Cele mai bune generatoare de nume de domeniu

vectorul generatorului de nume de domeniuVenind cu numele de domeniu potrivit poate fi o provocare, deoarece nu puteți doar să rotiți roata de domeniu a averii pentru a asigura disponibilitatea domeniului … ?


Numele dvs. de domeniu trebuie amintit cu ușurință (și înseamnă de fapt ceva), descriind totodată ce face sau vinde marca.

Din păcate, chiar și atunci când proprietarii de afaceri vin cu un nume captivant care reflectă brandul lor, domeniul perfect ar putea fi deja folosit, ceea ce vă trimite imediat înapoi la tablă. Ceea ce a început ca un proiect distractiv se poate transforma rapid în ceva frustrant și stresant.

?Din fericire, există instrumente disponibile pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun nume de domeniu. Aceste instrumente reduc timpul necesar pentru a alege un nume și vă ajută să generați un nume de domeniu care nu a fost deja luat.

Nu aveți încă un nume de domeniu? Prinde unul aici ieftin:

 • HostGator.com (cost de domeniu: 0,01 USD pentru 1 an)
 • Bluehost.com (cost de domeniu: GRATUIT timp de 1 an)
 • Găsiți mai mulți registratori de domeniu aici.

Dintre toate măreții generatoare de nume de domeniu pe internet, acestea sunt preferatele noastre:

1. Căutare domeniu slab

logo leandomainsearchCăutare de domenii slabă vă ajută să alegeți un nume de domeniu introducând un singur cuvânt cheie legat de produsele sau serviciile dvs. După ce introduceți cuvântul cheie ales, veți putea căuta opțiunile de domeniu aferente disponibile.

Rezultatele revin ca adrese .com.

În plus, puteți:

 • Filtrați-vă căutarea în funcție de lungime, popularitate sau alfabetic
 • Salvați numele care vă plac cel mai bine
 • Urmăriți istoricul căutării
 • Partajează rezultatele cu alte persoane
 • Căutați instantaneu anumite nume pentru a vedea dacă sunt disponibile

Acest instrument de căutare este cel mai bun disponibil dacă aveți în minte câteva cuvinte cheie pe care doriți să le încorporați, dar căutați idei noi pentru un nume de domeniu complet.

2. Bust un nume

logo bustanameBust a Name oferă o varietate de instrumente de filtrare care fac ușor să găsești cel mai bun nume care să răspundă nevoilor tale.

Puteți începe căutarea filtrând cuvintele cheie și apoi alegând opțiuni precum „începe cu” sau „se termină cu”. Vă puteți filtra rezultatele în continuare, determinând cât de natural doriți să fie numele de domeniu și dacă există sau nu o limită de caractere.

De asemenea, este posibil să se afișeze nume de domeniu deja luate și să se filtreze numele cu .com, .org și .net. De asemenea, site-ul va oferi sugestii suplimentare de cuvinte cheie.

Acesta este un mare generator de nume de domeniu dacă nu aveți deja în minte un cuvânt cheie. Puteți alege „Creează un domeniu aleatoriu”, care vă va ajuta să generați idei. De asemenea, puteți salva cuvinte cheie pentru mai târziu dacă nu sunteți destul de gata să cumpărați sau vă puteți conecta direct la registratori de domenii, cum ar fi GoDaddy și Namecheap, dacă sunteți gata să cumpărați.

În sfârșit, acest site vă permite, de asemenea, să căutați un anumit nume de domeniu dacă doriți să vedeți dacă numele pe care l-ați ales deja este disponibil.

3. Generator nume nume comercial

logo-ul business shopifyGeneratorul de nume de afaceri Shopify vă va ajuta să găsiți nume de domeniu disponibile, chiar dacă nu îl utilizați pentru afaceri.

Începeți căutarea prin alegerea unui cuvânt cheie legat de subiectul pe care doriți să-l acoperiți sau aferent produselor sau serviciilor dvs. de afaceri. Introduceți-l în funcția de căutare a site-ului și va genera sute de sugestii de nume de domeniu potențiale.

Site-ul te încurajează să creezi un magazin Shopify cu numele de domeniu pe care îl alegi, dar nu trebuie. Puteți merge în altă parte pentru a cumpăra adresa web.

Toate sugestiile sunt returnate folosind extensia .com.

4. Nume

logo logoNameboy este un instrument bun pentru a găsi nume de domeniu disponibile pe baza cuvintelor cheie alese. Puteți introduce până la două cuvinte cheie în căutarea depusă, iar site-ul returnează o listă de nume sugerate instantaneu.

Acestea oferă un grafic care face mai ușor să descoperi ce extensii sunt deja utilizate și care sunt disponibile. De exemplu, numele de domeniu donuts.com ar putea fi luat, dar donuts.net sau donuts.org ar putea fi disponibile.

De asemenea, este posibil să vedeți ce nume de domeniu sunt disponibile pentru revânzare, chiar dacă au fost deja luate. Uneori, întreprinderile și persoanele fizice cu nume de domeniu cred că le vor folosi în viitor, dar apoi decid să le revândă.

Acesta este un mare generator de nume de domeniu dacă aveți deja în minte câteva cuvinte cheie, dar nu sunteți sigur cum să le transformați într-un nume de domeniu.

5. NumeStall

logo-ul namestallNameStall dispune de mai multe instrumente diferite care facilitează căutarea unui nume de domeniu. Puteți începe căutarea cu instrumentul lor generator de nume, ceea ce face posibilă căutarea folosind:

 • Fragmente din discurs
 • Cuvinte cheie populare
 • Categorii de industrie
 • Cuvinte de bază în engleză

Instrumentul vă permite să determinați dacă doriți ca cuvântul dvs. cheie să fie la sfârșitul sau începutul numelui dvs. de domeniu sau dacă doriți să includeți o cratime în adresa web. De asemenea, este posibil să filtrați prin extensie.

Instrumentul returnează rezultatele disponibile, precum și numele preluate, dar nu au fost încă înregistrate.

Puteți utiliza, de asemenea, NameStall pentru a genera un nume de domeniu și a face o căutare dacă numele pe care îl aveți în minte este sau nu disponibil. De asemenea, este posibil să căutați cuvinte cheie cu plată mare.

6. Domeniul puzzle-ului

Logo-ul domeniului puzzle-uluiDomain Puzzler este unul dintre cele mai simple instrumente din lista noastră de generatoare de nume de domeniu.

Inserați cuvintele cheie ideale și alegeți o extensie de domeniu și apoi căutați idei de nume. Ne place unul pentru că puteți include mai multe cuvinte cheie diferite în loc de unul sau două, ceea ce este cazul sugestiilor enumerate până acum. Instrumentul va combina cuvintele cheie pe care le introduceți în diferite combinații pentru a vă ajuta să dezvoltați numele perfect.

Puteți adăuga numele care vă plac într-o listă preferată.

Acest instrument oferă și o opțiune de căutare mai avansată. De asemenea, este posibil să comparați rangul paginii pentru diferite nume de domeniu, astfel încât să știți dacă numele dvs. este prietenos cu SEO.

7. Nume Mesh

Nume logo plasaName Mesh este un alt instrument care vă permite să căutați prin mai multe sau două cuvinte cheie și este o opțiune excelentă dacă aveți în minte mai multe cuvinte cheie. Introduceți 2–3 în caseta de căutare și generați lista.

Rezultatele dvs. vor fi clasificate în categorii precum:

 • SEO
 • asemănător
 • Nou
 • Uzual
 • Mic de statura

După căutarea dvs. de cuvinte cheie, puteți filtra rezultatele în funcție de extensie, lungimea maximă și dacă domeniul a fost înregistrat încă. Nume Mesh este, de asemenea, în măsură să sugereze cuvinte cheie suplimentare pe care ar putea să doriți să le luați în considerare.

8. Domenii Bot

Domenii Bot logoDomeniile Bot vă pot ajuta să căutați un nume și să determinați dacă este deja în uz. Începeți căutarea cu un cuvânt cheie care returnează o listă de nume sugerate bazate pe acel cuvânt cheie, cuvinte cheie combinate și alte cuvinte cheie conexe.

De asemenea, puteți căuta numele de domeniu pe care doriți să îl determinați dacă este disponibil și, dacă este, îl puteți achiziționa și înregistra urmând linkul. Acest site sugerează, de asemenea, nume de domeniu similare și vă permite să filtrați după extensie și limbă. De asemenea, puteți adăuga propriile dvs. prefixe, sufixe și sinonime.

9. Panabee

Logo PanabeePanabee vă permite să căutați un nume de domeniu, să generați un nume nou și să generați un nume de afaceri.

Vă permite să începeți căutarea folosind până la două cuvinte cheie și returnează sugestii bazate pe acele cuvinte cheie. Dacă numele de domeniu pe care îl alegeți este accesat, puteți vizita GoDaddy pentru a vedea alte extensii care ar putea fi disponibile.

Panabee este în măsură să ofere sugestii pe baza termenilor de căutare corelați și vă va arăta dacă numele dvs. de domeniu ideal este sau nu utilizat pe rețelele de socializare – ceva pe care mulți proprietari de afaceri nu îl consideră până nu este prea târziu.

10. Numele stației

logo-ul de namestareName Station oferă un cont gratuit care se poate conecta la e-mail sau la contul de Facebook. După ce v-ați înregistrat, veți putea

 • Generați nume de domeniu
 • Verificați dacă numele este disponibil
 • Introduceți concursuri de nume publice
 • Explorați sugestii de cuvinte cheie

Name Station vă permite să filtrați rezultatele în funcție de extensie, lungime de nume sau o varietate de alte opțiuni. Dacă ați pierdut pentru idei de cuvinte cheie, vă va ajuta să generați unele intrând în industria dvs. Site-ul a fost prezentat pe SEOMoz, TechCrunch, Mashable și alți jucători de renume din afacere, așa că sunt bine cunoscuți și merită să verificați.

11. Imposibilitatea!

Imposibilitate! siglăImposibilitatea ia o abordare unică pentru generarea de nume de domeniu. Începeți cu un cuvânt cheie și apoi alegeți adjective, substantive și verbe care pot fi adăugate la începutul sau la sfârșitul cuvântului dvs. cheie. Apoi, stabiliți dacă doriți o opțiune de patru, cinci sau șase litere sau dacă doriți să amestecați ceva cu cuvântul cheie.

Acest site este excelent pentru a genera idei distractive. Dacă vreunul dintre nume este pe placul dvs., îl puteți achiziționa de la GoDaddy sau Namecheap prin linkul furnizat.

12. Căutare de domenii instantanee

Logo-ul căutării instantanee a domeniuluiInstrumentul de căutare este excelent dacă aveți deja un nume de domeniu specific.

Introduceți-l în site și veți afla dacă este deja în uz. Dacă nu este disponibil, site-ul va sugera alternative similare care sunt disponibile. De asemenea, vă va avertiza dacă numele dvs. inițial este pus la licitație.

După ce găsiți numele potrivit sau decideți să licitați pentru numele deja utilizat, vă puteți conecta direct la GoDaddy prin intermediul căutării de domenii instantanee pentru a face achiziția sau licitația. De asemenea, puteți să aflați cine deține un site dacă îl folosește și să aflați cum puteți face o ofertă pentru a-l cumpăra dacă doriți.

13. Vreau numele meu

Vreau sigla Numelui meuI Want My Name oferă funcții similare cu Căutarea domeniului. Funcționează cel mai bine pentru cei care au deja un nume de domeniu în minte.

Introduceți adresa de domeniu pe care speri să o utilizați, iar site-ul vă va anunța dacă este disponibil. De câte ori numele de domeniu pe care îl doriți este deja luat, I Want My Name vă oferă alternative și costurile acestora. De asemenea, este posibil să filtrați ascunzând numele de domeniu care nu sunt disponibile, astfel încât să puteți reda o listă de nume potențiale fără să vă ridicați speranțele pentru ceva ce nu puteți utiliza.

14. Dot-o-Mator

Logo-ul Dot-o-MatorDacă nu aveți idee de unde să începeți când vine vorba de crearea unui nume de domeniu, Dot-o-Mator este un instrument excelent pentru a încerca.

Există două categorii care vă permit să alegeți începutul și sfârșitul numelui dvs. de domeniu. Apoi, site-ul returnează o listă lungă de opțiuni aleatorii. De asemenea, vă permite să introduceți propriile cuvinte care sunt legate de subiectul dvs..

Dacă găsiți ceva care vă atrage interesul printre rezultate, le puteți adăuga pe Scratchbox care vă ajută să urmăriți numele preferate. Site-ul oferă, de asemenea, un generator de nume Web 2.0 care vă ajută să generați nume de domeniu și de afaceri aleatoare, fără să introduceți chiar cuvinte cheie.

Acest site vă oferă o mulțime de informații și poate fi greu de redus lista lungă de nume, dar este un loc minunat pentru a începe dacă doriți să generați idei noi.

15. Idei de nume cool

logo idei de nume coolIdei de nume cool prezintă un nume de companie care generează un instrument care vă poate spune, de asemenea, dacă există nume de domeniu asociate. Acest instrument este unic, deoarece vă permite să filtrați rezultatele în funcție de dimensiunea unei companii sau pe baza de clienți. Acest lucru face mai ușor să găsești nume de afaceri grozave care apelează deja la o audiență.

Site-ul oferă opțiuni avansate care vă permit să alegeți o lungime de caractere pentru numele dvs., precum și locația cuvintelor cheie pe care le-ați ales. Puteți vedea dacă domeniul este disponibil și puteți verifica Twitter pentru a vedea dacă numele este folosit ca cineva care se ocupă.

16. DomainWheel

Logo-ul DomainWheelDomainWheel este cel mai nou dintre instrumentele pe care le-am enumerat. Este una dintre cele mai bune opțiuni de pe listă datorită designului său simplu. De asemenea, dispune de un instrument de căutare puternic care poate sugera domenii disponibile pentru a fi achiziționate.

Obțineți rezultate furnizate cu extensiile de domeniu +15, inclusiv .com, .net, .org, .info și .biz). De asemenea, este posibil să căutați nume noi și originale. Dacă vă luptați să alegeți un nume, instrumentul oferă o listă de sugestii de rima și cuvinte cheie care ar trebui să facă site-ul dvs. ca atrăgător pentru motoarele de căutare și pentru oameni.

Am oferit aici peste peste o duzină de generatoare de nume de domeniu, care sper să vă ajute să creați un nume care este excelent pentru afacerea dvs. și care este disponibil și pentru achiziție.

Referințe și credite de imagine:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map