Cele mai bune platforme de tranzacționare a stocurilor (Canada)

Dacă sunteți pe această pagină, probabil v-ați dat seama că folosirea contului dvs. local de intermediere TD sau RBC nu este cea mai bună opțiune. Taxe mari și o interfață teribilă pentru tranzacționarea / cumpărarea activă a stocurilor.


Intrați în brokerul online.

Brokerii online au explodat în popularitate în ultimii ani cu un motiv întemeiat – sunt mult mai ieftine, mai rapide, mai sigure și au un UX destul de frumos. ��

Numele meu este Gary și, în timp ce acest blog este dedicat învățării modului în care pot construi afaceri online, am făcut o mulțime de cercetări despre diferite instrumente de investiții (aflați mai multe pe pagina instrumentelor mele pentru afaceri mici).

Am încercat totul, de la ultimii și cei mai tari consilieri roboți, până la investiții în artă aglomerate. Este cam nefericit faptul că canadienii nu au la fel de multe bănci digitale decât verii noștri din SUA. Mai puțină concurență înseamnă, de asemenea, mai puține oferte pentru noi, Canucks savvy de investiții.

În această recenzie, voi descompune platformele de tranzacționare de top și le voi clasifica în funcție de taxe, servicii și alte servicii conexe.

⚠️ Vă rugăm să rețineți – nu sunt un consilier financiar autorizat. Nu fac recomandări financiare sau nu aprob niciuna dintre aceste companii. Această recenzie este 100% obiectivă și scrisă pentru a ajuta cititorii să înțeleagă diferitele taxe și servicii pentru fiecare companie. Vă rugăm să rețineți că utilizarea platformelor de tranzacționare online este riscantă și vă puteți pierde banii. ⚠️

Guide Ghidul platformei bursiere canadiene ����

Creșterea rapidă a platformelor de tranzacționare a acțiunilor online, în special în ultimul deceniu, a făcut mult mai ușor și convenabil pentru canadieni să cumpere acțiuni. Cu toate acestea, din cauza multitudinii de caracteristici oferite, a fost necesară și evidențierea domeniilor de distincție între ele.

Fără un ghid de cumpărare, nu puteți ști definitiv ce combinație de caracteristici ale unui broker online sunt compatibile cu tipul de tranzacționare în care vă desfășurați, împreună cu limitările fiecăruia.

Există factori fundamentali care trebuie luați în considerare la alegerea unui broker online, cum ar fi comisioanele, comisioanele percepute, opțiunile de investiții oferite, opțiunile de cont, cercetarea, serviciul pentru clienți etc..

Tranzacționarea online este o atracție primordială, deoarece oferă atât o propunere cu risc ridicat, cât și o recompensă ridicată, ceea ce apelează la temperamentul majorității comercianților de zi..

Cu atât de multe brokeraj online disponibile, totul se rezumă la alegerea platformei de tranzacționare care întruchipează funcțiile cele mai importante pentru tine.

Acesta este unii dintre factorii luați în considerare și abordați de către un comerciant pentru a alege platforma potrivită.

 • Compararea selecțiilor ✅ concentrându-vă pe caracteristicile, instrumentele și activele respective, pentru a vedea cum acestea din fiecare platformă răspund nevoilor dvs..
 • Comparați comisia ✅ comisioane în special dacă tranzacționați frecvent și în volume mari. Verificați dacă brokerul percepe un cost suplimentar pentru comenzi și produse de investiții specializate. Luați în considerare, de asemenea, dacă tranzacțiile cu valoare ridicată sunt percepute ca procent din valoarea totală a tranzacției, mai degrabă decât o taxă fixă.
 • Ce cercetare, sfaturi și educație  ✅ resursele sunt puse la dispoziție de către platformă? Cum se compară instrumentele de cercetare oferite precum știri de piață, analiză și actualizări cu alte persoane. Acest lucru este esențial mai ales dacă sunteți un novice și / sau un investitor autodirector.
 • Este platforma de tranzacționare integrat cu serviciile bancare?  ✅ Unele servicii de intermediere permit transferul banilor din contul de tranzacționare în alte conturi bancare, chiar și economii. Unii fac pasul suplimentar de furnizare a cardurilor de debit cu conturile dvs..
 • Este bine integrat cu tehnologia existentă pentru a vă permite să vă maximizați eforturile, cum ar fi integrarea cu conturile bancare, furnizarea de dispozitive mobile, aplicații și alte tehnologii.

Diferențele de tranzacționare între Canada și Statele Unite

Trading SUA vs Canada

Datorită apropierii ambelor țări, a barierelor comerciale relaxate, inclusiv a legăturilor culturale și politice strânse, stocurile de tranzacționare online în Canada sunt similare, în multe privințe, la tranzacționare ca un rezident al SUA care face acest lucru din Statele Unite.

Cu toate acestea, există mai multe considerente comerciale importante care persistă în Canada, dar nu sunt un factor în Statele Unite. Ca investitori canadieni, trebuie să fiți conștienți de aceste diferențe.

Tipuri de comenzi și operații: ✅ Diverse tipuri de comenzi sunt standard în întreaga industrie, cum ar fi comenzile de piață, orele limită și comenzile de oprire. Cu toate acestea, ceea ce este disponibil în ceea ce privește stocurile de tranzacționare variază între Canada și piața americană. Alte domenii care pot varia sunt tipurile avansate de comenzi, cum ar fi comenzile condiționate și flexibilitatea cu tranzacționarea după ore.

Aplicații mobile: ✅ Adoptarea aplicațiilor mobile este aproape totală pe piața din SUA. Cu toate acestea, în Canada, nu fiecare broker are o aplicație mobilă și chiar atunci când o fac, calitatea poate diferi dramatic în ceea ce privește funcțiile oferite..

Servicii bancare:  ✅ În SUA, băncile care oferă servicii de tranzacționare online (cum ar fi Merrill Edge prin Bank of America) tind să ofere o experiență clientului fără probleme. Acestea se străduiesc să ofere o interfață de conectare consecventă între bancă și brațul de brokeraj, facilitând trecerea între aceste platforme. Acest lucru face, de asemenea, alte sarcini precum mutarea banilor între aceste conturi mai flexibile. Prin urmare, rezidenții din SUA au așteptat să aibă o experiență mai integrată, mai holistică, cu funcționalități similare.

Rezumatul celor mai bune platforme de tranzacționare pe acțiuni din Canada

Categorii

1. Cel mai bun în general – Questrade

 • Standard Equity Commission: Minim de la 4,95 USD până la maximum 9,95 USD, dar fondurile mutuale sunt 9,95 USD pe fiecare tranzacție.
 • Cel mai bun preț al comisiei: 0,01 USD pe acțiune (maxim: 4,95 USD).
 • Taxa anuală: Niciuna
 • Cont minim pentru deschidere: 1.000 $
 • Taxe de întreținere / inactivitate: 24,95 USD încasați pe trimestru atunci când soldul contului scade sub 5.000 USD și cel puțin o tranzacție nu este plasată.
 • ETF-uri gratuite pentru Comisie: Nu

Instantaneu rapid de informații

Pentru a sublinia impactul pozitiv al Questrade, canadienii consideră că acest broker online fondat în 1999 nu numai cel mai bun pentru tranzacționarea pe piața bursieră canadiană, dar și în SUA.

Pentru canadienii care au suportat capătul scurt al stick-ului atunci când vine vorba de tranzacționarea low-cost timp de câțiva ani, în special în comparație cu statele, prețul și atingerea Questrade este o schimbare revigorantă. Fără taxe anuale, indiferent de dimensiunea contului pe care îl transportați, Questrade vă permite efectiv să construiți un portofoliu bazat pe ETF pentru 0 $.

Experiența clientului Questrade este foarte bună, de fapt aproape perfectă. Oferă o structură de taxe barebones, care este însoțită de o platformă de tranzacționare excelentă formată din numeroase instrumente pentru a ajuta comercianții.

Fiind cea mai mare brokerie online independentă din Canada, are peste 9 miliarde de dolari active sub administrare la momentul scrierii, permițând canadienilor o alternativă plăcută la tranzacționare și investiții doar cu marile bănci.

Versatilitate și prețuri transparente

Platforma de tranzacționare a Questrade este versatilă, permițând unui investitor să construiască un portofoliu diversificat de obligațiuni, valută, acțiuni, CFD, fonduri mutuale, ETF-uri. De asemenea, permite accesul la IPO, acțiuni internaționale, chiar metale prețioase și certificat de investiții garantat (GIC).

Mantra sa de a vă permite să vă păstrați mai mulți bani se reflectă în structura sa de a permite clienților să economisească mai mult din taxe, astfel încât să poată investi mai mult pentru ei înșiși. Cu comisionul său competitiv de comisioane mici, Questrade s-a poziționat ca liderul național cu costuri reduse, oferind tranzacții fără ETF pentru canadieni.

Alte bonusuri oferite în bonusul lui Questrade includ să nu fie nevoiți să plătească nicio taxă anuală de cont RRSP sau TFSA, lipsa taxelor de deschidere sau închidere și libertatea de a transfera contul.

Cu achiziții ETF fără comision și reduceri disponibile pentru comercianții activi, Questrade oferă canadienilor prețuri transparente care le permit să evalueze eficient randamentul investițiilor din portofoliu.

Questrade permite clienților săi să tranzacționeze prin intermediul a trei platforme de tranzacționare, inclusiv forex și platforma CFD. Acesta include pachete de date de piață pentru a ajuta clienții să ia decizii în cunoștință de cauză, cu opțiunile de bază și îmbunătățite, oferind date în timp real și în direct în direct. Questrade oferă, de asemenea, opțiuni solide pentru tranzacții atât internaționale cât și regionale.

Questrade oferă clienților două opțiuni de a investi, fiecare însoțită de comisioane mai mici: investițiile autodirecționate în mare măsură, și portofoliile Questwealth. Acesta din urmă vă permite să creați un portofoliu pre-construit, în timp ce primul vă lasă pe propriile dispozitive cu un cont regizat de sine, deși veți obține economii de taxe.

Portofoliile Questwealth sunt similare cu un fond mutual, deci taxele de administrare se aplică acestor portofolii ETF diversificate. Cu toate acestea, deoarece acest portofoliu este conceput în mod inteligent de către experți, vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele financiare mai rapid, în special pe fondul taxelor mai mici (0,25% sau 0,20% după 100 000 USD).

Taxele mai mici ale lui Questrade nu sunt nimic la care să te strecoare, mai ales că au potențialul de a se compune și, în cele din urmă, te lasă cu 30% mai bogat decât ai fi devenit altfel fără beneficiul portofoliilor Questwealth.

cel mai bun stoc de tranzacții canada

Questrade este bazat pe web, dar oferă și opțiunea unei aplicații mobile. Questrade oferă clienților săi oportunități de tranzacționare prin intermediul a trei platforme de tranzacționare, pe lângă o platformă valutară și CFD.

Cu toate acestea, unul dintre lucrurile care nu-i plac lui Questrade este faptul că percepe o taxă de inactivitate trimestrială de 24,95 USD, când soldul unui cont scade sub 5.000 de dolari și dacă nu se fac tranzacții.

Questrade oferă versatilitate prin susținerea unei varietăți de tipuri de conturi, de la tipul tradițional al marjei de conturi, până la conturile de pensionare și chiar o doză bună de unele conturi gestionate.

O listă completă a acestor conturi include următoarele: Conturi de economii fără taxe (TFSA); Conturi individuale, comune sau ale marjei de organizare; Fonduri de venit pe viață (LIF); Planuri de economii la pensie înregistrate (REER); Planuri de economisire a educației înregistrate (RESP); Fonduri de venit pentru pensionare înregistrate (RIF); Conturi de pensionare închise (LIRA); și Conturi complet gestionate.

Planuri de piață Questrade

Un comerciant activ are disponibilitatea mai multor opțiuni în ceea ce privește planurile de date Questrade. Fiind un comerciant activ, aveți acces automat la planul de bază, dar plătind o taxă lunară suplimentară, puteți obține acces la și mai multe suplimente de date.

Planurile de date ale pieței sunt de bază (Gratuit cu toate conturile, oferă date de piață în timp real), îmbunătățit (19,95 USD / lună CAD, include date de streaming în direct), în timp ce pachetul Advanced avansează la 89,95 USD / lună. Mai mult, aceste planuri sunt calibrate pentru a se adapta atât comercianților canadieni cât și americanilor. De exemplu, planul avansat vine atât cu un plan de pachete de date din SUA cât și din Canada.

Basic este ideal pentru comercianții noi și începători. În afară de furnizarea de date cu un singur clic în timp real, acesta vine atât cu citate de tip snap canadian de nivel 1, cât și cu citate instantanee de nivel 1 din SUA; ambele fiind gratuite.

Îmbunătățit include tot ceea ce vine cu Basic, adăugând în același timp un nivel de date live streaming care a fost îmbunătățit. Alte dispoziții sunt facilitățile care facilitează speculațiile de tranzacționare de zi, cum ar fi transmisia în direct pentru Trader Intraday.

Nu este surprinzător, planul Advanced oferă cel mai mult pentru comerciantul activ. Disponibile sunt nivelurile avansate de nivel 1 și 2, care încorporează date de transmisie în direct pentru canadieni, alături de datele din fluxul live de nivel 1 din SUA și furnizarea de suplimente individuale de date.

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Nu se percep taxe pentru tranzacțiile ETF
 • Multe ETF-uri de pe platforma sa sunt gratuite pentru a cumpăra
 • Fără taxe anuale
 • Absolut fără taxe de deschidere sau închidere
 • Taxe de tranzacționare scăzute
 • Oferă mai multe platforme de tranzacționare
 • Suport excelent și servicii pentru clienți oferite clienților
 • Portofoliile gestionate, cum ar fi Questwealth, cu comisioane cuprinse între 0,17% și 0,25% sunt mult mai mici decât cele pe care le percep multe fonduri mutuale
 • Încredere solidă și reputație în Canada

2. Cel mai bun broker online internațional – brokerii interactivi

 • Standard Standard Equity Commission: 0,5% din valoarea comercială, 0,005 USD / tranzacționare minim 1,00 USD.
 • Cel mai bun preț al comisiei: 1 USD
 • Taxa anuală: Niciuna
 • Cont minim pentru deschidere: 10.000 USD
 • Taxe de întreținere / inactivitate: 10 USD / lună – 20 / lună.
 • ETF-uri gratuite pentru Comisie: Da (numai pentru ETF-uri Global X)

Instantaneu rapid de informații

Deși Brokerii Interactivi (IB) nu este o companie cu sediul în Canada, suita sa de tranzacționare din SUA are caracteristici care îi plac canadienilor. Oferă acces deplin la piețele majore din întreaga lume și a fost calificat ca Top Broker Online timp de nouă ani consecutivi de către Barron.

Deși Questrade este încă în vârf de munte, Brokers Interactive nu rămâne mult în urmă, iar canadienii pot găsi că IB este o alternativă interesantă și tentantă, deoarece se prezintă ca un concurent serios, oferind acces complet la piețele globale majore..

Brațul canadian al acestei firme americane de brokeraj cu reduceri este Interactive Brokers Canada. Spre deosebire de alte firme de brokeraj cu discount canadian, care sunt de obicei o filială a unei bănci majore, Interactive Brokers nu este deținută de o bancă. Cu toate acestea, nu este un soi: în virtutea volumului său de tranzacții cu venituri medii zilnice singur, Interactive Brokers este cea mai mare firmă de brokeraj electronic cu sediul în SUA.

Etosul său este mai orientat și înclinat către comercianții activi decât investitorii pe termen lung. Ca comerciant activ, de exemplu, structura de preț a Interactive Brokers ajută cu siguranță la menținerea costurilor de tranzacționare.

Din păcate, dacă sunteți un investitor începător și mai puțin activ, ar trebui să vă uitați probabil în altă parte din cauza lipsei de asistență oferită de platforma IB. Cu toate acestea, datorită amploarei solide a produselor sale și a numeroasei tipuri de investiții (chiar include stocuri de penny!), Dacă sunteți un comerciant cu experiență, frecvent, în căutare de comisioane reduse, atunci Brokers Interactive este probabil o alegere excelentă pentru dvs..

Caracteristică platformă bogată

Interactive Brokers oferă mai multe platforme de tranzacționare diferite, cum ar fi Traders Workstation (TWS), care funcționează ca desktop. De asemenea, suita lor de produse include servicii de brokeraj tradiționale, împreună cu consilieri robo și managementul averii.

TWS este bogat în funcții, permițând utilizatorilor să mențină listele de monitorizare, să monitorizeze tranzacțiile în timp real și să primească alerte. TWS are o interfață de program de aplicație (API), care permite utilizatorilor să-și programeze propriile strategii automate care se execută împreună cu software-ul TWS.

Deși Traders Workstation este platforma emblematică a IB, vă permite totuși să vă conectați la Portalul de clienți web pentru a accesa un forum numai pentru clienți, să utilizați instrumentul Prezentare generală a pieței, să efectuați analiza portofoliului și alte facilități de tranzacționare..

Cu toate acestea, cu Interactive Brokers trebuie să aveți grijă, lunar, de volumul de tranzacționare tipic și dimensiunea comenzii tranzacțiilor dvs. Acest lucru se datorează faptului că există planuri de preț ușor diferite pentru fiecare categorie. În plus, IB are și minime de cont pentru diferitele sale conturi, pe care ar trebui să le respectați cu atenție pentru a evita costurile de penalizare.

Questrade și IB sunt corelate îndeaproape, astfel încât o decizie între cei doi brokeri va ajunge probabil la o schimbare între ușurința de utilizare și costuri. Cu toate acestea, brokerii interni precum Questrade sunt mai bine poziționați pentru a ajuta canadienii să respecte legile și reglementările fiscale locale, inclusiv gestionarea conversiilor în monedă.

Interactive Brokers a fost recunoscut pentru excelența sa în 2019 de către organizațiile care se concentrează pe investiții și educația financiară, cum ar fi Investopedia. Numeroasele sale premii au fost largi și diverse, subliniind versatilitatea sa.

Unele dintre acestea includ următoarele: Cel mai bun broker online, cel mai bun pentru tranzacționarea de opțiuni, cel mai bun pentru costuri mici, cel mai bun pentru stocurile Penny, cel mai bun pentru tranzacționarea pe zi și cel mai bun pentru tranzacționarea internațională.

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Cel mai bun pentru comercianții avansați, cei care se angajează în comercianți cu volum mare, opțiuni, valutar și comercianți.
 • O gamă largă de alegeri, în calitate de clienți Brokers Interactivi, au opțiunea de a tranzacționa în 120 de piețe din 31 de țări, folosind 23 de monede.
 • Permite tranzacționarea fără comisioane pe portalul clienților firmei, prin intermediul platformei IBKR Lite Interactive Brokers.
 • Ratele marjei sunt una dintre cele mai mici din industrie, inclusiv taxe mici pentru comercianții cu volum mare.
 • Cu toate acestea, are un minim ridicat pentru deschiderea unui cont și prea multe taxe pentru comercianții activi

3. Cele mai bune taxe transparente – marginea investitorului CIBC

 • Standard Standard Equity Commission: 6,95 USD.
 • Cel mai bun preț al comisiei: 4,95 USD.
 • Taxa anuală: Niciuna
 • Cont minim pentru a deschide: Nu este necesar
 • Taxe de întreținere / inactivitate: 100 USD, cu excepția cazului în care se păstrează un sold minim de 10.000 USD sau dacă titularul contului deține cel puțin un cont înregistrat.
 • ETF-uri gratuite pentru Comisie: Nu

Instantaneu rapid de informații

Avantajul unei brokeraj deținute de o bancă este evident cu CIBC Investor’s Edge și capacitatea sa de a oferi clienților săi libertatea de a gestiona și de a accesa produsele de pe brațul său bancar. Acesta este unul dintre lucrurile care îl face unul dintre cele mai bune brokeraj canadian.

Funcționat de CIBC Investor Services Inc., care este o filială a CIBC (Banca Imperială de Comerț a Canadei), CIBC Investor’s Edge este o brokeraj cu reduceri online conceput pentru investitorii de acțiune.

Grupul de intermediere al Investitorului Edge oferă canadienilor acces atât la piețele de valori și opțiuni din SUA, cât și la cele canadiene, fonduri tranzacționate în schimburi (ETF), certificate de investiții garantate (GIC), obligațiuni și fonduri mutuale la rate scăzute de comision. Dacă nu vă simțiți încurajați de aceștia, atunci luați în considerare faptul că nu există taxe pentru deschiderea contului și nici o dimensiune minimă a contului.

Oferă ușurință și flexibilitate dacă doriți să treceți de la brokerul anterior, rambursat până la 135 USD în taxe de transfer impuse pentru activele care sunt evaluate la 25.000 USD sau mai mult. Poate pentru a echilibra ecuația, Investor’s Edge vă sancționează și pentru că ați încercat să părăsiți, cu o taxă de transfer de 135 USD, dacă doriți să transferați conturile către o altă firmă de brokeraj..

Responsabilitatea socială este de asemenea amestecată cu profiturile de la CIBC Investor’s Edge. Planul de economisire a educației înregistrate (RESP), un instrument vital folosit de părinți pentru a finanța educația post-liceală a copiilor lor, a fost eliminat. În plus, studenților li se permite, de asemenea, să beneficieze de tarife speciale ale CIBC, prietenoase pentru studenți.

Centrul comercial: Instrumentul de cercetare și analiză al premiului CIBC Investor Edge Award

Adăugarea comisiei sale prietenoase cu studenții, la un tarif forfetar de 5,95 USD pentru fiecare tranzacție, a sporit și îmbunătățirile Investitorului Edge concepute pentru a ajuta investitorii în bricolaj. O parte din această caracteristică pentru comercianții auto-regiați includ educația pentru investitori și ofertele de conținut.

CIBC Investor Edge este adaptat personalizat pentru comerciantul activ și investitorii autodirecți, care dorește să profite de comisioanele mici percepute de acest broker. Deoarece Edgeul Investitorului face parte din banca CIBC, comercianții își pot integra celelalte conturi financiare cu contul de brokeraj fără probleme utilizând un cont inteligent CIBC.

Brokerul oferă comercianților o trifectă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, pe lângă accesul la resurse de cercetare terță parte care sunt benefice pentru un investitor sau un comerciant autodirigit.

Interfața de utilizare a aplicațiilor sale, în special a site-ului este minimă, curată și simplă; deși unii ar putea să-l acuze că este demodat. Deși are o aplicație mobilă disponibilă atât în ​​App Store, cât și în Google Play, site-ul este compatibil cu dispozitivele mobile și răspunde complet, permițându-vă să obțineți aceeași funcționalitate printr-un browser.

CIBC Investor Edge vă permite, de asemenea, să efectuați tranzacții cu doar 6,95 USD, care, pe lângă faptul că este destul de rezonabil pentru o brokeraj online cu discount online, se compară favorabil cu alte brokeraj din Statele Unite. Această taxă de comisie forfetară face în prezent CIBC Investor’s Edge printre cele mai ieftine brokeraj deținute de bănci canadiene.

Pentru cei considerați comercianți activi (care execută cel puțin 150 de tranzacții în fiecare trimestru) – comisionul lor este scăzut în continuare la 4,95 USD per tranzacție. Poate datorită afilierii sale strânse la bancă, Investor’s Edge încorporează conceptul de conturi casnice (comune / autorități comerciale). Aceste tipuri de cont permit orice tranzacții executate de un membru al gospodăriei desemnate să fie luate în calcul la totalul tranzacționării trimestriale.

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Taxe renunțate la planurile de economisire a educației înregistrate (RESP)
 • Oferă posibilitatea de a integra conturi bancare și de brokeraj.
 • Nicio prevedere de tranzacționare valutară
 • Oferă comisioane prietenoase studenților

4. Cele mai bune instrumente de tranzacționare diverse – TD Direct Investing

 • Standard Standard Equity Commission: 9,99 USD
 • Cel mai bun preț al comisiei: 7 dolari
 • Taxa anuală: Niciuna
 • Cont minim pentru a deschide: Nu este necesar
 • Taxe de întreținere / inactivitate: 25 USD / trimestru.
 • ETF-uri gratuite pentru Comisie: Nu

Instantaneu rapid de informații

Acesta este unul dintre cei mai scumpi brokeri, dar se străduiește să compenseze cu o gamă largă și impresionantă de instrumente de tranzacționare și de cercetare, prin amabilitatea platformelor sale WebBroker și Advanced Dashboard.

TD Direct Investing face parte din TD Ameritrade, care este un important furnizor de servicii de investiții din SUA și instituție financiară. Unul dintre punctele sale forte, la fel ca firma mamă, este abundența resurselor de cercetare, cu o multitudine de instrumente de educație, în special în comparație cu colegii săi deținute de bănci.

Fiind o brokeraj online deținut de bancă, oferă clienților posibilitatea de a gestiona mai multe conturi și produse prin intermediul platformei online TD. Deși este centrat pe web, oferă și o platformă desktop pentru comercianți activi, precum și pentru investitori pe termen mai lung.

TD Direct Investing acordă comercianților acces la instrumente de tranzacționare și tranzacționare de ultimă oră. Oferă o aplicație mobilă cu servicii complete, care integrează capabilitățile de tranzacționare, împreună cu fluxuri continue de știri și comentarii pentru a ajuta la îmbunătățirea tranzacționării.

Are o serie de puncte de deservire pentru clienți și, dacă sunteți canadian, puteți chiar să programați o programare la sucursala locală TD Direct pentru asistență personală.

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Destul de scump, dar cu instrumente educaționale și de cercetare bune
 • Completat cu instrumente și tehnologie de ultimă oră pentru a ajuta comercianții cu experiență
 • Una dintre cele mai bune aplicații de investire directă
 • Frumos și ușor de utilizat

5. Cel mai bun pentru cercetare – Qtrade Investor

 • Standard Standard Equity Commission: 8,75 USD
 • Cel mai bun preț al comisiei: 6,95 USD
 • Taxa anuală: Niciuna
 • Cont minim pentru a deschide: Nu este necesar
 • Taxe de întreținere / inactivitate: 25 USD / trimestru.
 • ETF-uri gratuite pentru Comisie: Da

Instantaneu rapid de informații

Qtrade Investor este o intermediere online complet canadiană cu tehnologie premiată, combinată cu instrumente de cercetare independente care oferă utilizatorilor o experiență de tranzacționare dinamică.

Este de încredere, iar reputația sa pentru siguranță este bine câștigată. Are un traseu lung (fondat în 2000), oferă un nivel ridicat de protecție a investitorilor și este reglementat de un autoritate de reglementare de top (Organizația de reglementare a industriei investițiilor din Canada (IIROC)).

În timp ce Questrade învinge Qtrade în virtutea platformei sale de tranzacționare superioare, Qtrade se mândrește cu instrumente de educație peste medie. Oferă un centru de cercetare de stocuri mult mai robust și instrumente de analiză a portofoliului. Mai mult decât atât, Qtrade, aduce un efort plăcut în deschiderea unui cont.

Instrumente excepționale de cercetare și educație

Ceea ce face din Qtrade o platformă de tranzacționare excepțională este largul caracteristicilor și capacităților sale. Acesta ajută investitorii să aloce activele atunci când construiesc un portofoliu personalizat, furnizează cercetări tehnice aprofundate și transmiterea de cotații în timp real. Acesta oferă chiar ajutor pentru planificarea pensionării.

Parteneriatul său cu Morningstar și-a sporit capacitatea de a obține cercetări remarcabile cu privire la fondurile mutuale, oferind în același timp clienților săi o analiză fundamentală asupra finanțelor și perspectivelor companiilor publice..

În afară de centrul său de cercetare și educație de stocuri, Qtrade afișează link-uri de informații utile, pe lângă calculatoare pentru a ajuta comercianții să estimeze potențialul randament. Qtrade este, de asemenea, ambalat cu un ecran de protecție pentru a ajuta comercianții să localizeze stocurile de care au nevoie, inclusiv ETF-uri, cheltuieli pentru fonduri și fonduri mutuale care îndeplinesc anumite criterii specificate (exemplu raport P / E și randament dividend – atunci când este cazul).

Qtrade este ușor și rapid și suficient de pretențios pentru a oferi comercianților o listă de urmărire a investițiilor potențiale, apoi să le avertizeze atunci când apar schimbări sau știri importante pentru investițiile în care au indicat interesul.

Toate acestea se combină pentru a crea o resursă educațională uimitoare, concepută pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a lua decizii solide de investiții. Deși este de natură natală, acoperirea sa se extinde dincolo de Canada până în Statele Unite, iar taxele pe care le percepe sunt destul de competitive în comparație cu alți brokeri canadieni.

Unul dintre dezavantajele Qtrade este că îi lipsește fie cardul de debit / creditul, fie integrarea portofelului electronic, ceea ce face dificilă operarea tranzacțiilor de depunere și retragere..

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Excelent pentru achizițiile de fonduri mutuale.
 • Serviciu clienți de top.
 • Instrumente de educație și cercetare grozave

Diferite tipuri de tranzacționare

Tranzacționarea fundamentală: În tranzacțiile fundamentale, compania sau persoana implicată încearcă să facă tranzacții pe baza analizei fundamentale. Fundamentaliștii evaluează valoarea intrinsecă a stocurilor sau a valorilor mobiliare prin examinarea și măsurarea știrilor economice și a factorilor financiari pertinenți pentru securitatea de bază.

Unii dintre factorii luați în considerare sunt restructurarea și reorganizarea unei companii, rapoartele de venituri reale sau anticipate, evenimente corporative, scinduri de acțiuni, fuziuni și achiziții. Toate acestea pot avea un impact asupra valorii stocului care este semnificativă.

Tranzacționarea swingurilor: Tranzacțiile swing sunt, de asemenea, comercianți fundamentali. Singura diferență este că comercianții de swinguri își dețin pozițiile pe acțiuni mai mult decât o singură zi, de obicei 1 până la 7 zile. Prin urmare, comercianții de swinguri sunt specializați în recunoașterea și surprinderea tendințelor pe termen scurt, utilizând înțelegeri tehnice pentru a găsi stocuri care prezintă un impuls de preț pe termen scurt..

Scalping: În caz contrar, cunoscut sub numele de micro-tranzacționare, încearcă să obțină profituri pe mici schimbări de preț, implicând de obicei tranzacții care durează în câteva secunde sau minute.

Tranzacționare de zi: Este vorba despre cumpărarea și vânzarea de acțiuni în aceeași zi, spre deosebire de deținerea unei poziții pe acțiuni pe termen lung. Față de scalare, este implicat un orizont de timp mai lung, un comerciant pe zi închizând toate tranzacțiile înainte de închiderea pieței.

Tranzacționare tehnică: După cum sugerează și denumirea, tranzacțiile tehnice se concentrează pe aspectele cantitative și aplicate ale tranzacționării, folosind grafice și diagrame pentru a analiza stocurile, alături de graficele index. Tranzacțiile tehnice caută modele, cum ar fi semne de convergență sau divergență în punctele de date care pot indica semnale de cumpărare sau de vânzare către comerciant.

Tranzacționarea momentului: În acest tip de tranzacționare, comercianții parcurg valul de acțiuni, căutând circulația stocurilor care poate indica faptul că se mișcă semnificativ într-o anumită direcție, cu volum mare. Este asemănător cu saltul pe bandă al unui stoc care „se desface” pentru a surprinde câștigurile din ritmul său de preț.

Legile canadiene de tranzacționare a acțiunilor

Această clasificare este vitală, având în vedere că Bursa de Valori din Toronto (TSX) este descrisă ca a noua cea mai mare bursă din lume, a treia cea mai mare bursă din America de Nord din punct de vedere al capitalizării. Urmează chiar în spatele călcâielilor din New York Stock Exchange (NYSE) și Nasdaq. Numai pentru active, TSX are o capitalizare de piață în vecinătate de 2.3051 miliarde de dolari.

Mai mult, datorită apropierii și legăturilor prietenoase, canadienii au accesibilitate perfectă la titluri de tranzacționare la bursele NASDAQ și NYSE din Statele Unite. Și acestea reprezintă, de asemenea, o bucată substanțială de oportunitate de tranzacționare a acțiunilor, deoarece sunt atât cele mai mari, respectiv a doua cea mai mare bursă din lume..

Deși o piață de brokeraj de această dimensiune combinată aduce propriile sale avantaje, cum ar fi economiile de scară și abundența de alegere, aceasta are, de asemenea, anumite obligații cu care comercianții de pe piețele mai mici nu sunt încărcați.

Acest ghid este menit să ofere canadienilor ideea de a diferenția între capacitățile celor mai bune brokeraj de tranzacționare pe acțiuni, astfel încât să poată valorifica punctele forte care apelează la metodele lor de tranzacționare..

Dacă nu se specifică altfel, să presupunem că prețurile enumerate în acest ghid sunt în dolari canadieni.

Organe de conducere diferite, mandate diferite

Canada nu are un singur organism unificat care reglementează tranzacțiile de valori mobiliare, astfel încât am analizat cele mai dominante schimburi de tranzacționare pentru a ne pune în considerare legile comerciale existente. Întrucât centrul de greutate al activităților de tranzacționare în Canada sunt Bursa de Valori din Toronto (TSX) și Canadian Securities Exchange (CSE), acestea au fost subiectele noastre.

Canada are două burse publice de capital de risc și anume, TSX Venture Exchange (TSXV) și Canadian Securities Exchange (CSE). Bursa din Toronto (TSX) a crescut și a devenit cea mai mare din Canada.

Pentru cei neinițiați, presupunerea că Bursa de Toronto (TSE sau TSX) este similară cu versiunea din Canada a Bursei de valori din New York, apoi TSX Venture Exchange (TSX-V) este echivalentă cu bursele NASDAQ Small Cap sau OTCBB. În ceea ce privește vizibilitatea pieței, TSXV este reper, deși CSE este mai bun din punct de vedere al costurilor, ușurinței și eficienței.

Vom analiza legile canadiene de tranzacționare a acțiunilor prin reglementarea acestor organisme de tranzacționare primare.

Notă: Aproape tot ceea ce este prezentat mai jos este rezumat și redus datorită constrângerilor de timp și spațiu. Cei care doresc să dobândească o cunoaștere mai aprofundată și mai profundă ar trebui să citească aici.

Bursa de valori mobiliare canadiene (CSE)

Cerințele de raportare ale CSE sunt mai simplificate, cu avantajul suplimentar de a reduce barierele la listare.

Aprobarea ca dealer

 1. În urma înțelepciunii unui dealer, Bursa poate urmări aceste recomandări:
  1. Solicitați solicitantul în mod condiționat ca dealer;
  2. Refuzați să aprobați cererea, în special după ce Bursa a luat în considerare următorii factori relevanți, dar fără a se limita la aceștia:
   1. se consideră că dealerul nu este calificat din motive de integritate, solvabilitate, instruire sau experiență sau
   2. Bursa consideră că o asemenea aprobare nu este în interesul public.

Drepturile solicitantului

 1. Dacă Bursa își propune să aprobe sau să refuze un dealer supus termenilor și condițiilor sale, solicitantul este:
  1. Informat printr-o declarație pe baza căreia schimbul propune să aprobe sau să respingă solicitantul, sub rezerva termenilor și condițiilor sale.
  2. Îndreptățită la o contestație la decizia adoptată de Bursă.

Acces la sistemul de tranzacționare

 1. Un dealer nu trebuie să permită sau să permită nimănui accesul la sistemul de tranzacționare decât dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:
  1. Persoana este un comerciant aprobat care este în stare bună la Bursa din Toronto sau la TSX Venture Exchange.
  2. Utilizând sistemul de tranzacționare, dealerul a acceptat în mod expres să accepte toate responsabilitățile care decurg din utilizarea sistemului.

rezumat

Comerciantul canadian este poziționat în mod unic pentru a profita de o largă piață internă și nord-americană. Dar pentru ca acest avantaj să fie tradus într-o strategie câștigătoare, un comerciant trebuie să aibă o înțelegere clară a instrumentelor și caracteristicilor necesare pentru a avea succes pe această piață.

Acest ghid oferă un rezumat al compromisurilor și avantajelor competitive pe care le oferă brokerajele online care operează în această regiune, indiferent dacă sunt comercianți începători, activi sau autodirijați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector