Cel mai bun găzduire server Minecraft

Primele câteva note ale temei Minecraft vor spăla valuri de nostalgie asupra jucătorilor cu experiență, construind-o în interiorul celor care s-au împiedicat într-o lume pentru prima dată. Este memento-ul calm al unui nou început care îi inspiră pe jucătorii de Minecraft să asaltă fortăreața pentru a lupta cu balaurul ender ⛏️.


Majoritatea jucătorilor Minecraft sunt de acord că jocul este mai bine jucat cu un grup decât cu unul singur. Din fericire, serverele există pentru a permite jucătorilor să se alăture forțelor în timp ce caută cele mai adânci râpe, întrebându-se dacă Herobrine este o entitate adevărată pe care o vor întâlni într-o zi.

Adevărul este că, spre deosebire de endermen, serverele nu sunt toate create egale și poate fi frustrant să comparăm specificații pentru a găsi cea mai bună opțiune. Acesta este motivul pentru care am făcut lucrările la sol pentru dvs. și am combinat serverele de top din această listă ușoară. Adună-ți prietenii și intră într-o nouă aventură împreună pe una dintre gazdele serverului Minecraft de top.

Compania de găzduire Minecraft Evaluare generală Preț / mo.Servers la nivel mondialRAMSite web
Logo-ul Hostinger 8,95 USD USD 2GB
scalacube 5 USD 768MB
logo logo hosting 5,99 USD 1GB

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Cel mai bun găzduire server Minecraft – recenzii 2020

Aici sunt cele mai bune 9 recenzii de server Minecraft care găzduiesc:

1. Hostinger

Logo Hostinger

Preț: $ 8,95 / lună
BERBEC: 2GB
Acces complet la rădăcină: da

Hostinger este un site gazdă ușor de utilizat și sigur. Cu configurarea instantanee și accesul unui server privat privat (VPS) cu un singur clic, puteți avea serverul în funcțiune imediat ce ați fost înregistrat și plătit pentru cont.

Această gazdă folosește panoul de control al Multicraft, care vă permite să faceți o copie de siguranță a serverului cu câteva clicuri și să restabiliți în câteva secunde. Modificările de parolă sunt simple și puteți instala pachete mod și plugin-uri chiar de pe panoul de control.

Echipa de serviciu clienți Hostinger va fi alături de la început, iar site-ul web Hostinger oferă tutoriale, astfel încât să puteți face setarea. Dacă nu ați configurat niciodată un server sau nu doriți ajutor, vă vor parcurge în orice moment al zilei sau al nopții. Puteți muta serverul printre cele cinci locații globale ale Hostinger pentru cea mai mică latență posibilă.

Puteți alege dintre cinci niveluri de server, de la Alex (cel mai bine dacă sunteți nou cu mai puțin de 70 de jucători de găzduit) până la Enderman (lățime de bandă mai mare pentru jucătorii nelimitați). Pe măsură ce experiența dvs. de găzduire crește și veți câștiga jucători noi, veți putea face upgrade chiar din tabloul de bord al clientului. Hostinger vă oferă mult spațiu pentru a vă construi lumile Minecraft și nu veți pierde date sau setări atunci când faceți upgrade.

hostinger minecraft vid

Un alt lucru care distinge Hostinger este politica de rambursare. Dacă nu sunteți mulțumit, anunțați Hostinger în termen de 30 de zile de la cumpărare și veți primi banii înapoi. Dacă planul dvs. includea un nume de domeniu gratuit, trebuie să păstrați numele de domeniu, iar Hostinger ar deduce din restituire prețul de listă al numelui de domeniu..

Caracteristici principale:

 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Configurare instantanee
 • Protecție DDoS
 • MySQL gratuit
 • Panou multicraft
 • Aplicatie mobila
 • Echipa de dezvoltare cu normă întreagă
 • Conform PCI-DDS
 • Copii de rezervă automate în afara site-ului
 • Hardware cu procesor dual

2. ScalaCube

Sigla ScalaCube

Preț: 5 USD / lună (după 2,50 USD pentru prima lună)
BERBEC: 768MB
Acces complet la rădăcină: da

ScalaCube este un site gazdă Minecraft Pocket Edition. Minecraft PE este versiunea mobilă a Minecraft, deși este disponibilă acum pe platformele non-mobile, precum și prin intermediul motorului Bedrock. Aceste versiuni sunt cunoscute sub numele de ediții Bedrock.

Configurarea este instantaneu cu acces cu un singur clic. Imediat ce achiziționați un server, puteți face clic pe panoul de control pentru a alege PocketMine sau Nukkit pentru a rula serverul. Panoul de control al ScalaCube vă permite să configurați servere de joc nelimitate cu planuri de la 10 la 600 de sloturi (în funcție de modificările și plugin-urile pe care le-ați instalat) pe un server VPS.

Echipa de servicii pentru clienți oferă instrucțiuni și videoclipuri tutorial. Pentru asistență personală, puteți deschide un chat live oricând, zi sau noapte. Puteți trimite un bilet chiar de pe panoul de control. ScalaCube are un sistem de backup automat pe care îl pot restaura dacă este nevoie.

Panoul de control al ScalaCube are servere personalizate de falsificare care vă permit să vă creați propriul lansator Minecraft. De asemenea, puteți edita lista de server și lista de mod-uri pentru fiecare server. Lansatorul dvs. poate conecta jucătorii la serverul dvs. descărcând toate fișierele pentru o tranziție lină.

Există nouă planuri care oferă servere cu memorie RAM de la 768 MB la 32 GB. Pe măsură ce experiența dvs. de găzduire crește și câștigați jucători noi, puteți colabora cu echipa de servicii clienți ScalaCube pentru a determina dacă trebuie să faceți upgrade și nivelul potrivit pentru nevoile dvs. curente și viitoare de găzduire. ScalaCube are servere cu latență ultra-scăzută în patru locații globale.

Caracteristici principale:

 • Configurare instantanee
 • Protecție DDoS
 • MySQL gratuit
 • Mai multe servere
 • Suport BungeeCord
 • Sloturi nelimitate
 • Suport pentru pachetul Plugin / Mod / Mod
 • Sistem de backup
 • PHAR / JAR personalizat
 • Lansator personalizat
 • Site web și forum
 • Domeniu gratuit

3. Gazduire Apex

Logo Apex Hosting

Preț: 5,99 USD / lună (după 4,49 USD pentru prima lună)
BERBEC: 1GB
Acces complet la rădăcină: da

Apex Hosting este ușor de utilizat și oferă servere sigure pentru găzduirea lumilor Minecraft. După ce ați selectat și achiziționat planul de server, veți fi în funcțiune în cinci minute. Apex Gazduire utilizează panoul de control al Multicraft, pe care l-au modificat pentru a facilita administrarea fișierelor, editarea configurațiilor, modificarea versiunilor serverului și multe altele.

Panoul personalizat, ușor de utilizat, vă permite să vă personalizați serverul Minecraft, chiar dacă nu ați fost găzduit până acum. Dacă versiunea de server pe care o alegeți nu oferă mod-urile și pluginurile dorite, panoul de control include un manager de pluginuri, astfel încât să le puteți instala cu ușurință.

Echipa de servicii clienți Apex Hosting este una dintre cele mai experimentate echipe Minecraft disponibile. Cu peste 100.000 de clienți, Apex Hosting vă poate ajuta cu tot ce aveți nevoie pentru a rula un server Minecraft de succes. Site-ul Apex Hosting oferă tutoriale și chat-uri în direct de 24 de ore cu echipa lor de servicii pentru clienți. Serverul dvs. poate fi mutat printre cele 15 locații globale ale Apex Hosting (în curând 16) pentru cea mai mică latență posibilă.

Există 13 planuri de găzduire de la 1 GB la 16 GB, care sunt livrate cu sloturi nelimitate pentru jucători și spațiu de stocare nelimitat. Puteți face upgrade (sau downgrade) atunci când aveți nevoie. Există planuri pentru gazde de toate nivelurile. De asemenea, datele dvs. sunt sigure, deoarece Apex Hosting face backup pentru servere pe un program automat și are o protecție DDoS avansată.

Caracteristici principale:

 • Servere Java și Bedrock
 • Protecție DDoS
 • Suport pentru chat și bilet 24/7
 • Toate suporturile pentru mod și plugin
 • Peste 200 de instalatori de 1-clic-Mod-pachet
 • Hardware premium și latență scăzută
 • Acces complet la baza de date FTP și MySQL
 • Minijocuri premade
 • Optime de 9%
 • Configurare instantanee
 • Subdomeniu gratuit
 • Copii de rezervă automatizate

4. BisectHosting

logo bisecthosting

Preț: 7,99 USD / lună (Java); 2,99 USD / lună (pat de pat)
BERBEC: 1024MB
Acces complet la rădăcină: da

Puteți găzdui Java (versiunea originală) sau Bedrock (versiunea mobilă) cu configurarea instantanee pe BisectHosting. Imediat ce primesc plata, serverul dvs. va fi gata. BisectHosting folosește panoul de control al Multicraft, pe care l-au modificat pentru a se potrivi nevoilor clienților. Comutarea între pachetele de moduri și plugin-uri a fost simplificată prin intermediul panoului de control Multicraft.

Echipa de servicii clienți a BisectHosting va fi alături de la început. Echipa de servicii pentru clienți vă poate învăța tot ce trebuie să știți despre găzduire, mufe, mod-uri și multe altele. Sunt disponibile 24 de ore din 24 prin chat sau bilet. BisectHosting monitorizează serverele sale în mod continuu pentru a vă asigura că fiecare server este capabil să vă sprijine lumea Minecraft. Există 15 locații de server în întreaga lume, cu opt dedicate planurilor Premium.

Planurile de buget și premium sunt disponibile și puteți actualiza sau downgrade între ele fără a pierde fișierele sau setările. De la pachete nemodificate până la toate clopotele și fluierele, există un plan pentru fiecare tip de jucător.

Planurile bugetare merg de la 1 GB pentru 12 jucători la 32 GB pentru peste 160 de jucători. Planurile premium, care oferă sloturi nelimitate, merg de la 1 GB pentru 20 de jucători (sloturi nelimitate) la 32 GB pentru peste 160 de jucători.

Planurile premium includ instalarea pachetelor mod, dar pe un plan Buget, puteți plăti, de asemenea, o taxă mică pentru ca BisectHosting să facă instalarea dacă nu sunteți sigur că îl instalați singur. Copiile de rezervă ale serverului sunt o caracteristică atât a planurilor premium, cât și a bugetului Planul Premium include recuperarea gratuită a copiilor de rezervă, dar planurile bugetare percep o mică taxă pentru recuperarea copiilor de rezervă.

Caracteristici principale:

 • Configurare instantanee
 • Acces complet FTP
 • MySQL gratuit
 • Spațiu SSD nelimitat
 • Protecție DDOS gratuită
 • Suport 24/7
 • Suport JAR personalizat
 • Panou de control multicraft
 • Subdomeniu gratuit

5. MCProHosting

logo mcprohosting

Preț: 7,99 USD / lună (Java); 1,49 USD / lună (pat de pat)
BERBEC: 1GB
Acces complet la rădăcină: da

MCProHosting poate găzdui fie Java (versiunea originală), fie Bedrock (versiunea mobilă), configurat în mai puțin de cinci minute. Această gazdă folosește un panou de control personalizat Multicraft care vă permite să controlați serverul lor dintr-un browser, inclusiv administrarea consolei, instalarea diferitelor tipuri de server și încărcarea sau modificarea fișierelor. MCProHosting testează acum OneControlCenter.

Echipa de servicii pentru clienți este disponibilă prin chat live (între orele 9:00 – 1 a.m. ET) sau prin trimiterea unui bilet. În plus față de echipa dedicată de servicii pentru clienți, puteți găsi răspunsuri la aproape orice lucru legat de server pe site-ul MCProHosting.

Te vor ajuta cu orice, de la configurare până la instalarea mod-pack-ului și a plugin-urilor până la modernizarea, downgradarea și relocarea serverului. MCProHosting face backup pentru serverele sale zilnic, stocând copiile de rezervă fără taxă suplimentară. Accesul la recuperare este, de asemenea, gratuit.

MCProHosting are aproape 20 de locații de server în întreaga lume, cu latență scăzută și aproape fără oprire. Gazdele Java au la dispoziție o serie de opțiuni de plan, de la Steve (1 GB RAM pentru până la 20 de jucători) până la Herobrine (nelimitat). Planurile Bedrock variază de la Phantom (256 MB RAM pentru până la 10 jucători) până la Llama (3 GB RAM pentru jucătorii nelimitați). Echipa MCProHosting vă va ajuta, de asemenea, să vă personalizați serverul cu mod pack și planuri de configurare a pluginurilor (pachetele de administrare a serverului), care sunt disponibile ca supliment pentru orice plan..

Dacă nu sunteți mulțumit de MCProHosting, vă vor da o rambursare completă în termen de șapte zile de la cumpărare, cu excepția cazului în care ați comandat un server dedicat, care are o taxă de reîncărcare de 30%. Taxele de service reduse nu sunt rambursabile.

Caracteristici principale:

 • Suport 24/7
 • Serviciu curat
 • Suport pentru plugin / mod
 • Hardware hardware
 • Locații din întreaga lume
 • Acces complet la fișiere
 • Configurare instantanee
 • Acces gratuit la fișier web / FTP
 • Protecție DDoS
 • MySQL gratuit
 • Panou de control personalizat
 • Anularea instantanee
 • RAM nelimitat
 • Depozitare nelimitată
 • 99.99% timp de funcționare SLA

6. Gazduire MelonCube

Gazduire Meloncube

Preț: 3 $ / luna
BERBEC: 1024MB
Acces complet la rădăcină: da

MelonCube Hosting are configurare instantanee și nu are timp de oprire. De îndată ce primesc plata, serverul dvs. (sau cubul, în lingon MelonCube Hosting) va fi gata și disponibil. MelonCube Hosting folosește panoul de control Multicraft 2.0 pentru o securitate maximă, care include o modernizare și o descărcare ușoară.

Echipa de servicii pentru clienți este disponibilă prin chat live, online și prin trimiterea unui bilet. Site-ul web are ghiduri de rezolvare a problemelor și depanare, asistență tehnică și chiar asistență pre-vânzare. MelonCube Hosting face backup pentru serverele sale într-o programare automată, dar puteți programa propriile copii de rezervă din panoul de control Multicraft 2.0. Puteți cumpăra backupuri zilnice ca supliment.

MelonCube Hosting are locații de server în S.U.A., Canada și Franța. Planurile serverului variază de la Zombie (1 GB RAM cu sloturi și spații de stocare nelimitate) până la MC-48 (48 GB RAM pentru sloturi și stocare nelimitate). Toate planurile includ aceleași caracteristici și servicii, inclusiv o experiență fără lag, instalarea pluginului cu un singur clic, repornirea după prăbușire și multe altele.

Dacă nu sunteți mulțumit de găzduirea serverului MineonCube Hosting Minecraft, vă vor oferi o rambursare completă în termen de trei zile de la achiziție. Dacă solicitați o rambursare după primele trei zile, MelonCube are dreptul să refuze restituirea. Servere dedicate, VPS, suplimente și domenii nu sunt eligibile pentru rambursări.

Caracteristici principale:

 • Protecție DDoS de 480 Gbps
 • Sloturi pentru jucători nelimitate
 • Stocare SSD nelimitată
 • Configurare instantanee
 • Multicraft 2.0
 • Conexiune 1Gbps
 • Acces complet FTP
 • Hardware hardware
 • Sarcini programate
 • 24/7, găzduire 365
 • Reporniți blocarea
 • S. și sprijinul UE
 • S. și locațiile UE
 • Baza de date MySQL gratuită
 • 1-Click plugin instalator
 • Complet scalabil
 • Pachetele Bukkit, Spigot și Mod
 • Funcție personalizată Jar
 • Copii de rezervă la distanță zilnic
 • Suport Java 8
 • Asistență multi-utilizator

7. ServerMiner

logo-ul serverminerului

Preț: $ 7,58 / lună
BERBEC: 1,536MB
Acces complet la rădăcină: da

ServerMiner oferă setare instantanee, astfel încât să puteți începe găzduirea imediat ce ați plătit pentru planul dvs. Utilizează panoul de control SMPicnic, care include un instalator de plugin-uri cu un singur clic, un program de instalare a versiunii cu un singur clic, o hartă a lumii, un grafic al playerului și multe altele..

Gazduirea serverului Minecraft cu ServerMiner vă permite să încărcați și să creați cât mai multe lumi doriți. Există peste 50.000 de mod-uri și plugin-uri cu un singur clic și puteți încărca, de asemenea, alte mod-uri și plugin-uri. Puteți comuta între moduri oricând fără a fi nevoie să vă ștergeți lumile, astfel încât să puteți avea un pachet de moduri diferit pentru fiecare lume pe care o jucați.

Echipa de servicii pentru clienți are o selecție de tutoriale pe site-ul ServerMiner, iar dacă nu găsiți răspunsul acolo, puteți trimite un bilet. Recuperarea unei lumi pierdute în șapte zile se întâmplă cu apăsarea unui buton. Puteți, de asemenea, să vă actualizați serverul cu un clic pe un buton, dar downgradarea necesită un specialist pentru serviciul pentru clienți ServerMiner, la fel ca relocarea serverului și anularea serviciului dvs..

ServerMiner are servere în opt locații din întreaga lume. Acestea oferă pachete de la Stone (1,5 GB RAM pentru până la 15 jucători) până la Bedrock (10 GB RAM pentru până la 100 de jucători). Există pachete suplimentare, cum ar fi ajutor pentru plugin și mod pachet, disponibile contra cost. Spațiul de stocare este pe server (nu este inclus ca pachet) și este limitat la 50 GB.

Caracteristici principale:

 • Configurare instantanee
 • Protecție DDoS
 • MySQL gratuit
 • Instalator de versiune cu un singur clic
 • Instalator de plugin cu un singur clic
 • Dimensiune nelimitată a lumii
 • Tracker jucător
 • Controler SMPicnic
 • Stocare de 50 GB

8. BeastNode

logo-ul beastnode

Preț: $ 2,99 / lună
BERBEC: 1GB
Acces complet la rădăcină: da

BeastNode oferă servicii de găzduire Buget și Premium cu setare instantanee pentru ambele. De îndată ce plata dvs. va fi primită, serverul dvs. va fi gata. BeastNode folosește panoul de control al Multicraft și are o durată de utilizare aproape 100% cu latență scăzută. Utilizatorii premium au spațiu pe disc garantat, datorită sistemului bazat pe alocarea BeastNode.

Echipa de servicii pentru clienți este disponibilă 24/7 prin chat sau bilet. Site-ul BeastNode are forumuri pentru utilizatori pentru a explora, tutoriale ușoare și articole care acoperă aproape tot. Îndrumările lor pentru alegerea unui server vă vor ajuta să obțineți planul de care aveți nevoie pentru prima dată, dar puteți actualiza sau downgrade serverul, după caz, cu un buton. Baza de cunoștințe a BeastNode este un început excelent pentru jucătorii și gazdele noi.

Există planuri bugetare și premium și puteți face upgrade sau downgrade între ele fără a pierde fișiere sau setări. Planurile de buget variază de la murdărie (1 GB pentru până la 15 jucători) și 12 GB buget (12 GB pentru peste 100 de jucători). Planurile Premium variază de la Spider (1 GB pentru până la 20 de jucători și sloturi nelimitate) până la 12 GB Premium (12 GB pentru până la 160 de jucători și sloturi nelimitate). Au trei locații de server în întreaga lume.

BeastNode nu are copii de rezervă automate sau garantate. Trebuie să gestionați propriile copii de rezervă, inclusiv descărcarea fișierului pe computer pentru o copie de rezervă secundară. Fiecare server poate conține trei copii de rezervă, astfel încât descărcarea copiilor de rezervă mai vechi este esențială. După primele trei copii de rezervă, copiile de rezervă ulterioare vor suprascrie fișierele existente.

Dacă nu sunteți mulțumit de găzduirea serverului BeastNode Minecraft și au trecut cinci zile sau mai puțin de la achiziționare, vă vor oferi o rambursare completă. Numele de domeniu nu sunt rambursabile.

Caracteristici principale:

 • Hard disk-uri SSD complete pentru jocuri fără lag
 • Sloturi pentru jucători nelimitate
 • Asistență Mod (Tekkit, Feed the Beast, ATLauncher și multe altele)
 • Suport pentru pluginuri (CraftBukkit, Spigot etc.)
 • Hardware hardware radio
 • Procesoare Intel Xeon
 • 1Gbit port de rețea pentru ping-uri joase
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Protecție DDoS hardware
 • Subdomeniu gratuit
 • Baza de date MySQL gratuită
 • Panou de joc multicraft
 • Acces complet FTP inclus
 • Spațiu de disc SSD standard de 5 GB
 • 4 GB + planuri recomandate pentru pachete mod

9. Shockbyte

logo Shockbyte

Preț: $ 2,50 / lună
BERBEC: 1GB
Acces complet la rădăcină: da

Shockbyte oferă servicii de găzduire Java sau Bedrock cu configurare instantanee pentru ambele. De îndată ce primesc plata, serverul dvs. va fi gata de pornire. Shockbyte folosește panoul de control al Multicraft și are o autonomie de 100% cu latență scăzută.

Echipa de servicii pentru clienți este disponibilă 24/7 prin chat. Site-ul Shockbyte are, de asemenea, tutoriale și puteți trimite întrebări prin intermediul biletelor prin intermediul KnowledgeBase. Există chiar și un nor de etichete care vă ajută să găsiți cuvântul exact pentru ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți nevoie imediat de ajutor, Shockbyte oferă un supliment „Fast-Track” care vă permite să vă escaladați biletul pentru o taxă de 3 USD.

Shockbyte are o varietate de planuri pentru a se potrivi nevoilor fiecărei gazde. Planurile variază de la Dirt (1 GB RAM pentru până la 20 de sloturi) până la Titan (12 GB RAM pentru sloturi nelimitate). De asemenea, oferă planuri personalizate. Toate planurile lui Shockbyte pot fi modernizate sau declasate, după caz, făcând clic pe câteva butoane. Există patru locații de server în întreaga lume și fiecare are spațiu de stocare nelimitat pentru serverul dvs. Minecraft.

Este de așteptat să efectuați propriile backup-uri pe server, inclusiv descărcarea fișierului pe computer pentru o copie de rezervă secundară. Shockbyte dispune de tutoriale pentru automatizarea copiilor de siguranță și efectuarea manuală, precum și pentru restaurarea lor. Fiecare server poate reține până la cinci copii de rezervă de cel mult 25 GB combinate, astfel încât descărcarea copiilor de rezervă mai vechi este esențială.

Dacă nu sunteți mulțumit de Shockbyte, vă vor oferi o rambursare completă, dar trebuie să le anunțați în 24 de ore de la achiziție.

Caracteristici principale:

 • Suport BungeeCord
 • Compatibil MCPC și MCPE
 • Comutator de versiune Java
 • 100% uptime
 • Acces complet FTP
 • Toate pachetele Mod
 • Suport JAR personalizat
 • Locații NA și UE
 • 1Gbps port
 • Stocare SSD nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Asistență instantanee
 • Copii de rezervă automate

Cum să găsești cel mai bun găzduire Minecraft

lume minecraft

Primul pas pentru a găsi site-ul potrivit de găzduire a serverului Minecraft pentru lumile dvs. Minecraft este să vă dați seama ce doriți de la gazda serverului. Anumite funcții sunt destul de standard pe site-urile plătite, cum ar fi protecția DDoS, MySQL gratuit, latență scăzută, rate ridicate de uptime (aproape 100%) și multe altele.

Următoarele caracteristici sunt elemente cheie ale unui server gazdă de succes. Anumite funcții variază, în funcție de nevoile dvs., cum ar fi dacă intenționați să găzduiți ediția Java sau Bedrock, astfel încât vă ajută să aveți o idee largă despre ceea ce sperați că serverul dvs. Minecraft poate face înainte de a închiria.

Berbec

RAM (Random Access Memory este ceea ce serverul dvs. are nevoie pentru a rula software-ul care alimentează jocul dvs. Cu cât mai mult RAM are serverul dvs., cu atât puteți face mai mult cu serverul dvs. Puteți găzdui mai multe persoane, adăugați mai multe mods și pluginuri sau puteți construi un lume mai mare. Dacă nu aveți suficientă memorie RAM pe server, veți experimenta mai mult decalaj (atunci când jocul rulează încet). Majoritatea planurilor vă permit să faceți upgrade și downgrade, dar asigurați-vă că este o opțiune înainte de a vă angaja la un plan..

Mod Packs și suport pentru pluginuri

Pachetele Mod și plugin-uri sunt programe care vă îmbunătățesc lumea Minecraft. Există diferențe fundamentale între cele două și acestea nu sunt de obicei compatibile. Vrei să găsești un server care să se ocupe de ambele. Nu vor putea rula simultan, dar serverul ar trebui să poată trece între cele două cu ușurință.

Mod-urile rulează pe Forge și schimbă jocul modificând software-ul pentru a adăuga noi personaje sau alte elemente din joc. Pot fi instalate fie pe computer, fie pe serverul dvs., în funcție de mod. Pachetele Mod sunt grupuri de mod-uri pe care le puteți instala ca pachet. Dacă serverul dvs. are modificări, jucătorii de pe serverul dvs. trebuie să aibă și aceste mod-uri sau serverul le va deconecta.

Plugin-urile rulează pe CraftBukkit, Spigot și Paper și pot fi instalate doar pe serverul dvs. Plugin-urile schimbă sau îmbunătățesc conținutul serverului și oricare dintre jucătorii de pe serverul dvs. le poate folosi. Pluginurile sunt mult mai ușor de gestionat atunci când rulați un server. Modurile nu sunt imposibile; sunt doar mai complicate.

Locații server

Cu cât mai multe locații de server are un site de găzduire, cu atât mai bine. Există mai puține șanse de timp liber (latență scăzută) și aveți mai multe opțiuni dacă credeți că serverul dvs. rulează lent și doriți să comutați. În general, locația serverului care este cel mai aproape de dvs. geografic va fi cea mai bună pentru dvs..

Un site bun de găzduire a serverului va oferi testarea vitezei locației pe site-ul său web, astfel încât să vedeți cât de bine funcționează serverul. Unele site-uri de găzduire de server oferă pentru a vă arăta cea mai bună locație a serverului pentru locația dvs. geografică.

Asigurați-vă că alegeți un site de găzduire a serverului care vă permite să vă schimbați locația serverului fără a pierde fișiere sau date sau prea mult timp. Unele sunt automate (faceți clic pe un buton, iar transferul se întâmplă), dar unele necesită trimiterea unui bilet. Unele site-uri de găzduire a serverului taxează pentru anumite locații, așa că asigurați-vă că sunteți la curent cu orice taxe noi.

Uptime

Optime se referă la starea online a serverului. Site-urile care găzduiesc server au de obicei un SLA (acord de nivel de serviciu) care garantează un nivel minim de funcționare. Timpul de oprire este atunci când serverul este deconectat sau nu poate fi atins.

Întreținerea programată este, de obicei, exclusă din timpul oprit, iar un site de găzduire de server de renume vă va informa despre întreținerea iminentă. Întreținerea de urgență este, de asemenea, exclusă din timpul oprit și se referă la situațiile în care site-ul de găzduire al serverului trebuie să închidă imediat serviciul pentru a repara hardware-ul sau a opri o încercare de încălcare a securității.

Un site de găzduire de server de renume își va posta SLA pe site-ul lor web. De asemenea, vor oferi un credit dacă timpul de oprire este rezultatul a ceva care nu este acoperit în SLA. Înainte de a alege orice site de găzduire a serverului Minecraft, verificați SLA pentru a vă asigura că se potrivește cu pretențiile lor de funcționare și pentru a fi conștienți de modul în care gestionează timpul de oprire.

Protecție DDoS

În scop de găzduire a site-ului de server, refuzul distribuit al serviciilor (DDoS) este utilizarea excesivă a resurselor unui server. Utilizarea excesivă este concepută pentru a exclude utilizatorii efectivi ai site-ului din aceste resurse. Cybercriminalii vor inunda un site, provocând congestie și blocând utilizatorii legitimi de accesarea serverelor lor.

Ar trebui să alegeți un site care să aibă protecții DDoS robuste în loc. Căutați pe internet orice articole care indică că site-ul ales a fost vreodată victima unui atac. Cunoașterea atacurilor anterioare este importantă deoarece un atac de succes poate duce la atacuri viitoare. Protecția DDoS ar trebui să fie, de asemenea, actualizabilă.

Copii de rezervă automate

Copiile de rezervă automate sunt programate să ruleze fără ca tu să fii nevoit să faci nimic. Site-ul care găzduiește serverul nu ar trebui să facă nimic pentru a declanșa o copie de rezervă automatizată. De asemenea, ar trebui să puteți rula o copie de rezervă ori de câte ori doriți manual.

Asigurați-vă că verificați tipărirea mică pe site-urile de găzduire server. Unele dintre ele au un număr maxim de copii de rezervă care pot fi stocate, astfel încât chiar și o copie de siguranță automatizată vă va cere să descărcați fiecare copie de rezervă manual sau veți risca să le suprascrieți cu copii de rezervă ulterioare..

Restabilirea dintr-o copie de rezervă ar trebui să fie și simplă și, în mod ideal, puteți face acest lucru fără a fi necesar să contactați site-ul de găzduire al serverului. Unele site-uri includ restaurarea copiilor de rezervă ca parte a taxei de găzduire, iar altele se taxează pentru aceasta.

Ultra-Low Latency sau Ping

Latenția (denumită și ping) este timpul necesar pentru informațiile (pachetele) pe care le trimiteți de la computer pentru a ajunge la server. Pachetele trebuie să părăsească computerul, să ajungă la server, să fie verificate de server și să revină la tine și la ceilalți jucători. (Ultra) Latență scăzută înseamnă că acele pachete completează circuitul aproape instantaneu.

Locația serverului poate fi un factor de latență. Dacă sunteți prea departe de server, ar putea exista un decalaj în timpul de conectare. Înainte de a alege o locație a serverului, executați testele (dacă sunt oferite de site-ul care găzduiește serverul) pentru a afla care este cel mai rapid pentru dvs..

Număr de sloturi sau jucători permise

Când cercetați site-uri de găzduire pe server, acordați atenție numărului de sloturi sau jucători pe care îi puteți avea. Numărul de sloturi indică câți jucători pot fi pe simultan. Numărul de jucători este numărul de persoane care vor juca împreună cu tine. Un site de găzduire de server poate oferi sloturi nelimitate, dar dacă nu ați achiziționat un plan cu suficientă memorie RAM, nu veți putea să le completați.

Înainte de a alege numărul de sloturi, ar trebui să aveți o idee bună despre câți jucători veți avea și câți vor juca simultan. De exemplu, dacă ai zece jucători, dar doar cinci sloturi, nu mai mult de cinci pot juca împreună. Dacă aveți zece jucători și zece sau mai multe sloturi, toți cei zece pot juca simultan.

Planurile sunt actualizabile și declasabile, deci nu vă faceți griji dacă ați achiziționat un plan cu prea puțin sau prea multă memorie RAM.

2 Avantaje principale ale rulării propriului dvs. server Minecraft

Lumea Ta, Regulile Tale

Când conduci un server Minecraft, este lumea ta. Tu creezi lumea și o faci ceea ce vrei. Îl proiectați, stabiliți regulile, decideți cine joacă și cine nu. Prietenii și ceilalți jucători trebuie să vină să vă exploreze lumea, dar ei trebuie să vă respecte regulile în spațiile pe care le-ați configurat. Trebuie să alegeți moduri și pluginuri, iar persoanele care joacă pe serverul dvs. vor trebui să se adapteze sau să se joace în altă parte.

Creați o comunitate

Când executați un server Minecraft, trebuie să decideți cine vă alătură. Dacă ați construit o lume pe care oamenii le plac și doresc să o împărtășească, ei își vor invita prietenii, iar acești prieteni își vor invita prietenii etc. S-ar putea să sfârșiți rulând un server public popular. A fi gazda înseamnă că ajungi să decizi cine rămâne și cine pleacă.

Comunitățile Minecraft pot fi mici și private, cum ar fi tu, prietenii și familia pe care doriți să o invitați. Un avantaj esențial al funcționării propriului server este acela că veți decide cât de mare doriți să fie comunitatea voastră. De la prieteni care invită alți prieteni până la străini care învață despre lumea ta și cer să fie lăsați să acceseze, poți ajunge cu următorul mare server Minecraft. Totul este în mâinile tale.

FAQ:

Care este cel mai bun gazdă server gratuit Minecraft?

Dacă sunteți nou în găzduire sau intenționați să găzduiți doar câțiva prieteni pentru Minecraft, un server Minecraft gratuit ar putea fi o opțiune mai bună pentru dvs. Gazdele serverului Minecraft gratuite oferă resurse minime. RAM-ul dvs. va fi scăzut, pluginurile și modurile vor fi restricționate sau nu sunt permise, iar serviciul pentru clienți va fi mult mai lent, deoarece nu va fi la fel de multă lume disponibilă pentru a rezolva problemele.

Aternos este probabil cel mai bun gazdă server gratuit Minecraft. Există exclusiv pentru a oferi gazdelor serverului gratuit jucătorilor Minecraft. Există sloturi pentru opt până la 20 de jucători, este complet personalizabil și, cel mai important, are protecție DDoS. Alte caracteristici includ backup-uri automate, mod-pack și compatibilitate cu plugin-uri și asistență pentru clienți care răspunde în 24 de ore.

Câtă RAM este bună pentru un server Minecraft?

Pentru a calcula cantitatea de RAM de care aveți nevoie, trebuie să știți câte persoane așteptați să fie pe serverul dvs. și câte mods și plugin-uri veți utiliza – estimați aproximativ 50 MB de persoană și mod și plugin. Dacă aveți de jucat zece prieteni și veți avea zece mod-uri și plugin-uri, veți avea nevoie de cel puțin 1 GB RAM.

Cât costă găzduirea unui server Minecraft modificat?

Gazduirea unui server Minecraft modificat necesită suficientă RAM pentru a rula modificările. Când te uiți la site-urile de găzduire a serverului, dacă nu au opțiuni de tarifare separate pentru serverele modded, va trebui să știi cu exactitate câte moduri ai pentru a putea calcula cantitatea de RAM.

Site-ul BisectHosting a adăugat bannere pentru a vă informa care dintre planurile serverului lor sunt cele mai potrivite pentru serverele Minecraft care nu sunt modificate.

Cum pot crea un server Minecraft?

Dacă doriți să creați un server Minecraft, mai degrabă decât să îl închiriați, veți avea nevoie de cunoștințe tehnice și echipament adecvat.

Calculatorul dvs. va avea nevoie cel puțin:

 • Protecție DDoS (nu doriți să vă expuneți jucătorii la hackeri și criminalitatea criminală)
 • CPU de 8 GHz (doriți un procesor dual-core să funcționeze bine Minecraft – cu cât este mai mare procesorul, cu atât mai bine)
 • 6 GB RAM (pentru a rula atât serverul cât și jocul)
 • Conexiune de încărcare de 10 MB / s (nimeni nu va juca pe serverul dvs. dacă timpii de întârziere sunt mari)

Notă: Minecraft poate rula pe un singur nucleu, dar dacă găzduiești un server, vei dori un procesor dual-core.

Alegeți versiunea Minecraft și descărcați-o pe computerul serverului. Luați în considerare utilizarea unui computer dedicat pentru server. Vanilia este cea mai ușoară versiune pentru începători, dar nu permite extensii. Bukkit și Spigot sunt, de asemenea, potrivite pentru noile servere de gazdă, cu unele cunoștințe tehnice și ambele permit pluginuri.

Conectați-vă și adăugați serverul dvs. (utilizând adresa IP a computerului) la ecranul multiplayer. În acest moment, va trebui să configurați serverul astfel încât să puteți adăuga jucători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector