15 modalități de a accelera site-ul

Unul dintre cele mai grave lucruri care i se pot întâmpla site-ului tău este să pierzi clienții din cauza problemelor care pot fi prevenite în totalitate. Statisticile din studiul timpului de încărcare a paginii Google din 2017 demonstrează că o secundă poate face o diferență mare în ceea ce privește numărul dvs. de trafic și satisfacția clienților.


În doar o secundă:

 • Vizualizările dvs. pe pagină s-ar putea reduce cu 11 la sută ��
 • Nivelul de satisfacție al clienților ar putea scădea cu 16% ��
 • Puteți experimenta o reducere de 7% a ratelor de conversie ��

Pe parcursul unui an, acea a doua întârziere ar putea duce la o scădere a veniturilor de 2,5 milioane de dolari pentru întreprinderile care în mod normal înregistrează vânzări zilnice de 100.000 USD..

Pe scurt, latență este inamicul performanței site-ului și satisfacția utilizatorului. Cincizeci și trei la sută dintre consumatori afirmă că ar părăsi un site web care a durat mai mult de trei secunde la încărcare.

Ce este latenta si de ce este important?

Există trei componente care contribuie la viteza de livrare a datelor: lățimea de bandă, latența și debitul. În combinație cu conținutul optimizat și codificarea, aceste elemente merg mână în mână. Problemele cu unul le vor afecta pe celelalte.

imaginea care arată latența și viteza rețeleiLățime de bandă este conducta peste care călătoresc datele dumneavoastră. Lățimea de bandă îngustă reduce cantitatea de informații care călătorește peste acea conductă la un moment dat. Aceasta duce la probleme cu latența și afectează randamentul.

website latență este definit ca timpul necesar informațiilor pentru a face călătoria dus-întors de la browser la server și din nou la utilizator. tranzitată este cantitatea de date care călătorește pe un server într-o perioadă de timp stabilită.

Este echilibrul optim de latență (scăzut) și lățime de bandă (mare), ceea ce duce la o livrare eficientă și un randament mai bun. În cazul în care soldul este nefavorabil, timpul de încărcare a paginii de pe site-ul dvs. va fi mai lent, iar furnizarea datelor va fi întârziată.

Ceea ce contribuie la rate mari de latență?

 • Propagare. Acesta este durata necesară pentru ca pachetele de date să călătorească de la o sursă la alta.
 • Mediu de transmisie. Am parcurs un drum lung din zilele de apelare, dar suportul de transfer afectează încă latența. Chiar și astfel de progrese tehnologice precum fibra optică și WAN au limitări fizice care afectează viteza de livrare a conținutului.
 • Routere. Ceea ce putem face cu un clic de mouse sau tastând o adresă URL pune în mișcare un lanț de evenimente care ne permite să accesăm internetul. Pentru ochii utilizatorului obișnuit, o cerere este făcută și onorată la viteza luminii. Cu toate acestea, depinde de capacitatea routerului nostru de a analiza corect anteturile pachetelor și alte informații.

Cu cât rețeaua este mai distribuită, cu atât un pachet trebuie să treacă de la router la router. Aceasta contribuie la latență ridicată.

 • Depozitare. Întârzierile apar de fiecare dată când un pachet de date este reușit sau stocat. Procesul este complicat în continuare de numărul de întrerupătoare și poduri întâlnite între cererea inițială a browserului și livrare. Consultați conexe – cel mai bun stocare în cloud
 • Formatarea Modul în care configurați fișierele și gestionați bazele de date WordPress va afecta modul în care instrucțiunile și codul sunt citite și procesate. Codul curat, slab și elegant duce la eficiență și viteză.
 • Tipuri și dimensiuni de fișiere. Este rezonabil că fișierele mai mici și formatarea mai simplă vor traversa o rețea mai rapid și mai eficient. Site-urile care sunt grele pe grafică și alte suporturi bogate conțin un conținut care apare mai mult și afectează modul în care paginile rapide se pot încărca complet. Acesta este motivul pentru care este important să comprimați fișierele site-ului dvs. web.

Avantajele optimizării site-ului dvs. web

Indiferent dacă decideți să utilizați un constructor de site-uri de înaltă calitate, să angajați un designer web sau să vă construiți pagina web pe cont propriu, având în vedere că securitatea și rapiditatea prin design vor îmbunătăți aspectul și livrarea conținutului dvs. Acest lucru ajută cu Optimizare SEO și oferă o mai bună experiență de utilizator (UX).

Studiile arată că poate dura până la 22 de secunde pentru ca un site web mobil să încarce complet pagina medie de destinație. Imaginați-vă marginea pe care o veți avea peste concurență dacă vă puteți radia timpii de încărcare până la șapte secunde sau mai puțin.

15 modalități prin care poți crește viteza web astăzi

Serverele de astăzi pot livra timpi de încărcare care se măsoară în milisecunde decât în ​​secunde. Pe lângă controlul tehnologiei care oferă conținutul dvs. web vizitatorilor, puteți implementa o serie de modificări și modificări pentru a asigura o încărcare constantă, rapidă a paginilor și un UX general mai satisfăcător..

Iată 15 moduri prin care puteți crește viteza site-ului dvs. și nu vor elimina deloc calitatea conținutului sau estetica site-ului..

1. Activați compresia fișierelor

Compresia fișierelor nu este nimic nou. Cu toții am întâlnit fișiere prea mari pentru a putea fi descărcate la care vom putea accesa după ce au fost comprimate. Aceeași idee vă poate ajuta site-ul dvs. web să se încarce mai rapid folosind compresia Gzip.

Pentru a efectua acest lucru prin instalarea pluginului de compresie pentru sistemul dvs. de gestionare a conținutului sau manual prin fișierul .htaccess. Acest lucru va funcționa pentru CSS, JS, XML și HTML adăugând următorul cod:

AddOutputFilterByType DEFLATE text / simplu
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / xml
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml
Aplicație / javascript de tip AddOutputFilterByType DEFLATE
Aplicație AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

2. Eliminați plugin-urile și extensiile inutile

Când construiți site-ul pentru prima dată, este tentant să instalați și să încercați o serie de plugin-uri, unele dintre ele sunt grozave, dar multe altele ajung să adune praf în directoarele noastre. Faceți o regulă pentru a dezinstala imediat orice plugin și extensii vechi, inutile sau neacceptate și extensii. Dezactivarea lor poate părea o opțiune mai ușoară, dar asta poate cauza probleme de securitate și vă poate pune în pericol încălcările și exploatările.

Este extrem de importantă atunci când vine vorba de securitatea site-ului web, concentrându-se doar pe instalarea doar a celor mai bune plugin-uri WordPress, în timp ce eliminarea celor inutile.

3. Optimizați HTTP

Există două modalități prin care puteți îmbunătăți timpii de încărcare a paginii prin optimizarea HTML. Primul este să minimizați solicitările dvs. HTTP. Puteți realiza acest lucru în mai multe moduri:

 • Utilizați CSS în loc de imagini ori de câte ori este posibil
 • Combinați fișierele CSS, JS și HTML pentru a evita balonarea și redundanța
 • Proiectați pagini simple, curate și cu mai puține elemente
 • Activați stocarea în cache
 • Reduceți numărul de redirecționări prin ștergerea paginilor vechi și a linkurilor stricate

Al doilea mod prin care poți optimiza HTML este activând Keep-Alive. În mod normal, fiecare cerere de fișier inițiază o acțiune separată. Activând HTML Keep-Alive, creați o conexiune deschisă care rămâne așa până când toate cererile browserului sunt respectate. Copiați acest bit de cod simplu în fișierul dvs. .htaccess, înconjurat de etichetele de deschidere și închidere corespunzătoare:

IfModule mod_headers.c
Set antet Conexiune menținută în viață
IfModule

4. Instalați o rețea de livrare de conținut (CDN)

Rețele de livrare de conținut (CDN) reduce timpul de încărcare a paginii în același mod ca serverele. Aceste rețele sunt răspândite în diferite puncte de pe glob, permițând cuiva din acea geolocație să acceseze site-ul dvs. mai aproape de casă.

Multe servicii de găzduire includ un CDN ca parte a serviciului lor, așa că verificați disponibilitatea înainte de a vă conecta cu oricine. Vezi conexe – cele mai bune CDN-uri canadiene

5. Activați Cache-ul

Caching-ul lasă o copie a paginii tale web pe browserul utilizatorului până când pagina este actualizată și conținut actualizat. Aceasta înseamnă mai puține solicitări HTTP și pagini de încărcat. Când activați memoria de cache, puteți reduce timpii de încărcare a paginii cu 1,5 secunde. Într-o epocă în care fiecare secundă contează, aceasta reprezintă o diferență uriașă.

Caching-ul în WP poate fi activat cu pluginul Rocket sau printr-unul dintre pluginurile gratuite, cum ar fi WP3 Total Cache sau Super Cache. Cei care folosesc HTML pot activa memorarea în cache prin Etags, Expire sau alte metode. Utilizatorii Drupal pot efectua activarea cache-ului urmând aceste instrucțiuni.

6. Minimizați codul JS și CSS

Puteți îmbunătăți timpii de încărcare a paginii dvs. reducând cantitatea de codificare necesară pentru a efectua o acțiune. Începeți prin a crea un fișier separat pentru JS și CSS, apoi lucrați pentru a reduce spațiul alb, ștergeți comentariile inutile și combinați fișierele sau liniile de comandă acolo unde este posibil. Dacă nu sunteți sigur cum puteți minimiza codul fără a crea alte probleme, există instrumente de reducere care pot identifica și corecta codarea balonată.

7. Angajează Asynchronous JS and CSS File Loading

După ce codul dvs. este slab și eficient, puteți regla modul în care fișierele sunt încărcate pe pagina dvs. prin încărcare asincronă. Acest lucru schimbă modul în care conținutul este încărcat pe pagina dvs., făcându-l mai eficient.

Vedeți, majoritatea browserelor gestionează cererile prin încărcarea paginilor în ordine, pe rând. Aceasta este cunoscută sub numele de încărcare sincronă a paginii. De fiecare dată când browserul întâlnește o pagină sincronă, aceasta oprește toate celelalte activități până când pagina actuală este complet încărcată. Cu încărcarea asincronă, browserul dvs. este capabil să gestioneze simultan unele solicitări, ceea ce înseamnă timp de încărcare a site-urilor mai scurt.

Majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului au un mecanism care permite activarea încărcării fișierelor CSS și JS asincrone. De exemplu, WordPress are o filă „Fișiere statice” pe pluginul lor Rocket, care vă va permite să activați această funcție bifând casetele corespunzătoare din secțiunea „Render -block CSS / JS”. Utilizatorul non-WP poate activa acest lucru în JS folosind atributul async sau difer. Pentru CSS, încercați să scrieți stiluri pentru primul ecran din capul html pentru a permite încărcarea asincronă a primei pagini.

Încărcarea JavaScript amânată poate produce aceleași rezultate și poate fi activată în aceeași secțiune a panoului WP Rocket ca și preferințele de încărcare. Dacă executați un site pe HTML, puteți amâna încărcarea JS plasând un apel la fișierul extern chiar înainte de eticheta corpului pe codul dvs. astfel:

8. Optimizați fișierele de imagine

Unul dintre cele mai mari hog-uri de resurse și baze de date sunt imaginile. Sigur, fotografiile se vor adăuga la conținutul dvs., dar prea multe vor afecta, de asemenea, viteza și vor conduce traficul. Dacă trebuie să includeți imagini pe site-ul dvs. web, alegeți una sau două, reduceți dimensiunea și tipul fișierului lor la ceva mai eficient, cum ar fi .jpeg sau faceți-le într-un colaj, mai degrabă decât într-o galerie de imagini separate. Puteți, de asemenea, să le mutați pe o platformă creată pentru imagini, cum ar fi InstaGram, și un link simplu către acea platformă de pe site-ul dvs. Web.

Același lucru este valabil și pentru conținutul video, care poate fi eliminat pe un canal YouTube. Ambele soluții vor ajuta, de asemenea, cu SEO, deoarece le puteți optimiza separat, folosind o combinație de etichete alt pentru indexarea imaginilor și conținut video și SEO pe pagina pentru optimizarea generală a paginii. Unul dintre favoriții noștri este Optimizilla.

9. Dezactivați conexiunea rapidă și limitați acțiunile de socializare

Vorbind despre social media și imagini, ai face bine să dezactivezi link-urile fierbinți de pe pagina ta web și să limitezi share-urile de social media. A doua sugestie pare contrară a tot ceea ce știți despre dovada socială, conștientizarea și implicarea, dar puteți găsi un echilibru care vă va susține prezența pe social media fără a afecta performanța.

Aceasta ne conduce la problema hotlink. Hotlinks-urile sunt un pic de tehnologie care permite altor persoane să-ți ia conținutul și să-l folosească pe propriul site web sau pe platforma de socializare. De asemenea, crește inadvertent utilizarea resurselor.

În loc să vă conectați la imagini sau conținut de pe un alt site web sau să permiteți furtul dvs., descărcați-le și salvați-le pe serverul dvs. Poate părea contra-intuitiv, dar conectarea la alt conținut al site-ului web poate avea consecința neintenționată de a permite altei persoane să potențializeze performanțele site-ului să afecteze propriul dvs..

10. Reduceți scripturile externe

Adăugarea de scripturi externe la codul JS crește numărul de solicitări HTTP, ceea ce scade viteza site-ului. Unele scripturi externe sunt necesare, deci nu trebuie să le eliminați complet. Pingdom vă permite să testați fiecare legătură externă pentru a determina care provoacă o problemă.

Înainte de a adăuga link-uri externe la conținutul dvs. web, asigurați-vă că site-ul sursă este fiabil sau puteți aduce problemele lor acasă pe platforma dvs..

11. Găsiți și remediați legături rupte

Orice legături sparte care se termină cu redirecționări sau mesaje de eroare pot afecta UX. Cu toate acestea, acest sfat se referă la linkurile conținute în fișierele dvs. de imagine, JS sau CSS. Căutați și testați legăturile în rubrica fișierelor CSS și în adresa URL a sursei JavaScript. Puteți să le căutați manual, examinând jurnalele serverului sau utilizând un instrument de verificare a legăturilor.

12. Optimizați-vă bazele de date

Stocarea voluminoasă a fișierelor contribuie cu siguranță la o performanță lentă. Vrei o înregistrare completă a fiecărei acțiuni în scopuri de securitate, dar de fiecare dată când un plugin sau o altă caracteristică salvează date, se acumulează în baza de date. Imaginează-ți toate acele pingbacks-uri, comentarii spammy sau inutile și postează reviziile acumulate și ai o idee bună despre problemă.

optimizarea bazei de date

Pentru a evita această problemă, efectuați copii de rezervă obișnuite, urmate de epurări pentru a scăpa de date excesive, fără a suferi consecințe nedorite.

13. Folosiți teme ușoare

Ați fi uimit de diferența doar de a schimba tema dvs. de la ceva neplăcut și încărcat de cod într-un cadru ușor. Dacă site-ul dvs. web pare lent și toate celelalte elemente sunt bine, încercați să utilizați o temă mai nouă și mai ușoară. Aceasta înseamnă să te scufunde mai profund în istoricul performanței temei, mai degrabă decât să mergi doar pentru ceva care arată destul de bine.

Ca și în cazul pluginurilor, asigurați-vă că dezinstalați tema veche, în loc să o dezactivați.

14. Alegeți un sistem bun de gestionare a conținutului

Sisteme de gestionare a conținutului (CMS) sunt esențiale pentru menținerea vitezei și performanței fiabile. Cel mai popular de departe este WordPress, dar există și Joomla, Drupal și multe altele. Acestea oferă avantajul optimizării conținutului și disponibilitatea pluginurilor sau funcțiilor care îmbunătățesc performanța.

15. Alegeți-vă serviciul de găzduire cu ochii pe performanță

Poate fi tentant să găsești un serviciu de găzduire ieftin. Până la urmă, pâinea și untul tău se află în platforma ta, nu? Cu toate acestea, niciodată optimizarea tuturor celorlalte componente care contribuie la performanța eficientă nu contează dacă platforma dvs. de găzduire este în standard.

Aceasta înseamnă nu numai să alegeți un plan care vă va permite să gestionați vârfurile de trafic și creșterea, dar și să găsiți un furnizor cu tehnologia care să susțină performanța. Planurile de găzduire partajate sunt în regulă dacă tocmai începeți și utilizați mai mult conținut static. Cu toate acestea, viteza și disponibilitatea resurselor depinde uneori de a avea vecini buni.

Ori de câte ori este posibil, optați pentru o rețea privată virtuală de calitate (VPN) sau a server dedicat. Acest lucru vă va oferi resursele, stocarea și disponibilitatea necesare pentru a reduce timpul de inactivitate și latența.

Nu uitați despre testare și evaluare continuă

Să știi ce să modifici și când depinde să știi ce probleme afectează timpii de încărcare a paginii și viteza generală de livrare a conținutului. Unele servicii de găzduire au încorporat instrumente pe care le puteți utiliza pentru a măsura performanța site-ului web. Există, de asemenea, o serie de metode și instrumente pe care le puteți utiliza pentru a măsura latența și timpul de încărcare a paginii.

Indiferent de metoda sau instrument pe care îl utilizați, asigurați-vă că testați dintr-o varietate de locații. Este de acord că serverele situate mai departe de sursă vor dura mai mult pentru a livra conținut. Testarea geografică dintr-o serie de locații vă va ajuta să măsurați ratele de latență. Când efectuați testul de viteză, faceți atât cu CDN activat, cât și dezactivat. Acest lucru vă va ajuta să evaluați eficiența CDN-ului și a altei tehnologii.

cum funcționează un cdn

Unul dintre cele mai comune și eficiente instrumente de testare a vitezei este Pingdom. Acest instrument online gratuit este un mod ușor de a determina o serie de probleme cu performanța site-ului și viteza. Trebuie doar să introduceți adresa URL și locația serverului în caseta de căutare și să apăsați pe „Start Test”. Puteți achiziționa, de asemenea, un abonament premium pentru testarea în profunzime a uptime-urilor și a tipurilor de conținut din mai mult de 70 de locații server.

Acesta este un exemplu de test ping folosind DNS-ul public al Google:

$ ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 octeți de date
64 octeți de la 8.8.8.8: icmp_seq = 0 ttl = 56 timp = 54.524 ms
64 octeți de la 8.8.8.8: icmp_seq = 1 ttl = 56 timp = 43.423 ms
64 octeți de la 8.8.8.8: icmp_seq = 2 ttl = 56 timp = 50.773 ms

Un instrument de urmărire va urmări călătoria pachetului de la server la server, măsurând ruta de la browser la gazdă și identificând orice blocaje sau alte probleme.

Iată un exemplu de raport de comandă traceroute folosind același Google DNS:

$ traceroute 8.8.8.8
traceroute la 8.8.8.8 (8.8.8.8), 64 hops max, 52 pachete de byte
1 192.168.0.1 (192.168.0.1) 6.632 ms 9.659 ms 10.089 ms
2 10.89.0.1 (10.89.0.1) 29.867 ms 14.293 ms 30.259 ms
3 blk-212-126-117.eastlink.ca (173.212.126.117) 20.677 ms 19.575 ms 20.155 ms
4 ns-hlfx-dr002.ns.eastlink.ca (24.215.102.161) 30.093 ms 29.371 ms 30.796 ms
5 ns-hlfx-br002.ns.eastlink.ca (24.215.102.221) 29.540 ms 29.516 ms 29.989 ms
6 ns-hlfx-br001.ns.eastlink.ca (24.215.102.9) 26.678 ms 29.203 ms 30.787 ms
7 google.eastlink.ca (24.215.101.10) 49.027 ms 49.196 ms 90.601 ms
8 209.85.241.127 (209.85.241.127) 49.999 ms
72.14.239.75 (72.14.239.75) 48.939 ms
72.14.235.169 (72.14.235.169) 46.823 ms
9 google-public-dns-a.google.com (8.8.8.8) 49.465 ms 45.436 ms 43.772 ms

Vorbind despre Google, au și un instrument gratuit pentru testarea site-urilor web pentru probleme de viteză și performanță. Puteți accesa site-urile lor PageSpeed ​​Insights aici.

Testarea nu este o operație o singură dată. Website-ul dvs. ar trebui să fie monitorizat în permanență folosind automatizare și unele instrumente disponibile pentru testarea performanței și vitezei. pentru ca rezultatele să aibă vreun sens. Acest lucru vă va ajuta să identificați orice probleme înainte de a deveni probleme costisitoare.

Gânduri finale

Pe măsură ce rețelele devin mai aglomerate și distribuite, latența devine mai probabilă. Scopul nostru este să vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți performanța și viteza site-ului. Pe lângă alegerea celui mai bun serviciu de găzduire web pentru nevoile și bugetul dvs., optimizarea conținutului și modul în care este livrat va merge mult până la eliminarea multor cauze ale perioadei de oprire și a performanței lente..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector