Revisió de l’espai – Tot el que cal saber (2020)

La vida és dura. Alguns dies us desperteu, camineu a la cuina i obriu l’armari per intentar agafar un bol per llençar el vostre deliciós cereal. A mesura que aneu a obrir l’armari toca música nefasta i el terra comença a tremolar …


inundacions de plàstic

Tot el vostre tupperware us saluda durant tot el dia amb una abraçada molt gran. Sabeu que serà un mal dia.

T’asseus i plores. Ha estat un matí dur, realment un mes dur. Si som sincers, en general aquest any ha estat difícil.

Tot el que pots pensar és com Avui heu de crear un lloc web per al vostre cap i la idea d’intentar dominar l’art de crear un lloc web sembla maleïda gairebé impossible.

Fer una pausa de moment: respirar profundament, retenir-lo, alliberar-te … sentir-te millor ara? Bé. Aquest és el mateix tipus de sensació que tindreu quan utilitzeu Espai d’espai. Només facilita la vida.

Visiblement emocionat, veieu com de senzill és fer un lloc web bonic de forma ràpida i senzilla amb Squarespace. Un somriure s’escampa per la vostra cara mentre t’adones que tot anirà bé. Resultat de la imatge de smiley

El Baix-Baix

Desenvolupament web amb imatge vectorial htmlSi busqueu una forma de construir un lloc web net i senzill dins d’una plantilla el més ràpidament possible, Squarespace és el creador de llocs web adequat per a vosaltres..

És més fàcil i ràpid crear un bell producte acabat amb Squarespace que en qualsevol altre lloc. El que li manca de característiques, el que fa que sigui fàcil la utilització i el producte acabat.

Si voleu l’oportunitat de crear un lloc web totalment personalitzat amb una fantàstica atenció al client i una gran comunitat per ajudar-vos a construir un lloc web, també heu de consultar Wix.

Wix difereix de Squarespace, ja que és un llenç realment en blanc on es pot crear el lloc web exacte previst. Tot i que és una mica més difícil d’utilitzar: les opcions són infinites.

Tot es refereix a les preferències personals i al tipus de lloc web que voleu crear.

Per a qui és Squarespace

La idea de crear un lloc web pot ser aclaparador si no ho heu fet mai. Tanmateix, no tenir experiència prèvia o formació no és un obstacle a l’hora de construir llocs web al segle XXI.

El fet és que a vegades el teu cap entra i demana ajuda per construir un lloc web per mostrar la seva col·lecció de caps de nines. En escenaris com aquest, heu de dirigir-vos a grans creadors de llocs web com ara Squarespace …i molt possiblement les autoritats.

Squarespace està dissenyat per a persones amb ganes de crear llocs web bonics i professionals mínim esforç. La possibilitat de personalitzar-ho tot no és la prioritat de Squarespace, però el que fa és oferir una col·lecció diversa de plantilles que es poden editar fàcilment per crear el que teniu en compte..

Arrossegar i deixar anar

icona arrossega i deixa anar

Hi ha nombrosos serveis de desenvolupament de llocs web que tenen una funcionalitat arrosseguada i solta. Wix i Weebly són els altres grans protagonistes de l’àrea de generació de llocs web d’arrossegar i deixar anar. Agafeu un element que voleu crear a la pàgina i l’arrossegueu fins on vulgueu.

Ho arrossegueu i el deixeu caure!

Wix permet la llibertat de crear qualsevol cosa que desitgi. Amb aquesta llibertat, arriba un mar d’opcions aclaparadores i presenta l’oportunitat d’embolicar molts aspectes del lloc web que esteu construint.

La interfície de disseny de Squarespace és tan senzilla com resulta. Agafeu un element que vulgueu crear a la plantilla preestablerta i el podeu col·locar en una posició predeterminada. Tot el procés està estandarditzat per garantir que el vostre lloc web es mantingui cohesionat i estilitzat.

Viure al món de Squarespace

El bo

Imatge vectorial d'AnalyticsEl bo genial Cosa sobre Squarespace és el fàcil que és fer un lloc web realment agradable estèticament en un any una quantitat sorprenent de temps.

Squarespace és tot inclòs i proporciona literalment tot el que necessiteu per crear i fer créixer el vostre lloc web. Mantenir-se tots en una plataforma amb tot el que és propietat i desenvolupat per Squarespace, ho facilita tot. Fins i tot proporcioneu analítiques i mètriques de llocs web aquí mateix per tu.

El que pagueu realment a Squarespace és el programari arrosseguat i combinat amb les seves plantilles sorprenents. Aquestes dues funcions combinades només fan que llocs web amb aspecte fantàstic.

Al final del dia, si no us interessa personalitzar tots els aspectes del vostre lloc web i el vostre l’objectiu és només fer un lloc web que funcioni i que sembli increïble, llavors Squarspace hauria de ser definitivament a la part superior de la llista.

El dolent

Depenent de la vostra opinió, això pot ni tan sols ser dolent. El pitjor de Squarespace és la incapacitat de personalitzar. Amb la grandesa de la plantilla arriba la maledicció de la plantilla. (Maledicció de la plantilla … hmm … sona genial Potser voldreu fer una marca comercial.)

Amb una plantilla només podeu posar certs elements en determinats llocs. Tot i que això no sol ser un problema, mentre que creeu el vostre lloc web, podeu tenir una idea genial. Quan intenteu implementar aquesta idea veieu que no és possible. Obtenir creativitat amb una plantilla sol provocar decepció.

Hi ha alguns altres problemes amb Squarespace que es ressaltaran a continuació, però cap d’ells no hauria d’aturar ningú d’utilitzar el programari. L’únic altre aspecte realment destacable que és negatiu és el de Squarespace una mica més car que competidors.

Per a qui és realment Squarespace

Haureu d’utilitzar Squarespace si voleu arrossegar i deixar anar, però també voleu que el lloc web es construeixi el més aviat possible. Una alta prioritat per a tu és que tot sembli elegant, professional i uniforme sense la necessitat de jugar amb un munt de configuracions per tal que sembli així.

Si un lloc web senzill i bonic és el vostre objectiu sense voler complicar les coses, llavors Squarespace és per vosaltres. Tanmateix, si voleu expressar-vos realment a través del vostre lloc web, potser voldreu continuar cercant altres constructors de llocs web que s’adaptin a les vostres necessitats, a no ser que la vostra ànima sembli una plantilla de l’espai. No estic jutjant si ho fa!

Desglossament

Facilitat d’ús

L’espai és el el millor creador de llocs web en termes de funcionalitat i facilitat d’ús. Hi ha constructors de llocs web amb més funcions com s’ha esmentat anteriorment a Wix i hi ha constructors de llocs web que són més fàcils d’utilitzar. Per regla general, totes les opcions més fàcils d’utilitzar són bastant dolentes.

El fantàstic de Squarespace és la intuïció de tot. Podeu desplaçar-vos pels diferents elements per triar i editar la configuració d’aquest element.

disseny d'espais quadrats

O simplement podeu fer clic al que es col·loca a la pàgina web i només cal editar la configuració sense haver de buscar el que cerqueu.

estil quadrat

Plantilles

Aquesta secció és el motiu pel qual algú triaria Squarespace a través de Wix. Squarespace té les millors plantilles. No només són els millors, tots i cadascun tots els que tenen és impressionant.

quadrat-espai-tema

És absolutament possible triar una plantilla, canviar tot el text i les imatges i ser fet amb el vostre lloc web, en menys d’una hora. Aquesta és la raó per utilitzar Squarespace. És tan fàcil amb les seves plantilles fer un lloc web senzill i realment bonic.

El problema ve quan realment voleu personalitzar-lo encara més. No hi ha un munt que podeu fer per personalitzar una plantilla segons el que voldria molta gent.

quadrats-tema2

Les plantilles d’espai són perfectes per mostrar fotografies fantàstiques amb algunes descripcions de text. Si tot el meu lloc web s’esforçava a ser, faria servir Squarespace cada vegada.

No només les plantilles semblen boniques en un escriptori, sinó que ho són tot mòbil-amable fins al màxim. Arribarà fins que algunes plantilles ni tan sols us permeten editar la versió mòbil del vostre lloc web.

Integracions

Cada creador de llocs web té integracions. Molts creadors de llocs web tenen més integracions que Squarespace. El fantàstic de les integracions de Squarespace és que elles tot funciona perfectament.

Qualsevol cosa que manqui de quantitat compensen qualitat. No vaig aconseguir pensar en cap integració que voldria que Squarespace tampoc en tingués. Realment haureu de trobar un programari hipster per utilitzar per trobar alguna cosa no disponible.

Algunes integracions que s’inclouen són el seguiment d’afiliats d’Amazon, Mailchimp, Instagram i Pinterest, per citar-ne algunes.

Anant més enllà de la plantilla

Les funcions de backend més enllà d’enganxar-se dins d’una plantilla a Squarespace poden ser francament difícil. Si el vostre objectiu és abandonar la plantilla, probablement ho passareu malament.

Una vegada vaig veure que algú intentava utilitzar Squarespace escollint una plantilla (procedeix a suprimir tots els elements de la pàgina) i vaig intentar crear alguna cosa des de zero. Vaig riure d’ell i li vaig dir bona sort.

Si aquest és el vostre pla, torna a buscar una altra opció. Squarespace no està dissenyat per utilitzar-lo així.

Tractar de crear una pàgina web cohesionada des de zero a Squarespace és com intentar crear un tocador a IKEA de la vostra manera personal i creativa. Al final, pot ser que sembli un tocador si els calaixos hi caben.

Realment enganxeu-vos a la plantilla o no utilitzeu Squarespace.

Base de coneixement i suport

xat de suport al quadratAquesta és una àrea que he trobat a Squarespace per deixar caure la pilota una mica. Si necessiteu ajuda, és sens dubte. El problema és que el temps d’espera pot ser una mica més llarg del que preferiu.

Des que La força més gran de Squarespace és senzilla però potent no hi ha tanta necessitat per utilitzar la base de coneixement. Però, si ho necessiteu, hi és tot.

La base de coneixement és útil Si no puc trobar determinats paràmetres o elements. Només cal que es faci una cerca ràpida a la base de coneixement per anar indicat en la direcció correcta.

L’únic cop que heu de tenir cap problema és si són de caràcter tècnic. En aquest moment, haureu de contactar amb l’equip d’assistència.

Blocs

Els blocs són més aviat sense esforç amb Squarespace. Tota la funcionalitat del bloc que espereu és allà. Una característica fantàstica que no es troba en tots els creadors de llocs web és la possibilitat de programar publicacions més endavant.

Altres funcions inclouen l’afició, els comentaris i la icona de compartir. També podeu habilitar un canal RSS i configurar una integració de podcasts.

blogs per a negocis

SEO

Igual que qualsevol altre creador de llocs web: SEO està bé a Squarespace. Les seves funcions de SEO inclouen mapes de lloc generats automàticament, així com títols de pàgines personalitzables i meta descripcions. Si teniu previst fer blocs i optimitzar el SEO, Squarespace us ajudarà.

L’única vegada S’ha d’evitar l’espai, si realment teniu previst continuar tot amb SEO. Normalment no sol ser el cas de la gent que utilitza constructors de llocs web en primer lloc.

Preu

El fantàstic de Squarespace és que ofereix una prova gratuïta de 14 dies. Amb la prova, podeu començar a crear el vostre lloc i veure com us agrada el programari. Aquest és el temps més que suficient per veure si realment t’agrada fer servir Squarespace.

Després de finalitzar la prova gratuïta, se us ofereix quatre opcions diferents. Dues per a un lloc web normal i dues per al comerç electrònic.

preus de l’espai quadrat

Si es paga anualment, les subscripcions a Squarespace coincideixen amb els competidors. Si es paga mensualment, el cost és relativament elevat. De la mateixa manera que amb qualsevol creador de llocs web, pagueu una prima per facilitar la vostra utilització i tot en una sola solució.

Conclusió

Espai d’espai definitivament hauria d’estar al capdamunt de la vostra llista per construir un lloc web. Si aneu a fer la ruta del creador de llocs web en lloc d’acollir i fer servir WordPress, la vostra elecció ha de venir a Squarespace and Wix.

Hi ha infinitat de llocs web fantàstics que viuen a Internet que es van crear amb Squarespace i suposo que la majoria d’ells van ser construïts extremadament ràpidament..

FAQ

Quin és el millor creador de llocs web per a principiants?

Squarespace és una excel·lent opció per si sent que és un principiant i té una mica d’ansietat a l’hora de construir un lloc web. Wix també és una elecció fantàstica i s’ha d’utilitzar si se sent una mica més confiat en les vostres capacitats per aprendre el programari. Utilitzeu Squarespace si busqueu l’enfocament més senzill per crear un lloc web.

(Llegiu més: Wix vs Espai)

Quin és el creador de llocs web més fàcil?

Squarespace és definitivament el creador de llocs web més senzill que pot crear un lloc web preciós. Hi ha alternatives que combinen facilitat i personalització, però, en la mesura de la facilitat d’ús, guanya Squarespace.

Squarespace és millor que WordPress?

La resposta breu és que no. La resposta llarga és que pot ser. Consulteu les preguntes anteriors com a referència. L’espai és molt més fàcil d’utilitzar que WordPress i té aproximadament una vintena part de la corba d’aprenentatge. Com a principiant, WordPress pot ser desconcertant.

Squarespace és millor que Wix?

Les dues opcions proporcionen avantatges. Squarespace és per a aquelles persones que vulguin construir un bell lloc web dins d’una fantàstica plantilla, mentre que Wix és per a persones que busquen més personalitzacions..

Referències i crèdits d’imatge:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector