Digital Ocean – Este un bun furnizor de hosting și server? (Revizuire 2020)

Recenzie DigitalOceanPagina de pornire DigitalOcean


De la începutul anului 2018 monitorizăm site-ul nostru de testare de găzduire DigitalOcean.

Am fost un client plătitor de DigitalOcean în tot acest timp, monitorizând cu atenție valorile vitale ale sistemului. În mod specific timpii de încărcare, receptivitatea serviciului clienți și, cel mai important, timpul de funcționare și oprirea.

Până acum, rezultatele sunt promițătoare, iată o recenzie aprofundată a modului în care acestea se măsoară cu alții.

Lansând primul său server în 2011, DigitalOcean este o companie americană de cloud hosting, axată pe ajutarea dezvoltatorilor să lanseze mai multe aplicații mai rapid și mai ușor.

Ceea ce a început ca o mică companie de start-up cu sediul în New York a crescut exponențial, ajungând la o bază de clienți în valoare totală de peste jumătate de milion de dezvoltatori.

Scopul final al DigitalOcean este de a folosi o unitate SSD, sau SSD, pentru a crea o platformă prietenoasă care să le permită clienților lor să transfere proiecte către și din cloud, acumulând producția cu viteză și eficiență.

Este suficient de bine ca într-o zi să fii clasat ca unul dintre cele mai bune 10 servicii de hosting?

Să aflăm!

Beneficiile utilizării DigitalOcean Gazduire

1. Timp de utilizare fantastic „mediu” de 99,99%

Media de utilizare a industriei pentru un serviciu de găzduire în cloud este de 99.94%.

DigitalOcean suflează din apă (punct intenționat) cu 99.99%.

Asta înseamnă că, din aprilie 2018 până în martie 2019, DigitalOcean a avut doar opt întreruperi, care s-au egalat la doar 43 de minute.

Acest lucru se leagă de Bluehost ca fiind cel mai de încredere uptime de găzduire până în prezent. Nu putem să surprindem cât de uimitor este. Majoritatea celor mai importante zece servicii ale noastre sunt cuprinse între 99,96% și 99,98% din timpul de funcționare.

DigitalOcean statisticile din ultimele 12 luniDigitalOcean uptime mediu 2018-2019 | Vezi statistici

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%
 • Timpul de funcționare mediu din ianuarie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie din decembrie 2018: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2018: 100%
 • Optime medie medie din octombrie 2018: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2018: 100%
 • Media de funcționare medie august 2018: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2018: 99,94%
 • Media de funcționare medie din iunie 2018: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2018: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2018: 100%

După cum puteți vedea, există o mică scufundare în vară, cu cel mai mic procentaj de Uptime înregistrat la 99,94% în iulie. Însă sistemul revine în august, fără întreruperi în septembrie, octombrie, noiembrie sau decembrie.

Aceasta este o îmbunătățire a direcției corecte. Săgeata este în continuă mișcare în sus, arată că DigitalOcean este deasupra problemelor sale.

2. Timpuri de încărcare rapidă de trăsnet

Uptime este statistică numărul unu la care trebuie să urmăriți atunci când selectați o gazdă web.

La urma urmei, fiecare clopot și fluier de pe planetă nu vor contabiliza un deal de fasole dacă site-ul dvs. web petrece perioade lungi offline.

Viteza de secundă este viteza.

Site-urile aflate la scădere ar putea fi la fel de „jos”, pentru toate intențiile și scopurile. Site-urile lente sunt practic inutilizabile. Traficul dvs. nu va ezita să sară. Literalmente. O diferență de doar câteva secunde vă poate costa aproape trei sferturi din traficul dvs. potențial de site.

Pare nebun? Din păcate, nu este.

Cercetările de piață afirmă că site-urile web care nu se pot încărca în cinci secunde pot pierde mai mult de 74% din traficul de site-uri mobile.

În schimb, s-a demonstrat că scăderea timpului de încărcare crește traficul și conversiile de vânzări cu peste 74%. O numim 74% văzut-văzut. Când se bazează într-o direcție, câștigi, iar în cealaltă, pierzi.

Deci, ce înseamnă asta pentru prietenul nostru DigitalOcean?

Lucruri bune. Lucruri foarte bune.

DigitalOcean nu este doar rapid … este cel mai rapid produs pe care l-am revizuit vreodată. Serios, lasă celelalte programe de gazduire de top pe care le-am revizuit în praf.

Viteza medie de încărcare a industriei este de 890ms.

Cel mai rapid, DigitalOcean se deplasa cu o viteză incredibilă de 218ms. La cel mai lent, a fost de 496ms. Chiar și când a fost cel mai scăzut, a fost cu aproape 50% mai rapid decât media industriei.

Așadar, să aruncăm o privire lunară de lună pentru a vedea cum a funcționat DigitalOcean:

DigitalOcean statisticile detaliate din ultimele 12 luniViteza medie DigitalOcean 2018-2019 | Vezi statistici

Aceasta este o găzduire rapidă, cu o viteză medie generală de 357ms.

Ultimele luni sunt relativ unele dintre cele mai rapide pe care le-am văzut vreodată, ceea ce face din DigitalOcean un concurent până la primul loc în viteza generală a site-ului. În prezent, cea mai rapidă viteză aparține de A2 Hosting.

3. Ecosistemul de produs prietenos cu dezvoltatorii

DigitalOcean nu este doar un ponei cu un singur truc.

De fapt, suita lor de produse oferă tone de potențial pentru dezvoltatori.

Care sunt diferitele opțiuni oferite de DigitalOcean? Mă bucur că ai întrebat!

✅ Picături

Droplets este o platformă de calcul scalabilă care poate fi personalizată pentru a răspunde tuturor nevoilor aplicațiilor unei companii. De asemenea, include stocare suplimentară, monitorizare și securitate avansată.

Picături DigitalOcean

Puteți alege între picăturile standard sau optimizate, apoi personalizați pentru conținutul inimii voastre. Picăturile permit dezvoltatorilor să sară instalarea și configurația consumatoare de timp pentru a se deplasa de-a lungul către implementarea codului.

✅ spații

În timp ce Droplets este destinat implementării aplicațiilor, Spaces se referă la o simplă stocare a obiectelor.

Vorbim despre un sistem de securitate care vă permite să stocați și să furnizați date către aplicații și utilizatori finali. Spațiile funcționează în cadrul unui proces simplu, creând o stocare fiabilă cu o interfață de utilizare drag-and-drop sau API.

Spații DigitalOcean

Spațiile pot fi utilizate pentru a stoca fișiere de rezervă, bloguri, analize de date și multe altele.

Serviciul este de asemenea scalabil, astfel încât spațiile dvs. să poată crește cu compania dvs. Ce este mai mult – Spațiile pot fi combinate cu alte funcții DigitalOcean sau pot fi folosite singure.

✅ Kubernetes

Kubernetes este un produs care va fi lansat de DigitalOcean la sfârșitul anului 2018.

Nu există prea multe informații despre aceasta, dar compania afirmă pe site-ul său oficial că Kubernetes este „Proiectat pentru dezvoltatori și companii care doresc un mod simplu de a implementa și de a gestiona sarcinile de lucru ale containerului în cloud”.

În prezent oferă acces rapid la produs, care este livrat cu un cluster Kubernetes gratuit până în septembrie 2018.

4. Prețuri personalizabile

Chiar dacă îl avem și sub conținutul nostru, credem că este destul de minunat că puteți personaliza efectiv tot ceea ce plătiți – stocarea site-ului, utilizarea procesorului, lățimea de bandă, baza de date, memoria etc. Este un avantaj foarte mare dacă sunteți un utilizator avansat și deja familiarizat cu exact ceea ce ai nevoie, care sunt obiectivele tale, ceea ce nu ai nevoie, etc..

5. Backup-uri zilnice

DigitalOcean efectuează backup-uri zilnic și puteți oricând să restaurați toate datele cu până la 7 zile înainte. Chiar dacă DigitalOcean are un nivel de funcționare superior, este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău!

6. Bună securitate

Datele și traficul dvs. sunt întotdeauna securizate. Acest lucru este un lucru pe care multe alte gazde nu le subliniază mult sau chiar nu oferă. DigitalOcean vă asigură că datele dvs. sunt protejate end-to-end. Este un mare avantaj să păstrezi conexiunile și virușii răi din sistemul dvs. de site-uri.

În mod implicit, DigitalOcean a adăugat criptare la volumele sale. Dacă doriți să adăugați un strat suplimentar de securitate, la fel ca în majoritatea funcțiilor lor, va trebui să parcurgeți un tutorial, să urmați pașii și să cunoașteți unele codări pentru a reuși.

Contra de a utiliza DigitalOcean Gazduire

1. Pentru utilizatori avansați (Jargon + Complex)

Marca unui produs cu adevărat excelent constă în capacitatea sa de a-și rezuma serviciile în termeni de profan.

Acest lucru este, în special, companiile tehnologice, în mod dificil, își înfășoară capetele colective.

Ca atare, majoritatea site-urilor și platformelor tehnologice tind să fie pline de jargon. Ca și în „cuvinte sau expresii speciale care sunt folosite de o anumită profesie sau grup și care le sunt greu de înțeles pentru alții”.

Când ne uităm la produse tehnologice precum DigitalOcean, tentația de a recurge la limbajul bazat pe argot devine clară. Aveți de-a face cu o mulțime de date tehnice – un expert în domeniu ar fi obligat să-l scrie așa cum îl știu, și nu cum poate fi înțeles omul mediu.

Opțiuni de scalare DigitalOcean

Aceasta nu este o problemă mare pentru utilizatorii avansați și cu putere. Îl vor înțelege. Toate vor avea sens.

Dar pentru începători? Nicio sansa.

Acesta este un domeniu în care DigitalOcean eșuează dramatic. Copia site-ului este completată cu termeni și acronime tehnice, fără explicații. Aceștia își comercializează în mod clar produsul către dezvoltatori.

Prin urmare, alții se vor lupta să-și dea seama cum să mute un site, să lanseze, să întrețină sau chiar să își crească site-ul.

În comparație, HostGator face o treabă uimitoare de simplificare a limbajului site-ului lor web în condiții pe care o Jane sau Joe pot înțelege în mod cuprinzător. Este un produs ușor de utilizat atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Nu este cazul DigitalOcean.

2. Lipsește caracteristici de bază pe care le furnizează alte gazde de consum

Majoritatea gazdelor web pe care le-am revizuit vor arunca aceleași „elemente suplimentare”, cum ar fi copii de rezervă, eventual un CDN bun și chiar un certificat SSL..

Spre deosebire de alții, deoarece DigitalOcean se adresează unei mulțimi mai avansate, nu aruncă o grămadă de caracteristici de bază pe care multe alte gazde le vor oferi sau le vor avea grijă după ce te-ai înscris.

Lucruri precum:

 • Name Nume de domeniu gratuit cu găzduire
 • ❌ Posibilitatea de a achiziționa chiar un nume de domeniu
 • ❌ migrații gratuite ale site-ului

Adică – te pot ajuta cu unele din aceste lucruri. Însă nu trebuie să vă așteptați la multe servicii de menținere a mâinii atunci când vă înscrieți.

Ceea ce ne aduce de fapt la următorul nostru punct:

3. Asistență limitată pentru clienți

Majoritatea companiilor de găzduire oferă o oarecare variație de asistență 24/7.

S-ar putea să nu fie întotdeauna foarte bun, dar cel puțin este ceva.

Din păcate, DigitalOcean nu are așa ceva. Dacă site-ul dvs. web coboară în toiul nopții (ceea ce ar putea fi dezastruos dacă aveți de-a face cu piețe de peste mări), nu aveți cu cine vorbi. Trebuie să accesați site-ul lor web și să deschideți un bilet de asistență utilizând formularul online.

Suport pentru clienți DigitalOcean

Dacă avem o problemă, ne place să ne încredem într-o companie care va avea un chatbot disponibil pentru a discuta cu noi (sau cel puțin o linie de asistență).

Chiar dacă nu durează 24 de ore, capacitatea de a conversa cu o ființă reală în timp real în timpul orelor de afaceri este mai bună decât un formular de contact cu promisiuni vagi „Vom reveni în curând”.

Mai mult decât atât, formularul lor de contact nu a funcționat nici măcar!

Am încercat să-l completăm cu o întrebare despre produsul lor Kubernetes, deoarece site-ul web părea puțin vag despre ce ar putea face.

Am primit un mesaj de eroare.

Asistența pentru clienți DigitalOcean nu răspunde

În consecință, a trebuit să le trimitem prin e-mail direct, trimițând aceeași întrebare exactă și nu trebuie să primim încă un răspuns, peste o zi mai târziu.

Nu numai că ar trebui să fiți un utilizator de putere care să-și dea seama de produsul lor, dar, aparent, trebuie să fiți și unul care să vă rezolve problemele..

4. CPanel complicat

Așa cum am menționat deja, DigitalOcean nu este cu siguranță pentru începători. Practic, un cPanel este ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi site-ul dvs. în zilele noastre (dacă nu sunteți în termeni buni cu limbaje de programare).

DigitalOcean cPanel

Pentru DigitalOcean, pentru început, va trebui să configurați o picătură la alegere (servere DigitalOcean). Apoi, va trebui să instalați cPanel după un ghid detaliat care implică introducerea mai multor comenzi de cod (da, trebuie să cunoașteți anumite codări), înregistrarea contului, instalarea fișierului de execuție etc..

Pe lângă toate celelalte lucruri, va trebui să cumpărați dreptul de la o terță parte pentru a utiliza cPanel. Este o plată lunară de 20 USD sau 15 USD, dacă știți unde să căutați.

Dacă nu aveți experiență în ceea ce privește codificarea și cum să fiți dezvoltator, vă sugerăm, fie să angajați un dezvoltator (unul bun), fie să evitați DigitalOcean și să găsiți soluții care să se potrivească mai mult nevoilor și abilităților dvs..

Utilizabilitatea cPanel este relativ intuitivă, dar din nou – există o curbă de învățare și cu siguranță nu este pentru începători.

5. Prețul este scump (comparativ)

Există o veche zicală că primești pentru ce plătești. Această zicală este de obicei folosită pentru a discuta despre articole ieftine care nu funcționează cu adevărat. Aici se întâmplă exact contrariul.

DigitalOcean este un produs extrem de funcțional, care costă un bănuț destul de mare.

Mai întâi, să ne uităm la picături:

Tarifarea DigitalOcean

După cum vedeți, avem picăturile standard începând de la 5 USD pe lună. Acum, aceasta vine doar cu 1 GB de memorie. Prețurile cresc de acolo, crescând din ce în ce mai mult până când veți plăti 80 USD pe lună pentru mai multe servicii high-end.

Când te uiți la picăturile optimizate ale procesorului, acestea încep de la 20 de dolari și ajung până la un preț scump de 920 $ pe lună..

Dacă ne uităm la prețurile de depozitare, nu este mult mai bine.

Preț de stocare digitalOcean

Spațiile, care încep cu 250 GB spațiu de stocare, încep de la 5 dolari pe lună, care – împreună cu primul nivel de picături standard – ar ajunge la 10 dolari pe lună..

Au o mulțime de alte servicii suplimentare. Fiecare dintre ei va costa un bănuț.

Acestea sunt câteva prețuri abrupte, mai ales când considerați că multe dintre serviciile noastre de top sunt cele mai mari pentru 3 USD pe lună sau mai puțin.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că obțineți viteză și performanță de neegalat pentru un preț mai mare cu DigitalOcean. Cu siguranță este ceva de luat în considerare.

Nu plătiți doar pentru gazduire de bază sau lățime de bandă, aici. Dacă aveți nevoie de asta, probabil că este o suprasolicitare.

Doar dacă aveți un site cu trafic mare (sau câteva dintre ele), acest lucru ar fi dorit. Și nevoie.

6. Prețurile sunt de asemenea complicate

După ce intri în planurile de prețuri, vei fi amețit de toate opțiunile și posibilitățile pe care le poți folosi și face upgrade. Există diferite categorii pentru lățimea de bandă, spațiu, servere (viteze diferite), procesor, opțiuni de securitate și etc.

Pur și simplu pus – cu DigitalOcean există o mulțime de modalități prin care taxa dvs. lunară este într-adevăr scumpă. Majoritatea celorlalți furnizori oferă 2-5 planuri diferite care vă oferă o imagine de ansamblu bună despre ceea ce obțineți. Cu DigitalOcean puteți personaliza totul singur. Poate fi un lucru bun, dar dacă nu sunteți un utilizator avansat (după cum am menționat mai sus), este destul de complicat și necesită mult timp. În plus, după cum am menționat în secțiunea anterioară, prețurile sunt destul de abrupte în comparație cu alți furnizori.

Recomandăm DigitalOcean?

Da…

… atât timp cât sunteți dezvoltator.

Dacă sunteți doar o persoană obișnuită care dorește să lanseze o prezență pe web, există multe produse mai ușor de utilizat, care vă vor costa mult mai puțin.

Pentru cineva care își cunoaște drumul în jurul tehnologiei, pare să nu existe un produs mai rapid sau mai performant decât DigitalOcean.

Problema de asistență pentru clienți și prețul nu sunt ușor de încurcat.

Dacă timpul de funcționare și viteza sunt cei mai importanți factori pentru dvs., DigitalOcean este printre cele mai bune alegeri de pe piață.

Aveți vreo experiență pozitivă sau negativă cu găzduirea DigitalOcean? Dacă o faceți, vă rugăm să lăsați un review transparent și sincer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector