Cel mai bun gazduire Irlanda

Ca o companie de web design cu o mulțime de conturi de găzduire (avem nenumărate proiecte laterale și dorim să experimentăm), ne-am făcut o idee destul de bună despre ce definește o gazdă web excelentă.


Aceștia sunt cei mai buni furnizori de servicii de găzduire web pentru Irlanda, găzduire web adevărată de calitate, fără a rupe banca.

Câteva dintre mărcile / site-urile care se leagă de conținutul nostru:
Prezentat pe site-uri

Cel mai bun gazduire Irlanda: Top 5 – mai 2020

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWit Website
siteground23.95 € (60% reducere)10 GBDatacentre fulger rapid în Londra, accesibil, garanție de returnare a banilor de 30 de zile, recomandat oficial de WordPress = Win!SiteGround Review
GreengeeksLogo3,95 USD (reducere exclusivă MangoMatter – scăzut de la 9,95 USD)NelimitatGăzduire super verde, servere din Europa și spațiu pe disc, nelimitat la nivel mondial!GreenGeeks Review
A2HostingLogo3,92 USD (a fost 7,99 USD)NelimitatSpațiu de disc ieftin + nelimitat!Examinare gazduire A2
myhostlogo5.99 €10 GB10+ ani de experiență de găzduire.MyHost Review
wpengine35 USD10 GBGăzduire WordPress perfecționată.WP Engine Review

Nu este ușor să găsești o gazdă web decentă, care este de fapt accesibilă și, dacă nu ești un expert Excel, poate obține un pic copleșitor comparând toate diferitele caracteristici de găzduire (cum ar fi lățimea de bandă, costuri, spațiu pe disc, capacitatea de utilizare, suport, recenzii etc. ). Pentru a vă menține în largul dvs., există de fapt mari companii de hosting care nu percep tarife absurde pentru găzduire, dar au totuși performanța de a rula orice site web pe care îl doriți.

Următoarele 5 sunt preferatele noastre personale, primele 4 sunt cu adevărat accesibile (al cincilea ar fi pentru nevoile dvs. premium de găzduire WordPress) și toate oferă performanțe deosebite. & a sustine. Pentru a sorta cele mai bune gazde web am utilizat următoarele criterii: Ușor de utilizat, Accesibilitate și Performanță / Putere. se bucura!

1. SiteGround

Aceasta este compania noastră de găzduire preferată de toate timpurile, sunt ieftine, au servere foarte puternice și, cel mai important, suportul este de primă clasă..

De asemenea, vin recomandate de WordPress, de către WordPress (foarte puține companii de găzduire pot revendica acest lucru! Desigur, pot aborda și orice CMS pe care îl arunci). Oh, + au o garanție de returnare de 30 de zile! Destul de neîncrezător pentru oricine caută o gazdă web accesibilă, dar de calitate!

Au 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan al acestora începe doar 3.95 € / lună (60% reducere la prețul obișnuit)! 

siteground2

  Câștigător – 9.6 / 10

Ușurință în utilizare

97%

suportabilitate

92%

Performanță / putere

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks este una dintre companiile pe care doar știi că le desfășoară totul bine, au văzut o creștere masivă de când s-au dus în viață în 2008. Motivele care stau la baza succesului lor sunt destul de clare odată ce începeți să lucrați cu ele, este o combinație de acoperire globală (multiple centrele de date acros the world), performanță nemaipomenită, suport excelent și destul de rapid și nu în ultimul rând, își pun consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea prin energia eoliană, ceea ce este destul de uimitor!

În ceea ce privește funcțiile specifice, acestea oferă spațiu de disc nelimitat chiar și în planul lor cel mai de bază, au asistență 24/7 și la fel ca SiteGround, o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit! Un solid # 2 pe lista noastră!

Planul lor cel mai ieftin începe doar 3,95 USD / lună (Reducere exclusivă MangoMatter – scăzut de la 9,95 USD)

Ușurință în utilizare

94%

suportabilitate

92%

Performanță / putere

90%

3. Gazduire A2

Găzduirea A2 este la fel cu SiteGround, de asemenea, au o varietate de servere rapide în flăcări la nivel mondial + au un suport excelent. Deși nu au recomandarea oficială a WordPress, performanța lor cu site-urile WP este uimitoare.

Și faptul că aveți spațiu pe disc nelimitat este destul de îngrijit!

De asemenea, oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar 3,92 USD / lună (inițial a fost 7,99 USD / lună).

Ușurință în utilizare

87%

suportabilitate

92%

Performanță / putere

80%

4. Myhost.ie

Cu sediul în sud-vestul Irlandei, aceștia au lansat pentru prima dată în 2002, ceea ce înseamnă că au peste un deceniu de experiență care le susține.

În afară de găzduirea de cloud de calitate, acestea oferă și găzduire prin e-mail, înregistrare de domenii, & destul de multe servicii legate de securitate.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 5.99 € / lună

Ușurință în utilizare

85%

suportabilitate

85%

Performanță / putere

85%

5. Motor WP

Dacă de fapt căutați o găzduire WordPress de înaltă calitate pentru Irlanda, Irlanda WP Engine este ceea ce vă trebuie! Acestea sunt liderul pieței când vine vorba de găzduirea site-urilor WordPress și cu un motiv întemeiat (deși sunt cam scumpe). Au un sistem de memorie cache construit personalizat pentru a servi pagini super-rapide (numite EverCache), iar în combinație cu CDN-ul lor, sunt cea mai rapidă companie de găzduire WordPress din jurul!

Sprijinul lor 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. În plus, ele au grijă și de actualizările de bază ale WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Și atunci când este o actualizare majoră, ei testează de fapt site-ul mai întâi înainte de actualizare pentru a fi siguri că nu se rupe nimic, un serviciu de prim rang. De asemenea, au detectare în timp real a amenințărilor în timp real, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit, dacă va fi hacked …

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul! Interesat în liniște sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la 35 USD / lună

Ușurință în utilizare

85%

suportabilitate

65%

Performanță / putere

95%

Irlanda găzduiește suport tehnicGazduire Web Irlanda: Privind mai profund

Cu cât a avansat tehnologia în ultimele decenii și cu ritmul în care continuă să facă salturi și progrese cu fiecare an care trece, internetul a devenit un aspect ineludabil al vieții noastre de zi cu zi pentru mulți oameni. Prin urmare, ca urmare a acestor evoluții, a devenit aproape imposibil ca orice afacere să supraviețuiască dacă nu are un site web funcțional și o prezență online care să ajute la atragerea de noi clienți și consumatori în timp..

Indiferent dacă încercați să ajungeți la un public online pentru a oferi micii dvs. afaceri o modalitate de a vă conecta și de a contacta clienții și consumatorii, dacă încercați să porniți un blog, dacă încercați să creați o platformă pentru orice tip de proiect, sau oricare ar fi motivul, site-urile web sunt un mediu versatil și divers care poate realiza o mulțime de lucruri. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de crearea unui site web, unul dintre lucrurile pe care va trebui să le analizezi este tipul de găzduire web pe care îl dorești și furnizorul pe care te vei baza pentru a-ți oferi un serviciu de încredere și de încredere în Irlanda. . Atunci când încercați să găsiți pachetul de găzduire web și furnizorul potrivit în Irlanda, decizia poate avea efecte de anvergură, așa că doriți să vă asigurați că efectuați un apel corect (indiciu, SiteGround este destul de minunat). Aici, veți găsi tot ce trebuie să știți pentru a vă ajuta să luați decizia care se potrivește cel mai bine site-ului pe care îl aveți în minte.

Tipuri de gazduire web pentru Irlanda

Gazduire comună

Găzduirea partajată este una dintre metodele de găzduire mai ieftine, ceea ce o face o opțiune preferată pentru mulți care nu caută să construiască un site web care să se ocupe de cantități masive de trafic și consideră că site-ul lor ar fi bine adaptat unui public mai mic. Gazduirea în comun este o opțiune excelentă pentru site-urile personale, blogurile și întreprinderile mici, deoarece oferă toate resursele de care proiectele au nevoie în majoritatea cazurilor, toate la un preț mai accesibil decât multe alternative disponibile pe piață. Funcțiile de bază ar trebui să includă instalatori cu un clic pentru cele mai populare CMS-uri precum WordPress, Joomla, etc. Vorbind despre găzduirea WordPress, în timp ce găzduirea partajată este de obicei suficientă pentru a găzdui un site WordPress de bază, dacă doriți să creați un complex destul de complex. Site WordPress, este posibil să doriți să creșteți bugetul și să mergeți pentru găzduirea WordPress gestionată (WP Engine vine în minte).

Gazduire VPS

Gazduirea serverului privat virtual, sau găzduirea VPS, permite site-ului web să aibă propria secțiune privată a unui server care este partajat cu mai multe alte site-uri web. Gazduirea VPS este un pas mai mare față de găzduirea partajată, deoarece porțiunea serverului utilizat este complet izolată de celelalte site-uri web găzduite prin serverul respectiv. Este o opțiune excelentă pentru un proprietar al unui site web care ar prefera găzduirea serverului dedicat, dar caută avantajele acestei confidențialități la un preț mult mai mic.

Gazduire server dedicat

Cei care caută servere performante ar putea dori să încerce ceva cu capabilități mai mari, cum ar fi găzduirea dedicată a serverului. Aceste servere sunt ideale pentru cei care caută servicii de găzduire web Irlanda, care pot gestiona volume de trafic mai mari și alte funcții. Cu toate acestea, acestea sunt mai scumpe, făcându-le cele mai bine rezervate proiectelor mai mari, care necesită o fiabilitate și un suport sporite. Dacă este în bugetul dvs., este o opțiune excelentă de găzduire web pentru site-urile din Irlanda.

Gazduire în cloud

Toată lumea vorbește despre cloud în ultima vreme! Deși este o modalitate excelentă de a stoca fișiere, este, de asemenea, o opțiune excelentă de găzduire web. Cloud hosting este o tehnologie în care mai multe mașini funcționează ca un sistem singular. Această tehnologie avansată este extrem de puternică și nu pune limite la ceea ce poți face cu ea. Puteți extinde nevoile site-ului dvs. în sus și în jos, după cum este necesar, ceea ce îl face o opțiune extrem de versatilă pentru proiecte de orice dimensiune.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este extrem de populară pentru cei interesați de designul web. Acest serviciu permite clienților să cumpere găzduire în vrac și să le vândă propriilor clienți, oferind, la rândul său, designerului site-ului un control sporit asupra site-urilor web pe care le creează. Această practică este standard în rândul designerilor web, așa că, dacă sună așa cum căutați, atunci gazduirea revânzătorilor ar putea fi cel mai bun pariu pentru dvs..

Gazduire Web Irlanda: Ce să caute

Dacă încercați să decideți tipul de găzduire web care este potrivit pentru dvs. și nevoile dvs., precum și nevoile site-ului web pe care doriți să îl primiți live pe web în curând, tipul de găzduire web pentru Irlanda nu trebuie să fii în căutarea acestui lucru nu este singurul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare (btw, am făcut aceeași cercetare și pentru cele mai bune găzduire web australiană, găzduire web canadiană, găzduire web NZ, găzduire în Marea Britanie, & găzduire web în Singapore). După ce ați hotărât între diferitele tipuri de găzduire web detaliate mai sus, va fi momentul să alegeți furnizorul în care vă veți încrede cu site-ul dvs. web. Iată câțiva factori de luat în considerare atunci când comparați furnizorii pentru a vă ajuta să vă luați decizia ușor.

Locația serverului

Locația serverului dvs. va avea multe de-a face cu timpul de încărcare pe care îl vor experimenta utilizatorii atunci când vă vizitează site-ul. Cu cât serverul este mai aproape de dvs. din punct de vedere geografic, cu atât există șanse mai mari de a reduce timpul de încărcare. Totuși, asta nu înseamnă că veți dori să alegeți pur și simplu cel mai apropiat server de dvs. în Irlanda. De asemenea, veți dori să vă asigurați că luați în considerare puterea serverului în cauză; dacă este un server relativ scăzut, s-ar putea să te descurci mai bine cu unul mai departe.

Depozitare

Veți dori să luați în considerare cantitatea de stocare de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web, pe baza cantității de conținut pe care intenționați să îl adăugați la acesta. De obicei, cu cât plătiți mai mult pentru găzduirea dvs. web, cu atât va avea mai mult spațiu de stocare. Aceasta are, de asemenea, foarte multe de-a face cu tipul de gazdă pe care îl alegeți; de exemplu, găzduirea partajată va avea mai puțin spațiu de stocare, deoarece împărtășiți spațiul serverului cu atât de mulți alți utilizatori. Luați în considerare spațiul de stocare pe care considerați că site-ul dvs. web îl va solicita și luați în considerare acest lucru atunci când comparați furnizorii.

Uptime

Indiferent dacă rulați un blog mic cu doar câțiva cititori săptămânal, sau site-uri web de afaceri mari care pot primi sute sau chiar mii de vizite pe zi, veți dori să reduceți timpul de inactivitate al site-ului dvs. web. Verificați timpul de funcționare al oricărui furnizor pe care îl luați în considerare – majoritatea promit până la 99,9% uptime garantate. Cu toate acestea, doar pentru că ei spun că asta nu este adevărat; consultați mărturiile clienților lor și faceți-vă temele înainte de a lua cuvântul pentru asta și vedeți care a fost experiența lor uptime pentru persoanele care și-au folosit serviciul.

A sustine

Asistența este un aspect important al oricărui serviciu achiziționat, în special serviciile de găzduire web. Dacă nu aveți experiență cu rularea unui site web, veți dori un serviciu bun pentru clienți disponibil – desigur, totuși, acesta este un lucru pe care doriți să-l doriți în orice mod. Căutați un furnizor care oferă asistență pentru chat și telefon live!

Copiile de rezervă

Copia de rezervă a datelor este extrem de importantă și vă poate salva să pierdeți tone de informații valoroase și să treceți prin tragedie. Prin urmare, atunci când selectați furnizorul de găzduire web cu care doriți să găzduiți site-ul dvs. web, ar trebui să evaluați cât de des fac copii de rezervă, precum și câte copii de rezervă păstrează. Un alt lucru pe care trebuie să-l analizezi este sistemul pe care îl folosesc pentru restaurarea datelor, dacă acestea sunt pierdute.

Lățime de bandă

Cantitatea de lățime de bandă permisă pe serverul dvs. este un lucru esențial de luat în considerare, în special dacă site-ul web pe care îl rulați este unul mai mare, care va vedea un pic de trafic. Pentru majoritatea proiectelor mai mici, lățimea de bandă probabil nu va fi o problemă; cu toate acestea, site-urile de dimensiuni medii sau mai mici ar trebui să țină cont cu siguranță de acest lucru atunci când caută un furnizor pentru găzduirea lor web în Irlanda.

Număr de domenii / site-uri permise

Acest lucru probabil nu va fi o problemă dacă intenționați să găzduiți un singur site web, dar este posibil ca mulți utilizatori să caute să aibă mai multe site-uri găzduite pe serviciul de găzduire web cu care aleg. Este o idee bună să luați în considerare câte domenii aveți voie să utilizați cu serviciul și furnizorul la care vă gândiți, chiar dacă credeți că veți dori doar un site web – este întotdeauna bine să aveți libertatea pentru altul în cazul în care schimbați mintea ta.

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru furnizorii de găzduire web pentru Irlanda, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map