Cel mai bun PHP Gazduire: Comparații și recenzii

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), am avut o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web excelentă. Aceștia sunt cei mai buni furnizori de hosting PHP, găzduire web adevărată de calitate, fără a rupe banca.


Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesWe Website
siteground29.3 / 103,95 USD (reducere temporară de 67%)10 GBSuport puternic, rapid, epic, + garanție de returnare a banilor de 30 de zile! = Câștigă!
Hostgator8.7 / 10$ 2,78NelimitatSpațiu de disc ieftin + nelimitat!
A2HostingLogo8.5 / 103,92 USD (în scădere de la 7,99 USD)NelimitatSpațiu de disc nelimitat!
in miscare8.3 / 104,19 USD (40% reducere)NelimitatExperimentat, de încredere, puțin mai scump.
Dreamhost8/10$ 7,95NelimitatMare performanță & a sustine

Cele mai bune recenzii PHP Gazduire 2020

1. SiteGround

Logo-ul SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț: $ 3,95
Spatiu pe disc: 10 GB

Noi gândim cel mai bun furnizor de hosting PHP este SiteGround. SiteGround este un lider global când vine vorba de găzduirea de site-uri web. Oferă gazduire cloud, găzduire dedicată, găzduire WordPress și găzduire partajată (cel mai popular serviciu). Așadar, dacă căutați cel mai bun furnizor de hosting pentru site-ul dvs., vă recomandăm să consultați SiteGround și să comparați funcțiile sale cu alți furnizori de hosting acolo.

SiteGround vă oferă trei opțiuni pentru planurile lor de găzduire partajată – Startup (planul lor de bază), GrowBig (planul lor intermediar) și GoGeek (planul lor cel mai plin de caracteristici). Vă sugerăm să mergeți pentru planul lor GrowBig (mai ales dacă aveți planuri de actualizare oricum), deoarece vine cu cele mai practice funcții. Deși planul StartUp vă oferă, de asemenea, multe posibilități de extindere a afacerii dvs., vă limitați doar la un singur site web. Dar nu vă faceți griji – dacă alegeți să mergeți pentru planul lor cel mai de bază, puteți oricând să faceți upgrade.

În afară de planurile flexibile ale SiteGround, ne place și asistența pentru clienți. Au asistență 24/7 prin chat live, e-mail și telefon – știți că există întotdeauna oameni acolo pentru a vă ajuta (în orice moment al zilei).

Chiar nu ar trebui să vă fie frică să verificați SiteGround, deoarece au o garanție de returnare de 30 de zile, doar în cazul în care decideți să anulați planul. 30 de zile sunt suficiente pentru a vă bucura de serviciile lor – deci, nu aveți nimic de pierdut.

Pro-uri

 • Planuri flexibile de găzduire
 • Preturi accesibile
 • Certificat SSL gratuit

2. HostGator

Logo-ul HostGator

Site-ul: www.hostgator.com
Preț: $ 2,75
Spatiu pe disc: Nelimitat

Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire partajat adecvat pentru nevoile dvs., consultați planurile HostGator. Planul lor Hatchling permite doar un singur site web, dar vine cu stocare nelimitată și lățime de bandă neschimbată. Dacă credeți că acest lucru este prea limitat pentru dvs., mergeți după planul lor pentru copii (este de fapt cel mai popular plan). Planul Baby vă permite să aveți site-uri web nelimitate – deci este un mare avantaj. Cu toate acestea, vă sugerăm cu tărie să obțineți planul lor de afaceri dacă aveți deja o afacere în derulare (și este și cel mai bun plan pentru comerț electronic).

Aveți de gând să transferați site-ul dvs. web la HostGator? Dacă sunteți, știți că oferă asistență de migrare gratuită, dar este doar pentru un singur site web. Dacă aveți o mulțime de site-uri, va trebui să plătiți pentru serviciile lor (pentru celelalte).

Dacă încă nu aveți îndoieli dacă HostGator este pentru dvs., puteți profita de politica lor de rambursare de 45 de zile. Aceasta vă oferă opțiunea de a anula planul dvs. atât timp cât este în perioada de grație menționată.

Unul dintre motivele pentru care HostGator este popular pentru utilizatorii săi este faptul că este foarte ușor de utilizat. Deci, fie că sunteți începător sau designer web profesionist, veți aprecia cu siguranță cPanel-ul său ușor de utilizat.

Pro-uri

 • Ușor de folosit
 • Serviciu bun pentru clienți (telefon 24/7, chat live, e-mail)
 • Timp de funcționare de încredere

Contra

 • Nu aveți voie să alegeți locația serverelor de date
 • Migrația gratuită se aplică numai unui singur site web
 • Unii oameni consideră că baza lor de cunoștințe este dificil de navigat

3. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț: $ 3,92
Spatiu pe disc: Nelimitat

Când comparați companiile de găzduire web, asigurați-vă că consultați și A2 Hosting. Este unul dintre cei mai buni de acolo și ar putea foarte bine să fie furnizorul de gazduire potrivit pentru tine.

Spre deosebire de alte gazde web, A2 Hosting oferă utilizatorilor săi stocare nelimitată și lățime de bandă nelimitată chiar și în cel mai ieftin plan. Așadar, dacă tot ce ai nevoie este un site web de bază, planul lor Lite poate să vi se potrivească bine (singura sa limitare reală este că vine doar cu un singur site).

Acum, dacă doriți să aveți mai multe site-uri, planul lor intermediar oferă site-uri web nelimitate. Dacă sunteți după viteză, atunci vă recomandăm să consultați planul turbo al acestora. Este planul lor final de găzduire partajat și vine cu toate caracteristicile găsite în planurile lor la prețuri mai ieftine, și multe altele.

În afară de a avea trei opțiuni din care să alegeți în planurile lor, aveți și o mulțime de opțiuni în ceea ce privește modul de plată. Puteți plăti lunar, 12 luni, 24 luni sau 36 luni în avans. Dacă urmați reduceri, încercați să mergeți timp de 36 de luni, deoarece are cele mai mari economii.

Dacă sunteți preocupat de asistența pentru clienți A2, de fapt au multe. Le puteți contacta prin telefon și chat live. De asemenea, au un sistem de ticketing prin e-mail.

Pro-uri

 • Certificat SSL gratuit
 • Migrare site gratuit
 • O mulțime de caracteristici de securitate

Contra

 • Unii oameni se plâng de serviciile slabe pentru clienți
 • Poate fi destul de dificil să anulați un plan (vi se cere strict să trimiteți solicitarea de anulare cu 15 zile înainte de data reînnoirii)
 • Există taxe ascunse de care trebuie să fiți atenți la înregistrare

4. Gazduire InMotion

Logo InMotion Hosting

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț: $ = 6,39
Spatiu pe disc: Nelimitat

InMotion Gazduire este unul dintre furnizorii decenți de planuri de găzduire astăzi. Ele sunt de fapt una dintre puținele companii de găzduire care oferă clienților lor spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată chiar și în cel mai ieftin plan.

Planul de lansare al InMotion este planul lor de bază și cel mai ieftin și vi se permite să găzduiți două site-uri web. Planul lor intermediar numit Putere este mai puternic și puteți avea mai mult de două site-uri web atunci când alegeți acest plan (până la șase site-uri web). Dacă sunteți deosebit de numărul de site-uri web permise și sunt după site-uri web nelimitate, au și un plan pentru cel numit Pro (este și cel mai rapid).

Iată câteva alte lucruri de așteptat de la InMotion Hosting:

 • Garanție de returnare a banilor – Planurile lor de găzduire partajate vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. Planurile de găzduire ale afacerilor, VPS și ale revânzătorilor beneficiază de fapt de o politică de rambursare de 90 de zile.
 • Asistent pentru aplicații Google – Dacă intenționați să utilizați aplicații Google, expertul integrat va face sarcina mult mai ușoară și mai rapidă.
 • Optime garantat de 99.95% – Aceasta este o rată decentă.
 • Sistem de securitate – InMotion Hosting folosește un sistem de apărare împotriva amenințărilor (TDS), care este o caracteristică de securitate foarte impresionantă.
 • Asistență pentru clienți – Au un număr extins de articole utile în baza lor de cunoștințe. Cu toate acestea, dacă trebuie să vorbiți cu cineva, puteți face acest lucru și prin telefon, e-mail și chat live.

Pro-uri

 • Timp de funcționare de încredere
 • Integrare cu aplicații populare
 • Transfer gratuit de site

Contra

 • Există rapoarte de alunecări de viteză de la consumatori
 • Nu veți primi site-uri web nelimitate, chiar dacă faceți upgrade la planul lor intermediar
 • Va trebui să plătiți timp de 24 de luni înainte dacă doriți să vă maximizați economiile.

5. DreamHost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț: $ 2,95
Spatiu pe disc: Nelimitat

Este o idee bună să aveți în vedere DreamHost atunci când căutați un furnizor bun de hosting. Aceasta este o companie de renume pentru furnizarea de găzduire partajată, hosting VPS, hosting cloud, hosting dedicat și hosting WordPress.

Când vine vorba de găzduirea partajată, vi se oferă doar 2 opțiuni – puteți alege planul Starter (de bază) sau puteți alege planul lor nelimitat (cu caracteristici complete). Vă recomandăm să priviți atent cele două planuri, dar să știm că diferența lor principală este în numărul de site-uri web permise pe plan. Vedeți, planul lor Starter are o limită de un site web, în ​​timp ce planul lor nelimitat permite un număr nelimitat de site-uri.

Ceea ce ne place în ceea ce privește planurile DreamHost este că ambele vin cu domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată și SSL gratuit – toate acestea sunt caracteristici importante, știți. Și nu toți furnizorii de găzduire le oferă (în special pe planurile lor cele mai ieftine).

O altă caracteristică impresionantă a DreamHost este că oferă clienților lor o politică de rambursare foarte generoasă – 97 de zile. Din câte știm, acestea sunt singura companie de găzduire care are o garanție de înapoiere de 97 de zile.

Este importantă asistența clienților pentru dvs.? Ar trebui, așa cum sigur veți avea nevoie de ajutor pe parcurs. Ei bine, aveți o mulțime de modalități de a contacta echipa de asistență a DreamHost (prin telefon și e-mail) și au, de asemenea, o mulțime de articole utile în baza lor de date..

Pro-uri

 • Viteza buna
 • Timp de funcționare de încredere
 • Politica generoasă de rambursare

Contra

 • Obțineți un domeniu gratuit doar atunci când plătiți anual pentru primul an de serviciu
 • Procesul de înregistrare poate dura foarte mult
 • Panoul de bord al acestora nu este ușor de utilizat

Găzduire PHP: Cum să găsești cel mai bun!

Poate fi destul de dificil să alegeți o gazdă PHP bună dacă nu sunteți sigur ce să căutați. Ei bine, suntem aici pentru a vă informa despre toate caracteristicile importante pe care ar trebui să le verificați înainte de a lua decizia finală. În final, ar fi necesar să comparați caracteristicile despre care vorbim mai jos între toți furnizorii de găzduire pe care îi luați în considerare.

Locația serverului

harta locației serveruluiLocația serverului gazdă PHP este importantă pentru viteză. Prin urmare, prioritatea dumneavoastră va fi să găsiți o companie de găzduire cu serverele situate în vecinătatea dvs. De exemplu, dacă locuiți în Australia, încercați să găsiți un furnizor de găzduire web în Australia și, dacă locuiți în Canada, căutați o gazdă web canadiană. Dacă nu, ar trebui să aibă cel puțin un serviciu CDN integrat în funcțiile lor.

CDN reprezintă rețeaua de distribuție a conținutului – și asta este exact ceea ce face – distribuie versiunile în cache ale conținutului dvs. în rețelele lor, astfel încât să ajungă rapid la utilizatorii finali.

Există tone de CDN-uri acolo, iar furnizorul ales de găzduire PHP poate utiliza oricare dintre acestea. Un CDN foarte popular astăzi se numește CloudFlare – și se găsește în pachet în planurile de găzduire. Prin urmare, urmăriți cu atenție acest serviciu atunci când consultați funcțiile companiilor de găzduire PHP pe care le luați în considerare.

Server Uptime

Companiile de găzduire care pot livra 99,9% uptimes sunt cele mai bune. Puteți compara cu ușurință timpul de funcționare al diferitelor gazde cu cifrele reale, căutând pe Google.

Nu recomandăm să obțineți servicii de găzduire care nu promit (și nu livrează) uptime la acest ritm, deoarece s-ar putea dovedi problematic. Prea multe perioade de dezactivare pot afecta afacerea dvs. mai ales dacă este un site de comerț electronic.

Certificate SSL

Un site sigur este benefic pentru toți – pentru tine și vizitatorii site-ului tău. Cu un certificat SSL (SSL înseamnă Secure Sockets Layer), puteți fi sigur că transferurile de date între serverele gazdei și vizitatorii site-ului sunt criptate. Știații, hackerii nu vor putea fura informații dacă sunt criptate.

Probabil ați văzut site-uri cu certificate SSL, dar pur și simplu nu sunteți la curent. Dacă vedeți o „s” la începutul adresei URL a unui site web (exemplu: https: //), înseamnă că site-ul respectă certificatul SSL. Dacă un site web are http doar pe URL-ul său, înseamnă că nu are un certificat SSL și nu este sigur.

În aceste zile, securitatea a devenit o problemă majoră pe internet – și de aceea tot mai mulți oameni se bazează doar pe site-uri care au încredere în adresele lor. De fapt, Google însăși încurajează site-urile să aibă certificate SSL și consideră acest lucru ca un semnal de clasificare în SEO.

Având în vedere declarațiile de mai sus, vă recomandăm să alegeți un furnizor de hosting PHP care oferă certificate SSL ca parte a planurilor de găzduire. Certificatele SSL de bază sunt, de asemenea, incluse cu pachete care au serviciul Encriptare.

Dacă se dovedește că planul de găzduire pe care îl finalizați nu poartă un certificat SSL gratuit, asigurați-vă doar că primiți unul (da, este atât de important). Îl puteți achiziționa de la orice companie de găzduire, plătind funcția adăugată (costă în jur de 10 USD / an).

Viteză

În general, viteza site-ului dvs. este deja îngrijită dacă urmați sfaturile noastre despre locațiile serverului și / sau CDN-urile. Cu toate acestea, nu aveți nimic de pierdut (și tot ce aveți de câștigat) dacă compania dvs. de găzduire aleasă vă oferă mai multe.

Mai multe resurse de procesare este întotdeauna un lucru bun. Scripturile personalizate care sunt special pentru PHP vor adăuga, de asemenea, viteza site-ului. Toate sunt bune și ar trebui considerate bonusuri atunci când le veți obține drept funcții suplimentare.

Spatiu pe disc

Dacă construiți o afacere de comerț electronic sau un site de apartenență, spațiul pe disc este FOARTE important. Vă recomandăm spațiu pe disc între 20 și 30 GB în aceste situații și chiar nelimitat (dacă site-ul dvs. este imens).

Cu toate acestea, pentru alte tipuri de afaceri (inclusiv bloguri), putem spune că spațiile de disc super mari nu sunt chiar atât de necesare. Dacă nu vă puteți permite să obțineți planuri cu spații de stocare nelimitate, știți că 1 GB este de obicei suficient pentru afaceri și bloguri obișnuite. Vă recomandăm să utilizați un e-mail separat în acest caz, pentru a nu pune o sarcină grea pe spațiul dvs. limitat pe disc.

Prin urmare, nu cumpărați imediat un plan doar datorită funcției sale de spațiu de stocare nelimitată. Nu uitați, există o mulțime de alte funcții care trebuie luate în considerare pentru a ajunge la cea mai bună gazdă web PHP pentru site-ul dvs..

Lățime de bandă și transfer de date

Lățimea de bandă și transferul de date pe furnizorul dvs. de găzduire PHP este foarte importantă, mai ales dacă oferiți descărcări la fața locului de fișiere cu adevărat mari (de exemplu, imagini, videoclipuri și PDF-uri doar pentru a numi câteva). În acest caz, vă recomandăm să obțineți un plan cu lățime de bandă nelimitată și transfer de date, deoarece astfel de acțiuni pot afecta cu adevărat datele.

Relații Clienți

Datorită importanței sale deosebite (în special în perioadele de probleme), vă putem sugera să mergeți doar pentru furnizorii de găzduire care oferă asistență 24/7. Mai mult, acordați prioritate primirii de opțiuni de asistență pentru chat și telefon live.

PHP: Detalii

Cercetare gazduire PHP

Pe vremuri, dezvoltatorii web au creat site-uri web și conținut bland, static, deoarece nu aveau acces la limbajul de script pe care îl avem acum. Deoarece nu exista absolut nicio modalitate de a crea un site web dinamic, paginile web conțineau conținut HTML brut, lăsând dezvoltatorii cu foarte puțin de lucrat. Abia în 1995, Rasmus Lerdorf, un programator, a decis să dezvolte un limbaj de script pentru a monitoriza CV-ul său online și a relaționa informațiile personale. El a numit acest limbaj de script, PHP sau Pagina de pornire personală. Aceasta a devenit prima vedere a PHP și a tuturor minunilor sale.

Ce este PHP?

Logo PHPPHP este un limbaj de programare esențial pentru crearea de pagini web și conținut dinamic. Inițial, aceasta a reprezentat „Pagina principală personală”, în timp ce astăzi acest acronim înseamnă „PHP: Hypertext Preprocessor”. Motivul pentru schimbarea numelui se datorează faptului că scopul inițial al acestui limbaj de script a fost pentru utilizarea personală a lui Lerfords. În cele din urmă, PHP a evoluat în ceva mai mare decât probabil Lerford și-a imaginat vreodată, făcându-l unul dintre cele mai populare, utilizate frecvent limbaj de programare din lume.

PHP a provocat o schimbare în lumea dezvoltatorilor web, permițându-le să creeze site-uri web dinamice cu un conținut animat uimitor. A adus un cadru ușor de utilizat, cu instrumentele necesare pentru a dezvolta site-uri pline de viață și mai interesante. Înainte de site-urile web PHP, HTML era folosit cu coduri tari, ceea ce face ca site-urile să fie foarte neclar. PHP a rezolvat această problemă folosind un script nestatic.

Un exemplu excelent despre modul în care PHP funcționează în ceea ce privește HTML este site-urile în format de conectare, cum ar fi utilizarea Facebook. Pentru ca utilizatorii să se autentifice pe pagina lor de Facebook, trebuie să introducă informațiile de conectare, cum ar fi un nume de utilizator și o parolă în două căsuțe mici. Casetele în care utilizatorii introduc informațiile de autentificare servesc ca formulare. Ceea ce face PHP atunci este să ia informațiile sub formă și să ia măsurile necesare.

Care sunt unele caracteristici ale PHP?

Nu există suficient spațiu pentru a enumera toate caracteristicile și beneficiile pe care PHP le oferă. De la înființare, au existat multe versiuni ale acestui limbaj, iar programatorii încă se străduiesc să îmbunătățească și să îmbunătățească acest limbaj scriptat. Datorită acestui PHP se poate despre orice, fie că este vorba despre colectarea datelor de formular, generarea de conținut dinamic de pagină sau trimiterea și primirea cookie-urilor. Acest limbaj de script poate fi utilizat în dezvoltarea web sau încorporat în HTML. Poate fi utilizat și în combinație cu diferite sisteme de șabloane web, sisteme de gestionare a conținutului web și cadre web.

PHP este disponibil în primul rând pe planurile de găzduire Linux, dar este, de asemenea, compatibil cu alte sisteme de operare importante, inclusiv Windows, Mac OS X, RISC OS și altele. Datorită versatilității și suportului extrem de puternic pentru o gamă largă de baze de date, este ușor să găsești cel mai bun hosting PHP disponibil pentru a se potrivi nevoilor tale..

De ce să folosești PHP?

PHP depășește așteptările din cauza software-ului ușor de utilizat, format din caracteristici uimitoare și tehnologii sigure. Orice nivel de expertiză poate utiliza PHP, simplificând crearea sau adăugarea de conținut dinamic pe o pagină web. Este de încredere, are o echipă de asistență uimitoare de programatori în spatele ei și nu costă niciun cost. PHP este limbajul ideal de programare pentru a fi utilizat, fiind foarte popular printre dezvoltatori și programatori.

Dezvoltatorii au atât de mult de câștigat din această resursă ușoară, făcând paginile web ușoare și eficiente, toate putând adăuga conținut dintr-o bază de date pentru a oferi distracție pe tot felul de conturi de găzduire. Acest limbaj de programare este consecvent și bine conceput, ceea ce face ca procesul de creare a conținutului interactiv să fie simplu și simplu. În afară de infinitele funcții oferite de PHP, acesta poate interacționa cu multe limbi de bază de date diferite. PHP continuă să aducă funcții noi și frumoase pe masă. Începerea unui nou proiect în PHP este un început excelent pentru a scrie cod excelent, oferind performanțe bune, dezvoltând în cele din urmă o configurație / site web PHP excelentă.

Multe site-uri web populare precum Facebook, Etsy sau WordPress folosesc PHP, deoarece sunt bine testate și complet funcționale. PHP este suportat de aproape toate găzduirile web de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Este dezvoltat cu un cadru ușor care face greșit să greșească. În afară de site-urile web, puteți utiliza PHP pentru a dezvolta pdf-uri, anumite forme de flash și multe altele.

Gazdă recomandată pentru PHP

Selectarea celui mai bun PHP hosting pentru a vă dezvolta nevoile este ușor, deoarece PHP este compatibil cu majoritatea gazdelor web. Nu numai că stabilește o bază bună, excelentă pentru toate nivelurile de expertiză, dar aduce viață site-urilor (spre deosebire de site-urile HTML cu coduri grele). Dezvoltatorii web au descoperit că cel mai bun gazduire PHP este SiteGround. Acest furnizor de gazde web se remarcă din concurența sa prin oferirea de funcții extraordinare la un cost foarte mic.

PHP Gazduire intrebari frecvente

Ce este o aplicație web dinamică?

Înainte de PHP, paginile web se bazau foarte mult pe HTML, făcând mai departe crearea de site-uri web statice, care nu se schimbă. PHP creează pagini web interactive, distractive, care conturează conținutul din părțile plictisitoare și plictisitoare, pe care le-ar fi fost altfel.

O aplicație web dinamică oferă telespectatorilor un conținut plăcut estetic, plăcut și caracteristici. Facebook, de exemplu, este principalul site de rețele de socializare în rândul utilizatorilor, format din limbajul de programare PHP. O parte din ceea ce face ca Facebook să fie atât de popular este conținutul său de aplicații web dinamice.

Este popular PHP?

Da. PHP este înconjurător începând cu 1995, deschizând noi uși pentru dezvoltatorii web, introducând în același timp prima vedere a limbajului script și a caracteristicilor sale. Astăzi, este folosit de mulți dezvoltatori datorită cât de ușor este de învățat și este proiectat să rămână în urmă pentru mulți ani care urmează (credeți de exemplu WordPress). PHP depășește așteptările utilizatorilor, constând dintr-o gamă largă de caracteristici uimitoare, care simplifică crearea sau adăugarea de conținut dinamic pe o pagină web. Este de încredere, are o echipă de asistență uimitoare de programatori în spatele ei și nu costă niciun cost. PHP este limbajul ideal de programare pentru a fi utilizat, fiind foarte popular printre dezvoltatori și programatori.

Cine ar trebui să învețe PHP?

Dezvoltatorii, programatorii sau oricine este interesant în crearea de site-uri și conținut interactiv, ar trebui să învețe PHP. Este ușor de învățat, excelent pentru toate nivelurile de expertiză și este proiectat să rămână pe piață mulți ani următori.

Cum afișez HTLM static într-un script PHP?

Opus altor limbaje de programare, PHP este proiectat să funcționeze alături de HTML. Într-un script PHP, puteți lucra între cei doi, oferind resurse ușoare pentru crearea de aplicații web interesante, în comparație cu alte limbaje de script.

De ce nu a fost lansat PHP 6 vreodată?

PHP 6 nu a fost niciodată lansat, deoarece proiectul a eșuat pentru a-și atinge scopul final. Întrucât nu a fost niciodată îndeplinit, progresele înregistrate în cadrul acestei versiuni au fost împinse înapoi într-o formă mai mică de lansare a PHP 5. Pentru a evita orice confuzie, următoarea generație a fost numită PHP 7.

Este PHP securizat?

PHP are potențialul de a furniza aplicații web sigure și sigure. Dezvoltatorii neexperimentați trebuie să își facă timp pentru a înțelege pe deplin această limbă sau altfel pot întâmpina lacune de securitate în site-urile sau aplicațiile lor dacă nu sunt atenți. Cu ajutorul tutoriale, cursuri și instruire publicate, utilizatorii vor înțelege rapid și eficient PHP. Odată cu aceasta, atunci când versiunile mai noi de PHP sunt lansate, utilizatorii sunt încurajați să își actualizeze site-urile web pentru a asigura și mai multe pagini web sau aplicații sigure..

Pot încă folosi versiunile anterioare PHP?

Da, versiunile anterioare ale PHP sunt încă disponibile. În cazul versiunii 4, acesta nu mai este acceptat oficial și este recomandat să tranziți site-urile web mai vechi la versiunea mai nouă 5 sau superioară.

Ce este nou în PHP 7?

PHP 7 este cea mai recentă dezvoltare care aduce o viteză și mai rapidă decât versiunea anterioară, precum și o metodă mai bună de îmbunătățire a gestionării erorilor, suport limitat Unicode și alte funcții. Utilizatorii sunt încurajați să treacă la PHP 7 pentru a se bucura de funcțiile noi și îmbunătățite pe care le aduce.

Cum să obțineți PHP?

Instrucțiunile de instalare diferă ușor în funcție de instalarea PHP pe un sistem Unix, Mac OS X sau Windows. Instalarea și configurația PHP pot fi găsite, de regulă, în aplicația panoului de control al site-ului oferit de gazdă, fără costuri suplimentare pentru taxele de găzduire; confirmarea acestui lucru este recomandată la gazdă atunci când alegeți un plan.

Istoria PHP

Cu toții cunoaștem PHP ca unul dintre numeroasele limbaje primare pe care le folosim pentru dezvoltarea web și programarea cu scop general. Este unul dintre limbajele de codare care vă oferă posibilitatea de a încorpora codul în marcajul HTML sau HTML 5, pentru ușurința de a scrie diferite funcții, programe și sarcini.

Cum și Când a fost creat PHP

Să explorăm o parte din istoria PHP și cum a ajuns să fie. Cea mai timpurie dezvoltare a limbajului PHP a început cu Rasmus Lerdorf în 1995. Lerdorf a scris deja o mână de programe Common Gateway Interface în C, care până la acel moment, el le folosise doar pentru a menține pagina personală a site-ului său web. În cele din urmă, a decis să le extindă pentru a putea lucra și interfața cu formularele web și, de asemenea, conectat cu baze de date. El și-a propus să se refere la această nouă aplicație pe care o avea ca Pagina personală / Interpret de formulare sau PHP / FI.

PHP a început să fie incredibil de util pentru dezvoltarea aplicațiilor web simple și dinamice, care ar putea fi utilizate într-o varietate de scenarii diferite. Apoi, Lerdorf și-a propus să îmbunătățească codul și să accelereze procesul de raportare a erorilor, așa că a anunțat lansarea PHP / FI ca Personal Home Page Tools Version 1.0 într-un grup de discuții Usenet. El a împărtășit asta în iunie 1995. Ceea ce este incredibil este că în 2013, PHP avea încă aceleași abilități de bază cu care a fost proiectat în 1995.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că Lerdorf nu a însemnat pentru PHP să devină acest limbaj de programare masiv și nou. El a pus doar ceva pe care-l folosea acolo în univers, pentru a-l testa și îmbunătăți. De acolo, el a continuat să ia următorii pași logici pentru îmbunătățirea proceselor și funcționalității PHP. Înainte de a-l cunoaște, în jurul său s-a format o echipă de dezvoltare și un om modest care a spus că nu are habar cum să facă un limbaj de codare lucra la crearea propriului său.

Lerdorf și echipa de dezvoltare au lansat PHP / FI 2, doi ani mai târziu în noiembrie 1997. Ceea ce diferențiază PHP de multe limbaje de codare este faptul că nu a fost proiectat inițial pentru a fi un limbaj de codare. A fost un instrument care se dezvoltă organic prin partajarea a ceva util, care ar putea funcționa cu ușurință și poate fi încorporat în HTML.

Din păcate, deoarece a fost dezvoltat organic într-o manieră personalizată, au existat o mulțime de incongruențe și neconcordanțe în numirea funcțiilor și ordonarea parametrilor acestor funcții..

Modificări în PHP de-a lungul anilor

1) Versiunile 3 și 4

În 1997, Andy Gutmans și Zeev Suraski s-au asociat cu Zerdorf au rescris parserul, pentru a dezvolta baza a ceea ce ar fi cunoscut sub denumirea de PHP 3. După ce au lucrat cu PHP, au decis să lanseze PHP 3 în 1998. Cei doi. a început, de asemenea, să rescrie și să reproiecteze nucleul PHP, din care Zend Engine a fost creat în 1999.

La scurt timp în 2000, nou-renovată versiune PHP și Zend Engine vor fi contopite pentru a crea PHP 4, care a fost alimentat de Zend Engine 1.0. Echipa a putut să lucreze la această versiune a PHP din 2000 până în 2008, când au ajuns la versiunea 4.4.9 înainte de a decide să oprească dezvoltarea cu acea versiune și a oprit publicarea oricăror actualizări de securitate pentru aceasta..

2) Versiunea 5

În perioada în care PHP 4 a fost încă în curs de actualizări și noi dezvoltări, PHP 5 a fost lansat în 2004, fiind apoi alimentat de Zend Engine II. Această versiune a PHP a venit cu mai multe actualizări valoroase, care au inclus suport îmbunătățit pentru programare care era specific orientării către obiect. De asemenea, a venit cu extensia obiectelor de date PHP, cunoscută sub numele de PDO, și alte modificări de performanță care au contribuit la îmbunătățirea funcției limbajului. 2008 este când mulți dezvoltatori PHP au început să promoveze tranziția și migrarea de la PHP 4 la PHP 5.

3) Versiunea 6

PHP a fost anterior ținta multor lipsuri de experti și critici din cauza cărora le lipsea suportul autohton Unicode la nivelul limbii de bază. Drept urmare, în 2005, o inițiativă a fost condusă de Andrei Zmievski pentru a aduce suport auto Unicode în limba PHP. El și-a propus să facă acest lucru prin încorporarea mai întâi a bibliotecii ICU, apoi a reprezentat șiruri de text ca UTF-16, la nivel intern.

Din păcate, lipsa dezvoltatorilor din echipă care au înțeles cum să facă aceste modificări și au dus la dezvoltarea PHP-ului actualizat încă non-Unicode.

4) Versiunea 7

Apoi, ajungem în sfârșit la cel mai actual limbaj de PHP pe care îl folosim astăzi (pe care majoritatea companiilor de găzduire îl susțin acum – consultați cea mai bună pagină de găzduire PHP pentru mai multe informații). Versiunea 7 a fost rezultatul eforturilor lui Dmitry Stogov, Nikita Popov și Xinchen Hui, care s-au propus să refactorizeze Zend Engine, astfel încât să poată folosi structuri de date mult mai compacte, cu îmbunătățiri ale localității din cache. Procedând astfel, au reușit să mențină compatibilitatea limbii aproape totală.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map