Cei mai buni furnizori CDN (Rețea de livrare de conținut) din Canada

Anul era 1883, în Vestul Sălbatic. Doi tipi stând la 50 de metri unul de altul, în fața unui turn de ceas.


Viteza paginii este foarte importantă deoarece afectează direct experiența utilizatorului. În comerț electronic, sunteți sau nu repede… sau mortul. ��

Viteza este mai importantă decât funcționalitatea minunată sau orice design estetic pe care l-ați putea încorpora pe site-ul dvs. web. În conformitate cu studiile recente, 47% dintre utilizatorii de web abia se vor lipi de site-ul dvs. web dacă nu se încarcă în interior două secunde sau mai puțin.

Unele studii au arătat, de asemenea, că 78% dintre cumpărătorii online care au probleme web mai puțin probabil să cumpărați de pe același site din nou, iar 44% dintre ei le vor spune prietenilor lor experienta rea!

vectorul vitezei site-ului webDe parcă nu este suficient de rău, Google subliniază în mod constant acest lucru viteza paginii este un factor de clasare.

Aceasta înseamnă că un site web de încărcare rapidă este o pistă rapidă pentru a obține mai mulți vizitatori, clasamente mai bune și experiență îmbunătățită a utilizatorilor. Acum știm cu toții că algoritmii Google sunt – în mare parte – învăluite în secret, în ciuda acestei lipse de informații, știm că gigantul motorului de căutare subliniază în mod explicit că viteza site-ului web este integrală pentru succesul oricărui site web..

Unde sa încep?

Instalarea unui Rețea de livrare de conținut este un loc minunat pentru a începe optimizarea vitezei. Dar, deoarece există atât de mulți furnizori de rețea de livrare de conținut în Canada, limitarea la cel mai bun furnizor de rețea de livrare a conținutului (CDN) poate fi o sarcină monumentală.

Din fericire pentru tine, am făcut toată ridicarea grea pentru a te ajuta să te descarci și să găsești serviciul CDN potrivit pentru nevoile tale. Astăzi, vom împărtăși doar cu voi cei mai buni. Așadar, dacă veți avea nevoie de mai multă bunătate de găzduire, consultați mai bine pagina noastră de găzduire Canada mai târziu.

Înainte de a începe, să înțelegem ce este un CDN și cum este un pas în direcția corectă.

Să ajungem la asta.

Ce este o rețea de livrare a conținutului?

O rețea de livrare a conținutului, cunoscută și sub numele de CDN, este o rețea distribuită global de servere web acel conținut static al memoriei cache pe site-ul dvs. web și îl stochează în mai multe locații diferite pentru ao aduce mai aproape de utilizatorii globali.

Iată cum funcționează. În mod normal, site-ul dvs. web este servit dintr-o singură locație. Deci, toți vizitatorii dvs. accesează același server. Aceasta înseamnă că, dacă aveți trafic mare, atunci site-ul dvs. web încetinește automat. Și uneori în orele de vârf, site-ul dvs. web poate chiar să blocheze serverul.

de ce să folosești un cdn

Funcția unui CDN, în acest caz, este de a memora în cache toate resursele statice ale site-ului dvs. web, astfel încât acestea să fie furnizate prin serverele CDN. Acest reduce încărcarea pe serverul de găzduire și îl face mai rapid și mai eficient. În plus, fiecare cerere de utilizator a site-ului web este gestionată de un server care este cel mai aproape de ei, ceea ce le face mai ușor de observat.

Care sunt avantajele utilizării unui CDN?

Ei bine, există câteva beneficii la care m-aș putea gândi – topul listei este că vă economisește bani. Adevărul este că angajați un furnizor de servicii CDN și hosting economisește costuri că altfel ați fi suportat dacă ați investi în infrastructură și furnizori de servicii separate pe tot globul.

beneficiile folosirii cdn

Dar asta nu este tot.

 • Un CDN scade, de asemenea, latența rețelei și pierderea pachetelor, ceea ce înseamnă că utilizatorii finali experimentează mai puțină eroare și îmbunătățesc calitatea fluxului. În consecință, utilizatorii pot livra conținut de înaltă definiție.
 • Un CDN ușurează segmentarea publicului și livrarea diferitelor conținut către utilizatori diferiți, în funcție de tipul de dispozitiv pe care îl folosește utilizatorul.
 • Datorită modului de configurare a arhitecturii unui CDN, se creează concedieri pentru a asigura fiabilitatea și o experiență web plăcută.
 • Oferă securitate suplimentară pentru a ajuta la atenuarea atacurilor DDoS și a amenințărilor web.
 • CDN-urile pot fi dislocate pe aproape orice platformă fără probleme.
 • CDNS poate îmbunătăți, de asemenea, mult viteza site-ului.

Ce să caute într-un CDN

Furnizorii CDN nu sunt aceiași. Unele sunt, evident, mai bune decât altele, în multe privințe. Pentru a vă asigura că alegeți furnizorul CDN potrivit, vă prezentăm câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare.

diagrama timpului de încărcare a paginii cdnViteză

Viteza site-ului contează foarte mult. Având în vedere că persoana obișnuită nu așteaptă decât două-trei secunde să se încarce un site web, timpul de încărcare a CDN pe care îl alegeți ar trebui să fie destul de darnic bine. Nu are niciun sens să cheltuiți bani mari pe un CDN dacă nu va fi rapid.

Fiabilitate

Să înțelegem acest lucru. Fiabilitatea nu înseamnă că CDN va oferi o fiabilitate la scăderea maxilarului 100% din timp. Sigur, îi pot oferi cele mai bune fotografii și se pot apropia, dar ca toate celelalte soluții tehnologice, și ei au deficiențele lor. Dar, ca regulă generală, un CDN bun ar trebui cel puțin să fie postat fiabilitate sănătoasă de 99.999%.

ssl-iconSecuritate

Un alt factor pe care doriți să-l luați în considerare este cât de sigur este CDN-ul pe care îl utilizați.

Vrei să te asiguri că ai cel mai bun Secure Sockets Layer (SSL) sau Transport Layer Security (TLS), astfel încât să nu existe date trimise în text simplu atunci când totul ar trebui să fie în mod ideal criptat..

Preț

Înainte de a investi în orice CDN, veți dori să știți doar cât vă va costa. Majoritatea furnizorilor se taxează de GB. Prin urmare, este util să știți câtă lățime de bandă utilizați, astfel încât să puteți calcula cât de mult vă va costa utilizarea unui CDN.

Disclaimer: Deși poate fi tentant să luăm cea mai ieftină ofertă pe masă atunci când vine vorba de rețelele de livrare a conținutului, cu siguranță nu doriți să faceți compromisuri privind calitatea. Pentru că atunci înseamnă că îți vei traversa publicul și nu este ceea ce vrei să faci. Primesti ceea ce platesti.

vectorul locației serverului de rețea globalăNumărul de locații din rețea

În lumea furnizorilor de CDN, cu cât mai multe locații un CDN are o mai mare flexibilitate. Din acest motiv, CDN-ul pentru care meritați ar trebui să aibă cât mai multe locații de rețea care să acopere toate continentele majore.

Suport clienți 24/7

Sa fim cinstiti. Șansele de a întâlni sughiț nu sunt inexistente. Și, dacă primiți tone de trafic, aceste cote cresc exponențial. Înainte de a lua o decizie cu privire la furnizorul CDN pe care îl doriți, veți dori să vă asigurați că furnizorul oferă suport 24/7 când ceva nu merge bine.

Optimizarea imaginii

Unul dintre motivele pentru care site-urile web încetinesc este din cauza imaginilor de înaltă rezoluție. Un CDN bun ar trebui să ofere optimizare a imaginii care să permită imaginilor și site-urilor dvs. web să se încarce mai rapid. Acum că știți ce să căutați, să trecem la partea suculentă.

Revizuit cei mai buni furnizori CDN din Canada

1. Incapsula

logo-ul incapsula impervaIncapsula este cu ușurință unul dintre furnizorii mei preferați. Iar motivele sunt destul de simple. Cu alte CDN-uri, nu este foarte ușor să găsiți o astfel de protecție avansată de securitate. Pe lângă caracteristicile de echilibrare a sarcinii și firewall-ul certificat PCI, Incapsula are de asemenea o protecție inteligentă DDoS pentru a vă oferi falca care sparge securitatea.

De asemenea, îmi place faptul că oferă unele dintre cele mai rapide viteze pe care le vei întâlni. Datorită unei capacități extinse de centre de date din întreaga lume, Incapsula oferă servicii super rapide pentru diferite tipuri de nevoi, inclusiv întreprinderi SaaS, magazine online și streaming video la cerere.

Cel mai bun dintre toate, pe lângă viteza superbă, Incapsula este, de asemenea, optimizat pentru a gestiona traficul între servere. Nu mai vorbim de faptul că este și foarte ușor de configurat.

2. Cloudflare

logo-ul cloudflareCu o rețea mare de centre de date răspândite pe tot globul și o rețea extrem de rezistentă, Cloudflare vă oferă servicii extrem de fiabile și eficiente.

În plus, Cloudflare are funcții de echilibrare failover și de echilibrare a încărcării care ajută la menținerea livrabilității serviciului. Și cu ajutorul analizelor sale în timp real, puteți monitoriza și bloca cu ușurință crawler-urile suspecte, amenințările și bot-urile abuzive.

În plus față de fiabilitate și eficiență, este mult mai mult de iubit pentru Cloudflare. Cel mai notabil fiind faptul că oferă un plan gratuit cu câteva caracteristici limitate pentru site-urile mici care nu pot obține propriul CDN premium.

3. Amazon CloudFront

Logo-ul Amazon CloudFrontCloudfront este un CDN solid rock furnizor care oferă servere rapide, globale și în creștere rapidă.

Am ales în mod special CloudFront, deoarece oferă un mediu sigur și sigur pentru aproape orice conținut de site-ul dvs. și puteți restricționa de fapt țara CDN și puteți găzdui streaming în direct cu ușurință.

Cu toate acestea, spre deosebire de Incapsula și Cloudflare, serviciul Cloudfront pare să fie ceva mai complicat pentru începători, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți un pic de pregătire pentru a-l utiliza..

4. Stackpath

Sigla StackpathAlegerea mea numărul patru este Stackpath. Este a patra alegere pentru că este una dintre cele mai populare rețele de livrare de conținut din lume. Este rapid, sigur și ușor de configurat și are servere plasate strategic în 90 de țări.

În plus, serverele încărcate SSD sunt optimizate pentru a oferi o viteză de încărcare a paginii și o accelerare excelentă a imaginii – ca să nu mai vorbim că are o caracteristică SSL încorporată care protejează site-ul dvs. în timp real și o caracteristică de securitate de autentificare în doi pași care ajută la blocarea conținutului și asigura-ti contul.

5. Akamai

Logo AkamaiUrmătorul este Akamai. Îmi place în mod deosebit această rețea de livrare a conținutului, deoarece are o vizualizare în timp real care oferă informații valoroase asupra regiunilor globale susceptibile la atacuri web.

Mai mult, ajută la identificarea orașelor cu cea mai mare densitate de trafic și a celor mai lente conexiuni. Pe lângă platforma sa inteligentă, Akamai este cunoscut și pentru capacitatea sa de a accelera conexiunile și de a avea infrastructura adecvată necesară pentru a accelera conexiunile..

Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte rețele de livrare de conținut pe care le-am menționat, Akamai tinde să fie puțin mai lent în comparație, mai ales pentru că folosește căutări bazate pe DNS..

6. Cachefly

Logo CacheflyDacă sunteți în căutarea unei alternative la Incapsula, atunci aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

Cachefly este similar cu nume mai cunoscute precum Cloudflare și CloudFront, prin faptul că este unul dintre cele mai rapide CDN-uri disponibile pe piață. În plus, compania oferă CDN în toate continentele, ceea ce este un salt, dacă vă gândiți la asta, mai ales că majoritatea celorlalte CDN oferă doar CDN într-un număr limitat de continente..

Pe lângă toate acele bunătăți, compania are de-a face cu unele dintre cele mai mari mărci pe care le știți, ceea ce este un semnal de încredere și credință. Pe dezavantaj, însă, Cachefly poate fi destul de scump. În plus, este destul de greu să găsești un plan cu câțiva Gigabite. Deși sunt scumpe, sunt în continuare una dintre cele mai bune acolo, pentru banii tăi.

Rezumându-l

Asta e, oameni buni! Șase dintre cei mai buni furnizori de rețea de livrare de conținut din 2020. Ca întotdeauna, asigurați-vă că faceți propriile dvs. cercetări și diligență necesară pentru a stabili care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web
 • Cea mai bună platformă de blogging

Referințe și credite de imagine:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector