Cele mai populare CMS după cota de piață

Fie că doriți să construiți un site web pentru o afacere profesională, scalabilă sau un blog centrat pe design creativ, există un CMS pentru toată lumea. Dar într-o industrie atât de aglomerată, de unde începeți?


Iată ghidul nostru pentru primele 10 CMS-uri cele mai populare, bazate pe cota de piață.

Rețineți că cifrele cotei de piață au fost obținute de la W3techs și BuiltWith.

Contents

Ce este un sistem de gestionare a conținutului (CMS)?

Un sistem de gestionare a conținutului (CMS) este un software care vă permite să gestionați, să creați și să publicați conținut, inclusiv copiere și imagini, fără a fi nevoie să cunoașteți codul. Apreciem CMS, pentru că, deși unii dintre noi s-au născut după cod (Cred că Bill Gates și Dennis Ritchie), majoritatea nu au fost.

Simplitatea și accesibilitatea site-urilor web care nu necesită cod le-a făcut mai atrăgătoare atât pentru non-techies. Nu este de mirare atunci că din peste 1,7 miliarde de site-uri online, aproape jumătate folosesc un CMS.

Ce este cota de piață?

Cota de piață arată câte persoane utilizează fiecare produs sau serviciu peste concurenții săi. O cotă de piață variată este bună, deoarece înseamnă mai multă concurență pentru consumatori.

Există diferite categorii CMS?

Fiecare CMS are propriile sale beneficii, caracteristici și caracteristici, dar acestea pot fi, în general, împărțite în două tipuri: software personalizabil, gratuit, open-source, cum ar fi WordPress și Drupal și opțiuni SaaS mai plătite, precum Squarespace și Wix.

Software open-source

Software-ul Open-Source oferă utilizatorilor un control complet asupra site-ului lor web și vă permite să modificați, să adaptați sau să extindeți codul, după cum doriți.

În afară de a fi liber de utilizat și descărcat, potrivit McKinsey&Compania, open-source face apel la companii, deoarece promovează mai multe soluții de colaborare, inovatoare și specializate.

Open-source permite companiilor să-și deschidă rețeaua către o comunitate de oameni care lucrează împreună, inclusiv clienți, ingineri software și furnizori.

Soluțiile open-source nu sunt, în general, potrivite pentru nou-veniți, deoarece acestea necesită să cumpărați un domeniu personalizat, să vă găzduiți site-ul dvs. web, să fiți la curent cu întreținerea continuă și nu veți avea asistență clienți.

Acestea fiind spuse, dacă credeți că această metodă s-ar potrivi cel mai bine, atunci există întotdeauna ghiduri și tutoriale online pentru a vă ajuta.

Software-ca-serviciu (SaaS)

Soluțiile software-as-a-service (SaaS) oferă șabloane web pre-construite și elemente de drag-and-drop pentru a crea pagini web.

Utilizatorii plătesc o taxă de abonament lunară pentru a accesa site-ul lor oricând, oriunde și folosind orice dispozitiv activat pe internet.

Potrivit lui McKinsey&Companie, mai multe companii adoptă rapid platformele SaaS, deoarece le lasă libere de responsabilitatea de a lua măsuri de securitate și de a administra aplicații terțe.

SaaS este, de asemenea, o opțiune mai puțin costisitoare și ajută companiile să reducă costurile operaționale, oferind o echipă de asistență externă, sporind colaborarea pe tot globul și oferind acces ușor la date.

10 cele mai populare CMS din 2020

1. WordPress

 • Cota de piață CMS: 61,8%
 • Total site-uri web: 27.000.000+
 • Site-uri web vii (Canada): 226.000+
 • Procentaj de site-uri în top 1m: 34,7%
 • Site-uri populare: Compania Walt Disney, Sony Music, Blogul oficial al Star Wars, Tech Crunch, BBC America

Inovația face distincția între un lider și un adept. Stocare locuri de muncă, co-fondator Apple

Dacă nu sunteți nou pe internet, probabil că ați auzit despre WordPress.

WordPress este un software gratuit, open-source și este, de departe, cel mai popular în rândul utilizatorilor de CMS cu o masivă de 61,8% din cota de piață.

WordPress vine cu o selecție plăcută de funcții standard și vă permite să activați aproape orice caracteristică prin miile de teme, widgeturi și pluginuri personalizate.

Ce companii ar trebui să folosească WordPress?

WordPress este o alegere excelentă pentru întreprinderi și organizații mari.

De ce ar trebui să folosesc WordPress?

WordPress vă oferă posibilitatea de a crea roluri de utilizator personalizate, care vă asigură că site-ul este ușor pentru toată lumea, un factor important pentru organizațiile mari care, în general, au o mulțime de echipe și parteneri diferiți care accesează site-ul. De asemenea, se asigură că conținutul se adresează unui public larg și variat.

Când Network Rail avea nevoie de o actualizare a site-ului web, au căutat o soluție către WordPress. Aveau nevoie de site-ul lor web pentru a apela la o bază largă de clienți din Marea Britanie și, de asemenea, la angajații și partenerii lor de afaceri. Aceasta a însemnat că capacitatea de utilizare a fost un obiectiv esențial.

Soluția WordPress

Network Rail și-a prezentat persoanele pentru clienți și a creat un șablon personalizat pe baza acestora. De asemenea, au dezvoltat mai multe plugin-uri și widget-uri, inclusiv:

 • Un plugin personalizat pentru încărcarea carierei, pentru a obține noi oportunități de muncă
 • Un plugin pentru încărcarea feedului pentru a aduna și publica articole de la partenerii Network Rails
 • Widgeturi personalizate SiteOrigin pentru a permite editorilor să adauge cu ușurință conținut specific de stil postărilor

Rezultat

Noua temă a Network Rails a făcut ca site-ul să fie mai ușor de utilizat atât pentru clienți cât și pentru echipe interne. De asemenea, a făcut să răspundă mai mult pe toate dispozitivele mobile.

Prezentare generală

WordPress este cel mai popular CMS de departe și dintr-un motiv întemeiat. Este gratuit, open-source și puteți crea roluri, widget-uri și pluginuri personalizate ale utilizatorului pentru a vă asigura că site-ul este ușor de utilizat atât pentru angajați cât și pentru vizitatorii site-ului..

Rețineți că ne referim la WordPress.org nu la WordPress.com, deși ambele sunt excelente pentru găzduirea de site-uri web cu trafic mare.

2. Joomla!

 • Cota de piață CMS: 4,7%
 • Total site-uri web live: 1.600.000+
 • Site-uri web live (Canada): 17.000+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 1,71%
 • Site-uri care folosesc Joomla: Peugeot, Ikea, Lipton Tea

Joomla are 4,7% din cota de piață, ceea ce o face a doua cea mai populară în rândul utilizatorilor CMS. Este o soluție gratuită, open-source, cu mărci incluse Ebay și Peugeot

Ce companii ar trebui să folosească Joomla?

Joomla este potrivit pentru orice tip de afaceri

De ce să folosesc Joomla?

Putem vedea posibilitățile lui Joomla atunci când o fabrică de brânzeturi din Frossasco, numită Caseificio Pezzana, să își actualizeze site-ul vechi și obosit, în conformitate cu branding-ul lor.

Ei doreau ca site-ul lor web să ofere vizitatorilor o experiență mai bună pentru clienți și să reflecte branding-ul noii companii; Își doreau un site care să fie atât de gustos vizual cât și de mâncarea lor.

Joomla a actualizat sistemul CMS, și-a îmbunătățit strategia SEO, capacitatea de utilizare și capacitatea de reacție.

În plus, agenția a creat animații și grafică și a optimizat site-ul web pentru a obține cele mai bune rezultate. Acestea includ:

 • Funcții multiple de limbă (italiană, engleză, germană).
 • Design sensibil
 • Noul șablon personalizat

Acestea au fost toate pentru a asigura un brand vizual mai consistent și mai competitiv pe mai multe platforme.

Rezultat

Site-ul Caseificio Pezzana și-a mărit clasamentul web organic și a îmbunătățit aspectele de securitate. De asemenea, acum reflectă și îmbunătățește marca Caseificio Pezzana și poate concura mai agresiv împotriva concurenților.

Nivelul de îndemânare: nu este ușor

Joomla este ceva mai provocator decât WordPress liderul CMS și, deoarece este open-source, nu există asistență pentru clienți. Cu toate acestea, echipa Joomla a creat cu ușurință o documentare Joomla detaliată pentru utilizatori. Alternativ, dacă doriți să comunicați cu oamenii, puteți vizita Joomla! Forumul utilizatorului.

Prezentare rapidă

Joomla! este un CMS sensibil și scalabil, care este ușor de actualizat. Se potrivește celor mai multe tipuri de afaceri, dar începătorii ar trebui să rămână clar decât dacă căutați o provocare.

3. Shopify (1+ milioane de site-uri live)

 • Cota de piață: 3,2%
 • Total site-uri web live: 1.053.000+
 • Site-uri web live (Canada): 25.000+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 2,94%
 • Site-uri care folosesc Shopify: Budweiser, Bulletproof, Penguin Books

Dacă doriți să începeți propria afacere de site web de comerț electronic, Shopify este cea mai populară platformă dedicată comerțului electronic cu 3,2% din plăcintă.

Compania canadiană născută, Shopify este un model de abonament SaaS, în care utilizatorii pot crea cu ușurință un site web și adăuga, expedia și gestiona produse.

Ce companii ar trebui să utilizeze Shopify?

Shopify este doar pentru magazinele de comerț electronic.

De ce ar trebui să folosesc Shopify?

Shopify ajută mărcile să extindă, să gestioneze inventarul și să ofere o echipă bună de asistență.

Karolyn Fox, creatorul militarului Hippie, un brand de îmbrăcăminte pentru femei de șase figuri, și-a început compania să-și îndeplinească ordinele acasă până când nu a mai putut să țină pasul cu cererea. Pentru a o ajuta să răspundă cererii, să mărească și să gestioneze inventarul, Karolyn a creat un cont Shopify Plus

Shopify permite echipei Karolyn să urmărească modul în care s-au vândut produse similare în trecut, să prezică o cerere viitoare probabilă și să dețină o cantitate semnificativă de inventar înainte de lansarea unui blitz de marketing..

De asemenea, compania folosește SKULabs, un inventar cu mai multe canale și un sistem de gestionare a depozitelor pentru a optimiza noul său depozit de 4.000 de metri pătrați.

Karolyn beneficiază, de asemenea, de utilizarea unui cumpărător de modă Shopify care scutește globul pentru articole care pot fi testate rapid pe Instagram și puse la vânzare.

Rezultatele

Karolyn creditează următoarele rezultate atât la capacitatea ei de a-și adapta rapid brandul, cât și la instrumentele și la echipa Shopify Plus:

 • Rata de conversie a crescut cu 32% în an
 • Rata de returnare a clienților a sărit de la 99% la AA la 21.7%
 • Valoarea medie a comenzii (AOV) a crescut cu 3%, atingând 79 $
 • Veniturile au crescut cu 97% în 2018 și sunt pe cale să ajungă la 10 milioane de dolari

Nivelul de îndemânare: bucată de comerț C-C

Shopify se concentrează pe a fi un site ușor de utilizat, dar dacă aveți o întrebare, ei au o echipă de asistență la îndemână 24/7.

Prezentare generală

Shopify este o platformă eCommerce ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici axate pe vânzări și o rețea de suport bună pentru utilizatorii săi.

4. Drupal

 • Cota de piață CMS: 3,0%
 • Total site-uri web live: 555.000+
 • Site-uri web live (Canada): 14.000+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 2,83%
 • Site-uri care folosesc Drupal: Tesla, Entertainment Weekly, Universitatea Harvard

Drupal este un alt software gratuit, open source, dar spre deosebire de WordPress și Joomla, Drupal se concentrează pe alimentarea unor site-uri complexe de publicare socială care publică baze grele și conțin baze de date mari.

Ce companii ar trebui să folosească Drupal?

Drupal sunt o opțiune bună pentru toate tipurile de afaceri, dar rețineți că unele companii pot necesita platforme și extensii suplimentare Drupal. Site-urile de comerț electronic pot utiliza în special Drupal Commerce sau Ubercart.

De ce ar trebui să folosesc Drupal?

Drupal a jucat un rol esențial în trecerea The Economist de la o revistă tipărită săptămânal la o platformă de publicare zilnică.

Echipa avea nevoie de un instrument online la care să poată accesa oriunde și oricând pentru a publica cinci știri în fiecare dimineață în America, Europa și Asia.

Drupal a permis echipei editoriale să proiecteze un flux de lucru pentru crearea de conținut și publicarea. Interfața de scriere a conținutului a fost personalizată pentru a elimina posibilitatea unei erori la formatare și pentru a permite autorilor să se concentreze asupra conținutului.

De asemenea, a fost creat un tablou de bord pentru a permite editorilor să creeze și să publice zilnic probleme; oferă indicatori vizuali de stare a aprobării, cronometre pentru numărare inversă pe regiune și link-uri pentru a face modificări.

Nivelul de îndemânare: nu este ușor

Drupal nu este destinat incepatorilor. Efectuarea modificărilor de proiectare și chiar actualizarea extensiilor poate fi dificilă cu aceasta.

Prezentare generală

Drupal este un software gratuit, open source pentru site-uri complexe ale comunității sociale.

Drupal oferă posibilitatea de utilizare, personalizare, scalabilitate, autorizare a conținutului și funcții de securitate, dar poate necesita asistența unui dezvoltator pentru a naviga.

5. Spațiu

 • Cota de piață: 2,7%
 • Total site-uri web live: 1.900.000+
 • Site-uri web live (Canada): 66.000+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 1,09%
 • Site-uri care folosesc Squarespace: Lumio, Egg Shop, Big Human

Squarespace este o platformă SaaS, integrală pentru construirea de site-uri web. Sunt un brand centrat pe design, cu scopul de a oferi oamenilor posibilitatea de a împărtăși povestea lor.

Ce tip de business ar trebui să utilizeze Squarespace?

Orice tip de activitate poate utiliza Squarespace. dar accentul său pe design îl face mai potrivit pentru branduri creative, cum ar fi fotografii.

De ce ar trebui să folosesc Squarespace ?

Idris Elba este un promotor avid al Squarespace și chiar a colaborat cu ei anul acesta la o campanie. Întrebat de ce a ales să colaboreze cu Squarespace, a spus că îi place să utilizeze instrumente pentru a-și extinde gândurile, creativitatea și afacerile..

Pentru Elba, este vorba doar de experiența utilizatorului. El a dorit ca oamenii să viziteze site-ul său și să vadă exact ce le oferă și să aibă un mod foarte simplu de a-l obține.

El dorește ca site-ul său să fie atât informativ, cât și ușor la vedere. Elba continuă să spună: „Am ales Squarespace pentru că vreau ca oamenii să viziteze 2hrset.com și să le spună prietenilor lor:„ Par foarte profesioniști. Ar trebui să le verificați. “”

Nivelul de îndemânare: ai asta

Squarespace este o platformă relativ ușor de obișnuit, dar dacă nu sunteți sigur, puteți consulta câteva tutoriale video pentru a vă ajuta să începeți.

În comparație cu WordPress, nu oferă însă multă flexibilitate sau personalizare, deci va trebui să angajați un dezvoltator dacă doriți să faceți modificări în afara șablonului temelor..

Prezentare generală

Squarespace este un brand axat pe design, cunoscut pentru șabloanele lor curate și moderne. Acestea urmăresc să creeze o prezență online impactantă, elegantă și ușor de gestionat și sunt potrivite în special industriilor creative.

6. Wix

 • Cota de piață CMS: 2,3%
 • Site-uri web în direct (global): 3.800.000+
 • Site-uri web live (Canada): 705
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 0,75%
 • Site-uri care folosesc Wix: Conqr, Lumânări de cupru Bay, Tea Story

Wix este o altă platformă SaaS bazată pe design, care oferă abonamente gratuite și premium.

Wix consideră că toată lumea ar trebui să poată crea un site web frumos și a crescut în popularitate în ultimii ani, lăudându-se cu nume de celebritate, inclusiv Adam Grant și Karlie Kloss.

Ce tip de business ar trebui să folosească Wix?

Bazat pe propriile noastre mâini pentru testare și recenzie, Wix este un starter excelent pentru întreprinderile mici.

De ce ar trebui să folosesc Wix?

Oamenii se mută la Wix pentru ușurința sa. Jan Avellana, scriitor și utilizator Wix descrie Wix ca fiind distractiv și ușor de utilizat, deoarece este vorba despre „despre design și fără cod”. Își administrează perfect brandul pe site-ul, blogul și alte garanții, cu accent pe modalitățile de a crea o muncă care se remarcă.

Utilizatorii Wix se bucură de asta, deoarece se pot concentra pe comunicare fără a-și face griji de partea tehnică a lucrurilor.

Nivelul de îndemânare: este pentru toată lumea

Wix este ușor de utilizat, ușor de utilizat și are o caracteristică care asamblează automat o primă versiune pentru dvs. dacă sunteți nou în lumea designului.

Prezentare generală

Wix este o platformă orientată către începători, cu peste 500 de șabloane de design, un editor de site-uri de drag and drop, vizualizare mobilă optimizată și o gamă largă de funcții SEO ușor de utilizat.

7. Blogger

 • Cota de piață: 1,5%
 • Total site-uri web live: 388.000+
 • Site-uri web live (Canada): 2300+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 1,06%
 • Site-uri care folosesc Blogger: Mommy’s Kitchen, Leadership Blog

Blogger este platforma de bloguri Google. Este un software gratuit, de bază, open-source, care se concentrează pe accesibilitate și ușurința de utilizare pentru scriitori noi sau casual.

Blogger a obținut o reputație proastă. de-a lungul anilor din cauza lipsei sale de creștere și adaptare. Destul de interesant, Twitter a fost creat de Evan Williams după ce a devenit frustrat de Blogger.

Cu toate acestea, are beneficiile sale, iar simplitatea sa este înveselitoare.

Ce companii ar trebui să folosească Blogger?

Bloggerul nu este destinat afacerilor, ci se adresează scriitorilor care doresc să înceapă să plătească pentru munca lor.

De ce ar trebui să folosesc Blogger?

Bine, să fim reali aici. Blogger este definiția de bază. Dar cred că simplitatea sa este revigorantă și mulți scriitori se întorc la rădăcinile lor Blogger din cauza structurii sale minimaliste, lipsite de experiență.

Nu trebuie să vă înscrieți la nimic odată ce aveți un cont Google, trebuie doar să accesați Blogger și să vă conectați prin asta.

Blogger vă permite să rulați un blog sau o mulțime de bloguri pe o interfață minimalistă. Este, de asemenea, SEO prietenos și, de fapt, funcționează fără probleme.

Nivelul de îndemânare: Mam prietenos

Blogger este cel mai ușor de utilizat CMS din această listă. Așadar, dacă este ceva simplu și întâmplător, încercați atunci.

Prezentare generală

Bloggerul este minunat în simplitatea sa și a rămas accesibil și gratuit, dar nu este potrivit pentru companii.

8. Magento

 • Cota de piață: 1,5%
 • Site-uri web live (global): 265.000+
 • Site-uri web live (SUA): 84.000+
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 1,32%
 • Site-uri care folosesc Magento: Hardware Signature, Vizio, Smart Home

Magento este o platformă de comerț electronic liberă și flexibilă, open-source, dar oferă și alte soluții în funcție de mărimea afacerii dvs., inclusiv SaaS.

Ce companii ar trebui să folosească Magento?

Magento este concentrat exclusiv pe comerțul electronic și poate gestiona întreprinderi mai mari și la nivel de întreprindere.

De ce ar trebui să folosesc Magento?

Magento este popular pentru designul și utilizabilitatea sa.

Lladró, o companie globală de porțelan, specializată în figurine lucrate manual, s-a îndreptat către Magento când au dorit să își extindă afacerile la nivel mondial și să își poată livra produsele mai repede..

Lladró avea nevoie de o platformă axată pe furnizarea de experiențe excepționale, online și mobile pentru clienți.

Noul lor site web are acum multe funcții noi, inclusiv galerii îmbunătățite și pagini de produse și un flux de plăți mai bun, care au îmbunătățit experiența clienților.

Echipa de marketing Lladró petrece acum mai puțin timp în gestionarea site-ului web, iar activitatea lor de rutină este acum automatizată și ocupă mai puțin din timpul lor.

lladro

Nivel de îndemânare: Non-coders Nu trebuie să se aplice

Nu este o știință a rachetelor, dar nu există o opțiune de instalare cu un singur clic pentru Magento, astfel încât poate fi dificil de instalat online.

Prezentare generală

Magento se vând foarte bine și sunt atrăgători pentru oricine dorește să înceapă o afacere de comerț electronic. Sunt o platformă solidă cu caracteristici precum gestionarea comenzilor și informații de afaceri. Aceasta este o platformă dificilă de instalat online, dar, odată ce o faceți, există o echipă bună de asistență disponibilă.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Cota de piață: 1,4%
 • Total site-uri web live (global): 210.000+
 • Site-uri web live (Canada): 77
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 0.95%
 • Site-uri care folosesc Bitrix: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Bine, deci suntem aproape în partea de jos, dar aceasta este una interesantă, așa că rămâi la curent. Bitrix24 este un instrument de colaborare SaaS pe scară completă, care oferă un pachet complet de instrumente de colaborare, comunicare și management pentru afacerea dvs..

Bitrix24 susține că „face cam toate, dar conduce compania pentru tine” și trebuie să recunosc, nu este departe.

Ce companii ar trebui să utilizeze Bitrix24?

Bitrix24 se referă la mai multe companii înființate, de la întreprinderi mici la nivel de întreprindere.

De ce ar trebui să folosesc Bitrix24?

Bitrix24 a ajutat industriile lipsite de tehnologie – precum construcțiile – care au proiecte complexe și lungi, să devină mai automatizate și transparente.

Compania RNR a adoptat Bitrix24 deoarece a permis echipei sale să programeze toate sarcinile care trebuiau finalizate. Au fost 1.800. Executantul și responsabilul li s-a atribuit fiecare sarcină, apoi le-a combinat într-un algoritm.

Acum sunt stabilite termene pentru fiecare sarcină cu filtre pentru a urmări orice întârziere, iar procesul poate fi controlat direct în sistem. Procesul de plată a fost, de asemenea, simplificat.

Nivelul de îndemânare: lăsați-l la tehnici

Bitrix24 este un software de colaborare foarte cuprinzător, cu o curbă de învățare abruptă.

Prezentare rapidă

Bitrix24 este ideal pentru a ajuta afacerile mai consacrate să devină mai automatizate și transparente.

10. Prestashop

 • Cota de piață: 1,2%
 • Total site-uri web live: 239.000+
 • Site-uri web live (Canada): 950
 • Procentul de site-uri web în top 1m: 0,24%
 • Site-uri care folosesc Prestashop: Cooltra, Charuca, Nos Cursuri Bio

Dacă ai reușit până acum, ești aproape acolo. Al 10-lea cel mai popular CMS este Prestashop. Similar cu Magento, Prestashop este o soluție de comerț electronic de tip open-source fiabil, gratuit, pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Ce tip de business ar trebui să folosească Prestashop?

Prestashop este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii de comerț electronic

De ce să folosiți Prestashop?

Caracteristicile Prestashop sunt oarecum limitate în comparație cu Magento. Afacerile pot face elementele de bază, inclusiv permiterea întreprinderilor să creeze o pagină rapid și ușor.

De asemenea, vă pot ajuta să creșteți vânzările pe persoană, permițându-vă să creați pachete de produse. De asemenea, puteți personaliza comanda, lăsând clienților să încarce imagini cu produsul preferat de stil.

Din perspectivă de configurare, întreprinderile pot oferi clienților mai multe metode de plată, metode de cumpărături și pot administra zone geografice de livrare și pot aplica transportatori de transport.

Prestashop Ready este o versiune găzduită, gata de utilizare, unde puteți crea un blog, personaliza și automatiza buletine informative, cu un cost de 24,00 € p / m.

Nivel de îndemânare: Ați putea face, dar mai mult sprijin ar fi frumos

Prestashop este mai ușor de utilizat decât Magento, dar este oferit un suport limitat. Dacă aveți nevoie de cineva care să vă întoarcă spatele, Magento este o opțiune mai bună.

Prezentare generală

Prestashop are caracteristici limitate și nu are suport, dar sunt mai puțin costisitoare pentru a opera decât Magento.

Concluzie

WordPress este în continuare campionul general al platformelor CMS. Este excelent pentru întreprinderile mari și la nivel de întreprindere, în special, deoarece vă permite să creați roluri de utilizator personalizate pentru angajați și să alegeți dintre miile de plugin-uri și widget-uri, printre altele.

Dacă sunteți un începător și doriți ceva cu o problemă minimă, Wix și Squarespace sunt ambele opțiuni bune.

Shopify, proprietatea canadiană, este actualul rege al CMS al comerțului electronic cu o mulțime de funcții axate pe vânzări. Prestashop este o secundă apropiată.

Și nu în ultimul rând, favoritul meu personal: Bitrix24; un instrument de colaborare, comunicare și management integral, perfect pentru afaceri care au nevoie de ceva mai multă automatizare și transparență în jurul activității lor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector