4 cele mai bune gazde dedicate din 2020 (cele mai de încredere Uptime și viteză)

Pentru bloggerul sau proprietarul de afaceri mici, actualizarea la un server dedicat costisitor este un exercițiu final inutil.


Este ca și cum ar face o rezoluție de un nou an să capete o formă uimitoare, apoi să vă anulați calitatea de membru la gimnastică în februarie și să sufocați 2.000 de dolari pentru ultimele suplimente de creștere musculară sau de pierdere de grăsime. ��

Nu veți face progrese și veți pierde doar o grămadă de bani în acest proces.

Cu toate acestea, dacă rulați un site web care generează o cantitate semnificativă de trafic (să zicem mai mult de 50.000 de vizualizări unice / lună), un serviciu de găzduire dedicat poate fi diferența între executarea unui fulger rapid, ușor de utilizat și site-ul profitabil sălbatic… Sau suferind de atâtea probleme cu timpul de încărcare și securitatea site-ului dvs. web, încât utilizatorii sări mai repede la o stea de film cu o invitație la una dintre petrecerile lui Harvey Weinstein (prea curând?)

Dacă conduci un site web de afaceri cu trafic ridicat, găzduirea dedicată nu este doar o idee bună, este totul, dar obligatoriu.

Serviciul potrivit de găzduire dedicat vă va asigura că site-ul dvs. web rămâne în siguranță împotriva hackerilor și vă va garanta că spectatorii dvs. vor putea accesa conținutul de care au nevoie la timp..

(Pentru aceia dintre voi care abia încep și căutați să achiziționați servicii de găzduire la nivel de intrare pentru blogul dvs. sau site-ul dvs. freelancer, puteți consulta recomandările noastre pentru cele mai ieftine servicii de găzduire web low cost.)

O să iau câteva minute pentru a explica cum am revizuit aceste gazde și ce tu ar trebui să cauți într-un serviciu dedicat de găzduire, dar înainte de a face asta, iată un PSA rapid pentru aceia dintre voi în grabă …

înțeleg.

Adultul obișnuit are acum o durată de atenție care este în jur de 8 secunde (mai mică decât cea a unui pește de aur) și probabil că aveți locuri de unde să fiți și Tweet-uri pentru a răsfăța (sau cu toate acestea copiii spun asta în aceste zile), așa că o să mă reduc urmărirea.

Dacă sunteți în căutarea Cel mai bun serviciu dedicat de găzduire web, atunci veți dori să mergeți cu Kinsta. Serviciul este configurat pe platforma Google Cloud care permite viteze de aprindere și optimizare absurdă. Aceasta este pentru proprietarii de afaceri care doresc tot ce este mai bun pentru compania lor.

Dacă doriți să economisiți câțiva dolari, atunci cea mai bună opțiune este SiteGround. Motivul este simplu, au cele mai rapide centre de date, o cantitate metrică de barcă cu actualizări gratuite care vă pot economisi mai mult de 300 USD / an în comparație cu alte gazde, un suport impecabil 24/7, și Transferuri GRATUITE, copii de rezervă, certificate SSL și protecție împotriva hackerilor.

CUM AM REVISITAT SOSURILE NOASTRE

Testăm amănunțit fiecare companie de găzduire, analizând totul, de la uptime la viteză până la securitate pentru a fi acceptat. Pentru a înțelege procesul nostru de testare de sus în jos, consultați restul nostru Recenzii canadiene de găzduire web.

Pentru a vă oferi versiunea Cliff Note, derulăm o echipă de dezvoltare care construiește și întreține site-uri web pentru clienți și, în ultimul deceniu, aproximativ, am construit peste 900 de site-uri web pentru care mai gestionăm astăzi găzduirea.

Odată cu longevitatea proiectelor noastre, avem acces unic la date și înregistrări uptime pentru o mare varietate de gazde pe care majoritatea companiilor de recenzie nu le au pur și simplu. Puteți vedea urmărirea în direct aici. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare în patru pași aici.

Vrăjitorii matematici de aici au fost suficient de amabili pentru a crea câteva grafice și analize statistice pentru noi, astfel încât să putem împărtăși toate aceste informații cu dvs. pentru a vă ajuta să decideți definitiv serviciul de găzduire potrivit pentru nevoile dvs..

CE ESTE DE CĂUTAT ÎN BUN SERVICI DE HOSTING BUN DEDICAT

Indiferent dacă rulați un blog cu normă întreagă, un magazin mare de comerț electronic sau un site web de afaceri cu trafic ridicat, semnele unui serviciu de găzduire bun dedicat sunt la fel (nu vă faceți griji, toate recomandările noastre trec aceste criterii cu culori zburătoare)

Anume, doriți să căutați o gazdă cu:

 • �� SSL gratuit (strat de priză sigur)
 • �� Copii de rezervă gratuite
 • Pt Timp de funcționare puternic și timp de oprire scăzut
 • Support Suport pentru clienți 24/7
 • Features Caracteristici și bonusuri de securitate

O să mă cufund pe scurt în fiecare dintre acestea și voi explica în detaliu în partea de jos a recenziei.

Cele mai bune gazde web dedicate din Canada

1. KINSTA

CEA MAI BUNE OPȚIUNE DE ACȚIUNE PREMIUM PENTRU CELE MAI BUNE ÎN VITEZA CLASEI (30-60 USD / lună)

Siteground-logoTimp de încărcare: 520Ms
Uptime: 99,9%
Cost: $ 600.00 / mo
A sustine: Chat live

 • VITEZĂ

  Kinsta este obsedat să creeze cea mai rapidă arhitectură de găzduire pentru clienții lor. Folosesc tehnologie de nivel superior pentru a vă asigura că pagina dvs. web se încarcă cu rate ridicole.
  Ei folosesc o infrastructură de generație următoare – de la hardware-ul serverului la software-ul pe care îl folosesc.

  Platforma Google Cloud funcționează întreaga operațiune și au 19 centre de date din întreaga lume. Totul se află în rețeaua lor premium, special concepută pentru a reduce distanța și saltul.

 • NICI UN CAZ DE MUNCĂ

  Cel mai bun lucru despre Kinsta, pe lângă viteza lor, este procesele lor de securitate ridicole. Ei verifică starea fiecăruia dintre site-urile lor web la fiecare două minute. Site-ul dvs. va fi verificat de 720 de ori în fiecare zi pentru a vă asigura că este în funcțiune.

  Kinsta face o copie de siguranță a site-ului dvs. web în fiecare zi și are capacitatea de a susține site-ul dvs. web la fiecare șase ore. De asemenea, au o garanție de hack cu monitorizare constantă. Dacă se întâmplă vreun atac, acestea garantează o rezolvare cu prioritate imediată.

RELAȚII CLIENȚI

Când plătiți pentru un serviciu premium, primiți mai bine asistență premium. Kinsta livrează la extrem cu un suport 24/7 indiferent de locul în care vă aflați, experți WordPress, o rată de rezolvare 100% și timpi de răspuns rapid.

Kinsta folosește Intercom, care este cea mai bună platformă de asistență pentru a vă asigura că veți primi ajutor cu ceea ce aveți nevoie de ajutor. Dacă site-ul dvs. este redus din orice motiv, ar putea să-l creeze și să funcționeze până la momentul în care trimiteți mesajul.

2. SITEGROUND

CEA MAI BUNĂ ACASĂ GENERALĂ PENTRU PREȚ / VELUȚIE / UPTIME & ASISTENȚĂ INBATIBILĂ (269,00 USD / lună)

Siteground-logoTimp de încărcare: 475Ms
Uptime: 99,99%
Cost: $ 269.00 / mo
A sustine: Chat live

Dacă ați analizat o parte din celelalte recenzii de pe site-ul nostru, probabil știți că suntem fani mari ai SiteGround.

Le folosim de mai bine de 7 ani și, în acest timp, am asistat la evoluția companiei de la compania dvs. de hosting „ho-hum” obișnuită într-una din serviciile la cel mai înalt nivel de pe piață.

Spre deosebire de unele dintre cele mai cunoscute nume (tuse Bluehost tuse), nu se bazează pe laurii lor și sunt una dintre singurele companii care își actualizează în mod regulat centrele de date și serverele pentru a asigura cele mai ridicate niveluri de viteză și securitate..

 • MARE ACTUALĂ: 99.95%

  Venind la cald cu un timp de funcționare de 99,95%, SiteGround se va asigura că site-ul dvs. web rămâne în funcțiune (aproape) în fiecare minut al anului.

 • SSL GRATUIT ȘI BACKUPS-uri

  Un bonus extraordinar care vă va economisi 60 USD / an (minim) și vă va asigura că vă puteți odihni ușor, știind că site-ul dvs. web este complet securizat și susținut în mod regulat în cazul improbabil al unei încălcări..

ASISTENȚĂ CLIENTULUI NEBELIEVABIL

Într-o industrie care este de notorietate pentru furnizarea de servicii pentru clienți zguduitori și asistență pe jumătate, SiteGround se află cu capul și umerii deasupra altor companii de hosting, oferind unele dintre cele mai receptive și eficiente servicii pentru clienți de pe planetă.

Serios … Nu ne impresionează prea mult, dar asistența pentru clienți a site-ului SiteGround a fost al naibii de aproape să ne fi șters șosetele..

3. CAZARE A2

O valoare uimitoare pentru prețul pe care îl plătiți (141 USD / lună)

A2 GazduireTimp de încărcare: 601Ms
Uptime: 99,99%
Cost: $ 141.00 / mo
A sustine: Chat live

 • A SUSTINE

  După ce am trimis o mulțime de bilete de asistență complicate și întrebări, am fost impresionați (să spunem cel puțin) cât de rapid și eficient asistența clienților A2 a reușit să rezolve „problemele noastre”..

  Deși nu răspund la fel de bine ca SiteGround, diferența este nominală (poate dura 20 de minute în plus), iar susținerea lor este de prim rang..

 • MARE SECURITATE & SSL GRATUIT

  Ca și SiteGround, găzduirea A2 vine înarmată către dinți cu o abundență de caracteristici de securitate și (desigur) un certificat SSL gratuit.

  Cu un CDN gratuit Cloudflare, noua configurare a monitorizării serverului Relic și „Securitate perpetuă”, veți fi greu să găsiți un serviciu de găzduire mai bogat în funcții pentru prețul pe care îl plătiți..

MARE ACTUALĂ & CENTRE DE DATE FAST LUMINARE

Cu 99,91% uptime și viteze de sit 601ms, A2 Gazduire oferă o parte din cele mai rapide și fiabile servicii de găzduire dedicate la cele mai accesibile prețuri. Gazduirea dedicată este costisitoare, nu se poate nega.

Dar la numai 141 USD / lună (cu mai mult de 1.200 USD / an mai puțin decât SiteGround) A2 oferă unele dintre cele mai bune bang-uri pentru buck-ul tău. Viteza și timpul de funcționare al acestora nu sunt la fel de impresionante ca SiteGround; cu toate acestea, având în vedere prețul pe care îl plătiți, nu veți fi greu să găsiți un furnizor care să ofere mai multă valoare.

4. HOSTGATOR

Serviciu super accesibil, cu funcții excelente și timp de funcționare

HostgatorTimp de încărcare: 601Ms
Uptime: 99,99%
Cost: $ 119.00 / mo
A sustine: Chat live

 • MARE ACTUALĂ, RAPIDĂ RAPIDĂ

  La fel ca în fiecare gazdă recomandată până acum, HostGator oferă clienților uptime impecabile de 99,99% cu viteze de încărcare rapide. La doar 119 USD / lună, acestea sunt, de departe, cele mai ieftine (de înaltă calitate) servicii de gazduire dedicate pe piață și se vor asigura că veți obține cea mai mare valoare pentru investiția dvs..

 • BUNA SECURITATE & SSL GRATUIT

  Deși nu au la fel de multe bunătăți și funcții gratuite ca SiteGround sau A2, HostGator oferă încă o multitudine de funcții de securitate avansate, inclusiv: SSL gratuit (duh), protecție DDoS, rețea complet redundantă și 3-5 IPv4 dedicate IP-uri.

A SUSTINE

Ca și SiteGround și hostingul A2, HostGator oferă unele dintre cele mai bune asistență pentru clienți în afaceri. Chiar și atunci când le-am revizuit serviciile de hosting mai de bază (pe care le puteți consulta aici), asistența pentru clienți a fost de top.

Cu un pachet dedicat de găzduire, asistența lor pentru clienți este la nivelul următor. În cazul în care este puțin probabil să aveți probleme cu serviciul dvs., echipa lor de asistență eficientă vă va ajuta să vă recuperați și să funcționați în cel mai scurt timp.

SSL – PROTECȚIA SIGURANȚEI SIGURANȚEI

Știu că sună ceva futurist Star Trek crap dar un SSL este de fapt un concept destul de simplu.

Un strat SSL sau un socket securizat creează și criptează „tunelul” de la computerul vizitatorului către serverul tău. În interiorul acestui tunel, toate comunicările și datele sunt protejate în siguranță și ferite de ochii indurerați.

Este ca și cum ai scrie o scrisoare într-o limbă codată înainte de a o trimite unui prieten.

Dacă ați scris scrisoarea în engleză simplă, oricine a interceptat mesajul ar putea vedea și utiliza cu ușurință ceea ce ați scris. Cu toate acestea, „criptând” scrisoarea dvs., garantați că nimeni din exterior nu va putea decripta și înțelege mesajul dvs..

Cu actualizările recente ale Google, aceste certificate sunt toate, dar sunt obligatorii dacă doriți să aveți orice șansă de clasare a site-ului dvs. web pentru cuvinte cheie competitive. Și dacă prelucrați plățile pe site-ul dvs. web, acesta trebuie să fie absolut (cei mai renumiți procesatori nu vor accepta nici măcar plățile fără un certificat SSL activ).

Din fericire, cu o gazdă web de înaltă calitate (dedicată sau altfel), un certificat SSL este gratuit. Dacă o companie încearcă să vă plătească pentru certificatul dvs. (cum ar fi GoDaddy discredibil), atunci ar trebui să candidați pentru dealuri.

Nu este absolut necesar să plătiți pentru un certificat SSL și orice companie care se preface altfel vă scoate ca un grup. Toate companiile bune de găzduire web se vor oferi să-ți configureze SSL-ul gratuit, folosind un serviciu numit Let’s Encrypt.

BACKUPS GRATUIT

Atacurile cibernetice sunt în creștere și nu par să încetinească în curând.

Cu toate acestea, utilizând o gazdă web care oferă copii de rezervă zilnic, vă puteți asigura că, chiar dacă site-ul dvs. web este vizat printr-un atac de ransomeware, veți putea să vă repuneți rapid conținutul online fără a pierde ritmul. (Aveți încredere în noi, NU doriți să faceți backup la site-ul dvs. web zilnic.)

ACTUALIZARE ȘI DESCHIDERE

Timpul de funcționare, așa cum sugerează și numele, este pur și simplu o măsurare a timpului pe care site-ul dvs. este online. Orice peste 99% este decent și, în mod ideal, doriți un serviciu de găzduire care să vă poată oferi 99,95% uptime sau mai bine.

Timpul de oprire (din nou, așa cum sugerează și numele) este o măsurătoare a timpului pe care site-ul dvs. web este redus sau nu poate fi accesat.

Dacă doriți să păstrați un aspect profesional cu utilizatorii dvs., acesta este unul dintre cele mai mari lucruri pe care doriți să le evitați. Din fericire, dacă optați pentru unul dintre serviciile pe care urmează să le recomandăm, acesta va fi un lucru din trecut și vă puteți bucura de iluminare rapidă, de înaltă securitate, și timpul de oprire nominal.

CENTRE DE DATE

Centrele de date sunt locația fizică a serverului pe care îl veți utiliza. Cu cât centrele de date sunt mai apropiate de utilizatorii finali, cu atât va fi mai mică distanța pe care informațiile trebuie să o parcurgă și mai rapidă va fi site-ul dvs. web.

Ca atare, este important să vă asigurați că centrele de date pe care le veți utiliza sunt apropiate de utilizatorii finali (de exemplu, la Toronto sau Montreal).

Cele mai mari centre de date din lume

A SUSTINE

Dacă nu se întâmplă să fii un vrăjitor de codificare sau un geniu tehnic, ești merge pentru a avea nevoie de sprijin uimitor pentru a vă asigura că site-ul dvs. web continuă să funcționeze și să evite orice sughiț potențial.

Pentru aceia dintre voi care nu au 22 de ani să vă confruntați cu întrebări frecvente sau să vizionați videoclipuri YouTube de lungă durată, acest lucru înseamnă că veți dori un serviciu de găzduire care să ofere asistență de înaltă calitate 24/7. Veți dori să evitați orice companii care își externalizează sprijinul în India sau care oferă utilizatorilor lor doar bilete online sau asistență prin e-mail.

Un server dedicat vă va costa un bănuț, așa că doriți să vă asigurați că aveți acces la chat sau la asistența telefonică, astfel încât să puteți obține valoarea în bani.

SECURITATE

Dacă sunteți tipul de persoană care consideră că utilizarea unei varietăți de parole puternice pentru activitățile dvs. online este „Inutilă”, atunci această parte, dacă pentru dvs..

Securitate la nivel de server de înaltă calitate va reduce considerabil riscul ca site-ul dvs. web să fie încălcat printr-un atac DDoS sau cu forțe brute și vă va ajuta să vă asigurați că propriile dvs. standarde de securitate lipsite de risc nu vor duce la distrugerea abjectă a întregii dvs. infrastructuri online.

Asigurați-vă că optați pentru o gazdă web care vă oferă protecție DNS, monitorizare activă a site-ului web și alte funcții avansate de securitate.

Cu toate acestea în afara drumului, să ne scufundăm în cele mai bune trei servicii dedicate de găzduire din 2020 …

Gânduri finale

Deși găzduirea dedicată cu siguranță nu este destinată tuturor, serviciile de mai sus te vor ajuta să îți alungi bugetul și să-ți maximizezi investiția, astfel încât să te poți odihni ușor știind că site-ul dvs. web funcționează la capacitate maximă.

Deși există o mulțime de alte gazde dedicate care sunt „bune”, la Hosting Canada, preferăm să recomandăm doar cei mai mari.

Sperăm că acest ghid a fost util și, ca întotdeauna, dacă aveți întrebări, îngrijorari sau observații nemaipomenite (de fapt, să lăsăm acest lucru pe site-urile de recenzii de găzduire americane ��) … nu ezitați să le aruncați în secțiunea de comentarii de mai jos!

FAQ

Care este cea mai bună companie dedicată de găzduire a serverului?

Cea mai bună companie dedicată de găzduire a serverului este Kinsta datorită vitezei lor cele mai bune în clasă, precum și securității și asistenței clienților de top..

Ce este hostingul web dedicat?

Gazduirea dedicată este atunci când un server este dedicat unui singur site web sau unei companii. Aceasta permite ca toate resursele serverului să fie disponibile pentru acea companie.

Care este diferența dintre serverele dedicate și cele care nu sunt dedicate?

Un server de hosting care nu este dedicat înseamnă că resursele de pe serverul sau serverele pe care compania dvs. le utilizează sunt partajate. Un server dedicat permite tuturor resurselor de pe un server să fie disponibile pentru o companie sau un site web.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector