9 cei mai buni furnizori de găzduire cPanel din Canada în 2020

Indiferent dacă sunteți începător sau veteran webmaster, cPanel este una dintre cele mai puternice interfețe pentru administrarea site-ului dvs. În timp ce încorporează o interfață punct-și-clic, cPanel este cheia unei experiențe simple și ușoare.


Acesta face ca navigarea prin cele mai multe lucruri de pe site-ul dvs. să fie binecuvântare pură. În întreaga industrie, cPanel a devenit aproape un standard al industriei. În acest articol, trecem în revistă 9 dintre cei mai buni furnizori de hosting cPanel în Canada.

De ce cPanel? Fundamentele cPanel

cpanel care găzduiește imaginea vectorialăCu toate acestea, înainte de a sări în diferitele gazde, o definiție este în ordine. Un cPanel este un hub all-in-one, care oferă o cantitate surprinzătoare de putere, fără a obișnui principii.

Interfața sa amintește de aspectul curat, bazat pe pictograme pentru controlul site-ului dvs., ceea ce îl face o experiență complet intuitivă. Majoritatea oamenilor deseori confundă cPanel pentru o simplă scurtare pentru „panoul de control”.

Deși acest lucru este adevărat, cPanel este un produs real. Ușuritatea sa de utilizare îl diferențiază de cel mai bun panou de control pentru găzduire web. Mai simplu spus, cPanel este cel mai bun mod de a-ți gestiona site-ul sub capotă. Funcționează pe Linux, ceea ce înseamnă că majoritatea serverelor îl pot rula, oferă o abundență de putere, și înfășoară întreaga suită într-un interfață ușor de utilizat.

Dacă încă nu ați verificat principalele noastre recenzii despre cele mai bune servicii de găzduire web pentru canadieni, vă rugăm să faceți înainte de a citi acest ghid.

Cele mai bune furnizori de găzduire cPanel din Canada – Recenzii 2020

1. SiteGround – Cel pe care îl dorești

SiteGround este o ființă excepțională, o nestemată ascunsă pe piața de gazduire web – și una pe care am avut noroc să o descoperim cu ani în urmă. Are un angajament de neegalat în ceea ce privește inovația, ceea ce îl face furnizor de găzduire pentru Crème de la Crème cPanel pentru întreprinderile mici.

De fapt, mulți proprietari de afaceri susțin că este cea mai bună opțiune pentru serviciile de găzduire cPanel. Având în vedere că este puțin mai scump decât unii dintre ceilalți furnizori de găzduire cPanel, dar merită fiecare ban.

În plus, serviciile de găzduire includ următoarele avantaje:

Ține evidența vulnerabilităților dvs. zilnice

Conceptul de utilizare a internetului pentru diseminarea informațiilor poate aduce uneori un număr imens de riscuri.

Topul listei este vulnerabilitatea.

Cu SiteGround, puteți fi sigur că veți avea o mare securitate ori de câte ori navigați pe site.

Este extrem de rapid

Fiecare gazdă este probabil să fie extrem de rapid și este bine dacă este adevărat. Dar să tragem drept – cu excepția cazului în care credeți că sunt altceva decât vânzători nebuni, unele pretenții nu merită hârtia pe care au fost scrise.

De fapt, majoritatea revendicărilor sunt doar așa: revendicări. Ei bine, SiteGround își dă seama că nu ai nevoie de nicio reținere în creșterea listei de abonamente, astfel încât să te asiguri că te bucuri viteze remarcabile (și timpul de funcționare) în jurul ceasului.

Oferă satisfacție excepțională clienților

Dacă SiteGround nu ar fi pe jumătate la fel de bun cu asistența pentru clienți, probabil că nu ar fi primit mai multe premii de asistență pentru clienți de-a lungul anilor. De la a fi excepțional de rapid la rezolvarea problemelor tehnice pentru a ajuta la rezolvarea rapidă a problemei, totul este bine ajustat pentru a asigura o funcționare bună.

În afară de a fi prompt, cu toate acestea, personalul lor de asistență este, de asemenea, super prietenos. Așadar, veți simți întotdeauna ca vorbiți cu un prieten. Singura diferență este că acest prieten de fapt are grijă să optimizeze capacitățile site-ului dvs. la fel de mult ca dvs..

Fiabilitate uptime de 99,5%

O gazdă bună cPanel are foarte puțin timp de oprire. Fiabilitatea este adesea trecută cu vederea, dar poate provoca probleme majore ale afacerii tale.

Nu spun că sunteți complet neclintit în ceea ce privește timpul de inactivitate, dar SiteGround vă asigură că veți primi o notificare avansată în acele momente în care site-ul dvs. se confruntă cu perioade de oprire.

Din aceste motive (și multe altele abordate în review-ul nostru SiteGround), am fost clienți fericiți de ani de zile – și nu văd că se schimbă în curând!

2. Gazduire A2

A2 Gazduire este încă un mare furnizor de hosting de cPanel. Dacă nu sunteți o mare distracție de Site Ground, A2 Gazduire este o altă alegere solidă. Prezintă un aspect mai cinstit la cPanel, înconjurându-se foarte puțin cu designul preconizat.

Designul colectează o mulțime de informații într-un spațiu mic, fără a fi prea copleșitor, ceea ce este destul de bun. În ciuda procesului ușor greoi, revizuirea A2 Hosting ne arată că au o implementare excelentă a cPanel.

Și cea mai bună parte: se comportă bine în Canada. De fapt, aș spune că are un efect remarcabil, având în vedere costă mai puțin decât SiteGround, ceea ce înseamnă că veți plăti un preț mai mic pentru în esență toate aceleași caracteristici și beneficii pe care le veți obține cu SiteGround.

Și, pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți niciodată griji dacă site-ul dvs. se afișează corect, A2 Gazduire s-a asigurat că site-ul dvs. este găzduit pe servere ultra-fiabile.

3. Gazduire dinamică

Vom ajunge direct la acest punct: Gazduire dinamica nu este chiar o alegere de top, dar nici nu este tocmai rea.

De fapt, aș spune că este cu siguranță o gazdă depășește așteptările. După ce sunt în industrie din 1999, știu găzduirea în interior și această cunoaștere arată calitatea serviciilor lor.

Ceea ce ne place cel mai mult la această gazdă este că pe lângă furnizarea Suport 24/7, fac, de asemenea, o urmărire într-o oră pentru a vă asigura că sunteți mulțumit.

Gazduirea dinamică vă asigură că veți primi:

100% fiabilitate uptime de rețea

Dynamic Gazduire are o echipă de asistență fiabilă care păstrează cu atenție asupra tuturor serverelor dvs. pentru a vă asigura că obțineți timpul de funcționare neîntrerupt.

Răspuns instant

Dynamic Hosting știe cât de mult nu-ți place să aștepți un răspuns atunci când lucrurile se prăbușesc încet. Deci, au experți la îndemână, care sunt întotdeauna disponibili 24 de ore pe zi pentru a asigura un răspuns instant.

Inutil să spun, vor merge, de asemenea, dincolo și dincolo pentru a restaura o copie de rezervă și pentru a găsi o soluție la orice probleme de configurare care apar.

Scanare de securitate și eliminare de malware

Majoritatea furnizorilor de găzduire cPanel vă vor promite cerul și pământul și vă vor asigura că veți fi absolut protejați de fiecare dată.

Cu toate acestea, aproape întotdeauna vei simți că mergi pe gheață subțire. Gazduirea dinamică vă asigură că vă bucurați 100% securitate ori de câte ori este nevoie Fără griji. Fara deranj.

30 de zile garanție de returnare 100% zile

Vă puteți întreba de ce am avea o garanție de returnare a banilor și totuși, găzduirea dinamică ar trebui, în mod ideal, să fie unul dintre cei mai buni furnizori de hosting cPanel din jur.

Și da, este una dintre cele mai bune.

Din păcate, s-ar putea să nu satisfacă fiecare nevoie. De asemenea, dacă încercați doar gazda, este bine să știți asta puteți obține banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul.

4. GreenGeeks

Pentru a fi corect, în timp ce facem ravagii despre Site Guard, trebuie să recunosc că există o mulțime de gazde cPanel care sunt încărcate cu funcții uimitoare. Topul listei este Geeki verzi.

Oferă asistență de specialitate 24 de ore pe zi, 99,9% garanție uptime și o garanție de returnare de 30 de zile doar în cazul în care nu vă place atât de mult.

GreenGeeks vă face să vă simțiți extatic în ceea ce privește pornirea unui site web. Compania ecologică se află într-o clasă proprie. Este rapid, scalabil și oferă o găzduire ecologică despre care alte câteva companii chiar menționează.

Cea mai bună parte? De asemenea, folosește cPanel. Administrația este de fapt destul de datată, icoanele cu rezoluție mai mică dezvăluind vârsta sa. Cu toate acestea, aspectul este poate mai ușor de utilizat. Pictogramele ies în evidență mai mult cu curaj pe pagină, în loc să se conformeze unei scheme de culori universale.

Este un aspect de bază cPanel și, în comparație cu reproiectările de la HostGator, acesta este cade puțin. Cu toate acestea, este încă simplitatea la cele mai fine, oferindu-vă o interfață curată pentru a vă gestiona site-ul.

5. HostGator

Înțeleg. Probabil vă întrebați ce au de-a face cu gators-ul cu hostingul cPanel. Aș vrea să am un răspuns …

În timp ce suntem aici, să vedem ce HostGator ar putea avea nevoie să ofere când vine vorba de cPanel hosting. Pentru început, acesta este alegere gazdă pentru mii de afaceri și bloguri online.

Făcând, fără îndoială, următoarea cea mai bună opțiune. Ne place în mod special această gazdă, deoarece oferă fiabilitate excelentă și toate pentru un preț considerabil scăzut.

De asemenea, este ușor scalabil și are o echipă de asistență extrem de fiabilă, care este întotdeauna dispus să ajute atunci când întâmpinați probleme.

HostGator a investit resurse masive în îmbunătățirea cPanel-ului. Dispune de un design unic, proprietar pe cPanel folosind interfața pe care o cunoaștem și o iubim și reînnoirea acesteia. Cu siguranță este unul dintre cei mai buni din această ligă, luând un design deja super-duper și îl îmbunătățește.

Interfața cPanel este aproape similară cu orice alt cPanel. Are secțiuni stivuite unul pe celălalt, cu icoane grozave așezate strategic pentru diferite opțiuni.

Totuși, ce este interesant despre HostGator este că acestea au o bară de căutare deasupra cPanel și o altă bară de căutare în partea de sus a întregii pagini, unde puteți căuta în baza de cunoștințe a HostGator dacă nu găsiți ceea ce căutați. Este o modificare mică, da, dar una care face ca cPanel-ul lui HostGator să fie mai ușor de utilizat decât alte gazde cPanel.

Un alt element care ne place foarte mult despre cPanel-ul lui HG este că acestea se conectează la piața MOJO, cu o secțiune setată pe opțiunile din partea stângă care vă permite să navigați pe piață fără a deschide neapărat o altă filă.

Această caracteristică vă permite să răsfoiți produse cum ar fi teme și plugin-uri în cPanel.

6. Motor WP

Vom reitera această descoperire furnizor de hosting cPanel este cheia pentru a optimiza capacitățile site-ului dvs..

Bine, Motor WP este încă o gazdă uimitoare care vă va ajuta să atingeți toate obiectivele site-ului dvs. Dacă căutați o gazdă mai rentabilă și mai accesibilă, WP Engine nu este chiar atât de ieftin, dar este liderul pieței atunci când vine vorba de cPanel hosting.

În plus, este cea mai rapidă companie de găzduire din Canada, fără excepție. WP Engine are, de asemenea, detecție de amenințări în timp real, care blochează în mod activ orice amenințări, în cazul în care site-ul dvs. este hacked dacă acesta este vreodată piratat.

Deci, deși nu este cel mai ieftin din oraș, prețul este garantat, având în vedere tot ce veți obține. În plus, se mândrește, de asemenea, cu viteze remarcabile și timp de funcționare permanentă, cu excepția cazului în care, desigur, compania nu a comunicat altfel.

7. HostPapa

Dacă sunteți în căutarea unei gazde cPanel rentabile, HostPapa este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

Este un pic offshoot în comparație cu unele dintre celelalte gazde pe care le-am menționat, dar nici nu este groaznic. Se asigură că nu există absolut nicio perioadă de oprire când contează cel mai mult.

Această gazdă oferă, de asemenea, asistență pentru experți în cazul în care ceva nu merge bine sau în cazul în care există o perioadă de oprire programată care să ajute lucrurile să funcționeze corect.

În plus, oferă protecție a confidențialității domeniului pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt păstrate în siguranță și în siguranță.

8. HostUpon

Următorul este HostUpon. Lucrul care stabilește HostUpon în afară de alte gazde cPanel, compania oferă diverse opțiuni pentru a primi asistență. Aceasta include asistența telefonică, chat-ul online live, transmiterea biletelor și starea rețelei 24 de ore.

De asemenea, este destul de clar că sunt găzduite de ceva vreme și astfel puteți fi sigur că veți primi tot ce este mai bun de la experți experimentați în joc. Adăugați asta la viteze remarcabile și blocate în prețuri, și veți vedea că HostUpon este cu siguranță un câștigător.

9. Gazduire Web Canada

Cu sediul la Montreal, WHC.ca furnizează servicii de găzduire cPanel de aproximativ un deceniu acum.

Cu atât de multă experiență, puteți fi sigur că primiți un serviciu de încredere de la o gazdă care este practic bună pentru jocul lor.

Această gazdă oferă Asistență 24/7 expert clienți pentru a vă asigura că sunteți acoperit în permanență și că aveți centre de date în Vancouver și Montreal, ceea ce înseamnă viteze de încărcare mai rapide.

În plus, este, de asemenea, remarcabil de ieftin.

Criteriile noastre de selecție de găzduire cPanel

Locația serverului

vectorul listei de verificareLocația serverului este trecută cu vederea majoritatea timpului, dar influențează considerabil timpii de încărcare. Cu cât serverul este mai aproape de utilizatori, cu atât este mai rapid să trimiteți sau să primiți informații.

Uptime

Dacă nu doriți să vă pierdeți fața cu clienții din cauza timpului de oprire, atunci fiabilitatea uptime ar trebui să fie cu siguranță în carduri atunci când alegeți un furnizor de hosting cPanel.

A sustine

În continuare, va trebui să luați în considerare asistența. Asistența este ideală pentru că, deși este posibil să contractați cea mai bună gazdă din oraș, nu puteți controla cu adevărat eventualele probleme de apariție din când în când..

Cu toate acestea, dacă furnizorul gazdă cPanel are o echipă de asistență excelentă, sunteți sigur că veți primi asistență ori de câte ori aveți nevoie.

Prețuri

Este destul de clar că gazdele cPanel costă un bănuț. Și dacă aveți un buget, s-ar putea să nu fiți dispus să plătiți atât cât solicită majoritatea furnizorilor. Ca atare, veți căuta cea mai ieftină opțiune în jur.

Cu toate acestea, în timp ce puteți salva un buck sau două, este posibil să fiți nevoit să faceți față problemelor de rețea și vulnerabilității la încălcări și spam.

După cum se spune, primești pentru ce plătești. Pentru a vă asigura că beneficiați de un serviciu de calitate și să vă păstrați în continuare mijloacele dvs., am inclus și câteva gazde care nu sunt atât de scumpe. În acest fel, va fi în continuare o situație câștig-câștig pentru tine.

Înveliți

Asta e, oameni buni! Nouă din cei mai buni furnizori de găzduire cPanel veți afla acolo. Este o mulțime de gazde la care să se gândească …

Dar nu faceți greșeală – vor face minuni în măsura în care sunt optimizate capabilitățile site-urilor dvs..

Noroc în creșterea afacerii și optimizarea site-ului!

Referințe și credite de imagine:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map