Cel mai bun găzduire Java

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), ne-am făcut o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web excelentă. Aceștia sunt cei mai buni furnizori Java de găzduire. Rețineți că Java nu este acceptat pe scară largă pentru planuri mai ieftine, de obicei, veți avea nevoie de un server VPS sau Dedicat pentru a activa toate funcțiile Java. Vă recomandăm să consultați centrele de ajutor ale gazdelor pentru a vă asigura că sunteți pe planul potrivit!


Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesWe Website
A2HostingLogo9.2 / 10$ de 5NelimitatSpațiu de disc nelimitat!
Hostgator8.7 / 10$ 118.99NelimitatSpațiu de disc ieftin + nelimitat!
siteground28.5 / 10$ 26910 GBSuport puternic, rapid, epic, + garanție de returnare a banilor de 30 de zile! = Câștigă!
in miscare8.3 / 10$ 29.19NelimitatExperimentat, de încredere, puțin mai scump.
Dreamhost8/10$ 149 dinNelimitatMare performanță & a sustine

Cele mai bune recenzii Java Gazduire 2020

1. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

Site-ul: www.a2hosting.com

Noi gândim cea mai bună companie de găzduire Java este A2 Hosting. A2 Gazduire a parcurs un drum lung din 2003 – acum este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting. Dar, desigur, va trebui să-l comparați cu alte companii de găzduire pentru a-l identifica pe cel potrivit pentru dvs. (deoarece utilizatorii au nevoi diferite).

Cu A2 Gazduire, veți primi trei opțiuni atunci când alegeți un plan. Acestea sunt următoarele:

 • Lite
 • Rapid
 • Turbo

Dacă doriți să vă planificați cel mai ieftin plan (Lite), știți că acesta are mai puține caracteristici decât cele mai avantajoase. În timp ce vine cu stocare nelimitată și lățime de bandă nelimitată, puteți utiliza doar pentru un singur site web. De asemenea, este mult mai lent decât celelalte două planuri.

Acum, dacă doriți caracteristica de a avea site-uri web nelimitate, dar au un buget limitat, puteți obține doar planul Swift. Este livrat cu toate caracteristicile planului Lite și mai rapid. Dar, desigur, dacă doriți cel mai înalt plan de găzduire partajat de A2 Hosting, planul Turbo este cea mai evidentă alegere. Din nou, are toate caracteristicile incluse în primele două planuri, și multe altele (este și cel mai rapid plan).

Când vă abonați la oricare dintre planurile de A2 Gazduire, veți beneficia, de asemenea, de garanția lor de returnare de 30 de zile. Aceasta a devenit o perioadă standard de restituire pentru majoritatea companiilor de găzduire și vă sfătuim să o utilizați bine.

Pro-uri

 • Monitorizarea 24/7 scanează malware
 • Sunt acceptate o mulțime de metode de plată (Paypal, cărți de credit etc.)
 • Integrare cloudfare (pentru a asigura încărcarea rapidă a paginilor)

Contra

 • Așteptați-vă rate mari de reînnoire atunci când vă reînnoiți planul
 • Există rapoarte de alunecări uptime
 • Prea multe limitări ale planului lor cel mai ieftin

2. HostGator

Logo-ul HostGator

Site-ul: www.hostgator.com

HostGator este unul dintre liderii industriei de găzduire, în principal datorită bazei lor imense de clienți. O mulțime de oameni își încredințează site-urile Web în HostGator din cauza următoarelor:

 • Prețuri accesibile – Planul cel mai ieftin de la HostGator este într-adevăr foarte accesibil. Și dacă doriți cu adevărat să economisiți mai mulți bani, puteți plăti timp de 36 de luni la prima înregistrare.
 • Asistență 24/7 pentru clienți – Puteți obține asistență prin e-mail, telefon și chat live. De asemenea, au o bază de cunoștințe de articole utile.
 • Garanție de returnare de 45 de zile – HostGator are o perioadă de rambursare generoasă (alți furnizori de găzduire au doar 30 de zile).

Cu toate acestea, pentru ca Java să funcționeze pe sistemele lor, vei avea nevoie de un server dedicat Linux sau Windows … nu o poți face pe planurile lor partajate ieftine, din păcate.

Pro-uri

 • Suport clienți de încredere
 • Perioada de rambursare generoasă

Contra

 • Acestea oferă o lățime de bandă neschimbată, dar vin în continuare cu limite
 • Nu primiți un domeniu gratuit în niciunul dintre planurile lor (alți furnizori de găzduire au acest lucru)

3. SiteGround

Logo-ul SiteGround

Site-ul: www.siteground.com

Majoritatea oamenilor au lucruri bune de spus despre SiteGround datorită performanțelor și caracteristicilor sale generale. Cu toate acestea, pentru Java, va trebui să accesați un server dedicat cu acces root, celelalte planuri mai ieftine nu îl acceptă ….

Pro-uri

 • Garanția lor de 99,99% este foarte fiabilă
 • Serviciu excelent pentru clienți (live chat, email, telefon etc.)

4. Gazduire InMotion

Logo InMotion Hosting

Site-ul: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting are două centre de date situate la Los Angeles și Virginia Beach. Au viteze rapide de server pentru a garanta încărcarea rapidă a paginilor web. Media timpului uptime înregistrat este de 99,95%, ceea ce este foarte bun.

Dacă sunteți curioși cu privire la planurile lor de stabilire a prețurilor, știți că în prezent le oferă utilizatorilor lor trei planuri din care să aleagă – se numesc Lansare, putere și Pro.

După cum sugerează și numele său, planul Lansare este un bun punct de plecare pentru lansarea primului dvs. site web. Acesta are deja un domeniu gratuit și vi se permite să găzduiți două site-uri web. Rețineți că aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici ale InMotion, deoarece alți furnizori de hosting permit doar un site web pentru planurile lor cele mai ieftine.

Planul lor de putere este într-adevăr mai puternic decât planul de lansare. Pentru început, puteți avea până la 6 site-uri web atunci când achiziționați acest plan.

Totuși, dacă urmați cel mai rapid și mai complet plan al InMotion, atunci obțineți planul Pro. Este planul final pentru site-urile web de afaceri și este cel mai puternic dintre toate planurile lor.

Rețineți că găzduirea InMotion are un cPanel ușor de utilizat – îl veți obține cu ușurință, chiar dacă este prima dată pentru a crea un site web. Și în cazul în care aveți nevoie de asistență pentru clienți, aceștia au și ei (chat live, e-mail, telefon etc.).

Pro-uri

 • Planul de pornire complet încărcat
 • Timp de funcționare de încredere
 • 30 de zile garanție înapoi

Contra

 • Clienții noi pot fi solicitați să prezinte documente de verificare (de ex. I.D.)
 • Unii oameni raportează perioade de oprire în timpul procesului de migrare
 • Există reclamații cu privire la eșecurile de trimitere în masă

5. DreamHost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com

Atunci când decideți ce furnizor de găzduire trebuie să mergeți, asigurați-vă că luați în considerare și DreamHost. Este una dintre cele mai de renume companii de găzduire de azi și este în vigoare de mai bine de 20 de ani acum. În timp ce vine, de asemenea, cu VPS, dedicat și hosting de cloud, planurile sale cele mai populare vin sub formă de hosting găzduit.

Spre deosebire de alți furnizori de hosting, DreamHost are doar două planuri de găzduire partajată din care să alegeți – Starter și Unlimited. Din păcate, nu există niciun teren de mijloc aici – așadar, puteți obține planul lor de bază sau planul lor final. Inutil să spun, este posibil să descoperiți că planul Starter este prea limitat – ceea ce face ca planul lor nelimitat să fie alegerea mai bună pe termen lung.

DreamHost vine cu alte avantaje – și în mod deosebit ne place garanția lor de înapoiere de 97 de zile. Aceasta este într-adevăr o politică de rambursare foarte generoasă, întrucât majoritatea companiilor de găzduire oferă doar 30 de zile. Singura excepție de la această garanție este aceea că restituirea nu se aplică plăților de cecuri și ordine de bani.

Și vorbind despre metodele de plată, DreamHost are și una dintre cele mai acceptate metode de plată – puteți plăti prin carduri de credit, Paypal, ordine de bani și cec (așa cum s-a menționat anterior).

Pro-uri

 • Suport bun pentru clienți
 • Doar câteva urcări în timpul înregistrării
 • Prețurile reînnoirilor nu sunt dublate sau triplate

Contra

 • Alegeri limitate în planuri
 • Veți obține un domeniu gratuit numai dacă primiți un plan anual
 • Proces lung de înscriere

Gazduire Java: Cum să găsești cel mai bun!

Rularea unui site web Java nu este atât de ușoară – tocmai de aceea trebuie să vă concentrați cu adevărat pe acesta. Puteți face acest lucru în mod eficient dacă aveți o companie de găzduire fiabilă, întrucât vor fi mai puține probleme de găzduire cu care să faceți față (perioade de oprire, probleme de server, site-uri hackate etc.) În această postare, vă vom arăta cele mai importante caracteristici ale unei gazde Java pe care trebuie să le căutați. Asigurați-vă că aveți toate elementele enumerate aici (sau cel puțin prioritizați-le pe cele mai importante pentru nevoile dvs.).

Locația serverului

Dacă vă interesează serviciile de găzduire Java specifice, verificați mai întâi unde se află serverele sale. În mod ideal, ați dori ca serverele sale să fie în aceeași zonă cu dvs. (țara dvs.). Acest lucru afectează viteza site-ului dvs., printre altele.

Totuși, dacă luați în considerare o companie care are servere localizate în alte locuri (sau țări), asigurați-vă că utilizează CDN (rețea de distribuție de conținut). După cum sugerează și numele său, CDN va fi responsabil de distribuirea conținutului site-ului dvs. în întreaga lume. Așadar, nu contează cu adevărat unde vă aflați sau unde se află vizitatorii dvs., deoarece serverele de rețea CDN sunt situate în întreaga lume. Prin urmare, este ca și cum ai avea serverele tale în aceeași locație ca și tine și publicul tău.

Acum este obișnuit ca furnizorii de găzduire să utilizeze CDN-uri, așa că doar căutați-l în descrierea produsului. Dacă vedeți ceva de genul CloudFlare, acesta este un tip de CDN și unul bun. Este unul dintre acele servicii care vin de obicei gratuit în pachetele de găzduire Java.

Server Uptime

Caută întotdeauna o utilizare a serverului de 99,9% sau ceva de-a lungul acelui procent. Dacă nu, fiți pregătiți pentru perioadele de oprire frecvente. Puteți verifica pe Google pentru a vedea ce companii de găzduire Java efectuează în jurul acestei linii. Vedeți cifrele reale ale uptimes-urilor și comparați-le pe toate înainte de a decide care să alegeți. Într-adevăr, acesta este foarte important.

Certificate SSL

Sertificative SSLCertificatele SSL sunt dovada securității pe internet. Doriți această caracteristică dacă doriți să proiectați un site Java sigur și autoritar. A avea certificate SSL a devenit chiar atât de important pentru Google încât l-a inclus ca factor pentru clasarea site-urilor (SEO).

SSL, care înseamnă Secure Sockets Layer, permite ca datele dintre server și utilizator să fie criptate. În caz contrar, ar exista riscul ca hackerii să primească informații confidențiale ale persoanelor atunci când accesează site-ul dvs..

Când căutați un furnizor de găzduire, căutați unul care oferă certificat SSL gratuit. Unele companii oferă certificate de bază SSL gratuit, prin intermediul instrumentului integrat „Criptare”. Totuși, dacă nu oferă certificate SSL, puteți cumpăra pur și simplu acest serviciu la aproximativ 10 USD pe an.

Site-urile cu certificate SSL arată așa: https://www.yourwebsite.com. În timp ce cei care nu au certificate SSL arată așa: http://www.yourwebsite.com. „S” notabile fac toată diferența în ceea ce privește modul în care utilizatorii de internet văd site-ul dvs. (indiferent dacă este sigur sau nu) și modul în care Google vede setările dvs. de securitate.

Viteză

Când am mai vorbit despre locația serverului și CDN, acestea sunt deja pentru accelerarea site-ului dvs. web. Rețineți, însă, că există gazde web care oferă utilizatorilor lor alte funcții pentru a maximiza viteza site-ului. Aceasta include resurse suplimentare de procesor și crearea de scripturi personalizate care sunt făcute în special pentru Java.

Spatiu pe disc

Spațiul pe disc este important – dar poate nu este atât de important pentru tine. Dacă pur și simplu intenționați să creați un blog sau un site web de afaceri, un spațiu de stocare de aproximativ 1 GB poate fi suficient pentru dvs. (dar va trebui să utilizați e-mailul de la furnizori terți precum Gmail pentru a reduce utilizarea pe alocarea dvs. spaţiu).

Spațiile de disc nelimitate sunt cu adevărat necesare numai dacă creezi site-uri uriașe de membru și de comerț electronic. Întreprinderile mari și blogurile nu necesită prea mult spațiu pe disc, vedeți.

De fapt, ar trebui să vă feriți de companiile de găzduire care oferă totul nelimitat la prețuri foarte mici. De obicei, acestea oferă servicii cu probleme (cu privire la alte aspecte ale găzduirii). Nu spunem că nu sunt deloc bune, ci dorim doar să fii foarte atent când verifici TOATE funcțiile incluse în pachetele lor.

Lățime de bandă și transfer de date

Aveți nevoie de o cantitate mare de lățime de bandă pentru a transfera date prin rețeaua dvs. Și ai nevoie de o lățime de bandă foarte mare dacă intenționezi să creezi un site pentru descărcarea fișierelor precum PDF-urile și videoclipurile. Astfel de fișiere sunt foarte mari și necesită o mulțime de date pentru a descărca corect (și rapid). Deci, va trebui să obțineți aproximativ 20-30 GB lățime de bandă (sau nelimitat) pentru o astfel de setare.

Relații Clienți

Aveți grijă că veți găsi o mulțime de articole și tutoriale video despre cum puteți face față anumitor probleme cu privire la contul dvs. de găzduire. Cu toate acestea, nu există nimic de genul de asistență 24/7/365 prin telefon și chat live. Poate fi foarte frustrant să te confrunți cu probleme de site-ul web cu gazda ta Java, cu nimeni acolo să te ajute cât mai repede. Vă rog, acordați o importanță deosebită acestei funcții atunci când alegeți gazda dvs. web.

Ce este Java?

Cercetare de găzduire Java

Java este un limbaj de programare larg utilizat și o platformă de calcul concepută pentru a crea programe pentru computere, aplicații și site-uri web. Acest limbaj la nivel înalt este excelent pentru aplicații încorporate în timp real și este folosit printre tot felul de dispozitive în timp ce funcționează pe mai multe platforme precum Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX și chiar dispozitive de telefon mobil. Selectarea cea mai bună pentru găzduirea Java pentru dvs. este rapidă și ușoară.

Logo JavaLansat de Sun Microsystems în 1995, acest limbaj de programare ușor de învățat este disponibil pentru toate nivelurile de expertiză. În cele două decenii în care a existat, s-a dovedit a fi accesibil, funcțional și eficient. Astăzi, Java este deținut de Oracle Corporation și este unul dintre cele mai importante limbaje de programare de pe piață. Java se confruntă totuși cu o anumită concurență din HTML5. Întrucât există multe site-uri web care deja folosesc și depind de Java, dezvoltatorii web și programatorii proiectează Java să fie în jur de foarte mult timp.

Argumente pro şi contra

Înțelegerea avantajelor și contra contra utilizării și colaborării cu Java vă va ajuta să determinați dacă este potrivit pentru dvs. Caracteristicile sale extinse sunt ideale pentru mulți utilizatori, clasându-se foarte popular în termeni de popularitate, cu toate acestea, toți factorii ar trebui să fie luați în considerare înainte de a decide dacă este o alegere bună pentru dvs. și nevoile dvs..

La fel ca orice alt limbaj cu scripturi, există probleme de dezvoltare a Java.

 • Java are planuri funcționale de găzduire care pot costa mai mult, în comparație cu găzduirea pentru alte limbaje de script, cum ar fi PHP.
 • Java nu este întotdeauna disponibil pentru planurile de găzduire partajate.
 • Java se distinge de alte limbaje de script, necesitând utilizatorilor să învețe un limbaj de programare complet nou.
 • Dacă doriți doar sarcini mici și simple realizate, Java poate fi prea avansat. O alternativă poate fi PHP.

Java a fost dezvoltat de o mică echipă de ingineri cu înaltă pregătire în 1991 și eliberat după patru ani. De atunci, s-au făcut diverse îmbunătățiri, ceea ce îl face un instrument și mai popular și mai puternic. Unele dintre caracteristicile care fac Java atât de excelent includ următoarele:

 • Java este cunoscut și foarte utilizat limbaj de programare a computerului printre dezvoltatori. Este foarte probabil ca utilizatorii să fi întâlnit deja Java în timp ce lansau aplicații sau site-uri web, datorită limbajului principal, popularității și capacității de a face aproape orice.
 • Java este disponibil pentru tot felul de dispozitive și capabil să funcționeze pe mai multe platforme precum Windows, Mac OSX, Linux, iOS și altele.
 • Este relativ ușor să înveți elementele de bază ale Java și vizează toate nivelurile de expertiză. Există multe instruiri, cărți, webinarii și tutoriale disponibile utilizatorilor și dezvoltatorilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele despre Java și modul în care funcționează..
 • Noile versiuni de Java continuă să fie realizate, îmbunătățind și dezvoltând în continuare caracteristicile sale, făcându-l să fie cel mai bun limbaj de programare care poate fi. Java se adresează nevoilor consumatorilor, îmbunătățindu-se semnificativ de la prima lansare.

Gazdă recomandată pentru Java

Selectarea celor mai bune găzduire Java pentru a vă dezvolta în continuare nevoile este ușoară, datorită bazei bune a site-urilor pe care Java o aduce. Nu numai că Java a fost suficient de lungă pentru a se dovedi a fi sigur, rapid și de încredere, dar este compatibil și cu majoritatea gazdelor. Cel mai bun găzduire Java pe care l-au găsit dezvoltatorii web este SiteGround.

întrebări frecvente

Ce este Java?

Java este un limbaj de programare computerizat cu scop general conceput pentru a crea programe compatibile cu orice sistem informatic. Este un limbaj de programare larg utilizat și o platformă de calcul concepută pentru a crea programe pentru computere, aplicații și site-uri web. Acest limbaj la nivel înalt este excelent pentru aplicații încorporate în timp real și este folosit pentru tot felul de dispozitive în timp ce funcționează pe mai multe platforme precum Windows, Linux, Android, iOS sau Mac OSX.

Este Java la fel ca JavaScript?

Nu, singurul lucru pe care Java și JavaScript îl pot avea doar în comun este numele. În afară de aceasta, există o relație foarte mică între cei doi.

Pentru ce este folosit Java?

Java este utilizat în principal pentru construirea de aplicații și servicii software, dar poate fi utilizat pentru a dezvolta module de aplicații sau applet-uri în cadrul unei pagini web. Mediul Runtime Java sau JRE permite aplicațiilor sau site-urilor scrise în limbajul de programare Java să ruleze în diverse browsere, precum și să dezvolte pagini web și conținut dinamic.

Java este încă utilizat pe scară largă?

Da. Java este în jur din 1995 și continuă să fie larg cunoscut și utilizat frecvent. Versiunile mai noi de Java continuă să fie realizate, aducând funcții de programare noi și îmbunătățite, ceea ce face ca Java să fie foarte probabil să rămână pentru anii următori.

Este un software open-source Java?

Limbajul Java nu este un software complet open-source, deoarece orice utilizator este capabil să-și dezvolte propriul compilator pentru a rula cod Java. Există opțiunea de a utiliza o implementare open source a Java, cum ar fi OpenJDK sau Open Java Development Kit.

La ce sisteme de operare funcționează Java?

Independența platformei Java permite programelor Java să ruleze pe diferite computere. Există, de asemenea, o opțiune pentru a instala un JRE sau Java Runtime Environment, care este disponibil pentru computerul care rulează Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix sau Linux și chiar și telefoane mobile. Java este proiectat să funcționeze pe aproape toate sistemele de operare.

Cum funcționează Java?

La descărcarea software-ului Java, Java Runtime Environment (JRE) este inclus. JRE constă din Java Virtual Machine (JVM). JRE este porțiunea de rulare a software-ului Java, care este tot ce aveți nevoie pentru a o rula în browserul dvs. Web, în ​​timp ce JVM permite unui computer să ruleze programe Java. Se recomandă ca codul Java să fie compilat în bytecode JVM oferind compatibilitate cu orice sistem de computer care are un JVM care sunt cele mai multe sisteme de calculator.

Pot folosi Java pentru a construi un site web?

Absolut. Există diferite cadre pentru Java în funcție de conținutul pe care încercați să îl creați. Java este similar cu PHP, Ruby sau orice alt limbaj de programare, în sensul că poate fi utilizat pentru a crea site-uri web și aplicații dinamice.

Care sunt alternativele la Java pentru programarea din partea clientului?

Java din partea clientului necesită un plugin pentru browser. Acestea fiind spuse, JavaScript poate fi folosit ca o alternativă la Java, mai ales că JavaScript este nativ pentru browsere și rulează trebuie să fie mai rapid în ele decât Java.

Există momente pentru a utiliza Java pentru programarea din partea clientului?

Datorită naturii multiplă platforme Java, este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile dacă construiți o aplicație client separată de un browser.

Există alternative bune la Java pentru programarea web din partea serverului?

În programarea web din partea serverului, cele mai populare opțiuni sunt PHP urmate de Ruby on Rails. PHP, de exemplu, are o interfață de program de aplicație mult mai simplă și, în multe cazuri, poate fi mai intuitiv decât Java.

Cum se compară Java cu cadrul .NET?

Cadrul Microsoft .NET dezvoltă și execută aplicații pe un sistem de operare client și server Windows. Microsoft .NET funcționează cel mai bine dacă este utilizat printre alte instrumente și servicii Microsoft, în timp ce Java este mai cunoscut și are o comunitate mai mare care încorporează o bibliotecă de clase mari cu coduri reutilizabile..

Cum se compară Java cu Ruby pe șine?

Java și Ruby on Rails sunt software securizat, eficient și orientat către obiecte. O diferență principală este că nu trebuie să compilați codul dvs. în Ruby, deoarece Ruby trebuie interpretat. Din acest motiv, Java este mult mai rapid decât Ruby. Cu toate acestea, Ruby on Rails are mâna superioară când vine vorba de dezvoltarea aplicațiilor. De obicei, sunt mult mai rapide.

Cum se compară Java din partea clientului cu Flash?

Java este un produs matur, stabil, mai bine acceptat, cu cadre puternice și eficiente. Flash, pe de altă parte, are animații uimitoare, dar tinde să fie mai popular în rândul utilizatorilor neexperimentați sau începători. Este posibil ca într-o zi ambele programe software să fie inutile datorită avansării și adăugirilor la HTML5. Deoarece Java este atât de frecvent utilizat și multe site-uri web și aplicații depind deja de acesta, este proiectat să fie în jur de alte două decenii.

Cum se compară Java din partea clientului cu Silverlight?

Java este opțiunea mai bună în comparație cu Silverlight, deoarece este disponibil pe majoritatea sistemelor, în timp ce Silverlight nu este. În timp ce Silverlight are câteva funcții pe care Java nu le are (cum ar fi Deep Zoom), acesta necesită extensii de browser, nu toată lumea îl poate rula și de multe ori este dificil să creezi o experiență perfectă.

Ce este JSP?

JSP (Java Server Pages) este o tehnologie Java timpurie dezvoltată pentru a genera pagini web dinamice, folosind HTML. Este similar cu PHP, cu excepția faptului că folosește limbajul Java.

Cum se compară JSP cu PHP?

PHP este un limbaj de script cu scop general realizat pentru dezvoltarea web care este foarte similar cu JSP. Este excelent printre toate nivelurile de expertiză, oferind funcții ușor de utilizat. JSP tinde să fie mai puternic și mai intimidant, deoarece utilizează Java ca limbaj de script cu acces la bibliotecile Javas. În timp ce ambele tehnologii sunt utilizate pe scară largă, JSP este mai puternic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map