Recenzie Cloud HostGator – Este mai rapid și mai de încredere? (2020)

hostgator cloud reviewCloud HostGator: Recomandat


HostGator Cloud este o versiune „actualizată” a opțiunii lor de găzduire partajată.

Potrivit acestora, ar trebui să fie mai rapid și mai scalabil decât găzduirea lor obișnuită.

În primul rând, a furnizat 100% uptime în ultimele patru luni, limitând o performanță excelentă de 24 de luni. De asemenea, HostGator Cloud nu face niciun compromis cu privire la viteză, oferind timp mediu de încărcare a paginilor de doar 399ms.

Asistența prietenoasă a clienților și migrațiile gratuite ale site-ului fac din aceasta una dintre cele mai bune opțiuni pe care le-am revizuit.

Doar fiți la curent cu taxele suplimentare care ar putea apărea atunci când este momentul să efectuați plata sau reînnoirea planului.

Iată o analiză aprofundată a performanței HostGator Cloud în ultimele 24 de luni.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU:Cele mai multe gazduire nelimitată
VITEZĂ:399ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME:99,99% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE:Chat live 24/7
APPS:WordPress, Joomla, Drupal și Magento
CARACTERISTICI:Lățime de bandă și stocare neschimbată, conturi de e-mail, domeniu gratuit anul I
PLANE DE ACASARE:Servere partajate, Cloud, WordPress, VPS și dedicate
TRANSFER SITE:Transfer unic de site gratuit
Pricing:Începând de la 2,74 USD / lună (se reînnoiește la 8,95 USD / lună)

Beneficiile utilizării HostGator Cloud

Încă de la început, HostGator Cloud ne impresionează cu timpul de funcționare și de încărcare a paginilor stelare.

Serverele lor sunt dotate cu funcții suplimentare pe care nu le găsești de obicei cu mulți dintre concurenții lor.

În plus, acestea aruncă o reducere exclusivă care reduce prețurile pentru această gazdă avansată la cele mai mici niveluri din industrie.

Iată câteva dintre cele mai importante elemente:

1. Timp de utilizare foarte puternic de 99,99% (în ultimele 24 de luni)

HostGator Cloud a postat o medie uptime de 99,99% în ultimele 24 de luni. Asta sună impresionant, deoarece este: în ultimele cinci luni s-au înregistrat cinci scoruri succesive 100% peste tot.

Pe parcursul perioadei noastre de urmărire de 24 de luni, uptime-ul lor a scăzut sub pragul lor de garanție de 99,90% o singură dată. Iulie 2018 a fost chiar sub pragul cu o durată de utilizare de 99,89%.

Iată cum funcționează garanția de funcționare:

Dacă timpul de utilizare mediu al lunii este sub 99,90%, puteți obține un credit de plată pentru întreaga lună. Întreținerea planificată și alte evenimente unice, fluke sunt excluse. Dar este bine să știi că aceștia stau de bunăvoie în spatele clienților lor nu vor fi penalizați dacă performanțele de găzduire alunecă temporar.

Dacă utilizați unul dintre serverele VPS sau serverele dedicate, sunteți, de asemenea, acoperit de o altă garanție de rețea (specificată în termenii lor).

Ultima durată medie de utilizare de 12 luni pentru HostGator Cloud:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

performanță-nor-24 luni Hostgator-Site-ul de testare live: hostingfacts-owp.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Top 5 Timp de încărcare (doar 399ms)

HostGator Cloud oferă câteva avantaje în plus față de serverele sale partajate standard. Cea mai mare, însă, este viteza.

Aceștia susțin „timp de încărcare de până la 2x mai rapid” datorită unei varietăți de funcții suplimentare, inclusiv „servere cu densitate mică, hardware premium și mai multe straturi de memorie în cache”.

Planurile partajate de HostGator au intrat în acest departament, publicând un timp de încărcare dezamăgitor de scăzut la 1113ms. Sincer, este prea scăzut pentru a recomanda – să durezi cel puțin o secundă pentru a încărca pagini (chiar înainte de a adăuga text sau imagini peste ele).

În mod evident, am fost îndoielnici dacă HostGator Cloud ar putea furniza „timp de încărcare de 2 ori mai rapid”. Însă, după 24 de luni de urmărire a timpului mediu de încărcare, trebuie să spunem – au fost livrate.

Media de 24 de luni de la HostGator Cloud, de doar 399 ms, este suficient de bună pentru a le plasa confortabil în topul celor mai rapide cinci gazde web. Verificați-vă singur în defalcarea de la luna la luna de mai jos.

Iată media timpului de încărcare din ultimele 16 luni:

HostGator-Cloud-2019-2020-statisticiViteza medie HostGator Cloud 2019-2020 | Vezi statistici

HostGator Cloud este pornit, combinând timpul de funcționare de încredere cu serverele rapide. Acestea sunt două căsuțe importante bifate.

3. Prețuri speciale la reducere – exclusiv pe hostingfacts.com

Timpul de funcționare și viteza paginii de HostGator Cloud și-au scos din apă serverele partajate.

Deci, de ce nu mai mulți oameni doar fac upgrade la versiunea Cloud? Ei bine, bani.

Prețul publicizat pentru această opțiune Cloud începe de la 2,95 USD / lună și crește la 9,95 USD / lună. Rețineți că acest preț se aplică și pe termen mai lung, de trei ani. (Mai multe despre cele de mai jos în secțiunea „Cons.”)

În schimb, prețul mai mare transformă unii utilizatori în sticking cu hostingul partajat.

Din fericire, există câteva vești bune. HostGator a oferit o reducere exclusivă pentru a reduce prețurile HostGator Cloud la doar 2,99 USD / lună.

Asta înseamnă că plătiți esențial tarifele de găzduire partajate, dar veți primi un serviciu MULTE mai bun în schimb. Rețineți că această reducere se aplică numai planurilor de una, trei și șase luni. După acel termen inițial, prețul va crește la rata de reînnoire de 8,95 USD pe planul cel mai mic.

4. Gazduire foarte user-friendly

HostGator Cloud reușește să lovească un teren de mijloc frumos al unui serviciu prietenos pentru începători, care să funcționeze ca unul avansat.

Iată ce ne referim:

Lățimea de bandă și spațiul de stocare sunt „nedeterminate” pe fiecare plan Cloud. Este aproape necunoscut în ceea ce privește opțiunile mai puțin costisitoare. În esență, înseamnă că nu ești penalizat pe măsură ce site-ul tău crește și crește și crește.

De obicei, site-urile mai mari necesită mai multe resurse, ceea ce te împinge către un plan mai ridicat și mai scump. Dar nu cu HostGator Cloud. În schimb, singura dvs. limitare majoră la fiecare plan este numărul de site-uri pe care doriți să le găzduiți.

Așadar, dacă intenționați să găzduiți un singur site, puteți să accesați opțiunea „cea mai ieftină” și să fiți în continuare bine atunci când site-ul dvs. de pornire devine unul de top.

Cealaltă veste bună este că nici nu poți fi penalizat sau taxat pentru că ai folosit resurse suplimentare.

Comparați-o cu o gazdă WordPress administrată precum WP Engine. Sigur, sunt în mare parte minunați. Însă, de asemenea, aceștia au taxe de „băutură” care te lovesc dacă site-ul tău începe să depășească limitele planului lunar.

Și mai rău, aceste taxe sunt adesea automate. Așadar, dacă aveți o lună bună și vârfuri de trafic, în principiu sunteți penalizați.

HostGator Cloud, pe de altă parte, oferă mai multe prețuri „all-in”, care sunt rare de la gazdele mai ieftine, care vă ajută doar să câștigați câțiva dolari pe lună..

5. Extras GRATUIT: Managementul resurselor serverului, monitorizarea și migrațiile site-ului

HostGator Cloud este rapid, deoarece nu se bazează pe serverele de bază.

Fiecare centru de date este susținut cu memorie în cache integrată, gestionarea resurselor cloud și oglindirea datelor. Toate aceste funcții colaborează pentru a optimiza viteza de încărcare, gestiona alocarea resurselor și asigura disponibilitatea. În engleză, înseamnă că serverele pot lucra împreună cu browserul unui vizitator pentru a limita numărul de resurse care trebuie trimise înainte și înapoi.

HostGator Cloud introduce și monitorizarea serverului și „failover” automat pentru a vă asigura că, dacă apar probleme hardware, veți ști despre aceasta ASAP și există un Plan B în loc pentru salvarea site-ului dvs..

Accesul cPanel este inclus în fiecare plan, împreună cu noi conturi de e-mail. În plus, veți obține un site gratuit sau migrare cPanel de la gazda dvs. web existentă.

Toate opțiunile de găzduire HostGator Cloud includ o singură migrare gratuită a site-ului. Unii alți furnizori de servicii de găzduire vor efectua gratuit migrații suplimentare, în timp ce mulți alții te fac să plătești pentru orice migrație. Deci HostGator Cloud se încadrează undeva la mijloc.

Dacă doriți să mutați mai multe site-uri decât acestea, o vor face pentru un cost estimat de ~ 25 $ / site. Cu toate că, poate depinde puțin de dimensiunea sau numărul de fișiere.

Din păcate, există o serie de site-uri pe care HostGator nu le poate muta pentru tine. Acestea includ, de obicei, site-uri care nu au FTP și / sau baze de date. Lista scurtă include orice de la VistaPrint, Intuit, Wix, Google Sites, Microsoft Office sau MobileMe.

6. Suport bun, prietenos

HostGator oferă asistență 24/7/365 printr-o bază de cunoștințe și o mulțime de tutoriale video, asistență telefonică și chat live.

Le-am testat chatul live, tastând numele și interogarea inițială. Nu trebuia decât să așteptăm în jur de cinci minute pentru ca Puneeth să ne conecteze și să ne ajute.

În general, Puneeth a fost foarte prietenos și a răspuns la majoritatea întrebărilor noastre.

Asistență pentru clienți Chat Live HostGator Cloud LiveAsistență pentru clienți Chat Live HostGator Cloud Live

Până când a venit să răspundă la câteva întrebări din jurul migrațiilor site-ului.

Majoritatea gazdelor web pe care le-am analizat vor oferi cel puțin o migrație gratuită a site-ului. HostGator Cloud urmează această tendință.

Cu toate acestea, dacă alte gazde nu vor muta mai multe site-uri gratuit, de obicei, există o taxă simplă pentru ca site-urile să fie mutate pentru tine.

Puneeth nu a reușit cu adevărat să ne ofere un răspuns direct cu privire la costurile pentru mai multe migrații. El a afirmat că, de obicei, se reduce la dimensiunea sau numărul de fișiere și alte câteva detalii.

Am sfârșit prin a reîmprospăta sesiunea de chat live și a încercat din nou. De această dată, am primit în sfârșit un răspuns la migrații: aproximativ 25 $ / site.

Așadar, în general, suportul pentru chat-ul live a fost un pic neplăcut, dar a putut să răspundă la toate întrebările noastre.

Există o ultimă veste bună aici. Când am revizuit pentru prima dată HostGator, ei nu au oferit niciun suport de socializare.

Dar suntem bucuroși să vă anunțăm că acum sunt foarte responsabili în materie de socializare, răspunzând problemelor individuale de mai multe ori pe zi:

Asistență Social Media HostGator CloudAsistență Social Media HostGator Cloud

Acum aveți o mulțime de opțiuni diferite pentru a obține un răspuns rapid de la HostGator.

Contra de a utiliza HostGator Cloud

Performanța HostGator Cloud a fost în mare parte impresionantă. Cu toate acestea, există două manevre în palmares.

Primul este prețurile mai mari pentru planurile pe termen scurt și ratele mari de reînnoire atunci când primul termen expiră. A doua problemă majoră este aceea că se pare că au preluat câteva servicii suplimentare și vă fac să vă plătiți acum.

Iată o imagine de ansamblu:

1. Creșterea prețurilor introductive & Rata de reînnoire ridicată

Puteți face economii mari la găzduire dacă știți să navigați în planurile comune de tarifare care afectează industria.

Primul este rata introductivă inițială pe care o vedeți pe site-ul gazdei. De obicei, este un preț lunar destul de mic. Cu toate acestea, captura este că, de obicei, va trebui să plătiți în avans cel puțin doi sau trei ani pentru a profita.

O opțiune lunară mai scurtă, chiar dacă o oferă, poate fi uneori de două sau trei ori mai mare decât costul.

De exemplu, HostGator Cloud va costa 3,58 USD / lună 36 luni (sau 2,74 USD / lună cu reducerea noastră pe termen mai scurt) care se reînnoiește la 8,95 USD / lună.

cost de cloud hostgatorHostGator Cloud Gazduire prețuri pe termen lung

Cu toate acestea, după ce găsiți o gazdă care vă place, probabil că este mai bine să blocați în rata de trei ani cât mai mult timp posibil. Iata de ce.

A doua problemă comună a prețurilor în industria de găzduire este rata ridicată de reînnoire. În acest caz, la încheierea termenului inițial, planul dvs. se va reînnoi automat la 8,95 USD / lună pentru exact același serviciu. Nu primiți în mod necesar nimic în plus sau un serviciu mai bun. Sunt doar bănci care nu schimbă gazdele din acel moment.

Așadar, asigurați-vă că vă place gazda cu care mergeți. Și apoi, plătiți pentru cel mai lung termen posibil pentru a vă menține rata lunară scăzută.

Prețuri cloud HostGator, planuri de găzduire & Idei sumare

planuri de norPrețuri și planuri Cloud HostGator

Iată o prezentare rapidă a planurilor HostGator Cloud oferite:

 • Hatchling Cloud: Acest plan începe de la 2,74 USD pe lună cu reducerea noastră (nu 3,58 USD). Suporta 1 site, 2 GB memorie, 2 CPU core, un certificat SSL gratuit, spațiu de stocare nemodificat și lățime de bandă.<- Am folosit acest plan pentru site-ul nostru de testare.
 • Baby Cloud: Acest plan începe de la 3,21 USD pe lună. Acceptă site-uri nelimitate, memorie 4FB, 4 CPU core, certificat SSL gratuit, spațiu de stocare nemodificat și lățime de bandă.
 • Business Cloud: Acest plan începe de la 7,18 USD pe lună. Suporta domenii nelimitate, memorie de 6 GB, 5 procesoare de bază, certificat SSL gratuit (pozitiv), IP dedicat gratuit, instrumente SEO gratuite, spațiu de stocare nemodificat și lățime de bandă.
 • Ușor de înregistrare: Procesul de înregistrare este o adiere!
 • Metode de plata: Puteți plăti cu cardul de credit sau PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: În ciuda lățimii de bandă și a stocării neschimbate, nu puteți utiliza peste 25% din sistemul lor timp de peste 90 de secunde. Ratele de reînnoire sunt mai mari decât cele normale. Și anumite tipuri de site-uri fără FTP nu pot fi migrate de echipa lor.
 • upsells: Pe parcurs există câteva urări.
 • activare cont: Este posibil să fie nevoie de până la 24-48 de ore pentru activarea conturilor în unele cazuri.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Proces de instalare extrem de ușor, cu un singur clic, dintre cele mai populare aplicații disponibile.

Vă recomandăm HostGator Cloud?

Da facem.

HostGator Cloud reușește să facă câteva lucruri cu adevărat bine. Sunt extrem de ușor de utilizat și de ieftin cu reducerea noastră. În același timp, veți obține unele dintre cele mai bune performanțe de funcționare și încărcare a paginilor pe care le-am văzut după examinarea a peste 30 de alte gazde.

De asemenea, asistența clienților a fost solidă.

Așadar, în ciuda ratelor de reînnoire fiind puțin mai mari și a unor eventuale taxe suplimentare, faptul că acest plan este redus la aproximativ același preț ca și opțiunile lor partajate face ca acesta să nu crească.

P.S. Ai mai folosit HostGator Cloud? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map