Cel mai bun gazduire Linux

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte secundare și dorim să experimentăm), ne-am făcut o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web excelentă. Aceștia sunt cei mai buni furnizori de găzduire Linux, găzduire grozavă, fără a rupe banca.


Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesWe Website
siteground2 9.3 / 10 3,95 USD (reducere temporară de 67%) 10 GB Suport puternic, rapid, epic, + garanție de returnare a banilor de 30 de zile! = Câștigă!
Hostgator 8.7 / 10 $ 2,78 Nelimitat Spațiu de disc ieftin + nelimitat!
A2HostingLogo 8.5 / 10 3,92 USD (în scădere de la 7,99 USD) Nelimitat Spațiu de disc nelimitat!
in miscare 8.3 / 10 4,19 USD (40% reducere) Nelimitat Experimentat, de încredere, puțin mai scump.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Nelimitat Mare performanță & a sustine

Cel mai bun Linux Gazduire 2020 – Recenzii

1. SiteGround

Logo-ul SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț: $ 3,95
Spatiu pe disc: 10 GB

În opinia noastră, cea mai bună companie de găzduire Linux este SiteGround. Au trei planuri de a alege dintre:

 • Pornire – Vă recomandăm acest plan dacă tocmai începeți și nu sunteți sigur cu privire la modul în care să vă prezentați prezența online. Aveți permis un singur site web cu acest plan (deci rețineți acest lucru).
 • GrowBig – Acesta este cel mai popular plan al SiteGround. Motivul pentru care mulți preferă acest plan este acela că puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web. Practic, aveți mai mult spațiu de crescut atunci când alegeți acest plan (în comparație cu planul Startup).
 • GoGeek – Dacă doriți funcții premium cu abonament, accesați planul GoGeek al SiteGround. Inutil să spun, puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu acest plan. De asemenea, este mai mare și mai rapid decât primele două planuri pe care le-am menționat mai sus.

Dacă nu sunteți sigur în ce plan să vă abonați, vă recomandăm să mergeți pentru opțiunea lor GrowBig (în principal datorită funcției sale web nelimitate). Sau dacă doriți, puteți începe, de asemenea, cu planul lor de pornire, oricum puteți oricând să faceți upgrade la un plan superior.

Indiferent de tipul de plan pe care îl alegeți, rețineți că puteți utiliza întotdeauna constructorul de site-uri încorporat SiteGround pentru a pune rapid site-ul. Și dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens, echipa lor de asistență pentru clienți este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta.

Pro-uri

 • Suport excelent pentru clienți
 • Planuri de prețuri flexibile
 • Gestionare ușoară a site-ului

2. HostGator

Logo-ul HostGator

Site-ul: www.hostgator.com
Preț: $ 2,75
Spatiu pe disc: Nelimitat

Dacă considerați HostGator ca fiind furnizorul dvs. de găzduire, știți că aveți trei opțiuni din care să alegeți – Hatchling, Baby și Business.

Hatchling este planul lor cel mai ieftin și este într-adevăr foarte accesibil. Cu toate acestea, rețineți că puteți avea un singur site web cu acesta.

Copile, planul lor la prețuri medii este de fapt cel mai popular plan al companiei. Îl recomandăm de fapt prin planul Hatchling, deoarece veți obține mult mai mult cu acesta (adăugând doar câțiva dolari la planul mai ieftin). Mai mult, puteți găzdui site-uri nelimitate cu acesta.

Desigur, dacă vă puteți permite (și dacă doriți toate cele mai bune funcții ale HostGator), cea mai bună opțiune este să mergeți pentru planul lor de afaceri. Acest tip de găzduire poate face față firmelor solicitante și, de asemenea, magazinelor online.

HostGator oferă, de asemenea, clienților săi o garanție de returnare de 45 de zile pentru a se asigura că sunt într-adevăr mulțumiți de planurile alese. Așadar, vă recomandăm să lucrați pe site-ul dvs. imediat după înregistrare pentru a nu pierde acele 45 de zile (acestea sunt punctul dvs. de decizie dacă veți decide sau nu pentru HostGator).

Știți că HostGator are și un cPanel ușor de utilizat – îl veți învăța rapid. Și dacă nu, puteți depinde întotdeauna de asistența lor pentru clienți. Au unul bun.

Pro-uri

 • Timp de funcționare stabil
 • Instalare cu 1 clic pentru aplicații
 • Timp bun de răspuns

Contra

 • Prețurile mici se aplică numai pentru primii ani.
 • Planul premium scump
 • Nu există certificate SSL gratuite

3. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

Site-ul: www.a2hosting.com
Preț: $ 3,92
Spatiu pe disc: Nelimitat

Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de găzduire web, A2 Gazduire oferă stocare nelimitată și lățime de bandă nelimitată pentru toate planurile lor. Planul lor cel mai ieftin este planul Lite, care într-adevăr poartă spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, dar pentru un singur site web. De fapt, considerăm că este un lucru neobișnuit, întrucât majoritatea firmelor cu un site web, de obicei, nu necesită spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată.

Planul de preț mediu de la A2, denumit Swift, este mai realist. În afară de stocarea și lățimea de bandă nelimitată, vine și cu site-uri web nelimitate și transferuri nelimitate.

Planul Turbo (cel mai scump plan de gazduire A2) este, de asemenea, bun în ceea ce privește caracteristicile. Este livrat cu toate caracteristicile găsite în planul Swift, dar este mult mai rapid. A2 Gazduire utilizează de fapt integrarea Cloudfare (în întregul lor sistem) – și asta explică paginile lor cu încărcare rapidă.

De asemenea, ne place garanția de returnare a banilor A2 Hosting. În afară de a vă oferi 30 de zile pentru a testa site-ul lor, de asemenea, rambursează serviciile neutilizate în unele cazuri.

A2 Gazduire vă oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni de plată, cum ar fi carduri de credit, PayPal și transferuri bancare.

Și, desigur, acceptă o mulțime de aplicații precum WordPress, Joomla, Drupal, Magento și altele.

În ceea ce privește asistența pentru clienți, aceștia furnizează și ei în acest domeniu. Au chat live, asistență telefonică, e-mail etc..

Pro-uri

 • Nelimitat totul în toate planurile lor
 • Garanție de returnare de 30 de zile sau rambursare proporțională
 • Acceptă o mulțime de aplicații CMS

Contra

 • Creșterea prețurilor la reînnoire este foarte mare
 • Doar 1 site web este permis cu cel mai ieftin plan
 • Nu există copii de rezervă automate pe planul lor cel mai ieftin

4. Gazduire InMotion

Logo InMotion Hosting

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț: $ = 6,39
Spatiu pe disc: Nelimitat

InMotion Gazduire oferă clienților lor servicii bune de găzduire web. Dacă aveți în vedere să obțineți planul dvs. de găzduire cu această companie, știți că au trei planuri din care să alegeți – Lansare, putere și Pro.

Știți că toate planurile lor vin cu domeniu gratuit, stocare nelimitată și lățime de bandă nelimitată. Principala diferență între planuri este numărul de site-uri web permise pentru fiecare plan.

Dacă alegeți să mergeți la cel mai ieftin plan (Lansare), puteți găzdui până la maximum 2 site-uri web în timp ce sunteți pe acest plan (rețineți că puteți actualiza întotdeauna).

Acum, dacă intenționați să aveți doar 6 site-uri web, planul Power poate fi mai potrivit pentru dvs., deoarece permite până la 6 site-uri web.

Accesați planul Pro dacă considerați că veți avea nevoie de mai mult de 6 site-uri web. Cu acest plan, nu numai că permite site-uri web nelimitate, dar oferă și site-urilor dvs. cea mai mare putere (în comparație cu celelalte două mai ieftine).

Dacă securitatea este una dintre principalele priorități pe site-urile dvs. web, știți că InMotion Gazduire este echipat cu Sistemul de apărare împotriva amenințărilor (este extrem de eficient împotriva diverselor atacuri).

Pro-uri

 • Mare sistem de apărare împotriva atacurilor rău intenționate
 • Spațiu și lățime de bandă nelimitată pe toate planurile
 • Transfer gratuit de site

Contra

 • Nici un acces imediat la cont, deoarece procesul lor de verificare poate dura ceva timp
 • Dacă locuiești în afara S.U.A., procesul de verificare se poate dovedi a fi un probleme
 • Puteți economisi mulți bani doar dacă plătiți în avans pentru primele 24 de luni.

5. DreamHost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț: $ 2,95
Spatiu pe disc: Nelimitat

Dacă intenționați să alegeți DreamHost ca furnizor de hosting, să știți că este de fapt una dintre cele mai populare companii de găzduire web astăzi. Acest lucru nu înseamnă neapărat că este atât de bun, dar de fapt oferă o mulțime de funcții, cum ar fi următoarele:

 • 1-clic pe instalator pentru aplicații CMS
 • Are un constructor de site-uri numit Remixer
 • Politica de rambursare de 97 de zile (care este mult mai mare decât majoritatea furnizorilor de găzduire)
 • Asistență 24/7 clienți prin intermediul unei echipe interne (plus e-mail, bază de cunoștințe pentru articole, forumuri etc.)
 • Metodele de plată acceptate includ carduri majore de credit, cecuri, ordine de bani, PayPal etc..

Dacă ați decis să vă primiți gazda de la DreamHost, acestea au două planuri de găzduire partajate din care să alegeți – Starter și Unlimited.

Cu toate că atât planurile Starter, cât și cele Unlimited sunt disponibile cu spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, este permis un singur site web în planul Starter. Așadar, dacă acest lucru este foarte mare pentru dvs., mergeți în schimb pentru planul Unlimited, deoarece vine cu site-uri web nelimitate.

În ceea ce privește fiabilitatea companiei atunci când vine vorba de performanță, știți că DreamHost se angajează la 99.96% uptime – și le îndeplinesc de cele mai multe ori. Viteza site-ului este, de asemenea, cunoscută a fi bună.

Pro-uri

 • Planuri clare de stabilire a prețurilor
 • Prețurile de reînnoire nu sunt foarte mari
 • Activarea contului este rapidă

Contra

 • Prea mulți pași în procesul de înscriere
 • Panoul de control se poate dovedi a fi destul de confuz (în special pentru începători)
 • Transferul site-ului nu este gratuit

Gazduire Linux: Cum sa gasesti cel mai bun!

Dacă căutați o gazdă Linux bună, ar trebui să știți mai întâi ce să căutați. În această postare, vom defini unele dintre cele mai utilizate terminologii legate de găzduire pentru o mai bună înțelegere a caracteristicilor de căutat. Urmați ghidul nostru de mai jos pentru a încheia o companie de găzduire foarte bună.

Locația serverului

harta locației serveruluiVă recomandăm să verificați locațiile serverului dvs. de găzduire Linux pentru a vedea dacă este aproape de dvs., vă puteți asigura că acesta este cazul căutând furnizori de găzduire web în țara dvs. De exemplu, dacă locuiești în Canada, ai căuta gazde web canadiene, dar dacă locuiești în Australia, ar trebui să cauți servicii de găzduire de site-uri australiene. Pentru a asigura viteza, ideal doriți să alegeți un furnizor de hosting care are servere în țara dvs. Știm însă că acest lucru nu este întotdeauna posibil, deoarece serverele de la gazde de încredere pot fi localizate în diferite părți ale lumii.

Dacă aflați că compania care vă interesează nu are servere în apropiere, nu o respingeți încă. Dacă furnizorul de găzduire folosește un CDN (rețea de distribuție de conținut), este la fel de bun ca să ai servere în propria țară.

Vedeți, CDN-urile au rețele din întreaga lume și stochează o versiune în cache a site-ului dvs. pentru distribuire (acolo unde este nevoie). Vizitatorii site-ului dvs. vor putea apoi să vă acceseze site-ul dvs. oriunde s-ar afla în lume.

CloudFlare este un tip de CDN deosebit de popular. Și, din fericire, o mulțime de companii de găzduire Linux includ acest lucru în pachetele lor gratuit.

Server Uptime

Când căutați o anumită companie de găzduire, verificați mai întâi cifrele de funcționare din Google pentru a vedea cum funcționează. Vă recomandăm să alegeți un furnizor de găzduire cu o durată de utilizare de aproximativ 99,9% pentru a asigura perioade de oprire minime. Timpurile de oprire pot însemna pierderi în afaceri și dorim să o evităm cu orice preț.

Certificate SSL

Nu toți furnizorii de găzduire includ certificate SSL gratuite – dar știți că aveți nevoie de această caracteristică de securitate. Certificatele SSL (Secure Sockets Layer) sunt un protocol realizat pentru criptarea datelor (între vizitatorii site-ului și serverele dvs.), astfel încât să prevină utilizarea necorespunzătoare a informațiilor furate.

Este ușor de aflat dacă un site are un certificat SSL. Dacă adresa URL include un „s” (https: //), înseamnă că este securizat. Dacă nu are un „s” (http: //), înseamnă că site-ul nu are certificat SSL și, prin urmare, nu este securizat.

Știți că certificatele SSL sunt acum bune și pentru SEO (este unul dintre factorii luați în considerare de Google în clasamentul unui site). Utilizatorii care sunt atenți la informațiile lor private sunt, de asemenea, mai înclinați să utilizeze site-uri securizate (mai ales atunci când sunt necesare detalii despre cardul de credit).

Companiile de găzduire care utilizează un serviciu numit Let’s Encrypt oferă certificate SSL de bază gratuit. Alți furnizori de găzduire includ, de asemenea, certificate SSL gratuite în planurile lor. Dacă nu, vă recomandăm să cumpărați acest serviciu contra cost (în jur de 10 USD pe an) doar pentru a avea un site securizat (și în scopuri SEO).

Viteză

Viteza este, de asemenea, un factor de clasificare în SEO. Și, desigur, vizitatorii site-ului dvs. vor aprecia, de asemenea, dacă paginile site-ului dvs. se încarcă rapid. Urmând sfaturile noastre anterioare despre locațiile serverului și CDN-urile, practic aveți caracteristica de viteză acoperită. Totuși, dacă descoperiți că o companie de găzduire Linux oferă mai multe resurse de procesare, rețineți că aduce o viteză suplimentară întregului scenariu.

Spatiu pe disc

Spațiul de stocare este într-adevăr o caracteristică importantă de care trebuie să vă uitați atunci când alegeți un furnizor de hosting. Cu toate acestea, nu aveți întotdeauna nevoie de un spațiu uriaș (sau nelimitat), deoarece depinde de tipul dvs. de site web. Majoritatea blogurilor și site-urilor de afaceri se pot descurca foarte bine cu doar 1 GB de spațiu pe disc (cu Gmail ca cont de e-mail al site-ului dvs.). Deci, dacă nu construiți un site de comerț electronic sau un site cu forum foarte mare, puteți să vă alocați pentru câteva GB spațiu de stocare pe site-ul dvs. Linux.

Lățime de bandă și transfer de date

grafic de hosting distribuitLățimea de bandă și transferul de date sunt legate în sensul că ambele permit curgerea rapidă a informațiilor pe serverele dvs. Aveți nevoie de aceste funcții rău dacă site-ul dvs. implică descărcarea de fișiere mari precum videoclipuri, muzică și PDF-uri (printre altele). În acest caz, vă sfătuim să mergeți pentru un plan cu lățime de bandă mare (sau nelimitată), deoarece astfel de fișiere pot utiliza cu ușurință lățimea de bandă și datele dvs..

Relații Clienți

Indiferent ce spun ceilalți, credeți-ne când spunem că a avea un client 24/7 este foarte, FOARTE important. Veți avea nevoie de răspunsuri rapide (și soluții) din când în când – și este vital să știți că există întotdeauna ajutor disponibil (în special prin chat live sau telefon).

Linux: Detalii

Cercetare gazduire Linux

Cu atât de mulți furnizori diferiți care oferă gazduire Linux, aveți posibilitatea de a alege dintre unele dintre cele mai bune planuri de pe piață. Atunci când alegeți un furnizor de găzduire Linux, este esențial să găsiți un plan care să fie bogat în caracteristici și să vă maximizeze capacitatea de a vă gestiona cu ușurință serverul de a crea site-uri web cu ușurință. Pe lângă elementele de bază privind alocarea simplă a resurselor, garanții uptime și asistență 24/7, puteți selecta, de asemenea, un plan bazat pe alți factori importanți, cum ar fi spațiul discului, lățimea de bandă, adresele de e-mail, baza de date și multe altele.

Pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune gazduire Linux pentru nevoile dvs., am compilat recomandările noastre de top.

Ce este Linux?

Logo-ul LinuxLinux este cel mai des utilizat sistem de operare din lume pentru furnizorii de găzduire de site-uri web. Pe lângă popularitatea ridicată, Linux este și cea mai accesibilă opțiune de găzduire web, unele oferind chiar și pachete gratuite sau „freemium”..

Mai multe gazde implicit implicite pentru Linux, deoarece este considerat de departe liderul pieței, în special pentru găzduirea partajată. De fapt, Google operează pe Linux cu băncile sale de servere în continuă creștere, care s-au ridicat până la peste 15.000 până acum.

Istoria Linux

Linux a fost creat în 1991 de un inginer de sisteme Finish, Linus Torvalds, care a creat sistemul de operare ca parte a licenței sale de informatică. Linux, care a fost numit după creatorul său, a devenit extrem de popular în anii următori în comunitatea de dezvoltatori, dobândind o serie uriașă de fani care au continuat să o îmbunătățească și să o susțină până în zilele noastre. În 1996, Linux a fost marcat cu faimosul său logo, care prezintă un pinguin – care, fapt amuzant, a fost inspirat de un pinguin de la Zoo Național Australian care a mușcat Trovalds.

De-a lungul anilor, marca sistemului de operare a fost împărțită, contopită, rebranșată, reimaginată și a suferit modificări și îmbunătățiri continue. Astăzi, există mai mulți distribuitori Linux diferiți, motiv pentru care este posibil să îl vedeți numit de mai multe nume diferite, inclusiv Red Hat Linux, Fedora, CentOS, Ubuntu și multe altele. Cu toate acestea, în ciuda unei mari comunități care a susținut continuu Linux, nu toată lumea este un fan al acestui sistem de operare. De exemplu, Steve Ballmer (fostul executiv al Microsoft) a comentat notoriu că Linux are „caracteristicile comunismului” la un eveniment din 2000 la Seattle, Washington.

Un lucru despre Linux este că poate fi adoptat de companii și folosit pentru a crea sisteme de operare unice din acesta. Sistemul de operare al Google Chrome, de exemplu, este în esență o versiune de Linux, iar Android a adaptat și sistemul de operare. Și, în ciuda fostelor reclamații ale lui Steve Ballmer, Microsoft s-a ocupat și de Linux, folosindu-l pentru telefoanele sale din gama Nokia X. De asemenea, Dell vinde laptopuri care sunt preinstalate cu Ubuntu, iar creatorii Ubuntu, Caconical, vând un smartphone Linux.

Beneficiile gazduirii Linux

Mulți oameni aleg găzduirea web fără să-și dea seama chiar. Acest lucru se datorează faptului că este cel mai accesibil tip de găzduire, deci este o opțiune excelentă pentru cei care lucrează cu un buget sau poate nu au experiență în aspectele tehnice ale gestionării unui server.

Unele dintre cele mai mari avantaje ale celor mai bune planuri de găzduire Linux includ:

 • Atâta timp cât serverul este actualizat, găzduirea Linux este foarte sigură și are mai puțini hackeri.
 • Mulți consideră că migrarea gazdelor este mult mai ușoară cu Linux decât Windows, deoarece Linux este compatibil cu cPanel și cu alte programe populare de găzduire web.
 • Este una dintre cele mai accesibile opțiuni de găzduire, chiar gratuită în unele cazuri
 • Există o standardizare generală în rândul gazdelor

Serverele Linux moderne sunt configurate conform standardului LAMP, care este un acronim pentru:

L – Linux (sistemul de operare)

A – Apache (aplicația server)

M – MySQL (limbaj de interogare structurală)

P – PHP (procesor hipertext)

Cu acest standard, puteți crea un site web modern, cu dificultăți reduse. În timp ce există anumite lucruri pe care va trebui să înveți să devii mai avansat, cum ar fi permisiunile de fișiere Linux, există multe resurse disponibile pentru a sprijini găzduirea Linux.

De ce este popular Linux printre gazdele web?

Există mai multe motive pentru care gazdele aleg Linux, dintre care unele includ:

 • Este un sistem puternic de găzduire
 • Este ușor la scară pe măsură ce nevoile dvs. de găzduire cresc
 • Este accesibil, de multe ori chiar gratuit
 • Are o comunitate mare de utilizatori și susținători
 • Este compatibil cu serverele mai vechi
 • Este ușor de personalizat
 • cPanel și alte panouri de control permit gazdei să securizeze serverul astfel încât clienții să nu reconfigureze în mod accidental sistemul de operare

Multe companii de găzduire web au investit semnificativ în Linux, făcând familiarizarea cu sistemul său de operare o abilitate tehnică de dorit de care dispun tehnicienii și dezvoltatorii. De fapt, există câteva tipuri diferite de programe de certificare, cum ar fi Programul de inginerie certificat RedHat care permite candidaților să-și demonstreze competența cu Linux și companiile își pot antrena echipa de asistență tehnică la cele mai noi inovații și actualizări.

Windows Vs Linux

Linux și Windows sunt cele mai populare două tipuri de găzduire, iar în funcție de nevoile dvs. unul poate fi mai bun decât celălalt. Deși Linux este cea mai populară alegere la nivel mondial, multe limbi și scripturi pot fi de asemenea utilizate pe Windows. De exemplu, WordPress, PHP și Perl pot fi rulate pe un server Windows, cu toate acestea, aceste aplicații funcționează mult mai lin pe Linux. În special pentru WordPress, există și multe alte resurse disponibile pentru cei care găzduiesc prin Linux decât Windows.

Cu toate acestea, există și unele aplicații și scripturi pe care Linux nu le acceptă. IIS și ASP, de exemplu, nu pot fi rulate pe Linux, dar sunt compatibile cu Windows. Pentru cei care doresc să folosească aceste aplicații și scripturi specifice, Windows ar putea fi o opțiune mai practică.

Întrebări frecvente pentru gazduire Linux

Linux găzduiește user-friendly?

Mulți consideră Linux o soluție ușoară de găzduire de gestionat și utilizat. Linux poate fi o alegere bună pentru începători, deoarece cu cea mai bună Linux care găzduiește cea mai mare parte a managementului serverului poate fi finalizată prin cPanel ușor de navigat.

Ce este inclus într-un pachet de găzduire Linux?

Caracteristicile specifice ale unui pachet de găzduire Linux vor varia în funcție de furnizori, cu toate acestea, există anumite caracteristici standard. De exemplu, cu hostingul Linux partajat, obțineți de obicei o cantitate limitată de spațiu și lățime de bandă pe server. În cele mai multe cazuri, vi se va permite să instalați și alte scripturi, cum ar fi wikis-uri, forumuri și CMS-uri.

Ce limbaj de programare folosește Linux?

Fiecare gazdă folosește un limbaj de programare diferit, astfel încât nu există un standard asociat cu gazduirea Linux, cu toate acestea, limbajele comune tind să includă PHP, Perl și Python. Cu toate acestea, nu numai că nu există o limbă standard, dar furnizori diferiți vor utiliza, de asemenea, versiuni diferite ale fiecăreia dintre aceste limbi.

Când faceți cumpărături pentru un plan de găzduire, asigurați-vă că întrebați despre limbile acceptate ale fiecărui pachet.

Versiunea de distribuție Linux pe care am făcut-o face o mare diferență?

În cele mai multe cazuri, nu contează atât de mult distribuția Linux pe care o ai ca parte a planului tău de găzduire, deoarece toate sunt deviații ale aceluiași sistem. Funcțiile de bază de găzduire web funcționează, de regulă, la fel în distribuțiile Linux, iar cele mai mari diferențe între distribuțiile Linux sunt observabile doar pe un computer desktop în Interfața grafică a utilizatorului (GUI) – care nu se vede niciodată pe un cont de găzduire web.

Trebuie să am găzduire Windows dacă am un computer Windows?

Nu! Tipul de sistem de operare pe care îl aveți pe computerul de acasă sau de lucru este complet independent de tipul sistemului de operare al serverului dvs. Puteți utiliza orice tip de sistem de operare, inclusiv Linux, chiar dacă aveți un computer Windows. Singurul moment în care acest lucru vă poate afecta găzduirea este atunci când încercați să dezvoltați aplicații Windows mari.

Ce software este necesar pentru gazduirea Linux?

După ce achiziționați planul dvs. de găzduire Linux, puteți decide ce programe doriți să instalați pentru a vă crea site-ul. În funcție de faptul că ați ales să vă codificați site-ul dvs. web sau să folosiți o aplicație de dezvoltator web, poate fi necesar să instalați un CMS, o aplicație de blog sau un alt tip de software pentru dezvoltare web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector