Cel mai bun hosting de comerț electronic pentru Marea Britanie

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), avem o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web bună. Calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al magazinului dvs. online.


Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care un web decent gazda este vitală!

Aceștia sunt furnizorii noștri de găzduire de e-commerce pentru Marea Britanie, găzduire adevărată de calitate, fără a rupe banca.

Notă marginală: Numărul nostru 1 are o reducere temporară de 69%! Prinde-l cât durează!

Câteva dintre cele mai cunoscute mărci / site-uri care se leagă de conținutul nostru:

Ne cunoaștem lucrurile, un mic eșantion din numeroasele noastre mărturii:

Tom este pasionat și înțelege rapid nevoile clienților săi. Am apreciat cu adevărat disponibilitatea lui de a împărtăși cunoștințe și de a mă abilita în modul de utilizare a noului meu site web. Mulțumesc Tom!

Sally Mac
Tabele de conținut

MangoMatter a făcut atât de ușor să proiectăm site-ul nostru actual. Tom a fost implicat personal de la prima consultație până la finalizare și el este încă disponibil pentru orice modificări care ar putea fi necesare!

Demitrios Lecatsas
Păr proaspăt

Am ales Tom să proiectăm site-ul nostru web pentru că ne-a plăcut stilul altor site-uri web pe care el le proiectase. Întregul proces a fost fără stres. Tom a fost atât de util și niciuna dintre cererile noastre multiple nu a avut prea multe probleme. Tom este o plăcere să lucrez. Ne place site-ul web pe care ni l-a făcut, este atât de ușor de utilizat și pare fantastic.

Carl Olive
Arc!

Experiența noastră cu Mango Matter a fost fantastică! Tom este foarte ușor de lucrat, pozitiv, eficient și evident genial la ceea ce face. Foarte recomandat.

Lucy Reeves
Mijloace prin care

Am angajat Tom să dezvoltăm noul nostru site web al companiei și am fost încântați de rezultat. El a fost capabil nu numai să ne livreze sumarul, dar și să ofere câteva idei excelente la care nu ne-am fi gândit niciodată. Cel mai bine, Tom este generos cu timpul său și continuă să fie disponibil pentru a oferi sfaturi și sprijin.

Neil Mackenzie
Enventive

Ce experiență ușoară și lină a lucrat cu MangoMatter! Tom a înțeles exact ce am fost după noi și suntem extrem de impresionați de produsul final. Nu aș ezita să aleg din nou MangoMatter pe viitor.

Tyson King
Director / Soluții Plumbrite

Tom de la MangoMatter a fost extrem de util, profesional și de mare sprijin pentru crearea site-ului meu web, este o bogăție de cunoștințe și foarte eficient. Nu am nicio ezitare în a recomanda MangoMatter și am făcut deja acest lucru.

Michelle Watson
repar

Am făcut analiza, recenziile de găzduire web & comparații, astfel încât nu trebuie, rezultând o listă cu cele mai bune companii de găzduire web de comerț electronic pentru Marea Britanie. Tabelul de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu la nivel înalt – în opinia noastră – primele 5 gazde de comerț electronic, sortate după rating, în care sunt detaliate costul / lună, & cât spațiu pe disc oferă. De asemenea, am luat top 3 și le-am revizuit separat chiar sub tabel.

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Server-uri la nivel mondialFeatureReviewsWe Website
siteground2 £ 2.95 (Reducere temporară de 67%, în scădere de la 8,95 GBP)
 • Servere bazate pe Marea Britanie + o rețea globală
 • Fulgerul repede
 • Accesibil (taxe în GBP)
 • Garanție de returnare de 30 de zile!
 • Suport expert rapid
 • Recomandat oficial de WordPress = câștigător!
SiteGround Review
GreengeeksLogo 2,95 USD USD
 • Gazduire verde
 • servere din Europa
 • Spațiu pe disc nelimitat
GreenGeeks Review
A2HostingLogo 3,92 USD
 • Ieftin
 • Spațiu de disc nelimitat!
Examinare gazduire A2
logo-ul eukhost £ 3.33
 • Performanta ridicata
 • Regatul Unit
Revizuirea TSOhost
kinsta USD 30 USD
 • Găzduire WordPress perfecționată
 • Mare performanță
 • Utilizează platforma Google Cloud
 • Preț mai mare
Kinsta Review

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Cel mai bun găzduire de comerț electronic UK 2020 – Recenzii

1. SiteGround

Aceasta este compania noastră de găzduire preferată pentru toate site-urile de comerț electronic. Sunt accesibile, au servere rapide fulger la Londra și, cel mai important, suportul este foarte receptiv (timpul mediu de răspuns este de aproximativ 10 minute).

SiteGround vine, de asemenea, foarte recomandat de WordPress (foarte puține companii de găzduire pot revendica acest lucru! Ei pot, desigur, să facă față oricărui CMS pe care îl arunci) Oh, + ei au o 30 de zile garanție înapoi!

Planurile SiteGrounds vin, de asemenea, cu o serie de caracteristici interesante, precum un sistem de securitate incredibil de eficient, backup-uri automatizate și SSL gratuit (foarte important pentru site-urile de comerț electronic)

Au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe doar £ 2.75 / lună (69% din prețul obișnuit)! 

siteground2

  Câştigător

Ușurință în utilizare

97%

A sustine

95%

Performanță / putere

95%

2. GreenGeeks

Preț: $ 2,95
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks este una dintre companiile pe care doar știi că le face totul bine, au văzut o creștere masivă de când s-au dus în viață în 2008. Motivele succesului lor sunt destul de clare odată ce începeți să lucrați cu ele, este o combinație de acoperire globală (multiple centre de date din întreaga lume), performanță nemaipomenită, suport excelent și destul de rapid și nu în ultimul rând, își pun consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea prin energia eoliană, ceea ce este destul de uimitor!

În ceea ce privește funcțiile specifice, acestea oferă spațiu de disc nelimitat chiar și în planul lor cel mai de bază, au asistență 24/7 și la fel ca SiteGround, o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit! Un solid # 2 pe lista noastră!

Planul lor cel mai ieftin începe doar 2,95 USD / lună (Reducere exclusivă MangoMatter – scăzut de la 9,95 USD)

Logo GreenGeeks

Ușurință în utilizare

94%

A sustine

95%

Performanță / putere

90%

3. Gazduire A2

A2 Hosting este foarte asemănător cu SiteGround, atât în ​​ceea ce privește performanța, cât și funcțiile (doar un pic mai scumpe), de asemenea, au o varietate de servere rapide destul de darnice în întreaga lume (inclusiv Londra). În ceea ce privește comerțul electronic, ne place, deoarece oferă servere cu turbo cu o viteză crescută și sunt destul de flexibile cu resursele serverului lor, ceea ce permite magazinelor de dimensiuni decente să funcționeze neted.

De asemenea, oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar USD 3,92 USD / lună (inițial a fost 7,99 USD / lună).

Ușurință în utilizare

87%

A sustine

94%

Performanță / putere

93%

e-commerce cercetare din Marea Britanie

Gazduire electronica din Marea Britanie: Cum sa o gasesti pe cea potrivita

Găzduirea comerțului electronic este un tip de găzduire web care este desemnat special pentru a găzdui site-uri web de comerț electronic pentru companii sau antreprenori. Adică site-uri web care funcționează ca magazine online, echipate pentru a facilita tranzacția online de bunuri și servicii. De asemenea, am creat comparații gazdă pentru comerțul electronic care găzduiește Australia și găzduirea comerțului electronic pentru Canada.

Datorită naturii sensibile a datelor partajate prin aceste tranzacții, există o serie de caracteristici și funcții asociate cu acest tip de platformă de gazduire web din Marea Britanie care o diferențiază de alte tipuri de găzduire web.

Ce face diferența de găzduire prin comerț electronic de gazduirea web normală pentru Marea Britanie

Comparativ cu tipul de plan de găzduire necesar pentru un site web sau blog general, găzduirea de e-commerce diferă de găzduirea web „normală” în mai multe moduri.

Caracteristici

În primul rând, găzduirea de e-commerce implică o varietate de funcții și instrumente necesare pentru întreprinderi pentru a facilita tranzacțiile online.

În timp ce găzduirea de e-commerce include în continuare aspecte generale ale construirii de site-uri, cum ar fi caracteristicile de bază ale designului web, funcțiile specifice acestei platforme de găzduire includ:

● Cataloage online

● Managementul stocurilor

● Capacități de procesare a plăților

● Funcțiile coșului de cumpărături

● și un certificat SSL (Secure Sockets Layer)

Caracteristicile oferite în cadrul planurilor de găzduire a comerțului electronic permit proprietarilor de site-uri să-și configureze în mod adecvat site-ul de e-commerce și, ulterior, să gestioneze și să conducă procesul tranzacțiilor de afaceri..

Deși site-urile web generale nu au nevoie de funcții precum procesarea plăților, acestea sunt indispensabile pentru întreprinderile și antreprenorii care intenționează să găzduiască un magazin online.

Cost

Costul găzduirii comerțului electronic poate varia în funcție de furnizorul specific pe care îl alegeți pentru planul dvs. de găzduire, precum și de funcțiile oferite de acestea..

În mod obișnuit, un plan de găzduire de comerț electronic de bună calitate va curge de la 20 USD – 250 USD plus o lună. Găzduirea unui sistem personalizat de e-commerce poate, totuși, să funcționeze cu un cost și mai mare, începând de la 300 USD cu spațiu de urcat.

Planurile de găzduire web fără capacități de comerț electronic, pe de altă parte, pot fi achiziționate cu cel puțin 4 dolari pe lună și pot urca de acolo în funcție de tipul platformei de găzduire web (de exemplu, VPS, partajat, dedicat, etc.). Deși există și câteva opțiuni gratuite de găzduire web, aceasta nu este în general recomandată pentru companii.

Ce trebuie să căutați când căutați un furnizor de hosting de comerț electronic

Există mai mulți factori pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când căutați un furnizor de gazdă web pentru comerț electronic. Cele mai importante considerente ar trebui să privească nevoile specifice ale afacerii dvs., deoarece unele caracteristici oferite de furnizori pot fi sau nu necesare pentru îndeplinirea scopului dvs..

Mai jos sunt prezentate explicații scurte despre diferitele tipuri de găzduire web, precum și lucruri cheie pe care trebuie să le căutați atunci când navigați pe furnizorii de găzduire de comerț electronic..

Tipuri de gazduire

Gazduire comună

Gazduirea în comun este un tip de găzduire web care este popular în rândul întreprinderilor, în special a celor cu buget, deoarece aceste planuri tind să fie mai favorabile bugetului.

Pe un plan de găzduire partajat, site-ul dvs. web este găzduit pe un server care este distribuit cu alte site-uri web. Numărul real de site-uri web pe care le distribuiți serverul dvs., precum și ceea ce vă puteți aștepta în ceea ce privește performanța site-ului, depinde de furnizor. Site-urile găzduite pe un server partajat pot fi deschise amenințărilor de securitate, iar performanța web poate depinde, de asemenea, de câte resurse sunt solicitate sau utilizate de alte site-uri de pe același server..

Gazduire în cloud

Gazduirea în cloud implică partajarea unui server cu alte site-uri web, similar cu gazduirea VPS, și funcționează pe mai multe servere web interconectate. Există trei categorii principale de cloud hosting: Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) și Platform-as-a-Service (Paas).

Beneficiile găzduirii în cloud includ posibilitatea de a utiliza fie un sistem de operare Linux sau Windows (OS), cât și flexibilitatea oferită prin scalabilitatea hostingului cloud. Adică, soluțiile cloud au prețuri bazate pe utilizare, necesitând doar întreprinderilor să plătească pentru resursele pe care le utilizează efectiv.

Gazduire VPS

Gazduirea Virtual Private Server (VPS) este similară cu hostingul dedicat și partajat, deoarece oferă o parte din controlul și resursele oferite în cadrul planurilor de găzduire dedicate, dar într-un mediu de găzduire partajat. Adică o găzduire VPS operează prin mai multe sisteme de operare virtuale diferite pe un singur server fizic.

Cu un plan de găzduire VPS, împărtășiți în continuare unele resurse cu alte site-uri web, dar beneficiați de sistemul dvs. de operare (OS). Două tipuri diferite de planuri VPS pot fi oferite de furnizori: VPS autogestionat și VPS gestionat. Primul oferă proprietarului site-ului controlul asupra serverului, precum și responsabilitatea de a trata toate aspectele tehnice. Cu un plan VPS gestionat, compania de găzduire se ocupă de aspectele tehnice.

Gazduire dedicata

Gazduire dedicata este unul dintre cele mai scumpe tipuri de găzduire. Cu găzduire dedicată, gazdele web leasing și au control complet asupra propriului server. Planurile de găzduire dedicate oferă performanță ridicată a site-ului, control asupra personalizării și uptime practic 100%.

Gazduire WordPress

Găzduirea WordPress este un tip de găzduire web optimizat special pentru a sprijini site-uri care operează prin intermediul sistemului de management personalizat (CMS), WordPress.

Locația și viteza serverului

Locația serverului contează, în special cu site-urile de comerț electronic. Luați în considerare faptul că cu cât piața dvs. țintă sau mai mare se află din locația geografică a serverului, cu atât mai lent va funcționa site-ul dvs. web. În ceea ce privește comerțul electronic, întârzierile în timpii de încărcare pot fi foarte nocive, ceea ce face ca afacerea dvs. să piardă vânzări.

Pentru a păstra site-ul dvs. timp de încărcare adecvat și reducerea întârzierii, este mai bine să vă păstrați serverele aproape geografic de publicul țintă dorit.

A sustine

Este ideal să alegeți un furnizor de gazdă care să ofere acces facil la o echipă de asistență. Dacă site-ul dvs. se prăbușește sau o altă funcție pare să nu funcționeze defectuos, este important să aveți o echipă de asistență atentă în așteptare pentru a putea aborda rapid și să remedia problema.

Spatiu pe disc

O alegere adecvată a spațiului pe disc este o altă considerație importantă atunci când alegeți un plan de găzduire.

Deși poate varia de la business la business, site-ul dvs. de e-commerce va avea nevoie de spațiu adecvat pe disc pentru paginile dvs. individuale de produs. Paginile de produse care prezintă o grafică de înaltă calitate, în special, ocupă mai mult spațiu decât site-urile web, cum ar fi blogurile, care tind să fie mai greu de text, cu mai puțin spațiu necesar pentru grafică și alte suporturi media.

Alocarea de spațiu pe disc pe care îl primiți prin planul dvs. de găzduire contă, de asemenea, fișiere video și audio, baze de date, cont de e-mail și orice scripturi și programe instalate..

Unele planuri oferă spațiu nelimitat pe disc, ceea ce poate fi cea mai bună opțiune pentru site-uri web mai mari. Întreprinderile care intenționează să opereze site-uri de comerț electronic mai mici, cu mai puține pagini web și conținut, cu toate acestea, poate nu trebuie neapărat să-și întindă dolarii pentru un pachet nelimitat.

SSL

Secure Sockets Layer (SSL) este o tehnologie care oferă o conexiune de internet securizată și criptată între un server și browserele de internet – adică clienții dvs. Aceasta permite transmiterea privată a datelor sensibile, cum ar fi informații despre procesarea plăților.

Site-urile web care sunt protejate de SSL vor avea o bara de adrese sau un simbol de blocare situat în stânga barei de adrese. URL-ul va începe, de asemenea, cu https: //, mai degrabă decât prin http: //

Protecția datelor este esenţial spre succesul și reputația unui site de comerț electronic, ceea ce face ca SSL să fie considerat pe larg o caracteristică necesară în aceste zile, mai degrabă decât opțional. Datorită sofisticării tehnologiei criptate, deținerea unui certificat SSL permite site-ului dvs. să stabilească încredere și încredere cu clienții dvs..

Uptime

Ultima este luarea în considerare a alegerii unui plan de găzduire care să aibă un timp de funcționare optim. Aproape fiecare furnizor de gazde web oferă clienți clienți 99-100%; cu toate acestea, chiar și faptul că 1% poate fi crucial.

Cu excepția cazului în care site-ul dvs. web este în curs de întreținere programată, ar trebui să vizați un plan care să permită site-ului dvs. să fie accesibil aproape 100% din timp.

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cei mai buni furnizori de găzduire web din Marea Britanie, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector