Καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

οφέλη του μάρκετινγκ μέσω emailΣτην εποχή των εφαρμογών Instagram, Snapchat και Messenger, το καλό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αρχίζει να αισθάνεται αρχαϊκό…


Τόσο που πολλοί ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι «το email είναι νεκρό!». Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Σύμφωνα με αμέτρητες μελέτες, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι πιο αποτελεσματικό να προσελκύσει και να μετατρέψει χρήστες από οποιοδήποτε κανάλι κοινωνικών μέσων που υπάρχει.

Στην πραγματικότητα, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι οι καμπάνιες μέσω email είναι 7Χ πιο αποτελεσματικό στη δημιουργία πωλήσεων από το Twitter, το Facebook και το LinkedIn… σε συνδυασμό.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ανησυχούν πολύ. Είναι μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email στην κορυφή της λίστας; Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων έχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ανησυχούν για το ότι το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται συντριπτικό.

Εισαγω: υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email.

Όταν έχετε τα σωστά εργαλεία στη διάθεσή σας, Το μάρκετινγκ μέσω email είναι πραγματικά πολύ απλό. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή υπηρεσία μάρκετινγκ email για επιχείρηση – έχουμε συντάξει μια λίστα με τους επτά αγαπημένους παρόχους μας που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε εξαιρετικά επικερδείς καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Contents

TLDR;

Η Constant Contact είναι η επιλογή μας για την καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ email στην αγορά σήμερα. Προσφέροντας εξαιρετικές προηγμένες δυνατότητες, φανταστική υποστήριξη πελατών, προστασία απορρήτου συμβατή με το GDPR και κλιμακούμενη τιμολόγηση – η Constant Contact είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Με μια δωρεάν δοκιμή 60 ημερών, είναι λογικό να ξεκινήσετε με το λογισμικό για να δείτε αν σας αρέσει.

Εάν δεν το κάνετε – αυτή η αγορά είναι γεμάτη με υπέροχες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η δεύτερη ενεργή καμπάνια μας έχει μια δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσει επίσης.

1. Σταθερή επαφή

(Η καλύτερη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις)

Βασικές προδιαγραφές
 • Καταπληκτική υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλη περίοδος δωρεάν δοκιμής
 • Οικονομικές τιμές

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δωρεάν δοκιμή 60 ημερών
Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 Μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών
 Προσιτή τιμή που προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας

ΜΕΙΟΝ

 Απότομη καμπύλη εκμάθησης
No A / B Testing (αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με την πλατφόρμα)

Με μια ασυναγώνιστη δωρεάν δοκιμή 60 ημερών, η Constant Contact προσφέρει μερικές από τις πιο ισχυρές και διαισθητικές υπηρεσίες μάρκετινγκ email στην επιχείρηση.

Με τη ζωντανή συνομιλία, την υποστήριξη μέσω email και την τηλεφωνική υπηρεσία, η υποστήριξη πελατών τους ξεπερνά και ξεπερνά το βιομηχανικό πρότυπο για να διασφαλίσει ότι έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε με την υπηρεσία τους (κάτι που είναι σημαντικό επειδή η καμπύλη εκμάθησης με λογισμικά μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να να είσαι αρκετά απότομος).

Εκτός από την εξαιρετική υποστήριξή τους, το Constant Contact προσφέρει πληθώρα μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα προγραμματισμού εκδηλώσεων από τον πίνακα ελέγχου σας, τη δημιουργία κουπονιών με δυνατότητα λήψης και την αποστολή επαφών στη βάση δεδομένων σας με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων.

ταμπλό συνεχούς επαφής

Μια εσωτερική ματιά στον πίνακα ελέγχου Constant Contact, στην καρτέλα προγραμματισμένες καμπάνιες.

Συνολικά, είναι μια εξαιρετική, φιλική προς το χρήστη υπηρεσία που είναι ιδανική για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων όλων των τύπων.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το Constant Contact είναι το καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ email για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που χρειάζονται λίγο χρόνο για να μάθουν το λογισμικό. Μόλις το κατορθώσετε, είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσει με διάφορες άλλες εργασίες.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Αυτό το λογισμικό προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε επίπεδα με βάση το μέγεθος της λίστας email σας. Υπάρχουν επίσης δύο επιλογές σε αυτές τις βαθμίδες που περιγράφονται παρακάτω.

Γιατί να επιλέξετε την έκδοση “Plus”; Λοιπόν, εάν χρειάζεστε κάποια από τις ακόλουθες επιπλέον δυνατότητες: αυτοματοποιημένη σειρά καλωσορίσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοματοποιημένη σειρά συμπεριφοράς email, RSVP, δοκιμή A / B γραμμής θέματος, δυναμικό περιεχόμενο, χρήστες, μάρκετινγκ εκδηλώσεων, έρευνες, δημοσκοπήσεις, κουπόνια, διαδικτυακές δωρεές και νέα διαβούλευση με τον πελάτη.

Ο τρόπος με τον οποίο διατιμάται πραγματικά η υπηρεσία βασίζεται στον αριθμό των επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε. Αυτές οι τιμές ξεκινούν μετά τη δωρεάν δοκιμή σας και βασίζονται σε μηνιαία χρέωση… τότε μάλλον αξίζει τον κόπο. Η Constant Contact προσφέρει έκπτωση 10% για αγορές 6 μηνών και έκπτωση 15% για αγορές 12 μηνών.

2. Ενεργή εκστρατεία

(Το καλύτερο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει λογικής)

Βασικές προδιαγραφές
 • Όχι ακριβό
 • Τεράστιες ποσότητες χαρακτηριστικών
 • Επαγγελματική βοήθεια

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Προσιτή τιμολόγηση
Άφθονη λίστα χαρακτηριστικών και ενσωματώσεων
 Καμπάνιες βάσει ημερομηνιών
 Εξαιρετικά εργαλεία δοκιμών A / B
Οι περισσότερες ενέργειες που βασίζονται στη λογική

ΜΕΙΟΝ

 Δοκιμή 14 ημερών (πολύ σύντομη)
 Όχι (δωρεάν) μέσω της τηλεφωνικής υποστήριξης

Παρά την αδιάκοπη δωρεάν δοκιμή τους (μόνο 14 ημέρες), η ActiveCampaign έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας ESP (πάροχος υπηρεσιών email) μέσω των ολοκληρωμένων επιλογών μάρκετινγκ και εξαιρετικά πλούσιας πλατφόρμας.

πάρα πολλά emailΜε πληθώρα επιλογών δοκιμής, συγχρονισμού και autoresponder, Το ActiveCampaign προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε (και έπειτα μερικές) για τη δημιουργία αποτελεσματικών και κερδοφόρων καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η υπηρεσία τους είναι ειδικά προσαρμοσμένη σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναζητούν υποστήριξη σε ένα άτομο και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την ανάπτυξη της επιχείρησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Αν και δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, για 65 $ μπορείτε να καθίσετε για 30 λεπτά με έναν από τους ειδικούς του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Δεν έχει σημασία αν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την υπηρεσία τους ή απλώς θέλετε κάποιες συμβουλές για τη βελτίωση του CTR της επόμενης καμπάνιας σας, η ActiveCampaign σας έχει καλύψει.

(Σημείωση: Αυτή η χρέωση παραιτείται από άτομα που έχουν αγοράσει συνδρομή υψηλότερης βαθμίδας).

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή του Σικάγου, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσουν μια προσωπική συνάντηση με έναν από τους ειδικούς τους για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της πλευράς μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, με μόλις 9 $ / μήνα για 500 συνδρομητές, Το ActiveCampaign είναι ένας από τους πιο προσιτούς παρόχους μάρκετινγκ email στον κλάδο – Ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη όλες τις δυνατότητες και την υποστήριξη στην οποία θα έχετε πρόσβαση. Εάν σκοπεύετε να συλλέξετε δεδομένα πελατών και να λάβετε σχόλια από τους συνδρομητές σας (που θα έπρεπε να είστε), η ActiveCampaign προσφέρει επίσης μια ενοποίηση με το Survey Monkey που είναι δωρεάν έως και 250 συνδρομητές.

Ω, και μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει ημερομηνιών, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις ειδοποιήσεις πωλήσεων ή να ευχηθείτε στους πελάτες σας χρόνια πολλά!

Συνολικά, η ActiveCampaign προσφέρει μια ισχυρή υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σημείο τιμής φιλικό για αρχάριους και πληθώρα επιλογών υποστήριξης που σίγουρα θα ευχαριστήσουν κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις ανάγκες της λίστας τους.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το ActiveCampaign είναι για επιχειρηματικούς χρήστες που θέλουν να λάβουν συγκεκριμένες αποφάσεις μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει συγκεκριμένων ενεργειών του πελάτη τους. Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το λογισμικό θα είναι πάρα πολύ για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Υπάρχει ένα κομμάτι από εμάς που θέλουμε οι αποφάσεις βάσει δεδομένων να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένες και αν είστε προσωπικότητα τύπου Α, αυτή θα είναι η επιλογή σας.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Η ActiveCampaign προσφέρει τέσσερα επίπεδα της υπηρεσίας τους και η τιμολόγηση καθορίζεται από τη λίστα email σας.

Τα τέσσερα επίπεδα έχουν ως εξής:

Τα επίπεδα τιμολόγησης βασίζονται στον αριθμό των επαφών που έχετε στη λίστα email σας. Η τιμολόγηση που ακολουθεί είναι μηνιαίες τιμές εάν καταβάλλονται ετησίως. Είναι αρκετά υψηλότεροι εάν πληρώνετε μηνιαίως. Εάν έχετε μια λίστα email πάνω από 100.000 επαφές, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να ρυθμίσετε την προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

3. MailChimp

(Καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αρχάριους)

Βασικές προδιαγραφές
 • Πολύ οικονομικό
 • Δωρεάν δοκιμή
 • Τεράστιες ποσότητες χαρακτηριστικών

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας τους έως 2.000 συνδρομητές
Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση
 Πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για πελάτες που πληρώνουν

ΜΕΙΟΝ

 Χωρίς autoresponder ή τμηματοποίηση για δωρεάν πελάτες
Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανών κλήσεων

επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΧωρίς προϋπολογισμό; Κανένα πρόβλημα!

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους υπηρεσιών email, το MailChimp δεν προσφέρει μόνο μια δωρεάν δοκιμή, αλλά προσφέρει την υπηρεσία τους εντελώς δωρεάν για άτομα με λίστες email κάτω από 2.000 συνδρομητές που πρέπει να στέλνουν λιγότερα από 12.000 μηνύματα το μήνα (συνολικά 6 μοναδικά email εάν στέλνονται σε ολόκληρη τη λίστα σας).

Μόλις αποφοιτήσετε πέρα ​​από το επίπεδο των 2.000 συνδρομητών, το MailChimp προσφέρει και πληθώρα φανταστικών πακέτων επί πληρωμή (η τιμή των οποίων εξαρτάται από τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε).

Το MailChimp προσφέρει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email για τους πελάτες τους (αλλά καμία υποστήριξη κλήσεων) και είναι μια ισχυρή πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά που είναι ιδανική για επιχειρήσεις σε όλες τις θέσεις και όλων των μεγεθών. Το Mailchimp έχει επίσης μερικές πραγματικά εύχρηστες ενσωματώσεις για ιστότοπους που φιλοξενούνται στο WordPress.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το MailChimp είναι για όσους από εμάς θέλουμε κάτι όσο πιο απλό γίνεται. Το λογισμικό είναι φανταστικό για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με μικρές λίστες email που ζουν με έναν προϋπολογισμό που θέλουν κάτι εύκολο στη χρήση.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Η τιμολόγηση για το MailChimp είναι λίγο πιο περίπλοκη από τις δύο πρώτες επιλογές. Έχουν μια ωραία αριθμομηχανή για να υπολογίσουν πόσο θα χρεώνεστε κάθε μήνα στον ιστότοπό τους.

Η τιμολόγηση υπολογίζεται με βάση τρία σχέδια και πόσο μεγάλη είναι η λίστα email σας. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι προγραμμάτων που προσφέρουν διαφορετικά οφέλη. Το δωρεάν πρόγραμμα σας επιτρέπει να έχετε έως και 2.000 συνδρομητές.

Με τα σχέδια Pro και Grow και τα δύο διατίθενται με μηνιαίο κόστος. Είναι το ίδιο μηνιαίο κόστος με πρόσθετη συνδρομή 199 $ για το πρόγραμμα Pro. Καθώς ανεβαίνετε 200-500 συνδρομητές μετά από 5.000 χρήστες, η τιμή αυξάνεται περίπου 5 $ έως 10 $ ανά άλμα.

4. Αυτοματοποίηση

(Καλύτερη επιλογή SMB)

Βασικές προδιαγραφές
 • Για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους
 • Πολύ προσιτή διεπαφή χρήστη
 • Φιλική εξυπηρέτηση πελατών
 • Εργαλείο αυτοματοποίησης φιλικό προς το χρήστη

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δημιουργείται μια ποικιλία μορφών email
 Δυνατότητα δοκιμής γραμμής θέματος
 Δωρεάν επιδείξεις

ΜΕΙΟΝ

 Δεν υπάρχουν σελίδες προορισμού για δημιουργία δυνητικών πελατών
Περιορισμένα πρότυπα email

Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επιχειρήσεις συχνά αγωνίζονται με εκείνους που περιλαμβάνονται στη λίστα τους, ανοίγοντας πραγματικά το περιεχόμενο. Το Automizy είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν τις ανοιχτές τιμές στα email τους.

Αυτό το λογισμικό παρέχει μια ποικιλία εργαλείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και χρήσιμες λειτουργίες που προορίζονται να σας βοηθήσουν να λάβετε το περιεχόμενο του email σας μπροστά σε περισσότερα μάτια. Ακόμα και όταν τα περισσότερα άτομα έχουν αρκετά εισερχόμενα εισερχόμενα, η Automizy έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα ανοιχτά ποσοστά κατά περισσότερο από 33%.

Μέσω της δυνατότητας αυτόματης αποστολής email, η Automizy θα στέλνει ξανά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν ανοίξει, δίνοντας στο περιεχόμενό σας μια άλλη ευκαιρία να δει. Η υπηρεσία θα λάβει επίσης υπόψη τον τόνο και τη συμπεριφορά του email, διασφαλίζοντας ότι αποστέλλεται την κατάλληλη στιγμή, δίνοντάς του την καλύτερη ευκαιρία για άνοιγμα.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το Automizy είναι ιδανικό για όσους είτε ξεκινούν με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε θέλουν να αυτοματοποιήσουν και να ενισχύσουν τις τρέχουσες καμπάνιες τους. Είναι ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα, καθώς και εξυπηρετική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα κυριότερα σημεία των λειτουργιών περιλαμβάνουν ένα σύστημα που αποστέλλει αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους δεν άνοιξαν, καθώς και μια τμηματοποίηση email για την αποστολή email με στόχευση λέιζερ στους συνδρομητές σας.

Ωστόσο. το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι το Subject Line Tester, το οποίο βοηθά στη βαθμολόγηση των θεματικών γραμμών πριν το στείλετε. Το να έχετε τη σωστή γραμμή θέματος είναι ένας τεράστιος παράγοντας για να τραβήξετε το βλέμμα του πελάτη σας και να τους κάνετε να ανοίξουν το περιεχόμενό σας.

Το σύστημα τιμολόγησης της Automizy βασίζεται στον αριθμό των ενεργών συνδρομητών στη λίστα email σας. Όπως φαίνεται παρακάτω, θα χρεωθείτε μόνο σύμφωνα με τη λίστα συνδρομητών. Ανεξάρτητα από το ποσό, κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών.

5. HubSpot

(Καλύτερη Επιλογή Επιχείρησης)

Βασικές προδιαγραφές
 • Συνολικά εξαιρετικό λογισμικό
 • Μια δέσμη χαρακτηριστικών
 • Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Βραβευμένη υποστήριξη πελατών
Διαισθητικά εργαλεία που έχουν νόημα
Έχει ό, τι θα θέλατε ποτέ σε ένα λογισμικό μάρκετινγκ

ΜΕΙΟΝ

 Ακριβά σε κλίμακα
Πολλά άλλα πράγματα συμβαίνουν εκτός από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το HubSpot είναι ένα διαφορετικό ζώο στον κόσμο του email marketing. Εάν δεν έχετε εργαστεί ποτέ σε κανένα λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να το βρείτε πολύπλοκο. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό – μπορείτε να κάνετε περισσότερα στο HubSpot παρά σε άλλα προγράμματα. Καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει, μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό, τι θέλετε στο HubSpot. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε. Ευτυχώς, εάν γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε, μπορείτε απλώς να ρωτήσετε την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Το HubSpot δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το HubSpot Marketing Hub. Αυτό φιλοξενεί περισσότερους από 50.000 χρήστες σε 100 χώρες και οι υπηρεσίες κυμαίνονται από δωρεάν έως 800 $ το μήνα έως χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε να κάνετε.

Ακριβώς όπως κάθε άλλη υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δημιουργήσετε επώνυμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνονται υπέροχα με ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Αν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, ίσως θέλετε να κοιτάξετε αλλού, επειδή το HubSpot προσφέρει πολλά περισσότερα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι συντριπτικό, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι πραγματικά φοβερό.

Το μάρκετινγκ email HubSpot βρίσκεται σταθερά στο τμήμα premium των υπηρεσιών μάρκετινγκ email. Η ίδια η υπηρεσία μάρκετινγκ email είναι 200 ​​$ ανά μήνα και το κόστος ανά λίστα μιας λίστας είναι συγκλονιστικό. Ωστόσο, λαμβάνετε πολλές εξαιρετικά εξελιγμένες δυνατότητες.

Το Hubspot Email Marketing διαχειρίζεται τον πίνακα ελέγχου

Κατά τη σύγκριση της τεράστιας διαθεσιμότητας των δυνατοτήτων μάρκετινγκ του HubSpot με τις άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν είναι πραγματικά διαγωνισμός. Το HubSpot έχει τα περισσότερα. Το θέμα είναι ότι οι άλλες υπηρεσίες αυτής της λίστας είναι καθαρές υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ το HubSpot είναι ένα γενικό λογισμικό μάρκετινγκ. Πολλά από τα άλλα λογισμικά μπορούν να προσφέρουν παρόμοια αξία για λιγότερα χρήματα όσον αφορά το αυστηρά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η πτυχή του HubSpot που ξεχωρίζει πραγματικά από τον ανταγωνισμό εκτός από όλα τα άλλα διαθέσιμα κανάλια μάρκετινγκ είναι η εκλεπτυσμένη λειτουργία της ροής εργασίας. Αυτό ονομάζει το HubSpot τη δυνατότητα αυτοματοποίησης και μπορείτε σχεδόν να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό. Είναι πολύ απλό στη χρήση.

Αυτό είναι όπου η προστιθέμενη αξία της χρήσης μιας υπηρεσίας μάρκετινγκ all-in-one μπαίνει στο παιχνίδι. Μπορείτε να συνδυάσετε τις ροές εργασίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κάθε άλλη ροή εργασίας στο οικοσύστημα HubSpot. Θέλετε να συνδυάσετε μια διοχέτευση συμπεριφοράς μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια καμπάνια πωλήσεων; Αυτό είναι σίγουρα δυνατό.

Το HubSpot είναι ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα μάρκετινγκ στην αγορά σήμερα και αξίζει τον κόπο αν έχετε τεράστιο προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το HubSpot είναι μια φανταστική υπηρεσία παντός μάρκετινγκ. Συνολικά, είναι ειλικρινά πιθανώς η καλύτερη συνολική υπηρεσία μάρκετινγκ. Οι χρήστες του HubSpot προορίζονται για εταιρείες που είναι έτοιμες να κλιμακώσουν, με χρήματα στο χέρι. Το HubSpot προορίζεται για σοβαρές εταιρείες που θέλουν να αυτοματοποιήσουν και να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του οικοσυστήματος μάρκετινγκ.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Η τιμολόγηση HubSpot μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη, επειδή η υπηρεσία δεν είναι απλώς μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Marketing Hub διαθέτει διαφορετικές βαθμίδες τιμολόγησης για λειτουργίες μαζί με μια αύξηση των τιμών για το μέγεθος της λίστας email σας. Υπάρχει επίσης μια απότομη λίστα δυνατοτήτων που μπορείτε να προσθέσετε με κόστος όπως η προσθήκη επιπλέον χρηστών. Όλες οι παρακάτω τιμές είναι μηνιαίες.

6. MailerLite

(Το πιο απλό)

Βασικές προδιαγραφές
 • Βασικά χαρακτηριστικά σε όλα τα σχέδια
 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Περιλαμβάνεται το πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας έως 1.000 συνδρομητές
Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και απλό
 Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού
 Πολλαπλές προηγμένες δυνατότητες στο δωρεάν πρόγραμμα

ΜΕΙΟΝ

 Λείπουν προηγμένες δυνατότητες που διαθέτει άλλο λογισμικό
Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη

επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΗ αποφυγή σύγχυσης και ψυχικής φθοράς είναι μια υποτιμημένη πτυχή της επιτυχίας στην επιχειρηματικότητα. Πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες γνωρίζουν απλώς τι πρέπει να επικεντρωθούν και είναι ένα σημαντικό θέμα σε τεράστιους επιχειρηματίες συμβουλές για την επιτυχία. Η χρήση του MailerLite επιλέγει να επικεντρωθεί στις σημαντικές πτυχές του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το MailerLite περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα έως 1.000 χρήστες με ημι-περιορισμένες δυνατότητες. Ευτυχώς, τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα. Η μετάβαση στο μάρκετινγκ μέσω email με το MailerLite είναι εύκολη, καθώς μπορείτε να το δοκιμάσετε για όσο θέλετε με μια μικρότερη λίστα email.

Μια πτυχή που πρέπει να δοθεί προσοχή σε όλα τα λογισμικά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η δυνατότητα δημιουργίας σελίδων προορισμού. Το MailerLite έχει έναν από τους καλύτερους συντάκτες σελίδων προορισμού έχουμε δει ότι είναι απλό και εύκολο στη χρήση.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Ο τύπος του ατόμου που θα πρέπει να χρησιμοποιεί το MailerLite είναι κάποιος που βλέπει τα περισσότερα λογισμικά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι, “Ωχ, πάρα πολλά πράγματα συμβαίνουν!”

Το MailerLite είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ email που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρέσει την πολυπλοκότητα της δημιουργίας και της αποστολής επαγγελματικών καμπανιών email. Είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, bloggers, συγγραφείς, καλλιτέχνες, mompreneurs και επιχειρηματίες που θέλουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου εργαλείου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να υπάρχει άλλος θόρυβος στο παρασκήνιο.

Αυτό δεν αφορά τον τύπο του ατόμου που θέλει τεράστια περιεκτική αναφορά ή περίπλοκο αυτοματισμό. Εάν ξεκινάτε απλά ή έχετε μια μικρή επιχείρηση, η εύρεση χρόνου για να δημιουργήσετε καμπάνιες με βάση τεράστια ποσά δεδομένων ή έντονο αυτοματισμό δεν είναι ούτως ή άλλως ρεαλιστική.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το MailerLite είναι ότι προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα “Forever Free” εάν έχετε λιγότερους από 1.000 συνδρομητές. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες όπως ροές εργασιών αυτοματισμού, ενσωματωμένες έρευνες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τμηματοποίηση, προσθήκη ετικετών, σελίδες προορισμού, αναδυόμενα παράθυρα και φόρμες.

εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνων mailerlite

Όλα τα σχέδιά τους έρχονται με 24/7 υποστήριξη πελατών με 100% πραγματικούς ανθρώπους να ανταποκρίνονται σε εσάς. Το ένα δωρεάν χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι οι δοκιμές A / B. Συνήθως πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε για να το χρησιμοποιήσετε στις περισσότερες υπηρεσίες.

Το MailerLite σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνει στους χρήστες του ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένα. Αυτό σημαίνει ότι δεν προσφέρει τρελές και προηγμένες δυνατότητες που προσφέρουν και άλλοι αλληλογραφίες. Ωστόσο, το MailerLite εξακολουθεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικά χρήσιμων λειτουργιών και εργαλείων.

δυνατότητα αυτοματοποίησης mailerlite

ΚατηγορίαΧαρακτηριστικά
Δημιουργία καμπανιώνΕπεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης, πρόγραμμα επεξεργασίας εμπλουτισμένου κειμένου, προσαρμοσμένο πρόγραμμα επεξεργασίας HTML, πρότυπα ενημερωτικών δελτίων, καμπάνιες ηλεκτρονικού εμπορίου
Αναπτύξτε τη λίστα συνδρομητών σαςΣελίδες προορισμού, αναδυόμενα παράθυρα, ενσωματωμένες φόρμες, διαχείριση συνδρομητών
Παραδώστε το σωστό μήνυμαΑυτοματοποίηση email, προσθήκη ετικετών, εξατομίκευση, τμηματοποίηση, αναδυόμενα παράθυρα προώθησης
Βελτιστοποίηση καμπανιώνΔοκιμή διαχωρισμού A / B, παράδοση ζώνης ώρας, αυτόματη αποστολή, καμπάνιες RSS
Παρακολουθήστε τα αποτελέσματά σαςΑναφορές καμπάνιας, έρευνες, χάρτες κλικ, ανοίγει ανά τοποθεσία
Συνδέω-συωδεομαιΕνσωματώσεις, API προγραμματιστών
ΠερισσότεροΆδειες χρήστη, εφαρμογή εγγραφής iPad, υποστήριξη premium, αποκλειστική IP, προσαρμοσμένη σχεδίαση σελίδας προορισμού, προσαρμοσμένο πρότυπο email

Το MailerLite διατηρεί τη δομή των τιμών απλή. Είναι ένα άλλο λογισμικό που σας πληρώνει ανάλογα με τον αριθμό των συνδρομητών στη λίστα σας. Η δομή των τιμών κλιμακώνεται με τρόπο που έχει νόημα χωρίς να έχει περίεργα άλματα σε ποσά.

7. Εντάξει

(Καλύτερη υποστήριξη πελατών)

Βασικές προδιαγραφές
 • Δωρεάν δοκιμή
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Εξαιρετικό λογισμικό για αρχάριους

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
Διαθέσιμος έλεγχος A / B (Yay!)
 Πλήρης εξυπηρέτηση πελατών
 Πλήρης βάση δεδομένων που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα.

ΜΕΙΟΝ

 Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να λάβετε προσφορά για υπηρεσίες που υπερβαίνουν τους 25.000 συνδρομητές (πραγματικά παιδιά;)
Πιο ακριβή από μερικούς από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές τους.

Με το AWeber, θα το κάνετε πάρτε τις πρώτες 30 ημέρες δωρεάν μετά την οποία θα πληρώνετε τουλάχιστον 19 $ το μήνα (για μια λίστα έως 500 συνδρομητών).

Όπου η AWeber διαχωρίζεται πραγματικά από τον ανταγωνισμό είναι με την πλήρη εξυπηρέτηση πελατών της σας δίνει πρόσβαση σε έμπειρο προσωπικό υποστήριξης εφημερίας κάθε μέρα του χρόνου (για να μην αναφέρουμε την υποστήριξη συνομιλίας / email για λιγότερο επείγοντα θέματα).

Σε αντίθεση με τη σταθερή επαφή, Aweber προσφέρει δοκιμές A / B σε όλους τους πελάτες έτσι ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εύκολα την αποτελεσματικότητα των διαφόρων καμπανιών σας και να προσφέρουν αποκριτικά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε τα μηνύματά σας να φαίνονται όμορφα (και να λειτουργούν) ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί το κοινό σας για να τα δείτε.

παράδειγμα πίνακα ελέγχου δοκιμών aweber ab

Η AWeber διευκολύνει τις δοκιμές A / B, ακόμη και για άπειρους εμπόρους.

Αν και το ταμπλό είναι αρκετά διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, το Η υπηρεσία συνοδεύεται από μια απότομη καμπύλη μάθησης και μπορεί να αισθάνεται συντριπτική για τον αρχάριο έμπορο. Ευτυχώς, με μια τεράστια βάση δεδομένων και πληθώρα σεμιναρίων, διαδικτυακών σεμιναρίων και δωρεάν εκπαιδευτικών ενοτήτων, ο καθένας μπορεί να κυριαρχήσει στις αποχρώσεις του Aweber σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κύριο σημείο διαφωνίας μου με το AWeber είναι αυτό κόστισαν ένα παρτίδα περισσότερο από πολλούς από τους ανταγωνιστές τους και, εάν έχετε μεγάλο κοινό email (πάνω από 25.000 συνδρομητές), θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία για να λάβετε προσφορά για τις υπηρεσίες τους.

Τούτου λεχθέντος, το Aweber εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων και πολλές μεθόδους για τη βελτιστοποίηση του μάρκετινγκ και τη μετατροπή της λίστας email σας σε μηχανή εκτύπωσης μετρητών.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Το Aweber είναι μια εξαιρετική υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όποιος θέλει τις παραπάνω επιλογές μπορεί να προτιμά το Aweber καθώς έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική εξυπηρέτηση διαμέσου. Δεν ξεχωρίζουν ως ο καλύτερος σε τίποτα εκτός από την υποστήριξη πελατών, αλλά είναι καλοί σε κάθε πτυχή του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Αυτό το μοντέλο τιμολόγησης δεν είναι το φθηνότερο, αλλά είναι μακράν το πιο απλό. Το μεγάλο μου πρόβλημα με ολόκληρη τη βιομηχανία είναι πώς γίνεται η τιμολόγηση. Γιατί πρέπει να είναι τόσο συγκεχυμένο; Ο Aweber το έλυσε. Έχουν έναν τύπο προγράμματος και κλιμακώνεται κατά μέγεθος λίστας συνδρομητών.

Αυτό είναι που έχετε: απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοματισμός, τμηματοποίηση, αναλυτικά στοιχεία, λύσεις πελατών, φόρμες εγγραφής, ενσωματώσεις, φιλοξενία εικόνων, 6.000+ φωτογραφίες μετοχών, 700+ πρότυπα και εκπαιδευτικοί πόροι.

Οι τιμές φαίνονται παρακάτω με τη μηνιαία τιμή τους. Προσφέρουν εκπτώσεις και για τριμηνιαίες και ετήσιες τιμές.

8. GetResponse

(Η πιο διαισθητική επιλογή)

Βασικές προδιαγραφές
 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Διαισθητικά χαρακτηριστικά

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δοκιμή A / B για βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της καμπάνιας
 Άφθονα μαθήματα και πόροι που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε
 Χρονοδιακόπτης για τη βελτιστοποίηση των CTR και ανοίγει

ΜΕΙΟΝ

 Δεν υπάρχουν εργαλεία διαχείρισης εκδηλώσεων

Όπως με την κωμωδία, ο συγχρονισμός είναι τα παντα όταν πρόκειται για την επιτυχή εκτέλεση των καμπανιών μάρκετινγκ email σας. Με τον μέσο υπάλληλο γραφείου να λαμβάνει περισσότερα από 120 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα, είναι εύκολο να χάσετε τα μηνύματα μάρκετινγκ στο χάος των εισερχομένων του συνδρομητή σας – Εάν δεν τα στείλετε την κατάλληλη στιγμή.

Ευτυχώς, GetResponse προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό χρονισμού που θα κάνει όλη τη βαριά ανύψωση για εσάς και θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ακριβώς πότε πρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα σας για να δημιουργήσετε το υψηλότερο ποσοστό ανοίγματος, κλικ και μετατροπής.

πίνακας ελέγχου πληροφοριών getresponse

Ο πίνακας ελέγχου μου GetResponse διαθέτει όλες τις δυνατότητες «ευφυΐας» και αναφορών, μου λέει την καλύτερη ώρα της ημέρας για να στείλω email.

Όπως και με τις άλλες εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα, το GetResponse προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών σε νέους πελάτες και τα premium σχέδια ξεκινούν μόνο από 15 $ για 1.000 συνδρομητές. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών μέσω email, συνομιλίας και μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, και έχει δημιουργήσει μια φήμη στον κλάδο ως μία από τις ευκολότερες και πιο φιλικές προς τους αρχάριους υπηρεσίες στην αγορά.

Το κύριο μειονέκτημα του GetResponse είναι αυτό δεν έχουν κανένα είδος εργαλείου διαχείρισης εκδηλώσεων. Επομένως, εάν διευθύνετε μια παραδοσιακή επιχείρηση από τούβλα, θα χρειαστείτε ένα διαφορετικό λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χειριστείτε αυτήν την πτυχή της επιχείρησής σας.

Εκτός από αυτό το μικρό τεύχος, το GetResponse προσφέρει ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων που λειτουργούν σε οποιονδήποτε κλάδο και εξυπηρετούν τους αρχάριους και τους βετεράνους εμπόρους email.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Αν ψάχνετε για ένα λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει νόημα μόλις το χρησιμοποιείτε, χρησιμοποιήστε το GetResponse. Βρήκα τον εαυτό μου να καταλαβαίνω τα χαρακτηριστικά λίγο πιο γρήγορα στο GetResponse.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Μια άλλη δομή τιμολόγησης που είναι παντού προσφέρεται από το GetResponse. Η τιμολόγηση είναι ανταγωνιστική και προσφέρουν τέσσερα διαφορετικά επίπεδα χαρακτηριστικών.

Η τιμολόγηση βασίζεται σε κάθε επίπεδο και συνδέεται με τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε.

9. SendinBlue

(Καλύτερο για μικρούς προϋπολογισμούς με μαζικές λίστες)

Βασικές προδιαγραφές
 • Δωρεάν πακέτο
 • Ολοκληρώσεις
 • Προπληρωμένες πιστώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Απλό μοντέλο τιμολόγησης
 Εξοικονόμηση κόστους για μεγάλες λίστες email

ΜΕΙΟΝ

 Εάν στείλετε πολλά email, αυτή δεν είναι η σωστή υπηρεσία για εσάς

υπηρεσία φιλοξενίας emailΤο SendinBlue είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εδρεύει στη Γαλλία και ιδρύθηκε το 2012. Ως νεότερος παίκτης στη βιομηχανία λογισμικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν δημιουργήσει μια ωραία πελατειακή βάση 50.000 χρηστών.

Πραγματικά διαφοροποιήθηκαν με τον τρόπο που είναι η δομή των τιμών τους. Αντί να βασίσουν την τιμή στο μέγεθος της λίστας email σας, αποφάσισαν να την βασίσουν από χαρακτηριστικά και τον αριθμό των email που θέλετε να στείλετε ένα μήνα.

Με μια σταθερή δωρεάν επιλογή που δεν λήγει – η δοκιμή του SendinBlue είναι εύκολη και χωρίς πόνο.

Προσφέρουν επίσης μια σειρά ενσωματώσεων με άλλα λογισμικά. Οι προηγμένες δυνατότητες που ξεκλειδώνουν σε υψηλότερες τιμές είναι ωραίες και έρχονται σε απότομη έκπτωση σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες εάν έχετε μια τεράστια λίστα συνδρομητών.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Αν είχα 100.000 συνδρομητές στη λίστα email μου, αλλά δεν θέλω να πληρώνω χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια ετησίως, θα χρησιμοποιούσα το SendInBlue.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Λατρεύω τη δομή τιμών του SendInBlue. Δεν ενσωματώνει καν το μέγεθος της λίστας και το δωρεάν πακέτο τους προχωρά πολύ. Δείτε τα πέντε διαφορετικά επίπεδα και τη μηνιαία τους τιμολόγηση:

10. Μετατρέψτε το κιτ

(Ευκολότερες ροές εργασίας αυτοματισμού)

Βασικές προδιαγραφές
 • Διαισθητικό Builder
 • Προηγμένες δυνατότητες
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Εύκολη ροή εργασιών αυτοματισμού
Visual Builder
 Προηγμένα εργαλεία

ΜΕΙΟΝ

 Πιο ακριβή από τους ανταγωνιστές
 Το Visual Builder δεν είναι τόσο καλό όσο άλλοι

φιλοξενία email-φορέαΤο ConvertKit έχει μια έξυπνη τακτική μάρκετινγκ. Πήραν βασικά τη φανταστική ιδέα του λογισμικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το έκαναν να λειτουργεί ειδικά για δημιουργούς. Λειτουργεί φανταστικά για άτομα που επηρεάζουν διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και δεν διαθέτουν ιστότοπο.

Σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε σελίδες προορισμού για να καταγράφετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων και να μεταβείτε απευθείας στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσφέρουν επίσης μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης συνδρομητών και τμηματοποίησης email.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει?

Άτομα που είναι δημιουργοί στο YouTube ή κάποιο άλλο μέσο και δεν έχουν ιστότοπο για να ξεκινήσουν.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Η πτυχή που μου αρέσει περισσότερο στο ConvertKit είναι ότι όλες οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες. Οι μόνες βαθμίδες που διαθέτουν βασίζονται σε συνδρομητές. Περισσότεροι από 5.000 συνδρομητές σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τη μετεγκατάσταση θυρωρείου.

Οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο ConvertKit είναι: οπτικοί αυτοματισμοί, απεριόριστες προσαρμόσιμες φόρμες, απεριόριστες αποστολές email, ετικέτες συνδρομητών, αναφορές, ενσωματώσεις, API και υποστήριξη email και συνομιλίας.

Αυτές οι τιμές είναι ανά μήνα με βάση την πληρωμή κάθε μήνα. Σας δίνουν δύο μήνες δωρεάν εάν πληρώνετε ετησίως.

Λίγες σκέψεις κλεισίματος

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει εξελιχθεί εξαιρετικά την τελευταία μισή δεκαετία περίπου και έγινε γρήγορα ένας από τους κύριους οδηγούς εσόδων σε κάθε κλάδο.

Παρά το αντίθετο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απέχει πολύ από το νεκρό και, σύμφωνα με όλα τα στατιστικά στοιχεία και τις προβλέψεις των ειδικών, είναι στην πραγματικότητα κερδίζοντας πρόσφυση ως τρόπος μάρκετινγκ, καθιστώντας το πιο σημαντικό από ποτέ ότι έχετε τα κατάλληλα συστήματα για να διασφαλίσετε ότι δεν αφήνετε χρήματα στο τραπέζι.

Αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, το να έχετε τα σωστά εργαλεία είναι μόνο η μισή μάχη. Αφιερώστε χρόνο για να ενημερωθείτε για τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και τις «παραβιάσεις ανάπτυξης» και μην παραβλέπετε τις άφθονες εκπαιδευτικές ενότητες και πληροφορίες που παρέχουν τα περισσότερα ESP.

Με λίγη τεχνογνωσία μάρκετινγκ και ένα από τα εργαλεία που έχουμε μοιραστεί σε αυτόν τον οδηγό, θα φτάσετε στους αγώνες σε χρόνο και θα μπορείτε να μετατρέψετε τη λίστα email σας από μια βάση δεδομένων βανίλιας σε μια λιτή, σημαίνει, μηχανή παραγωγής κέρδους.

Σημαντική σημείωση: εάν στείλετε πολλά email, αποφύγετε τη χρήση φτηνών web host. Συχνά τοποθετούν πάρα πολλούς άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή, οι οποίοι μπορούν να βλάψουν τη δυνατότητα παράδοσης email και να προκαλέσουν φίλτρα spam και phishing.

Εάν το μαζικό email είναι μέρος της επιχείρησής σας, τότε επενδύστε σε έναν ποιοτικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ελέγξτε τις κριτικές και αναλύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που δημοσιεύονται στην αρχική μας σελίδα για να δείτε τις καλύτερες επιλογές.

Σχετίζεται με: Αποκαλύψτε ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος μέσω του Web Analytics

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

ΕΝΑ: Το πρώτο σας βήμα είναι να βρείτε έναν πάροχο λογισμικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η αγαπημένη μας πρόταση είναι η Constant Contact, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές όπως το MailChimp και το Active Campaign.

Ε: Πώς μπορώ να κάνω το μάρκετινγκ μέσω email δωρεάν?

ΕΝΑ: Σχεδόν κάθε πάροχος λογισμικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρει δωρεάν δοκιμές. Η μεγαλύτερη δωρεάν δοκιμή που βρήκαμε είναι 60 ημέρες από την Constant Contact.

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό μαζικής αλληλογραφίας?

ΕΝΑ: Κάθε λογισμικό μάρκετινγκ email παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα και οφέλη. Το αγαπημένο μας λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η Constant Contact.

Ε: Ποιο autoresponder είναι καλύτερο?

ΕΝΑ: Κάθε autoresponder που έχω χρησιμοποιήσει λειτουργεί εξαιρετικά σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα λογισμικά μάρκετινγκ email. Η πιο βασική λογική είναι η Ενεργή καμπάνια και η ευκολότερη στη χρήση είναι το MailChimp.

Ποια υπηρεσία μάρκετινγκ email χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή; Ποιό είναι το αγαπημένο σου? Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις υπηρεσίες αυτής της λίστας; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις και τα σχόλιά σας στα παρακάτω σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map