Најбоље услуге маркетинга путем е-поште

предности маркетинга путем е-поштеУ доба Инстаграма, Снапцхат и Мессенгер апликација, добра е-пошта почиње да се осећа архаично …


Толико да су многи стручњаци тврдили да је “е-пошта мртва!” То не би могло бити даље од истине.

Према безброј студија, маркетинг путем е-поште је и даље ефикаснији у ангажовању и претварању корисника од било којег постојећег канала друштвених медија.

Заправо, неке студије су показале да су кампање за е-пошту 7Кс ефикаснији остваривши продају него Твиттер, Фацебоок и ЛинкедИн… у комбинацији.

Али постоји проблем …

Већина власника предузећа има о чему да се брину. Да ли је маркетиншка кампања путем е-поште на врху листе? Већина власника малих предузећа има толико других ствари око којих се брине тај маркетинг е-поште изгледа неодољиво.

Унесите: услуге маркетинга путем е-поште.

Када имате на располагању праве алате, маркетинг путем е-поште је заправо прилично једноставан. Да бисмо вам помогли да пронађете праву услугу маркетинга за е-пошту за посао – саставили смо листу наших седам омиљених провајдера који ће вам помоћи да у било којем тренутку извршите дивно профитабилне кампање за е-пошту.

Contents

ТЛДР;

Стални контакт наш је избор за најбољу услугу маркетинга путем е-поште на тржишту данас. Нуди одличне напредне функције, фантастичну корисничку подршку, заштиту приватности у складу са ГДПР-ом и скалабилне цене – стални контакт одличан је за све изборе.

Са 60-дневним бесплатним пробним временом има смисла започети с софтвером како бисте видјели да ли вам се свиђа.

Ако немате – ово тржиште је препуно сјајних сервиса за е-пошту и наша активна кампања која покреће акцију има и бесплатну пробну пробу.

1. Стални контакт

(Најбоља опција за мала предузећа)

Кључне спецификације
 • Изврсна корисничка подршка
 • Дуг период бесплатног суђења
 • Економске цене

ПРОС

 60-дневна бесплатна проба
Одлична корисничка подршка
 Обиље напредних функција
 Приступачне цене које се поклапају са вашим послом

ЦОНС

 Стрма крива учења
Нема А / Б тестирања (ово је највећи проблем са платформом)

Уз бесплатну пробну пробну верзију од 60 дана, Цонстант Цонтацт нуди неке од ових најснажније и интуитивне услуге маркетинга путем е-поште у послу.

Уз цхат, подршку путем е-поште и телефонску услугу, њихова корисничка подршка превазилази индустријски стандард како би се осигурало да имате све потребне алате за успех у њиховој услузи (што је важно јер кривуља учења са софтверским софтвером за маркетинг путем е-поште може буди прилично стрм).

Поред врхунске подршке, Цонстант Цонтацт нуди мноштво јединствених функција као што су могућност заказивања догађаја са ваше надзорне табле, креирање купона за преузимање и учитавање контаката у вашу базу података помоћу широког спектра метода.

контролна табла са сталним контактима

Поглед изнутра на надзорну плочу сталног контакта, картицу заказане кампање.

Све у свему, то је одлична услуга прилагођена корисницима која је савршена за власнике малих предузећа свих врста.

Ко треба да га користи?

Цонстант Цонтацт је најбољи софтвер за маркетинг путем е-поште за власнике малих предузећа којима треба мало времена да науче софтвер. Једном када је савладате, то је моћан алат за маркетинг путем е-поште који ће вам помоћи и у разним другим задацима.

Цене и карактеристике

Овај софтвер нуди своје услуге у слојевима на основу величине ваше листе е-поште. У оквиру ових нивоа постоје и две могућности које су наведене доле.

Зашто бирати верзију „Плус“? Па, ако вам требају неке од следећих додатних функција: аутоматизоване серије добродошлице путем е-поште, аутоматизоване серије понашања е-поште, РСВП, А / Б тестирање предметне линије, динамични садржај, корисници, маркетинг догађаја, анкете, анкете, купони, донације на мрежи и нове консултације са клијентима.

Начин на који се услуга заиста цијене темељи се на томе колико контаката имате путем е-поште. Ове цене почињу након бесплатног пробног периода и базирају се на месечној надокнади … тада то вероватно исплати. Цонстант Цонтацт нуди 10% попуста за куповину од 6 месеци и 15% попуста за куповину од 12 месеци.

2. Активна кампања

(Најбољи алат за маркетинг путем е-поште заснован на логици)

Кључне спецификације
 • Није скупо
 • Много функција
 • Стручна помоћ

ПРОС

 Приступачне цене
Обилна листа карактеристика и интеграција
 Кампање засноване на датуму
 Сјајни А / Б алати за тестирање
Већина радњи заснованих на логици

ЦОНС

 14-дневно суђење (прекратко)
 Не (бесплатно) преко телефонске подршке

Упркос њиховом бесплатном бесплатном суђењу (само 14 дана), АцтивеЦампаигн је кроз свеобухватне маркетиншке могућности и изузетно богату платформу издвојио значајан део индустрије ЕСП (добављача услуга е-поште)..

превише-е-маиловаСа обиљем сплит тестирања, времена и аутоматског одзива, АцтивеЦампаигн доноси све што вам је потребно (а потом и неке) да бисте креирали ефикасне и профитабилне кампање за е-пошту. Њихова услуга је посебно прилагођена власницима предузећа који траже подршку један на један и саветовање у вези са растом посла путем е-поште..

Иако не нуде подршку путем телефона, за 65 долара можете седети 30 минута са једним од њихових стручњака за маркетинг путем е-поште да бисте добили одговоре на сва горућа питања. Није важно да ли се трудите да разумете њихову услугу или само желите савет о побољшању ЦТР-а ваше следеће кампање, АцтивеЦампаигн је покривао.

(Напомена: Ова накнада се ослобађа за појединце који су купили претплату више разине).

Ако сте у Чикагу, можете чак успоставити лични састанак са једним од њихових стручњака да бисте добили помоћ за раст е-маил маркетинга вашег пословања.

Поред тога, са само 9 УСД месечно за 500 претплатника, АцтивеЦампаигн је један од најповољнијих добављача маркетинга путем е-поште у индустрији – Нарочито када узмете у обзир све функције и подршку којима ћете имати приступ. Ако прикупљате податке о клијентима и добијате повратне информације од својих претплатника (што би требало да будете), АцтивеЦампаигн такође нуди интеграцију са Сурвеи Монкеи-ом који је бесплатан до 250 претплатника.

Ох, и чак можете слати е-пошту засноване на датуму како бисте могли унапред планирати обавештења о продаји или пожелети купцима срећан рођендан!

Све у свему АцтивеЦампаигн нуди робусну услугу маркетинга путем е-маила са почетном ценом прилагођеном почетницима и обиљем могућности подршке која ће засигурно удовољити било којем власнику предузећа, без обзира на величину или потребе њихове листе.

Ко треба да га користи?

АцтивеЦампаигн намењени су пословним корисницима који желе да доносе одређене маркетиншке одлуке путем е-поште на основу одређених радњи свог купца. Изјава о одрицању одговорности: Овај софтвер ће бити превише за многе власнике малих предузећа.

Постоји део нас који желимо да одлуке засноване на подацима буду што је могуће конкретније и ако сте личност типа А онда ће то бити ваш избор.

Цене и карактеристике

АцтивеЦампаигн нуди четири нивоа своје услуге, а цене се одређују на вашој листи е-поште.

Четири нивоа су следећи:

Слојеви цијена темеље се на количини контаката који се налазе на вашој листи е-поште. Цијене које слиједе су мјесечне стопе ако се плаћају годишње. Они су прилично виши ако плаћате месечно. Ако имате листу е-поште са преко 100.000 контаката, морате контактирати компанију да бисте поставили прилагођене цене.

3. МаилЦхимп

(Најбољи софтвер за маркетинг за почетнике)

Кључне спецификације
 • Веома економичан
 • Бесплатна реклама
 • Много функција

ПРОС

 Бесплатно коришћење њихове услуге до 2.000 претплатника
Интуитиван и једноставан за употребу
 Много одличних функција за плаћање купаца

ЦОНС

 Нема аутоматског одговарања или сегментације за бесплатне купце
Нема подршке за позив уживо

опције е-трговине и е-поштеНема буџета? Нема проблема!

За разлику од многих других добављача услуга е-поште, МаилЦхимп не нуди само бесплатну пробну верзију, они нуде и своју услугу потпуно бесплатно за појединце са списковима е-поште испод 2.000 претплатника који треба да пошаљу мање од 12.000 порука е-поште месечно (укупно 6 јединствених порука е-поште ако се шаљу на целокупну вашу листу).

Једном када дипломирате изнад нивоа од 2.000 претплатника, МаилЦхимп нуди и обиље фантастичних плаћених пакета (чија цена зависи од броја претплатника које имате).

МаилЦхимп такође нуди подршку за ћаскање и подршку путем е-поште за своје купце (али нема подршку за позиве) и робусна је и богата платформама која је идеална за предузећа у свим нишама и свих величина. Маилцхимп такође има неке заиста једноставне интеграције за веб локације са ВордПресс-ом.

Ко треба да га користи?

МаилЦхимп је за оне од нас који желе нешто што је једноставније. Софтвер је фантастичан за власнике предузећа са малим списковима е-поште који живе на буџету који желе нешто лако за коришћење.

Цене и карактеристике

Цијене за МаилЦхимп су мало сложеније од прве двије прегледане опције. Имају сјајан калкулатор за израчунавање цене која би вам се наплаћивала сваког месеца на њиховој веб локацији.

Цене се израчунавају на основу три плана и величине ваше листе е-поште. Постоје три различите врсте планова који нуде различите погодности. Бесплатни план омогућава вам да имате до 2.000 претплатника.

Уз Про и Гров Планове оба долазе са месечним трошковима. То су исти месечни трошкови са додатком претплате за 199 долара за Про план. Како порастете за 200-500 претплатника након 5.000 корисника, цена се повећава око 5 до 10 долара по скоку.

4. Аутомизи

(Најбоља СМБ опција)

Кључне спецификације
 • За предузећа било које величине
 • Врло приступачан кориснички интерфејс
 • Пријатељска услуга купцима
 • Једноставан градитељ аутоматизације

ПРОС

 Разне форме е-поште се граде
 Значајка теста за линију предмета
 Бесплатни демо

ЦОНС

 Нема одредишних страница за генерирање олова
Ограничени предлошци е-поште

Без обзира на садржај е-поште, предузећа се често боре са онима на својим списковима који заправо отварају садржај. Аутомизи је софтвер за маркетинг путем е-поште који помаже корисницима да повећају отворене цене на своју е-пошту.

Овај софтвер пружа разне алате за маркетинг путем е-поште као и корисне функције које ће вам помоћи да добијете садржај е-поште пред више очију. Чак и када већина људи има прилично претрпане сандуче, доказано је да Аутомизи повећава отворене цене за више од 33%.

Својом аутоматском поновном слањем е-поште, Аутомизи ће поново послати е-пошту која нису отворена, пружајући вашем садржају још једну прилику да буде видљив. Услуга ће такође примити на знање тон и понашање е-поште, постарајући се да је послата у право време, пружајући јој најбољу прилику да се отвори.

Ко треба да га користи?

Аутомизи је савршен за оне који тек почињу са маркетингом путем е-поште или желе аутоматизирати и ојачати своје тренутне кампање. То је изузетно једноставан алат за маркетинг путем е-поште који пружа систем прилагођен корисницима као и брзу и корисну услугу купцима.

Цене и карактеристике

Као што је већ поменуто, најважније карактеристике укључују систем који аутоматски поново шаље е-пошту онима који се нису отворили, као и сегментацију е-поште како би својим претплатницима послали ласерски циљане е-поруке.

Међутим. најбоља карактеристика је Тестер линија предмета, који вам помаже да одредите линије предмета пре слања. Права линија предмета је важан фактор за привлачење погледа вашег купца и навођење на отварање вашег садржаја.

Систем цена Аутомизи-а заснован је на броју активних претплатника на вашој листи е-поште. Као што је приказано у даљем тексту, наплаћиваће вам се само према листи претплатника. Без обзира на износ, сваки корисник имат ће приступ свим доступним функцијама, укључујући потпуно искуство у корисничком сервису.

5. ХубСпот

(Најбоља опција за предузећа)

Кључне спецификације
 • Опћенито сјајан софтвер
 • Хрпа функција
 • Врло добра услуга за кориснике

ПРОС

Награђивана корисничка подршка
Интуитивни алати који имају смисла
Има све што бисте икада могли да пожелите у маркетиншком софтверу

ЦОНС

 Скупо на скали
Много других ствари се дешава осим маркетинга путем е-поште

ХубСпот је другачија животиња у свету маркетинга путем е-поште. Ако никада нисте радили ни у једном софтверу за маркетинг путем е-поште, овај би вам могао бити компликован. Постоји разлог за то – на ХубСпоту можете учинити више него у осталим програмима. Како ваша компанија расте, на ХубСпот-у можете радити готово све што желите. Потребно је само неко време да се схвати, јер толико тога можете учинити. Срећом, ако знате шта желите да урадите, можете само питати тим за корисничку подршку.

ХубСпот није само платформа за маркетинг путем е-поште. Када користите услугу маркетинга е-поште, почињете користити ХубСпот Маркетинг Хуб. Ово је дом за више од 50.000 корисника у 100 земаља, а услуге се крећу од бесплатних до 800 долара месечно до хиљаде и хиљаде долара. Све зависи од тога шта желите да урадите.

Као и сваки други сервис за маркетинг путем е-поште, и ви можете креирати брендиране е-поруке које изгледају сјајно помоћу алата за прављење драг-анд-дроп. Ако је то све што вам треба, можда бисте жељели потражити негдје другдје, јер ХубСпот нуди много више. Понекад ово може бити неодољиво, док други пут може бити заиста феноменално.

ХубСпот маркетинг е-поште чврсто је у премиум дијелу услуга маркетинга путем е-поште. Услуга маркетинга е-поште сама износи 200 долара месечно, а цена по листи е-поште је огромна. Међутим, добијате бројне изузетно софистициране карактеристике.

Хубспот Емаил Маркетинг управља надзорном плочом

Када упоређујемо велику доступност маркетиншких карактеристика ХубСпота са осталим маркетиншким услугама, то заиста није такмичење. ХубСпот има највише. Ствар је у томе што су остали сервиси на овој листи чисти маркетиншки сервиси, док је ХубСпот општи маркетиншки софтвер. Многи други софтвер може понудити сличну вредност за мање новца у смислу строгог маркетинга путем е-поште.

Аспект ХубСпот-а који се заиста издваја од конкуренције поред свих осталих доступних маркетиншких канала је софистицираност његове функције рада. То је оно што ХубСпот назива својом аутоматизацијом и са њом можете прилично радити све што желите. То је и прилично једноставно коришћење.

Ту долази до додавања вредности употребе све-у-једном маркетиншке услуге. Можете комбиновати токове маркетинга е-поште са свим другим токовима рада у вашем ХубСпот екосуставу. Желите да комбинујете ток маркетинга понашања путем е-поште са продајном кампањом? То је сигурно могуће.

ХубСпот је један од најмоћнијих маркетиншких система на тржишту данас и вреди га ако имате огроман маркетиншки буџет.

Ко треба да га користи?

ХубСпот је фантастична свеобухватна маркетиншка услуга. У целини, то је искрено вероватно најбоља свеукупна маркетиншка услуга. Корисници ХубСпота намењени су компанијама које су спремне на скалирање, са новцем у руци. ХубСпот је намењен озбиљним компанијама које желе да аутоматизују и преузму потпуну контролу над својим маркетиншким екосистемом.

Цене и карактеристике

Цијене на ХубСпот-у могу бити помало збуњујуће јер услуга није само маркетинг путем е-поште. Маркетиншки центар садржи различите слојеве цена за функције заједно са повећањем цене за величину листе е-поште. Постоји такође стрма листа функција које можете додати за трошкове попут додавања додатних корисника. Све цене испод су месечне.

6. МаилерЛите

(Највише равно)

Кључне спецификације
 • Основне карактеристике у свим плановима
 • Веома корисно
 • Укључен је уређивач страница

ПРОС

 Бесплатно коришћење услуге до 1.000 претплатника
Изузетно једноставан за употребу и једноставан
 Уређивач одредишне странице
 Вишеструке напредне функције у слободном плану

ЦОНС

 Недостају напредне функције које има други софтвер
Нема телефонске подршке

опције е-трговине и е-поштеИзбегавање забуне и менталног трошења је потцењени аспект успеха у предузетништву. Многи успешни предузетници само знају на шта се треба фокусирати и главна је тема у масовним предузетницима саветима за успех. Кориштење МаилерЛите-а се одлучује фокусирати на важне аспекте маркетинга путем е-поште.

МаилерЛите укључује бесплатни план до 1.000 корисника са полу-ограниченим могућностима. Срећом, функције које укључују су неке од кориснијих. Прескакање у маркетинг путем е-маила помоћу МаилерЛите-а је једноставно, јер можете то тестирати колико год желите помоћу мање листе е-поште.

Један аспект на који треба обратити пажњу у целом софтверу за е-пошту је могућност креирања одредишних страница. МаилерЛите има једног од најбољих уредника одредишних страница видели смо да је то једноставно и лако коришћење.

Ко треба да га користи?

Тип особе која би требало да користи МаилерЛите је неко ко се бави већином софтвера за маркетинг путем е-поште и каже: “Вау, превише ствари се догађа!”

МаилерЛите је софтвер за маркетинг путем е-поште дизајниран да одузме сложеност креирања и слања професионалних кампања путем е-поште. Идеалан је за власнике малих предузећа, блогере, ауторе, уметнике, подузетнике и предузетнике који желе све предности великог алата за е-пошту без све друге буке у позадини.

То није за тип особе која жели огромно свеобухватно извештавање или сложену аутоматизацију. Ако тек започињете или имате мали бизнис, проналажење времена за израду кампања заснованих на огромним количинама података или интензивном аутоматизацијом ионако није реално.

Цене и карактеристике

Једна од најбољих ствари о МаилерЛите-у је да он нуди опсежан „Форевер Фрее“ план ако имате мање од 1.000 претплатника. Овај план укључује напредне функције као што су радни токови за аутоматизацију, уграђене анкете е-поште, сегментација, таговање, одредишне странице, скочни прозори и обрасци.

алат за оптимизацију слике маилерлите

Сви њихови планови долазе са 24/7 корисничком подршком, а 100% стварни људи се одазову вама. Једина бесплатна карактеристика која се заиста истиче је њихово А / Б тестирање. Обично морате почети да плаћате да бисте их користили у већини услуга.

МаилерЛите је дизајниран тако да понуди услугу маркетинга путем е-поште која својим корисницима пружа управо оно што им је потребно да би били успешни. То значи да не нуди луде и напредне функције које нуде други поштари. Међутим, МаилерЛите још увек нуди широк избор изузетно корисних функција и алата.

значајка аутоматизације маилерлите-а

Категорија Карактеристике
Креирајте кампање Превлачење и отпуштање уредника, уређивач обогаћеног текста, прилагођени ХТМЛ едитор, предлошци билтена, кампање е-трговине
Развијте своју листу претплатника Одредишне странице, скочни прозори, уграђени обрасци, управљање претплатницима
Доставите праву поруку Аутоматизација е-поште, таговање, персонализација, сегментација, скочни прозори
Оптимизирајте кампање А / Б подељено тестирање, достава временске зоне, аутоматско слање, РСС кампање
Пратите своје резултате Извештаји кампање, анкете, клик на мапе, отварају се према локацији
Повежи се Интеграције, АПИ за програмере
Више Корисничка дозвола, иПад претплатна апликација, премиум подршка, намјенски ИП, прилагођени дизајн одредишне странице, прилагођени предложак е-поште

МаилерЛите одржава своју структуру цене једноставном. То је још један софтвер који плаћате према броју претплатника на вашој листи. Структура цена скалира на начин који има смисла без чудних скокова у износима.

7. Авебер

(Најбоља корисничка подршка)

Кључне спецификације
 • Бесплатна реклама
 • Одлична корисничка услуга
 • Одличан софтвер за почетнике

ПРОС

 30 дана бесплатно пробно време
Доступно А / Б тестирање (Иаи!)
 Потпуна корисничка подршка
 Свеобухватна база података која ће вам помоћи да започнете и решите потенцијалне проблеме.

ЦОНС

 Морате да се обратите компанији да бисте добили цену за услуге веће од 25 000 претплатника (стварно момци?)
Цјенији од неких својих робуснијих конкурената.

Са АВебером ћете добити првих 30 дана бесплатно након чега ћете плаћати минимум 19 УСД месечно (за листу до 500 претплатника).

Тамо где се АВебер заиста одвоји од конкуренције то је и његова потпуна корисничка подршка вам омогућава приступ искусном помоћном особљу на позив сваког дана у години (да не спомињемо подршку за чет / е-пошту за мање хитна питања).

За разлику од сталног контакта, Авебер нуди А / Б тестирање свим купцима тако да можете лако одредити ефикасност различитих кампања и они нуде одговарајуће шаблоне е-поште како би ваше поруке е-поште изгледале (и функционисале) прелепо без обзира на уређај који ваша публика користи за њихов преглед.

пример контролне табле тестирања авебер аб

АВебер А / Б тестирање чини лако, чак и за неискусне трговце.

Иако је командна табла прилично интуитивна и једноставна за употребу, услуга долази са стрмом кривуљом учења и може се осећати неодољиво за новајлије. Срећом, уз огромну базу података и обиље туторијала, вебинара и бесплатних модула за обуку, свако може да савлада нијансе Авебера у релативно кратком времену.

Моје главно питање против АВебера је то коштају пуно више него многи њихови конкуренти и ако имате велику публику е-поште (изнад 25 000 претплатника), мораћете да се обратите компанији директно да бисте добили понуду за њихове услуге.

Како је речено, Авебер је и даље одлична услуга која нуди обиље могућности и безброј метода за оптимизацију вашег маркетинга и претварање ваше листе е-поште у машину за штампање новца.

Ко треба да га користи?

Авебер је одлична услуга маркетинга путем е-поште. Свако коме се могу свидети горње опције можда би волео Авебер јер су кроз њега прорадили сјајну услугу. Не истичу се као најбољи у било чему осим корисничке подршке, али добри су у сваком аспекту маркетинга путем е-поште.

Цене и карактеристике

Овај модел цена није најјефтинији, али је далеко најједноставнији. Моја велика тешкоћа у целој индустрији је како се цене цене. Зашто то мора бити тако конфузно? Авебер је то решио. Они имају једну врсту плана и ескалира према величини листе претплатника.

Ево шта добијате: неограничена е-пошта, аутоматизација, сегментирање, аналитика, решења за кориснике, пријавите обрасце, интеграције, хостинг слика, 6.000+ фотографија са фотографијама, 700+ шаблона и образовних ресурса.

Цене се могу видети испод по њиховој месечној стопи. Они нуде попусте и за кварталне и годишње цене.

8. ГетРеспонсе

(Најинтитивнија опција)

Кључне спецификације
 • Бесплатно 30-дневно суђење
 • Одлична корисничка подршка
 • Интуитивне карактеристике

ПРОС

А / Б тестирање за оптимизацију ефикасности кампање
 Обиље туторијала и ресурса који ће вам помоћи да започнете
 Функција тајмера за оптимизацију ЦТР-а и отварање

ЦОНС

 Нема алата за управљање догађајима

Као и код комедије, време је такво све када је у питању успешно извршавање маркетиншких кампања путем е-поште. Када просечни канцеларијски радник свакодневно прима више од 120 порука е-поште, лако се ваше маркетиншке поруке изгубе у хаосу претинаца претплатника – ако их не пошаљете у право време.

Срећом, ГетРеспонсе нуди јединствену тајминг функцију која ће учинити све тешко дизање за вас и помоћи вам да одредите баш тако када бисте требали да пошаљете поруке е-поште на своју листу како бисте генерисали највишу стопу отворених, клика и конверзија.

контролна табла за обавештајну реакцију

Моја ГетРеспонсе контролна табла долази са свим врстама „интелигенције“ и могућности извештавања, што ми каже најбоље време за слање е-поште.

Као и код осталих компанија које се спомињу на овој листи, ГетРеспонсе нуди новим купцима 30-дневно бесплатно пробно раздобље, а премиум планови почињу од само 15 УСД за 1.000 претплатника. Компанија нуди свеобухватна и ефикасна корисничка подршка путем е-поште, разговора и телефонске подршке, и стекао је репутацију у индустрији као једној од најлакших и најпопуларнијих услуга на тржишту.

Примарни недостатак ГетРеспонсе-а је тај немају никакву врсту алата за управљање догађајима. Дакле, ако водите традиционални посао са циглама и малтерима, требаће вам други софтвер за е-пошту да бисте управљали тим аспектом вашег пословања.

Изван овог малог издања, ГетРеспонсе нуди одличан сет алата који раде у било којој индустрији и подједнако помажу почетницима и ветеранима..

Ко треба да га користи?

Ако тражите софтвер за е-пошту који једноставно има смисла док га користите, користите ГетРеспонсе. Открио сам да брже проналазим функције на ГетРеспонсеу.

Цене и карактеристике

Још једна структура цена која се налази свуда на располагању нуди ГетРеспонсе. Цијене су конкурентне и нуде четири различита својства.

Цијене се темеље на сваком нивоу и повезано је с бројем претплатника које имате.

9. СендинБлуе

(Најбоље за мале буџете са масивним листама)

Кључне спецификације
 • Бесплатни план
 • Интеграције
 • Унапред плаћени кредити за е-пошту

ПРОС

 Модел правог обликовања цијена
 Уштеда трошкова за велике листе е-поште

ЦОНС

 Ако шаљете пуно е-маилова, то није права услуга за вас

услуга хостинга путем е-поштеСендинБлуе је компанија за маркетинг путем е-поште са седиштем у Француској основана 2012. године. Као новији играч у индустрији софтверског маркетинга за е-пошту створили су лепу корисничку базу од 50 000 корисника.

Заиста су се разликовали по начину на који је структура цена. Уместо да одређују цену величине ваше листе е-поште, одлучили су да је ослободе могућности и количине е-порука које желите да пошаљете месец дана.

Са чврстом бесплатном опцијом која не истиче – испробавање СендинБлуе-а је лако и без боли.

Такође нуде низ интеграција са другим софтверским програмима. Напредне функције које су откључане у вишим слојевима цена су лепе и нуде се стрмим попустом у поређењу с другим услугама ако имате велику листу претплатника.

Ко треба да га користи?

Да имам 100.000 претплатника на својој листи е-поште, али не желим да платим хиљаде и хиљаде долара годишње, користио бих СендИнБлуе.

Цене и карактеристике

Свиђа ми се структура цена СендИнБлуе-а. Чак не укључује величину листе и њихов бесплатни план увелике напредује. Погледајте пет различитих нивоа и месечне цене:

10. ЦонвертКит

(Најлакши аутоматизацијски токови рада)

Кључне спецификације
 • Интуитивни градитељ
 • Напредне функције
 • Уређивач одредишне странице

ПРОС

 Лаки аутоматизацијски токови рада
Висуал Буилдер
 Напредни алати

ЦОНС

 Цењенији од конкуренције
 Висуал Буилдер није тако добар као други

веб адреса хостингаЦонвертКит има паметну тактику маркетинга. Они су у основи узели фантастичан концепт софтвера за маркетинг путем е-поште и натерали га да ради посебно за креативце. Делује фантастично за људе који су утицајни на различитим платформама друштвених медија и немају веб локацију.

Омогућују вам постављање одредишних страница за снимање адреса е-поште људи и скок право у маркетинг путем е-поште. Они такође нуде неке од најбољих функција за управљање претплатницима и сегментацију е-поште.

Ко треба да га користи?

Људи који су аутори на ИоуТубе-у или неком другом медију и немају веб локацију за започињање.

Цене и карактеристике

Највише ми се допада аспект ЦонвертКит-а је то што су све функције доступне. Једини слојеви који се имају заснивају се на претплатницима. Преко 5.000 претплатника омогућава вам и коришћење миграција цонциерге-а.

Карактеристике ЦонвертКит-а су: визуелна аутоматизација, неограничени прилагодљиви обрасци, неограничено слање е-поште, означавање претплатника, извештавање, интеграције, АПИ и подршка за е-пошту и ћаскање.

Ове цене су месечно по основу месечног плаћања. Дају вам два мјесеца бесплатно ако плаћате годишње.

Мало закључних мисли

Маркетинг путем е-поште изузетно се развијао у последњих пола деценије или тако брзо постао један од главних покретача прихода у свим индустријама.

Упркос неким протестима супротно, е-пошта је далеко од мртве и заправо је, према свим статистикама и стручним предвиђањима добитак привлачност као маркетиншки модалитет, чинећи важнијим него икада раније да имате праве системе који осигуравају да не остављате новац на столу.

Али као и код већине ствари везаних за посао, имати прави алат тек је пола битке. Одвојите време да се едукујете о најбољим праксама и „хакерским растима“ у индустрији и не превидите обилне модуле за обуку и информације које већина ЕСП-а пружа.

Уз мало маркетиншког знања и једног од алата који смо делили у овом водичу, одмах ћете кренути на трке и моћи ћете да трансформишете вашу листу е-поште из базе података о ванили у неактиван, значи, машина за производњу профита.

Важна напомена: ако пошаљете пуно е-поште, избегавајте употребу јефтиних веб хостинга. Често стављају превише других локација на исти сервер, што може наштетити испоруцивању е-поште и покренути филтере за нежељену пошту и пхисхинг.

Ако је масовна е-пошта део вашег пословања, инвестирајте у квалитетног провајдера веб хостинга. Погледајте веб хостинг анализе и анализе објављене на нашој почетној страници да бисте видели најбоље опције.

Повезан: Откријте веб локације за крађу идентитета путем Веб Аналитике

ФАКс

П: Како да покренем компанију за маркетинг путем е-поште?

А: Ваш први корак је проналазак добављача софтвера за маркетинг путем е-поште. Наша омиљена препорука је Цонстант Цонтацт, али постоји и мноштво других опција попут МаилЦхимп и Ацтиве Цампаигн.

П: Како могу бесплатно да вршим маркетинг е-поште?

А: Скоро сваки добављач софтвера за маркетинг путем е-поште нуди бесплатна испитивања. Најдуже бесплатно пробно раздобље које смо пронашли је 60 дана од фирме Цонстант Цонтацт.

П: Који је најбољи софтвер за масовну е-пошту?

А: Сваки софтвер за маркетинг путем е-поште пружа јединствене предности и предности. Наш најдражи свеобухватни софтвер за е-пошту је Цонстант Цонтацт.

П: Који је аутоматски одговор најбољи?

А: Сваки аутоматски одговор који сам користио одлично функционира на било којем од главних софтверског софтвера за е-пошту. Најлогичнија је Ацтиве Цампаигн, а најлакши за употребу је МаилЦхимп.

Коју услугу маркетинга путем е-поште тренутно користите? Који је твој омиљени? Да ли сте користили неку од услуга на овој листи? Јавите нам своје мисли и повратне информације у коментарима испод!

Можда ће ти се свидети и:

 • Бест Буилдер веб локација
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector