WP Engine Review – Onko tämä ylläpidetty WordPress-hosting riittävän nopea?

WPEngine-arvosteluWP Moottorin kotisivu


Olet todennäköisesti pitänyt WordPressiä yrityksesi verkkosivustolla ja syystä.

Se on yksi suosituimmista ja käyttäjäystävällisimmistä sisällönhallintajärjestelmistä maailmassa. Siksi useat web-hosting-palvelut ovat päättäneet keskittyä kokonaan WordPress-alustaan. WP Engine jopa pani WordPressin nimensä.

WP Engine on isäntäyritys, jota monet yhdistävät korkeaan laatuun. Se tarjoaa WordPress-ominaisuuksia ja optimoi sivustosi osat automaattisesti alustalle.

Ne sisältävät myös useita tietoturvavaihtoehtoja, kuten palomuuri, päivittäiset päivitykset, SSL-varmenteet ja reaaliaikaisten uhkien havaitseminen.

Mutta onko WP Engine sinulle oikea hosting-palvelu?

Sitä me suunnittelemme auttamaan sinua selvittämään tämän arvion kautta. Olemme suorittaneet useita testejä palvelusta ja koonnut hyviä ja pahoja, sekä yleinen suositus.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT: suositeltava
NOPEUS: 425ms (Helmikuusta 2020 huhtikuuhun 2020)
KÄYTTÖASTE: 100% (Helmikuusta 2020 huhtikuuhun 2020)
TUKI: 24/7 Live Chat, rajoitettu puhelintuki
sovellukset: WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
OMINAISUUDET: Päivittäiset varmuuskopiot, SSL-tietoturva, maailmanlaajuinen CDN, SSH-yhdyskäytävä
ASENNUSSUUNNITELMAT: WordPress-hallinta, omistettu
SIVUSTEN SIIRTO: Rajoittamaton ilmainen (mukautettu laajennus)
Hinnoittelu: Alkaen 25,00 dollaria kuukaudessa

Hyödyt WP Engine Hosting -palvelun käytöstä

1. Optimoitu WordPressille

Jos haluat isännöidä WordPress-sivustoa, olet tullut oikeaan paikkaan. WP Engine tarjoaa vain WordPress-hosting-palveluita, ja se tekee sen joko jaettujen tai omistettujen hosting-suunnitelmien kautta.

Tätä arviota varten keskitymme yksinomaan jaettuihin isännöintipalveluihin.

WP Engine isännöi WordPress-sivustoasi täysin hallitussa ympäristössä. Se on isäntäalusta, joka on erityisesti suunniteltu WordPress-sivustoon liittyville asennuksille, teemoille ja laajennuksille.

WordPressin asentamista ei myöskään tarvitse, koska CMS on esiasennettu alustaan.

WPEngine-kojelauta

Jos etsit yksinkertaistettua hallittua isännöintiprosessia, olet ehkä löytänyt oikean isännän. Varsinaisen rekisteröintiprosessin ulkopuolella tarvitaan hyvin vähän asennusta.

2. Päivittäiset varmuuskopiot

WP Engine tarjoaa WordPress-sivustollesi automaattisia päivittäisiä varmuuskopioita ja laajennuspäivityksiä.

WPEngine automatisoidut varmuuskopiot

Tämä tarkoittaa, että et koskaan menetä työtäsi, jos sivusto kaatuu. WP Engine voi aina palauttaa sivuston takaisin aiempaan versioon. Ja kun varmuuskopioita tehdään päivittäin, sinun ei koskaan tarvitse palata vanhentuneeseen versioon.

3. Uhkien havaitsemisjärjestelmä ja SSL-suojaus

Kun kyse on isäntäalustoista, haluat tietää, että sinulla on turvallinen yhteys sekä sinulle että palveluitasi käyttäville asiakkaille.

Miksi sillä on merkitystä??

Jos sivustosi on tavallinen HTTP-sivusto, Google merkitsee, että et ole turvassa Chrome-selaimen kautta.

On syytä, miksi yli 90% Chromen selausajasta on HTTPS-sivustoissa. Kun selaimesi varoittaa, että sivusto ei ehkä ole turvallinen, et mene sinne.

Onneksi WP Engine käyttää Secure Socket Layer -sertifikaattia, joka suojaa kaikkea käyttäjän ja sivustosi välillä siirrettyä tietoa.

SSL-sertifikaatit antavat sinulle kaiken tärkeän HTTPS-osoitteen URL-osoitteen edessä.

Lisäksi se ei ole palvelu, josta joudut maksamaan ylimääräistä. Useat muut isännät vaativat sinua ostamaan SSL-suojauksen.

Tämän parannetun tietoturvasertifikaatin lisäksi WP Engine tarkistaa päivittäin haittaohjelmia ja käyttää palomuuria sivustosi suojaamiseen. Palomuuri päivitetään päivittäin uusien tietoturvauhkien torjumiseksi.

Tarjolla on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, mikä antaa sinulle heads-upin aina, kun jotain hämärää menee sivustoosi.

WP Engine käyttää koulutettuja tietoturva-asiantuntijoita ilmaisen hakkeroinnin parantamiseksi tilaajille.

Tämä on isäntä, joka todella ylittää ja ylittää turvallisen selaamisen nimissä.

4. Suuri käyttöaika – 100%

WP Engine tarjoaa vaikuttavan käyttöajan – 99,9%.

Ei ole niin, että emme usko heihin, mutta isännöintipalveluita arvioitaessa on tärkeää tehdä oma jalkatyö.

Siksi testaamme parhaillaan WP Moottorin käytettävyyttä. Teemme tämän luomalla testisivun isäntäalustalle ja mittaamalla tallennetun käyttöajan pitkän ajanjakson ajan.

WPMoottorin käytettävyys ja nopeusWP-moottorin keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

Testaus on edelleen käynnissä, mutta kahden viimeisen kuukauden aikana, jona testaamme heitä, heillä on ollut täydellinen käyttöaika 100%. Seuraamme edelleen niitä ja päivitämme tätä katsausta, kun meillä on enemmän tietoja.

5. Nopea sivun latausnopeus

Nopeus on erittäin tärkeää valittaessa verkkosivustoa.

Jos sivustosi lataus on hidasta, poistumisprosentti nousee ja SEO-pistemäärä laskee.

Siksi mittaamme käyttöajan lisäksi myös sivun latausnopeuden. Ja toistaiseksi mitä olemme pystyneet keräämään, heillä on vaikuttava sivun latausnopeus 425 ms.

WPEngine yksityiskohtaiset käyttöaika ja nopeusWP-moottorin keskimääräinen nopeus helmikuu 2020 – huhtikuu 2020 | Katso tilastot

Kun olemme keränneet lisätietoja, päivitämme tämän katsauksen vastaavasti.

6. Live Chat -asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tärkeää.

Kuten todella tärkeä.

Siksi, kun luokittelemme erilaisia ​​web-hosting-palveluita, keskitymme paljon asiakaspalveluvaihtoehtoihin ja laatuun

Onneksi WP Engine tarjoaa asiakkaidemme suosikkimuodon – 24/7 live-chatin.

WPEngine live chat -tuki

Kysyimme kaksi yksinkertaista kysymystä yhdessä viestissä. Saimme vastauksen melkein heti, ja molempiin kysymyksiin vastattiin hyvin.

He antoivat meille hyviä ja täydellisiä vastauksia. Jouduimme kirjautumaan takaisin asiakastukeen muutama päivä myöhemmin vahvistaaksemme jotain muuta palvelusta ja saimme samanlaisen positiivisen kokemuksen.

WP Moottorilla on myös asiakastuen puhelinnumero, mutta sitä ei ole saatavana kaikille. Keskustelemme siitä myöhemmässä osassa.

7. Ilmaiset sivustosiirrot

Nykyisen verkkosivustosi siirtämisestä hosting-palvelusta toiseen liittyy paljon kustannuksia.

Siksi se on aina tervetullut, kun näemme isäntä haluavan tarjota kuljetuksia ilmaiseksi.

WP Engine vaihtaa verkkosivustosi palvelimilleen ilmaiseksi mukautetulla WordPress-siirtolaajennuksella. Se on manuaalinen verkkosivustojen siirto, mutta tukea on saatavana ympäri vuorokauden, auttaa sinua tässä prosessissa.

8. 60 päivän rahat takaisin -takuu

On aina hyvä asia, kun isännöintipalvelu on valmis antamaan sinulle taloudellisen takuun.

Useimmat tarkistamiamme isännät tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun. WP Engine todella kaksinkertaistaa ajanjakson, mikä on mahtavaa.

He antavat sinulle paljon aikaa tuntea isännöintipalvelun, joten ilmoittautuminen ei ole riskiä.

Miinukset WP Engine Hosting -sovelluksen käyttämiselle

1. Vain WordPress-käyttäjille

WordPress on suosittu. Siitä ei ole epäilystäkään. Se on syystä maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä.

WPEngine WordPress

Mutta se, että WP Engine on kiinnittynyt kokonaan WordPress-vaunuun, voi tuntua rajoittavalta.

He eivät myöskään tarjoa tunnettua c-paneelia sen sijaan, että heillä on oma taustajärjestelmä, jota on helppo navigoida.

Ehkä pidät WP Enginen turvallisuudesta, hinnoittelusta ja asiakaspalvelusta, mutta et halua rakentaa sivustoasi WordPressiin.

Valitettavasti joudut joko imemään sen ja käyttämään WordPressiä tai valitsemaan toisen isännöintipalvelun.

2. Verkkotunnuksen nimeä ei voi ostaa

Monet palvelut tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia kirjautumisen yhteydessä. Se on jotain, jota monet tarkistamasi palveluntarjoajat, kuten GreenGeeks, tarjoavat ainakin ensimmäisen vuoden ajan, jonka olet heidän kanssaan.

WP Engine -sovelluksella et voi edes ostaa verkkotunnusta alustan kautta, saatihan ostaa sen ilmaiseksi. Sinun on pakko käydä läpi kolmannen osapuolen palvelu, josta monet tarjoavat myös isännöintiä.

Jotkut ihmiset saattavat päättää, että on helpompaa tehdä kaikki yhdestä keskuspalvelusta, kuten GoDaddy, kuin ostaa verkkotunnus yhdeltä palveluntarjoajalta ja rakentaa sekä isännöidä sivustoasi toisella.

3. Ei sähköpostiosoitteita

Muistatko, mitä sanoimme verkkotunnuksista? Sama sähköpostiosoitteille.

Tämä on toinen palvelu, jolla näet useita ilmaisia ​​palveluntarjoajia. WP Enginen osalta sähköpostiosoitteita ei kuitenkaan anneta tai edes myydä.

Tämä on toinen aika, jolloin joudut käymään ulkopuolisen yrityksen läpi. Tarvitset merkkituotteita käyttäviä sähköpostiosoitteita yrityksellesi, jos aiot herättää luottamusta ja ammattitaitoa ihmisissä, joiden kanssa työskentelet. Niiden sisällyttäminen isännöintipalveluntarjoajaasi (tai ainakin tarjoamiin) helpottaa asioita.

4. Käynnistyksessä on rajoitettu puhelintuki

Sanoimme aiemmin, että WP Enginen live-chat-tukivaihtoehdot ovat hyvät, ja se on edelleen totta. Otamme kuitenkin joitain poikkeuksia heidän puhelintuensa kanssa.

Puhelintuki on saatavana vain WP Moottorin kasvusuunnitelmasta tai uudemmalta. Tämä tarkoittaa, että jos käytät käynnistyssuunnitelmaa, joka on halvin vaihtoehto, et voi soittaa mihinkään ongelmiin.

Vaikka livekeskustelu on edelleen käytettävissä, jotkut ihmiset eivät halua käyttää chat-järjestelmää, vaan soittavat mieluummin puhelimitse. Puhelintuen saatavuuden rajoittaminen kaventaa ihmisille tarjoamasi tuen määrää.

5. Kalliita

Tämä on yksi kalleimmista palveluista, joita olemme tarkistaneet.

Tyypillisesti tarkastellaan kuukausikustannuksia 3–9 dollaria.

Mutta WP Moottorin käynnistyssuunnitelma on mahtava 25 dollaria kuukaudessa. Ja se on heidän vuosittainen tilauksen hinnoittelu! Kuukausikustannukset alkavat 30 dollaria kuukaudessa.

WP-moottorin hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

WP Engine tarjoaa kolme jaettua hosting-suunnitelmaa. Ne ovat Startup, Growth ja Scale. Tarjolla on myös räätälöityjä omistettuja hosting-suunnitelmia, mutta emme keskity näihin.

WPEngine hinnoittelu ja suunnitelmat

  • Käynnistyssuunnitelma: maksaa 25 dollaria kuukaudessa vuodessa. Se sisältää yhden verkkosivuston, joka kestää jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa. Paikallista tallennustilaa on 10 Gt ja kaistanleveyttä 50 Gt.
  • Kasvusuunnitelma: on 95,83 dollaria kuukaudessa yhden vuoden ajan. Se voi käsitellä jopa 100 000 käyntiä kuukaudessa jopa 10 sivustolle. Paikallinen tallennustila on 20 Gt, ja sen kaistaleveys on 200 Gt.
  • Mittakaava: on 241 dollaria kuukaudessa yhden vuoden ajan. Sen avulla voit luoda 30 sivustoa, jotka voivat käsitellä 400 000 kävijää kuukaudessa. Paikallinen tallennustila on 50 Gt ja 500 Gt kaistanleveyttä.

Jos verkkosivustosi pitäisi saada liikenteen nousua ja saada enemmän kävijöitä kuin suunnitelmasi sallii, sinulta veloitetaan 2,00 dollarin lisämaksu per 1000 käyntiä.

WP Engine hyväksyy kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit. Se ei vie PayPalia eikä sisällä ilmaista kokeiluversiota. Kaikille jaetulle isännöintisuunnitelmalle on kuitenkin annettu 60 päivän rahat takaisin -takuu.

Suosittelemmeko WP-moottoria?

Kyllä, me teemme.

Se on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen isännöintipalvelu. Pidimme heidän live-chat-tuestaan ​​ja 60 päivän rahat takaisin -takuu voi olla syytä tarkistaa.

Heidän käytettävyytensä ja nopeutensa olivat myös hyviä viime kuukausina.

Valitettavasti hinta on valtava kiinnityskohta. Hinta on 25 dollaria kuukaudessa vuodessa. Se on vain kalliimpaa kuin muut hallitut WordPress-isännät. Joten on vaikea tehdä lopullista johtopäätöstä. Ne tarjoavat erinomaisen palvelun, mutta sen hinta on monta kertaa korkeampi kuin kilpailun. Viime kädessä suosittelemme heitä, jos kuukausikustannukset eivät ole pääasiallinen huolestasi.

Loppusanat Oletko käyttänyt WPEngineä aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector