Cele mai bune afaceri mici pentru gazduire 2020

Deși probabil că ziua nu va veni niciodată când vom cumpăra totul online (benzină și cățeluși s-ar putea dovedi mai ales problematici), nu neagăm că comerțul electronic a creat schimbări semnificative în obiceiurile noastre de cumpărături..


Acum se pare că toată lumea și vărul lor Fred au un magazin online. Poate că și tu faci. Dacă da, mai multă putere pentru tine.

Sunteți mulțumit de gazda dvs. de afaceri?

Ar trebui să aveți grijă la fel de mare în alegerea unei gazde web pentru site-ul dvs. web, precum ați alege locația pentru un magazin de cărămidă și mai mult. Site-ul dvs. este magazinul dvs.. Pentru a dezvolta și menține o prezență puternică online – și pentru a prelua o bucată din acea plăcintă în continuă expansiune – necesită o soluție de găzduire fiabilă și de încredere.

Factori precum timpul de funcționare și viteza de încărcare a paginilor fac diferența pentru potențialii clienți. O experiență proastă cu un site web cu performanțe slabe și probabil că nu vor reveni.

Continuați să citiți pentru a vedea care dintre aceste servicii se califică drept cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici în Canada în 2020.

Cum se utilizează acest ghid

Știm că nu toate întreprinderile mici sunt la fel. De aceea noi suntem a ales cea mai bună gazdă pentru fiecare tip de afacere. Astfel poți găsi o gazdă care funcționează EXACT pentru scopurile tale. Sper ca ajuta!

Cele mai bune servicii de găzduire pentru întreprinderile mici

1. Kinsta

Cea mai bună opțiune premium pentru găzduire serioasă

Logo Kinsta

Începând de la 30 $ pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Arhitectura obsesivă de viteză
Rețea de înaltă securitate
Infrastructura de nouă generație
Platforma Google Cloud
Migrații gratuite ale site-ului
Uptime verifică la fiecare două minute
Backupuri zilnice complete
Pregătirea la supraveghere a traficului
Garanție hack
Suport clienți 24/7
20 centre de date globale

PROS

Cele mai bune companii mici de găzduire pot cumpăra

CONS

Vă va costa

Kinsta se află în categoria premium de găzduire, este în principiu Lamborghini de găzduire pentru companii mici. Asta înseamnă că pentru a utiliza Kinsta, trebuie să cheltuiți ceva mai mulți bani decât ați face pentru alte soluții de găzduire. Anticipezi transformarea site-ului tău într-o mașină de trafic sau ești interesat de o soluție mai gestionată care să aibă grijă de sarcini pe care ar trebui să le faci singur? Dacă da, Kinsta este cea mai bună alegere disponibilă pentru găzduirea de afaceri mici.

Majoritatea serviciilor de găzduire pentru întreprinderile mici se află într-o cursă către partea de jos în ceea ce privește prețul. Nu este nimic în neregulă, deoarece vă oferă multă valoare pentru dvs., consumatorul de hosting. Cu toate acestea, în 2013, un grup de dezvoltatori au decis că au suficient industrie așa cum a fost și au propus să creeze cel mai bun serviciu de găzduire premium. Acest serviciu oferă asistență uimitoare, migrații gratuite, CDN gratuit și tablouri de bord avansate.

Majoritatea serviciilor de găzduire folosesc Amazon Web Services ca infrastructură, dar Kinsta a decis că nu este suficient de bun și a ales să folosească în schimb rețeaua Google Cloud. Prin aceasta, veți obține performanțe mult mai bune și puteți alege exact ce centru de date doriți să utilizați.

Singurul aspect negativ pe care îl putem remarca cu sinceritate cu Kinsta este prețul serviciului, acesta fiind fără costuri mai scump decât concurenții săi. Există un motiv pentru asta, trebuie să încorporați câteva Loonies și Toonies în plus pentru a scăpa de aspectele negative asociate utilizării unui serviciu de găzduire pentru consumatori.

Serviciile de găzduire sub 5 dolari pe lună vor avea fiecare un set unic de puncte de durere cu care va trebui să faceți față. Dacă sunteți într-un buget, aceste puncte de durere ar putea merita să vă asigurați că puteți să funcționați site-ul dvs. WordPress cât mai curând posibil. Dacă aveți bani pentru a cheltui pe Kinsta, atunci puteți vedea acele puncte de durere dispărând chiar în fața ochilor în timp ce primiți cea mai bună securitate de găzduire, cele mai rapide viteze, cele mai uptime și cele mai bune caracteristici..

2. HostPapa

CELE MAI BUNE ACȚIUNI GENERALE pentru preț, viteză, uptime și asistență pentru clienți (2,95 USD / lună)

logo-ul hostpapaÎncepând de la 2,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Reduceri profunde pentru cititorii de găzduire Canada (în mod normal 13,95 USD oriunde altundeva)
Domeniu GRATUIT
Transfer de domeniu GRATUIT
Suport 24/7
99,95% uptime
Site-uri web nelimitate
Stocare SSD nelimitată și lățime de bandă neschimbată

PROS

Servicii de găzduire cu pachete de caracteristici, cu o serie de integrări gratuite și integrări care vor face viața mult mai ușoară.

CONS

Puțin scump fără reducere

Aproape jumătate din prețul pachetelor lor de găzduire de afaceri obișnuite și upgrade-uri gratuite, care altfel sunt puțin scumpe. Reducerea oferită face o alegere premium ca HostPapa la fel de ieftină ca unele dintre cele mai ieftine planuri.

Când conduci mica afacere, tu nu doriți să cheltuiți mai mulți bani decât trebuie. De obicei, găsirea serviciului potrivit într-o gamă de prețuri potrivită este dificilă. Dacă citiți acest lucru și căutați servicii de găzduire web de afaceri, nu este.

HostPapa este cu ușurință gazdele noastre web preferate – și nu este doar pentru că sunt o companie canadiană. Folosim HostPapa pentru majoritatea site-urilor noastre client și pentru toate. Pe lângă faptul că nu dezamăgește niciunul dintre criteriile noastre și excelează în majoritatea acestuia, HostPapa este logistic cea mai bună alegere canadiană.

De cand HostPapa iubește Canada la fel de mult ca noi, ei oferă reduceri uriașe pentru toți cititorii noștri.

Utilizați acest linksăgeată care indică link-ul cu discount hostpapa pentru cititorii hostingcanada.orgpentru a solicita reducerea la noile pachete de găzduire de afaceri sau înscrieți-vă aici să-l iau chiar acum.

Site-ul companiei dvs. se va încărca puțin mai rapid decât ar fi găzduit pe alte gazde web populare, deoarece serverele HostPapa sunt localizate în toată Canada. De asemenea, au sediul în Canada (în Burlington, ON).

HostPapa a fost, de asemenea, suficient de amabil să le ofere tuturor cititorilor noștri caracteristici esențiale gratuit, inclusiv a lor 30 de zile de garanție, constructor web gratuit, SSL gratuit, Antrenament gratuit 1 la 1, și înregistrare gratuită a domeniuluiîn total o valoare de 50 USD.

HostPapa are, de asemenea, asistență excelentă pentru clienți 24 de ore din 24. Dacă aveți nevoie de ajutor, este, în principiu, ca un alt angajat să apară de nicăieri pentru a rezolva nevoile afacerii dvs. Este un zeu virtual când se întâmplă alte milioane de lucruri.

HostPapa oferă, de asemenea, o instalare cu un singur clic, permițându-vă să instalați WordPress cu ușurință. De asemenea, are capacitate SSL gratuită Să criptăm deci dacă prelucrați plățile, totul va fi sigur.

Ca proprietar de afaceri mici, găzduirea pe HostPapa este la fel de simplă ca orice alt serviciu de găzduire pe care îl puteți folosi acum. Dacă sunteți nou în lumea afacerilor online și a găzduirii web, HostPapa este la fel de ușor de utilizat pe cât de ușor. Puteți lansa rapid un blog sau un site web de afaceri – trebuie doar să urmați pașii prevăzuți în review-ul nostru HostPapa.

3. SiteGround

Opi mari și timpi de încărcare + Serviciu clienți 24/7 la 3,95 USD / lună

Siteground-logoÎncepând de la 3,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Transfer GRATUIT al site-ului sau configurare nouă cu instalarea cu 1 clic
Backup automat automat zilnic, CDN, e-mail, SSL
Suport 24/7; fără timp de așteptare la telefon sau chat
Recomandat de WordPress ca cel mai bun gazdă
99,9% timp de funcționare

PROS

 Copii de rezervă off-the-raft cu îmbunătățiri unice care grăbesc site-ul dvs. considerabil și necesită mai puține resurse.

CONS

Limitările planului ocazional al altor caracteristici includ gratuit.

O gazdă web bună este banii în bancă și este ceea ce se străduiește SiteGround să fie. Un în jurul unui prestigios minunat din industria de gazduire cu un set de funcții ușor de utilizat, care se combină cu uptime și fiabilitate excelente pentru a vă asigura că veți petrece mai mult timp în creșterea afacerii dvs. și mai puțin timp conectat în detalii tehnice.

Unde SiteGround diverge de la elementul principal în filosofia de afaceri este o dedicație pentru crearea de software de bază care nu se bazează pe munca altcuiva.

Aveți nevoie de o soluție personalizată, care nu este o replică exactă a ceea ce alte companii luptă către masă? SiteGround poate fi cea mai bună alegere. Și din șansă, lucrurile nu merg perfect, așteptați-vă servicii clienți de nivel mondial și asistență tehnică.

4. iPage

Cele mai accesibile gazduire pentru afaceri mici

Ipage-logo

Configurare ușoară și fiabilitate din 1998
Sunt incluse GRATUIT credite de domeniu și marketing Google
Disc nelimitat, lățime de bandă și e-mailuri
Constructor de site GRATUIT și coș de cumpărături
75% reducere azi (a fost 8,99 USD / lună)

PROS

 Oferă o suită completă de securitate și promite să răspundă apelurilor de asistență în mai puțin de două minute.

CONS

Au existat zvonuri din partea clienților conform cărora iPage suferă uneori de site-uri web lente și de prea mult timp de dezactivare – probabil un produs al unei găzduiri prea comune.

Desigur, vrei găzduire gratuită. Cu toții vrem găzduire gratuită.

… Dar ceea ce trebuie să realizezi este că o gazdă web complet gratuită fie va fi în afara activității de mâine, fie va nichelă și te va scăpa de moarte cu urări. În schimb, ceea ce ar trebui să cauți este o gazdă ultra-ieftină, care merită o investiție mică – este cazul iPage, care costa mai putin de 2 USD / luna.

La ce te poți aștepta pentru acest modest spor? Ce zici de un domeniu gratuit, constructor de site-uri web, opțiuni de comerț electronic, și suport tehnic atunci când aveți nevoie?

Newbies-ul web și veteranii deopotrivă vor găsi mult de drag cu privire la valoarea pe care iPage o aduce la masă. În timp ce sarcina de clasare a gazdelor web este uneori un proces frustrant de la mere la portocale, un lucru este clar. iPages este printre cele mai bune opțiuni bugetare a fi gasit.

5. Wix

Cele mai accesibile gazduire pentru afaceri mici

logo-ul wix

Nici o codificare nu a fost nevoie de un constructor de site sofisticat complet de drag-and-drop
O mulțime de șabloane de înaltă calitate
Piața înfloritoare a aplicațiilor pentru o funcționalitate îmbunătățită a site-ului
Comerțul electronic este simplu simplu
Construiți site-ul literal la cost zero

PROS

 Poate cel mai ieftin mod de a obține o prezență online de calitate – rapid.

CONS

Unii cred că ecosistemul SEO închis nu este un favorit cu Google. Oferă doar o perioadă de rambursare de 14 zile.

Platforma Wix a parcurs un drum lung într-un timp scurt …

Dacă nu le-ați verificat într-un timp, așteptați-vă să găsiți un constructor de site-uri rafinat care să faciliteze chiar și dezvoltatorii fără experiență să redimensionați și să poziționeze cu exactitate imagini, text, video și multe altele. Cel mai bine este că totul rămâne exact acolo unde l-ați pus și – oh, apropo – am menționat nu trebuie să atingeți o singură bucată de cod?

Indiferent dacă obiectivul tău final este un simplu site web al blogului sau un magazin online complet funcțional, Wix te poate duce acolo. Ca adevărat gazdă web gratuită, probabil că nu vă va surprinde faptul că planul de bază vine însoțit de anunțuri, dar puteți face upgrade pentru a le elimina pentru 10 USD / lună și care include o înregistrare gratuită a unui domeniu pe an.

Wix este, de asemenea, o alegere excelentă pentru oricine caută cel mai bun constructor de site-uri web, și este favorul nostru personal după testarea și revizuirea acesteia mai mult de 14 luni.

6. Gazduire InMotion

Cele mai accesibile gazduire pentru afaceri mici

Logo InMotion

Domeniu GRATUIT, transfer de site, instalat WordPress
Site-uri nelimitate WordPress pe un singur cont
Lățime de bandă nelimitată, backupuri gratuite, SSL
Asistent ușor pentru integrarea aplicațiilor Google
SPAM Protecție sigură prin e-mail

PROS

 Am menționat-o suficient? WordPress este preinstalat. Proces extraordinar la bord pentru clienții noi.

CONS

Pentru a obține cel mai bun preț, trebuie să plătiți cu un an în avans.

Blogurile continuă să fie una dintre cele mai populare iterații ale site-urilor web, iar găzduirea acestor instrumente de comunicare este unde InMotion iese în evidență.

În timp ce magazinele online sunt grozave, acestea sunt adesea foarte scurte când vine timpul construiți-vă site-ul și marca personală. Majoritatea blogurilor nu au nevoie de găzduire grea, dar ar trebui să ofere suficiente funcții pentru a vă asigura că sunteți profesioniști.

Pentru a vedea cât de serios este InMotion în ceea ce privește bloggingul, consultați lista de funcții. WordPress vine PREINSTALAT, care, dacă păstrați scorul acasă, este cu un pas mai puțin decât toți ceilalți care se laudă cu privire la instalarea cu 1 clic. Doar spunând că, dacă este un blog WordPress pe care îl căutați, această companie vă va oferi un singur pronto.

7. Web lichid

Server dedicat pentru afaceri mici

liquidweb-logo

Lățime de bandă de intrare GRATUITĂ; alegerea sistemului de operare
Migrări automate, copii de rezervă, monitorizare sonoră 24/7
Configurații personalizate cu SSD-uri; provizionare instantanee
Balancer de încărcare, bloc de furtună, suplimente de stocare obiecte
În prezent, la prețul de 96,75 USD / lună (în mod normal 129 USD)

PROS

 Garantat 100% timp de funcționare.

CONS

Creșterea rapidă a companiei pare să fi întins personalul de asistență tehnică puțin subțire, ceea ce a determinat unii să fie lucrați înainte de a primi o pregătire adecvată.

În cele din urmă, cererile de resurse (trafic) ale site-ului dvs. web pot depăși chiar și gazduirea VPS și necesită o actualizare la o server dedicat.

După cum vă așteptați, acest tip de configurare de găzduire vine la un punct de preț chiar mai mare decât cel cel mai bun gazdă VPS, dar vă puteți odihni ușor noaptea știind că ați făcut partea dvs. pentru a oferi cea mai bună infrastructură posibilă pentru site-ul dvs. web.

Când vine vorba de găzduire dedicată gestionată, nu ezităm să vă sugerăm să aruncați o privire Web lichid. Acești băieți și gale întrețin trei centre de date din SUA, angajează mai mult de 50 de dezvoltatori și oferă trei niveluri de planuri de găzduire – complet, de bază sau autogestionate.

Când parteneri cu Liquid Web pentru un server dedicat, știi că primești partea de sus a liniei hardware, software și cât mai mult sau cât mai puțin suport tehnic de care aveți nevoie.

Linia de jos

Felicitări pentru cititorii care au ajuns la finalul articolului și felicitări pentru gazdele de pe lista noastră!

Indiferent de locul în care vă aflați în ciclul de creștere a afacerii, există cel puțin o gazdă aici care ar trebui să se potrivească nevoilor dvs.. Secretul succesului online este scalabilitatea.

Poate mai mult decât orice, aveți nevoie de o gazdă web care să se poată adapta cu ușurință nevoilor dvs. sporite de resurse și funcții.

Dacă ne-ați ținut și ne-a bătut până când ne-am mărturisit, am spune asta SiteGround S-ar putea să fie singura cea mai bună gazdă web care să se ocupe de o afacere în orice stadiu de creștere, de la rookie de rang la magnatul de afaceri întărit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map