricând doriți. Vi se oferă o garanție de returnare a sumelor de 60 de zile fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele și serviciile lor, puteți primi întotdeauna o rambursare.

Concluzie

Doar face-o ��

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2019-11-24Articol revizuit Pressidium Evaluare autor 51star1star1star1star1starNumele produsului PressidiumPrice
21 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector