Revisió de SiteGround

Si heu estat al nostre lloc web durant més de 2,47 segons, probablement ja ho heu trobat, ens ve de gust SiteGround.


I abans de despertar-se i començar a assenyalar els dits, la resposta és “No!”. Nosaltres fem no treballen per a SiteGround i no ens envien xecs de patrocini enormes cada mes per promoure el seu servei.

El motiu pel qual ens agrada tant SiteGround és senzill. Segons totes les mètriques quantificables, fumen la competència com Snoop Dogg (o és Lion? No me’n recordo) fuma primer de Califòrnia … ��������

Fora del seu principal competidor – Allotjament A2 – no hi ha una sola empresa al mercat que pugui competir amb la qualitat i el valor exclusius que ofereix els abundants serveis d’allotjament de SiteGround..

Amb més d’una dècada d’experiència i més de 2.000.000 de dominis sota la seva supervisió, hem vist que SiteGround evoluciona al llarg dels anys des de “meh” a “OMFREAKINGG!”

Amb centres de dades repartits per Àsia, Amèrica del Nord i Europa, Durant els últims anys, SiteGround ha experimentat un ascens meteòric i amb una bona raó.

En aquesta revisió de SiteGround, repassarem les capes de la proverbial ceba per revelar tots els detalls i números suculents sobre el perquè ens agrada tant a SiteGround. vostè pot decidir si és o no el servei d’allotjament adequat per a les vostres necessitats.

Anem a capbussar-nos.

Revisió de SiteGround: resum ràpid

 • Atenció al client impecable
 • Horari de confiança
 • Velocitats ràpides
 • Una abundància de característiques
 • Preu súper assequible

Introducció a SiteGround

A mitjans del 2013, estava fent una presentació en una conferència a Tailàndia i, després que les cortines caiguessin, vaig començar a parlar amb alguns dels assistents. Alguns van ser extremadament seriosos, van fer moltes preguntes tècniques sobre el meu negoci i van penjar gairebé totes les paraules.

Els nois en qüestió eren en realitat empleats de SiteGround i, després de discutir la meva agència web i l’equip de marca blanca, ells (òbviament) van recomanar el seu servei com a solució als problemes que tenia amb els serveis d’allotjament existents canadencs..

Seré completament sincer. Jo era escèptic (per dir el menys). He provat tants amfitrions desil·lustrats en el passat que finalment només he concedit la derrota i m’he relegat a una eternitat d’acollidors web meravellosos..

Però, realment he fet clic amb els nois amb qui he conversat i he decidit donar-los el benefici del dubte. Després de dos mesos breus d’utilitzar els seus serveis, He transitat més de 150 llocs web dels meus clients a SiteGround i des de llavors no he mirat enrere.

Jo abans d’utilitzar SiteGround …

Jo avui …

El servei excepcional de SiteGround em va estalviar milers de dòlars i la meva empresa i un nombre incalculable d’hores i, en les properes seccions, explicaré les raons tècniques del servei superior.

Com recollim aquestes dades

Al món de l’allotjament web (francès: Web Meilleur Hébergement) Les recomanacions alimentades per comissió signifiquen precisament … jack sh * t. ��

Sense haver de fer fets i dades ràpides per fer una còpia de seguretat de les reclamacions, pots estar segur que la “recomanació” en qüestió es basa principalment en el desig de treure ràpidament de la seva ingenuïtat … NO per proporcionar-te una mirada imparcial. empresa en qüestió.

Obtenim això …

Afortunadament, amb els nostres sistemes de gestió de clients totalment integrats, hem pogut recopilar dades per valor de més de dècades sobre desenes de diferents serveis d’allotjament, inclosos: temps de mort, temps d’inactivitat, velocitat de càrrega i molt més..

Podeu veure el seguiment en directe aquí. Llegiu més informació sobre el nostre procés de recerca en quatre passos aquí.

I ara, compartiré alguns d’aquests suculents números amb vosaltres …

SITEGROUND UPTIME

Les dades següents es van recollir durant un període de ~ 12 mesos, del 14 de desembre del 2016 al 13 de gener del 2019.

Un dels punts més venuts de SiteGround és, sens dubte, els horaris immensament fiables que ofereixen els seus servidors. Llistat del 99,92% al servei d’allotjament compartit (com a allotjament “barat”), SiteGround no decebre.

Aquestes proves es van fer mitjançant el seu centre de dades de Chicago i els resultats van ser bastant toscs, tenint en compte que només hi ha cinc interrupcions curtes durant més de 2 anys. Si ho considereu iPage – una de les companyies d’allotjament canadenques més “proclamades” – només tenia un 97,6% (sí, ho heu llegit correctament) i més de 100 interrupcions durant el mateix període, això és ridículament baix..

Prova & Revisió del temps d’inactivitat de SiteGround

 • 28/04/2017 – 154 segons
 • 04/10/2017 – 561 segons
 • 11/11/2018 – 431 segons
 • 3/01/2019 – 331 segons
 • 14/01/2019 – 430 segons

A continuació, es mostren alguns registres dels nostres informes de funcionament 2018. Com podeu veure, tots els intervals estan entre el 99,9% i el 100%.

Aquesta prova és específica de Toronto i es va provar mensualment el 23 de cada mes de l’any passat (com podeu veure a la imatge de dalt).

Crec que és força segur dir-ho amb temps morts com aquests, no haureu de preocupar-vos pel vostre lloc web durant més d’uns pocs (561 per ser precisos) segons.

dades d’informe de temps de funcionament

Aquí hi ha una altra captura de pantalla del nostre quadre de comandaments que mostra el temps d’obtenció de cada lloc / amfitrió individual durant els darrers anys. Bastant sòlid.

VELOCITAT DE SITEGROUND

Un dels interessants grups de revisió de les empreses d’amfitrió web és que molts lectors suposen (de manera errant) que els centres de dades locals sempre centres de dades de trucada estacionats a l’estranger o en un país adjacent. I és fàcil veure per què.

La proximitat d’un centre de dades fa un llarg camí per determinar la velocitat amb què es lliuraran les dades del vostre lloc web al vostre públic. Com més a prop estigui el centre dels usuaris finals, menys distància ha de recórrer i més ràpida (hauria de ser) l’entrega. Tanmateix, és important adonar-nos que, pel que fa als centres de dades, la proximitat de les trompes de qualitat.

Malauradament, els centres de dades canadencs continuen treballant per augmentar la demanda creixent. Tot i que estan al pas dels límits dels australians (compaderns) i de molts centres de dades asiàtics, encara tendeixen a confiar en programes poc fiables i desfasats perquè els facin menys efectius que els seus homòlegs dels Estats Units..

Per sort, els centres de dades nord-americans de SiteGround es troben a Chicago i ofereixen velocitats increïblement ràpides als veïns del nord del país (per exemple, TU!)

Aquests són alguns dels nostres resultats de les proves Toronto Mont-real:

No és massa cutre, no??

La captura de pantalla de sota es mostra en un dels llocs web de comerç electrònic del nostre client abans i després de canviar a SiteGround. Crec que el gràfic parla per si sol.

Si no n’hi ha prou amb vendre’s a la velocitat de SiteGround, a continuació, es mostren algunes proves més que hem fet al llarg del 2017 i el 2018 des de 5 ubicacions diferents de Canadà..

 • Velocitat mitjana de juliol: 314ms
 • Velocitat mitjana de juny: 302ms
 • Velocitat mitjana de maig: 283ms
 • Velocitat mitjana d’abril: 333ms
 • Velocitat mitjana de març: 312ms

Per a algú sobre la velocitat, potser voldreu alguna cosa més ràpid. Si això no és impressionant, llavors estareu contents de saber que van decidir batre el seu propi registre amb la nova versió del connector SG Optimizer.

Aquesta eina permet als llocs web de WordPress millorar encara més un 30% les velocitats amb el seu suport millorat amb Memcached i la purga de caché dinàmica..

Interaccionem i revisem el servei d’assistència al client ROCKSTAR de SiteGround

Heus aquí la cosa sobre la majoria d’assistència al client del proveïdor d’allotjament web… És una prova més difícil que el buit de Dyson que intenta netejar l’embolic que quedava arran de la festa del seu primer aniversari del cosí petit..

En realitat … És horrible.

Tenint en compte que està situat la norma de la indústria per al servei al client lleugerament per sobre de l’equip d’assistència en telecomunicacions de Roger (Déu us ajudi si el vostre compte sempre es cobra el doble), podeu imaginar la nostra completa i plena sorpresa quan varem contactar amb SiteGround per obtenir ajuda amb alguns singulars … Va rebre una informació efectiva i gairebé instantània.

L’assistència al client és un punt d’orgull per a SiteGround i el seu personal d’assistència coneixedor està disponible el 24/07/365.

Opcions d’assistència per a SiteGround:

 1. Xat en directe (24 hores)
 2. Sistema de tiquets (normalment contestat en 24 hores)

Aquí teniu una instantània ràpida de la finestra de xat de l’assistència al client. (espereu un temps d’espera d’aproximadament 10 segons)

assistència de xat del lloc

Actualitzacions periòdiques de llocs web

La debilitat número 1 que els pirates informàtics i altres usuaris d’Internet aprofiten per incomplir el vostre lloc web i robar les dades del vostre client són plugins i temes del lloc web obsolets..

A mesura que la tecnologia continua evolucionant, les iteracions anteriors del programari del lloc web s’obren a noves vulnerabilitats, tret que els desenvolupadors siguin “pegades”..

Penseu-hi com una tanca que envolta un compost segur. Tret que la tanca no sigui renovada i fixada de forma regular, es deixarà endarrerir amb el temps i l’oxidació, l’erosió i altres forces de la natura la faran vulnerable a tothom i a tots els que busquen entrar..

Afortunadament, SiteGround fa tots els elevats càrrecs per a vosaltres i configura tots els vostres llocs web per actualitzar-se automàticament de manera que ja no hagueu de preocupar-vos d’instal·lar els pedaços més actualitzats o les actualitzacions de programari..

Amb SiteGround, podeu definir-la i “fugget” literalment.

Uns pocs bonus: Supercacher i CDN

A més dels temps de funcionament fiables, els temps de càrrega ràpids i les actualitzacions periòdiques de seguretat, SiteGround també ofereix un bonus especialment valuós per mantenir el vostre lloc web en bon funcionament. (Un bonus pel qual la majoria d’amfitrions us farà pagar de forma senzilla)

És una característica coneguda com a CDN (o xarxa de distribució en núvol) que repartirà els fitxers del vostre lloc web a 34 ubicacions a tot el món per garantir el temps de càrrega més ràpid possible … No importa on el públic vegi el contingut..

SiteGround ofereix a Configuració gratuïta de CDN Cloudfare amb cada paquet d’allotjament, estalviant-vos 20 dòlars / mes (o més).

Juntament amb això, hi ha el sistema Supercacher que implementa dinàmicament diversos sistemes de caché, com ara caché estàtica, caché dinàmic i el famós Memcached, accelerant enormement els temps de càrrega..

Un certificat SSL gratuït (valor de 60 dòlars)

SiteGround ofereix SSL totalment gratuït.  

Però espera, n’hi ha més …

Amb les darreres actualitzacions de seguretat de Google, tenir un SSL (capa de socket protegida) no és obligatori si voleu que el lloc web es classifiqui a la primera o a la segona pàgina del SERP de Google (pàgina de resultats del motor de cerca).

Un SSL és efectivament un túnel xifrat entre el vostre lloc web i el dispositiu del vostre visitant que manté tota la informació privada exactament … Privada.

És així com enviar una carta al teu amic en un idioma secret només conegut pels dos. Si envies la carta en anglès, qualsevol Jane o Joe que va interceptar la carta podrien llegir i descodificar ràpidament el missatge secret.

Tanmateix, xifrant la informació amb un llenguatge secret, fins i tot en el cas que la carta va ser interceptat, ningú no seria capaç de determinar el contingut de la carta.

Per sort, SiteGround proporciona al vostre lloc web un certificat SSL, totalment gratuït. Això és especialment útil si teniu una empresa de comerç electrònic ja que molts dels processadors de pagaments més populars ni tan sols permetran que es produeixi una transacció en una connexió no segura..

UNA CLIC S’INSTALLA PER A NOVETATS

SiteGround és una altra característica fantàstica que inclou la instal·lació de WordPress amb un clic. Tan bon punt us connecteu al tauler de control, veureu una opció per instal·leu WordPress amb (literalment) un clic i, després d’haver configurat el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya, tindreu el lloc web encobert, bloquejat i llest per canviar en qüestió de minuts.

TRANSFERÈNCIES LLIURE GRATU WETS

Si no teniu previst crear un lloc web completament nou, probablement tingueu diversos gigabytes de contingut valuós que ja s’hi allotja al vostre lloc actual. Malauradament, transferir aquestes dades d’un host a un altre és un dolor al cul de les proporcions juràssiques.

Com aquest tipus …

Normalment, haureu de realitzar aquesta transferència de forma manual al vai FTP i al vostre cPanel. Tot i això, amb SiteGround, tots els nous clients reben de forma gratuïta una transferència gratuïta.

… Això significa que passaran totes les dades antigues del vostre lloc web en un període mínim de 24 a 48 hores. No calen despeses addicionals (sembla prou simple, però una raresa en l’espai d’allotjament).

Això sona genial … Però, els inconvenients?

L’únic problema real que he experimentat amb el servei de SiteGround és que pot obtenir una mica de preu si no esteu preparat per assumir els compromisos de 2-3 anys necessaris per aconseguir la seva oferta de cost més baix..

Si voleu que el vostre lloc web estigui allotjat mensualment, trobareu un cost de 14,99 dòlars per mes per un any de servei, que és bastant abrupte tenint en compte el punt de preus d’alguns dels seus competidors.

Tanmateix, sense comissions ocultes, el preu és realment significativament inferior a les empreses com GoDaddy. I tenint en compte la gran quantitat de valor que aporten a la taula, estic més que feliç de pagar-ho a mi i als meus clients. Si teniu en compte la quantitat de temps que dediqueu a l’assistència al client (o simplement intenteu obtenir-ne) en altres amfitrions, els pocs dòlars més no són prou importants.

Plànols d'allotjament del lloc

Quins tipus ofereixen els plans de hosting?

Si no és que busqueu configurar una servei d’allotjament dedicat (completament innecessari fins que el lloc web generi almenys 50.000 visitants (No es confongui amb les visualitzacions – per mes), voldreu optar-hi Els plans d’allotjament compartits de SiteGround. Aquí teniu el desglossament del que costen i del que obtindreu …

 • Pla d’inici

  • Cost: 3,95 dòlars al mes
  • Un lloc web i 10 GB d’espai HD
  • Ideal per a llocs amb menys de 10 quilòmetres de visitants diaris
  • Còpies de seguretat gratuïtes i alguns complements
 • Big Grow Plan

  • Cost – 5,95 $ / mes
  • Múltiples llocs web
  • 20 GB
  • Fins a 25 quilòmetres de visitants diaris
  • SSL gratuït
  • Còpies de seguretat gratuïtes
 • Pla GoGeek

  • Cost – 11,95 dòlars
  • 30GB HD Space
  • Visites diàries de fins a 100k
  • Moltes millores

Aquest és, amb molt, el millor pla a menys que publiqueu un lloc web d’empresa de gran trànsit, una botiga de comerç electrònic o un bloc a temps complet.

Aquí teniu un parell de característiques del pla.

 1. SSL gratuït
 2. Registre súper fàcil
 3. Un clic a Instal·lar
 4. Sense tarifes ocultes de BS
 5. Sense Upsells (Gràcies a Déu!)

Pensaments finals després de revisar SiteGround

No hi ha cap escassetat d’amfitrions web viables per triar.

Tot i això, tenint en compte la gran quantitat de valor que ofereix SiteGround: des dels seus centres de dades ràpidament ràpids, hores de funcionament fiables i un servei al client increïble, us serà difícil trobar una oferta més bona.

Els utilitzem des de fa anys i encara no ens ha decebut el servei. Feu-los una prova per vosaltres mateixos i feu-nos saber què en penseu.

Preguntes? Comentaris? Preocupació? Observacions enginyoses i sarcàstiques? Llisqueu-los a sota i us respondrem tan aviat com puguem!

També et pot agradar:

 • Millor allotjament web
 • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map