3 cele mai bune companii de găzduire pentru canadieni în 2020

Dvs. conduceți o agenție de dezvoltare sau design site web?


Căutați să câștigați încă 1.000 $ + lună, făcând (aproape) nicio treabă?

Dacă da, atunci veți dori să ascultați.

Nu, nu vorbesc despre un fel de schemă MLM nedumerită care va necesita o investiție anticipată de 2.000 de dolari și care va duce la înstrăinarea inevitabilă a tuturor celor pe care le dețineți dragi (cel puțin … toți cei care nu doresc să vă cumpere prostiile).

Vorbesc despre găzduire revânzători.

Și s-ar putea să fie cel mai fain lucru de la pâine feliată (deși încă sunt confuz cu privire la motivul pentru care ar trebui să fie rece … este doar pâine?)

Ce este gazduirea revânzătorilor și de ce ar trebui să mă îngrijesc?

Gazduirea revânzătorilor este un concept relativ simplu care poate genera o sumă semnificativă de venit pentru agenția dvs. digitală cu efort nominal.

Iată cum funcționează:

Să presupunem că în prezent aveți o listă de 100 de clienți mici de site-uri web care toți doresc servicii de găzduire web rapide, fiabile și ușor de utilizat. Deoarece știu deja, ca și au încredere în tine, pentru că (sperăm) i-ai ajutat să proiecteze un site web uimitor și intuitiv, ei vor fi în mod natural mai înclinați să-și achiziționeze găzduirea prin în loc să folosească o gazdă mainstream.

Așadar, vă îndreptați către unul dintre revânzători pe care urmează să-i recomandăm și cumpărați un pachet de găzduire pentru distribuitori care vă oferă acces la 600 GB lățime de bandă și un număr nelimitat de domenii pentru doar 20 USD / lună.

Puteți merge apoi și să vă oferiți serviciile de găzduire la un preț rezonabil de, să zicem, 10 USD / lună (presupunând că site-ul web în cauză folosește doar 6 GB lățime de bandă), câștigând un total profit net de 980 dolari / lună pentru realizarea … bine aproape nimic.

Destul de misto, nu-i asa?

Credem că da.

Și pentru a vă ajuta să începeți incursiunea în lumea generarii de venituri pasive prin găzduirea revânzătorilor, am compilat acest ghid rapid care vă va ajuta să determinați exact ceea ce ar trebui să căutați într-un furnizor de distribuitori, precum și cele mai bune 4 recomandări ale noastre pentru cel mai bun revânzător. gazde.

Să ne scufundăm.

TL; DR. Dacă doriți să începeți cu cel mai accesibil pachet, care va oferi în continuare un timp de încredere și viteze de încărcare (și o mulțime de bunătăți suplimentare), atunci veți dori să utilizați A2 Gazduire.

Când vine vorba de găzduirea revânzătorilor, A2 oferă un spațiu de disc de 80 GB imbatabil, 800 GB lățime de bandă și un IP dedicat pentru doar 13,99 USD / lună (pe durata ofertei introductive).

Dacă doriți toate detaliile suculente din spatele acestei recomandări sau preferați să utilizați un serviciu de găzduire diferit … Atunci continuați să citiți (ce altceva să faceți? Uitați-vă la gif-urile de pisici)

Oricum … Înapoi la afaceri.

De ce ar trebui să ai încredere în noi?

Bine…

Am revendicat serviciile de găzduire către clienții noștri (mai mult de 900 dintre aceștia) de mai bine de un deceniu și avem foarte interesează să găsească cei mai accesibili și mai fiabili distribuitori de pe piață.

Dar asta nu este tot.

Pe parcursul deceniei noastre, în calitate de dezvoltatori de site-uri de top, am avut acces unic la o abundență de date care pur și simplu nu sunt disponibile publicului larg. Puteți vedea urmărirea în direct aici. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare în patru pași aici.

Am înregistrat uptime, viteze de încărcare, interacțiuni cu serviciul pentru clienți și multe altele pe o perioadă mai bună de 9 ani și am avut propriile #geniuses să compileze și să împărtășească aceste date aici, astfel încât să vă putem oferi cele mai imparțiale și precise informații posibile.

De altfel, suntem canadieni. ��

Ce să cauți într-o gazdă web pentru distribuitori

Toți furnizorii de hosting de distribuitori nu sunt creați în mod egal și cel mai rapid cale spre irevocabil scoate-ți baza clientului existent și își pierde încrederea pentru totdeauna este să optezi pentru cel mai ieftin revânzător pe care îl poți găsi pentru a-ți maximiza profiturile.

În lumea revânzătorilor și a găzduirilor web partajate, cuvintele „ieftin” și „prostie” sunt destul de sinonime… motiv pentru care ar trebui să evitați cu orice preț site-urile de găzduire „gratuite” auto-descrise. Deși doriți să vă asigurați că furnizorul dvs. selectat este accesibil, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că îndeplinesc următoarele criterii.

Uptimes de încredere

Nu are niciun sens să operezi un site web dacă site-ul web în cauză nu este suficient de lung online pentru ca clienții potențiali să acceseze cu adevărat orice conținut..

Vrei să fii sigur că orice gazdă revânzător pe care o selectezi oferă o durată de timp garantată de cel puțin 99%, astfel încât să nu primești 127 de apeluri telefonice la 2 a.m. de la clientul nemulțumit ale cărui site-uri web nu mai funcționează..

Timpuri rapide de încărcare

Având în vedere că utilizatorul obișnuit va aștepta doar 3 secunde pentru ca un site web să se încarce înainte de a abandona căutarea și de a utiliza o altă resursă, contează rapiditatea site-ului dvs. web (și a site-urilor clientului dvs.). Și contează foarte mult.

O regulă bună este că doriți să acționeze orice serviciu de găzduire a revânzătorilor asigură timp de încărcare sub 1.000 m (deși serviciile pe care le recomandăm sunt mult mai rapide decât aceasta).

Asistență excelentă pentru clienți

Dacă funcționați un site web, șansele de a întâmpina o problemă sau un sughiț care necesită asistență de la un reprezentant al asistenței clienților se ridică la aproximativ 100% (mai aproape de 114,2% dacă suntem exacti ��). Dacă revindeți zeci sau chiar sute de pachete de găzduire, aceste cote cresc exponențial.

Înainte de a investi în orice pachet de găzduire a revânzătorilor, veți dori să vă asigurați că acestea sunt eficiente 24/7 asistență în direct pentru clienți pentru a vă ajuta în evenimentul inevitabil că ceva nu merge bine.

personalizare

Fiecare client și client pe care îl servești în prezent va avea nevoi unice de găzduire web. Unii dintre ei vor avea nevoie de mai multă lățime de bandă decât alții și unii vor necesita caracteristici speciale și protocoale de securitate care nu sunt standard pentru majoritatea serviciilor de găzduire.

Ca atare, este este esențial ca furnizorul de găzduire pe care îl alegeți să aibă un grad ridicat de personalizare astfel încât să puteți adapta pachetele de găzduire ale fiecărui client la nevoile lor specifice.

Acum că știți ce să căutați într-un furnizor de hosting de distribuitori de înaltă calitate, să ne aruncăm cu capul în recomandarea noastră personală. (Dar nu vă faceți griji, fiecare dintre aceste gazde web îndeplinește sau depășește toate criteriile de mai sus.)

Primii 3 distribuitori de găzduire din Canada

# 1. A2 Gazduire

O gazdă Web / e-mail bogată în caracteristici (cu o marcă de preț puțin mai mare)

A2 GazduireTimp de încărcare: 601s
Uptime: 99,99%
Cost: $ 13.19 / mo
Depozitare: 30 GB
A sustine: 24/7 365 Chat live
Banii inapoi garantat: da

În celebrele cuvinte ale lui Charles Darwin, „Nu este cel mai rapid sau cel mai de încredere furnizor de servicii de găzduire care supraviețuiește, ci cel care oferă cea mai mare valoare pentru preț”. (Parafrazând aici …)

În experiența noastră, A2 Gazduire nu oferă cele mai rapide perioade de încărcare sau cele mai fiabile uptimes ale gazdelor noastre recomandate, acestea sunt, fără îndoială, cea mai bună valoare pentru prețul pe care îl plătiți. Când considerați că A2 Gazduire vă va economisi aproximativ 5 USD pe lună pe pachetele SiteGround sau Hostgator, ușoară discrepanță în performanța lor devine nominală.

Încărcarea doar 13,19 USD / lună pentru clienții noi, Pachetul de găzduire a revânzătorului A2 este un furt absolut care va menține clienții fericiți și portofelul complet.

Ele oferă un grad ridicat de personalizare și acces la asistența 24/7/365 care (în ciuda celor mai bune eforturi noastre) s-a dovedit de-a lungul anilor a fi în întregime ireproșabil. Dacă nu sunteți complet încântat de găzduirea revânzătorului A2, sunteți protejat de „Garanția de returnare a banilor” oricând.

# 2. SiteGround

The Runner Up și Personal Favorite

Siteground-logoTimp de încărcare: 475s
Uptime: 99,99%
Cost: 45 USD / credit (reduceri de volum disponibile)
Depozitare: 10 GB / cont
A sustine: 24/7 365 Chat live
Banii inapoi garantat: da

Spre deosebire de A2 și HostGator (mai multe despre ele într-o secundă), SiteGround pare să aibă o plăcere perversă în a complica o tranzacție altfel simplă …

În loc să plătiți în avans pentru o cantitate stabilită de stocare și lățime de bandă cu un număr nelimitat de conturi, SiteGround operează pe un sistem de credit în care fiecare credit achiziționat vă permite să configurați un nou cont de găzduire cu 10 GB spațiu web.

Creditele încep de la 45 USD / an (sau 3,75 USD / lună), însă, în funcție de volumul de credite achiziționate, meritați până la 42 USD / an. În ciuda acestei structuri de prețuri în mod admis, SiteGround oferă un serviciu de calitate excepțional de înaltă la un preț rezonabil.

Fiecare cont nou de credit / credit pe care îl achiziționați este echipat cu un transfer de date neschimbat, conturi FTP nelimitate, backupuri zilnice gratuite (un salvator adevărat), conturi de e-mail gratuite, și a CDN gratuit Cloudflare.

Pe deasupra tuturor bunătăților bonus pe care le oferă, SiteGround este cel mai rapid și cel mai de încredere revanzator de pe această listă, cu un timp de încărcare mediu de 475 ms rapid și o durată de viață garantată de 99,99% (ceea ce ne permite să iertăm prețurile lor confuze-ca-iad) ).

Am fost mari fani ai site-ului SiteGround de ceva vreme, iar serviciile lor de găzduire a revanșilor mențin reputația sterlină pe care au construit-o în ultimul deceniu.

# 3: HostGator

Caracteristici excepționale, preț nefericit

Hostgator

Timp de încărcare: 657s
Uptime: 99,99%
Cost: $ 19.95 / mo
Depozitare: 60GB
A sustine: 24/7 365 Chat live
Banii inapoi garantat: da

Deși sunt cel mai scump distribuitor din această listă, am susține că HostGator oferă cea mai mare bătaie pentru buck-ul dvs. și oferă servicii de înaltă calitate, care vă vor menține fericiți și dvs. și clienții ca șuncă în anii următori (nu am înțeles niciodată această analogie ). ����

În timp ce oferă o garanție de disponibilitate de 99,99% (la fel ca toate celelalte gazde din această listă) și un timp de încărcare de 657 ms, unde HostGator strălucește cu adevărat este din abundența de funcții suplimentare și bunătăți bonus pe care le oferă noilor clienți.

Conturi de e-mail nelimitate? Verifica. ✅

Domenii, subdomenii și conturi FTP nemodificate? Verifica. ✅

Asistență clienți bună, cu minte, o garanție de restituire a banilor fără probleme, și o mulțime de caracteristici de securitate? Verifică, verifică și verifică! ✅ ✅ ✅

După ce au folosit și examinat HostGator timp de mai mulți ani, aceștia sunt cu ușurință unul dintre furnizorii noștri de găzduire favoriți pentru revânzători din toate timpurile și veți fi greu să găsiți un serviciu mai accesibil și mai fiabil acolo (aveți încredere în noi, ne-am uitat).

Gânduri finale

Deși oferirea de pachete de găzduire a revânzătorilor clienților existenți se poate dovedi a fi mai dificil decât vă așteptați inițial, este o modalitate excelentă de a genera venituri pasive consistente și previzibile… fără să înveți o nouă abilitate de codificare nebună, să investești în imobiliare sau să te scufunzi în lumea complexă a criptomonedelor.

Și dacă decideți să sari în lumea distribuitorilor care găzduiește primele capete, atunci triplu-câine-îndrăznesc să încercați să găsiți un furnizor mai bun decât cele pe care le-am recomandat aici.

Ca întotdeauna, asigurați-vă că faceți propriile cercetări și conduceți-vă singură diligența înainte de a lua decizia finală și, dacă aveți întrebări, comentarii sau nelămuriri, nu ezitați să le lăsați mai jos și vă vom reveni ca cât de curând posibil.

Sper că acest lucru v-a ajutat, acum ieșiți acolo și începeți să revindeți câteva pachete de găzduire!

Ați putea dori, de asemenea:

  • Cel mai bun Gazduire Web
  • Cel mai bun constructor de site-uri web
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map