Cum să accelerați site-ul WordPress (fără a schimba gazda web)

Care sunt avantajele extinderii unui site web?

Ca proprietar de site-ul web, nu trebuie subestimat impactul vitezei site-ului dvs. asupra traficului, conversiilor și veniturilor. Viteza este, de asemenea, foarte importantă atunci când navigați pe web prin dispozitive mobile. De exemplu, cercetările Google arată că 53% dintre vizitatorii site-urilor mobile lasă o pagină care durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca.


Multe alte studii au fost publicate cu privire la impactul vitezei site-ului. De exemplu, un studiu realizat în 2017 a constatat că o întârziere de o secundă la încărcarea site-ului poate reduce vizualizările paginii cu 11%, scade satisfacția clienților cu 16% și mănâncă 7% din rata de conversie râvnită..

Este important să rețineți acest lucru Google folosește acum viteza site-ului web ca factor de clasare.

Pe scurt, un site web lent va avea un impact negativ după cum urmează:

 • Vizualizarea traficului și a paginilor
 • Conversii
 • Vânzări
 • Imaginea de brand și percepția în mintea vizitatorilor tăi

Întrucât este obiectivul nostru de a face hostingfacts.com prima resursă pentru construirea de site-uri web de succes, am decis să pregătim un ghid despre cum să creștem viteza site-ului dvs.. Mai jos sunt 21 de modalități de a crește viteza site-ului dvs. web:

Veți învăța:

ACTUALIZAȚI: Înainte de a începe să optimizați site-ul dvs. web pentru a încărca mai rapid, trebuie să luați în considerare două aspecte:

În primul rând, du-te și verifică timpul de încărcare al site-ului dvs. curent prin Pingdom sau Google PageSpeed ​​Insights. Acest lucru vă ajută să comparați modificările de viteză după ce ați modificat site-ul.HostingFacts viteza pingdom

Prezentări ale site-ului HostingFacts

În al doilea rând, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a site-ului, deoarece unele dintre metode necesită modificări / editare de fișiere care vă pot încurca site-ul. Iată cum să faceți o copie de siguranță a site-ului WordPress și aici cum să faceți backup pentru orice alt …

Gata? Să începem cu PASUL 1:

1. Eliminați pluginurile și suplimentele inutile

Plugin-urile și complementele inutile pot reduce viteza site-ului dvs. web cu mult, și este deosebit de important să le acordați atenție dacă utilizați CMS-uri de blog-uri precum WordPress, Joomla sau Drupal.

Un studiu de caz bun despre plugin-urile de impact pe care le poate avea viteza unui site web relevă modul în care a fost capabil să ia viteza site-ului web de la 4,23 secunde la 1,33 secunde. În timp ce analizam site-ul, s-a constatat că pluginurile au contribuit la o minunare de 86% din timpul de încărcare a site-ului

Este foarte important să rețineți că nu este vorba doar despre numărul de plugin-uri pe care le-ați instalat pe site-ul dvs., ci și de calitate; un site web cu 50 de pluginuri se poate încărca mult mai repede decât un site web cu 10 plugin-uri dacă site-ul cu mai puține pluginuri are plugin-uri neplăcute; în general, doriți să evitați pluginurile care încarcă o mulțime de scripturi și stiluri, pluginuri care efectuează o mulțime de solicitări la distanță și pluginuri care adaugă interogări de baze de date suplimentare la fiecare pagină de pe site-ul dvs..

Într-adevăr, pluginurile ajută la îmbunătățirea funcționalității site-ului dvs. web, dar este important să utilizați un plugin numai dacă sunteți convins că este absolut necesar.

Dacă sunteți un utilizator WordPress, poate doriți să instalați P3 (Profil Performance Plugin);

P3_performance

Acest plugin va scana toate pluginurile dvs. WordPress pentru a găsi blocajele și vă va oferi un raport, astfel încât să puteți vedea cum fiecare plugin afectează performanțele site-ului dvs. Web.

2. Limitați semnificativ sau eliminați butoanele de partajare socială de pe site-ul dvs. Web

Dacă credeți că trebuie să aveți 100 de butoane de distribuire socială pe site-ul dvs. web, gândiți-vă din nou; este greu de identificat cercetările care stabilesc un impuls masiv în traficul de site-uri datorită faptului că există butoane de partajare socială (dacă există, prea multe butoane de partajare socială vor încurca cititorii), dar cercetările arată că un site web lent reduce traficul.

Majoritatea butoanelor de partajare socială folosesc JavaScript, iar acest lucru poate fi foarte supărător atunci când vine vorba de performanță; au existat cazuri repetate de Facebook sau alte site-uri de socializare, care afectează în mod semnificativ viteza site-ului persoanelor care și-au instalat butoanele de partajare.

Soluția în acest sens este fie să limitați / să eliminați butoanele de partajare socială, fie să le configurați pentru a încărca în mod asincron, astfel încât o întrerupere a unui anumit site de social media să nu încetinească site-ul dvs..

butoane de partajare socială

3. Analiza de încărcare și codul rețelelor publicitare în mod asincron

Codurile de urmărire analitice și codurile rețelelor publicitare pot împiedica în mod semnificativ viteza site-ului dvs. web, mai ales dacă serverul de la distanță este încetinit sau scăzut; puteți preveni cu ușurință această problemă prin configurarea tuturor codurilor dvs. de urmărire pentru a utiliza livrarea asincronă; în acest fel, întreruperea sau întârzierea serverului cu rețeaua dvs. publicitară sau serviciul de analiză nu va încetini site-ul dvs. web.

4. Activați expiră anteturile

Există mai mulți factori care influențează cât de rapid este un site web, dar timpul de răspuns al serverului contribuie foarte mult la viteza site-ului; cu cât sunt solicitate mai multe către serverul dvs., cu atât mai lent va fi nevoie să se încarce site-ul dvs. web.

Expiră Antetele spuneți browserului dvs. vizitator când trebuie să solicite anumite fișiere de pe serverul dvs. din memoria cache a browserului; dacă un antet expiră este configurat astfel încât browserul vizitatorului dvs. să solicite doar un fișier o dată pe lună, iar fișierul respectiv a fost stocat în memoria cache de la o vizită recentă, atunci browser-ul lor nu va mai solicita din nou fișierul până nu va trece o lună. Aceasta este ca o sabie cu două tăișuri pentru creșterea vitezei site-ului, deoarece limitează numărul de solicitări HTTP pe serverul dvs. și, în același timp, reduce sarcina pe serverul dvs., deoarece același fișier nu va fi solicitat în mod repetat.

Dacă doriți să implementați Expires Headers pe site-ul dvs. web, acest tutorial realizat de GTmetrix vă arată cum să faceți asta.

5. Activați Cache-ul

Caching asigură o experiență mult mai rapidă pentru utilizatorii site-ului dvs. web, stocând o versiune a site-ului dvs. web în browserul lor și servindu-le acea versiune până la actualizarea site-ului dvs. web sau până când îl instruiți să reîmprospăteze versiunea site-ului dvs. web..

Există diferite modalități de a activa memorarea în cache a site-ului web în funcție de ce platformă utilizați; pentru WordPress, puteți instala următoarele plugin-uri:

 • W3 Cache totală
 • W3 Super Cache

Dacă doriți ceva mai avansat, mergeți mai departe și cumpărați WP Rocket (este probabil cel mai bun!). Pentru Drupal, puteți urma această resursă.

Iată mai multe tutoriale despre cum puteți activa memorarea în cache pentru site-ul dvs. web:

 • Cum să vă optimizați site-ul cu memorie în cache HTTP
 • Articol GTmetrix referitor la aplicarea în cache a browserului

6. Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)

Majoritatea site-urilor sunt găzduite pe serverele din SUA, iar în timp ce aceste site-uri vor fi în general mai rapide pentru persoanele din SUA sau pentru persoanele care vizitează un serviciu VPN din SUA, site-ul dvs. web va fi mai lent pentru persoanele din alte părți ale lumii. Un CDN rezolvă această problemă distribuind fișierele site-ului dvs. web printr-o rețea de servere în diferite locații ale lumii, astfel încât cineva care încearcă să viziteze din India va primi un serviciu din Asia în loc de un server din Europa. Aceasta va duce la o creștere semnificativă a vitezei site-ului dvs. web.

Pentru a determina cât de eficiente pot fi CDN-urile, Matthew Woodward a efectuat un experiment și a constatat că utilizarea unui CDN poate crește viteza site-ului cu până la 60%.

Iată câteva dintre cele mai bune opțiuni CDN pentru tine:

 • Cloudflare (planul lor gratuit este suficient de bun!)
 • KeyCDN (merită încercat)

7. Obțineți o gazdă web mai bună

Lista celor mai rapide furnizori de găzduire webNe pare rău, dar a trebuit doar să-l aruncăm aici …

Dacă tot ceea ce faceți pentru a face site-ul dvs. web mai rapid nu funcționează sau observați doar o mică diferență nesemnificativă în ceea ce privește viteza site-ului de la următoarele bune practici, poate este timpul să vă schimbați gazda web.

Într-un articol pentru Smashing Magazine, Marcus Taylor a dezvăluit cum gazda web utilizată a avut impact asupra vitezei site-ului a doi dintre clienții săi; ambii clienti au site-uri web similare, dar un furnizor de hosting diferit. Unul dintre clienți găzduiește pe un server dedicat fiabil, în timp ce celălalt gazde pe un server ieftin, rezultatul a fost o diferență masivă în timpul de răspuns al site-ului; timpul de răspuns DNS al clientului pe serverul dedicat a fost de 7 milisecunde în timp ce timpul de răspuns al clientului pe serverul ieftin a fost de 250 milisecunde. Nici o modificare sau plugin nu poate remedia o astfel de diferență!

Gazda dvs. web este foarte importantă când vine vorba de viteza site-ului dvs., deci alegeți ceva bun din recenziile noastre de găzduire aici. Cu toate acestea, conform testelor și analizelor noastre de pe hostingfacts.com, acești trei furnizori de hosting ar trebui să fie cei mai rapide (<400ms):

 1. A2 Gazduire 320ms
 2. Hostinger 363ms
 3. Bluehost 380ms

Așadar, dacă nu ați folosit constructorii de site-uri (cum ar fi Wix, de exemplu) pentru a vă construi site-ul, faceți-vă cercetările pentru a găsi cea mai bună gazdă pentru site-ul dvs. web.

8. Tema site-ului dvs. web

Exact cât de mare are impactul dvs. pe site-ul site-ului dvs. web? Mult! Julian Fernandes a putut să-și ia timpul de încărcare a site-ului de la 630ms la 172ms doar prin schimbarea temelor; acesta a fost același site, cu aceeași gazdă, și nimic altceva nu a fost schimbat decât tema site-ului și aceasta a avut ca rezultat o intensificare masivă a timpului de încărcare a site-ului..

Chiar și cea mai bună configurație a serverului nu vă va salva site-ul dacă utilizați o temă neplăcută cu cod umflat; asigurați-vă că luați în considerare și performanța atunci când căutați o temă a site-ului web, nu doar estetica.

9. Instalați Google PageSpeed ​​pe serverul dvs.viteza paginii Google

Modulul PageSpeed ​​este un modul de server open-source de la Google care optimizează automat viteza site-ului dvs. web; aduce modificări serverului și fișierelor dvs., urmând cele mai bune practici ale performanței site-ului web, fără a vă solicita să faceți altceva.

Dacă sunteți expert în tehnologie, puteți să vă instalați Google PageSpeed ​​singur. Dacă nu sunteți priceput din punct de vedere tehnic, puteți solicita gazda web / dezvoltatorii să o instaleze pentru dvs..

10. Optimizați și reduceți dimensiunea imaginii

Imaginile care nu sunt optimizate pot fi foarte grele și, în consecință, utilizați o mulțime de resurse ale serverului și durează mai mult timp la încărcare; dacă dimensiunea medie a imaginii de pe site-ul dvs. este de 1mb sau 2mb +, aveți de lucru serios de făcut. Puteți reduce în mod semnificativ dimensiunea imaginii dvs., asigurând în același timp că calitatea acesteia nu este afectată negativ prin utilizarea următoarelor instrumente:

 • WP Smush (pentru utilizatorii WordPress)
 • EWWW Image Optimizer (pentru utilizatorii WordPress)
 • Kraken (pentru toată lumea – Drupal și Joomla)

11. Activați compresia Gzip

Probabil ați încercat să comprimați un fișier pe computer și ați văzut ce poate rezulta o reducere masivă a dimensiunii; un fișier de 60mb poate fi comprimat la doar 5mb. Compresia Gzip funcționează în același mod, dar pentru site-uri web; Gzip comprima automat fișierele site-ului dvs. web în fișiere zip, reducând drastic dimensiunea fișierelor dvs. și crescând viteza site-ului dvs. ca urmare.compresie gzip

În articolul Smashing Magazine la care am făcut referire mai devreme, un site a trecut de la 68KB la 13KB doar datorită activării Gzip.

Dacă doriți să activați compresia Gzip pe site-ul dvs. web, acest ghid al GTmetrix este un loc bun pentru a începe.

12. Optimizați-vă regulat baza de date

Acesta este un mod de multe ori ignorat, dar foarte puternic, de a crește viteza site-ului; este deosebit de eficient dacă utilizați WordPress sau orice CMS care se bazează foarte mult pe utilizarea bazei de date.

Unele CMS și pluginurile pe care le instalați se bazează foarte mult pe baza de date pentru a salva date; acest lucru mărește datele stocate în baza de date pe măsură ce utilizați CMS / plugin, ceea ce face site-ul dvs. web treptat mai lent. Acest lucru se aplică în special pluginurilor care salvează jurnalele, statisticile și datele utilizatorului. Se aplică, de asemenea, dacă utilizați WordPress și activați revizuiri post, pingbacks și trackbacks.

Puteți face site-ul dvs. mult mai rapid prin curățarea periodică a bazei de date, proces care poate fi automatizat cu plugin-ul WP-Optimize dacă utilizați WordPress, sau manual (pentru alte platforme), urmând acest tutorial.

13. Minimizați fișierele Javascript și CSS

Dacă site-ul dvs. web folosește o mulțime de fișiere JavaScript și CSS, există o mare probabilitate ca site-ul dvs. să spună browserului dvs. vizitator să trateze aceste fișiere individual; acest lucru duce la o mulțime de solicitări care, în cele din urmă, afectează negativ viteza site-ului. Minimizarea fișierelor JavaScript și CSS reduce numărul de fișiere individuale JavaScript și CSS, prin utilizarea lor într-un singur loc, îmbunătățind semnificativ viteza site-ului dvs..

14. Combinați imaginile de fundal cu imagini sprit

Cu cât cererile browserului utilizatorului trebuie să fie adresate serverului dvs., cu atât site-ul dvs. va fi mai lent pentru acel utilizator; majoritatea șabloanelor site-ului web sunt alcătuite din mai multe imagini de fundal, iar acest lucru sfârșește creând mai multe solicitări diferite ori de câte ori un vizitator încearcă să încarce site-ul. Soluția în acest sens este să combinați imaginile într-una, astfel încât browserul unui vizitator să solicite o singură imagine atunci când încearcă să încarce site-ul dvs. web; acest lucru poate fi obținut cu imagine Sprites.

Combinând imagini de fundal cu imagini de fundal, veți putea reduce cererile generale, numărul de octeți descărcările browserului dvs. și întârzierea cauzată de călătoriile rotunde efectuate atunci când serverul dvs. descarcă alte resurse. Acest lucru va duce la un site web mult mai rapid.

Puteți utiliza SpriteMe pentru a combina imaginile dvs. cu sprituri sau puteți urma sugestiile din acest articol al revistei Smashing.

15. Activați HTTP Keep-Alive

De obicei, atunci când browserul web al unui vizitator încearcă să solicite un fișier de la serverul dvs. web, acesta va prelua fiecare fișier individual; cu alte cuvinte, o conexiune se închide atunci când un fișier a fost apucat și apoi se redeschide pentru a solicita un nou fișier. Acesta folosește mai multe procesoare, rețele și memorie și, în cele din urmă, duce la un site web mai lent dacă există o mulțime de încărcare pe serverul dvs. Activarea menținerii HTTP asigură că toate cererile de fișiere către serverul dvs. vor fi făcute printr-o singură conexiune deschisă, ceea ce duce la un site web mult mai rapid pentru utilizatorii dvs. prin limitarea numărului de conexiuni la serverul dvs..

Puteți activa păstrarea în viață copiind și lipind codul de mai jos în fișierul dvs. .htaccess:

Set antet Conexiune menținută în viață

În mod alternativ, puteți urma aceste instrucțiuni în funcție de serverul dvs..

16. Remediază toate linkurile sparte pe site-ul tău

Deși legăturile sparte din conținutul dvs. nu vor afecta viteza site-ului dvs. web, deși acestea pot oferi o experiență de utilizator neplăcută, legăturile întrerupte în adresele dvs. JavaScript, CSS și Imagine pot face ca site-ul dvs. să fie iritant mai lent; asigurați-vă că scanați aceste aspecte ale site-ului dvs. pentru a găsi link-uri sparte și să le remediați înainte de a-și trimite utilizatorii la distanță.

17. Evitați imaginea conectare rapidă

Lichidarea rapidă a imaginii, cunoscută și sub denumirea de „linking inline” este actul de conectare la o imagine de pe site-ul unei alte persoane, în loc să încarceți imaginea pe propriul dvs. server. La suprafață, acest lucru pare un act care vă va economisi multă lățime de bandă, mai ales dacă aveți un site cu trafic mare, dar poate efectua site-ul dvs. într-adevăr lent, dacă site-ul web care găzduiește imaginea pe care ați conectat-o ​​este afectată. sau este lent.

Indiferent dacă este vorba despre imagini din conținutul dvs. sau din imagini banner pentru anunțurile dvs., asigurați-vă că veți găzdui mai întâi imaginile pe site-ul dvs. web înainte de a face legătura cu ele..

18. Limitați numărul de solicitări externe

Pentru a vă asigura un site complet funcțional, trebuie să vă bazați pe fișiere și resurse de pe alte site-uri web; în consecință, trebuie să încorporați videoclipuri, prezentări și alte fișiere multimedia. Deși acest lucru nu este neapărat rău, dacă este prea mult sau dacă solicitați fișiere externe de pe site-uri web lente, poate avea un impact asupra timpului de încărcare a site-ului dvs..

Încercați să limitați numărul de solicitări externe pe care le va face site-ul dvs. web; dacă este posibil, găzduiți cât mai multe fișiere pe serverul dvs. Pentru alte fișiere, permiteți doar site-ului dvs. web să le solicite de pe site-uri web foarte fiabile.

19. Folosiți un CMS de încredere

CMS-ul dvs. este cadrul site-ului dvs. web; dacă utilizați HTML simplu sau CMS-uri populare și de încredere precum WordPress sau Drupal, ar trebui să fiți bine. Dacă, totuși, utilizați un CMS mai puțin popular sau ceva construit pentru dvs., riscați să aveți un site web lent; asigurați-vă că efectuați teste adecvate și faceți cercetările corecte pentru a vă asigura că un SMC este rapid și de încredere înainte de a-l utiliza.

20. Folosiți un accelerator PHP

PHP reduce nevoia de a continua să introduceți aceleași informații pe site-ul dvs. web, dar poate adăuga timp de încărcare a site-ului dvs. web. Puteți încerca înlocuirea fișierelor PHP cu fișiere HTML statice atunci când este posibil, sau puteți utiliza un accelerator PHP pentru a face site-ul dvs. web mult mai rapid dacă se bazează foarte mult pe PHP.

Această intrare Wikipedia include o listă cu mai multe acceleratoare PHP pe care le puteți utiliza.

21. Împiedicați-i pe alții să-și asculte hotele imaginile

La fel cum este important să evitați conectarea la cald a imaginilor altor persoane, ar trebui să împiedicați și alții să-și conecteze în mod rapid fotografiile proprii..

Atunci când oamenii conectează rapid legătura cu imaginile, aceștia vă fură lățimea de bandă întrucât o solicitare va fi făcută serverului dvs. de fiecare dată când cititorii lor încearcă să vizualizeze imaginile pe site-ul lor web. Puteți preveni acest lucru prin dezactivarea conectării rapide a imaginilor găzduite pe serverul dvs..

Acest articol despre Hongkiat vă va învăța cum să preveniți conectarea la cald a imaginilor dvs. și acest instrument vă va ajuta să generați automat un fișier .htaccess care împiedică conectarea imaginilor dvs..

Întoarcerea dvs. – Testează-ți viteza site-ului

Testează-ți viteza site-uluiDupă implementarea sugestiilor de mai sus, ar trebui să mergeți mai departe și să testați viteza site-ului dvs. pentru a vedea dacă există o diferență (lăsați un comentariu mai jos dacă observați o diferență). Iată recomandările noastre de top pentru testarea vitezei site-ului dvs. web:

Testul de viteză al site-ului Pingdom: cu acest instrument, ar trebui să urmărești să obții un timp de încărcare a site-ului redus, precum și un număr redus de solicitări de server. Acest instrument compară, de asemenea, viteza site-ului dvs. web cu alte site-uri online.

GTMetrix: Acest instrument analizează viteza site-ului dvs. utilizând Google Pagespeed Insights și Yslow și vă oferă o notă de la A la F. Ofera, de asemenea, sugestii de îmbunătățire.

Analizator de pagini web: acest instrument vă oferă informații despre dimensiunea paginii și timpul de descărcare a site-ului dvs. și oferă sugestii cu privire la îmbunătățirea timpului de încărcare a site-ului..

Google Pagespeed Insights: Ar trebui să vizați un scor mai mic de 100. De asemenea, are un instrument de testare a vitezei mobile pe care îl puteți utiliza.

Yslow: Acest instrument analizează viteza site-ului dvs. pe baza regulilor Yahoo pentru performanța site-ului web.

WebPage Test: Cu cât scorul este mai aproape de 100, cu atât site-ul dvs. este mai rapid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map